Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak jobban tetszenek a természetes nők (1 db)

A pasiknak tényleg jobban tetszenek a természetes nők?

Mert ez szerintem hülyeség...

Legjobb válasz: Miért volna hülyeség? Számomra ugyan semmi szépség nincsen egy mûnõben, de ez biztos egyénfüggõ. Festett haj, vagy mûköröm, mondjuk ezt én még nem sorolom a mû kategóriába, de a szolis bõr, meg a mûcici az már nem gyerebe. Szóval férfija válogatja, de kérlek, ne mondd azt, hogy hülyeség, mert szerintem a legtöbb férfi a természeteset szereti, a mûnõ inább csak arra való, hogy a pasik felvonuljanak vele, mint egy május elsejei transzparenssel:)) Utólag is elnézést az össze mûnõtõl, de ez van.:)

Miért volna hülyeség? Számomra ugyan semmi szépség nincsen egy mûnõben, de ez biztos egyénfüggõ. Festett haj, vagy mûköröm, mondjuk ezt én még nem sorolom a mû kategóriába, de a szolis bõr, meg a mûcici az már nem gyerebe. Szóval férfija válogatja, de kérlek, ne mondd azt, hogy hülyeség, mert szerintem a legtöbb férfi a természeteset szereti, a mûnõ inább csak arra való, hogy a pasik felvonuljanak vele, mint egy május elsejei transzparenssel:) ) Utólag is elnézést az össze mûnõtõl, de ez van.:)
Mit ártünk természetes nõk alatt? A fiúk/férfiak szeretik, ha egy nõ nincs agyon sminkelve, ha festék nélkül is szép. Szeretik az olyan nõket akikben nincsen idegen anyag pl szilikon. Jól esik nekik egy olyan nõvel végig menni az utcán, akin látszik, hogy úgy szép ahogy van minden kence és egyéb szépítkezési beavatkozás nélkül. Egy természetes nõ érettséget sugal. Sokan nem szeretik az agyon szolizott, mûkörmös, festett szõke libákat, mert rögtön a pláza cica érzés jön le, és az hogy csak a pénzre hajt. Az ilyen lányok megérnek egy patront, de semmi több. Nekem ez a véleményem.
Az nálam se mûködik, ha valakihez napközben hozzá se lehet érni, mert kócos lesz a frizurája, vagy elkenõdik a sminkje! Õk azok akiknek az állappota reggelre mindig nagyon leromlik, és egy óra sminkelés nélkül nem mennek emberek közé! "Az aki szép, az reggel is szép, Amikor ébred, mégha össze is gyûrte az ágy!" (Charlie/Tátrai Band)
Ez szerintem se hülyeség! Sõt, hogy ne csak a külsõrõl beszéljünk, a természetesen viselkedõ és természetesen kedves stb lányokra is gondolok.
Szerintem egy nõ ugy szép ahogy van. Jó persze ha lóg a cicije akor fellehett varratattni, de viszont ha már szilikont is tesz bele:( Nõ vagyok én is és nem értem. Egy fiú ismerõsömnek se jönnek be a mûcsajok. Akinek felvan töltve a szája annak olyan mintha kifordították volna...:S Tudnék egy hasonló sztár példát mondani. Bár az a személy inkább az egészséges élet híve, de ahhoz képest semi nincs rajta ami eredeti. Én is festem magam, de csak mert jólesik, jóérzés, és csak lágyan, finoman. A hajamat fesettem, de meg is bántam, most mindent elkövetek, hogy visszakapja régi formáját amit mindenki irigyelt. A mû nõk, nem nõk. Bábuk. Jó, saját vélemény... de sokan igyvannak vele. amugy ha most elolvasnák azok a nõk a válaszokat, lehet lennének akik megbánnák, hogy akko minek is csinálta.
Ha mûnõt akarok, veszek egy guminõt.
