Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak jobban (296 db)

Mi a véleményetek arról, hogy a pasik jobban szeretik a "prostisabb" (a megfelelő szót nem írhattam) kinézetű csajokat?

Gondolom azért, mert szexuálisan izgatóbbak. Na de vannak lányok, akik nem szeretnek/szeretnének úgy kinézni, öltözködni (szoli, er?sebb smink, magassarkú, mini, sz?k cuccok stb...).

Legjobb válasz: A pasik azért szeretik jobban, mert könnyebben megkaphatják, és nem kell lekötni magukat mellettük, mert nem olyan a lány se, hogy egy pasit akar örökké akár. Én nem foglalkozok vele, hiába azt szeretik a pasik, de azoktól a lányoktól családot soha nem fognak kapni, tisztelet a kivételnek

A pasik azért szeretik jobban, mert könnyebben megkaphatják, és nem kell lekötni magukat mellettük, mert nem olyan a lány se, hogy egy pasit akar örökké akár. Én nem foglalkozok vele, hiába azt szeretik a pasik, de azoktól a lányoktól családot soha nem fognak kapni, tisztelet a kivételnek
Mert nem könyvet akarnak tõlük kérni, mint a könyvtráros néniktõl
Persze a diszkókandúrok biztos az ilyet szeretik, de oda én nem járok. A környezetemben meg inkább az átlagos, normális csajok tetszenek mindenkinek nem a mûribik.
Azért ne essünk túlzásba. Szeretem, ha egy csaj jól néz ki és ezt fel is vállalja. De azt nem, hogy "prostis". Egy testresimuló farmerrel és felsõvel mi a baj? Szerintem semmi. Minit meg nem kell minden nap hordani, elég csak "ünnepnapokon" :) Szoli sz*r, magassarkú szerintem nõies, túlzott sminket meg megint nem szeretem.
Qrvából lesz a legjobb feleség, szokták mondani... :D
Ez már nekem is feltûnt. Sok helyen olvasom, hogy a pasik nem szeretik a könnyen kapható csajokat, mégis rámásznak az efféle ribikre. Sose értettem a pasik logikáját. L/15
A prostis kinézettel az igényesebb kinézetre szerettél volna célozni?
Prostis kinézet = a test 80%-a fedetlen, agyonsminkelt, kikent-kifent, seggriszálós stb.

A pasik jobban becsülik, és értékelik a szűz lányokat? . Esetleg jobban is akarják őket? Tehát "izgat" titeket a dolog? Én 21 és szűz lány vagyok.

Legjobb válasz: Természetesen ez így van!:) De sok lány cikinek tartja ha szûz,pedig szerintem egy pasi is jobban értékeli.És csak szeretnék ez ügyben megerõsítést vagy cáfolást kapni!

