Találatok a következő kifejezésre: A pasim Mit tudok (260 db)

Miert felek a komoly erzelmektol? Miert hagyom ott a pasit mikor tudom h mar elerheto szamomra?

14 eves koromtol 18-ig volt az elso szerelmem. Vele a keves romantikus pillanatok gyonyoruek voltak.Megis mindig bebeszeltem magamnak, h nem vagyok neki eleg jo, s loktem el magamtol.Aztan rajottem, h hiba volt, de tul kesore.

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem vagy eléggé felnõtt. Keress olyan helyzeteket, amikor döntened kell, és felelõsség van rajtad (egy komolyabb rendezvényen keresztül mondjuk egy kirándulás megszervezése és vezetése) - ezzel megszokod az adott helyzetet. És nyugodtan beleszerethetsz a fiúdba: ha komolyabb gond lenne - késõbb is elválhatsz tõle. De jobb lenne, ha nem így indulnál egy kapcsolatba.

Valószínûleg még nem vagy eléggé felnõtt. Keress olyan helyzeteket, amikor döntened kell, és felelõsség van rajtad (egy komolyabb rendezvényen keresztül mondjuk egy kirándulás megszervezése és vezetése) - ezzel megszokod az adott helyzetet. És nyugodtan beleszerethetsz a fiúdba: ha komolyabb gond lenne - késõbb is elválhatsz tõle. De jobb lenne, ha nem így indulnál egy kapcsolatba.
Igaza van az elso valaszolonak. 1.Valoszinu h meg nem vagy eleg erett a komoly kapcsolathoz.Meg a szorakozast keresed.Felsz lekomolyodni. Fix igy van a legjobb baratnom is.O 22 eves, de amint megkaparint egy pasit, rajon h ahh nem is kell neki. 2.Talan az igazit keresed.Ha majd eljon a megfelelo srac, akivel mindenfelekeppen jol erzed magad, es nonek erzed magad mellette, le tudsz komolyodni, nem futamodsz meg. Dontsd el hogy az elso vagy masodik kategoriaba tartozol.Akkor tobb tanacsot tudok/tudunk adni.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, sztem nem az elso, max masodik, mert felelossegteljes vagyok. Mar kisebb koromtol allandoan rendezvenyeket szervezek ahova maximalis felelosseget kell mutassak, es eddig mindegyik rendezveny sikerrel jart. Most is olyan egyetemen vagyok, amelyen a felelotlensegem a szakmamban majd az emberek eletebe kerulhet. Tehat nem erzem felelotlennek magam. De felek az erzelmektol, amelyek elmelyulhetnek.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy Szeretni jó, de szeretve lenni még jobb. Persze adj is, ne csak kapd, meglátod, majd megváltozik ez a nézeted:)
Miért baj ha rácsöppen?
én zsepibe csurgatom, de nekem nem jön ki azonnal, felülök és nyomok kicsit a hüvelyemmel, akkor egyszerre kifolyik mind....
Én mindig teszed oda pzs, ha a pasim van alul, ha én, nem akarok mindent összekenni, ezért mihelyt elmegy, és már venné ki, nyúlok is pzs-ért. Ennek ez a rendje. Nem értem hogy eddig mért a tenyeredbe folyattad? A pzs, v törölközõ magadtól eszedbe se jutott? Mondjuk nekem a törcsi nem jön be, csak másoknál olvastam, hogy vki azt használja.
