Találatok a következő kifejezésre: A pasim a nemi (3916 db)

Ha a Pasiknak a nemi szerve túrósodik, lehet sexelni simán, vagy orálisan, akkor ha az illető nagyon alaposan megmosakszik, és kimossa? Tehát közvetlen utána?

Legjobb válasz: Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!

Lehetni lehet, de ez akkor fordul elö, vagy ha valamilyen fertözése van, vagy nem tisztálkodik rendesen (jellemzö az utobbi). Szoval nem érdemes!!
Wow, ez egyre furcsabb, nem a parod, csak lakotarsad, de tudod, hogy turos a farka? Miert? Es miert akarod oralisan? De akkor megnyugodhatsz, csak dugott valakivel akinek valami betegsege volt.
A kérdező hozzászólása: 1: Senki sem mondta, hogy a páromnak , , túrós, , De tegyük fel: 2: Mindennap fürdik, hisz együtt lakunk!!!! 3:Tudod az a verzió is létezik, hogy ha egy lánynak hüvelygombája van, vagy folyása, vagy bármi, akkor a lány megfertõzheti a barátját, nem MINDIG CSAK A TISZTÁLKODÁS létezik magyarázatnak! De köszönöm még egyszer!
Ha csaj vagy akkor nekünk a nagy kerdesünk szamodra: Szerinted honnan kapta el a betegseget a dragalattos baratod? (hat nem a közös WC ülökeröl, az hotziher) Ha makod van akkor csak nem szokta megmosni.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdeztem, de ezt már 100x megírtam. Érdekes én tudok tisztességes normális a választ adni mások kérdéseire....! Mitõl lehet??? NEM TUDOM, ezért kérdeztem, de vannak tippjeim: fertõzés, akár gomba, vagy nem lett mosva rendesen, vagy nem lett jól kimosva, vagy termelõdik valami miatt stb.....! Na de még egyszer köszönöm, a kérdés nem aktuális!
Mondd már meg hogy mégis mi mástól lehet?!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Csak kíváncsi voltam, arra, hogy lehet e belõle baj. :) Itt mindig a tisztálkodással jönnek, de mástól is lehet, ezért kérdeztem. De itt volt egy Kedves Hozzászóló, aki poént csinált belõle, ezért sem szeretném, ha a kérdésem több kommentet kapna, mert már nem aktuális! Köszönöm a válaszokat!
jah, lány vagy? Hát nekem nem lenne kedvem olyannal szórakozni, blöee. Szerencsére felnõtt pasin még ilyet nem láttam, gyereken igen, az lemosható volt.
Lehet hogy a turo azert van a farkan mert elromlott a hutto es nem lenne tul jo otlet lemosni mert akkor a telen ehen halna...... no meg ha egy kis tesztaval keverned micsoda turosteszta lenne belole?:>
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Érdekesség képen kérdeztem. Köszönök minden választ.
Én egy alapos mosás után se vállalnám be, ki tudja mi baja van. Igazából gusztusom se lenne hozzá, még gumiba sem.
#4 világossá tette, hogy lány vagy. A f-t nem szokták kitörölni. Lemosni lehet. #1 irta, hogy lehet ferözés is, de inkább ápolatlanság. Ápolatlanság esetén sem érdemes ilyennel kezdeni, mert aki a f-t nem mossa meg, az más testrészeit sem tisztitja rendesen. Sokféle fertözést kaphatsz töle.
nekem is volt regebben, hiaba mostam. de erdekes modon nem a makk alatti reszen volt csak hanem a makkon is. amugy smegmanak hivjak ha jol tudom. fogtam es bekentem canestennel :) es kepzeld segitett, komolyan 36F
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, és nem ezt kérdeztem. Mindenkinek az a válasza, hogy ha már ez van, akkor a pasi nem fürdik...Ez mástól is lehet...és erre voltam kíváncsi!!!!!
most már meg a kukacod szex elõtt normálisan minden alkalommal
A kérdező hozzászólása: De attól is lehet, ha pl: nem törli ki rendese stb...tehát ez nem feltétlenül fertõzés nem???
fertözes, bakterium asszem. Inkabb probald ne atadni a parodnak, mert azzal sokat fog bajlodni, te könnyebben tudod kezelni. (vagy pedig 2 hete nem mostad meg...)
szerintem így elég igénytelen dolog lenne, elõbb kezeltesse ki magát, aztán, v esetleg gumival attól, h lemossa, ugyanúgy fertõz
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ki a fene mondta azt, hogy nem a párom, vagy hogy a párom e??? Attól, mert együtt lakunk, lehet a párom, sõt lány meg fiú, valószínûleg azért lakik együtt, mert egy pár, szeretik egymást stb...Tehát azért, mert azt mondtam, h együtt lakunk, ebbõl, hogy vetted le azt, h csak lakótárs??? Na de mind1, a kérdés már nem aktuális! :D