A kérdező hozzászólása: Természetesen ez így van!:) De sok lány cikinek tartja ha szûz, pedig szerintem egy pasi is jobban értékeli.És csak szeretnék ez ügyben megerõsítést vagy cáfolást kapni!
Szerintem nem ciki, ha egy lány szûz. Ezt csak az a lány mondja aki már nem szûz irigységbõl. Sok férfit izgat a dolog de a legtöbbet csak a trófeáért. Elveszi a szüzességedet aztán egy kis idõ mulva passzol. (Addig "jobban" akar.) Te meg úgy érzed, hogy elraboltak tõled valamit. A lányok meg akik a szûzességet cikinek tartják szeretnék, hogy mindenki olyan legyen mint õk. Én abban a szerencsében részesültem, hogy egy szûz lányt vettem el feleségül (A párom akkor 25 éves volt.) és azelõtt két évig udvaroltam neki. Természetesen nagyon izgatott a dolog, de annak is megvan a sz;ps;ge, hogy amikor összeesküdtök utána adod oda magad a párodnak. (Megünnepeled az egybekelést). :)
Becsülném persze, de annyira azért nem mérvadó a dolog. Egy nem-szûz lánynál más szempontok lehetnek megnyerõek. Meg amúgy is, ki nem szarja le. De cikinek semmiképpen nem mondanám.
Nem. Azzal csak több a macera, mert fáj, nem hagyja, utána nem akarja egy ideig, stb.
A kérdező hozzászólása: Na félreértés ne essen!Nem ajálkozok!!!!:D
ha bszeretem a lány akkor mindegy. kicsit rossz ha sokan d*gták meg. de elviselhetõ mert énse vagyok ártatlan. nálam addig ok a dolog amig kevesebb mint a felével volt mint én. de ha még szûz a lány az nekem (másnakis gondolom) hatalmas megtisztelés. jó elsõnek lenni ebben.
Ha szeretjük a bizonyos lányt úgy naggyából mindeggy:) Amúgy nemtom eldönteni egy szûz lánnyal sokat kell szenvedni:Dmíg az ellenkezõvel nem! de ez nem tántorítana el neke talán mégiscsak jobb lenne egy szûz csaj d eúgy végtére mindeggy:) 21évesen vagy annyira érett hogy élvezzed is necsak fájjon:Dszoval mindent bele:)
* igen..szüz vagyok. már megláccik h nem aludtam, hülyeségeket irok XD
Lehet, de nem minden pasi. Én összejöttem egy sráccal, elõtte egy héttel ismerkedtünk meg, 2x találkoztunk, utána msnen beszélgettünk , és szóba jött hogy szüz vagyok e még.. Irtam neki hogy nem..erre õ, hogy majd õ elveszi meg ienek.. Aztán elmesélte a haveri társaságának az aznapi beszélgetést, és mindenki rajtam röhögött :S Szval pasi válogatja! De ne siesd el!
Én ha lehet inkább kerülöm. Nem azért mert ciki lenne, egyáltalán nem az. Csak sok vele a gond az elején.
nem azért fognak jobban akarni, megbecsülni mert szûz vagy :)
, , Én ha lehet inkább kerülöm. Nem azért mert ciki lenne, egyáltalán nem az. Csak sok vele a gond az elején." Ezt háromnegyed éve írtam. Jó nagy gyökér voltam. :D Ma sokkal jobban megbecsülök egy szûz lányt és be kell látni, hogy a szûz lánynak igenis minden jó az elsõ alkalommal ha a férfi mindent jó csinál. :)

A pasik jobban szeretik a kövér nőket, mint a nők a kövér pasikat?

Ha duci nő vagy akkor találsz kapcsolatot könnyen, mert sok pasi szereti a duci nőket, de ha kövér pasi vagy akkor alig fogsz kelleni, mert a nők nem akarnak ilyen pasit

Legjobb válasz: Hahahahahah, rablóbadarság. Kövér pasik oldalán is láttam olyan csajokat, hogy akarmikor akarhol döngetném:P Tudom, hogy te egy kövér srác vagy és nincs baratnõd, de az azért van, mert nincs önbizalmad és nem mersz ismerkedni. Butaságokat, meg ne találj ki. A dagadt tehenek sokkal nehezebben találnak maguknak valakit, mint pasik...

Hahahahahah, rablóbadarság. Kövér pasik oldalán is láttam olyan csajokat, hogy akarmikor akarhol döngetném:P Tudom, hogy te egy kövér srác vagy és nincs baratnõd, de az azért van, mert nincs önbizalmad és nem mersz ismerkedni. Butaságokat, meg ne találj ki. A dagadt tehenek sokkal nehezebben találnak maguknak valakit, mint pasik...
Ezt is csak olyan állíthatja, aki nem ért az emberekhez, és nem is ismer sok embert. Aki kövér, az olyannal jön össze, aki a kövéreket szereti. Ennyi. Mindkét nemben vannak olyanok, akik a kövéreket szeretik.ÉS a kövér nõnek is nehéz pont azért, mert kevesebben keresik a husikat.
Nem, csak rossz a személyiséged.
Hát ez talán azért lehet, mert a dagi nõnek vannak vonzó részei - a melle, meg valaki a nagy feneket szereti. Ellenben ha egy fiú dagadt abban semmi vonzó rész nincs szerintem.
Ez teljesen így van. Én rettenetesen hájas vagyok, és hiába próbálok ismerkedni lányokkal, eddig még egy randi sem jött össze :(
Én meg alig vagyok 50 kiló és még a 170centit sem érem el, de nem igazán kellek a lányoknak, inkább a kövér csajok tapadnak rám, nekem meg a vékony lányok jobban bejönnek. Nem jobb vékonynak sem lenni. Én inkább lennék kövér pasi. Olyan jó nõi vannak a dagadt haveroméknak hát enm igaz. Csak nézek.

