Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak akkor (2948 db)

Miért van az, hogy amikor nagyon szerelmes vagyok egy pasiba és bármit megcsinálnék érte, nem kellek neki, de amikor már feladtam, nem érdekel a pasi, akkor meg kellenék neki?

Legjobb válasz: Mert nagyrészünk ilyen. Én is általában. Aki elérhetetlen, az kell, aki tálcán nyújtja magát, az túl könnyû préda. Ha kell neked egy pasi, kicsit kellesd magad elõtte, öltözz kicsit kihívóan (de nem k*rvásan), és ha felfigyel rád, ne foglalkozz vele, csak minimálisan. Egy hét alatt beléd fog esni :P 18F

Mert nagyrészünk ilyen. Én is általában. Aki elérhetetlen, az kell, aki tálcán nyújtja magát, az túl könnyû préda. Ha kell neked egy pasi, kicsit kellesd magad elõtte, öltözz kicsit kihívóan (de nem k*rvásan), és ha felfigyel rád, ne foglalkozz vele, csak minimálisan. Egy hét alatt beléd fog esni :P 18F
ez tényleg igy van a pasik ilyenek! velem is volt hasonló story! Most meg már sz*rd le sztem! Eddig nem kellettél neki akkor most már ne foglalkozz vele! Igy járt! Légy erõs! FH

Szerinted miért gyűlöli egy olyan lány a pasikat, aki nem leszbikus, nem volt még egy pasija sem (! ), és rendesek vele a pasik? !

Ismerek egy ilyen lányt,aki minden látható ok nélkül kijelenti,hogy gy?löli a pasikat.Ez miért lehet?Ti hallottatok már ilyenr?l?

Legjobb válasz: Szerintem a következõ okai lehetnek: 1; leszbikus 2; elõzõ pasija nagyon átbszta 3; bukók voltak vele a pasik 4; (ez a legrosszabb, reméljük nem ez van) molesztálták.

Szerintem a következõ okai lehetnek: 1; leszbikus 2; elõzõ pasija nagyon átbszta 3; bukók voltak vele a pasik 4; (ez a legrosszabb, reméljük nem ez van) molesztálták.
...+1 ok: ezzel emel falat maga köré valamiért. Magával nincs megelégedve
+ 1 ok: az apjával vannak/voltak problémái
szerintem megg csak egyszerûen éretlen még ahhoz, hogy nyisson a fiúk felé!
osztom 19:07 véleményét L16

Lányok (akiknek van pasija, vagy már volt) titeket konkrétan mivel fogott meg az a pasi akivel együtt vagytok/voltatok?

Írjátok le konkrétan ,h pontosan,hogyan vett le a lábatokról? Egy pillanat alatt történt? Esetleg hosszú folyamat? Konkrétan mit csinált? Vagy semmit,csak szimplán tetszett ahogy kinéz?

