Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak egy (4718 db)

Miért van az ha egy pasi megüt egy nõt akkor a pasi egy szemét állat, de ha egy nõ üt meg egy pasit akkor az oké. Ez miért van?

Legjobb válasz: # 1 mert ha valami rosszul sül el akkor a nõ általában 9 hónapig szív miatta.

# 1 mert ha valami rosszul sül el akkor a nõ általában 9 hónapig szív miatta.
Nos nézünk egy átlag kondíciójú pasit és nõt. Ha a pasi megüti a nõt (teljes erõbõl), akkor oda valószínûleg mentõk kellenek. Ha a nõ üti meg a pasit, az messze nem ilyen durva. Ha az erõseb verekszik a gyengébbel az mindig gyávaság.
# 1 Ha valaki most jön a lakatos példával, azt pofon vágom, nem érdekel, hogy férfi vagy nõ.
Miért van az, ha egy nõ lefekszik sok férfival az r.banc, ha egy pasi szexel sok nõvel az oké? Kvittek vagyunk. :D
sajnos ez a társadalmi nevelés...a lány csinálhat ilyet a pasi meg ne, na most ez a gyakorlatban máshogy néz ki, a papucs emberek nem merik megütni az asszonyt, de van egy ilyen mondás...a háznál az asszony és az állat is verve jó!
#4 De utána a pasi.
mert a nõknek nem jár el a keze minden apró hülyeség miatt és nem élnek vissza a fizikai erejükkel ellenben a férfiakkal a pofonok kb 1% adja a nõ és a többit a férfi mondjak egy példát? eddig egy pofont kaptam életemben és miért ? mert az aktuális pasimat kidobtam....mert folyton a barátnõimet fûzte és elegem lett.... fordított esetben egy nõ nem üt meg egy pasit
a nõk nem békések. sokszor ütnek, csapdosnak ok nélkül. többségetek már csinálta.
#13 Mikor írtam én olyat, hogy joga van egy embernek bárkit is bántalmaznia? o.O Erõszakellenes vagyok.
15 Hülyeség! Ennyi a véleményem!
Pain for Pleasure Szerintem egyik nemnek sincs joga megütni a másikat!Akár bármiféle hülye mondókát mondanak!
3-as, ne haragudj, de gusztustalan egy mondást sikerült leírnod! Szerintem azért, mert egy férfi általában sokkal erõsebb egy nõnél, és szánalmas és megvetendõ dolog a gyengébbet bántani. Amúgy természetesen egy nõnek ugyanúgy nem kellene megütnie egy férfit, csak ez utóbbit mégis kisebb bûnnek szoktuk titulálni.
#7 Azt hiszem a 8-as az embered. :D Segíthetek?
Te nem unod még magad? Kidobott a nõd pert pofánvágtad aztán most egymás után teszed fel a hülye kérdéseket?
akkor egy 100 kg-os nõt aki megütött meg lehet ütni ha csak 60 kg-os a férfi? :D
na már most, van egy kulcs ami minden zárat kinyit az jó, de van egy zár ami minden kulcsnak kinyílak az már elég szar nem? így már érthetõ kedves 1.
ütök, fekszõ, velem többet nem kötekszõõõõõ
Mert a nõk rafinált módon hozzánõttek a p_nához és azt hiszik, hogy õk szentek és sérthetetlenek.
Szerintem a nõ sem ütheti meg a férfit... Ne üssön meg senki senkit, mindent meg lehet beszélni.

Miért működik az ha egy molett lány flörtöl egy full helyes pasival, aki a pasi egy ujabb lyuk remenyeben kotelnek áll, de ha egy túlsúlyos pasi flörtölne egy csinos lánnyal, annak miért ált. Kocc lesz a vége?

Vagyis ez oda vissza mar nem igaz. Pont ma lattam két ilyen esetet a vonaton es az elso esetben igencsak kotelnek allt a pasi, de a masodik esetben hideg volt a csaj.

