Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak jobban tetszenek a (36 db)

A pasiknak jobban tetszenek a szolis bõrû csajok mint a fehér bõrûek?

Legjobb válasz: Kinek ez, kinek az. Nem lehet általánosítani. Nekem a természetes dolgok tetszenek. Nagyon nem szeretem, ha a nõn mû dolgok vannak. A bõrszínt is beleértve.

Kinek ez, kinek az. Nem lehet általánosítani. Nekem a természetes dolgok tetszenek. Nagyon nem szeretem, ha a nõn mû dolgok vannak. A bõrszínt is beleértve.
nekem az tetszik, ha az eredeti színe marad meg mindenben. Bõrben, hajban, mindenben.
NEM NEM ÉS NEM! Utálom a szolis bõrt. Ha a napfénytõl olyan, oké. Ha természetesen olyan, oké. Ha a szolitól, akkor nem kell.
Nekem egyik se. Legyen barna, de ne olyan szolis néger... hanem természetes, szóval a kettõ között.:)
Egy kis off-os kérdés: az indiai és a távol-keleti csajok is szoliznak?
A fehér bõr szebb.
Nekem a kifejezetten fehér bõr nagyon tetszik. Szolizott nem annyira. Egészségesnek se tartom. De nem döntõ szempont.
Az értelmesek nem szeretik.
Nekem ez nem számít
Tõlem lehet néger is ha természetes. A mû dolgokat, pl.szolis bõr nagyon nem szívlelem
A csajok meg vannak róla gyõzõdve. Különben miért járnának szoláriumba?
Off: Hmm...fehér bõrû létemre most ezt jó volt olvasni srácok :) ) Köszi :) L24

Szerintetek nagy baj hogy nem vagyok bulizós típus? A pasiknak jobban tetszenek a bulizós lányok?

Nem szeretek discoba járni! Utálom az ilyen helyeket, mert tele vannak drogos, ittas emberekkel, és én ilyen helyen nem érzem jól magam. Szerintetek sok mindent kihagytam az életemből azzal, hogy nem sokszor voltam bulizni?

Legjobb válasz: Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!

Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!
Én is inkább a visszafogottabb lányokat szeretem, de azért egy kulturáltabb társasággal elmenni egy jó szórakozóhelyre, az nagyon jó tud lenni, már csak a zene miatt is, persze ha szereted az adott stílust. Nem kell eltúlozni, nem csak szutyok drogos helyek vannak. És nincs ilyen, hogy "a pasiknak". Szerintem azért mi sem vagyunk egyformák, ahogy ti sem. Persze nyilván úgy érted, hogy a pasik többségének, de abban biztos vagyok, hogy legalább a felének a nyugisabb csajok jönnek be:)
Nekem speciel elõny, de õszintén nem tudom mire értik azt, hogy kihagytál az életedbõl, max azt, hogy xy széthányta a szobád a sok piától, vagy a xz az árokba kellt fel, valami partyp*csa mellet, én is szeretek emberekkel lenni de a, nincs mit csinálni rúgjunk be összeruccanások nem nekem valók. A pasiknak valószínûleg azért tetszenek az ilyen lányok mert õket könnyû leitatni majd ágyba vinni, vagy mert hasonló az életfelfogásuk.
Én sem járok bulizni (kétszer voltam diszkóban - elég volt :D ) mégis van barátnõm, immáron 4 éve... És nem érzem, hogy sokat kihagytam volna.
Csatlakozom. Én se járok el bulizni sehova, mert egyszerûen nem az én világom és nem érzem jól magam felpörgött, esetleg módosult tudatállapotú emberek között - nem, nem gondolom, hogy különb vagy jobb vagyok náluk, csak nem vagyok bulizós fajta. Lehet, hogy sok mindent kihagyok az életembõl, de hát így is úgy is sok minden kimarad, nem? Az, hogy milyen lány tetszik általában nem ettõl függ, de én jobban kedvelem a nyugodtabb, józanabb lányokat.:) F29
Szerintem, sok múlik a baráti társaságon és a helyen. Régen és most is havi 1-2x jártam bulizni (kivéve vizsgaidõszakban), csak régebben kocsmázós-beszélgetõs dolog volt, mostanság pedig disco. Mondjuk, ez egyetemi "dizsi", vagyis sok ismerõs van, és valamivel kulturáltabb a "bárki bejöhet" helyektõl, ahol a 15-18 évesek isszák keményre magukat. És hogy a kérdésre is válaszoljak: azért kezdtünk a kocsma felõl a klub felé fordulni, mert jobban lehet ismerkedni (pl. ahová mi járunk, ott a parkettõl el van különítve a leülõs rész, ezért lehet beszélgetni ordítozás nélkül is). Oké, az tény, hogy sok "particica" van, akikkel nem lehet hosszabb távra tervezni, viszont az erõs túlzás, hogy csak r.banc lányok és alkoholista fiúk járnak szórakozóhelyekre. És inkább itt ismerkedik az ember, mintsem hogy random embereket szólítson le a buszon/folyosón/utcán, ami szerintem elég gáz... De ez nem jelenti azt, hogy ha egy lány nem bulizós, akkor "hátrányból" indul, sõt én is inkább a visszafogottabbakat kedvelem és nem a partycicákat. Ráadásul, mivel manapság fõleg szórakozóhelyeken lehet ismerkedni, ezért "kényszerbõl" sok fiú és lány is elnéz ezekre a helyekre, még akkor is, ha nem nagy "partyarcok". Mi is akkor kezdtünk el bulikra járogatni, amikor a baráti társaságból szinte mindenki egyedülálló lett... Összefoglalva, ha általában stabil párkapcsolatban vagy és a baráti társaságoddal is jól elvagytok anélkül, hogy bármerre is eljárkálnátok, akkor szerintem nem sok mindenbõl maradsz ki, ha nem jársz szórakozóhelyekre.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam hogy L/20 vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is Boldog Új évet Kívánok!
én se járok bulizni azt hittem h egyedûl vagyok ezzel
Kinek ez, kinek az jön be. Szerintem semmit nem hagytál ki az életedbõl, discoban még én sem jártam, mert más a zenei ízlésem, néha elmegyek egy koncertre és ennyi, még csak inni sem iszok. Párom is ilyen nyugodt típus. 22/L
lehet, hogy jobban tetszenek a fiúknak a bulizós lányok, de könnyebben is kaphatónak tûnnek (nem feltétlenül azok mind, ezért fogalmaztam így), de ez a sztereotípia miatt sokkal inkább tekinthetnek rád, mint potenciális barátnõre komoly kapcsolat céljából.
én se szeretek bulizni és nem hiszem hogy emiatt bármi is kimaradna az életembõl:) nem kell csak azért minden hétvégén piálni hogy bárkinek megfelelj.máshogy is lehet szórakozni

A férfiaknak is tetszik a nőkön a magassarkú vagy csak mi hisszük, hogy szexi? Pasik: jobban bejönnek a magassarkúban tipegő nők? Sokat számít?