Legjobb válasz: kezével

kezével
Röviden is le lehet írni: külsõ megfog, belsõ megtart, szex összeköt. Ezen lehetetlen vitázni.
Végtelenül türelmesen magyarázott egy kicsit nehezebb matematikai kérdést. Abszolút nem zavarta, hogy minden második mondatába belekérdezek, hogy több részt háromszor is el kellett mondania, stb. Az én érdeklõdésemet ezzel a végtelen türelemmel keltette fel. (Amúgy ez egy tipikus dolog, vannak más ismerõseim is, akik úgy jöttek össze, hogy az egyik korrepetálta a másikat.) Mondjuk hogy fizetõs korrepetáláson is összejöhet-e az ilyesmi, azt nem tudom, mindkét esetben ingyenes volt a magyarázás.
Az elsõ pillanatban éreztem, hogy valami nem stimmel. Nem tudtam csak úgy, egyszerûen ránézni. Amikor köszönt, köszöntem én is és egyenesen a gyönyörû szemeit néztem. Majd a száját és a mosolyát. :) Utána megakadt a szemem a mellkasán is. Nem vagyok félõs típus, de néhány perc után elpirultam és csak a lábát meg a földet néztem. Utána szerencsére ez megszûnt és fel mertem venni a szemkontaktust. Beszélgettünk nagyon sokat, telefonon is. ..és mikor elõször megcsókolt, tudtam, hogy õt akarom. Megbabonázott az intelligenciája, a humora, a kedvessége és az is tetszett, hogy én is érdekeltem õt. Meg.. irtó szexi is... Amikor átölelt biztonságban éreztem magam.. és szerintem ezt másik srác nem tudja nyújtani nekem. Õ önmaga volt. És én is önmagam. Sikerült beleszeretni. 15L (tudom, hogy fiatal vagyok még. De másabb, mint a többiek. Én tudom, mit akarok az élettõl.)
en egy pasin mindig megnezem a mosolyat, a mostani baratomon pl nagyon tetszik a mosoly..igen:) meg azert az is lenyugoz, hogy "tud banni" velem, nem az a nyapic fajta, alkalomadtan bevadul kicsit de ha kell akkor visszafogott:)
Semmi különössel, nem is angyon ismertük egymást mikor összejöttünk, csak párcsor beszélgettünk és bulin összenyaltunk. Inkább az számít, hogy azután rájöttünk, hogy mennyire megértjük egymást és ez tart össze :D
ugyanez volt velem, de leszartam kiköltöztem öreganyámhoz... és megoldódott minden gondom! :) elkezdem járni küzdõsportokra és ttól fügetlenül h 155 centi vagyok magabiztosan megyek az utcán, de ha cigányok jönnek szembe még mindig átmegyek a másikoldalra... (ha a kiscigány még csak 7 éves akkor is... :/)
Reptail(bocs ha rosszul írom) de a gyereknek már jóval korábban el megy az önbizalma.Nem kell hozzá cigányvajda elég csak ráismerni arra , h a szüleiknek sincs önbizalmuk és a p*csába elkényeztetik a gyerkõcöt.Erre pár év múlva ráeszmél a kölök és rájön , h nincsenek hiteles szülei, h ezidáig hazugságban élt.hirtelen már azt se tudja, h vele mi lesz , hogyan tovább és mire ezt végiggondolta már nincs is önbizalma.
csak kevés az önbizalmas srác mert megy az utcán szembejön egy cigány vajda és leköpik meg stb... és a gyereknek máris elmegy az önbizalma évekig!...
Nagyon fontos az elsõ benyomás, h mennyire szimpatikus.Vonzó még az is ha van önbizalma.Õszinte , képes beszélni az érzelmeirõl és belátni a hibáit.Ami külsõleg megragad egy fiúban az a mosolya.Nem utolsó szempont , h tetszik-e de ha beszélek vele két mondatot és már abból le lehet vágni, h sík hülye akkor nálam nem pálya.Tehát legyen mûvelt és jó humorral is rendelkezzen.Ne nézze le a többi embert az visszataszító.Ne legyen nagyképû elég egy egészséges önbizalom.
A külseje fogott meg elsõre. Konkrétabban a szeme és a mosolya =) De ekkor még nem volt komoly a dolog. Rá egy bõ évvel kezdtünk el komolyabban ismerkedni, akkor az fogott meg, hogy nagyon kedves, udvarias és vicces volt, mégis kellõen önálló, határozott. És a mai napig nagyon szeret bújni, ez is hihetetlenül tetszett benne =)

Mit tegyek ha egy ribi le akarja nyúlni azt a pasit aki tetszik nekem?

Hogy intézzem el?

Legjobb válasz: Miért lenne ribi, aki le akarja nyúlni a pasit? A te pasid? Nem. Senkié, szabad, tehát az a "ribi", léphet ha akar. Ennyi erõvel annak a másik lánynak meg te vagy a ribi. Csak azért, mert úgy látod, hogy neki több esélye van megszerezni azt a pasit, nem kell leribizni senkit. Amúgy meg lépj, és ne itt szerencsétlenkedj, ha annyira kell az a srác.

Miért lenne ribi, aki le akarja nyúlni a pasit? A te pasid? Nem. Senkié, szabad, tehát az a "ribi", léphet ha akar. Ennyi erõvel annak a másik lánynak meg te vagy a ribi. Csak azért, mert úgy látod, hogy neki több esélye van megszerezni azt a pasit, nem kell leribizni senkit. Amúgy meg lépj, és ne itt szerencsétlenkedj, ha annyira kell az a srác.
lépj! szerezd meg a pasit még a ribi elõtt, bizonyítsd be neki, hogy szereted, és nemcsak szimplán tetszik!
Attol, hogy tetszik neked, meg nem lesz a tied a pasi, igy a "ribi" sem tudja lenyulni.
az ilyen ribik már csak ilyenek ! de harcolj a pasiért és bizonyítsd hogy akarsz tõle vmit ...
A kérdező hozzászólása: azért ribi mert minden képén más és más pasival ölelkezik, stb...
Ha majd egy buliban a SAJÁT SZEMEDDEL látod, hogy 3-4 pasival lefekszik, na akkor ribi. Addig ne húzd rá senkire ezt a jelzõt. Nekem is van olyan képem, amin két sráccal vagyok együtt, ettõl függetlenül nem vagyok ribi. Egyáltalán nem járok bulizni(a kép is a szalcsis fotózások készült) és párom is van. Egyébként igazuk van a többieknek, lépj!