hát igen van ilyen! :) õ mondja nekem hogy jajj csak ne folyasd rám :D de nem zavarja különösebben ha rámegy! de készíts zsepit! amikor befejeztétek vagy töröld le róla, vagy szállj le töröld le magad aztán gyorsan fürdõ!
mi mindig odakészítjük magunk mellé a zsepit, és ha én vagyok felül és szállok le, kapásból a zsepit teszem oda, hogy abba follyon
nekem is azonnal kijön, néha "szörcsög" is ugye a beszorult levegõtõl :) de ezen mindig nagyon jót röhögünk ;) amúgy úgy kényelmesebb ha a végén én vagyok alul, akkor én döntöm el mikor folyjon ki, pl még fekve felhúzom a bugyit és gyorsan futás a wcre :D
ez nem gáz a barátnõm alatt törcsi van és kész utána meg a lába közé szorítja még vicces is mindkettõnknek :P
Ha megtanulod edzeni a hüvelyizmokat, akkor vissza tudod tartani valamennyire. Egyébként döbbenet, 8 év után épp most derült ki, hogy a párom azért nem szereti, ha én vagyok felül, mert akkor néha ráfolyik... azt hittem, rosszul értem, de nem, úgy látszik, vannak ilyen finnyás, prüd pasik is. Szerencsére nem ez a jellemzõ.
Nem hiszem hogy õt ez zavarná. Nem is tudsz vele mit csinálni, mert a gravitáció erõsebb mint te. De ha nem te vagy felül akkor egy pzs-vel könnyen megoldhatod, mielõtt felállsz odateszed. De az én párom ezeken jókat mulat, nekem is kifolyik.
Ezen nem kell parazni. fogsz egy papirzsepit, megtörlöd magad, vagy rögtön felhuzod a bugyit, es kimesz a mosdoba.
Miért baj? Ne foglalkozz vele: szerintem õ sem teszi. Amúgy pedig ne szállj le. Maradj ott, öleld át, simogasd... vagy guruljál, ha nagyon zavar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Természetesen én is szoktam zsepit használni, de sokszor mellé folyik. Csak az érdekelt h vissza tudom-e tartani valahogy.
ANYÁÁÁM !!! Ti tényleg ilyneket csináltok? Pzs meg minden? Hát frászt kapnék, mikor épp a legillumináltabb pillanataimat azzal kellene töltenem, hogy törölgessem magam... MEG a páromtól is fura lenne, ha ezt kérné... Ezen most meglepõdtem... mert egy-ketten oké, de ennyien... EZ furcsa nekem!
Az én párom sem csinál ilyet - sõt, engem is leintett. Ami folyik, az folyik - a hangulat a lényeg. Mindent ki lehet mosni késõbb, ha kell - nehezebb visszacsalogatni a másikat (és az intim hangulatot) az ágyba.
hát én azt nem írtam, hogy én amíg leszállok róla az egy jó 6-7-8 perc :) mert amíg magunkhoz térünk addig összeölelkezünk levegõért kapkodunk és utána... addig meg még bennem marad aztán nem folyik ki! de mivel mind a ketten dohányzunk azért mindig kimegyünk egybõl... de elõbb-utóbb tök mindegy mert le kell szállni! szóval nem egybõl törölgetés jön :)