Megéri megtanulni magassarkúban "szenvedni"? Vagy viselhetek kényelmesebb, lapostalpút is minihez anélkül, hogy hülyén néznék ki?

Legjobb válasz: > A férfiaknak is tetszik a nõkön a magassarkú > vagy csak mi hisszük, hogy szexi? Nekem nem tetszik. Hülyén néz ki. El nem tudom képzelni, hogyan képesek a nõk ilyen cipõkben járni... Némelyikük nem is tud. Botladozik, dülöngél, majdnem leesik a lépcsõrõl, de fel nem venne normális cipõt, mert a "magassarkú szexi". > Sokat számít? Nem tudom ki hogy van vele, én személy szerint a nõknek nem a cipõjét szoktam nézegetni.

> A férfiaknak is tetszik a nõkön a magassarkú > vagy csak mi hisszük, hogy szexi? Nekem nem tetszik. Hülyén néz ki. El nem tudom képzelni, hogyan képesek a nõk ilyen cipõkben járni... Némelyikük nem is tud. Botladozik, dülöngél, majdnem leesik a lépcsõrõl, de fel nem venne normális cipõt, mert a "magassarkú szexi". > Sokat számít? Nem tudom ki hogy van vele, én személy szerint a nõknek nem a cipõjét szoktam nézegetni.
Hát 20 éves férfi létemre nekem jobban tetszik egy csajszi például flipflop papucsban mint egy oriás tûsarkúban, és a magassarkú ráadásul egy idõ után még a lábat is megrongálja... ugyhogy szerintem maradj a lapostalpú cipõk/szandálok mellett(egészség szempontjábol is) :)
Háát van olyan ruha amihez jól áll , meg van hogy kiemeli jobban az alakot, de lényegében ugyanaz a nõ van egy papucsban és egy magassarkúban is
Számomra lényegtelen.
Én nem szeretem a echte magassarkúban "tipegõ" hölgyeket, de egy konszolidált magasabb sarok (4-5 cm) azért kellemesebb vizuális élményt nyújt, mint egy tornacsuka. Nem beszélve, hogy kiemeli a vádli izmoltságát, már akinek van persze:)
Csótánytaposó hahahahahaha
Én lány vagyok, de kíváncsi vagyok az eddig válaszoló fiúk/férfiak véleményére: akkor is tetszik nektek a (normális magasságú9 magassarkú cipõ, hogyha a lány magas? Én 173 cm vagyok, és ezért sem szeretem a magassarkút (meg egészségügyi okokból sem, gerinc és csontbántalmak miatt, d ez más tészta).
Ha 173 vagy, nagyon szexi lehetsz magassarkúban is, már majdnem felérsz könnyedén az ajkaimhoz. Én 190 vagyok. :) F
Na igen, csak a legtöbb férfi ismerõsöm nem ennyire magas. de köszi, hogy válaszoltál.
Szerintem alkalmi viselet. Mármint jól fest, és nagyon szépen ki tudja emelni a lábakat, illetve a járáson is variál, de azért nem gondolnám, hogy rendszeresen kéne hordani. A magas leanyzónak: 173 még nem olyan eszeveszetten magas, és nekem, akinek eleve bejönnek a magas lányok, egyszerûen szívmelengetõ, ha egyszer-egyszer felkapnak egy magassarkút! (Amúgy meg nem annyira köt le, mert így is legalább fél fejjel alacsonyabb mindegyik...) 19f/191cm
És ha valaki 178 cm?
Igen, tudom, hogy nem olyan magas, csak volt már, aki mondta, hogy "hú, de magas vagy ebben a cipõben", pedig én nem is hordok olyan magas cipõket, csak minimális, normális magassággal. Köszi a válaszokat!
Maximálisan egyetértek! A magassarkúaknak is vannak vadhajtásai, azok a vastag talpú, 10 cm saroknál magasabb csótánytaposók. Igen azok már gusztustalanok, a olyan rossz k.., rvásak. A szexis magassarkú cipõ nem túl vastag talpú, nem is plattform típusú, és 6-9 cm sarokmagasságú - ha kb. a paramétereket próbálom meghatározni.
Nagyon tetszenek, sokkal-sokkal nõiesebbé tudják tenni egy nõ megjelenését és mozgását! De ez csak a klasszikus, normális magassarkúakra igaz. A vastag talpúak nagyon otrombák, azoknál már a balerinacipõ is nõiesebb. A túl magas (mondjuk 10 cm feletti) tûsarkúban pedig már nem kecsesnek, inkább szerencsétlennek néz ki a járás.
Szerintem meg nagyon is vonzó az elegáns magas sarkú cipõ, nekem a sarkos szandálcipõs (spanglis) cipõs nõk tetszenek nagyon. Csajok, csak egyszerûen próbáljátok csak ki, hogy hányan fordulnak utánatok egy szexis magassarkú cipõben mint egy flipfloppos strandpacskerban.
Ha nagyon szepen akar kioltozni alkalmakra, akkor vegyen fel magassarkut. Civilbe szerintem nem kell. Mindig szerettem diszkobol hazafele a hatamon vinni a magassarkutol santa lanyokat :D
Csini a magassarkú, ha megfelelõ ruha mellett van viselve! Viszont van egy munkatársam, aki minden nap, minden ruhájához magassarkút húz, na ez már kicsit túlzás szerintem. Közismert, h a magassarkúzás rontja a nõk tartását, hosszabb távon így nem éri meg.
Magassarkú is tetszik a lányokon, de a sportcipõk az én igazi kedvenceim. Egy csinos lány után, akin nekem tetszõ sportcipõ van, képes vagyok utánafordulni, hogy az összkép is olyan szép-e mint a cipõje. Nevezhetjük akár láb és cipõfétisnek is.
Nekem kifejezetten nem tetszik a nagyon magas, amiben már tipegnek. A normál magas rendben van.
Nekem tetszik. Persze tudjon benne jarni es passzoljon a ruhahoz.
Én magas vagyok és tetszik ha a lány mellettem is az. Ha magassarkúval is, de akkor is. Mellesleg nekem nagyon tetszik lányon a fekete converse. Nem tudom miért, de nagyon tetszik. :D
Nekem nem tetszik, szeretem az alacsony lányokat, olyan aranyosak.

