Találatok a következő kifejezésre: A pasim Mit tudok tenni (12 db)

Mit tudok tenni az ellen hogy ne koccanjanak össze a fogaim a pasimmal?

elég zavaró és nem tudom hogy mit tegyek ellenne. :/ nagyon rossz lehet a másik félnek?

Legjobb válasz: esetleg annyit tudsz tenni (tudom mirõl beszélsz) hogy sokat csináljátok :) a gyakorlat teszi a mestert. Valószinûleg túl erõsen nyomjátok egymás ajkaihoz a szátokat és ezért történik meg. Próbáljátok meg egymás távolságát a szátokkal úgymond "kitapogatni" Tudom ez így hülyén néz ki de ha jobban belegondolsz akkor talán látsz benne rációt :)

esetleg annyit tudsz tenni (tudom mirõl beszélsz) hogy sokat csináljátok :) a gyakorlat teszi a mestert. Valószinûleg túl erõsen nyomjátok egymás ajkaihoz a szátokat és ezért történik meg. Próbáljátok meg egymás távolságát a szátokkal úgymond "kitapogatni" Tudom ez így hülyén néz ki de ha jobban belegondolsz akkor talán látsz benne rációt :)
próbálgasd, hogy a jó.. nyisd ki jobban a szád, vagy úgy tartsd a fejed, hogy csak az ajkaitok érjen össze. :)
az elsõ pár hétben a barátnõmmel megesett de aztán megtanultuk mind a 2 en, hogy hogyan ne koccanjanak össze a fogaink! és Csak azt tudom mondani amit a elõzõ válaszolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
deee, mert a télapó mindent lát :$ ^^
Szerintem ezt neki kellene eldönteni hogy meddig várjon, 13 vagy 14 tök mindegy ha érzi hogy eljött az ideje.De ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor csináld magadnak.
ha a csaj nem jelenti fel és más se tud róla, akkor nem...
Sminkeld ki a barbid, majd csinálj neki új zoknit
gondolj arra, hogyha lefekszetek, akkor a pasid megy szépen nemi erõszakért a börtönbe, mert te 14 alatt vagy....
Kétélû a dolog... Lehet, hogy a simogatástól csak mégjobban beindulnál... Egy a lényeg, légy észnél.. Elég tré 13 évesen szexelni (bocsánat, de gondolj bele... Van, akinek ilyenkor jön meg az elsõ havija, te meg már megdugatnád magad? és ezt tényleg nem bántásból mondom!!!!) Én azt mondom, várj egy picit... Maszturbálj... De még szexet ne.. Késõbb tényleg meg fogod bánni... Lehet, hogy most úgy érzed, hogy vááá, de állatira kivánom... Én is így éreztem... aztán végül 16 évesen veszitettem el a szüzességemet, és a "vááá kivánomból" hipphopp "váá, de utálom a szexet" lett... Ne hagyd, hogy a tested irányitson! Irányitsd te a testedet. 20L
Szerintem dugd fel a Legót magadnak.. az biztos segít
A kérdező hozzászólása: na azokat akik ilyen hülyeségeket iirtak, azokat úgy leiirnám mint az áfát...=D. ugyanmár ne gyertek mindig azzal a szokásos dumával h "bezzeg a mi idõnkbe"..a ti idõtökbe még olyan hülyék voltatok mint egy ovis mikor felhúzza a fejére a szaros bugyiját xD. ha meg nem teccik a kérdés, ne nézd meg-.-". azok, akik pedig NORMÁLIS választ adtak, azoknak ksznm szpn:) . normálisan is lehet beszélni, nem mindjárt bunkózni.:f szánalom:s-.-"x'D
hát ezzel egyetértek, de sajnos nagyon sok emberben kelt botrányt hogy egyesek már ilyen fiatalon szexelnének (felõlem mindenki azt csinál amit akar), és akár van elég IQ-ja, akár nincs, úgy gondolják, így a legjobb utalni rá...
Ne akard még ilyen korán, hidd el nekem, késõbb bánni fogod.Én is 13 évesen vesztettem el a szüzességemet, mondjuk az akkori pasimmal 1 évet vártunk, de mégis utólag, korainak érzem, bár nem bántam meg, hogy õ volt az elsõ. Csak simán fogd vissza magad, vagy mondd meg neki, hogy ezt tartsa tiszteletben és ne menjen tovább.Ha szeret, csak megérti... 20L
Az a baj, ha simogatást engedsz neki, akkor nem fogtok ennél megállni. Hacsak nincs annyi önuralmatok.
hagyjuk mááár..
"a sexel meg 14 éves korig minimum várjatok" igy gondoltam a mondatot, bocs...
Simogatás segithet igen... sztem ebben a korban elösször ruhn keresztül tapi, aztán egykis cici, aztán petting. de sztem az is min fél év. de inkább 1. A sex meg 14 éves korig minimum, de inkább várj még vele ameddig birod, annál kivánatosabb leszel...
13 évesen pokemont gyûjtöttem am nemhiszem h fake, a mai 13évesek..
cöhcöh... azért nem hiszem, hogy véletlen lenne az, hogy 14 éves kor alatt liliomtiprásnak hívják az ilyesmit... Egy olyan lány még ne dugjon, aki még az általános iskolát sem végezte el. Sorry, de... ez nekem sok. És mint látom, vagyunk ezzel még így páran.

