Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak az igazi, (171 db)

A pasim azt mondta, hogy ha lenyelem az ondóját akkor attól fogyok, igaz ez?

Legjobb válasz: A pasid egy idióta és azt akarja, hogy lenyeld, valószínû ezért mondta, biztos nagyon szeret ha hülyeségekkel tömi a fejed a saját öröme miatt...

A pasid egy idióta és azt akarja, hogy lenyeld, valószínû ezért mondta, biztos nagyon szeret ha hülyeségekkel tömi a fejed a saját öröme miatt...
Ha nem akarsz szellemi fogyatékos gyereket akkor küldd el a pasidat.
Ha mást nem eszel csak a spermát, akkor igen. Fogysz.
Hülye a pasid, bocs.

Mennyire jellemzõ a nõkre, hogy visszasírják azokat a pasikat akik igazán szerették?

Van kapcsolat, ahol a pasi nagyon szereti a nõt, de a nõ "megunja", mert neki tûz kell, másmilyen pasi, határozottabb stb, ezért elhagyja, aztán a következõ pasik, megalázzák, kihasználják csak szexre akarják és ezért az exét visszasírja.

Legjobb válasz: Ha bem szerettem vkit, nem sírom vissza.

Ha bem szerettem vkit, nem sírom vissza.
az ilyen lányok/nõk sosem tanulnak, mert bár visszasírják: adandó alkalommal ugyanúgy rosszul fognak dönteni
A "normálisabbja" nem sírja vissza, mert aki igen, az kb. addig, amíg egy kicsit megvigasztalódik, helyrerázza az ex-pasi az egóját, és utána újra az izgalmasat fogja keresni.

Szerintetek igaz az hogy a pasik azok a lányok után futnak akiknek tudjak hogy tetszenek? Ez mert van így?

Legjobb válasz: Miért fussunk olyan lány után akinél esélyünk sincs?Teljesen felesleges,inkább olyanba fektetjük az energiánkat akiknek tetszünk

Miért fussunk olyan lány után akinél esélyünk sincs?Teljesen felesleges, inkább olyanba fektetjük az energiánkat akiknek tetszünk
A kérdező hozzászólása: hath ez ok de ha ronda
Ha neki megfelel neked nem mind1?


Hogyan lehetne a pasimmal az első együttlét igazán érzéki?

nekem ő lesz az első,és azt szeretném,ha minden a legnagyobb rendben menne.nem vagyok tartózkodó,bármi jöhet!

Legjobb válasz: Ember tervezz... Csak élvezzétek amit tesztek. Nem kell moziba illõnek lennie. A valóság 1000x jobb úgyis.

Ember tervezz... Csak élvezzétek amit tesztek. Nem kell moziba illõnek lennie. A valóság 1000x jobb úgyis.
Szerintem az érzékiség akkor tud megszületni, amikor már nagyon kívánod a párodat. A vágy miatt ilyenkor mindent sokkal élesebben, finomabban érzel. Például különbséget tudsz tenni még két nagyon óvatos, lágy érintés között is. Szerintem az érzéki élményt az teszi igazán érzékivé, ha az együttlét elsõdleges célja nem az orgazmus. Az érzéki élmény során a párod kifinomult érzékekkel vágyik rád: hogy megérintsd, megcsókold, hogy érezzen téged. Az orgazmus pedig úgy is meg fog történni magától a sok érzéki élmény között. Szóval szerintem legyen hosszú az elõjáték, hogy a végén már nagyon kívánjátok egymást, illetve jöhet minden, ami jó az érzékeknek, pl. gyertyafény, masszázs, illóolaj, selyem ágynemûhuzat, szép szavak stb. Sok sikert az elsõhöz :D
Én az mondom ha rákészültök elképzelhetõ a totális csõd. Az a jó ha jön magától minden nem kell rákészülni nagyon ne is gondolj rá hogy ezt hogy kéne meg azt hogy kellene. Javaslok egy jó zenét pici félhomályt 1 jó pohár bort. Picit oldja a gátlásokat. Nem kell berúgni mert nem vállalom a felelõsséget a következményekért:) Menni fog ha nem bunkó és nem csak magára gondol a pasid akkor jó lesz.
Hát remélem nem 16 évesek vagytok..mert a kérdésbõl erre tippelek.Ha te magad nem tudod mi a jó neked, akkor senki. Ha ezt külön kérdezned kell, akkor az azt jelenti nagyon rágörcsöltél erre a témára, izgulsz miatta, azt hiszed ez valami mesebeli jó lesz és különleges és tüzijáték lesz és durrogtatás és kéjmámor, pedig a valóság ennél sokkal egyszerübb és hétköznapibb.Ne legyenek túl nagy elvárásaid. És védekezzetek gumival.(Fõleg ha a kisebbséghez tartoztok :) )
Hány évesek vagytok?
Ha jót akarsz, szó nélkül kapd be neki!
Bocsánat 87% most olvastam amit írtál, de ezt te sem gondolod komolyan hogy kamaszgyerekek majd gyertyázni, meg masszázsolajozni fognak meg selyemlepedõzni.... ilyet az ember felnõttként csinál a saját lakásában.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, õ 22