Lányok nektek a sovány pasik jobban tetszenek mint az elhízott ak?

16/f

Legjobb válasz: Valahol a kettõ között, de inkább legyen jegesmaci :)

Valahol a kettõ között, de inkább legyen jegesmaci :)
inkább dagadt pasi mint pálcika ember
A magas, normál testalkatúak.Szerintem egyik lány se szívesen bújik se egy csontvázhoz, se egy jegesmedvéhez.
Szeretem a jegesmedvéket, mert puhák és ha bundás az annál jobb.
Elhízott nem, de a mackós jöhet. Vagy nem baj, ha elhízott, de akkor ne olyan puhán, plötyisen legyen, bár lehet az még mindig mackó, hiába 200 kg valaki, ha kemény a háj. :D Na, de mindegy, talán valaki érti mit szeretnék írni. 22/L
Nekem inkább a macisok tetszenek. Volt már izmos, meg vékony barátom is. Annyira nem jött be. Jegesmaci nálam akkor nyerõbb, ha harap. :D
Inkább a kettõ közötti állapot a jó.:)
Az a lényeg, hogy magas legyen, ez a legfontosabb. És ha lehet, akkor szálkásan kigyúrt. Semmi esetre sem zsíros, kövér, pufók, vagy ilyesmi.
Szerintem is legyen inkabb sovany, mint elhizott. A mackos tipus sose jott be.
Attól függ:) Nekem mindig is tetszettek a magas, sovány, colos pasik, a macis alkatúak pedig soha nem jöttek be. De a soványság nálam csak akkor nyerõ, ha magas a srác. Alacsony sráccal alapból nem kezdek:D
A normàl testalkatúak tetszenek. A jegesmacihoz csak akkor bújnék, ha nem harap
a kettõ között, mert pl se a csontsovány, se a "budspencer" alkat nem egészséges és hozzábújni se gusztusos

Szerintetek lezbikus vagyok? A pasimmal jó a sex nem panaszkodhatom, de tetszik a melos lány aki hozzánk jár dolgozni, tulságosan tetszik jobban érdekek mint a pasim baj ez?

Legjobb válasz: sztem lezbi vagy igen ha egy csaj jobban érdekel mint a saját pasid akkor ott vmi nagy gáz van. sztem minél elõbb közöld a pasiddal mert ez elég megalázó neki :\

sztem lezbi vagy igen ha egy csaj jobban érdekel mint a saját pasid akkor ott vmi nagy gáz van. sztem minél elõbb közöld a pasiddal mert ez elég megalázó neki :\
tévedés te bisex vagy mert érdekelnek lányok is mega fiuk is amugy megkérdezheted és ha ez nem tántorit el akkor megsugom hogy kevés pasi hajlandó "osztozni" a párján aki mkeg hajlandó azzal ne várj hosszu kapcsolatott....ez igy müködik kivételek vannak de hétmilliárd emberbõl eléggé kicsi hogy pont a te pasid legyen egy ilyen kivétel...
A kérdező hozzászólása: És ha megprobálnánk néha néha hármasban!Mert mind a kettöhöz ragaszkodnák
tejóisten
hát kérdezd meg a pasid véleményét de hosszútávon csak el kéne döntened hogy most akkor melyik nemhez vonzódsz... de honnan tudod hogy a "melos lány"-nak is vannak-e ilyen hajlamai?
én a pasid helyébe belemennék a hármasba az úgy elég izgalmas lehet

Milyen nő tipus tetszik a legtöbb pasinak, mondok két páldát, melyikre buknátok jobban pasik, az egyesre, vagy a kettesre?

1. Göndör barnás válligér? haj, zöld szemek, 160 cm 50 kiló kb. barnás b?r, b-c s keblek, hosszú körmök, diplomás lány, szeret motorozni, flörtölgetni, bulizni és nagyon közvetlen tipus. szereti a diszkó zenét. Inkább karrierista típus. Kissé cicababás.

Legjobb válasz: Csak nem valami versengés ez?:D Nekem úgy tûnik mintha egy pasi 2 lány között vacilálna és a kérdezõ kíváncsi, hogy õ vagy a másik csaj jön be jobban a pasinak. Vagy nem így van? Amúgy én az elsõ lányt választanám, mert a nõies lányok tetszenek.