A pasim szexmániás. Mit tudok tenni?

állandoan csak arra tud gondolni...akár ki elött vagyunk belenyul a ruhámba a melltartomba a bugyimba ha egy csokot adok már szexelni akar nem birja magát fékezni volt hogy egy nap 5x szeretkeztünk.ö imád engem és én is öt ez biztos de engem már ez nagyon idegesit és hiába mondom neki nem birja magát fékezni

Legjobb válasz: Mindenképpen tudtára kell adnod, hogy ez neked már túl sok és zavar, ha mások elõtt fogdos. Egy kis harag nem árt, talán rájön, hogy sok a szex. Ha tényleg ilyen sokszor csináljátok monotonná válik és elveszíti a varázsát.

Mindenképpen tudtára kell adnod, hogy ez neked már túl sok és zavar, ha mások elõtt fogdos. Egy kis harag nem árt, talán rájön, hogy sok a szex. Ha tényleg ilyen sokszor csináljátok monotonná válik és elveszíti a varázsát.
Én is ilyen vagyok. Szerintem, hagyd neki, hogy kiélje magát. Sõt... Aztán majd, csak megunja. Amúgy a férfiak többsége, nem szereti, ha a lány nyomul, viszont az fölizgatja, ha kicsit ellentkezik. Szóval a legjobb védekezés a támadás! ;)
én teljesen egyet értek a kettõvel elõttem lévõvel. én pl. szeretem bárhol bármikor. csak örülhrtnél nek, h mindig akarja. ez azt jelenti, h jó csaj vagy. ha zavar, legyél apáca, akkor tuti nme nyúlna pingvinhez.
legalább addigse baszik félre
meg kell beszélni...hogy nem azért nem akarod mert nem szereted...de szerintem ha mindig mindenhol az jut az eszébe akkor elvesziti az értékét...
En nem tudom ki ez az idiota aki elottem (bar ne) szolt volna hozza a temahoz. Nekem is volt ilyen. Nem akartam vele szexelni egy ido utan...szep dolog a szerelem de senkit nem lehet kenyszeriteni olyasmire amit o nem akar. Ha te nem akarod, mondd meg neki. Mondd meg neki, hogy te szegyelled magad ahogy masok elott viselkedik mert ez szamodra nagyon kellemetlen es megalazo. Ha felfogja ok, ha nem en valoszinu szerelem ide v. oda, dobbantanek.
Ez már lehet hormonzavar, vagy pszichikai probléma. → orvos. Vidd el, öntsd bele a lelket közben.
Elvezd amig lehet(jo 5x, azert mar)...lehetseges ha megmondod neki hogy kevesebb legyen megerti...de ha nem tud ellenallni neked...:) :) :) nincs mit tenni, szeret-szeret!
na persze, mer a szerete ugye az, h megduglak akkor is ha nem akarod...?? Hát nem az...Lehet, hogy azért van ez az egész mert azt hiszi, hogy õ ettõl lesz melletted igazi férfi. Talán errõl beszélgessetek el. De nagyon finom legyél vele, mert mi férfiak törékeny lelkûek vagyunk - fõleg ha a férfiasságunkról van szó...Ugyhogy csak okosan:D Soxerencsét!
A kérdező hozzászólása: végre valaki aki meg tud érteni. Mert a barátom állandóan azt mondogatja nekem.hogy keressek rá valami megoldást mert ez így nem jó, de senki nem érti meg, hogy ez milyen rossz. : S
Senki nem fogja nézni. Az evés egy normális emberi dolog.
Egyél... mást nem tudsz tenni, az ilyen hozzáállással magadat teszed tönkre és magadnak ártasz. Elég érdekes.
Kedves Kérdezõ! Én 20 éves vagyok, és ugyanez a problémám. Nem tudok nyilvános helyen enni (otthon is inkább bemegyek a szobámba, ha megtehetem). Van amikor már félájultan esek be az ajtón suli után, mert nem ettem semmit egész nap. Nekem annyiban rosszabb, hogy az ivással is így vagyok (bár nem olyan mértékben, mint az evéssel). Nekem is mindig azt mondják, hogy senki sem nézi, illetve hogy az evés, ivás természetes dolog. Tisztában vagyok ezzel, de egyszerûen képtelen vagyok kajálni. Olyan mintha gombóc lenne a torkomban... Nem tudom mi lehet a megoldás.
Lehet szociális fóbiád, vagy csak túl ideges vagy, vagy lámpalázad van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget. : ) amúgy 17 éves lány vagyok.
ne aggódj:) am én is kicsit feszélyezve érzem magam félek, hogy hülyén kapom be a falatot, leeszem magam, v vmi baj lesz és h mindenki azt nézi. De am én is ha jönnek barátnõim szeretem ha sokat esznek azt jelenti hogy ízlik a kaja és a vendéglátóknak ez csak jól esik^^ vagyis én annak örülökh ízlik anyum étele vagy amit én csináltam^^ 16L
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm. probáltam már máshogy hozzá állni de mikor oda kerül a sor hogy együnk akkor olyan mintha mindenki azt nézné, hogy mennyit eszek meg ideges leszek. Nem tudom mit csináljak, de ezen változtatni szeretnék. : S
8-as vagyok Nekem van egy barátnõm, aki addig szekált, amíg el nem kezdtem enni egy-két falatot a suliban (hogy legalább ne akarjak 2 percenként elájulni). Szerencsére inni már tudok suliban, de vannak jobb, meg rosszabb napjaim. Nyilvános helyen, mint pl. a McDonald's vagy Burger King, még mindig nem tudok enni, de már ráerõszakoltam magam, hogy legalább itthon ne vonuljak el. Szerintem ez fejben dõl el, mint sok minden más is. Nehéz dolog rávenni magad, de próbálkozni kell. Próbálj meg ilyen aprósüteményekkel kezdeni, vagy ropival (búj el valahová, amikor megeszed). Aztán elõbb utóbb megszokod, hogy a barátodéknál enni kell, és a szervezeted is igényelni fogja. Tuti, hogy nehéz lesz, meg hosszadalmas, de szerintem nincs más megoldás. Sok sikert! :)