Igaz, hogy a pasik jobban vonzódnak a humoros csajokhoz és azokhoz, akiknek van öniróniájuk?

A kolléganőim mondták, hogy értem minden pasi odavan a munkahelyen, mert ez a tulajdonságom számukra izgató. pedig messze nem én vagyok ott a legjobb csaj.

Legjobb válasz: Jobban vonzanak az ilyen csajok, tényleg. Milyen jókat el tudnánk csipkelõdni, meg stand up-olni...

Jobban vonzanak az ilyen csajok, tényleg. Milyen jókat el tudnánk csipkelõdni, meg stand up-olni...
Pedig minden fiú a frigid jégcsapokhoz vonzódik.Micsoda paradoxon.
fanyart hogy érted? mint a hónaljszag?
tény, hogy jobban szeretjük a vidámabb csajokat
Nagyon helyes. Mert egyébként a nõ az csak nõ. De így még ember is :)
A kérdező hozzászólása: persze, azt is jól tûröm, ha nekem szólnak be:)
Ez igaz, fõleg ha lehet vele "rém rendes család" style beszélgetni. Vagyis nem veszi magára. Ennek ellenére persze maximális tisztelet iránta :)
ez egyébként így van, hidd el tapasztalat N
A kérdező hozzászólása: nézz utána, hogy mi a fanyar homor! amúgy tényleg, olyan kedvesen csipkelõdõs vagyok. én sem tartom rondának magam, de a legjobb csaj tényleg nem én vagyok.
Persze és az, hogy nem te vagy a legszebb, nem egyenlõ azzal, hogy ronda vagy.
A kérdező hozzászólása: azt nem mondanám, hogy vidám vagyok, de még ha kínos szituációba kerülök, akkor is jót tudok nevetni a dolgon. amúgy elég fanyar a humorom.
Igaz. Mert nem csak nõ vagy, de haver is. Ami fontos, mert ha miattad nem lóg a haverjaival, attól még kell neki.

Szerintetek mit kellene változtatnom a külsõmön, hogy a pasik jobban felfigyeljenek rám?

Képet magamról privátban küldök csak. 23/L

Legjobb válasz: Egyes, kép nélkül megmondom:D

Egyes, kép nélkül megmondom:D
Oké.
Engem is érdekelne, de már kép nélkül szólok, hogy lesznek itt bepróbálkozók.
Küldheted, nekem is :)
Szeirntem a kisugárzás, külsõ, haj is teljesen rendben van. A haj teljesen jó így, nekem nagyon bejön. A kisugárzás is olyan kedves, játékos. Mosolygósnak is tûnsz ráadásul. Én simán elfogadnálak, csak az a baj, kicsit idõsebb vagyok. :D F
A külsõddel szerintem sincs probléma, inkább a kisugárzásod lehet a ludas.
Én lány vagyok, de azért remélem én is elmondhatom a véleményem :) Szerintem ez a póló nagyon rosszul áll, kövérít viselj az alakodnak megfelelõ darabokat, mert amúgy csinos vagy! Az arcod elég homályos, szerintem a szemöldöködet mindenképpen erõsíthetnéd, nagyon szép lenne az arcodhoz. 5/3, 5 szerintem :D (bár az én véleményem nem számít sokat)
Ez a póló nem tetszik.. Hajaddal is csinálhatnál valamit :)
Én lány vagyok, de szerintem teljesen rendben van a külsõd:) Ha nagyon változtatni szeretnél, akkor esetleg egy frufrut tudnék ajánlani.
Helyes vagy a kép alapján.
A póló, ruhastílusodon változtatnék.
mindörökké béke piiiiiisz éljen NARUTO
Szerintem nagyon is jól nézel ki, ha találkoznánk biztosan felfigyelnék így is rád, de ha valóban figyelemfelkeltést szeretnél akkor jól mondták már elõttem is, a ruhacsere mindenképpen jó lenne, amik jobban kihangsúlyozzák a nõiességedet. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nekem nagyon tetszel, így ahogy most vagy. Pont ez a kisugárzásod fogott meg és végre nem az a kint van mindenem nézzétek típusú lágy vagy. Ne változtass semmin. Add mindig önmagad és ne változz meg senki kedvéért sem.
Jól nézel ki nem kell változtatnod. :)
várom a képet! 24F
külddddj :)
Kérem a képet.
Jöhet :)
Semmit nem kell változtatni. Nem a külsõ minden, átlagos külsõvel rendelkezel, meg kell spékelni egy kis különleges kisugárzással és ennyi, tapadni fognak a férfiak. 24F
oks jöhet.
A kérdező hozzászólása: És az is érdekelne, hogy 1-5-ös skálán hányas vagyok szerinted.
Küldheted :)
Küldheted!
Johet
jöhet
szomorú vagyok amikor ilyet látok.
Ide is jöhet :)
A kérdező hozzászólása: Inkább mégiscsak kirakom ide, mert túl sok a privát :D http://oi42.tinypic.com/6oe6n5.jpg
Küldjed!
Szerintem csinos vagy es szexi.
Semmit.
Hasonlítasz a Gru-ból Dr. Senkiházira:D
nekem ne kuldj kerlek, utalom a ronda noket
Feszes felsõ, push up, hagyj szemöldököt
ja, hogy mar itt van.elkestem:(
A kérdező hozzászólása: Már kitettem a képet. Mért nem olvastok vissza? Megtaláljátok!

