Találatok a következő kifejezésre: A pasim a (16297 db)

Van valami oka annak, hogy a pasik a pasim betegesen féltékeny? Én rontok el valamit? Vannak fiú barátaim, de sosem csaltam meg, mégis állandóan a szemere veti, hogy hűtlen vagyok hozzá. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: Azt mi nem tudjhatjuk mi ennek az oka. Lehet, hogy szerinte túl kihívó vagy, vagy flörtölsz, vagy csak úgy öltözöl, hogy az esetleg más pasiknak félreérthetõ.

Azt mi nem tudjhatjuk mi ennek az oka. Lehet, hogy szerinte túl kihívó vagy, vagy flörtölsz, vagy csak úgy öltözöl, hogy az esetleg más pasiknak félreérthetõ.
Vagy csak egyszerûen neki van kisebbségi komplexusa tõled függetlenül.
Te rontottad el. Rossz pasit választottál. Keress egy normálisabbat!

Mennyire nézik meg a pasik a csajok fogát? Mennyire számít az ápolt fog?

Legjobb válasz: ez attól függ, milyen a pasi...van akinek csak a külsõ számít, valakinek nem:) amúgy is mindenkinek van legalább 1 szépséghibája, nem vagyunk tökéletesek:) de ha a külsõt nézzük, nem a fogazat a legeslegfontosabb, jó persze, fontos h ápolt legyen meg minden, de ha csak "genetikailag" kevésbé szépek, akkor az nem számít:) és ha pl. egy pasi csak emiatt nem foglalkozik valakivel, akkor maradjon magának:D és ahogyan már írták, ma már rengeteg módja van annak, hogy a kevésbé szép fogakat is nagyon széppé varázsolják:) szóval hogy a kérdésekdre válaszoljak, pasifüggõ, hogy mennyire nézik meg, aki rendes, normális, komoly szándékû pasi, akkor annak nem fog igazán számítani a fogak milyensége:)

ez attól függ, milyen a pasi...van akinek csak a külsõ számít, valakinek nem:) amúgy is mindenkinek van legalább 1 szépséghibája, nem vagyunk tökéletesek:) de ha a külsõt nézzük, nem a fogazat a legeslegfontosabb, jó persze, fontos h ápolt legyen meg minden, de ha csak "genetikailag" kevésbé szépek, akkor az nem számít:) és ha pl. egy pasi csak emiatt nem foglalkozik valakivel, akkor maradjon magának:D és ahogyan már írták, ma már rengeteg módja van annak, hogy a kevésbé szép fogakat is nagyon széppé varázsolják:) szóval hogy a kérdésekdre válaszoljak, pasifüggõ, hogy mennyire nézik meg, aki rendes, normális, komoly szándékû pasi, akkor annak nem fog igazán számítani a fogak milyensége:)
hát van egy oszt. társ. akinek elég csúnyák a fogai rohadnak neki szó szerint feketés barnás színû a foga elõl, nagyon észrevehetõ amikor mosolyog és képz el rengeteg pasija és nem is akármiylenek (retros meg jó testû...) volt és attól még h csúnya a fogai szép a csaj 17/L
Szerintem a pasik csak nem fognak egy fekete fogú csajjal smárolni...
naggyából az értelmiségi szintet tükrözi...szerintem... ma már tökmind1 milyen a fogad igenis lehet belõle szépet csinálni

Pasik, nálatok ez jelent valamit? Ha a pasi a telójával közös fotót akar velem csinálni? (Többi lent! )

... akkor azt összefüggésbe lehet hozni azzal, hogy csak szórakozik velem (dugni akar) vagy komoly kapcsolatot akar, ahogy állítja?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy miért izgatja a pasid, ha közös képen vagy a telójával. :D

Nem tudom, hogy miért izgatja a pasid, ha közös képen vagy a telójával. :D
A kérdező hozzászólása: Rossz vagy, rosszra gondolsz :P

A pasim a haverját választotta helyettem. Felejtsem el örökre?