Hogyan lehet megtudni igaz-e ha a pasi azt mondja hogy a haverjaihoz megy aztán isznak és nem-e valami nőhöz?

Ez a bizonyos pasi tudja hogy szerelmes vagyok belé de mindig ilyeneket mond hogy mindig megy a haverjaihoz meg isznak vagy nem ér rá,legalábbis azt mondja és ha akarok valamit még én menjek oda hozzá de csak mikor ? ráér!

Legjobb válasz: Ez már rosszul kezdõdik. Nem gondolod, hogy kihasznál? Tudom a szerelem vak, de ha nem bízol benne, minek akarod?

Ez már rosszul kezdõdik. Nem gondolod, hogy kihasznál? Tudom a szerelem vak, de ha nem bízol benne, minek akarod?
Ha nem jártok, minek hazudna.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is nemcsak sörözgetnek mert biztos nembírná ki ennyi ideig szex nélkül(3 hét)meg akkor mivel én nem mentem mikor õ neki jó lett vna nemcsak az lett vna a válasza hogy"akkor mindegy"!
Lehet, h a haverokkal nem csak sörözgetnek :O
Jól csináltad:)
A kérdező hozzászólása: Szóval ahhoz hogy ne csak ki akarjon használni nekem is le kell szarnom?Egyébként vmelyik nap meg ma is írta smsbe meg msnbe is hogy mikor találom otthon de nemmentem el.Remélem jól csináltam.
azért szereted mert leszar, így neked midig küzdeni kell a szeretetéért, és nem unod meg... te se foglalkozz vele menj el csajokkal bulizni és meglátod a nyakadon fog lógni :)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá de nemtudom miért vagyok ennyire oda érte.
Szerintem nem szerelmes beléd, ha már így leráz vagy nem megy érted... nem a megcsalásért aggódnék
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz hogy már sok hazugságon rajtakaptam így is ezért már nemtudom mit higyjek el neki meg mit nem!

Hogyan kérdezzek rá a pasimra, hogy igaz-e az, hogy megcsalt?

Legjobb válasz: Mondd neki a lehetõ legmérgesebb, gyanakodó hangnemedben, hogy "Tudok róla!". És kérdezd meg, nem-e akar elmondani valamit. Figyeld a reakciókat, bár azért ne alapozz mindent a reakcióra. :) Honnan gondolod hogy megcsalt?