A pasik jobban szeretik a csajokat kényeztetni mintha őket kényeztetnék?

Legjobb válasz: Is-is! Néha így, néha úgy szeretem!

Is-is! Néha így, néha úgy szeretem!
Én igen.
Nem. Kapni ugyanúgy szeretnek mint adni. Ezért ne légy önzõ soha a szexben. Ha veled jót tesznek, viszonozni illik. :)
A kérdező hozzászólása: Én sokszor viszonozni akarom, de õ nem mindig akarja és nem azért mert nem jól csinálom.Ezért kérdezem h ez másnál is így van e.
van, amikor én is szívesen csinálom mindenféle viszonzás várása nélkül :-) ugyancsak fiú vagyok
Élvezem, ha barátnõm kényeztet, de minden vágyam õt kényeztetni, hogy neki legyen jó.

A pasit jobban elfárasztja a szex?

A barátom van hogy miután csak leszopom is el tud aludni egyből, de szex után mindenképpen elalszik. Velem ez nem így van, én még utána is éberebb vagyok.

Legjobb válasz: Csak mert kielégült és ellazult...gondolom ez az oka, nem az hogy elfáradt! velem is ez szokott történni :)

Csak mert kielégült és ellazult...gondolom ez az oka, nem az hogy elfáradt! velem is ez szokott történni :)
Így van, mint a linken. Én megtoldanám annyival, hogy: Az elõjátékban mi vagyunk aktívak, az utójáték a lány dolga! :D Ha már lefárasztott a csaj, akkor hagyjon is aludni. 22F
Basszus virágot viszünk, kaját csinálunk, felizgatunk, elõjáték, aztán 'dolgozunk', és még a végén ne aladujunk? Mi van??? :D

A pasikat jobban izgatják a szűz lányok mint a tapasztaltabbak?

Legjobb válasz: zt nem lehet így megmondani, olyan ez hogy barna vagy szõke illetve szõrös vagy szörtelen...