Szerinted miért gyűlöli egy olyan lány a pasikat, aki nem leszbikus, nem volt még egy pasija sem (! ), és rendesek vele a pasik? !

Ismerek egy ilyen lányt,aki minden látható ok nélkül kijelenti,hogy gy?löli a pasikat.Ez miért lehet?Ti hallottatok már ilyenr?l?

Legjobb válasz: Szerintem a következõ okai lehetnek: 1; leszbikus 2; elõzõ pasija nagyon átbszta 3; bukók voltak vele a pasik 4; (ez a legrosszabb, reméljük nem ez van) molesztálták.

Szerintem a következõ okai lehetnek: 1; leszbikus 2; elõzõ pasija nagyon átbszta 3; bukók voltak vele a pasik 4; (ez a legrosszabb, reméljük nem ez van) molesztálták.
...+1 ok: ezzel emel falat maga köré valamiért. Magával nincs megelégedve
+ 1 ok: az apjával vannak/voltak problémái
szerintem megg csak egyszerûen éretlen még ahhoz, hogy nyisson a fiúk felé!
osztom 19:07 véleményét L16

A pasiknak tényleg nem gond, ha egy ismeretlen pasi csak úgy lesmárolja a barátnőjüket?

Legjobb válasz: Ha úgy látom, hogy az ismeretlen pasi bántani tud fizikailag, akkor egészen bizonyos, hogy engem sem zavar.