A családom Olaszországba megy dolgozni, én is velük. Hívtam a barátomat, de ő közölte hogy a haverját nem hagyja itt (aki egy elég zűrös alak, drogozik és rendőrségi ügyei is voltak). Azt mondta, vele megy ki majd Angliába. Én úgy gondolom, ezek után nincs miről beszélnünk, 3 hónap múlva úgysem látjuk már egymást többé. Azóta persze célozgat a neten mindenféle számokkal meg idézetekkel, de nem lépek be mikor ő is ott van, és azt a telefonom használom aminek nem tudja a számát. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Hát hagyd, nem tudhatod a pasid miben volt benne, ami miatt "lekötelezettje" lett a haverjának. Másképp nyilván téged választott volna. Jobb, ha nem tudsz semmirõl. Jó pasik vannak olaszba is ;)

Hát hagyd, nem tudhatod a pasid miben volt benne, ami miatt "lekötelezettje" lett a haverjának. Másképp nyilván téged választott volna. Jobb, ha nem tudsz semmirõl. Jó pasik vannak olaszba is ;)
Kérdezõ! Ki kell ábrándítsalak! A családodra sem számíthatsz, sosem tudhatod kiben mi van, vagy milyen ember, és mit tartogat számodra a jövõben. Ha biztosra akarsz mennia az életben, akkor csak magadra számíts! Ez van.. Én már megtanultam magamtól.
Nézd, sajnos nyilvánvaló, hogy nem egyformán képzelitek el a jövõtöket, azt pedig egyikõtöktõl sem lehet elvárni, hogy feladja az álmait. Szóval igen, szerintem vége. :(
Hidd el fogsz te találni mást, és remélem nem bántásnak veszed, de azért ritka az olyan barátság ami ennyire Hû mint Õk ketten. De azért attól is függ mennyi ideje vagytok együtt, mert ha 2-3 éve és a barátjával meg 5-6 éve, akkor hû a bartáságához, ami nagyon ritka. Viszont ha 5-6 éve Õk meg pár hónapja, vagy 1 éve, akkor nem is igen ért annyit. Fogsz te találni mást:)
A kérdező hozzászólása: nagyjából egy idõben jöttünk össze és õk egy idõben barátkoztak össze. egyébként mondta, hogyha nem ígérte volna meg már neki régebben, akkor velem jönne. de szerintem ez mit sem változtat a tényeken. úgyhogy csak megerõsített abban, hogy az ember csak a családjára számíthat, ha számíthat egyáltalán valakire.
Igazából meg is válaszoltad a kérdésed! Én is ugyanígy tennék. Választott, és te is tudod hányadán áltok. Inkább most mint késõbb, így legalább nyitott lehetsz mindenre!;)
A kérdező hozzászólása: igazából csak az bánt, hogy nem akar elengedni sem, mennek az állandó célozgatások, üzengetések, az ilyen szövegek hogy "még találkozhatunk újra, hosszú az élet". de én most vagyok fiatal, most akarok családot, a hajamra kenhetem hogy mondjuk 70 éves papi korában majd véletlenül összefutunk Talán. próbálok erõs lenni és kizárni, csak nem könnyû.
Tudjad, hogy mit akarsz az életben. Ha a srácra nincs szükséged, azt nyíltan mondd meg neki, csak így tisztességes. Sajnos a #7-es hozzászólóval együtt kell értenem, sajnos az életben senkiben sem bízhatunk meg maradéktalanul, még a legjobb családokban is komolyan lehet csalódni testvérben, szülõben, gyerekben! Pl. anyámnak 60 évesen kellett csalódnia két pár évvel fiatalabb húgaiban, akikkel mindig a legjobb viszonya volt, és anyám most sem éreztet velük semmit, ezért húgai fel sem fogják hogy ez megváltozott. (Nagyanyám halála után az anyámra esõ kb. 5 millió Ft értékû ingatlanrész tulajdonjogát is maguknak követelték, nagyapám elõtt mondták hogy anyám majd akkor kap többet ha nagyapám meghal, mire nagyapám elsírta magát, ezért anyám itt a vitát be is fejezte, hagyta hogy húgai lehúzzák.)

Mért van az, hogy a pasik a normális csajokat keresik, de végül ribik mellett kötnek ki? !

Legjobb válasz: Szakadj már le a témáról. És akkor miért van az, hogy minden nõ normális pasit keres és mégis egy gyökér mellett köt ki mind, a normális pasik mikor elõttük van meg leszarják?