Legjobb válasz: Azért mert a nõk általában nem olyan "kanosak" mint a férfiak, ezért nem szexelnek akárkivel.

Azért mert a nõk általában nem olyan "kanosak" mint a férfiak, ezért nem szexelnek akárkivel.
Én azt is el tudom képzelni, hogy a csajnak akit a vonaton láttál volt barátja.
Igen 17/fiú
És a kicsit tetszik kategóriában már minden hímnemû ember benne van?
A nõknek csak a külsõ és a pénztárca, a férfiaknak pedig csak a p.na számít. Éljenek a sztereotípiák :D
Mert a csinos csaj ahogy te írtad, õ nem egy túlsúlyos pasival akar kalandot. Egy csinos lánynak ott vannak kalandra azok a pasik akik tetszenek nekik, és mivel a pasi is kalandot akar ezért belemegy.
A kérdező hozzászólása: De ha kalandot akarnak akkor eleg ha csak egy kicsit tetszik nekik avpasi nem?
A nõknek nem mindegy, kivel fekszenek le, azoknak sem, akik csak kalandot akarnak.
Nem hogy molettel, még enyhén túlsúlyossal se "állok kötélnek". Nem alacsonyodok le ilyen szintre. 18/F
Ha kalandot akarok egy pasival, csak a külsõre megyek. Se a természete, se a pénztárcája, sem a személyisége nem érdekel. A kapanyél ne lógjon ki a szájából, ennyi a max elvárás a top külsõ mellett.

Tényleg van olyan párok, ahol a nő előtt elégít ki a pasija egy másik srácot?

Ebben a nőnek mi izgató? Már csak azért is érdekel, mert engem izgatna ha egy srác kéne, hogy kielégítsen:)

Legjobb válasz: ugyanazért amiért egy pasinak izgató a leszbikus pornó. (márakinek) ez is gusztus kérdése én úgy vélem nincs az a nõ aki engem rá tudna arra venni, hogy egy másik pasival "romantikázzak" :)

ugyanazért amiért egy pasinak izgató a leszbikus pornó. (márakinek) ez is gusztus kérdése én úgy vélem nincs az a nõ aki engem rá tudna arra venni, hogy egy másik pasival "romantikázzak" :)
egy ilyen párnak megmutatnám milyen lehet...
Nyitott kapcsolat. :) Egyeseket izgat, ha a partnerüket valaki más elégíti ki úgy, h közben õk is látják.
Persze hogy van. A nõnek izgató lehet két férfi látványa, ahogy kielégítek egymást, ugyanúgy, mint ahogy a férfiaknak is izgató, ahogy két nõ kielégíti egymást.
Persze, hogy van.
Miért ne lennének?Én is örülök annak, ha két csaj játszadozik egymással elõttem!:) Ha a pasik biszexek megcsinálják.Nekem az "én és két lány" a nyerõ!:)
Olyanról már hallottam , beszéltem is olyannal akit izgatott volna ha nõje valaki más csajjal élveznek.Olyan nõvel viszont aki ezt elnézné a barátjának hogy egy sráccal élvezzen még nem találkoztam.Olyannal már sokszor akit felháborított még a gondolat is hogy két srác mit csinálhat.
Az én barátnõmet izgatja ha elõtte másik pasival csinálom.

Csajok nektek miért jön be ha a pasinak egy bmv-je van?

Legjobb válasz: A bmw drága -> akinek van, az pénzes -> aki gazdag, az feltehetõen sikeres -> eredményes pasi = jó pasi. A felszínes embereknél nagyjából errõl van szó. Olyan ez, mintha az õsidõkben sok állatprémet viselne a fickó, mert a legjobb vadász a legjobb pasi.