Már megbocsáss, én irtam azt a hosszút. Egy barátnõm nincs aki egy picit is korrigáltatot magán. És mégis mindegyikük mind a 10 ujjárra találna pasit. Amugy azt nemmondtam, hogy minden pasi utálja a mûcsajokat. Amugy te kérdezted én válaszoltam. AKKOR MIBAJOD VAN?
Akartam kommentet írni, a többiek már mindent leírtak elõttem. Bocs mûnõk, de ez van. Nem mondom, hogy nem d...nék meg egy mûnõt bármikor, de hosszú távra társnak.... azt inkább ne.
Na figyelj ide kiscsillagom kedves kérdezõ. Állítsd ide valamelyik mûnõ barátnõdet, vagy akár magadat, mert szerintem te is az vagy, ide a bökõt, hogy akármelyikõtöket kenterben verem, mûmell és mûköröm nélkül is. Képzeld nem vagyok lusta ahhoz hogy tegyek a külsõmért, csak picinykével több dolgom is van annál, minthogy a pasimat cumizzam a nap 24 órájában, aki majd fizeti a mûcicimet. MOst, hogy így visszaolvasom eléggé méltóságon aluli ez a társalgás... hmm..
Az utolsó három véleményt osztom. Sajnos nekem is van egy ilyen bátyám ( nem vagyok rá büszke de ez van)( nem azért sajnos mert van, hanem mert ilyen) A fél életét a konditeremben tölti, a másik felét a tükör elõtt.( de ezenkívül normális amúgy, szóval nem tipikusan izomagyú állat, aki elszteroidozta az agyát) Õ is ilyen csajokra bukik ( szerencsére haza nem hozza õket) de a tesómban legalább van annyi gerinc, hogy megmondja, igen, õ csak megdugja ezeket, és maximum reprezentál velük. De megnyugtatta anyumat, hogy nyugi, feleségül nem veszi , és gyereket sem csinál neki.
szia elõzõ válaszadó! azért mondják a festett szõkéket, mert statisztika szerint több mint 80%ra jellemzõek ezek a vonások. de szerintem amúgy is, azo9kra gondolnak, akiknek nagyon szõke!!!! totál hidrogánszõke cica. a mézszõke, meg ilyenek azok szerintem is tök normálisak.
A természetes szépségnél nincs szebb.
A plasztikai sebész által alkotott nõ jó kirakatbabának, reprezentálni, és néha egy-egy fordulóra kihasználni. Másra egyébként nem szívesen használja senki. Tartós kapcsolat általában velük kizárva.
valahogy az az érzésem hogy egy mû nõ rájött hogy a férfiaknak ez leehtanniyra nem is jön be aztán kétségbe esett és feltette a kérdést gondolva arra hogy majd olyna válaszokat kap amik megnyugtatják például: " igen a má csajok a legszebbek a többi tök ronda" vagy ilyesmi. aztán mivel mindenki az ellenkezõjét mondta. teljesen jogosan, arra kiborult és beirt egy commentet hogy huh ha bizony milyen sokat ismer akinek õ bejön. na de itt az oltári nagy ellentét, ha igy gondolja a kérdezõ ahogy a commentet leirta akkor meg mért tette fel a kérdést...:D na de. most leirom a véleményemet a kérdésre. én teljesne egyettértek az elöttem leirtakkal. egy csaj akkor szép ha smink nélkül is szép. a természettesség annyit jelent hogyy nem ugy néz ki mint egy pláza cica, a legtöbb férfi velem együtt undorodik az ilyen nõktõl. ez nem arra vonatkozik hogy valaki festi a haját vagy ilyesmi nem dehogy cska mert valaki azt irta hogy õ is festi, de nem rozsaszinre. hidd el nem ezzel van a gond, attol még mert valakinek jol áll a szõke legyen szõke haja sok nõt ismerek akinek szõkére van festve a haja de amugy nem egy ezerrel puderezett a bõrét alig látni stilusak. sõt nagyon sok csajt ismerek akiknek rózsaszin a