Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak csaj jön (137 db)

Pasik mindig jönnek a szokásos "nekem a természetes csajok jönnek be nem a plázapic. Sák", de ha választani kell akkor mégis inkább ezek mellett teszik le a voksot?

Tegyük fel van egy csaj, normális, nem bulizós, nem a legszebb,nem is vékony nem is kövér hanem inkább átlagos, nem túl nagy mellekkel, de legalább okos és kedves.

Legjobb válasz: Kérdezõ! Ne haragudj, de ez egy nagyon hüle kérdés! Ha a pasid teérted van oda, akkor mibõl gondolod, hogy a plázacicák jönnek be neki? 26 éves vagyok, de elmondhatom, hogy csinos, nagyon jó alakú vagyok, de nem vagyok bulizós (=tehát unalmas) és nem nyomulok a pasikra! Ezért NINCS PASIM/PÁROM! Ha felöltözök, akkor mindenki megnéz (ízlésesen, nem prostisan) de nem jönnek oda, csak megnéznek. Mert ami jól néz ki, az feltûnõ. De a pasid téged szeret, és egyáltalán nem biztos hogy egy plázacica iránt bármit is érezne! Ha viszont kritizál téged, vagy hasonlítgat, akkor gondolkodj el azon, hogy miért vagytok együtt! Nos csak azok a pasik választanak rámenõs casanova csajt, akik ugyanolyan értékrendûek! Akik azt írják, itt is, hogy csak du*gásra kellenének azok, azok az emberek ugyanolyan értékrenddel élnek, tehát ringyó pasik! A rendes férfi lehet hogy megnézi a plázacicát, mert feltûnõ (én is megnézem, pedig lány vagyok) de biztos hogy soha sem kellene neki, még "arra" se! Én is illek a bejegyzésedhez, csinos, kedves, mosolygós, 75B-s a mellem (ez most kicsi vagy nagy? szerintem tökéletes) DE NEM NYOMULoK ÉS NEM SZEDEK FEL PASIKAT!!! Ezért! A pasik szeretik ha egy láy úgy öltözik mint egy prosti és még plusszban odamegy kikezdeni a pasival,ha te ilyen lennél, tuti, hogy lenne neked is egy nap 15 hódolód! Amúgy vannak nálam sokkal rondább nõk, még is felszednek egy évben 20 pasast, míg én egyet sem. Mert õk ilyenek! Rámenõsek, tapadósak! Nem kell ahhoz topmodellnek lenni. Bár én nem akarok ilyen lenni. Kérdés: kell neked ez?

