Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak csaj jön be Vagány, (2 db)

A pasiknak milyen csaj jön be? Vagány, pláza cica.. ?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy milyen pasiról van szó! Gondolj csak bele! Neked zgyanazok a fiúk tetszenek, mint a barátnõdnek, nõvérednek vagy a szomszéd lánynak? Az emberek különbözõek, különbözõ az ízlésük is. Ami nagyon fontos, hogy légy mindig ápolt, tiszta, rendezett. Senkinek se tetszik egy zsíros hajú, koszos cipõjû, büdös szájú lány. De gondolom, ezt te is tudod. Valószínûleg olyan fiúnak fogsz tetszeni,a kinek a stílusa közel áll a tiédhez. Egy rocker és egy diszkócica ritkán talál egymásra, bár nem lehetetlen. Ami viszont fontos, ne a srácok kedvéért egyél fel egy stílust, hanem a magad kedvéért. Hidd el elõbb-utóbb megtalálod azt akinek tesztel és õ is neked! Sok sikert!

Az attól függ, hogy milyen pasiról van szó! Gondolj csak bele! Neked zgyanazok a fiúk tetszenek, mint a barátnõdnek, nõvérednek vagy a szomszéd lánynak? Az emberek különbözõek, különbözõ az ízlésük is. Ami nagyon fontos, hogy légy mindig ápolt, tiszta, rendezett. Senkinek se tetszik egy zsíros hajú, koszos cipõjû, büdös szájú lány. De gondolom, ezt te is tudod. Valószínûleg olyan fiúnak fogsz tetszeni, a kinek a stílusa közel áll a tiédhez. Egy rocker és egy diszkócica ritkán talál egymásra, bár nem lehetetlen. Ami viszont fontos, ne a srácok kedvéért egyél fel egy stílust, hanem a magad kedvéért. Hidd el elõbb-utóbb megtalálod azt akinek tesztel és õ is neked! Sok sikert!
Nekem pont az ellenkezõje jön be, és mégsem találok megfelelõt.
Szia. Ez teljesen ember függõ hiszen aki az egyiknek tetszik az a másiknak már nem biztos. De sztem te azért kérdezed mert olyan akarsz lenni akiket a pasik jobban bírnak de sztem ne tedd ezt. Én is így gondoltam régebben és a barátomon is láttam hogy megnézi az ilyen pláza cicás csajokat meg stb és mondtam neki hogy mit szólna ha én is ilyen lennék. Azt mondta ne tegyem mert õ azért van velem mert így szeret és barátnõnek inkább visszahúzódobb lányt szeret nem pedig a vagány pláza cicákat. És hogy igaz hogy megnézi õket de b.nõnek nem kellenek. Tehát ha emiatt kérded akkor ne akarj változni és olyan lenni mint mások. Maradjon meg az egyéniséged. Ha más okból kérdezted akkor bocsi a rövid eszmefuttatásért:)
Nekem van 2 ilyen "plázacica" szerû barátom: Tök jóban vagyok velük, de úgy nem az eseteim.
(Fiú vagyok) Ismerek egy pár pláza cicát és rohadtul utálom õket!! Ráadásul undorítóak is!!!! magsasarkú csizma, fél méteres köröm, köldökig érõ kabár meg póló meg faxom tudja micsodák... sztem ez már undorító! Nekem mindegy milyen a lány, de ne legyen pláza cica ÉS SZÉP LEGYEN! na meg a fejébe is legyen tudás :) nekem ez a véleményem...
Jöhet plázacica, emocica;) mind1 csak az 9sszkép jó legyen
Ebbõl kettõ meleg, kettõ meg nem vagány, hanem nyálas modell ...
Attól mert tetovált egy lány, még lehet kedves, aranyos és szolid... :D
A kérdező hozzászólása: És a szintén tetovált lányok?
Nekem van tetoválásom, mondjuk nem annyira terjedelmes, mint a képeken. Nekem a szolid, kedves, aranyos lányok jönnek be.
Kinek mi.:)
Az elsõ Ami a Miami Ink-bõl... Szerintem tetkós pasira válogatja, nekem sok tetovált ismerõsöm van, kinek szolidabb, kinek vagányabb barátnõje van.
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül a plázacica vonal érdekelne, hanem, hogy inkább az átlagos vagy hasonló vagány, tetovált lányok tetszenek nekik.
normalis pasinak nem kell 1 agyatlan plazzaribi villogni es igen, kedveljuk az atlagos lanyokat is, bar kinek mi az atlagos...
A kérdező hozzászólása: Ok, viszont az elsõ nem modell.
2, 3
A kérdező hozzászólása: Képeket tudnátok küldeni?
So-so... Nekem inkább a szép lányok jönnek be. A plázák nehézbombázói valahogy sosem izgatták a fantáziám, és az agyonsminkelt mûnõk sem az eseteim. Inkább a szolid, természetesen szép, de azért kinyitja a száját ha kell, típusú csajok jönnek be... :D
A kérdező hozzászólása: Szerinted melyik meleg?
Nekem is tetovált párom van és gyûlöli a plázacicákat, az egyszerû, szolid lányok jönnek be neki, aminek én nagyon örülök :-) 32/N
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nálam a szolidba nem fért volna bele a tetovált külsõ, ezért kérdeztem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!