Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak akkor kemény ha (3 db)

A pasiknak csak akkor kemény ha felizgulnak?

Legjobb válasz: Általában. De aki merevedési gondokkal küszködik, annál más a helyzet. :D

Általában. De aki merevedési gondokkal küszködik, annál más a helyzet. :D
Egészséges esetben igen. Különben a férfinadrágokat 3 szárral gyártanák :D
Egy férfinak egy nap átlagosan 11 szer van spontán merevedése ebbõl 9 éjszaka.
Persze hogy nem állt, emrt a farmerban vagy keményebb nadrágban nem olyan könnyû az.. Ha nem lett volna gatya rajta állt volna neki...
Nem fáj neki, emiatt ne izgulj. Teljesen hétköznapi dolog, hogy merevedése van és aztán elmúlik. Ráadásul reggelente is merevedéssel ébred a fiúk többsége, szóval ez egy megszokott dolog.
Nem csak, akkor is felállhat ha pl nem vesz róla tudomást, hogy vizelnie kell. Na ez elég furán hangzik:D de pl éjszaka, lehet h nem cask azért áll fel neki mert olyat álmodik, hanem azért is, hogy ne vizeljen be, mert merev állapotban elvileg nem tud vizelni (magától). Persze ha akarsz akkor amikor merev akkor tudsz úgy is, de ez egy ilyen védekezõ mechanizmus, hogy pl szeretkezéskor se lehessen véletlenül vizeletnek a hüvelybe jutnia.
Figyelj, ha ennyire nem értessz a szexhez, akkor nézd át a 8-os biosz könyvedet. Minimális biológiai és anatómiai tudás nélkül nagyon kellemetlen meglepetések érhetnek. Egyszer egy nõ elment a nõgyógyászhoz, h 3 év alatt nem sikerült teherbe esnie, kiderült, h végig fenékbe csinálták, ezek szerint nem scak a nõ volt tök sügér, hanem a pasi is.
Tudod akkor is kemèny ha begipszeledÉs nem izgul
A kérdező hozzászólása: És az lehet, h mndjuk 10-15 perc mulva meg már tök puha? Az elvileg nem fáj neki, h felizgul és utána nincs semmi?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tóm xD Tegnap a pasimmal dumáltunk én a kezemet a gatyájára(oda) tettem és a kezemre a fejem. A sexrõl beszéltünk amikor éreztem, h kemény. De nem ált meg semmi... :-D
azert volt reszlegesen merev mert a pasi beled volt esve es arra gondolt beszelgetes kozben h szexeltek... a ferfiaknak nagyon elenk a fantaziaja :D

Miért kell arcoskodniuk a 13-17 éves pasiknak? Ennyire önbizalom hiányosak, hogy csak akkor érzik magukat keménynek ha beszólhatnak egy lánynak?

Vagy feln?ttként is azzal keménykednek a pasik hogy a lány haverjaikat cs-szegetik? Elég sok fiú haverom van,és nem a tektonikos-retrós buznyákok közül,mégis kezdek idegbeteg lenni hogy pl.: els? gitáróra után rázza a rongyot a gyerek hogy mekkora gitárkirály (és ? mennyivel jobb mint én),közbe ha én nem lökdösöm szóban akkor sosem ment volna tanárhoz,s?t már talán a gitárját is eladta volna.

Legjobb válasz: Miért kell általánosítani? Miért kell egy 13-17 évest pasinak nevezni? Miért kell ezt megkérdezni? Bocs, ha a kérdésre kérédssel váalszolok. De egyébként azért neked is megvan az arcod az írásod alapján... Szóval ha Te is ilyen vagy, mit csodálkozol?

Miért kell általánosítani? Miért kell egy 13-17 évest pasinak nevezni? Miért kell ezt megkérdezni? Bocs, ha a kérdésre kérédssel váalszolok. De egyébként azért neked is megvan az arcod az írásod alapján... Szóval ha Te is ilyen vagy, mit csodálkozol?
sztem ezt poénnak gondolta
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, harmadik. csak azt nem értem, hogy miért kell a "fölöttem állását" villogatnia akkor is ha négyszemközt vagyunk, és tudja hogy elküldöm a vérbe érte. amúgy azért hívom pasinak a korombelieket mert a fiút a fiatalabbakra használom, a férfit meg az idõsebbekre. mondhatnám azt is hogy srácok, de szerintem teljesen mindegy hogy melyiket használom, úgyis ugyanazt jelentik.
Engem ilyenek egyáltalán nem zavarnak és másokat sem, tehát ezért ne izgulj.21-F
szerintem ez nem baj.engem pl. nem zavarna.
megint egy pompás kérdés... :) Gratulálok. érthetetlen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!