Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak egy félénk lány (9 db)

Nagyon félénk lány vagyok még így 20 évesen is. Mindig elpirulok ha a pasik egy ket bókot mondanak. Hogyan lehetek egy kicsit lazább nyitottabb a pasikkal?

Legjobb válasz: Sztem ez bájos, persze csak egy bizonyos szintig, ha mindig vörös vagy mint a frissenfõtt homár, akkor már ciki. Mindenesetre fogadd a bókokat, és hidd is el, hogy igazak. Ha kicsit több önbizalmad lenne, akkor nem igazán éreznéd magad kellemetlenül miatta. Szóval ezen kell túltenned magad, egyébként meg igyál egy keveset, az megoldja a nyelved és segít lazábbnak lenned. Egy kis idõ után már nem fogod magad kellemetlenül érezni miatta. Remélem hamar ráébredsz, hogy fölöslegesen aggódsz. Üdv 25F

Sztem ez bájos, persze csak egy bizonyos szintig, ha mindig vörös vagy mint a frissenfõtt homár, akkor már ciki. Mindenesetre fogadd a bókokat, és hidd is el, hogy igazak. Ha kicsit több önbizalmad lenne, akkor nem igazán éreznéd magad kellemetlenül miatta. Szóval ezen kell túltenned magad, egyébként meg igyál egy keveset, az megoldja a nyelved és segít lazábbnak lenned. Egy kis idõ után már nem fogod magad kellemetlenül érezni miatta. Remélem hamar ráébredsz, hogy fölöslegesen aggódsz. Üdv 25F
Szerintem aranyos vagy.Én is elpirulok.:) 25/L
egyén kérdése az egész.. meg kell tanulnod kontrollálni magadat
tényleg vannak olyan lányok akik félnek? :D azt hittem az csak srácokból van ilyen téren xD f18
Nekem bejön, ha elpirul a lány attól amiket mondok :) Szerintem se aggódj ilyen miatt ;) 20/F
A kérdező hozzászólása: Annyira kedvesek vagytok nagyon jól esik ezek után nem is foglalkozom ilyesmivel csak èleni fogok ezzel:) ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szèpen arik vagytok!csak nèha már cikisnek èrzem mert van hogy beszólnak èn meg elpirulok.
Én is ugyanilyen lány vagyok, szintén 20 éves. :) Hiába nõtt kicsit az önbizalmam, még mindig könnyen zavarba jövök. Elég kínosan érzem magam olyankor.
Ez egy olyan dolog, aminek örülni kell.
De aranyos vagy! *-* Szeretnélek megismerni, írj ha benne vagy! :)

A pasiknak bejöhet egy "félénk" lány?

Talán nem is félénk, hanem inkább csak nehezen nyílok meg. Vannak barátaim, társaságom, bulizni ritkábban járok, de alapvet?en szeretem ha emberek vesznek körül (persze néha azt is ha egyedül vagyok).

Legjobb válasz: Persze, hogy bejöhet sõt! Mély szemkontaktus és egy mosoly és már loholnak is utánad ;) Azért egy sexy szoknya vagy kiegészítõ is igencsak figyelemfelhívó, a nõies viselkedés és mozdulatokról nem is beszélve. Kombinációk pedig minimum 10pasi/buli :P