Mondd neki a lehetõ legmérgesebb, gyanakodó hangnemedben, hogy "Tudok róla!". És kérdezd meg, nem-e akar elmondani valamit. Figyeld a reakciókat, bár azért ne alapozz mindent a reakcióra. :) Honnan gondolod hogy megcsalt?
10.-sel én is egyet értek és amúgy jobban tennéd, ha csak leülnétek egy jól elkapott pillanatban beszélgetni és elõállnál a dolgokkal és tud bizonyítani, hogy mit írt, szóval érdemes elmenteni !!!
ez jó ötlet amit a 10-es írt! Beszéljétek ki a pároddal a csajt, ha nem igaz úgy lejáratta magát a kedves ex, hogy idáig se kellett aggódnod miatta, na de ezek után soha többet... Ha mégis igaz, az elég szomorú lenne, de legalább megtudtad, nem jó sokáig magadba fojtani az ilyeneket, mert csak õrlõdsz rajta... Kérdezz rá!
Beszéljetek a pároddal, hogy mit írt az exe. Ha nem ludas, megérti, hogy ez probléma lehet, hiszen zaklatás is lehet belõle, ami büntetõjogi kategória. Nem árt felkészülni. Azért mentsd el a "bûnjelet"! Ha viszont tényleg megtörtént, akkor...
Ha ennyire nem bízol a barátodban, akor semmi értelme a kapcsolatotoknak.
A kérdező hozzászólása: Én nem ismerem az exét. Meg õ sem engem. Soha nem is láttam. Sõt, nem is egy városban lakunk. Most írt rám, hogy állítólag megtörtént..
Én simán el tudom képzelni, hogy az ex szándékosan hazudik, mert tudja, hogy nincs esélyed kideríteni. Vannak ilyen hernyó emberek.
Na ha azt írta, akkor biztos volt is valami.csak úgy nem irkálnak ilyent.A párod meg úgysem fogja bevallani ahoz gyáva c..rok.
Es amugy szokott neked hasonloan irni az exe? Kereste a parod tarsasagat regebben is?
A kérdező hozzászólása: Elutaztam, és egy hónapja nem láttuk egymást. Az ex-e meg rámírt, hogy ezalatt megcsalta vele. Most vagy csak féltékenységbõl Írt nekem, vagy van valami alapja az egésznek. Meg ez az egy hónap alatt tényleg volt egy-két olyan nap, amikor igen gyanúsnak tünt nekem..
Megcsaltál te szemét?!
Pisti, megcsaltal?
pityuka, bepriccoltál a régi suniba?

Hogyan tudassam a legjobb barátnőmmel hogy a párja szét akar minket választani? Rossz hatással vagyunk egymásra ezt találta ki, meg azt hogy a háta mögött kibeszélem de ez nem igaz! Konkrétan nem akarom kimondani hogy a pasija az.

Legjobb válasz: Az én párom is el akart "tiltani" az egyik barátnõmtõl, de hamar a tudtára adtam, hogy õ is az életem része, bár sokkal kisebb része mint a párom, de ezt el kell fogadnia, hogy szükségem van rá. Megértette, mert nem hülye. Annyi, hogy nem találkoznak így nincs feszkó.

Az én párom is el akart "tiltani" az egyik barátnõmtõl, de hamar a tudtára adtam, hogy õ is az életem része, bár sokkal kisebb része mint a párom, de ezt el kell fogadnia, hogy szükségem van rá. Megértette, mert nem hülye. Annyi, hogy nem találkoznak így nincs feszkó.
Márpedig, ha ért magyarul akkor érdemesebb lenne úgy beszélni. Miért nem lehet kimondani valamit? Gondolod, ha utalgatsz az jobb? Vagy kitalálja és akkor olyan mintha megmondtad volna (csak így kavarásnak hat, ha pedig megmondod, akkor egyenes beszéd), vagy nem találja ki és akkor marhára nem fogja érteni, hogy mi a csudát akarsz. Miért nem lehet egyenesen beszélni?
A kérdező hozzászólása: Mert rosszul jönnék ki belõle.Így is valakinek a baráti társaságból elmondtam konkrétan valamit egy személyrõl, és engem hoztak ki szarkavarónak.Vagy inkább "nyeljem" le a dolgot?
Egy dolgot tehetsz, megmondod neki, hogy szerinted nem vagytok rossz hatással egymásra, és nem beszélted ki a hátad mögött. Ha jó barátnõ, akkor hisz neked. Ha nem hisz, akkor ennek a barátságnak annyi, de nem a pasi miatt, hanem a barátnõd kételkedése miatt.
kb az én legjobb barátnõmmel így ment tönkre a kapcsolatunk.A barátja mindenféle hülyességel tömte a fejét, kevert-kavart és az lett a vége, hogy immár két éve nem beszélünk.Idõközben rájöttem, hogy az ilyen b.nõ, nem is b.nõ.Elejinte nagyon fájt, de ma már nem érdekel egyáltalán
Mond meg neki, hogy úgy érzed a pasija szét akar titeket szedni és neked ez rosszul esik, mert fontos neked. Ha neki már nem vagy fontos és csak a pasi a mindene (akik jönnek mennek, de õ tudja) akkor sajnos vége lehet a barátságotoknak, de még mindig jobb mintha a pasi teljesen megutáltat a barátnõddel a kavarásaival.