A pasi aki nyomul rám, velem beszéli meg a problémáit, pl hogy az exe nyomul rá, s nem tudja mit tegyen. Kell nekem ez a pasi, mit tegyek?

18/L vagyok és ismerkedem egy sráccal(23). Nagyon édes, rendes pasi és még jól is néz ki, szóval akarom ?t. Õ kezdeményezett, s ahogy észrevettem eléggé elcsavartam a fejét. Viszont 2 hétig külföldön voltam és nem nagyon beszéltünk. Tegnap jöttem haza, s este rám írt msn-en. El?ször jókat dumáltunk, majd szóba jöttek az exek. Meséltem, mert kérdezgetett, majd ? is. S az lett a vége, hogy nem tudja, hogy mit csináljon, mert a volt barátn?je, most nagyon nyomul rá. Mikor együtt voltak, mondta, hogy sokat szenvedett, mert sokszor megbántotta a lány, megcsalta, szóval nagyon éretlen volt egy kapcsolathoz, de azt gondolja, hogy megváltozott. Az a legrosszabb, hogy ezt velem beszéli meg. Most már nem tudom, hogy hogyan viselkedjek vele, mert ha közel engedem magamhoz és visszamegy az exéhez, akkor megint én szenvedek.

Legjobb válasz: féltékennyé akar tenni azért mondta ezt neked...

féltékennyé akar tenni azért mondta ezt neked...
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy úgy éreztem, erõsen gondolkodik azon, hogy vissza megy hozzá, úgy hogy õ szakított a lánnyal.
Elsõ hozzászólónak igaza van, de az is lehet, hogy nem zárta le még azt a kapcsolatot magában. Bár ha tényleg igaz elmondásod szerint, hogy szenvedett abban a kapcsolatban, akkor nem értem a csávót sem. Jó lenne tisztázni a helyzetet, de sztem még vívódik...
szerintem meg nem véletlenül terelte a témát az exekhez. Lehet akar valamit újra a volt barátnõjétõl, és így akarta a tudtodra adni, hogy veled semmit nem szeretne... ez csak egy tipp. De amit elõttem írtak, akár az is lehet..
vagy lehet h csak simán megkérdezte bármely hátsószándék nélkül ez is elképzelhetõ . mond meg neki h szereted és eldöntheti h kit választ az exet aki csalta meg szpattavagy téged 21/f
Kerdezz ra!Nem ciki, hidd el es legalabb tiszta lesz a kep, ha oszinte veled.


Miért mindig a nőknek kell "pedálozni" egy pasinak? Mikor tudja azt a nő ha kell egy pasinak?

Komolyan nem értem a pasikat:S Egyik szavukat agyon ütik a másikkal..

Legjobb válasz: Mert mostanság a pasik várják el hogy a nõ "kínálja fel magát" elõttük.. De nem csak a csajozásban ilyenek, hanem szinte mindenben.. Persze vannak kivételek is, csak meg kell találni.

Mert mostanság a pasik várják el hogy a nõ "kínálja fel magát" elõttük.. De nem csak a csajozásban ilyenek, hanem szinte mindenben.. Persze vannak kivételek is, csak meg kell találni.
Szia! Azon egyszerû oknál fogva, hogy mivel több nõ van mint pasi, ezért õk válogathatnak. Ezen kívül a mostani tizen-hoszonéves lányok felkínálják magukat a pasiknak, így nekik a kisujjukat se kell megmozdítani. És mivel ehhez a pasik hozzászoktak, már nem is erölködnek. Persze vannak kivételek, csak nagyon kevés. Szerintem egy IGAZ PASI szereti meghódítani a kiszemelt "áldozatot". Szerencsére nálunk ez volt a heylzet :-)
Ne pedálozzál mert ha tetszel egy pasinak akkor az elõbb utóbb oda is megy hozzád, szerintem abból lehet tudni ha kellesz egy pasinak hogy udvarol, kedveskedik meg hasonlók.
Hát én ezt nem tapasztalom, általában engem ostromolnak....Kevés sikerrel persze, mert 2 éve élek egy fantasztikus férfivel.
Szokásos mondásom: a fiú fut a lány után. És ez így helyes, nehogy már a nõnek kelljen pedálozni, azért férfi, hogy hódítsa meg a kiszemeltet, a nõ pedig azért nõ, hogy picit visszautasítsa, és ha tetszik neki meg megismerték egymást akkor szóba szabad állni az illetõvel :) ÉN pont ezért fogok most szakítani a barátommal, mert hába beszéltem vele már sokszor négyszemközt semmi... Nem fogok utána pedálozni :) Majd megkeres ha akar ;) Ne hagyd, hogy el lustuljon :)
A kérdező hozzászólása: ja, mensi elõtt vagyok, kicsit fel vagyok fújódva, nem akarom h észrevegye.. vagy ez nem zavarja a pasikat?
hozz egy lányt harmadiknak
Ha nem szereti annyira a romantikát akkor mi a francért kell vele romantikus filmet nézetned?! Inkább fõzz egy kiváló vacsorát, iszogassatok hozzá, vegyél fel szexi fehérnemût (harisnya pl) és mehet a szenvedélyes szex.
Szerezz be egy tejszínhabot, rejts el az ágy alá mellé és amikor már ott vagytok meztelenül kapd elõ és vesd be: Nyomd a farkára és ahova szeretnéd és nyalogasd le róla, közbe magadat is bevonhatod a játékba ajánlom a mellbimbókat! :) )))
A kérdező hozzászólása: a Szép Remények alapja egy irodalmi mû, és rohadtul nem romantikus.... :D de ok...
Port.hu-n gyorsan rákerestem és ott romantikus filmet írt mûfajként ezért mondtam...
A kérdező hozzászólása: neeem, közel sem :D van egy szerelmi szál is benne, de ettõl még nem lesz romantikus 1 film :D port.hu-n irnak mindent, és egy leírás alapján nem lehet eldönteni :D
szerintem az fel kéne tûnjön, neked meg fõleg.
Pfff... no comment :D 12 éves kb -...-
Te jó ég... Tényleg kb 12 lehetsz. Ha mégsem, a szellemi színvonalad akkor is ott van.
Ez naggggyon dúrva... :o xD