Ha úgy látom, hogy az ismeretlen pasi bántani tud fizikailag, akkor egészen bizonyos, hogy engem sem zavar.
Felõlem akár meg is dughatják a barátnõmet. A barátaimmal mindig osztozunk egymás nõin.
Nem.
nem jön az üzi :(
A kérdező hozzászólása: dehogy hittem el, de jópáran ezt állitották, és gondoltam már, h megkérdezem.. nem kérdeznek? óóó, dehogynem.. " lefekudtunk, nem védekeztunk, lehetek terhes? "
Ennél nagyobb baromságot még senki nemkérdezett. De hadd kérdezzek vissza: A csajok tényleg elhisznek ilyen [email protected]ágokat!?
Sasna Csak ha vesszük!
A kérdező hozzászólása: ja, h igy értetted.. azt hittem h csak ugy eltûrnéd, h hát, jo, megdugták..
dehogynem
A kérdező hozzászólása: ó.. pedig elküldtem.. :( fent vagy facebook-on? akkor ott bejelöllek.. csak küldd el a nevedet a cimemre..
na várjá még azt se tom mi vagy :P ember-e vajon :D inkább írok egy privit én hátha az elmegy :D
küldtem
A kérdező hozzászólása: h érted, h ember vagyok-e? :(
csak hülyülök :P ne értsd félre
ezért nem szeretek neten dumálni mert nem látszik mikor vigyorgok és félre lehet érteni :D
A kérdező hozzászólása: hehe :) de tenyleg jobb lenne, ha fb-n bejelölnélek.. mert nem mennek az üzik, nem tudom h miért.. :(
én akkor is nekimennék annak a pasasnak ha erõsebbnek tûnik mint én. ha barátnõm akarata ellenére teszi akk nemlenne utána gáz, csak felháborodnék. ha barátnõm is benne lenne akk szakítás. :S
Asszem bejelöltelek! Az a baj h rohadt ritkán használom az FBt de sztem bejelöltelek XD
Az egy kicsit más szitu... mármint abban h ha vki lesmárolná a bnõmet tuti a képére másznék. Viszont a bnõmet nem biztos h ezért ott hagynám mert lehet h tényleg jött a srác totál hirtelen a lány nem is számított rá azt hitte csak barátok vagy mittudomén és elsõ megdöbbenésében nem tudott mit csinálni XD tehát ha nem smárolt vissza akk nem hagynám ott!
Mint írtam, engem nem érdekelne, hogy dugják. A nõ nem tárgy. Nyilvánvalóan dobnám a csajt, ha ilyet tenne. Egy kapcsolat 2õn áll, és alap dolog benne a hûség. Ha valaki csak úgy rávetemedne, hogy fogdossa, de barátnõm nem akarja, akkor természetesen megölném. Mármint a gyereket. :) Különben meg az csinál amit akar. HA ekkora egy olcsó ribanc, hogy megcsal akkor hajrá. Úgy vagyok vele, hogy jobbat érdemlek egy ribancnál. Ha ribanc kell, akkor veszek. Csakhogy nekem kapcsolat kell és hûség.
A kérdező hozzászólása: irtal a kérdéshez? jól jönne az " erõsités " :D
A kérdező hozzászólása: ezt se hiszem el :) akkor miért nyavalyognak itt a pasik, h jaj, igy megcsalt, meg ugy megcsalt? :D
hát én nem vagyok pasi, de nem hiszem, h ölbe tett kézzel néznék végig... bár ki tudja, lehet, h hármasban folytatnák. amúgy ilyen hülye kérdést? melyik csajszi hagyja, amikor a barátja ott van, h bárki is lesmárolja, meg egyébkét is???
Helyzetfüggõ, de általában az túlzás h nem zavarja, de eltûri.
A kérdező hozzászólása: mondjuk tegyük fel, h szerelmes vagy a lányba.. akkor is? de miért?
A kérdező hozzászólása: haha, azért ez nem normalis :D
Ilyenkor megvédeni kellene, nem féltékenykedni.
A kérdező hozzászólása: de sztem ilyenkor sokszor a csaj is benne van.. én nem tudok olyat elképzelni, h vki csak ugy lesmároljon..
iylen hülye egy kérdést!
szétverném a fejét az biztos! Na jó talán kivétel vmi speckó szitu ha a srác nem tudta h van barátja vagy vmi ilyesmi! El tom képzelni h életben hagynám a srácot de csak ha nagyon jó oka van rá :P
A kérdező hozzászólása: Mirkó, te hova valósi vagy amugy?
Az nem normális dolog ha valaki hagyja ezt... Nem tom ki hogy van vele de ha a barátnõmet bárki lesmárolná akkor én leszarom mekkora benga állat az illetõ nekimegyek és ha beledöglök is szétverem az emberkét. 18/F
Horvátország
A kérdező hozzászólása: hat ez az.. ezt nem értettem, h h irhatják egyesek azt, h a pasiknál ez másként mûködik, h õk ezt nem veszik magukra, de bezzeg a nõk.. utolsó 2, ha gondoljátok, irjatok ahhoz a kérdéshez..
A kérdező hozzászólása: irtam e-mailt.. :)
Szerintem ha valaki szereti a barátnõjét ezt nem hagyja csak az olyanok hagyják akik nem veszik komolyan a kapcsolatot és a lányt is úgy kezelik. Az ilyeneket jól pofán kéne ütni, hogy észhez térjenek.
Persze hogy nem. Sõt elvárom!

Túl vagyok az elsőn. Mondhatni már 3-szor voltam ugyanazzal a pasival. De nem volt (am) jó, nem bírtam sosem ellazulni, nem mentünk el. Milyen tanácsokat tudtok nekem adni, hogy ez jól működjön köztünk?

Legjobb válasz: Szereted a pasit? Bízol benne? Megérdemli, rászolgált a bizalmadra? Gondold végig és írj nekem ha gondolod! Pasi vagyok.

Szereted a pasit? Bízol benne? Megérdemli, rászolgált a bizalmadra? Gondold végig és írj nekem ha gondolod! Pasi vagyok.
Igyál meg elõtte két felest. Hidd el segít.
Hány éves vagy? Az is számít. Talán még várnod kellene.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok
Akkor marad az alkohol. Nekem is segített. Régen én is eléggé gátlásos voltam, szorongtam. Aztán 1-2 pohár alkohol segített. Ha már megy a dolog és neked is jó lesz, meg a párodnak is, akkor alkohol nélkül is sikerülni fog.

Hogy mondhatja ez pasi azt, hogy van bennem valami, amire ő bukik, de ez a pasi engem nem is ismer?