Kérdezõ! Ne haragudj, de ez egy nagyon hüle kérdés! Ha a pasid teérted van oda, akkor mibõl gondolod, hogy a plázacicák jönnek be neki? 26 éves vagyok, de elmondhatom, hogy csinos, nagyon jó alakú vagyok, de nem vagyok bulizós (=tehát unalmas) és nem nyomulok a pasikra! Ezért NINCS PASIM/PÁROM! Ha felöltözök, akkor mindenki megnéz (ízlésesen, nem prostisan) de nem jönnek oda, csak megnéznek. Mert ami jól néz ki, az feltûnõ. De a pasid téged szeret, és egyáltalán nem biztos hogy egy plázacica iránt bármit is érezne! Ha viszont kritizál téged, vagy hasonlítgat, akkor gondolkodj el azon, hogy miért vagytok együtt! Nos csak azok a pasik választanak rámenõs casanova csajt, akik ugyanolyan értékrendûek! Akik azt írják, itt is, hogy csak du*gásra kellenének azok, azok az emberek ugyanolyan értékrenddel élnek, tehát ringyó pasik! A rendes férfi lehet hogy megnézi a plázacicát, mert feltûnõ (én is megnézem, pedig lány vagyok) de biztos hogy soha sem kellene neki, még "arra" se! Én is illek a bejegyzésedhez, csinos, kedves, mosolygós, 75B-s a mellem (ez most kicsi vagy nagy? szerintem tökéletes) DE NEM NYOMULoK ÉS NEM SZEDEK FEL PASIKAT!!! Ezért! A pasik szeretik ha egy láy úgy öltözik mint egy prosti és még plusszban odamegy kikezdeni a pasival, ha te ilyen lennél, tuti, hogy lenne neked is egy nap 15 hódolód! Amúgy vannak nálam sokkal rondább nõk, még is felszednek egy évben 20 pasast, míg én egyet sem. Mert õk ilyenek! Rámenõsek, tapadósak! Nem kell ahhoz topmodellnek lenni. Bár én nem akarok ilyen lenni. Kérdés: kell neked ez?
dugásra a plázacica kell komoly kapcsolatra egyik se. tudod vannak olyan csajok akik jól néznek ki de okosak is.
16:21 hülye:D látszik hogy milyen a kapcsolata ha egyáltalán van. Kérdezõ sokan nem látják a fától az erdõt sajnos.
normális = átlagos nem bulizós = unalmas nem a legszebb = csúnya nem is vékony nem is kövér hanem inkább átlagos = dagadt disznó nem túl nagy mellekkel = kismellû ezek után ne csodálkozz, ne haragudj:S
van aki a farka után megy :)
Márpedig hazudik aki azt mondja, hogy a külsõ nem számít! Nem kell plázacica, de Quasimodo sem.
A kérdező hozzászólása: 16:51 Hát én nem tudom mirõl beszélsz, a legtöbb híres nõ is kb 165-167cm és 56-60kg.. inkább a csontozatom az erõsebb, nincs egybe a derekam a hasammal, és nem vagyok hájas..
A kérdező hozzászólása: 16:52 nem mondtam egy szóval sem, hogy a külsõ nem számít, nekem is fontos azért, de nem annyira, hogy csak a suli legjobb pasija kelljen..
A kérdező hozzászólása: http://www.topmodell.net/ModellCard/Meszaros_Vivien/slides/T.. kb ilyen a hasam..nektek ez dagadt?:S mert akkor sûrgõsen fogyózni kezdek..
Bocs, nem, akkor jó, nekem pont az iylen jön be, tényleg nem vagy dagadt, ne haragudj! Akkor a megoldás: keress egy olyan srácot akinek jobban bejössz, pl én. Mármint ne engem keress, de látod máris akadt egy...
A kérdező hozzászólása: :D kösz, nincs harag, de én szeretem a barátom, más nem kell.
Hát, vannak a pasik és a FÉRFIAK, és a plázapcsák és a NÕK. Végül is mindenki megtalálja a neki valót, nincs ezzel semmi probléma :)
utálom is a pláza cicákat. viszont nem nagyon érdekel ha jó segge van. dugásra bármelyik csaj jó aki iránt szexuális vonzalmat érzek. viszont ha járni akarok egy csajjal akkor plázacicák kizárva, fontos hogy legyen valami hibája is a csajnak, ez elég vonzó
17.06 válasza TÖKÉLETES!
A kérdező hozzászólása: 16:49 és sem vagyok túl vékony, de dagadt sem.. ismerek dagadt csajokat és rengeteg pasinak õk kellenek.. 16:48 nekem soha sem kellett a rosszfiú..
167cm és 58kg..de mégis így van, megint igazam lett, mindegy, off...
A kérdező hozzászólása: jó oké de én úgy vettem észre, hogy a jó csajok egyre inkább kezdenek ribancosodni és nem ér semmit nekik az érzelem meg a többi..
Egyszóval te vagy a normális, nem bulizós, nem a legszebb, nem is vékony, blablabla... és jött egy plázacica, aki elvitte a kiszemeltedet. Szerintem ne bánkódj utána, ha neki õ kellett, szeretgesse.
talán mert van oylan ronda csaj akinél az agyatlan plázacica is jobb
A kérdező hozzászólása: nem nem szó sincs rólam a kérdésben, már több mint másfél éve van barátom.(szerintem neki is jobban bejönnek a plázap.icsák) csak érdeklõdtem, mert úgy vettem észre, hogy ez manapság így megy. itt nálunk még a kövér ronda lányok is a legnagyobb rib.ancok és nagyon sok pasi odavan értük.. a normális, átlagos lányokat meg magasról..
A kérdező hozzászólása: hát figyelj a nem is vékony, nem is kövér csajok, nem biztos, hogy dagadt disznók, hanem csak egy kis poci vagy ilyesmi..és a melleket illetõen egy 80B-re gondoltam.. nem a legszebb pedig inkább aranyos, de nem a kiemelkedõ babaarca. Attól valaki miért lenne unalmas, mert nem jár bulizni mindden hétvégén?:S ha így jobban felfogjátok.
Azért van ez, mert amit te leírtál az a normális pasik értékrendje - akiket a nõk észre sem vesznek, mert inkább vannak oda és vissza egy rosszfiúért, minthogy érdekelné õket a jófiú. Az utóbbi meg már kapott annyi negatív visszajelzést, hogy legszivesebben már nem is próbálkozna. Így soha nem találnak egymásra - ördögi kör.
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:37! Hát azért gondolom azt, hogy jobban bejön neki egy plázapic.sa, mint én, mert végülis azoknak sokkal jobb a testük, van mit kitenni, + ott a babaarc. Én sem vagyok csúnya, 75C-s a mellem(bár én sosem teszem ki a kirakatba), annyira vékony nem vagyok, 167cm és 58kg.. Mégis úgy érzem, hogy az ideális csaj számára egy plázapic.sa, nyomulnak, amit én nem szeretek és nem is szoktam, bevállalósak és ez valjuk be jobban tetszik egy pasinak. És amúgy: nem nem kell..., de...
16:25 Ezzel a jelzõk szubjektívitását akartam érzékeltetni, magyarul ha egy lány azt mondja, hogy nem túl vékony az dagadtat jelent. Még ha nicns is így, ez akkor is kevés információ ahhoz, hogy összehasonlítási alapot adjon bármihez. Inkább az önbizalmaddal van a baj, de nem vetted a poént úgy látom, ne haragudj.
Nekem akkor is a "természetes" nõk tetszenek!A külcsín csak hatásvadászat, egy röpke beszélgetés is eltüntetheti.
17.06-nál a pont. Tudod, nekem is másfél éve van barátom, õ nagyon nagy népszerûségnek örvend, a csajok loholnak utána, sokan vannak akik sírnak, mert nem tudják megszerezni :) Pedig én se vagyok szép. Babaarcú, ám nem túl szép bõrû, magas, ám elég deszka, okos és mûvelt, de nagyszájú és harsány. És mégis én kellek neki. És hát nemrég bepróbálkozott nála elég durván egy kis plázap*csa, egy olcsó kiscsaj, "olcsó" hírrel a háta mögött és kellett neki? nem :) vannak akik a nadrágjukban hordják az eszüket és vannak akiknél minden rendben, ne aggódj :)