Na most kérek segítséget! A pasim úgy beszélt velem telefonban mint egy hülye fogyatékossal, ill. egy kutyával, szerinte tudnom kellet volna egy infót, amit nem tudom honnan kellett volna tudnom. Mit kéne tennem?

Egy tök jelentéktelen dologról van szó, nem is ez a lényeg. Hanem a hangnem, amit megütött. Nem vagyok ezt hajlandó tovább tûrni, mit tegyek most? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha máskor is elõfordult már, akkor valószínûleg nem tisztel, szal dobd ki.

Ha máskor is elõfordult már, akkor valószínûleg nem tisztel, szal dobd ki.
elmondod neki mindezt és ha változtat önmaga miatt akkor jó ha csak miattad akar változtatni, vagy nem változtat akkor meg tipli van. az ember csak önmaga miatt tud megváltozni tartósan.
Igaza van a #2-es valaszolonak.Ne hagyd magad lesoporni egyebkent se senkivel szemben.Ha nem tisztel ott gondok vannak es hidd el lesznek is.
Ez most kemény lesz, de ez van: Ha egyszer megteszi, máskor is. Ha már egyszer megtette, ugrott a tisztelet. Nekem van olyan nõ ismerõsöm, akivel nagyon rosszban voltam (és vagyok is), mégsem beszéltem vele úgy, hogy bántsam (pedig nem kicsit érdemelte volta meg), hanem kultúráltan küldtük el egymást melegett éghaj- latra :)
Szórakozik veled :D:D Buta kis lány vagy még :)
Semmit, felejtsd el amíg magába nem bolondít és végül bolondot nem csinál belõled.
Ébredjetek már fel csajok, hogy a szõke herceg csak szórakozik veletek. Ellek ellenére 10 bõl 9 csaj szétteszi neki a lábát. Hová tettétek kedves lányok az eszeteket?

Most tudtam meg, hogy a barátnőm már legalább 55 pasival lefeküdt és még csak 20 éves, most nem tudom mit kellene tennem, sokat zuhant a szememben?