Szakadj már le a témáról. És akkor miért van az, hogy minden nõ normális pasit keres és mégis egy gyökér mellett köt ki mind, a normális pasik mikor elõttük van meg leszarják?
Nálatok lányoknál a ribi olyan csajt jelent, aki sikeresebb a fiúknál, mint ti. Tehát törvényszerû, h mellettük kötnek ki a pasik :P
Általánosítás.
Erre én is szeretnék választ kapni igazán. Az én kapcsolatom is így indult, aztán ezzel lett vége...
A kérdező hozzászólása: Utolsó azért ez aljas rágalom. Nem mindegyik!!! Kivételek mindig vannak..
Mert nekik nem kell féléveket könyörögni és nem játsszék az elérhetetlent. Ráadásul minden nõ k.rva.
Mert rájönnek, hogy nem ismernek normális csajt, és egyedül maradni viszont nem akarnak.
nekem még nem tûnt fel ez a tendencia.
Azért mert hiába keresik, ha nem találják:D Így maradnak a ribik:P
a kettõ nem üti ki egymást
Mert anyád szûz.
Talán mert nem jut nekik normális...
Biológia és faj fent tartási ösztön, de te általánosítasz, személy szerint én nem állnék le ilyennel. 22/f
Mert minden "normális" csaj ribi?
Mert a normális csajok nem másznak rá a fickókra.

Miért buknak a pasik a ribancokra?

Legjobb válasz: Érdekes, de minden pasi kézzel lábbal tiltakozik, hogy neki aztán nem kell "ribanc", és valami miatt észre sem veszik, hogy ugyanúgy a ribancokat keresik. A pasik is csak sírnak, hogy nincs normális csaj, közben meg pont õk akik nem veszik észre õket.

Érdekes, de minden pasi kézzel lábbal tiltakozik, hogy neki aztán nem kell "ribanc", és valami miatt észre sem veszik, hogy ugyanúgy a ribancokat keresik. A pasik is csak sírnak, hogy nincs normális csaj, közben meg pont õk akik nem veszik észre õket.
nem a ribanc bukik rá a pasira? :D amúgy csak azért mert nem kell elvinni vacsorázni és nem kell adni a jó pofát egyszerûen azzal kezdenek ami a pasik javát érdekli. u.i: én nem kúrvázom :)
Elõzõnek: mert azok könnyebben kaphatóak, nem kell sokat kérlelni...
Ez nem az a kategória volt :D:D
Nyilván szórakozó helyen voltál, ahol a pasik annyira be vannak állva már alapból, hogy mindenki rámozdulnak, aki hajlandóságot mutat rá. :D
ma 11:06 vagyok. És igen, ebben igazatok van. Nem tagadom, hogy a külsõ számít. Viszont egy kis személyes példa: évekig ragaszkodtam az elveimhez, hogy márpedig csak olyannal állok le akinek nem csak a külsõm tetszik, hanem észreveszi, hogy több vagyok. Egy hónapja kicsit többet ittam a kelleténél, és nem vagyok rá büszke, de kavartam valakivel. Nyilván nem történt semmi komoly, hiszen annyi eszem azért van, hogy ha eddig ragaszkodtam az elveimhez, akkor nem adom fel õket ilyen egyszerûen. De mégis úgy érzem, azzal, hogy kicsit "ribancosan" viselkedtem észrevettek, amíg jól viselkedtem, akkor meg nem... Pedig külsõm nem változott közben. :)
De amúgy továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a vonzalom hiánya lesz a probléma itt a "normálisakkal". Mert aki jobban néz ki az átlagnál, az a legtöbb esetben durván elszáll magától. :-)
Vannak hidd el csak nehezen találtok ránk, mi is úgyanezt allítsuk csak nem vesztek észre, mert esetleg nem 170 magas + 10 cm tûsarokkal járok vagy nem 50 Kg vagyok mert mert, csak szimplán 170 magas lapos sarokkal és 61 Kg.
Utolsó: tudod nem az a baj, hogy nincsenek normális csajok/pasik, hanem az, hogy általában õk külsõleg legkevésbé sem vonzóak. És bárki bármit mondhat, de a "külsõ a megfog, a belsõ megtart" nagyon is érvényes. Amúgy nincsenek nekem nagy elvárásaim, de manapság egy szép, kedves, értelmes lányt elég nehéz találni. :-)
Ne álltalánosíts légyszíves! Nem mindenki bunkó aki a testépítéssel foglalkozik.
Nem minden pasi a ribancokra bukik, csak azok a jóképû, magas, kigyúrt bunkók, akik neked kellenének.
Egy fárasztó hét után jobb a könnyebb utat választani...
mert ribancosan öltöznek és ez izgató :D csupán szexuális vágyak miatt. de komolyat nem akar tõlük senki, ebben megnyugodhatsz :) aki ribancokra hajt az nem akar komoly kapcsolatot ezért nyugodt szívvel el is lehet felejteni hogy tõle bármi komolyat. aki komolyat akar meg nem fog ribancozni!
Miért van ennyi ribanc ?
Hormonális megkönnyebbítés céljából.
Ezt már legalább ezerszer megkérdezték. Használd a k.rva keresõt.