A bmw drága -> akinek van, az pénzes -> aki gazdag, az feltehetõen sikeres -> eredményes pasi = jó pasi. A felszínes embereknél nagyjából errõl van szó. Olyan ez, mintha az õsidõkben sok állatprémet viselne a fickó, mert a legjobb vadász a legjobb pasi.
Mert nem értenek az autókhoz :) Viccet félretéve: maga a kérdés értelmetlen és óriási általánosítás.
Nekem is BMW-m van, mégsem tapadnak rám a csajok. Igaz, huszonnégy éves. Mármint az autó... :)
Az is bejön, ha kettõ van neki!
Mert egy pénzéhes szajha vagy :) )
Gazdagságot sugall. És ne általánosíts, nem minden nõ a pénzre utazik.
Szerintem a csajoknak teljesen mindegy hogy BMW vagy Audi vagy Honda... Csak jól nézzen ki!
Nem tudom, nekem eleve a BMW nem jön be. Nem a legjobb autó.. Az elõttem szólónak nagyon is igaza van! Az audi az sokkal jobb! :)
el kéne felejteni ezeket a széthulló tömeg kakikat... csak honda! sokkal egyedibbek, szebbek erõsebbek és megbízhatóbbak! épp ezért ritkák is!
Pfff már ne is haragudj, de csak Audi!
Pont lesz.rom, nem is ismerem a márkákat. A fiú, akibe szerelmes vagyok, munkanélküli, nincs kocsija.20/L
Egyébként nem mindenki költ sokat autóra, vagyis lehet hogy sokkal drágább autót is tudna venni, mert van pénze, csak nem akar.
Csak abban az esetben jön be, ha nincs hitel rajta és nem több 2-3 évesnél! :) ))Ha-ha Most komolyan..a pasit nézem nem az autót.
Dehogy is nem jön be. De ha ezzel fogsz magadnak nõt akkor az a kocsidat fogja szeretni és nem téged
Csak akkor becsülöm ha az õ érdeme a pénz amibõl vette.
nem a kocsi jön be, hanem a pasi....akinek a kocsi jön be, az egy krva

Hogy mondjam el neki? Nem rég öszzejöttem egy pasival nagyon nagyon szeretem. Nem tudom hogy mondjam el neki hogy azzal a pasival egy utcában lakom akire ő féltékeny, pedig nincs oka!

Már csak att?l bepipult hogy elmondtam azt hogy nagyon sokszor bepróbálkozott nállam az a fiu.De tényleg ok nélkül mert van mennyaszonnya és együtt laknak

Legjobb válasz: Eléggé érthetetlenül írtad!Sajna ezzel nem took segíteni! CSÕ!!!

Eléggé érthetetlenül írtad!Sajna ezzel nem took segíteni! CSÕ!!!
Ez elég gyerekes.. mondd el neki, hogy szerinted visszataszító az a fiú ráadásul van menyasszonya. És hogy ilyen apróságon ne legyen féltékeny
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha érthetetlenül irtam.A lényeg hogy féltékeny csak azért mert bepróbálkozott nállam és félek hogy mi leszz akkor ha megtudja hogy egy utcában lakok azzal a sráccal:( Az elsõ hozzászólónak szól!
A kérdező hozzászólása: Mondtam már neki hogy nincs oka, de nem értem vele semmit:(És tudom hogy idegesiteni fogja mivel ö meszzebb lakik tõlem:(
Mondd meg neki, hogy ne hisztizzen már

Miért van annyi nem független pasinak szeretöje? Meg miért van az hogy a pasik egy idö után változatoságot keresnek?

Legjobb válasz: Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....

Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....
Mert érzelmileg vagy szexuálisan nem kapnak meg valamit a párjuktól, és ezt máshol keresik. Ha valaki azért csalja meg a párját, mert beleszeret valaki másba, akkor arra azt mondom, hogy oké, de akkor vállalja is fel a szeretõjét és váljon el a házastársától.Ez így korrekt, sõt így helyes, éljen azzal az illetõ, akivel boldog és ne maradjon csak azért a férjével /feleségével, mert például gyerekük van.Ez a gyereknek sem tenne jót és a megcsalt félnek sem, aki állandóan be lenne csapva.Hát még annak, aki másba szerelmes, nem abba, akivel az életét éli. De ha valaki csak a szex miatt csalja meg a párját, arra nincs mentség szerintem.Ha két ember között egyszer jól mûködött a szex (és ha már összeházasodtak, akkor valószínüleg jól mûködött) , akkor egy kis erõfeszítéssel jól mûködhet ez örökre. Csak szeretet és tisztelet kell hozzá és persze mindkét fél közremûködése, hajlandósága.Én nõ létemre úgy érzem, mindent megtennék , hogy a párom sose szenvedjen hiányt semmiben szexuálisan, hogy ne adjak okot, vagy lehetõséget neki a megcsalásra, meg persze magam miatt is, hisz nekem akkor jó, ha a páromnak is jó. Aki meg a változatosság miatt lép félre...Hát undorítónak tartom, de sajnos azt hiszem a legtöbb férfi életében legalább egyszer megcsalja a párját, csak azért, mert kell a változatosság, még akkor is, ha otthon minden rendben van.
Hûû, a kultúra csak úgy sugárzik belõled. Nem vagyok egy életre bûnös! Igenis azok vagytok, féltek kilépni egy kapcsolatból, nem meritek kimondani, hogy vége, ez így nem jó, csak arra vagytok képesek, hogy félredugjatok. Tisztelet a kivételnek! Dühöngj csak, ez az igazság!! A többi nagyon értelmes kommentárod nem érdekel!
Nem szabad senkit elítélni azért, amiért õ is szeretõ. Sosem tudhatod te mikor kerülhetsz ilyen helyzetbe. Én sem tudtam volna elképzelni...Elõször nem is tudtam , hogy az vagyok, mert nekem is hazudott, és otthon is...de amikor kiderült, már annyira szerettem és õ is, hogy nem hagytuk abba...És bár vége lett, de otthon is vége lett, így tudom, hogy szeretett...Aztán belekeveredtem még egybe...és hozzáteszem...ha nem én lettem volna a szeretõ, a pasi úgyis talál egy másikat, ez sosem a nõn múlik...mindig a nõt, a szeretõt hibáztatják, pedig általában nem õk a csábítók....és ha már muszáj választani, akkor inkább szeretõ vagyok, mintsem a megcsalt fél! Sajnos azt veszem észre, hogy egyre több a hûtlenség, és az, hogy a ffiak nem merik kimondani, amit ki kellene!!! És még õk könyebb helyzetben is vannak, hisz 30 fölött is könnyen találnak fiatal nõket, mi meg 30 fölött már ritkán kellünk a pasinak, és mi szeretnénk megállapodni...nem tudom, hogy érdemes e, és remélem, hogy valahol létezik még olyan kultúra, ahol ezt tiszteletben tartják!! Mert elegem van belõle, hogy csak ilyen ffiakat látok!
Én is szeretõ vagyok. Az én pasim a feleségével nem élt kielégítõ szexuális életet és amúgy is rengeteget veszekedtek... velem nyugi van és még szexelhet is =)
az elsõ válaszadónak üzenem hogy büszke lehetsz magadra
A legtöbb pasi gyenge? :D Anyád a gyenge, teeee, szarkurva, szeretõ voltál, egy életre bûnös maradsz...