Nem tudom miért ilyen velem a pasim. Mit tegyek?

A barátommal most kedden leszünk 1 évesek. Nyáron rengeteget voltunk együtt minden jó is volt bár mostanában kezd ellaposodni a kapcsolatunk. A héten nem igazán volt alkalmunk találkozni mert ? nem nagyon ért rá illetve azon a véleményen van hogy nekem iskola van ezért nem kéne találkoznunk nehogy lerontsam az átlagom. Ezzel nincs is semmibajom hiszen igaza de mégis úgy gondoltam ezen a héten még belefér hiszen most kezd?dött az iskola. Nagyon hideg volt velem egész héten és mikor találkoztunk egyik nap mert mondtam neki hogy beszélnünk kellene alig figyelt oda rám és azt mondta hogy ? úgy gondolta hogy hétvégén majd találkozunk. Most szombat van tegnap nem akart velem találkozni mert a szüleivel volt meg a haverjaival ma megint csak nem találkozik velem bízom benne hogy este összefutunk bár erre elég kicsi az esélyem. Mikor felhozom az 1 évünket hogy azért jó lenne valamelyest megünnepelni nem kell rózsaszín szív meg ajándék sem nem vagyok ilyen típusú lány ?t egyszer?en nem hozza lázba ez az egész és tesz rá magasról. nagyon fáj hogy pont az 1 éves évfordulónk el?tt csinálja ezt velem. Segítsetek mit tehetnék hogy érhetném el hogy megint a régi legyen minden?

Legjobb válasz: valószínûleg már nem szeret és szakítani fog

valószínûleg már nem szeret és szakítani fog
Szerintem sem szeret de mielõtt elhamarkodnám ezt a kijelentést esetleg nem jut eszedbe valami amitõl így megváltozhatott?Esetleg veszekedtetek vagy megbántottad volna valamivel?Esetleg ha semmi ilyen nem történt akkor nem vettél mostanában észre valami furcsát rajta?Valakitõl akit nem ismersz smst, nem kapott?vagy nem beszélt izgatottan egy csajról sem?mi történt szerinted ami ezt kiválthatta nála?
A kérdező hozzászólása: Nem semmi ilyen nem történt de kérdeztem hogy szeret-e még és azt mondta hogy igen és õ minden megtett értem eddig. és mindíg felhív és teljesen normálisan beszél velem és aranyos és puszival köszön el a végén tehát telefonon nem tûnik úgy mintha baj lenne csak szimplán nem hív hogy menjek át vagy ha kérdezem hogy találkozunk-e ma azt mondja hogy még nem tudja hogy hogy alakul a nap vagy h ér haza.
1.Lehet nem tudja mit akar..Már nem úgy szeret mint régen de még nem készült fel hogy végleg elengedjen téged! 2.De persze az is elõfordulhat, hogy tetszik neki egy másik csaj de annak a csajnak van fickója és a barátod nem akar a két szék között a földre ülni és ezért nem mer veled szakítani és azért kerüli a találkákat...
A kérdező hozzászólása: Most beszéltünk telefonon. Úgy néz ki este találkozunk és együtt alszunk. Nagyon aranyos volt, kérdeztem hogy nincs-e semmi baja vagy nem ahragszik-e rám de azt mondta hogy nem nincs semmi baj és mért haragudna. Most akkor mivan? lehet csak kellett neki egy kis szabadság?
az is lehet.. vagy az is hogy csak a szex kell neki majd kiderül!írd meg ha változik a helyzet
"Úgy néz ki este találkozunk és együtt alszunk. Nagyon aranyos volt, " Ahha...értem. Ne legyél már butuska... Most tényleg el kell mondani, hogy csak szexelni kellesz neki? Szerinted egy szerelmes ember tud így viselkedni? Ne hülyítsd már magadat... 21/l

Egy pasi mivel tudja kihozni egy nobol a gyulloletet?