Ha tiltott dolgot /pl. pornónézést/engedünk meg a pasinknak, akkor azt miért kell túlzásba vinniük?

Elfogadtam, hogy szereti nézni, én is néztem már vele(izgató is volt)!Mondam neki, hogy nyugodtan töltsön le filmet, csak elötte szoljon már nekem, mert egy kicsit rosszul esne még így eleinte!Ennek elenére ? folyamatosan azt lesi a hátam mögött!Miért ilyenek?

Legjobb válasz: én vagyok az elsõ hozzászóló és nõ vagyok. És sosem tiltottam pasimnak hogy pornót nézzen. csak ne elöttem mert engem annyira nem izgat, de ha nem vagyok ott tõlem megnézhet akármennyit is. Aki ezt nem tudja elfogadni, így járt... 27/N

én vagyok az elsõ hozzászóló és nõ vagyok. És sosem tiltottam pasimnak hogy pornót nézzen. csak ne elöttem mert engem annyira nem izgat, de ha nem vagyok ott tõlem megnézhet akármennyit is. Aki ezt nem tudja elfogadni, így járt... 27/N
Kifejtenéd, hogy miért tiltott dolog a pornónézés?
1. Miért lenne tiltott dolog a pornónézés? 2. Valami nagyon nem stimmel köztetek, ha úgy gondolod hogy a te engedélyedre lenne hozzá szüksége. 3. Az sem vall túl sok jóra, ha folymatosan pornót néz, ahelyett hogy csinálnátok. :)
Azért, mert sok nõ úgy gondolja, hogy az egyenjogúság abban teljesül ki, hogy minden az õ kénye-kedve szerint történik.
ez egyáltalán nem tiltott, rossz dolog. engedd meg neki hogy nézze, semmi baja nem lesz tõle, neked se.. szerintem
Az utolsónak teljesen igaza van :D Nem nézni kell hanem csinálni (jobb is) :) És egyáltalán nem tiltott dolog a pornó mi szoktuk közösen is nézni.
Szerintem rohadtul nincs szüksége az engedélyedre... Miért ne nézhetne nélküled is? Miért kell mindig mindenben ott lenned ?? Ismerõs az a szó, hogy szabadság?
a nõk miért viszik túlzásba a vásárlást?
A kérdező hozzászólása: Ki beszél tiltottságról!!Írtam, hogy megengedtem neki!Olvassátok már el értelmesen!Amugy meg nem viszem tulzásba a vásárlást, ugyanis nincs pénzem!
Nekem nem tiszta, hogy a pornónézés mióta tiltott dolog... Ha te mondtad ezt neki, akkor ezt is megkérdezheted tõle Ha meg nem, felejtsd el, nem tiltott.
Törõdj bele h még a legszerelmesebb, legodaadóbb pasi és néz pornót, csak vagy megtudod vagy nem, vagy bevallja vagy nem. Ilyenek a pasik. De persze ha már romlik a szexuális életetek a pornónézése miatt(nem kíván annyira, nem kellesz már annyiszor neki) az már a nem normális kategóriába tartozik. Ez utóbbit én már nem hagynám tétlenül.
legközelebb fogalmazd meg a kérdést pontosabban olvasd át többszõr, gondold végig, jól tetted-e fel
pornót nézni mióta tíltott?
tõlem nézze a párom csak ne elõttem meg ne is jelentse be...! én is szoktam nézni de együtt még soha nem néztünk meg nekem azért nem jön be ez a dolog mert nem tartom magam szépnek és hát a pornós nõk mind azok és ha velem van rám izguljon ne arra a csajra aki épp a tv ben pucérkodik
Miért ne nézhetne pornót? Szabad ember.. Ha zavar akkor fektesd le többször, és fektess a dologba több energiát hogy pornóra már ne legyen ereje. Jobb lenne ha csajokkal kezdene a hátad mögött? (23/F) KG
Minek van vele akkor, ha a pornó érdekli?
A kérdező hozzászólása: Nekem ez új volt, ez a bajom vele!Ezért kérdeztem azt amit!Kezdem elfogadni, de nehéz egy kicsit! A tiltottat meg nem szó szerint értettem, csak úgy írtam le(persze, hogy nem tilthatok meg neki semmit)!
menengedted?:D mindenre engedély kell neki? szegény *-* lényegere töröbben. a csajok nem szeretik, ha a pasijuk arra veri, ahogy más nõk élveznek a videokon.. kb ennyi a lényeg. hát sajnos ienek, el kell fogadni:) barátom aztmondja , h miota én vagyok, kb sose veri és nemnéz ponrot, mert nincs szüksége rá, mindn igényét kielégítem:P de ha néz, az sem zavar annyira, mert tudom h rám indul be a legjobban:P meglát, megcsókol.. ledölünk a kanapéra és már áll is neki:P olyan jo h ennyire kíván:P :$ emellett leszarom h mennyit néz:D:)