Csak nem valami versengés ez?:D Nekem úgy tûnik mintha egy pasi 2 lány között vacilálna és a kérdezõ kíváncsi, hogy õ vagy a másik csaj jön be jobban a pasinak. Vagy nem így van? Amúgy én az elsõ lányt választanám, mert a nõies lányok tetszenek.
én egyébként aszerint választanék hogy melyik illene jobban hozzám pl én azért a másodikat választanám mert az õ stílusa, ez a "kicsit elvont", mûvészlélek, nem bulizós stb jobban illene hozzám :D mert én is ilyen vagyok.. xD és tudom hogy a másodikkal valószínûleg nem érezném magam olyan jól..
Szerintem nem ezek alapján döntenék.Ismernem kéne mind a két lányt. 20/F
nekem személyszerint nem kéne mégegyszer egy nem hûséges lány... tehát inkább utobbi bár egyik sem esetem
Mindenképpen a második.
nekem is inkább a második jön be.. bár nem az ideális de ha választanom kéne akkor a második :D
Nekem személy szerint elõbb azr arca és a kisugárzása fog meg. Ha nincs kisugárzása és szép arca akkor tõlem lehetnek hatalmas mellei vagy kerek feneke, nem fog kelleni.
Nekem az elsõ szimpatikusabb, de nem az ideálom.
2-es!!
vitán felül a második.
én pont olyan lány vagyok mint a második :D
Elsõ
Íme egy konkrét válasz: Nekem a 2. jön be! Elsõsorban azért mert leírtad az ideálomat amire mindennél jobban vágyom.De soha nem találom:D külsõ:szõke haj, hófehér bõr, kék szemek, vékonyabb alkat, jó popsi.(mint egy északi-germán istennõ) Belsõ:hûséges, családcentrikus, mûvészlélek, szereti a rockot és a tetkókat, káros szenvedélyektõl mentes.(kell ennél jobb?) Az ilyen nõnek a szememben felbecsülhetetlen az értéke. Ez olyan mintha én állítottam volna össze egy nõt saját magamnak:)
tudsz róluk képet mutatni?
Hááát, szerintem a helyzet az az, hogy a kedves kérdezõ a második lány tulajdonképpen, az elsõ pedig a rivális :) JavÍts ki, ha nincs így :)
A kérdező hozzászólása: ja, nem riválisok, és akármelyiket ávlasztjátok max pontot kaptok :) csak ak érdésre választ... :) köszi hát tényleg emebre ávlogatja, csak kiváncsiság :) amúgy ha már képet kértek elsõ csaj http://www.rowiw.com/index.php?p=user_image_comments&user_id.. ez a második lány http://hu.netlog.com/Ayrisz/action=setSkin&skin=darktimes róla több kép, van de majd megnézem más oldalakon
uhhh.hát nem ilyenekre számítottam..
Bocsi, hogy nem idetartozó dolgot írok, de a 2. képen látható lány, nem az aki feltett itt egy olyan képet, hohy " ennek a lánynak babaarca van?".Mert sztem a 2. lány Te vagy.
hát érdekes. képek alapján totál fordított sorrendben képzeltem volna el a jányokat - mármint ha a külsõ jegyek nélküli felsorolás alapján kéne eldönteni, melyik a flörtölgetõsebb, pasizósabb típus, egyértelmûen a másodikhoz társítanám. sokkal extrovertáltabbnak tûnik (mondom: tûnik), mint az elsõ. hozzáteszem, korábban is a másodikra szavaztam (mondhatni: vitán felül), de a képeket látván és mellé tudván a belsõ tulajdonságait, a véleményemet most körbeöntöttem betonnal. egyértelmûen szívet melengetõbb jelenség.
Kérdezõ, ezt túl egyértelmûen mutattad be, és elénktoltad a másodikat, aki tulajdonképpen te vagy, több jótulajdonságot írva mint az elsõnek. :)
A leírtak alapján még-még, de így, hogy láttam a képet, egyik lány sem az esetem. Más arcokra vártam.
a második, de csak ha helyes arcról.ha nem akkor egyikse.de az elsõ semmiképp
Nekem a harmadik jön be.
Hát, hogy õszinte legyek, nekem ez a két tipus amit példának felhoztál, egyáltalán nem tetszik..És azt is látni kéne, hogy pontosan hogy néznek ki..
A kérdező hozzászólása: akkor ezekszerint van aki nem a végzettsége, a családi háttere és a kihívó öltözködése alapján ítél elsõre? :) nos, az elsõ csaj igaz okos, de inkább olyan cicababa tipus, szeret bulizni, pasizgatni, karrierista tipus, fontos neki a pénz, hát eléggé van önbizalma, de alapban nem rossz indulatú. Olyan, aki fodrászhoz, masszõrhöz meg kozmetikushoz jár. Olyan nárcisz fazon (tükörben teccelgõs) A második tipus sem sminkeli magát gyakran, õt a zene, az írás és fényképezés érdekli a leginkább. Nincs káros szenvedélye, kicsit elvont, érzékeny, hangulatember. Talán ez utóbbi kicsit vagányabb, fiúsabb, Idõnként visszahúzódó. Inkább megtalálják, minthogy õ menjen valaki után. Nem egy partizós tipus.
A kérdező hozzászólása: nos kérdés az h kinek mi a nõies :) talán abba nem csak a kerek vagy nagy cici, hanem a kerek popsi meg formás combok is beletartozhatnak nem? Bár ez inkább szexualítás szempontjából lehet lényegesebb, de lehet egy nagyobb mellü vagy husosabb csajjal nem biztos h jobb az ágyban, az már sztem nem am érettõl függ, fõleg nem a nõi méretektõl. Nos lehet a körte és alma csapdájába estem, mnidkettõ csodálatos, de különbözõek, ezért nehéz õket összehasonlítani. A többi férfi elõszõr a melleket nézi meg, vagy a popsit, lábakat? melyik számít jobban, ha számít egyáltalán?
elsõvel* késõ van.. xD
A kérdező hozzászólása: Az egyik lány kicsit öntelt, mindenkivel el akarja hitetni, hogy õbelé a legtöbb pasi szerelmes, csak kiváncsi lennék a környezetében lévõkre, hogy valóban úgy vélekednek, ahogy a lány hiszi, vagy beállítja, esetleg lehet h túl nagy tévedésben van, esetleg csak magát akarja fényezni? Lehet hogy a legtöbben akik udvarolnak neki csak szexuálisan akarnak vele lenni és nem több?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. utolsó elõtti válaszoló kicsit fáradt lehet már, mert elõszõr zat írja, hogy a másodikat választaná, és hogy olyan mint õ, mert elvont, nem bulizós, mûvészlélek, a végén meg mégis azt írta hogy ezért nem a másodikat választaná, akartad mondani hogy nem az elsõt :) így már világosabb.
szerintem próbálj meg egy-két barátjával beszélni, de persze óvatosan, hogy nehogy azt higyjék, hogy le akarod járatni a lányt vagy valami ilyesmi.. de az ilyen öntelt lányok nekem amúgy se jönnek be de én ezt nem tudom ez a te dolgod és már késõ is van :D jóéjszakát
A 2.kinézete és az 1.tulajdonságai nem igazán jönnek be a rokker csajok és a göndör hajú sem az igazi
A kérdező hozzászólása: a göndör hajú nem túl göndör, csak egy kicsit, olyan élelmes pasira vadászós fajta, a rocker pedig nem úgy rocker, hogy szegecsekben és feketében jár, csak szereti a rock zenét, és utálja a rózsaszin csicsás ruhákat. õ az aki sose venne fel magassarkút, de azért vannak szexi meg elegáns cuccai, amik jól is állnak neki.
A második de a hosszúhaj nyerõbb amúgy mindegy.
A kérdező hozzászólása: mindkettõnek hosszabb haja van, vagyis a göndörnek olyan vállig érõ, vagy kicsit hhosszabb, persze ha ki van egyenesitve a haja akkor hosszabb lenne, a másik lánynak meg lapockáig érõ, csak neki kicsit tépetebb, néha kifele van szárítva a haja de egyiknek sincs frufruja, és nem festik a hajukat. oylan szõkés barnásak, a göndörnek olyan sötét szõkés már a haja, a másiknak meg olyan mnitha melirozva lenne, hol világosabb arany szõke, hol sötétebb, de vöröses fénye van.
Második! Nekem kimodottan tetszik :)
Nálam a kettõ keveréke lenne az igazi! Egyik sem jön be külön-külön.
határozottan az elsõ...
A kérdező hozzászólása: szerintem az elsõrõl jókat írtam, hisz diplomás, meg jogsija van, és sokan szeretik a pörgõs és bögyös csajokat :) A képeken meg úgyis látszik ak ülsõ jegy, bár igaz sok képet nem tudtam szerezni, senkit nem akarok fényezni, vagy rosszabbank beállítani, hisz az nem lenne fer. De tényleg ízlések és pofonok :) Minden válaszolónak maxot adtam, de gondolom más is pontoz rajtam kívül :) Nem tudom hányan meg mely kérdésekbe szerepelt akármelyik csaj fotója, bár lehet csak hasonló volt, de az is lehet hogy csak egyk özeli ismerõs (jóakaró vagy rossz akaró)

Pasik, melyik tetszik jobban: egy olyan száj, mint a képen, vagy egy annál kicsit vékonyabb?

http://sttc.affiliate.hu/campaign_banner/1/2/_/12917_tryqi1i..