zt nem lehet így megmondani, olyan ez hogy barna vagy szõke illetve szõrös vagy szörtelen...
nálunk mind2en szüzek voltunk, és nagyon jó volt egymás minden porcikáját, úgy megismerni, h tudtam h elõtte nem vt senkivel és nem jön benn fel az az érzés, h a xy jobb vt
Ez nem feltétlenül igaz vannak akiket riaszt a dolog!De van olyan is aki örül hogy betörhet egy csajt és olyanná formálhatja milyennek õ szeretné mivel még nincs össze hasonlitási alapja!!!
Szerintem csak a macera van velük, sokak viszont kifejezetten buknak rájuk. Az büszkeséggel tölti el az embert, ha valamiben (valakiben?) õ az elsõ - ez egy általános emberi tulajdonság. Rosszmájúan megjegyzem: lehet, hogy azért, mert így nincs összehasonlítási alapjuk, és nem mondhatják, milyen pocsék volt.
Szerintem inkább csak a szûz férfiak örülnének jobban szûz lánynak. 21f
Egyén függõ... :D Nekem kétszer elég volt szûz csajjal nem akarok többet! xD
A szüzesség elvétele egy nyûg, de izgató is. Nálam nem szempont. Bár a szûzlányoknál nagyobb a felelõsség és a szabadság is. Ott bénázhatsz is, úgyse tudja mit csinálsz! :D
Nekem szüzen szûz kellene.
A kérdező hozzászólása: és ha a lány elég jól néz ki?
Nyílván az a jó, amikor hasad, mint a görög dinnye!

Szóval a pasiknak jobban bejön a kis mell mint a normál méretű műmell?

http://humormaffia.hu/a-lanyok-azt-hiszikhogy-kepesek-a-nagy..

Legjobb válasz: Az gyári mindig jobb a a másolatnál.

Az gyári mindig jobb a a másolatnál.
mû mell tré. kivéve ha nagyon-nagyon apró, férfimelle vagy kb pingpong labdányi melle van alapból a nõnek.
Szerintem igen. Én például irtózom a szilikontól, nagyon visszataszító. Egy kis mell is sokkal csinosabb, bár nekem eleve nem jön be a nagy mell, a kismellû csajok tetszenek.
A kérdező hozzászólása: köszöntem!
Nem baj ha kicsi! Nem szeretem a szilikonosat! F.
Szeretjük az eredetit :)
nekem igen.. 21F
de szar... nem lehet szerkeszteni az elõzõt.... De a lényeg hogy az igazi számomra sokkal fontosabb mint a mû, még akkor is ha kicsi. 25F
I LOVE kismell:) Jo lenne 1 most is:) mennyi mindent tudnek vele csinalni:) 30F
Nekem elõzõ barátnõmnek hatalmas mellei voltak és imádtam is õket! A mostani meg kicsi van, az elején nagyon hiányoltam, és örültem volna ha nagyobb lenne, de így hogy szerelmes vagyok bele, így is élvezem ami van. Ha megnagyobbítaná akkor látnám a heg nyomát (és NINCS heg nélküli, max kevésbé látszik), az viszont jobban zavarna. Amúgy ha utánaolvasol akkor vannak olyan edzések/étkezés amivel 1 számot lehet növelni 1 év alatt.
egyeseknek, van akinek csak a méret számít. de én nem vagyok ilyen, én a kicsit szeretem

Szerintetek nagy baj hogy nem vagyok bulizós típus? A pasiknak jobban tetszenek a bulizós lányok?

Nem szeretek discoba járni! Utálom az ilyen helyeket, mert tele vannak drogos, ittas emberekkel, és én ilyen helyen nem érzem jól magam. Szerintetek sok mindent kihagytam az életemből azzal, hogy nem sokszor voltam bulizni?

Legjobb válasz: Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!