Szeretem. Miért van ez? Jaj de igaz az a mondás, hogy a pasik azt a csajt válasszák általában, aki kevésbé érdemli meg.

Volt egy srác, aki egy id?ben teljesen oda volt értem, és nekem is tetszett, de akkor volt barátom és visszautasítottam.. kiborult, aztán egyik barátn?m szerelmes volt belé, ezért összejöttek, csak azért mert a pasinak jó volt, hogy valaki szereti. Szakítottak, mert a csaj megcsalta, hazudozott neki stb. Közben mi is szakítottunk a barátommal, és kétszer találkoztam ezzel a sráccal. Sokat beszélgettünk, és úgy volt, hogy most lesz valami, legalábbis barátn?imnek azt mondta, hogy akar. Ma is találkoztunk volna, de megláttam ?ket együtt az utcán. Elkezdtem sírni... régóta ismerem, megszerettem... és ezt kaptam.. ennyit érek (N)

Legjobb válasz: Most összefogdostam a telefonomat, és zsíros lett a képernyõje.

Most összefogdostam a telefonomat, és zsíros lett a képernyõje.
A kérdező hozzászólása: õk az utcán kézen fogva mentek... csókolóztak :(
Most versenyeztek, hogy melyikõtök érdemli meg kevésbé, jól értettem?
Nem tudom ki érdemelte meg jobban, de a másik jobban tudott vonzalmat kelteni.
A kérdező hozzászólása: a csaj látott mindakétszer, amikor találkoztunk.. aztán érdekes, összejöttek.. megint.. pedig a pasinak már a csaj bevallotta h csak hülyítette.. mégis együtt vannak újra.. de én tényleg szeretem
kár volt elküldened... am ha a fiukat elküldi vki akkkor azzal nemfogösszehönni
A kérdező hozzászólása: pedig úgy volt már. aztán mégis a csaj bevetette magát. sajnos...
Ez a pasi egy idióta. Nem véletlen küldted el akkor. Volt akkoriban pasid. Most csak bosszút akar állni azért amit akkor tettél. De nincs mért. Inkább ne foglalkozz egy ilyen pasival aki csak azért jön össze valakivel, mert érzi, hogy szeretik illetve bosszúvágyból. Találsz mást aki nem játszadozik így veled.
szerintem megbízhatatlan a srác:(felejtõs

Tényleg igaz, hogy a pasik csak azért vannak együtt egy lánnyal, mert az ilyen címlapcsajokat nem kapják meg?

Azért nyáladzanak utánuk meg kommentelgetnek fészbukon,hogy dugnám meg ilyenek közben meg kapcsolatban vannak? egy pasinak sem a barátnője a legszebb?:S kort és nemet köszi