Legjobb válasz: Ez még nem olyan nagy, ez tetszik. :)

Ez még nem olyan nagy, ez tetszik. :)
nekem pont ez az idealom, nem szeretem a vekony szajakat 22/f
Az alsó pont jó, a felsõ lehetne picit vékonyabb.
Ez tetszik, ennél még kicsit vékonyabb is lehet

Lányok, nektek a kigyúrt (konditermes) vagy a sportos kevésbé nagy izmokkal (de azért izmos, sportos) testalkat tetszik jobban a pasikon?

Nyilvánvaló, hogy nem ez az elsődleges szempont párválasztáskor, de ettől még erre kérem szépen a választ. Ha lennétek olyan kedvesek írjátok a valaszhoz az életkorotokat is! Köszönöm előre is! Fontos! Lányok válaszát várom!

Legjobb válasz: Ne legyen egyszálbél, de nem kell kidobó alkatnak sem lenni, nem szeretem a nagyon izmos férfiakat. Legyen szálkás, de ez nem azt takarja, hogy 50kg-os srác és mivel nincs rajta 2dkg zsír, így látszanak a kockái:D https://www.google.hu/search?q=sz%C3%A1lk%C3%A1s+f%C3%A9rfi&.. ilyesmi, de a mellizom azért lehetne szebb:D Hogy miért?Hát mert ez tetszik:D De hogy mondjak is valamit az egyik az, hogy én is sportolok és foglalkozom az alakommal, jó ha a párom is ilyen. Nem tetszenek sem a kokszos állatok sem pedig egy olyan fiú, akinek fognom kell a kezét, nehogy elvigye a szél :D 23l