Elsõ válaszadó vagyok. Én szeretem õt és szeretném ha elválna és teljesen az enyém lehetne =) De igaza volt itt valakinek, túl gyáva egy ien férfi, és inkább marad egy ien kényelmes helyzetben, minthogy oda álljon a felesége elé és megmondja mi a gondja vele. Nem tartom jó dolognak az ilyen kapcsolatokat, de ez ember néha beleesik... és nehéz kimászni ebbõl. van itt errõl egy cikk: http://baratno.com/view.php?arclid=2006112402
Mert a legtöbb pasi gyenge és túl kényelmes ahhoz, hogy odaálljon a felesége elé és azt mondja, hogy úgy érzi nem mûködik a kapcsolatuk, keressenek valami megoldást. Sokkal egyszerûbb és kényelmesebb nekik ha otthon minden marad a régiben, ehhez egy gyufaszálat sem kell keresztbe tenniük és közben együtt vannak valakivel, akitõl csupa jót kapnak (mert egy szeretõ könnyen ad csupa jót, nem neki kell a pasi gatyáját mosni meg a hazugságait, hülyeségeit elviselni) Félreértés ne essék, nem vagyok megcsalt feleség (szeretõ voltam sok éven át, de nem kellett volna). Sztem ezek a pasik túl gyávák õszintének lenni és túl gyengék ahhoz, hogy megpróbálják megoladni az otthoni gondokat. Ja és túl szemetek is, mert egy fiatal szeretõ nyilván jobban néz ki, csinosabb, feszesebb mint a feleség, aki esetleg azért nem olyan "feszes", mert szült a pasinak 1-2 gyereket.
Ha azon aggódnék, hogy mikor csal meg, nem tudnám vele élvezni az eltöltött idõt. Ha menni akar, úgyis menni fog. Addig is együtt élünk, együtt vagyunk. Hazugságon még nem kaptam. Adok esélyt neki, hisz a párom. A múltja az csak rá tartozik. Nap mint nap bizonyít nekem. Nem hiszem hogy ennél több kellenne. És nem hiszem, hogy eljátszaná a bizalmamat, mert akkor tudja, hogy mi vár rá. Mi az elején lefektettük a játékszabályokat. Nincs hazugság, titok. Ha valaki más kell neki, mondja meg, elengedem. Legyen boldog. De a hazugságot nem tûröm, még akkor sem, ha az az én érdekemben történik. Ha megcsal, egészségére. Mehet...a gyereket láthatja. Én az a nõ vagyok, aki mindent megtesz a párjáért. Szó szerint mindent, de nagyon okosan csinálom. Nem kell azt tudnia, hogy bármit megtennék érte. Mert elbízza magát. Tudja, hogy mit veszít. És remélem ez így is marad. Neki sok esélye nincs már az életben, szerintem boldog velem. És igyekszem ezt az állapotot fenntartani. Lehet, hogy vannak nagyon szemét pasik, de láttam én már karón varjút! A nõk rafkósabbak. Okosabban csinálják az ügyes-bajos dolgaikat. A pasik mindig lebuknak..... Én is sokat csalódtam a volt barátaimban, de túl vagyok rajtuk. Senki nem lehet biztos a jövõjében. Lehet õ lesz a megcsalt, vagy a szeretõ. Változnak a dolgok. De a mának kell élni. Alapjába véve én is a nõknek hiszek, hisz nõ vagyok. De ha megcsalna a párom, akkor az nem kizárólag az õ hibája lenne. Viszont ha én csalnám meg, akkor csak õt hibáztatnám, hogy miatta történt. (mert nem foglalkozott velem, stb.) Nézõpont...... Én úgy gondolom, hogy a pasit el kell engedni, ha õ már nem minket akar. De elnézni neki, hogy megcsalt???!!! Nem nézném el....sõt! Még a gyerek miatt sem. De bárki bármit gondol, ha megcsalna a párom, biztos nem nevezném õt kedvesnek. Biztos szemét, gerinctelen ember lenne a szememben. Hát ennyi!
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró.!De a pasiknak sem kell elhinni mindent!Amugymeg addig lesz csak veled amig megnem un!Megcsalta a flesége?Lehet igaz lehet nem, ha igaz akkor nem véletlen lehetet!Mert a férje férement talán azért , meg nem foglalkozott vele!Én még mindig a nöknek hiszek a pasik szemetek!Ha megunn téged is lefog cserélni tuti!Higy nekem!Tudod most mást mondasz, vagy érzel!