Mivel eri el?

Legjobb válasz: Megcsalás,nemtörõdés,mások elõtt lealázás.

Nálunk nem volt megcsalás, mert az exem nem kellett senkinek, de a szándék meg volt. Semmibe vett, soha nem gondolt rám (tárgyként tekintett), egy bútordarab voltam a szobájában. Utána jöttek az egyéb nyalánkságok, kirúgták a munkahelyérõl, engem és a szüleit húzta anyagilag. Ami volt nála pénz, azt rendszeresen eljátszotta játékgépeken. Kiderült az is róla, hogy pedofil és állandóan hazudik, nem csak nekem, a szüleinek, a barátainak, a felszedni kívánt csajoknak, mindenkinek. És elterjesztette rólam, hogy én mekkora k vagyok, csaltam a 3 év alatt, és nem egy abortuszom volt már. Persze ez utóbbiakat azért csinálta, mert hogy mertem én vele szakítani. Na én ezért gyûlölöm.
Megcsalás, nemtörõdés, mások elõtt lealázás.
hát belõlem azzal tudná, ha megcsalna, vagy másképp súlyosan átverne, kihasználna vagy bántana engem vagy olyat, aki hozzám közel áll. Mondjuk ha lenne gyerekem és a férfi õt bántaná bármilyen módon, az is biztosan elõhozná a gyûlöletet.
Hát mondjuk nekem az hogy megcsalt és anyagilag kihasznált, elég jó oknak tûnik rá :D
megcsalás, hazudozás
Zugivással, mert azt hiszi nincs orrom, meg még hülyének néz. Azzal a felfogással, hogy ami az enyém az övé is, ami az övé ahhoz meg semmi közöm.Tudnám sorolni, de már pontot tettem a házasságom végére.
Nekem is dettó, de végül is azt gyülölöm a legjobban, aki csak azért volt velem, hogy eltartsam.
Megcsalás, semmibe vevés, tisztelethiány, mások elõtt becsmérlés, anyagilag lehúzás, kihasználás.Nálam ezek.
A kérdező hozzászólása: Eleg durva....:(
A kérdező hozzászólása: Szornyu , hogy mikre kepesek a ferfiak, es meghogy mindig a nok a rosszak.Nevetseges szerintem.Minden ferfi ugyanolyan egy bizonyos szinten, es az a sajnalatos , hogy csak ido elteltevel mutatjak meg igazi arcukat.
Úgy tapasztalom, hogy a nõknek ehhez nem kell különös indok, találnak maguktól is.
Nézd, ha azt a kérdést teszed fel, hogy "Egy nõ mivel tudja kihozni a pasiból a gyûlöletet?", akkor arra kapsz választ, és ugyanolyan durva dolgok jöhetnek ki. Igaz én lány vagyok, úgyhogy a nemünket kéne védenem, de nem igaz, hogy minden pasi egyforma. Nem mindegyik csalja meg a feleségét, barátnõjét, sõt, õket is ki lehet használni, megbántani, a nõ is képes arra, hogy megutáltassa magát. Nõ is lehet hûtlen, mehet csak a pénzre meg egyebek. Van ilyen is, olyan is. Nem nem, hanem ember függõ.
Belõlem nemtõl függetlenül a hazugság, ha kihasználnak, ha becsapnak, átvernek.

Mit csináljak, ha kicsit kamuztam a pasinak? Nem tudom mit akarok.

Itt beszélgetünk az oldalon, képeket is küldtünk egymásnak. Bejövök neki. De, hazudtam hol lakom és 14 év a korkülönbség és ezért rátettem a koromra +2 évet. Találkozni akar, de lehet csak megakar dugni, lefeküdnék vele, de nem így.