Ne legyen egyszálbél, de nem kell kidobó alkatnak sem lenni, nem szeretem a nagyon izmos férfiakat. Legyen szálkás, de ez nem azt takarja, hogy 50kg-os srác és mivel nincs rajta 2dkg zsír, így látszanak a kockái:D https://www.google.hu/search?q=sz%C3%A1lk%C3%A1s+f%C3%A9rfi&.. ilyesmi, de a mellizom azért lehetne szebb:D Hogy miért?Hát mert ez tetszik:D De hogy mondjak is valamit az egyik az, hogy én is sportolok és foglalkozom az alakommal, jó ha a párom is ilyen. Nem tetszenek sem a kokszos állatok sem pedig egy olyan fiú, akinek fognom kell a kezét, nehogy elvigye a szél :D 23l
Egyik sem. Nem szeretem az izmos férfiakat, nem tudok hozzájuk vonzódni. Egyáltalán. Ez van :) Legyen átlagos alakja, de egyáltalán nem kell, hogy kifejezettem sportos legyen. A ruha alól kibuggyanó háj viszont már azért hátrány. 22l
indoklás: nekem egy kicsit az jut eszembe a felfújt izmokról, hogy az illetõ valamit kompenzálni akar. meg ugye sokan eszik ezeket az étrendkiegészítõket, amik impotenciától kezdve szívrohamig bármit okozhatnak. ez is eszembe szokott jutni, ha ilyet látok. de mindezektõl függetlenül: valahogy egy természetesen izmos férfitest számomra egy hatalmas esztétikai élmény. különösen a szép mellkas. nem kell, hogy nagy legyen, csak szép természetesen izmos. jááááj
3. Mi a francról beszélsz, te elmebeteg?! Azzal kezdted, hogy én azt mondtam, hogy nincs leeresztés, de én ilyet soha nem mondtam, sõt elmagyaráztam, hogy miért van. Most már végképp nem értem, mi a fene problémád van. Ha ennyire okos vagy, elmagyarázhatnád szegény buta fejemnek. De hát úgyse tudod :( Mindegy, tudást terjesztettem a hülyeség helyett, my job here is done.
21-es vagyok. eddig is értettem, nekem jó a szövegértésem. te vagy az, aki nem érti, mirõl írok. és ideges vagy nagyon, pedig nem kéne. tehát arról írtam, hogy szteroidokat szedtek a volt munkatársaim, amit az 5-ös válaszomban (tévedésbõl) étrendkiegészítõnek neveztem. és a 21-es válaszomban elnézést kértem, amiért az 5-ös válaszomban étrendkiegészítõknek neveztem a szteroidokat. de tehát a szteroidokra gondoltam mind az 5-ös, mind a 21-es válaszomban. remélem, így már világos. tisztában vagyok vele, hogy károsak ezek a dolgok. és igen, tehát értem, mit mondasz. tanulj meg inkább egy kicsit olvasni, és ne kiabálj.
Na megjött a barátod is, ezt nem hagyhatom szó nélkül: "A nevetek sem bírjátok kiírni" Na mert hálistennek, te valami kitalált nicknével aztán nagyon bevállalós vagy, hû bár olyan bátor lennék és vállalnám, hogy (pl) Mogyorócska95 vagyok:DDDDD Anyám borogass!:DDD
nekem az utóbbi.
"abbahagyott hobbikox: az illegális gyógyszer (= szteroid, kox) visszatart sok vizet (közben az izom is nõ azért), majd ha abbahagyja, mind a víz, mind az izom eltûnik" Épp ezt írtam, de Te azt hiszem nem tudsz olvasni:D Mikor mondtam, hogy ezt boltba lehet kapni?Úristen de síííííík vagy:D Ha támadsz, legalább érvelj rendesen, ne kitalálj dolgokat. De részemrõl a vita lezárva, ennek két oka van: 1.Mert hülye vagy. 2.Mert nem erre való ez a kérdés.
Ti meg mi a fészkes fenérõl beszéltek?! Éltek a kis világotokban. Azt pampogjátok amit a média a szátokba rágott. Elhiszitek , hogy létezik a helyi zsírégetés. Úgy érveltek mint a szomszéd kisfiú akinek elvették a lapátját a játszótéri homokozóban. Osztjátok az észt pedig közötök sincs az egészhez. " A munkahelyemen Oxycort spray-t ettek és másnapra úgy néztek ki mint Ronnie Coleman". A neveteket sem meritek kirakni. Birkák vagytok.
Ó, anyám... DE, étrendkiegészítõ a hivatalos neve, ezek tápanyagok, boltokban, webshopban, bioboltokban kapni õket. NEM SZTEROIDOK! A szteroidokat nem lehet boltban kapni, illegálisak, és károsak. Két nagyon külön kategória!! Érted már?? Nem érdekel, mi volt a kérdés, aki plusz tudást elutasít, az hülye. Te 83-as meg valami nagyon visszamaradott némber lehetsz... Leeresztés nevû jelenség: létezik, de nem azért, amiért hiszik. Kétféle van: 1) lecsökkent tápanyagbevitel (kb olyasmi, hogy ha kevesebbet eszel, akkor fogysz). Független a tápanyagok formájától. Független a boltokban kapható dolgoktól, legyen az kiegészítõ, vagy hús 2) abbahagyott hobbikox: az illegális gyógyszer (= szteroid, kox) visszatart sok vizet (közben az izom is nõ azért), majd ha abbahagyja, mind a víz, mind az izom eltûnik. Ennek sincs semmi köze a boltokban kapható dolgokhoz. Ezek után mi nem érthetõ?
75: így már érthetõ, de eddig nem volt az. A gondolataidba nem látok bele. S nem vagyok ideges, jó hírt kaptam nemrég, asszed, hogy elegek vagytok ti ahhoz, hogy felidegesítsetek? :D Csak a hülyeségre vagyok allergiás.
Hagyd, szegénynek elvette az eszét a koksz :( :D Nem ér annyit, hogy felidegesítsd magad, mert érvelni képtelen, visszamaradott egyén.De legalább azt hiszi, hogy okos.Hülyéknek áll a világ :$ Kiszálltam, további jó "eszmecserét"!:D
egyébként most begúgliztam, és a szteroid tartalmú, és egyéb veszélyes dolgok is az étrendkiegészítõ kategóriába tartoznak. tehát az étrendkiegészítõ egy tág fogalom, lehetnek jók is és rosszak is (szteroid tartalmúak is). ha nem hiszed, gúglizzál.
Látod, 83-as, ennyit tudsz... 75: Na ez marha érdekes, én nem találtam ilyet. Belinkelnéd?
Ez nem azt jelenti, hogy szteroidokat sorolnak étrendkiegészítõ kategóriába. Ez azt jelenti, hogy bizonyos termékekben találtak némi gyanús anyagot, aminek amúgy nem szabadna ott lennie. Az ilyesmi leginkább a pörgetõknél, teljesítményfokozóknál és leginkább kétes helyrõl származóaknál fordul elõ. De hogy a Lenkie vitaminjaiba hogy került viagraszármazék?... Az elsõ két cikk ugyanaz, a lenkeis nem szteroidokról szól (nincs is bennük ismert "kondis" márkanév), az angolosban meg az a 0, 0009 mg kb kimutathatatlan mennyiség, szennyezés, hatása nincs. Akik stanát használnak, asszem 40 mg-os adagok körül, szal a 40ezerszeresét. De amúgy lehet olyan kiegészítõket kapni, amik független labor által lettek bevizsgálva, és a tanúsítvány is megtekinthetõ, ha fél az ember. Ilyen pl. a Myprotein. De a hétköznapi embereket nem fenyegeti veszély, hogy véletlenül szteroidot esznek. Mindegy, a lényeg a legelsõ mondatom.
az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy vannak szteroidokat is tartalmazó, veszélyes étrendkiegészítõk. de a továbbiakban egyértelmû dolgokról nem szeretnék vitatkozni. annak viszont örülök, hogy a legtöbben ezek szerint nem esznek ilyeneket. további jó sportolást.
Ezzel a kérdéssel 1 baj van.... Az pedig hogy akiket megkérdeztél (nõk) 99%-a a kondis testalkatról egy olyan szõrös állat jut eszébe akinek olyan teste van hogy szerek nélküli edzéssel lehet hogy 10 év múlva sem érné el egy átlag ember átlag kajálással.
Na izomagyak gyülekezete.
Szerintem Te kicsit félrenézted a dolgokat és azt gondolod minden úgy van, ahogy a fejecskédben létezik. Te magad is írtad, hogy ha nem használják tovább az "illegális szereket", akkor a megkötött víznek annyi, azaz "leereszt".Akkor ki is lõtt itt öngólt?