Ha egy pasinak a teltebb csajok jonnek be, akkor egy csinos vekonyabb csaj semmit esetre sem keltheti fel a pasi erdeklodeset?

Legjobb válasz: Ahogyan a csajoknak is a kopasz/nagyonrövidhajú gyurmák jönnek be... Akkor náluk is esélytelen mindenki más? (amúgy sajnos igen, legalábbis eddig ezt látom) De a férfiak sokkal toleránsabbak, mint Ti csajok.

Ahogyan a csajoknak is a kopasz/nagyonrövidhajú gyurmák jönnek be... Akkor náluk is esélytelen mindenki más? (amúgy sajnos igen, legalábbis eddig ezt látom) De a férfiak sokkal toleránsabbak, mint Ti csajok.
Dehogy nem ez csak ideál
Felkeltheti, de igazán csak a teltebb csajokra fog bukni.
felkeltheti, nálam a dohányzás kizáró ok volt, aztán mégis megengedtem egy lánynak, persze szépnek kellett lennie :)

Miert van az h egy normalis 14 eves lany senkinek sem tetszik? A pasiknak a ribis csajok jonnek csak be?

Voltam mar "kikupalva" olyan bomba lany kent ugy mindenki szinte megfordul utanam de az nem en vagyok ...es ha onmagamat adom csak a nyomiknak tetszek..Unalmas tipus sem vagyok (sztem) . minden korombeli sminkeli magat szoknyakba jar meg ribis ruhakba meg az egesz melle kint van en ennek pont az ellenkezoje vagyok. nyaron csak short bo fazonu rovidujju vagy top es tornacsuka vagy papucs van rajtam. mi velem a baj? a szemem barna a hajam is habar az utobbi hullamos es vallig er a hosszukas arcom miatt nem all jol a hosszu haj. apropo hosszukas arc altalanosba lofejunek is csufoltak...