Miért szeretik a pasik a szűz lányokat? Mi a külömbség szűz nő és nem szűz között? (Normális válaszokat ha lehet)

Legjobb válasz: Azért jo szüz lánnyal kezdeni ,mert neki ugymond még nincs szexuális "kulturája" és azzal hogy én vezetem be a szexualitásba igy olyanra formálhatom ami tökéletes. De egy oylan lány aki már volt pasival annak vannak összehasonlítási alapjai, van saját "terve" és kivitelezésre váró teknikája. Ami nem mindig klappol az én elképzeléseimmel. :) ilyen egyszerü a pasik 90% aki a szüz lányoakra hajt, ezért hajt rájuk. :D

Azért jo szüz lánnyal kezdeni , mert neki ugymond még nincs szexuális "kulturája" és azzal hogy én vezetem be a szexualitásba igy olyanra formálhatom ami tökéletes. De egy oylan lány aki már volt pasival annak vannak összehasonlítási alapjai, van saját "terve" és kivitelezésre váró teknikája. Ami nem mindig klappol az én elképzeléseimmel. :) ilyen egyszerü a pasik 90% aki a szüz lányoakra hajt, ezért hajt rájuk. :D
aki ez alapján választ barátnõt, az szeretné idomítani a lányt, és kevés az önbizalma
nem szeretik, max azok akik bénák az ágyban, mert egy szûz csaj meg úgy sem tudja milyen a jó szex:D
Nem tudom, a legelsõ barátnõm volt csak szûz meg akkor én is 17 évesen. Azóta egy lány sem volt szûz, és nem is számít nem is érdekel h az e.
nem mind szereti
Kisebb a teljesítés kényszer, elvégre bármit bárhogy is csinálsz, a lánynak nincs összehasonlítási alapja. Ezért például olyan férfiak, akik önbizalomhiányosak jobban boldogulnak egy szûz lánnyal.
Nincsen semmi különbség a kettõ között, csak a tapasztalat. Azért szeretik, mert a tapasztalatlan pasik a szûz csajok elõtt kevesebb eséllyel égnek be, illetve egy tapasztalatlan lánynak azt mutatod meg, amit csak akarsz, és tuti, hogy úgy csinálja, ahogy a pasinak jó, mert célirányosan azt tanítja meg neki, míg egy olyan, akinek elõtte több partnere volt, nem biztos, hogy tudja, mi jó az adott férfinek.

Lányok! Megszakítanátok a pasival a kapcsolatot, ha nem tetszene első randin?

Legjobb válasz: meg. minek küzdjek, ha ellenszenves benne valami. a 4 éves kapcsolatom úgy indult, hogy nekem kellett megtanítani öltözködni, viselkedni, mert amúgy egy okos, jóképû, tehetséges srác, csak olyan helyrõl jött, ahol 1 póló-1 farmer-1 sportcipõ és nulla illem. mire szakítottunk egy oltári jó pasit faragtam belõle és azt mondom megérte, szerettem. ám legközelebb nem állnék neki, mert van kialakult baráti köröm, nem vinnék bele olyan pasit, akit nem tudok 100%-ig felvállalni. persze ez a külsõség, nyilván belsõleg vagy viselkedésre is lehet olyan, de akkor fõleg nincs több randi. randi után pedig a "barátkozzunk" címû történetet kihagyom, pont elég barátom van, nem kell több. meg az úgysem mûködik sosem.