Hûha!!!! Na szóval. Én is szeretõ voltam egy darabig! Aztán megtalált a feleség, hogy mit képzelek magamról.Hát hogy is mondjam. Rendes családban nõttem fel, nem voltam soha magamutogató picsa. Nem voltam soha hej de szép, és csinos sem. Ellenben a feleség 3 gyermekes, fiatalos, csinos szõke bombanõ. Kérdem én???? Ha olyan szuper volt a házasságuk, akkor hogy hogy a férj (azóta elváltak, nem miattam!!!!!) engem választott? Csak kérdezem!! Nem kell felháborodni. Én a pasit visszaküldtem a családjához, a gyerekeihez. De miért nekem kellett volna helyrehozni a házasságukat??? A férj, aki mára már az én párom lett, azt mondta, hogy azt hitte boldog a csinos feleségével, és a 3 gyermekével. De a velem eltöltött idõ alatt jött rá, hogy színjáték volt a házassága a feleségével. A felesége csalta, és nem adott neki elég szeretetet. Akkor most mi van????? Ki a hibás???? A feleségével órák hosszat beszéltünk telefonon. Normálisdan, hozzáteszem. Elmondta, hogy már nem szereti a férjét, de hogy valakinek el kéne tartani. Meg hogy hol fog magának találni pasit 3 gyerekkel?? Na, akkor most mire ment ki a játék. Nem kell ám mindent elhinni a megcsalt feleségnek sem. Kilátástalannak érzi az életét három gyerekkel, ami érthetõ. De mit gondolt??? Ott marad a férje vele élete végéig, ha nincs meg köztük az alapvetõ emberi tisztelet sem?????? Ha engem a párom megcsalna, elküldeném. Legyen boldog!!!! Most várjuk elsõ közös babánkat. És boldogok vagyunk 2 éve együtt. Tudom, hogy sokan nem értenek majd egyet velem, de 1000 féle sors van, és minden nézõpont kérdése. Ez az én nézõpontom. Üdv: egy volt szeretõ
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró!irtam neked emil , olvasd el hasonló a véleményem mint neked!Te nö vagy vagy pasi?
Hehe, ha nem érdekel a válaszom, akkor ne válaszoltál volna, teee szarkurva. Nem vagy így hiteles :D A pasik nem gyengék. Vannak pasik, akik gyengék, és mindenki azt kapja, amire vágyik. Ha az ember szenvedni akar, és sajnáltatni magát, akkor kap egy pasit, aki megadja ezt neki, akár úgy, hogy veri, akár úgy, hogy megalázza (akárhogy is vesszük, a szeretõi státusz megalázás a szeretõnek és a feleségnek is). Valószínûleg ezért nem találkoztál még soha erõs férfival. Szar vagy, nyugodj bele.
mivel pont annyi nem független pasi van, mint nem független nõ, ezért értelemszerûen minden szeretõt tartó férfira jut egy szeretõt tartó nõ is, vagy egy olyan nõ, aki tisztában van a helyzetével. Hidd el, mind2 nem pont ugyanolyan.
konkrétan neki nem felesége volt, és gyerekei se voltak...élettársa volt, és mivel a munkája olyan volt, hogy könnyen tudodd emögé bújni, így csak pár hónappal derült ki az igazság...profi hazudozó volt!
A kérdező hozzászólása: Hát én inkább magamban tartom , de nekem is megvan a véleményem az olyan nökröl akik nem független pasikal vannak együtt!Ja és ne hazudja senki azt , hogy nem tudta, mert ha valakinek felesége meg gyerekei vannak akkor nyilván való kevesebbet kell hogy talizon a K jával!Amugy csak az nem értem hogy LEHET EGY OLYAN PASIVAL LEFEKÜDNI AKIT OTTHOL VÁRJA A NEJE MEG A GYEREKE(I)!?Nagyon undoritó!
Kedves kérdezõ, te olyan hülye vagy, hogy az már fáj. ALapból elítéled a szeretõket, holott fogalmad sincs miért azok. Azért nem minden helyzet ugyanaz... megnéznléek téged egy szerelmi háromszögben... pff..