én írtam az étrendkiegészítõs dolgot. rendben, tehát nem étrendkiegészítõ a hivatalos neve, lehet kötekedni, de igazából teljesen mindegy. a volt munkahelyemen ilyen adalék szteroidokat, vagy ilyesmiket ettek páran, és hát attól eléggé megnõttek az izmaik. ezeket én felfújt izmoknak hívom, de természetesen tudom, hogy nem pumpával fújják föl az izmaikat. ez egy költõi kifejezés, ha úgy tetszik. az, hogy be vannak tiltva ezek a szerek, azt ugye tudjuk, hogy túl sokat nem jelent. de ez most teljesen mindegy igazából, nekem nem tetszik ez az erõltetett testépítés. mármint csinálja, akinek jól esik, csak nem az én ízlésemnek megfelelõ az ilyen kigyúrt (ez már jó?) férfi, és ez volt igazából a kérdés.
Kérdezõ: ha gyanúsan extrém mértékû a növekedés, akkor sanszos, hogy cuccolt (kox) valamit a gyerek, sajna elég sokan akarják így, ami nem jó. De aki normálisan edz, az mindig fel bírja magát húzni, sõt, még plusz súlyokkal is. Megint csak azt mondom, hogy ne a hangos hülye kisebbségbõl ítéld meg az egészet. Ja, a nagy has (jellegzetes, kidudorodó has) meg a növekedési hormon használata miatt jelenhet meg, mert megnõnek a belsõ szervek. De ez már nem egy hétköznapi játék, marha drága mulatság. 20:34, remélem ez csak valami szarkazmus akar lenni, mert ekkora öngólt tán még Durica meg Tokody se rúgott :D "Ki beszélt itt étrend kiegészítõk káros hatásáról?" õk: ma 19:58 : meg ugye sokan eszik ezeket az étrendkiegészítõket, amik impotenciától kezdve szívrohamig bármit okozhatnak. kérdezõ 20:02 : A vesémet és egyéb dolgaim én sem tenném tönkre hülye felfújt izmokert. 20:06 De ahhoz folyamatosan kellenek ezek a szerek, különben hónapokon belül"leeresztenek" És ha rövid távon nem is okoz komoly gondot, nem is érdemes szedni, hosszú távon meg szerintem nem éri meg tönkretenni az egészségünket. (ez tán te voltál? :D) És a többi pár hsz, ahol "szer"rõl van szó, és hát sanszos, hogy a sima kiegészítõkre gondolnak. "Nem érdekel minket a versenyekre való felkészülés" Egy félmondatom szólt a profi sportról. "Aztán nehogy már azt mond, hogy nem létezik olyan, hogy valaki "leereszt"" Nem mondtam. Azt mondtam, hogy mitõl következik be. :D Kösz a nyersanyagot, megy is a röhögõbe :D
A kérdező hozzászólása: Indokolhatjátok is a válaszokat! :)
Mindenképp a második! Azért, mert nekem az a vonzóbb, és kész. Nincs mit magyarázni ezen.
Én az utóbbihoz tartozom, nem vagyok hatalmas nagy állat, de széles a vállam és van rajtam egy kis izom.. Viszont nem változnék meg senki kedvéért az tuti, magam miatt és az egészségem megõrzéséért sportolok. Van akinek tetszik, van akinek nem de hát ez általában így van:)
A kérdező hozzászólása: Na, ezeknek a valaszoknak en is örülök, mivel én is az utóbbit preferálom magamon, s olyan is vagyok.A vesémet és egyéb dolgaim én sem tenném tönkre hülye felfújt izmokert. Mégis borzasztó látvány, hogy mennyien élnek ezekkel a szerekkel és ráadásul milyen bekepzeltek ezek a kondis arcok....pfej:/
A kérdező hozzászólása: Kedves 7-es, az még semmi, ha kibuggyan....amikor olyat látok, hogy szét van gombolva az inge és a hatalmas lógó sörhas ott figyel:D És sokan így utaznak:S
De ahhoz folyamatosan kellenek ezek a szerek, különben hónapokon belül"leeresztenek" És ha rövid távon nem is okoz komoly gondot, nem is érdemes szedni, hosszú távon meg szerintem nem éri meg tönkretenni az egészségünket. Fehérje és tömegnövelõ (vitaminok, stb.)még oké, amik természetes anyagokat tartalmaznak.
Nekem a sportos, kevésbé izom alkat jön be. A különbözõ szerekkel felfújt izmos pasiktól a hideg kiráz. Sokkal szexibb a kevesebb, de valódi izom, ráadásul mindig az jut eszembe, hogy mennyit tesznek az izmokért a pasik. Mármint milyen sokat sportolnak, figyelnek az étkezésre stb. Ez elszántságról, kitartásról is árulkodik, ami szerintem nagyon jó. :) És nem utolsó sorban tetszik, ha egy pasi sportos, kicsit izmos. :) )
Jajj még annyi, hogy a konditerembe járók nem mind használnak szereket, szóval ez a konditermes megfogalmazás nem épp helytálló :D
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, nem minden kondis használ szereket.Vagy legalábbis nem látjuk:) Persze tisztelet az igazi testépítõknek! Azért nem akarom leírni õket. Csak olyan nevetséges, mikor kis tizenévesek felpumpalják magukat és XS-es poloban feszítenek.
Az, fõleg ha mellé még tucat divatsérót vágatnak és köves fülbevalót raknak be:DD Bocsi az off miatt!
A kérdező hozzászólása: Vagy fültágítót:D Aztán ha meg menniük kell pár év múlva dolgozni csodálkoznak, ha lóg a fülük, mint valami cafat hús.:/ Mivel ki kell majd idõvel venniük. Plusz ami még számomra érthetetlen, hogy akinek felfújt karja, háta van, annak hogy lehet nagy hasa?:) Igazán írhatna egy gyúrós, hogy megmondja!;)
Jaj anyám, látom az intellektüel a fellegekben van. Kicsit pontosítok, hogy ne tévhitek alapján hozzanak döntéseket egyesek: - Az étrendkiegészítõk veszélytelen, természetes anyagok, makro- és mikrotápanyagok. NEM okoznak sem impotenciát, sm szívrohamot, sem vesebajt, se felfújt izmokat, se semmit. Kaja. - Felfújt izom nem létezik. Ez egy olyan fogalom, amirõl senki nem tudja, mit is jelent valójában, de hajlamosak mindenre rámondani. - A "leeresztés" a tápanyagbevitel csökkenése miatt következik be. Ha egyszercsak elkezdesz kevesebbet enni, akkor a szervezet nem tud fenntartani annyi izmot, mint addig. Ez akkor is bekövetkezik, ha csakis a legmenõbb biounikornishúst eszed. Semmi köze semmilyen kiegészítõhöz. - Ami tényleg káros, és okozhat felfújtszerû kinézetet (ami nagyrészt vízvisszatartás) azok a szteroidok, amik gyógyszerek, illegálisak, július 1-tõl meg fokozottan illegálisak. Nem lehet õket boltban kapni, semmi közük az étrendkiegészítõkhöz. Hobbiszinten teljesen felesleges, élsportban kb muszáj, de az más tészta. De a szteroidozóknak is valódi izmuk van, és erõsek is. Itt érvényes az, hogy ha az ember abbahagyja a hobbikoxot, akkor "leereszt". De normális ember nem használ ilyet. - A konditerembe járók többsége teljesen normális, hétköznapi ember. Nem esik túlzásba méret terén (nem is tud), nem árt az egészségének, sõt, gyanítom egészségesebbek, mint azok, akik szidják õket -.- A konditerembe járás nem jelent automatikus izomagyúságot. Csak sajnos a hangos kisebbség tönkreteszi a megítélést...
A kérdező hozzászólása: Kedves Wash! Köszönöm a válaszod, elég részletes volt:) Félreérthettél, hiszen mint írtam tisztelet az igazi bodybuildereknek, akik nem azért edzenek, hogy félrelökhessék az embereket az utcán, ha olyan kedvük van. De azért az elég véleményes, hogy mennyire is erõsek valójában azok a srácok, akik 2hónap után 2x akkorák lesznek.... Megnézném õket, hogyan csinálnak húzódzkodást pl. Volt régen a középiskolában egy srác, szépen kigyurta magát, de az valahogy nem ment neki.....érdekes.
Ki beszélt itt étrend kiegészítõk káros hatásáról?Szerintem mindenki tudja, hogy azok nem szteroidok és nem is írt senki olyat, hogy azok lennének. Te meg itt épp olyan kedvedben vagy, hogy most beállítod magad nagyon hozzáértõnek és minden ide nem illõ dologról írsz. Nem érdekel minket a versenyekre való felkészülés és nem akarunk belemélyedni a testépítés rejtelmeibe. Aztán nehogy már azt mond, hogy nem létezik olyan, hogy valaki "leereszt" , mert tapasztaltam haveri körben, szóval bocs, inkább a szememnek hiszek mint egy okoskodó hülyegyereknek.
Nekem a kigyúrt kifejezetten NEM tetszik. Szóval mindenképp a sportos, de "normális" testalkatú, inkább kicsit vékonyabb férfiak tetszenek.
A bukszád legyen izmos!:)