Legjobb válasz: Mennyi a korod, és mennyit mondtál? mert ha 12 és 14 év, akkor cink, 20 felett szerintem nem veszélyes :) Lassan már randi elõtt elkérem az illetõ hölgy szemé- lyiét, mert még a végén bilincsbe visznek el :)

Mennyi a korod, és mennyit mondtál? mert ha 12 és 14 év, akkor cink, 20 felett szerintem nem veszélyes :) Lassan már randi elõtt elkérem az illetõ hölgy szemé- lyiét, mert még a végén bilincsbe visznek el :)
A kérdező hozzászólása: Az elején nem gondoltam komolyan ezt az egészet. Nem lakik olyan nagyon messze a ''lakhelyemtõl'' és állítja szokott ott járni, meg leakar jönni hozzám. Csak ugye nem ott élek, de hogy melyik városba járok suliba tudja és laknak ott iskola társaim.
Hazudozzál tovább! A diákigazolványodat úgy sem fogja elkérni..... Mindegy hol laksz ha úgy is csak dugtok nem?
A kérdező hozzászólása: Azért hazudtam, mert nem akartam, hogyha nem jön össze, keressen a lakhelyemen és esetleg zaklasson ott, fõleg mert kisvárosról van szó, ahol mindenki ismer.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok vele csak dugni. Õ nem tudom mit akar.
Õ is csak dugni akar tuti. Mi pasik már csak ilyenek vagyunk.
@66%: ha túl fiatalos a leányzó, én azért megnézem a személyiét :D Persze trükkösen, nem úgy, hogy "add má' ide"
"Ha túl fiatalos" A mai 16 éves lányok már simán kinéznek 20-nak. Én inkább gyorsan lehúznám a bugyiját és......
Na dugtatok?
A lakhelyedrõl miért hazudtál?
Hol laksz? Melyik megyében? Lehet én is lefeküdnék veled. 31/f :-) Írhatok privátot?
Jól tetted, hogy nem adtad meg neki a lakhelyed így ismeretlenül, 14 év korkülönbség nagyon sok.Ilyen ismerkedésbe ne menj bele, egy tisztességes férfi nem így ismerkedik.Megdugni biztosan akar, ez alap a férfiaknál de ez így közel se szerelem.Nagyon vigyázz mert bajba sodorhatod magad!
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok és 18-nak mondtam magam.
Akkor a pasi 30 v 32? :) Az azért kicsit sok, szvsz. Én 32 vagyok, de 20 év alattival (férfi-nõ kapcsolat céljából) szóba se állnék, és 20 évesnél is igencsak elgondolkoznék. Egyébként meg ismerkedésnek nem gáz, mivel ha pl 200 km-re laktok egymástól, az életben soha nem találkoznátok, így meg esély van megismerni olyan embereket, akikkel más mó- don ugye kizárt, hogy lenne valami. Mindenesetre azért pár üzenetváltás után megkérdezni ilyen célból, hogy merre laksz, stb, erõs :) Nekem is van stat, hogy akikkel beszélgetek, kb merre lak- nak, de nekem a megye pont elég, ha épp az országból van :)
08:57: Hanem hogy ismerkedik egy tisztességes férfi...? Chaten is lehet ismerkedni, és ebbõl nem lehet a tisztességére vonatkozó következtetést levonni.
mondjuk ez a 16 vs. 30 nagyon komoly, nem lesz az jó, hajtsd el inkább.
A kérdező hozzászólása: 30 éves, igen. Én is csak kicsit beszélgetni akartam, kb. már a második üzinél kérdezte hogy hol ''lakom''. Azóta már sokat beszéltünk, de kicsit gyanús nekem és furcsa. De kedvelem és õ is engem.
Én nem lepõdöm meg semmin...de tényleg.. 26L
Volt már 12, 14 éves is, akivel elbeszélgettem (kérdésbõl adódóan), de persze semmi több, viszont megköszönte, mert utólag kiderült, hasznos volt :) 20 év alattival 30+-os elvbõl nem kellene, hogy kezdjen. Tényleg nem jó a korkülönbség :(
A kérdező hozzászólása: Nem.