Persze, hogy bejöhet sõt! Mély szemkontaktus és egy mosoly és már loholnak is utánad ;) Azért egy sexy szoknya vagy kiegészítõ is igencsak figyelemfelhívó, a nõies viselkedés és mozdulatokról nem is beszélve. Kombinációk pedig minimum 10pasi/buli :P
Persze.Van akinek pont az a vonzó ha valaki visszahúzódó, félénk, s ettõl még titokzatosnak is tûnik a csaj.Igaz hogy jobban észrevennének ha többet beszélsz, központban vagy, de valaki ezt nem szereti.Légy önmagad.Én is ilyen voltam, s megtaláltam az igazit!Sok sikert!Pusz
En is felenk nehezen megnyilo csaj vagyok. es azert lehet partnert talalni. a komolyabb gondolkodasu pasik amugy is az oszinte szerenyebb lanyokat szeretik ha tartos kapcsolatot akarnak letesiteni, ha meg csak ugy jarogatni alapbol valok azok meg szora sem erdemesek. Egy buli alkalmaval rpobalj beszelgetni emberekkel vegyel fel egy szexisebb polot nem kell h huh de kirovo legyen de sexis legyen, egy rovidebb szoknya, magas sraku cipo, es mosolyogj, legyen kisugarzasod es hidd el menni fognak a pasasok utanad.
Nekem a szerény csajok jönnek be. Persze, bizsereg az emberben egy olyan nõ iránt is valami, ami rámenõs, szexy, de szak testikeg, egyestés kapcsolatra.
En is azt tapasztaltam amit az elottem levo irt. a ramenos csajok a pasiknak csak egy kalandra kell vagy netan kettore. nekem fiu tesom van es o is igy bant az ilyen ramenos hatarozott csajokkal. Konnyu preda, konnyu megkapni... Jelenlegi felesege szerenyebb, nem ramenos lany es o ezt imadja benne!! nem veletlen lett a felesege. mellesleg en is szegyenlos es nem kezdemenyezos lany vagyok es sosem volt gondom pasit talalni. Jelenlegi pasim pont ezt tiszteli bennem h nem voltam nyomulos h volt bennem 'tartas' es szep sorjaban tortentek a dolgok. Nem kell mindennek az elso ejszakan megtortennie. kicsit meg kell hagyni a pasit dolgozni... ha erted amit mondok?
Nem jön be, egy csajnak legyen határozott egyénisége, különben üresfejû benyomását kelti, bár lehet hogy reális képet ad néha!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez aranyos volt, jól esett az önbizalmamnak - még így látatlanban is! :D A tanácsot pedig megfogadom, ígérem! :)
Szia. Én nekem pl. CSAK IS KIZÁRÓLAG az ilyen "félénk" , "otthon ülõ " típusú, "nyugis" lányok jönnek be. (Mert szerintem általában az ilyen lányok a tipikus "rendes" lányok.)

Àllandoan ha találkozok egy pasival rögtön azt mondja hogy látszik rajtam hogy félénk lány vok túl zárkózott. és ezt vmi csoda folytán rögtön megérzik a pasik. Lehetséges ez hogy ilyen hamar leeseik nekik?

Mit tehetnèk hogyan gyakorolhatnám a pasikhoz való közeledest?hogy egyre nyitottabb legyek?

Legjobb válasz: Többet kell társaságba járni. Nem feltétlenül pasik közé. Az is elég, ha sok barátod van, akikkel gyakran jársz el bulizni (persze ez nem egyenlõ azzal, hogy minden este leiszod magad, bocs, de olyan világban élünk, ahol ezt hozzá kell tennem. Bár nem tudom hány éves vagy) Az a legjobb, ha több társasághoz tartozol. Elmehetsz a régi osztálytársaiddal teázni, az egyetemi/fõsulis haverokkal bulizni, a környékbeli haverokkal modjuk kirándulni. Lényeg, hogy szokjad, hogy emberek közt vagy, és beszélgetni kell velük, nem csöndben kuksolni egész végig. Így egyre könnyebben nyílsz meg, és a pasikkal is könnyebben szót értesz majd.

Többet kell társaságba járni. Nem feltétlenül pasik közé. Az is elég, ha sok barátod van, akikkel gyakran jársz el bulizni (persze ez nem egyenlõ azzal, hogy minden este leiszod magad, bocs, de olyan világban élünk, ahol ezt hozzá kell tennem. Bár nem tudom hány éves vagy) Az a legjobb, ha több társasághoz tartozol. Elmehetsz a régi osztálytársaiddal teázni, az egyetemi/fõsulis haverokkal bulizni, a környékbeli haverokkal modjuk kirándulni. Lényeg, hogy szokjad, hogy emberek közt vagy, és beszélgetni kell velük, nem csöndben kuksolni egész végig. Így egyre könnyebben nyílsz meg, és a pasikkal is könnyebben szót értesz majd.
Én szeretem az ilyen lányokat is! :)
Én is ilyen vagyok, úgyhogy tanácsot nem tudok adni. 25L

A Sziget fesztiválon egy csendesebb, félénk lánynak van esélye normális pasit találni?