Legjobb válasz: attól még tetszhet az embernek valaki, hogy nem ismeri

attól még tetszhet az embernek valaki, hogy nem ismeri
Bizonyára a melleidre célzott ezzel. :P

Ha egy pasi főz egy lánynak (amugy a pasira ez nem jellemző, hiszen nem is tud főzni), akkor az jelent vmit vagy csak szimplán kedves akar lenni hozzá?

Legjobb válasz: nekem egyszer fõzött egy srác, akivel amúgy csak szex kapcsolatunk volt. éhes voltam, meg jól is esett. szóval szerintem kedves akar lenni.

nekem egyszer fõzött egy srác, akivel amúgy csak szex kapcsolatunk volt. éhes voltam, meg jól is esett. szóval szerintem kedves akar lenni.
A kérdező hozzászólása: mi már egy hónapja együtt vagyunk..és bemutatott a barátainak..persze szexeltünk is már, de most elõször fõzött nekem...:)
Én már úgy utálom ezt a jelküldözgetést. A lányok keresztbe teszik a lábukat a fiúk pedig kedvesnek akarnak tûnni. Szerintem ez 1 nagy marhaság, miért nem lehet elmondani a másiknak hogy tetszik nemtõl függetlenül. Emberek az érzelmeket nem szabad szégyelni!!
ha nem tud fõzni, akkor lehet, hogy meg akar mérgezni :O:DD egyébként biztos csak kedveskedni akar :) szerintem nagyon aranyos dolog ^^

Amikor a pasimat cumizom, nem merem neki megszívni! Van egy határ ami után fájna neki? Vagy csak akkor fáj ha nagyon erősen csinálom neki? Pasik, választ?

Legjobb válasz: Nagyon is értem... a világ összes férfijától kérdezgeted azt hogy sz*pd a pasidat. Ott van melletted a legkompetensebb a témában, nem tõle kéne ezt megkérdezni?

Nagyon is értem... a világ összes férfijától kérdezgeted azt hogy sz*pd a pasidat. Ott van melletted a legkompetensebb a témában, nem tõle kéne ezt megkérdezni?
Ezt én mondjam el neked hogy sz*pd a pasid farkát? Te valami félnótás vagy?
A kérdező hozzászólása: Elsõ te nem értetted a kérdésem!
Pasikat kérdeztél, én nõ vagyok, de azért válaszolok. Ha nagyon erõsen, akkor biztosan fáj. Beszéld meg vele, és próbálgasd a határokat, közben is mondhatja, hogy még lehet erõsebben, vagy ez már túl sok... Mi is így voltunk anno, aztán már tudom, hogy neki mi a tûréshatár. :) Ha nem mered megbeszélni vele, akkor próbáld egy kicsit erõsebben, aztán majd úgyis jelez, ha már sok volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mindenkinek!

Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat, ahol a pasi már nem szűz, a csaj pedig igen, de még 1-2 év mire lefeküdnének? A csaj tizen-, a pasi meg huszonéves.

Legjobb válasz: tapasztalatból mondom, max 3-4 hónapig lehet húzni a pasit, de csak akkro ha nagyon szeret. lehet belõle kapcsolat, de nem túl hosszú távú, mert 1-2 évet felejtõs hogy várjon, max közbe elmegy máshoz. miért te hány éves vagy?