Nem tudok kiigazodni ezen a pasin mit csináljak?

Van egy pasi aki nekem nagyon bejön, szeretnék vele összejönni. Már volt egy talink is, de csak beszélgettünk. Aztán 1hétig nem hallottam fel?le semmit, elt?nt.A talin megdumáltuk, hogy majd találkozunk egy szórakozóhelyen, de oda nem jött el. Aztán másnap keresett, megkérdezte, hogy én voltam e a buliba. Azt mondta, ? azért nem ment mert nagyon fáradt volt(dolgozott este is ez tuti).Most megint kérdezte, hogy a köv. buliba megyek-e , mondtam, hogy még nemtudom. Õ azt mondta lehet hogy ott lesz. Mit csináljak, elmenjek a buliba?Egyébként félénk, csendes fiú, tuti nincs másik n? a dologban és olyan, mintha félne egy kapcsolattól, régóta nem volt barátn?je.Van esélye ennek a dolognak?

Legjobb válasz: Szerintem menj el a következõ bulira! :-) Egy esélyt adhatsz egy következõ talinak bár nem tudom, hogy egy buli keretein belül mennyire lehet ismerkedni, beszélgetni. Szerintem talira más idõpontot és helyet kellett volna kinéznetek de ez csak az én véleményem! Ha ismét közbe jön valami az már nem hinném, hogy véletlen lenne. De én mindenképp elmennék a helyedben! Lehetõleg ne menj egyedül mert elõfordulhat, hogy nem szólít majd meg azonnal és akkor nem üldögélhetsz egy magad és legalább a barátnõid addig biztatnak majd! Ha viszont egész éjszaka nem szólít meg és biztos vagy abban, hogy látta, hogy ott vagy akkor ne foglalkozz Vele! Azt mondod csendes típus, lehet, hogy egy picit félénkebb de azért megszólítani biztosan megtud! Sok sikert! ;)

Szerintem menj el a következõ bulira! :-) Egy esélyt adhatsz egy következõ talinak bár nem tudom, hogy egy buli keretein belül mennyire lehet ismerkedni, beszélgetni. Szerintem talira más idõpontot és helyet kellett volna kinéznetek de ez csak az én véleményem! Ha ismét közbe jön valami az már nem hinném, hogy véletlen lenne. De én mindenképp elmennék a helyedben! Lehetõleg ne menj egyedül mert elõfordulhat, hogy nem szólít majd meg azonnal és akkor nem üldögélhetsz egy magad és legalább a barátnõid addig biztatnak majd! Ha viszont egész éjszaka nem szólít meg és biztos vagy abban, hogy látta, hogy ott vagy akkor ne foglalkozz Vele! Azt mondod csendes típus, lehet, hogy egy picit félénkebb de azért megszólítani biztosan megtud! Sok sikert! ;)
Ha félénk, akkor szerintem menj el, de ha akkor sem lesz ott, akkor ne csináldd tovább...
Hívd fel buli elõtt, hogy elindul-e? De meg is kérdezheted, szeretné-e, hogy te ott legyél...
Szerintem nem tanácsos felhívnia ... Ha a fiút érdekli, hogy ott lesz -e akkor Õ is elmegy mindenképp vagy felhívja a lányt, hogy készülõdik -e már vagy, hogy mikor indul mert esetleg mehetnének akár együtt is! Én nem támogatom, hogy a lány tegye meg az elsõ lépést mert én pl. már sokszor jártam vele pórul. Elijesztheti a srácokat ha a lány az aki inkább kezdeményezõbb típus! Vagy ... úgy gondolhatják, hogy már tuti befutók nála! Szerintem az a biztos, hogyha a srác nem keresi a buli elõtt telefonon akkor is menjen el, ha ott lesz a pasi és tényleg szeretne vele megismerkedni biztosan lefogja szólítani! Onnantól meg már rajtuk múlik ... :)
Hú de utálom ezt a hozzáállást a dolgokhoz. Elhív aztán, sz..ik szólni, hogy nem megy el. Kit érdekel, hogy mi lesz a másikkal. Ettõl függetlenül szerintem adhatsz neki még egy esélyt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!