Legjobb válasz: "senkinek sem tetszik" <----> "csak a nyomiknak tetszek" "pasiknak a ribis csajok jonnek csak be" Anyád.

"senkinek sem tetszik" <----> "csak a nyomiknak tetszek" "pasiknak a ribis csajok jonnek csak be" Anyád.
mi van? csak nyomiknak tetszek na takarodj innen kis felszínes csitri! -.- egy nyomi, vagyis alacsony-vékony fiú, mert szerintete ez a nyomi -.- gratula, meg is érdemled hgy senkid sincs!
Inkább egy ribis csaj, már bocs, , van önként jelentkezõ ? :)
Paraszt vagy te nem normális átlóg a kapa a szádból
Vidéki vagy?
hogy mered magad normálisnak nevezni, de most komolyan? :D inkább szánalmas vagy
A kérdező hozzászólása: senkinek nem kuldok a kerdesre feleljetek
te nem vagy normális talán azért...
Igen.
Küldenél képet? :) 16 vagyok :)
gyermek vagy még
ó ió ció menstruáció

A pasik többségének a kék bociszemű, az őzikeszemű, vagy a macskaszemű csajok jönnek be jobban?

esetleg a göndör vagy szögegyenes hajú lányok, a tépett rövidebb, vagy hosszú hajú csajok, a feketék vörösek sz?kék....

Legjobb válasz: A pasik többségének a jó nõk jönnek be. :D A kisugárzás számít, az meg hogy most a csajnak milyen színû a haja, vagy hogy milyen frizura vagy a szeme milyen az tök mindegy. Aki szereti a másikat az szépnek látja akkor is ha mások nem.

A pasik többségének a jó nõk jönnek be. :D A kisugárzás számít, az meg hogy most a csajnak milyen színû a haja, vagy hogy milyen frizura vagy a szeme milyen az tök mindegy. Aki szereti a másikat az szépnek látja akkor is ha mások nem.
én barátnõm speciel kék bociszemû de nem ezért jöttem vele össze. és volt már olyan özikeszemû barátnõm is akinek kivájtam volna a szemét legszivesebben és kiraktam vonla a falra hogy mien marhajól néz ki, és mégis otthagytam mer már halálra idegesitett a folyamatosan vihogásával grrrr. nem ettõl függ. Mellesleg az én favoritom a szögegyenes haj :)
halszaju csodakra kepes:D a halszagu... o.O a boci szeme miota kek??? akkor inkabb nyusziszemut, szep pirosat. a macskaszem meg az a piros prizma. azmeg milyen mar? szalljatok mar le az allat"fetis"-rol!!!
légyszemû, kopasz
nem tök mindegy ha valakinek van kisugárzása, és csinos szép akkor tök lényegtelen milyen a hajszíne, vagy szemszíne
A Halszemû :D
a nagymellûek
ma 22:31 Nekem nem!
Boci, lehetõleg kék, és szõke. Áh imádom! 20F
A kérdező hozzászólása: :D
Arctól függ kinek milyen haj áll jobban, de spec nekem a hosszabb hajúak és barna, bár a rövidebb vállig érõ hajak is bejönnek, kérdés milyen hozzá a búra, szem meg szinte mindegy, más nem mondod neki hogy Szép a szemed, kár hogy üveg
Az igazán szép nõ elegáns és szolid sminket hord nem olyan vakolatot amit glettvassal kell lehúzni!Bár minden pasinak más más az ízlése ilyen téren! Igazából nem a szemed vagy a hajad számít hanem úgy egészében az összhang!
Ne haragudj de ilyet kérdezni??!!!!-.-" ez teljesen egyéni.Ember és ízlés függõ.Mindenkinek más...
A kérdező hozzászólása: :D
hopp, ezt nem ide akartam :D
én szeretem kinyalni a barátnõm punciját, mert élvezem, ahogy élvez, és nyög. Szeretem mert finom, jó illata van, és nagyon izgatónak találom. Ne mond már meg nekem, hogy mit csináljak. Ha te nem szeretsz nyalni akkor ne nyalj. Az a te bajod.
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat, a vicceseket is :) a cicaszem az olyan, hogy mandulavágású, olyan kleopátrás, a macskéknak általában zöldes szemük van, az õzikeszem meg olyan mint a macskáknak, csak nagy és barna, a kék meg onnan jött, hogy volt egy világoskék óriási nagy szomorú szemü csajszi, gyönyörû szemei vannak írjátok be hogy ld50.com/page/models/arweny és ugyanez csak Arweny2 :) szép szemû baba arcú :) rólam vannak képek de biztos nem tölthetem fel ide mer letörölnék, én nem vagyok celeb :P elképesztõ milyen sok választ kaptam :) mégha értelmetlen is a kérdés a vasalt haj az nekem is tetszik, írtó szexi, de kinek mi áll jól
cicaszemûre sminkeltek:P:P De nem az az eltúlzott smink.
Nekem a tyúkszemes -akár a lábujján is lehet az a legszexibb- lányok jönnek be. :)
Régen azt hittem hogy a szõke kék szemû lányok tetszenek, de aztán rájöttem hogy eddig mindig szõke barna szemûbe voltam csak szerelmes :D Egyébként szeretem a hosszú (vagy legalább vállig érõ) hajat, ami lehetõleg ne legyen festett. Lehet szép a barna haj is, bár nekem a szõke a favorit, lehet hogy a génjeim miatt (anyukám is szõke) :) 15/f
Kaméleon szemû