És hogy fogják kõbe vésni az 1-2 évet? Mire várnak? Hogy ne legyen büntethetõ a férfi? Vagy esküvõre? Ha erkölcsi/vallási okai vannak és mindketten vallják a nézeteket, akkor abszolút 100%-ig mûködhet. Egyéb más esetben is mûködhet, de elég nagy a valószínûsége, hogy a lány idõ elõtt beadja a derekát.
tapasztalatból mondom, max 3-4 hónapig lehet húzni a pasit, de csak akkro ha nagyon szeret. lehet belõle kapcsolat, de nem túl hosszú távú, mert 1-2 évet felejtõs hogy várjon, max közbe elmegy máshoz. miért te hány éves vagy?
tizenmennyi a lány? ha mondjuk 13 akkor egyáltalán miért van együtt egy huszonéves csávóval, de ha már több akkor meg minek akar 2 évet várni?
És a pasi egy rohadt pedofil... Ezt kifelejtetted a történetbõl kis csillag:)
Nálunk mûködött másfél éves várakozással. Szóval személytõl függ, minden okoskodó meg elmehet ahová akar.
Ha a lányom lennél a pasi már ásná a gödrét egy csendes elhagyott helyen.
ha mi vagy te apaca? ha anyira akarsz varni keres egy 16eves sracot majd az varni fog
1-2 év? felejtõs
Az én pasim 26 én meg 17 és három hónapig bírtuk ki most vagyunk együtt 9hónapja..õ volt nekem az elsõ elõtte még nem voltam fiúval úgy. sztem ez természetes hogy az ember kívánja a párját, én is várni akartam még a szexel de az érzelmeknek nem parancsohat az ember:) ne tervezz elõre semmit! ha szereted a barátod, akkor úgyis jönni fog magától minden és nem tudsz majd ellen állni a kísértésnek! kedves pasi hogy várna rád ezért viszonoznod kellene, gondolj bele hogy milyen odaadó és te 1vagy esetleg 2évig húznád az agyát.. mutasd meg neki hogy nem vagy kislány SzeresD!
ha van kit kúrjon addig, vagy keményen infantilis, akkor ki fogja bírni a srác. egyébként meg eléggé egyértelmû, hogy az az 1-2 év a te ábránd képed nem az övé, és pár hónap után a [email protected]án fogsz pörögni és ez így is van jól, meg így is mûködik. egy ilyen idõre kefélõ nõismerõsöm se tudta tartani magát az idõpontjához.
Azt hiszed megvár a pali????? Felejtõs!
A kérdező hozzászólása: Igaz.. ://
Én, ha szerelmes lennék egy 18 éves lányba és szûz lenne, akkor biztos várnék két évet a dologra. 26 vagyok.
vigyázat, pedo maci riasztás!
nekem ez hihetetlen, elég fura ha 21éves fiú 1-2évet várna egy 14éves lányra
szerintem nem, nagyon nem
Attól függ hogy a pasi mennyire bírja ki azt hogy még 1-2 év, és hogy nem csak a testiségek miatt kell neki a lány. Ja meg attól is függ hogy a pasinak mennyire tetszik, mennyire van ideje, és mennyire érti meg azt hogy õ fiatalabb.
Újra én (3.) vagyok. + még attól is függhet hogy a lány a korához képest mennyire érett
deh. hülye lenne annyit várni.
nem
A kérdező hozzászólása: Hát..én (lány) 14 vagyok a barátom 21...nem nemvagyok kis ribanc, és õ sem egy rohadt pedofil.. 2-án lettünk 5 hónaposak, és õ is így gondolja, hogy 1-2-3 év, de 16 alatt biztos nem...és ezzel tisztában volt a legelején is..csak kíváncsi voltam mások véleményeire is.. (:
Ha õ is úgy gondolja, akkor jó. Bár nem hiszem, hogy ha 2 évnél korábban lefeküdnél vele, attól ribanc lennél. De mindegy, szóval ha mindketten így látjátok helyesnek, akkor mûködhet.
21évesen 14éves kislánnyal kezdeni?! Az nem semmi... A barátodról megvan a véleményem:D De õ tudja...
A kérdező hozzászólása: ez dícséretes:)

Lányok! Megszakítanátok a pasival a kapcsolatot, ha nem tetszene első randin?

Legjobb válasz: meg. minek küzdjek, ha ellenszenves benne valami. a 4 éves kapcsolatom úgy indult, hogy nekem kellett megtanítani öltözködni, viselkedni, mert amúgy egy okos, jóképû, tehetséges srác, csak olyan helyrõl jött, ahol 1 póló-1 farmer-1 sportcipõ és nulla illem. mire szakítottunk egy oltári jó pasit faragtam belõle és azt mondom megérte, szerettem. ám legközelebb nem állnék neki, mert van kialakult baráti köröm, nem vinnék bele olyan pasit, akit nem tudok 100%-ig felvállalni. persze ez a külsõség, nyilván belsõleg vagy viselkedésre is lehet olyan, de akkor fõleg nincs több randi. randi után pedig a "barátkozzunk" címû történetet kihagyom, pont elég barátom van, nem kell több. meg az úgysem mûködik sosem.