hajuk. punk világ, persze nem ezekre az igénytelenekre gondolok hanem aiknek csak ugy tetszik az extravagánsság, persze az sem igy ezerrel csak azért felpögetve. tehát nekem az jön be ha egy csajnak a viselkedésén a inézetén õ magát látom, nem pedig egy agyonfestett jajj letört a körmöm uristen milesz, valakit. hisztiznek mindenért. én az ilyen csajokat csak kiröhögöm. legfõképp azért mert ÕK MAGUKNAK CSINÁLJÁK EZT MERT AZT HISZIK MÁSOKNAK IGY FOGNAK TETSZENI ÉS MINDENKI AZT MONDJA MAJD RÓLUK HOGY HÛ HA DE JÓ NÕ CSAK HOGY EZT CSAK ÕK MAGUK HISZIK A TÖBBI EMBER SZINTE MIND AZT GONDOLJA HOGY URISTEN KI EZ AZ AGYONTUPIROZOTT HISZTIS MÛPINA.
A kérdező hozzászólása: Jó, lehet, hogy a pasiknak jobban tetszenek a normális csajok, na de milyen pasiknak...Csak a szaroknak :D Egy kigyúrt, pénzes pasi rá se nézne az ilyen Miss Természetességekre :D Hazudjatok csak magatoknak :D Csáó
Igen, de a pénzes pasiknak inkább egy kúrva kell, mint egy feleség. Ha neked egy olyan pasi kell, akinek csak dugni kellesz, akkor egészségedre...
Persze az lehet, hogy a pénzes és kigyúrt hapsik jobban szeretik a csinált cicababákat, de meg kéne nézni, hogy az õ IQ-juk milyen szinten mozog.
Igen, általában megtalálja a zsák a foltját.
Többen írtátok a festett szõke hajat, mint mû dolgot. Nem tagadom , nekem is festett, de csak mert magában keseszínû, olyan semmilyen, és a környezetembõl mindenki szerint jól áll. És mi a helyzet a festett feketékkel/barnákkal? Szerintem a festett hajjal minden oké addig, amíg nem viszi valaki túlzásba, és nem festi a haját rózsaszínre, kékre vay fehérre.:) Meg amíg nem megy tönkre a haj, (értsd: repedezett, feláll, keszekusza, ronda) ápolja rendszeresen stb. Egyébként szerintem az enyhe smink még van akinek kifejezetten jól is áll, pl egyik barátnõm tiszta halottsápadt, és picit beesett szemei vannak. Neki jól áll, ha picit élénkíti az arcszínét, és enyhén a szemhéját is festi.
létezik mind a két véglet.ki ezt szereti, ki azt. de tény, hogy "az" a fajta csak mutogatásra meg "meghágásra" van. én a barátomat egy ilyen mûnõtõl szedtem el azzal, hogy velem lehet beszélni, és az IQ-m nem a föld alatt van 20 méterrel.õk azért csinálják ezeket magukkal, mert így érzik szépnek magukat, + hogy több fiú figyeljen fel rájuk. az más dolog, hogy a hapsi mit gondol...:)
Mi a természetes nõ? Olyan nõ, aki hetente egyszer zuhanyzik, minden nap ugyanazt a ruhát hordja és nem foglalkozik magával? Mert a kommentedbõl ez derül ki. Vagy esetleg aki ad magára 2 havonta jár fodrászhoz, mindennap tisztálkodik, foglalkozik magával stb ? Mert ha az utóbbi akkor a kérdésedre a válasz igen. Ezt a nõ tipust szereti a férfiak 90%-a. Akit te ismersz az a maradék 10%.
A kérdező hozzászólása: Méghogy a pasiknak nem tetszenek a mûcsajok :S Csomó pasit ismerek aki pont az ilyen csajokra bukik. és nem csak egy éjszakára. sztem a legtöbb csaj a fél kezét odadná ha olyan alakja lenne vagy melle lenne mint azoknak a mûnõknek. de ahhoz már lusták, hogy kezdjenek magukkal vmit pfff