Miért van az, hogy az "erősebb" kigyúrtabb pasiknak a vékony-törékeny szinte a gebe csajok jönnek be? Miért nem a normális testalkatúakat választják?

Olyan lányokra gondolok akikre ráférne egy hízókúra... látszik a bordájuk, és szó szerint csontsoványak... De miért ezek a gebék kellenek nekik? (Én sem vagyok dagadt, de sovány sem)

Legjobb válasz: Hát azért ne általánosítsunk!Én amelyik kigyúrt pasit láttam amellet mind ilyen plázacicák meg diszkómacák voltak,akik azért mellben,combban illetve fenékben igen erõsek voltak.Csontsovány lánnyal az odlalukon még nem nagyon láttam kigyúrt pasit.

Hát azért ne általánosítsunk!Én amelyik kigyúrt pasit láttam amellet mind ilyen plázacicák meg diszkómacák voltak, akik azért mellben, combban illetve fenékben igen erõsek voltak.Csontsovány lánnyal az odlalukon még nem nagyon láttam kigyúrt pasit.
Hogy van az, hogy az összes nem gebe, de nem is kövér csaj általánosításokat húz a kigyúrt pasikra. (figyeltétek micsináltam itt?) Jómagam nem vagyok egy Conan a barbár, de a kigyúrt klikkbe tartozom és pont a nemsovány nemkövér nõket preferálom külsõre.
Mindnkinek más jön be! Ez nem függ attól, hogy kigyúrt-e az ember vagy nem. Rengeteg, olyan kigyúrt pasit láttam már aki igencsak nagydarab hölgyekkel jár, de olyat is ismerek akinek nagyon vékony vagy teljesen átlagos barátnõje van...
Nem mindegyiknek! De álltalában valóban így van mert hogy õke kis picikék kis vékonykák és a férfiakban feltámad a védelmezõ ösztön.én magas vagyok és átlagos testalkatu pedig szeretném én is ha valaki védelmezne deh ezvan
Ez nem feltétlenül vagy így. Nem lehet általánosítani. Én egyáltalán nem vagyok, gebe, sõt, van mit rajtam fogni (bár lövér sem vagyok. :) ) Nekem is a nagyobb darab pasik jönnek be (de nem az izomagyú, proteinnel felfújt mûpasik). Széles váll és hát, erõs kar, legyen magas, és fizikailag erõs. Nagyon kemény, határozott nõ vagyok, de én is szeretem magam pcinek és törékenynek érezni, mert a nõnek az a dolga. A férfinak meg az, hogy legyen erõs, és védje meg a nõt. Az én személyiségemmel nem tudnám magam igazán nõnek érezni egy kis vézna, gyenge pali mellett.