meg. minek küzdjek, ha ellenszenves benne valami. a 4 éves kapcsolatom úgy indult, hogy nekem kellett megtanítani öltözködni, viselkedni, mert amúgy egy okos, jóképû, tehetséges srác, csak olyan helyrõl jött, ahol 1 póló-1 farmer-1 sportcipõ és nulla illem. mire szakítottunk egy oltári jó pasit faragtam belõle és azt mondom megérte, szerettem. ám legközelebb nem állnék neki, mert van kialakult baráti köröm, nem vinnék bele olyan pasit, akit nem tudok 100%-ig felvállalni. persze ez a külsõség, nyilván belsõleg vagy viselkedésre is lehet olyan, de akkor fõleg nincs több randi. randi után pedig a "barátkozzunk" címû történetet kihagyom, pont elég barátom van, nem kell több. meg az úgysem mûködik sosem.
Ha valami miatt (bármi) nagyon nem tetszik, akkor igen.
Igen, ha valami nagyon nem tetszik benne, akkor megszakítom a kapcsolatot, minek hülyítsem tovább? Barátkozással meg nem szivatom, mert nem mûködne...
akarom mondani:semmit :D
persze.felesleges hülyíteni valakit, ha úgyse akarunk tõle senkit.
Attól függ, mi az a dolog, ami nem tetszik.
Nem menekülnék elõle, de nem is keresném.
Volt már ilyen. Olyankor, mikor valami nagyon nem tetszett, sõt irritált benne. Pl. mikor az illetõ vacsi közben sem vettel le a kucsmaszerû szõrsapkáját és egész idõ alatt a bikái nemi életérõl mesélt, akkor nem volt több randi. :)
vótmá
Ha elso randi nem jo akkor vege. nalam legalabb is. az egy nagyon fontod dolog:)
Engem kerülj el, messzire.
Imádnám, ha egy nõ megalázna.
Sok sub beállítottságú férfi van. Adj fel egy hirdetést a szexpartnerkeresõn. Még némi jövedelemre is szert tehetsz vele.
Jelentkezem
persze, írj :)
Mit adnál cserébe az alanynak ? :)
Én szeretem az ilyet, de nem volt még megfelelõ partnerem hozzá 22/F
Igazi love story :D
Tuti nem lesz :(
Ebbõl dugás lesz.
Olyan lányt aki a csicskájának tart és meg aláz...Persze nem örök kapcsira gondolok.Csak egy pár alkalomra.
A kérdező hozzászólása: 2. Milyen csajt keresel? Olyat mint en. Vagy olyat amilyet keresek pasiban?
De fa* vagy!
Jó is lenne találni egy ilyen csajt:S 26/f
Tied vagyok ÚRNÕM;) Feltéve ha szereted a mackós alkatú, szõke srácoka.. Khm szolgákat:) 23f

Miért jövök ennyire zavarba, ha szóba jönnek a pasik, a szerelem? Hogyan változtassak ezen?

19 éves vagyok, volt már néhány kapcsolatom, de a mai napig valahogy kínosnak érzem, ha szóba jön a párkapcsolat, a szerelem téma. Annyira foglalkoztat mások véleménye, h nem tudom elhinni, h ?k nem ezt gondolják rólam "ennek a csajnak barátja van, tejóég....". pedig amúgy tudom, h minden ok velem, nem nézek ki rosszul, stílusom is van, több nyelven beszélek, jó a kapcsolatom az emberekkel, mosolygós vagyok.

Legjobb válasz: Ha zavarba jössz az cuki. Úgy próbálj rajta változtatni, hogy többet dumálsz pasikkal csak haverkodás céljából vagy többet lógsz fiú haverokkal aztán hátha oldódsz.

Ha zavarba jössz az cuki. Úgy próbálj rajta változtatni, hogy többet dumálsz pasikkal csak haverkodás céljából vagy többet lógsz fiú haverokkal aztán hátha oldódsz.
Sehogy sem... Ilyen vagy...Majd idõsebb korodban már nem így lesz... Amúgy alkohollal lehet oldani a feszültséget ;) Bár nekem nem jönnek be a részeg és ittas állapotban lévõ lányok... Elõször a saját félelmedet és gátlásaidat kell legyõznöd... Úgy állj neki, vagy hozzá, hogy ugyan már mégis mit veszíthetsz? Okos vagy és intelligens, na mit veszíthetsz? Semmit...Legyél magabiztos, hiszen nem tartod magadat csúnyának és butának...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!