Pontozzatok le nyugodtan, de csak én érzem úgy, hogy vmi pénzes liba átvarratta magát és kezdi megbánni..? Amúgy érdekes hozzá állása van a csajnak.. Tudod, lehet, hogy az utcán öttel több munkás nézi meg a seggedet, de hosszútávú kapcsolata a "természetes" lányoknak van, normális fiúkkal.. De mit értünk bejövés alatt... ahogy elõttem írták, egy patronig.. addig bejön. Amúgy meg egy ilyen lány nem tud mit adni egy pasinak, jah, de lehet vele gizdulni, hogy megbasztam. Mert az egy dolog, hogy valami nem szép rajta, és akkor megcsináltatja, csak valahogy elszáll magától.
A kérdezõ nem árulja el, mit tart természetesnek, de a mûvi (fõleg szilikonos) módosításokat én sem bírom. Érettebb, idõsebb hölgyeknél a jó kozmetikai kikészítés, elegáns megjelenés nekem legalábbis tetszik (ha nem is feltétlenül szükséges), viszont fiataloknál elegendõ a természetesség, ilyen szempontból is.
Miért érzem úgy, hogy a kérdezõ ezt nem kérdésnek szánta, hanem provokatív vitaindítónak?
De ha nem szép smink nélkül, akkor a pasinak nem jobb ha.. szal sminkkel szebb lehet?
Ha valaki úgymond nem fotogén smink nélkül nem hiszem, hogy a vakolat rengeteget segít rajta.
Neten lehet találni pár elõtte-után fotót. Bár azokat többnyire profi sminkesek csinálják, de a z elég ronda hölgyekbõl, állat szépek lesznek. A kérdésre válaszolva miért lenne hülyeség? És miért lusta az, aki nem rohan az orvoshoz megnagyobbíttatni ezt-azt? Nekem pl nincs nagy mellem, de a barátom imádja. Tény, hogy nem bánnám, ha picit nagyobb lenne, de eszemben sincs ezért kés alá feküdni. Természetesen is lehet gyönyörû valaki, és ha ez egy igen kedves stb. személyiséggel párosul, egy mûnõnek sem lesz esélye mellette. Akkor sem, ha a mûnõ a szebb. Szerintem legalábbis...
Lehet, hogy a Mo-i mûnõt szeretõ pasikból, annyi van amennyit te ismersz. Megsúgom neked, hogy a ki se merném tenni a lábam utcára egy mûnõ mellett. Egy pasinak kell, hogy eltudjon beszélgetni a nõvel akit szeret, hogy legyen intelligencia hányadosa, ami valljuk be õszinten egy mûnõnek nem sok van. A mûnõ csak rászáll egy pénzes pasira, akinek a pénzét majd elkölti, és közben lemarad a való életrõl. Hidd el van jó pár ismerõsöm, akinek van mit a tejbeaprítania, és panaszkodnak, hogy nem találnak NÕT, TERMÉSZETES NÕT, akivel megoszthatnák életüket.
Ja igen és õk nem is akarnak magukkal "mit kezdeni", mert így boldogok, és így szépek. Szerintem szánalmas szilikon, botox és kollagénnel feltöltött, agyon szolizott, szõkített libák.
Én nagyonsok helyes srácot ismerek, aki mindd tud szerelmes lenni. és a pasik is kereshetnek maguknak jó nõt, de nagy házasságra ne számítsanak, mert az ilen nõõk akikkel csak dugni lehet... mit csinálnak velük amikor 60 évesek lesznek?... akkor már nem lesznek bombázók, és akkor már nem a külsejüket szeretik egymásban az emberek. szerintem te is olyan pasit válassz magadnak akit szeretsz és lehet vele beszélgetni, mert idõs korotokra már csak az marad nektek... az agyon korrigált kifestett nõkrõl meg annyit, hogy igenis van akin nagyon sokat dob a smink.. és a pasijuk meglátja majd õket smink nélkül...... AZ A SZÉP AKI IGAZÁBÓL SZÉP ÉS A KISUGÁRZÁSA IS SZÉP! HIDD MÁR EL VÉGRE HOGY A FIUKNAK NEM CSAK A KÜLSÕ A FONTOS!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan mutassuk ki valakinek, hogy meg szeretnénk csókolni?