Szia, Ez azt jelenti(szerintem) hogy érettem gondolkozású vagy! Én sem szeretem a bulikat, és most 18 vagyok, és férjhez mentem, sokat mondták hogy így mi mindenrõl maradok le, de nem! Együtt élek a férjemmel, és most 6 hetes terhes vagyok! Én vagyok a világ legboldogabb embere! Boldog új évet neked!
Én is inkább a visszafogottabb lányokat szeretem, de azért egy kulturáltabb társasággal elmenni egy jó szórakozóhelyre, az nagyon jó tud lenni, már csak a zene miatt is, persze ha szereted az adott stílust. Nem kell eltúlozni, nem csak szutyok drogos helyek vannak. És nincs ilyen, hogy "a pasiknak". Szerintem azért mi sem vagyunk egyformák, ahogy ti sem. Persze nyilván úgy érted, hogy a pasik többségének, de abban biztos vagyok, hogy legalább a felének a nyugisabb csajok jönnek be:)
Nekem speciel elõny, de õszintén nem tudom mire értik azt, hogy kihagytál az életedbõl, max azt, hogy xy széthányta a szobád a sok piától, vagy a xz az árokba kellt fel, valami partyp*csa mellet, én is szeretek emberekkel lenni de a, nincs mit csinálni rúgjunk be összeruccanások nem nekem valók. A pasiknak valószínûleg azért tetszenek az ilyen lányok mert õket könnyû leitatni majd ágyba vinni, vagy mert hasonló az életfelfogásuk.
Én sem járok bulizni (kétszer voltam diszkóban - elég volt :D ) mégis van barátnõm, immáron 4 éve... És nem érzem, hogy sokat kihagytam volna.
Csatlakozom. Én se járok el bulizni sehova, mert egyszerûen nem az én világom és nem érzem jól magam felpörgött, esetleg módosult tudatállapotú emberek között - nem, nem gondolom, hogy különb vagy jobb vagyok náluk, csak nem vagyok bulizós fajta. Lehet, hogy sok mindent kihagyok az életembõl, de hát így is úgy is sok minden kimarad, nem? Az, hogy milyen lány tetszik általában nem ettõl függ, de én jobban kedvelem a nyugodtabb, józanabb lányokat.:) F29
Szerintem, sok múlik a baráti társaságon és a helyen. Régen és most is havi 1-2x jártam bulizni (kivéve vizsgaidõszakban), csak régebben kocsmázós-beszélgetõs dolog volt, mostanság pedig disco. Mondjuk, ez egyetemi "dizsi", vagyis sok ismerõs van, és valamivel kulturáltabb a "bárki bejöhet" helyektõl, ahol a 15-18 évesek isszák keményre magukat. És hogy a kérdésre is válaszoljak: azért kezdtünk a kocsma felõl a klub felé fordulni, mert jobban lehet ismerkedni (pl. ahová mi járunk, ott a parkettõl el van különítve a leülõs rész, ezért lehet beszélgetni ordítozás nélkül is). Oké, az tény, hogy sok "particica" van, akikkel nem lehet hosszabb távra tervezni, viszont az erõs túlzás, hogy csak r.banc lányok és alkoholista fiúk járnak szórakozóhelyekre. És inkább itt ismerkedik az ember, mintsem hogy random embereket szólítson le a buszon/folyosón/utcán, ami szerintem elég gáz... De ez nem jelenti azt, hogy ha egy lány nem bulizós, akkor "hátrányból" indul, sõt én is inkább a visszafogottabbakat kedvelem és nem a partycicákat. Ráadásul, mivel manapság fõleg szórakozóhelyeken lehet ismerkedni, ezért "kényszerbõl" sok fiú és lány is elnéz ezekre a helyekre, még akkor is, ha nem nagy "partyarcok". Mi is akkor kezdtünk el bulikra járogatni, amikor a baráti társaságból szinte mindenki egyedülálló lett... Összefoglalva, ha általában stabil párkapcsolatban vagy és a baráti társaságoddal is jól elvagytok anélkül, hogy bármerre is eljárkálnátok, akkor szerintem nem sok mindenbõl maradsz ki, ha nem jársz szórakozóhelyekre.
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam hogy L/20 vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is Boldog Új évet Kívánok!
én se járok bulizni azt hittem h egyedûl vagyok ezzel
Kinek ez, kinek az jön be. Szerintem semmit nem hagytál ki az életedbõl, discoban még én sem jártam, mert más a zenei ízlésem, néha elmegyek egy koncertre és ennyi, még csak inni sem iszok. Párom is ilyen nyugodt típus. 22/L
lehet, hogy jobban tetszenek a fiúknak a bulizós lányok, de könnyebben is kaphatónak tûnnek (nem feltétlenül azok mind, ezért fogalmaztam így), de ez a sztereotípia miatt sokkal inkább tekinthetnek rád, mint potenciális barátnõre komoly kapcsolat céljából.
én se szeretek bulizni és nem hiszem hogy emiatt bármi is kimaradna az életembõl:) nem kell csak azért minden hétvégén piálni hogy bárkinek megfelelj.máshogy is lehet szórakozni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!