Nem tőle tudtam meg, de mikor rákérdeztem bevallotta, hogy volt egy "vadabb időszaka"-így fogalmazott-most azon filózok, hogy vége legyen e a kapcsolatnak, ti mit tennétek? 23/f

Legjobb válasz: Ha nem tõle, akkor ugyan mégis ki számolgatta?:D

Ha nem tõle, akkor ugyan mégis ki számolgatta?:D
nekem ez sok, repülne.
Basszus. Ha annak a vadabb idõszaknak vége, akkor miért foglalkoztat? Most veled van és nem mással, ennyi. "Párszor" megbotlott, de az a múltja. Nem korrekt, ha valakit a kamaszkori hülyesége miatt ítélünk el.
Ha azóta megváltozott, akkor miért szakítanál vele?
Repíteném ^^ 23/F
Az már a múlt! Ne foglalkozz vele! Csak azzal ami a jelenben van! Ha szereted és õ is téged, ezért el ne hagyd!
hasonló cipõben járok...öszintén? fogalmam nincs mit tegyek
Ami megtörtént azon nem lehet változtatni. A múltja miatt meg felesleges elítélned. Ha szeret téged, és nem csal meg, vagy legalábbis nem látod intõ jeleit ennek, lehettek még boldogak :)
Párszor reszelgetném, aztán otthagynám! Tuti hogy megfog csalni elõbb utóbb.
Na ez aztán 30 évesen szénné fog égni, szóval kick off!

Első csókom lesz egy tapasztaltabb pasival és nem tudom hogy mit kéne tennem hogy ne tűnjek teljesen szerencsétlennek előtte :S mit kéne csinálnom pl a kezemmel meg mit tegyek h ne sokkolódjak le teljesen, hogyan csókoljak?

kérlek a bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi mert elég h izgulok a csók miatt nem akarok még ilyen hülyeségekkel is foglalkozni :) el?re is köszi

Legjobb válasz: Én kérdeztem hogy az elsõ-e :) Hát az elsõnél mindenki izgul, aztán rájön, hogy mégsem kellett volna. Sõt van, aki századszorra is izgul :D, ezzel semmi baj nincs. Hát, szerintem a legjobb, ha átölelitek egymást, nem az a lényeg, hogy gyorsan lesmárold aztán jólvan:D Szerintem lassan közeledjetek egymáshoz, majd egy hosszú "puszit" adj az egyik ajkára, kicsit távolodj el, majd finoman, de tényleg csak kicsit és finoman, nyald meg az ajkát, nah ettõl tuti be fog indulni:D az én barátnõm is így csinálja. Ezután már semmiség az egész:) hamar bele lehet jönni, és ne siessétek el, élvezzétek a pillanatot. 17/F

Én kérdeztem hogy az elsõ-e :) Hát az elsõnél mindenki izgul, aztán rájön, hogy mégsem kellett volna. Sõt van, aki századszorra is izgul :D, ezzel semmi baj nincs. Hát, szerintem a legjobb, ha átölelitek egymást, nem az a lényeg, hogy gyorsan lesmárold aztán jólvan:D Szerintem lassan közeledjetek egymáshoz, majd egy hosszú "puszit" adj az egyik ajkára, kicsit távolodj el, majd finoman, de tényleg csak kicsit és finoman, nyald meg az ajkát, nah ettõl tuti be fog indulni:D az én barátnõm is így csinálja. Ezután már semmiség az egész:) hamar bele lehet jönni, és ne siessétek el, élvezzétek a pillanatot. 17/F
Kitalálom, 13 vagy és pár hónap múlva 14 leszel:)
Szia! Elsõ csókod lesz? mármint a legelsõ?:)
Én is paráztam az elsõtõl, el is rontottam a sok idegeskedés miatt, mondta hogy ne idegeskedjek, nevettünk egy jót, és két röhögés között lekapott.Mivel nevettem, nem idegeskedtem, jó volt, de nem az igazi.Pár randi után tök egymásra hangolódtunk, akkor ha tehettem volna csak csókoltam volna, olyan jó volt!
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok és igen a legelsõ
elõzõ vagyok, lehet még arcot simogatni közben, meg hajban turkálni, feltéve ha van neki :D sok szerencsét!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon arik vagytok megpróbálok megnyugodni és megfogadom a tanácsokat:D
nem néztem meg a vidit de mivel a pornhubon van tuti színészek
színész
van egy külön ilyen 'k****zásra' szakosodott pornós oldal, és színészek vannak benne csak megmutatja milyen a k***ázás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!