Szerintetek a pasiknak mennyire jönnek be a punk csajok?

Legjobb válasz: az nem számít csak jó csaj legyen és kész :D

az nem számít csak jó csaj legyen és kész :D
Ha szép igényes akkor igen, mert sajnos sok köztûk az igénytelen magára nem adö, de tisztelet a kivételnek. Õk kifejezetten tetszenek!!! 22/f
Ha igényes, akkor igen
A kérdező hozzászólása: Én az vagyok ;)
Igényes punk az nem punk:) Ha jól néz ki, és nem szakadt, akkor igen.
Legszívesebben saját magunkat látjuk rajtuk...
Én lány vagyok és szerintem nem a ruha a lényeg.. Én nem stresszelek a ruha témán, mégis mindenki megnéz..
Nekem három nõcsábász pasi ismerõsöm van, mindketten szeretik a miniszoknyát. Ebbõl gondolom, hogy a miniruha is bejövõs lehet náluk.
Szóval mindhárman szeretik. Eszembe jutott, hogy három ilyet ismerek, nem kettõt.
általában ruha nélkül látnák õket:)
hát nõcsábász nem vagyok..de szerintem a lényeg, hogy a lány igényesen legyen felöltözve, nem kell feltétlen szoknya miniszoknya, De ha nadrág akkor az ne lógjon rajta és ne 4 el nagyobb méretet hordjon, és ha formás alakja van akkor egy szûk felsõ, egy kedves szép arc ez is elég így. Ne legyen túlzottan sem kifestve és nem is kötelezõ a smink sem. Az egész összhatás a lényeg. Ne sátánista ruhákban járjon.
Én leszarom a ruhát, nem azokkal fogok szexelni hanem a csajjal.
Én azért azt mondom számít a ruha. Én ha nadrágban megyek el itthonról, lehetek bármilyen csinos kevesebben néznek meg, mintha szoknyában vagy egyberuhában. A ruhám nem is mini, csak térdigérõ, mégis szinte minden pasi, aki nem a párjával van, hanem egyedül vagy egy barátjával, bámul olyankor. Ha meg nadrág, akkor olyan tizenkettõ egy tucat vagyok nekik.
Hát én nem tudom, én bár felveszek miniruhát, de az észrevételeim akkor is ugyanazok, mint mikor szûk farmerben és hasonló dolgokban vagyok.. engem még az is megnéz aki a párjával van, múltkor még egy pofont is kapott az illetõ miattam.. nyílván csinosabbnak érzem magam miniben, de az összhatás a lényeg és a kisugárzás.. szerintem.

Minden fekete pasinak inkább a husisabb csajok jönnek be?

Legjobb válasz: Ez oltári nagy hülyeség.

Ez oltári nagy hülyeség.
általában (nem mindnek) igen. meg afrikában is sok helyen a telt, sõt van ahol a kimondottan kövér nõ a szépségideál.
Minden fehér csajnak az izmos pasik jönnek be? Hülyeség...
Én szõke vagyok és kék szemû és nem vagyok egy cicababa alkat. Volt már fekete barátom, imádott.... szóval szerintem igen .. ha elmegyek bulizni körbeállnak és el sem engednek ... ;)
Én húsosabb vagyok, fekete pasival... így ismert meg, de mikor mondtam neki, h le akarok fogyni, nagyon megörült neki, szóval szeretné, ha csinos lennék...
Mivel sok férfi kedveli az anyjára emlékeztetõ testalkatú nõket, így az afroamerikai férfiak <b>nagy átlagban</b> nem véletlenül kedvelik a termetes, tekintélyes méretekkel rendelkezõ nõket.
Én fehér pasi vagyok és mégis a husisabb lányok tetszenek!
Persze, a fehéres-szökék a csontsovány nöket szeretik, a feketék a kövéreket és minél sötétebb a hajuk, annál kövérebb növel tudnak csak lefeküdni... Ha ennyire sötéte vagy, akkor inkább elöször próbálj egy kis észt gyüjteni magadba....
Szerintem inkább a szõkék
A kérdező hozzászólása: értem...köszi a válaszokat...csak kíváncsi voltam mert nekem is valaki mondta

Ha egy pasinak nem csak a fiatalabb csajok jönnek be, hanem a kicsit idõsebbek is, mondjuk kb 10 évvel, akkor az nevezhetõ vmilyen anyakomplexusnak?

vagy az anyakomplexus csak akkor van,ha kizárólag idõsebb csajok jönnek be egy pasinak?