Lehet, hogy túl naiv vagyok, ez esetben kérlek, világosítsatok fel, hogy ez hogy mûködik :) még nem voltam fesztiválon soha.

Legjobb válasz: Ha szép vagy, és Deadmau5-on is ott leszel, simán :)

Ha szép vagy, és Deadmau5-on is ott leszel, simán :)
Én is csak Deadmau5 miatt megyek Szigetre, pedig eddig rocmaratonon meg Hegyalján voltam, mi ebbe a fura?Nem csak egy stílust szeretek, ennyi. Amúgy meg tudsz találni ott is normálisat, de általában mindenki talaj részeg és a puncin kívül mást nem lát, szóval erre azért gondolj :)
Szerintem esélytelen, még egy harsány, vakmerõbb lánynak is. Sõt, mindenféle fajta lánynak. Én ugyan nem megyek, nem érdekel a dolog egyáltalán, de egy ismerõsöm (fiú) megy. Normális srác, okos, értelmes, satöbbi, a normális kapcsolatok híve, mégis az a határozott célja, hogy elmegy, iszik, mint a kefekötõ, bulizik, néhány csajt megdug, és ennyi. Fesztiválon nem érdemes hosszú távú kapcsolatot keresni, max felkeresel egy srácot UTÁNA, hátha... De jellemzõen nem ott alakulnak ki a hosszan tartó ismertségek.
hát elég naiv vagy hogy azthiszed ott megismersz normális valakit
Azt mondod egyetemista vagy, miért nem ott próbálkozol? Több sikered lenne komoly kapcsolatot illetõen, mint egy orgia fesztiválon.
esti töcsökre?
amíg meg nem dugnak addig mind normális lesz. :)
A szigeten ne nagyon akarj pasizni. A srácok túlnyomó többsége dugni megy oda. Mármint bulizni, meg a programokért, de az este végén ha egy lány van mellettük, nem arra fognak gondolni, hogy mikor kérjék meg a kezét, hanem arra, hogy mikor veheti már le a bugyiját. Ez nem azt jelenti, hogy nem találsz értelmeset, de ne ott akarj bepasizni. Lehet, de óvatosan és vigyázz, és ha csak arra kellettél neki, ne lepõdj meg, akkor legyen egy jó emlék és ennyi. Inkább a programok miatt menj ki és érezd jól magad a srácokkal meg óvatosan, hacsak nem kifejezetten szexelni akarsz te is.
Én fesztiválon ismerkedtem meg a párommal, 3 éve. Azóta is együtt vagyunk. Én nem vagyok se csendes, se félénk.
Nézd meg, milyen fazonok járnak oda, azt megtudod. Hidd el, a normálisabbja nem jár oda.
A kérdező hozzászólása: Ezek az emberek teljesen normálisnak tûnnek, csak jól érzik magukat: [link] Egyikrõl sem tudnám elképzelni, hogy csak egy éjszakára keres valami ismeretlent
Szerintem felejtõs, nem egy ember szólított már le feszten, de minden láttam, hogy d.ugni akar. Persze, vannak kivételek, de, hogy pont a Szigeten - tû a szénakazalban - találd meg, hááát... sok sikert, de óvatos légy.
28: Te tudod... De aztán ne gyere ide vissza sírva, mert csak dugni akartak. :D
Egyikrõl sem tudnám elképzelni, hogy csak egy éjszakára keres valami ismeretlent én se. de nem utasítja vissza ha véletlenül talál talál....
Szerintem a Szigetre nagyon nem azért mennek az emberek, hogy ismerkedjenek. Aki kb végig kintvan az vállalhatatlan állapotban bulizik, aki meg csak kimegy 1-2koncentre, az általában barátokkal, haverokkal van. Nem kizárt hogy összegabalyodjanak ott emberek, de szerintem is csak szexre max. Én tavaly voltam elõször, kíváncsiságból. Addig nem hiányzott és ezután sem fog, csak pár órát voltam, de elég is volt, igénytelenség a köbön. Egy normális szórakozóhelyen akkor már több esélyed van.
16: Rockmaraton után deadmau5? Ott nagy bajok vannak. :D
A kérdező hozzászólása: Mert még sosem voltam fesztiválon, mert nem voltak olyan barátaim, de egyetemen találtam olyan embereket, akik szoktak ilyen helyekre járni és meg is bízom bennük