Itt nem arra gondolok, hogy egyszerüen kimondjuk, hogy akarjuk egymást. Milyen utalásokat adjak egy fiunak/férfinek, hogy látni lehessen rajtam, hogy akarom őt. Ötletek? Testbeszéd, távolságtartást stb....
16/L

3

Az elmúlt pár napban mikor együtt vagyok berátnőmmel elég hamarar elmegyek (2-3) perc de ez nem volt így. Most mi lehet? Amúgy szerintetek beszéljek erről neki mert azt szeretném hogy neki is nagyon jó legyen.

20 évesek vagyunk mindketten

1

Fiúk! Miért van az, hogy személyes találkozón kedvesek, érdeklődőek vagytok, de neten, közösségi oldalon rá sem írtok egy lányra, nem is érdeklődtök a beszélgetés során?

Nem általánosítani szeretnék,tudom,hogy nem minden fiú ilyen.Azok véleményére vagyok kíváncsi akik már viselkedtek így vagy akik meg tudnák ezt magyarázni.Csak a csajok kattognak ezen,hogy miért nem keres,stb...? Több lehetőséget is szívesen fogadok,ha valakinek van több ötlete.Köszönöm a segítséget!

4

Kikészít a párom hobbija!?

Amikor még nem éltünk együtt addig nem zavart.
A horgászatról van szó....Már nem csak az udvar hanem a nappali a hálószoba az autó is ezzel van tele..Ez az egyik okom,hogy írok..a másik,hogy napokig képes lent horgásznia haverjaival...
Emelett ilyen ovodás szinten van,hogy halas pólókban járkál..
Kicsit szerintem visszább adhatna ezekből mert néha idegesít.Amúgy tök normàlis,humoros.Csak ez ne lennd hanem vmi más hobbi:)
Szóltam már,hogy legalább ne hordja be a szobába a botokat,horgokat stb de csak ez a válasz,hogy "ne fárassz már"..aztán add egy puszit és ennyi...
Valamit ez ellen? én 22 ő 23

6

Miért baj ha egy ocsmány fiú prostihoz megy?

Én lennék a fiú,17 vagyok.Mielőtt nekem esnétek,igényes vagyok,rengeteget edzek,ápolt vagyok.De az arcom ronda,rossz a hajam,karikás a szemem,csúnya a bőröm.A külsőm miatt csendes és merev lettem.Barátnőre semmi esélyem de vágyaim vannak ezért szeretnék prostihoz menni
Miért ellenzik ezt? Miért mondják hogy ez erkölcstelen?
Sokkal jobb lenne egy barátnő,de ugye semmi esélyem a lányoknál.Miért kéne elfojtanom a vágyaimat?
17/F

15

Szerintetek szép Zimány Linda smink nélkül? (KÉP)

http://www.storyonline.hu/hirek/sztarok_smink_nelkul/26371/


csak sokan odáig vannak érte hogy milyen szép, de ha nincs kisminkelve ő sem több az átlagnál. én mindig is a természetes szépség híve vagyok, szóval nekem nem tetszik

4

Írtam egy szerelmes verset, ki olvasná el, és véleményezné?

Üzenetben küldeném, és fontos, hogy ott is kérnék rá választ! :)

6

Létezik, olyan könyv, ami a fetish ruhákról (latexruhák) és szexről szól, és megjelent magyarul is?

4

Milyen érzés ha kinyalnak?

16

Fiúk, ti mit szóltok ilyen vagy hasonló tetováláshoz egy lányon?

http://etcfashionblog.com/wp-content/uploads/2012/11/Rihanna..

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!