Legjobb válasz: Nem. Ha nekem idõsebb nõ kell, az nem azért kell, hogy babusgasson, meg hogy fõzzön rám, vagy kimossa a ruháimat, nem anyáskodás kell, hanem egy tapasztalt hozzáértõ kéz és száj.

Nem. Ha nekem idõsebb nõ kell, az nem azért kell, hogy babusgasson, meg hogy fõzzön rám, vagy kimossa a ruháimat, nem anyáskodás kell, hanem egy tapasztalt hozzáértõ kéz és száj.
Ahogy 1-es mondja. Nekem még a 20-25 évvel idõsebbek is bejönnek :) 21 vagyok.
Jaja, anyakomplexus az mikor együtt élnél vele meg arra vágysz, h veled legyen egy idõsebb piiina. De az, h most alávernél egy jóféle milfnek az nem az, hanem az, h van ízlésed:D
csak a korral jár!Én 33 vagyok és érdekelnek a fiatal 18 éves lányok valamint az érettebb negyvenes jól kinézetû milfek.És ebben nincs semmi háttér dolog. csak szeretik a pasik a változatosságot!

Hol vannak az olyan pasik akiknek tényleg a husibb csajok jönnek be?

neten mindenki szerint a husi a jó, a sovány a béna, ahhoz képest sose találkoztam még egy darab olyan fiúval se élőben akinek ne a sovány tetszett volna :D

Legjobb válasz: Sovány meg a vékony között azért van különbség :) Nekem spec. bejönnek (tényleg)

Sovány meg a vékony között azért van különbség :) Nekem spec. bejönnek (tényleg)
A kérdező hozzászólása: hát élõben még mindig nem találkoztam ilyennel :D
Mert nem a súlyon van a hangsúly. A teltebb lányok közül is az arányosan telt, szép arcúaknak van esélye, akiknek van önbizalma, kisugárzása.
Attól függ, hol van az a husi. Amikor egy jó alakú lány felszed x kilót és arányosan eloszlik rajta, az nem ugyanaz, mint ha egy csaj simán debella.
Én úgy vettem észre, nekem a legjobban azok a csajok tetszenek általában, akiken van egy kis pocak is, egy kicsit nagyobb fenék, ami általában jelent egy 5-10 kiló felesleget. De ez nem jelenti azt hogy más nem is tetszene, csak ez a típus. Meg azt se, hogy csakis velük járnék. A szerelmet nem is említve, a szerelem szerintem nem a külsõn múlik, hanem a szikrán. Ha az megvan, nem is kell a többivel foglalkozni, lehet sovány vagy akármilyen a nõ.
Pl. itt, de velem nem sokra mész, mert olyan csaj nincs, akinek az alacsony és ronda arcú pasik jönnének be.
Nekem mindegy, hogy milyen testalkat.De tény a kövérebb csajok, szexuálisan jobban nagyon izgatnak.
Jó most neten mindenki azt ír, amit akar... A nõk is váltig állítják ezen az oldalon, h a csúnya pasik a kelendõek, a jóképûek meg gázak!
a net az más. Az életben 40 ismerõsöm közül kb. 1 nek van ducibb csaja a többi vékonyabb sportosabb testalkatú.
nekem húsibb csajom van, mindig is az ilyen testalkatú csajaim voltak.
A kérdező hozzászólása: én vékony vagyok, csak mint külsõ szemlélõ kérdezem :D mert voltam táborban és a legtöbb fiúnak a csúnya csaj ott kezdõdött, h duci...
Attól függ mennyire husi, nekem is az jön be inkább akin van mit fogni :) küldj képet, nem ismerkedés céljából, csak kíváncsi vagyok és priviben véleményt mondanák :)
én szeretem azokat akiknek nagyobb a combja és kicsit összefolyik a hasán a háj :DD Nem tom miért kattantam erre rá, de vannak elméleteim efelõl a kövérektõl viszont már tartózkodom xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!