Én szigetre csak deadmau5 miatt megyek, a többiek különösebben nem érdekelnek. Régen csak rockmaratonra jártam, de ott se csak egyéjszakást kerestem. Szóval van esélyed normális kapcsolatra is, de alapvetõen ne ott keresgélj :D
A kérdező hozzászólása: úgy értem, normálisat, nem egyéjszakás "lefekszünk aztán viszlát, a nevedet sem tudom" dolog :)
Akkor nem fesztiválon kell ismerkedni.
A kérdező hozzászólása: Miért? Ott is vannak normális emberek, nem?
ott csak szex van!
Te olyat ne várj ott.
Lehetséges, kb. annyi esélyed van rá, mint egy swingerklubban.
A kérdező hozzászólása: Hát... köszi. Elég egyöntetûek a válaszok, mindenki azt írta, hogy nem. De miért?
Egyébként rockzenei fesztiválokon több a normális, bár több az igazán nagy tahó is. :D
Vannak persze normálisak, de sokkal több az idióta. Rengeteg külföldi fiatal, akik szerint övék a világ, mert sok pénzük van, meg a sok tudatmódosító szer, mindenki bódult, stb. Nem ideális környezet ismerkedésre, mert egy ilyen helyzetben a legtöbben másként viselkednek, mint általában.
A kérdező hozzászólása: A rockot jobban is szeretem, csak olyan barátnõm nincs, aki eljönne velem egy rock zenei fesztiválra. Pedig szívesebben hallgatnék Bring me the horizont, mint aviciit
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm mindenkinek, aki válaszolt :)
Mert mindenki azért megy, hogy kibulizza magát és szétd*gjon mindenkit. És még ha találsz is, lehet 300km-re lakik tõled. Nem épp a legjobb hely ismerkedni.
menj le club 202be
Már csak azt nem értem, hogy miért mész a legdrágább fesztiválra, ha nem is szeretnél igazán? :D
Én mindig hangsúlyozni szoktam, hogy a szigeten vannak normális alakok is, nem mindenki részeg, pl. én és a barátnõim. De most õszintén: a külföldiek kilõve, hiszen külföldiek. Aztán, ahogy valaki már írta, ha találsz egy normális valakit, lehet, hogy az ország másik végén lakik. Azon túl, én pl. tényleg a zene miatt megyek. Marhára idegesítene, ha valaki ott akarná elmesélni az élettörténetét. Ott nekem senki ne udvaroljon, nem érek rá. :) Bocs, ha bunkó voltam, de nem azért megyek, és mások sem azért mennek. És igen, nagyon sokan akarnak ott egy éjszakás kapcsolatot. És a fele a társaságnak nem is nõvel akarja azt az egy éjszakás kalandot. Én mindig próbálom eloszlatni a tévhiteket, mert az emberek sokszor túlzásba esnek (akik még sosem voltak ott: én voltam, és nem szörnyû), de pasizni nem ott kell. A másik dolog, ha csendes vagy és félénk, alapból nem itt kezdõdik a probléma. Az az érzésem, hogy azt reméled, hogy a szigeten könnyebb ismerkedni, és ott nem leszel béna (bocsi), és csendes és félénk, hanem meg mersz szólítani valakit. Vagy õ téged. De az az igazság - és félreértés ne essék, egyáltalán nem akarlak sértegetni -, hogy ha élénk vagy, ott is az maradsz.
Igen...Mindenképpe csak merjen kezdeményezni;)
Persze :D
Hát persze :D a nyomulós "macsókat" amúgy sem bírom :D
Igen, nem vagyok oda a szívtipróktól. :)
Én kifejezetten erre a fajtára bukom, bébi! Oké, ezt most a "fenébe, mindjártvégevananyárnak" énem mondta, tippem sincs miért. Mostanában nem tudok megmagyarázni egyes dolgokat... Ömm... mind1. :) Nekem komolyan tetszenek a félénkebb srácok, az izomagyú bunkóktól kiráz a hideg. De szerintem sokmindenkit, nyugi! :) Az biztos, ha le kéne írnom az "álompasimat", nem lenne benne a tekintélyes izomtömeg, és a nyomulás, csak a kedvesség (a fõ erény!), a humorosság (ez is az), az, hogy néha megszeretgessen :D (nagyon szeretek odabújni az emberekhez^^), szeresse a zenét... és nagyjából ennyi. A zeneszeretet se a legfontosabb kritérium, akár el is felejthetnénk. :)