A pasiknak egy lányon jobban tetszik a visszafogottabb smink? Hogy tetszenek nekik a mûdolgok:mûköröm, mûszempilla?

Legjobb válasz: Én mindentõl hányok kis szemkontúr és kész semmi többet nem kérek.

Én mindentõl hányok kis szemkontúr és kész semmi többet nem kérek.
Alkalom függõ. Minddennapi használatra visszafogott. Szilveszteri partyra mehet erõsebb. A mukorom tud szep lenni, ha az egy szolid, francia stb. Egy hosszú, hegyes, rikító piros mûköröm gáz. Mûszempilla: neeeem Ami nálam kizáró ok: festett, lenõtt, töredezett haj. Szolid csíkozás még jó lehet, de a lenövés kizáró ok.
A végén még a puncijuk (és a puncilyuk) is mû lesz...
A mûszempillát hangosan kiröhögöm. Ez nekem jó, mivel kb 3-4 éve folyamatosan röhögök buszon, metrón, makkban, pubban stb
mû dolgok undorítóak a szolid smink a legjobb. szeretem, ha ki vannak emelve a szemek 21f
A visszafogott smink tetszik, a mûszempilla is, a mûköröm nem!
Elég sokat elárul egy férfirõl is, ha odavan a mû dolgokért ám... ízléstelen. Hánynom kell a mû dolgoktól. Ha lehet, még a minimál sminket is mellõzném. Ha muszáj, esetleg egy kis szemceruza, de ennyi! Ne legyen alapozóval kikenve vagy ilyesmi. Õt akarom látni, nem azt a "szörnyet", amit kreált. 23/F
A visszafogottabb, ízléses smink a nyerõ nálam is. Mûszempilla, mûhaj, mûakármi felejtõs.
Ez is attól függ hogy jól nézel-e ki alapból, ha nem, és ezzel akarsz javítani magadon akkor még jobban elb*szod magad 13 éves koromban láttam elõször mûkörmöt pornófilmbe, sose felejtem el amikor a nõ kigyûrte a csávónak azt tele volt a keze vele, beleértve a körmét is. Akire ránézek és látom hogy mûkörmös, rögtön eszembe jutott. Egyébként bejön ez a r*bancos stílus. 21F
Igen a visszafogottabb smink még jó, de ezek a mû dolgok szarok.
Álszentek..

Lányok! Közvéleménykutatás! A vastag vagy a vékony száj tetszik jobban egy pasin?

Mennyire számít nálatok a férfi szája? Miért vastag/vékony száj?

Legjobb válasz: Attól függ,h miyen az arca de nekem is inkább a vékony ajkak tetszenek.

Így látatlanban a vastag, de sok ember van akinek a vékony illik az arcához. Mindkettõ tud iszonyat szexi lenni. Szóval az egész arcot nézem, nem külön a száját.
Attól függ, h miyen az arca de nekem is inkább a vékony ajkak tetszenek.
Ez nagyon sok mindentõl függ. http://musicalinfo.hu/admin/fajlok/kepek/hugh-jackman-200706.. ez a vékony száj például nagyon tetszik de az ilyen vastagabb is szexi http://www.blog_rhcp.abbcenter.com/user/11234/blog_rhcp/kepe..
Mind1, csak ne vonalszáj legyen (volt egy olyannal dolgom, nagyon utáltam a száját), de ne is duzzad néger ajak. Legyen összhangban a többi vonásával.
A vékony. számomra az férfiasabb mint a vastag.
Vastag. Jó lehet a vékony is, ha egyébként nagyon helyes arcra. És a vastag se jó, ha visszataszító, kifordult, furán áll. De egyértelmûen érzékibb, ha szép, fiatal(!) szája van!
Amelyik nagyobb harmóniában áll az arcszerkezetével.
Nekem kicsit számít, a vékonyabbat jobban szeretem csókolni, lehet azért, mert nekem vastag szám van, és az már úgy túl puha vagy nem tudomxDXD
Nem különösebben érzéki, de nekem az egész pasi nem tetszik. Fiatalabb korában még elment, de így már talán (negatívan) elfogult vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Összességében tehát nagy általánosságban. Az egyéni ízlések természetesen lehetnek változóak, de a legtöbb nõ számára vonzó a közepesen telt és "formás" száj. A "formásság" és teltség is fontos. Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még persze. Davide Beckham szájához mit szóltok?
Utolsó: nekem csak érzéki szájú fiúim voltak, de az érzéki száj önmagában nem garancia, hogy legyen barátnõd. Mindenesetre pozitívum! :)
Hát, nekem nem is egy lány emelte már ki, hogy tetszik neki a szám, ami inkább vastagabb, csókos féle. De mindegy, barátnõm még nem volt csak úgy megjegyzem halkan. :D
Na, vonalszáj végképp ne legyen! Nem vagyok nagy csókolózós fajta, de akkor se valami érzéki. Orálisnál is jobb egy érzékibb, húsosabb. :) Tudom, ez aztán fura szempont, de még vizuálisan is felizgat.:)
inkább picit vastagabb legyen, pl. ilyen: http://jujang.exteen.com/images/ha_ring1.jpg a "vonalszájat" én is utálom, meg azt is ha nincs felül középen olyan kis ív hanem csak egy csík az egész.
Igazából mindegy, ha tetszik a fiú arca, akkor nem nézem külön a száját. De most épp egy vastagabb szájú, mosolygós fiú tetszik. Nézd pl. Jake Gyllenhaal-t, neki vékonyabb szája van, és rengeteg nõnek bejön a pasi, nekem is. http://www.pophalo.hu/kepek/szereplok/17/17619/JakeGyllenhaa.. Neked amúgy milyen van? Ha küldesz privátban egy képet magadról, akkor írhatok véleményt, ha szeretnéd.:)
Néger pasikról jut eszembe, talán butaság! De egyik tudós ismerõsöm mesélte, nekik azért marha vastag a szájuk, mert a nõik imádják az orális kényeztetést. És ugyebár a csajoknak elég nagy a s.ggük, húsos a p.ncijuk, ezért hosszú a dákó is ott. És vastag a száj, mert nagy fenékhez nagy száj kell:)
4 által belinkelt nagyon bejön :D
Nekem a vékony jobban tetszik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!