Legjobb válasz: Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F

Hát lányom, te még nagyon fiatal és naiv vagy, és tapasztalataidat a rózsaszín nõimagazinból, az álmodozásaidból meg a gagyi hollywoodi filmekbõl veszed. Már bocs, de ez van. Annyi sok zavart kell eloszlatni a fejedben, hogy nem is tudom, hol kezdjem. 1) Nem minden pasi egyforma. Te csak azt látod, aki kommentel, de aki nem kommentel, hanem csendben rajong a barátnõjéért, arról nem tudsz. Tehát ne vonj le általános következtetést. 2) A pasik bizony hajlamosak vagánykodásból olyanokat mondani, amiket a közösség úgymond "elvár", vagy õk úgy gondolják, hogy elvár. (Ez nem csak a pasikra igaz egyébként.) Nagyon sok ilyen dugnám-kommentelõ valójában csak alfahímnek akar látszani, de igazából nem dugná az illetõt. 3) A címlaplányok közel sem jönnek be annyi midnenkinek, mint gondolod. 4) Egy pasinak NEM a barátnõje a legszebb. A pasik nem vakulnak meg a szerelemtõl, illetve nem hülyülnek el (vagy csak részben). Nyilván felismernek egy szép nõi formát akkor is, ha nem a barátnõjük az. (Ami szintén vonatkozik a nõkre is.) Az egészben épp az a szép, hogy: "én akkor is a kedvesemet választom, ha a világ tele van gyönyörû nõkkel". (Régen rossz, ha valaki maradékelven választ, de biztos mindkét nembõl vannak ilyenek.) De azért ha valaki szerelembõl választ, attól még biztosan tisztában van azzal, hogy a barátnõjének a lába mondjuk nem illene be a modellválogatásba. 5) Ez nem is baj. Mivel a nõk 90%-a bármilyen fogyózás ellenére sem lehet modellalkatú (ki itt tér el, ki ott), ezért kár is sulykolni, hogy csak a modellek a szépek. Nekem pl pont a kismellû, alacsony, körteforma lányok jönnek be. 29/F
Már megint az általánosítás... Egyébként a nõknek nagyobbak / teljesíthetetlenek az elvárásaik és van nekik is férfiideáljuk. Akkor mi itt a probléma, kérem?! Ti is csak "kényszerbõl" vagytok velünk? Ja, nem, nem vagyok ilyen. 21F
Igen, azért. Csak egy vigasztalo van, hogy ezeket a lányokat is unja valaki. (Régi vicc, de igaz!)
Azért a pasid nem csak a külsõdért van veled - jobb esetben. Egy címlapcsaj lehet, hogy jobban tetszik külsõre, de valamiért mégis járnak veled a pasik. Õk sem tökéletesek, általában mindenki a saját szintjével azonos párt keres.
A kérdező hozzászólása: na de jó. akkor majd ha a pasim azt mondja, hogy én vagyok neki a legszebb fejbekoksizom, hogy ne kamuzzon.
Hát kislány, lehet, hogy te nem érsz annyit egy férfinak se, hogy pont te kellj neki, s téged tartson a legszebbnek, és max csak pótléknak lehetsz jó, de ez nem mindenkivel van így. Ha ilyen vagy, hát így jártál. Ellenben van még valóban értékes nõ, aki életében nem járt címlapon (spec nem vágom, hogy miért pont õk lennének az ideál...), ahogyan van még értelmes férfi is, aki nem aljadék szexmániás, hanem normális ember. De ha nem vagy kompatibilis a normalitásra, nem is fogod észrevenni õket. (Zárójelben azért megsúgom, hogy engem teljesen hidegen hagynak a modellek, és nekem _tényleg_ a barátnõm a legszebb. Egy van legalább.)
Igen, ez általában igaz a pasikra... (sajnos) *
az alkoholtól (mennyiségtõl függõen) jóval késõbb következhet be az orgazmus, DE mindkét félnél. tehát ha a lányok isznak õk is nehezebben mennek el, akárcsak a fiúk 20/L
Az eddigi pasijaimnak fel sem állt már 2-3 sör után sem. Nem tudom miért.
HUh vagy nem is képesek elmenni...én már találkoztam olyan alkalommal, hogy én totál be voltam gerjedve a piától, de a srác, már fel sem tudott állni...( Ez az exemmel volt mind2-en részegen) Jelenlegi párommal mikor mind2en be vagyunk rúgva hihetetlen jókat.....
abszolúte igaz... le a kalappal az olyan srác elõt aki piásan ki tudja elégíteni a barátnõjét... az olyan csaj elõt meg pláne aki ki tudja elégíteni a piás barátját mert az szinte lehetetlen
Az alkohol 100%-ig képes gátolni az erekciót. Az egy több lépcsõs folyamat, amit teljesen szétbarmol az alkohol.
alkoholizálás után a párom is, és én is sokkal nehezebben megyek el. 24/L
igen, igaz teljes mértékben. (persze, lehet hogy vannak kivételek, de nem sokról hallottam)
a sörben van is valami anyag (elem/természetes vegyület), ami nehezíti az erekciót. Amúgy nekem nagyon hullarészegnek kell lenni ahhoz, h ne álljon fel... túl a hányásos fázison pl. Viszont valóban nehéz úgy elmenni, és így simán megeshet, h elfáradok a nagy ugribugrálásban, és "õ" is lemerül :) Marad a kézzellábbal akkor. Talán úgy a lányok is könnyebben elmennek részegen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!