Lányok, bejön nektek, ha egy pasi enyhén rámenős, illetve a tudtotokra adja, hogy tetszetek neki? Vagy inkább legyen félénk és később kérdezze meg, hogy jarnátok-e vele? Kort írjatok!

Legjobb válasz: A lány személyiségétõl függ,általában :) Én pl félénkebb vagyok, a rámenõs pasikkal könnyebb kialakítani valamit :) 17/L

A lány személyiségétõl függ, általában :) Én pl félénkebb vagyok, a rámenõs pasikkal könnyebb kialakítani valamit :) 17/L
a kettõ keveredése a legjobb. :) 16L tudtomra adhatja, ha tetszek neki. de ne azonnal a "járunk?" kérdéssel kezdjen, csak okosan. :D
jobb egy rámenõs, akkor nem kell kétségek között élnem:) 17/L
igen jobb, én úgyse kezdeményezek 20

Miért hiszik azt sokan, hogy ha nem a félénk fiúk tetszenek egy lánynak, akkor biztosan a bunkó pasikat szereti?

Annyira sok ilyen kérdés van, hogy valaki panaszkodik, hogy ? félénk és ezért nem tetszik a lányoknak és a válaszolók meg elkezdik, hogy a csajoknak mindig a bunkó pasi tetszik aki hatalmas bmw-vel mászkál. Hát nagyon nem. Én legalábbis nem ezt tapasztalom a környezetemben. Én is meg a lányismer?seim többsége is úgy van vele, hogy aki bunkó paraszt, azt bottal sem piszkálná meg. Voltak olyan fiúk, akik megpróbálkoztak velem szemben a bunkó stílussal. Egy darabig nem tör?dtem vele, aztán amikor nem hagyták abba, nagyon kegyetlenül leoltottam ?ket. Az viszont igaz, hogy a félénk fiúkat sem szeretem. Ne legyen ? a "falu bikája", de azért legyen már benne egy egészséges magabiztosság! Nagyon kiábrándító például, mikor egy fiú képtelen megvédeni magát, ha beszólnak neki, inkább csak magában morog. A bmw-r?l pedig csak annyi, hogy egyrészt a bmw-s is lehet normális, másrészt nem azt várom el, hogy huszonkevés évesen k?gazdag legyen, de legyenek normális céljai az életben, ne azt várja, hogy majd a sült galamb a szájába repül vagy megnyeri a lottó ötöst. Ha én tudok küzdeni a jólétért, tudjon ? is.

Legjobb válasz: en sem olvastam vegig de a válasz: mert a pasik hülyék, és ha vmelyik nem kell egybõl ezzel a [email protected]ággal jönek.