meg. minek küzdjek, ha ellenszenves benne valami. a 4 éves kapcsolatom úgy indult, hogy nekem kellett megtanítani öltözködni, viselkedni, mert amúgy egy okos, jóképû, tehetséges srác, csak olyan helyrõl jött, ahol 1 póló-1 farmer-1 sportcipõ és nulla illem. mire szakítottunk egy oltári jó pasit faragtam belõle és azt mondom megérte, szerettem. ám legközelebb nem állnék neki, mert van kialakult baráti köröm, nem vinnék bele olyan pasit, akit nem tudok 100%-ig felvállalni. persze ez a külsõség, nyilván belsõleg vagy viselkedésre is lehet olyan, de akkor fõleg nincs több randi. randi után pedig a "barátkozzunk" címû történetet kihagyom, pont elég barátom van, nem kell több. meg az úgysem mûködik sosem.
Ha valami miatt (bármi) nagyon nem tetszik, akkor igen.
Igen, ha valami nagyon nem tetszik benne, akkor megszakítom a kapcsolatot, minek hülyítsem tovább? Barátkozással meg nem szivatom, mert nem mûködne...
akarom mondani:semmit :D
persze.felesleges hülyíteni valakit, ha úgyse akarunk tõle senkit.
Attól függ, mi az a dolog, ami nem tetszik.
Nem menekülnék elõle, de nem is keresném.
Volt már ilyen. Olyankor, mikor valami nagyon nem tetszett, sõt irritált benne. Pl. mikor az illetõ vacsi közben sem vettel le a kucsmaszerû szõrsapkáját és egész idõ alatt a bikái nemi életérõl mesélt, akkor nem volt több randi. :)
vótmá
Ha elso randi nem jo akkor vege. nalam legalabb is. az egy nagyon fontod dolog:)

Szakítottunk a pasimmal. De nem kell még egyszer! Mégis túl kell élnem vhogy! De hogyan? Megőrülök!

De úgy gondolom,hogy így lesz a legjobb,mert megalázott,meg leépítette az önbizalmam.De nagyon!/pill úgy vok vele,hogy ezek után tuti nem kellek senkinek! :( Még mindig itt lakik,id? kérdése,h mikor megy.De azt mondta,h legkés?bb elsején.De olyanokat csinál!Tegnap megkérdezte,hogy nem e szo_pom le!?Otthagytam a pics_ába!Mit képzel magáról?4évig voltunk együtt.Ennyire nem tisztel engem és a 4 évet??De 4 év az 4 év,ha jó volt,ha rossz.Összeszoktunk.Ha elmegy,üres lesz a ház.Már úgy érzem megutáltam egy kicsit.De nehéz lesz,mert megváltoznak a mindennapjaim.Fájni fog,tudom!Ezt,hogy vészeljem át!????

Legjobb válasz: Másik pasi esetleg?

Másik pasi esetleg?
A kérdező hozzászólása: Lenne egy, de nem tudom most mi van!Megismertem egy kedves, udvarias pasit!Õ betegszállító.Nem tudtam járni nagyon a térdproblémám miatt és õk jöttek.Akkor láttam elõször.Beszélgettünk, elvoltunk.Most pénteken, másodjára, jöttek értem és mondta, hogy üljek oda elõre mellé, mert tele van a kocsi beteggel.Egész úton nevetgéltünk, mert a kolegája nyomta a dumát.Hazafelé hátraültem, mert volt egy gyerek, akit fognom kellett, mert nem volt hely.Aztán mikor kiszállt egy beteg, megkérdezte, hogy nem e ülök vissza elõre.Visszaültem. :) Tettük ki a gyereket egy intézetbe és kérdezte, hogy bemegyek-e vele.Bementem és beszélgettünk, mert várni kellet egy kicsit.Nagyon kedves, udvarias srác és mindig mosolyog.Mikor szálltam ki, mondtam neki, h bejelölöm iwiwen.Azóta nem jelölt vissza.Most 3 lehetõség van.1:leszar.2:nem volt gépközelbe3:van egy bnõje akit már nem szeret, mert nagyon rosszul élnek a csaj féltékenysége miatt és nm akarta, h meglássa.Szted?Bejövök neki?Vagy felejtsem el???NAGYON KÉRLEK TITEKET, SEGÍTSETEK A KÉRDÉSEIMMEL KAPCSOLATBAN, MERT NINCS SENKIM, AKIVEL EZEKET MEG TUDOM BESZÉLNI.NAGYON-NAGYON FONTOSAK NEKEM A DOLGOK ÉS A VÁLASZAITOK!!!ELÕRE IS KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!
A kérdező hozzászólása: Jah, és hnap mennem kell kontrollra.Hnap minden eldõl!Mit csináljak?Nem akarom, hogy hnap lássam utójára!!!!!!
a legrövidebb út mindig az egyenes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!