Mennyi az esély arra, hogy egy pasi megváltozzon? Egyáltalán megváltoznak a pasik egy bizonyos idő után?

Az el?z? bn?jét is megcsalta (1,5 éves kapcs.) most pedig csak szexre megy.

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni. Te tudod,hogy mit akarsz,de én nem javaslom,hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.

Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni. Te tudod, hogy mit akarsz, de én nem javaslom, hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.
szerintem nem fog meváltozni, ha 15 körüli akkor van még rá halvány remény hogy kiéli magát stb de késõbb már nem. sajnos a legtöbb pasinak a vérében van. ösztönök. De van kivétel. Alanyunk sajnos nem az és szerintem nem is lesz (tapasztalat) "kutyábóll nem lesz szalonna"
A kérdező hozzászólása: 22 éves am.
Tini kor után megváltozhatnak, amint elkezdik a felnõttesebb életet. Utána soha, olyanok maradnak, amilyenek lettek. :S :(
20 éves kor után esetleg egy szívroham megváltoztathatja. Más már nem nagyon. Más lérdés, hogy egy ideig lehet alkalmazkodni.
A "hûség" kérdésében megváltozhat kb. 35 éves koráig, amikor áttér a kalandok keresésérõl a családalapításra. A férfi egyéb jellemvonásai keveset változnak 20-22 éves kora után.

Szerintetek is burkolt prostitúció az, amikor egy csinos nőt meghívja a pasi egy italra egy szórakozóhelyen?

Szerintem a férfiak hiába mondják, hogy kedvességből hívják meg a lányokat, szerintem nem azért, hanem bizony szexuális indíttatás vezérli őket (azért vagyok kedves vele, hogy megdugjam), így ez szerintem burkolt prostitúció.

Legjobb válasz: ez teljes mértékben igaz, csak sajnos a nõt ennyivel nem veszi le a lábáról, mert lúzernek tekinti a pasit, hogy ki tudta használni

ez teljes mértékben igaz, csak sajnos a nõt ennyivel nem veszi le a lábáról, mert lúzernek tekinti a pasit, hogy ki tudta használni
Ennyi erõvel az is az, ha elhívod ebédelni...
Arra nem gondolt senki, hogy párválasztás céljából próbál kapcsolatot teremteni, akár a férfi, akár a nõ?
Ezek erre nem gondolnak, odáig nem terjed a zintelligencia. Persze ha egy csaj ezt elutasítja, akkor egybõl jön az emancipunci fapina, ha meg nem, akkor krva. Ennyit tudtok.
ez flörtölés.

Miért mindig akkor tapadnak a nők egy pasira, amikor a pasi egy szakításon esett át a volt barátnőjével?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mér régóta várták, hogy szabad legyen.

Lehet, hogy mér régóta várták, hogy szabad legyen.
Miért, mindig akkor tapadnak a nõk egy pasira, amikor a pasi egy szakításon esett át a volt barátnõjével?
Szerintem azért, mert akkor ilyen kis elesett és legalább kimutatja, hogy vannak érzelmei, nem csak így keménykedik, ahogy a mai világban a társadalom elvárja tõle..
ez végtelenül egyszerû :O a nõ már régóta kinézte magának az illetõt, de nem akart patkány mód belekukacoskodni a kapcsolatába, ami egyébként a mai világban már szerintem becsülendõ.. s: mikor vége lett a kapcsolatnak, akkor lépett, mert nem tárult elé semmilyen akadály.. 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!