en sem olvastam vegig de a válasz: mert a pasik hülyék, és ha vmelyik nem kell egybõl ezzel a [email protected]ággal jönek.
Ha lenne egy BMW Isettám...
Nem olvastam végig a magyarázatot, de a kérdésedre a válaszom az, hogy nem tudom. Én a kedves, de határozott és erõs akaratú fiúkat szeretem. L/18
00:14 ja igen, és nekem jó a szívem. Ha valaki ezt hozz a fel kifogásnak, az lehúzhatja magát a wc-n!
00:14 de az igen, hogy Józsival is ugyan úgy viselkedik mint Pistával, amikor meg Józsi lépne akkor pofára ejti, és még Józsi a hibás hogy félreértett valamit.
Az nem a lány hibája(!), hogy Józsi helyett Pista tetszik neki. Az ilyen siránkozós fiúk az esetek 99%-ban nem hibásak semmiben. Legalábbis szerintük. Legfeljebb abban, hogy túl jó a szívük. Na persze. :)
16:38 ha 1x a külvilág a hibás, akkor nem is fogom magamat hibáztatni. Te biztos mindenért magadat okolod...
Azért mert így nem sérül a saját énjük. (bár ugye már eleve sérültek) Ha a lányokat hibáztatják, hogy "á, nekik csak a kopasz, kigyúrtak tetszenek", akkor talált magának egy ál-indokot arra, hogy miért nem volt képes még mindig egy intim kapcsolatot kialakítani mással. Könnyebb a külvilágra kenni, na.
"Az hogy nem a "lúzereket" (már bocsi) szeretjük, nem azt jelenti, hogy a bunkók tetszenek!" Azzal hogy lúzereknek nevezed a félénk srácokat, leirtad magad.Azzal hogy zárójelben még odabököd a bocsi szót még nem változtat semmit.
bocs a 2-esnek ment
3-as ilyen helyesírással csak azt bizonyítod ( a viselkedésrõl nem beszélvén), hogy nem csak mi vagyunk hülyék hanem te is! BIZONY!
Azért, mert ez így van! Tapasztalati példák beigazolták, sajnos sok embernél!
8.10. válaszoló gondolom ugyan az, de 100%-ban igaza van.

Miért van az hogy egy helyes pasi félénk a szép lányokkal?

Legjobb válasz: mert nincs elég önbizalma és tapasztalata ez független attól, hogy ki mennyire helyes, avagy sem, vagy ki mennyire szép, vagy nem... elég buta kérdés amúgy:D

mert nincs elég önbizalma és tapasztalata ez független attól, hogy ki mennyire helyes, avagy sem, vagy ki mennyire szép, vagy nem... elég buta kérdés amúgy:D
Mert nincs önbizalmam!! Meg félek, hogy elcseszek valamit. De már kezdek mindezen úrrá lenni ;) 21F
Önbizalomhiány. Példának okáért én megkaptam már, hogy "jóképû" vagyok, de mégsem látom magam annak. Sõt. Persze ez erõsen szubjektív. 22/F
én is az voltam, de már 6 éve boldogan élek a kedvesemmel, ha mégis erõt vesz magán, sok szép lányt megkaphat, nem érdemes kihagyni!

Miert mondja ezt egy pasi hogy o felenk a lanyokkal?

Allandoan azzal jon, hogy o milyen felenk azokkal a lanyokkal, akik igazan tetszenek neki. De emellett allandoan csak csajokkal dumal, es mindegyik oda van erte. El lehet ezt hinni egy fiunak, hogy felenk?

Legjobb válasz: El, én is az vagyok.

El, én is az vagyok.
-Apa, miért piros a kék szilva? -Azért kisfiam, mert még zöld! :D -Apa, miért mondja egy pasi, hogy félénk a lányokkal? -Azért kisfiam, mert szûz! :D
Persze hogy el lehet hinni általában a fiúk azt mutatják mennyi önbizalommal rendelkeznek pedig kezel sem annyival mint mutatják.... egojukkal próbálják leplezni hogy mennyire bizonytalanak 19/L
A kérdező hozzászólása: Csak azert kerdeztem, mert hihetetlen a dolog. O az a tipikus nagy dumas pasi, aki minden csajt le tud venni a labarol. Pont o lenne felenk? Nem hiszem, hogy szuz lenne, volt egy ot eves kapcsolata mar.
Sajnos igazat kell adnom bocicsokinak...
A kérdező hozzászólása: egy ot eves kapcsolat utan nem lehet szuz valaki. ez kizart dolog.
Szûz, én is tapasztalatlan fiúként mondhatom ez egy hatalmas gátló tényezõ. De nem is csak az, hogy szûz valaki, hanem, hogy nem sok tapasztalata van a nõkkel szexuálisan, én már egyszer szexeltem de ez semmi, ettõl még mindig félek a nõktõl, hogy megtudják mennyire tapasztalatlan vagyok és beégek, nem csinálok jól valamit stb.
Lehet ezzel próbál jobban a bizalmukba férkõzni. Ésssss jobban belegondolva nem is hangzik olyan hülyeségnek...
A kérdező hozzászólása: nekem mindenesetre "erdekes" a dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!