Mit tegyek? Elmondjam annak a pasinak, aki nagyon érdeklődik irántam, az első alkalom utáni rossz tapasztalataimat?

Egy éve vesztettem el a szüzességemet (21 évesen) egy autóban úgy kb. 10 perc alatt. Egy olyan pasival, aki akkoriban tetszett nekem, és én kis naiv azt hittem, hogy majd milyen jó lesz. De nem így lett. Igazából nem is akartam, de ? azt mondta, hogy legalább csak "kóstoljak bele", hogy milyen. Meg kíváncsi is voltam. Nagyon rossz volt, nagyon fájt, és semmi bevezetés nem volt, csak bele a közepébe. Ezután úgy éreztem, hogy nekem erre nincs többé szükségem, pedig a srác akart volna még többet is. De aztán szilveszterkor találkoztam egy igazi pasival, aki tényleg engem akar. Csak az a baj, hogy nagyon félek, mert nem akarom hogy neki rossz legyen, meg azt sem hogy nekem annyira fájjon mint az els?. Szerintetek számoljak be neki az els? alkalmamról, és arról, hogy bár nagyon szeretnék vele lefeküdni, és tudom hogy ? figyelne rám, mennyire szorongok?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem minden felekepp meseld el neki a rossz tapasztalatodat es ne felj attol h vele is rossz lesz,mert biztos h ha meghallja a tortenetedet, akkor megjobban figyelni fog rad..az a pasi aki elvette a artatlansagodat egy barom volt es ne felj, mert az uj pasi nem fog ilyen lenni..meseld el neki es jobb lesz.Hidd el.Udv.

Szia!Szerintem minden felekepp meseld el neki a rossz tapasztalatodat es ne felj attol h vele is rossz lesz, mert biztos h ha meghallja a tortenetedet, akkor megjobban figyelni fog rad..az a pasi aki elvette a artatlansagodat egy barom volt es ne felj, mert az uj pasi nem fog ilyen lenni..meseld el neki es jobb lesz.Hidd el.Udv.
Szerintem mindenképpmondd el neki, az õszinteség nagyon fontos. Persze nem kell rögtön ezzel indítani, hanem amikor már jobban megismeritek egymást, és komolyabbá válik a dolog, akkor elmesélheted neki, mi történt. Biztos, hogy sokkal jobban oda fog rád figyelni, és így végre kellemes élményeket is szerezhetsz.
Szia! Sajnos valahogy így történt nekem is az elsõ alkalom, csak annyi negatívummal hozzá, hogy a pasi utána jó messzire elkerült és akivel találkozott úton-útfélen mindenkinek teljes részletesen elmesélte mi történt közöttünk. Azt hittem belehalok! :-((( Utána kellett 2év, mire megint kedvet kaptam a szeretkezéshez.A soron következõ pasik sem voltak túl gyengédek és nem is törõdtek vele jó-e nekem.(velük jártam is) Aztán szerencsére találtam valakit, aki gyengéd és figyelmes volt velem-azóta is vele vagyok, 4éve.Neki elmondtam minden. Szerintem te is mondd el a fiúnak!Ha nem ilyen vadállat, mint amilyenekre én ráakadtam, akkor mindent úgy fog csinálni, hogy jó legyen neked. Írtad, hogy szerinted figyelmes lenne.Nincs itt semmi probléma!!!Neki is az a lényeg, hogy mindketten élvezzétek, ne izgulj!Neki is jó lesz majd! Gondolok rád! :-)
A kérdező hozzászólása: A 12:06-os véleményírónak: Köszönöm szépen hogy elmondtad a véleményedet. Sokat segít, hogy tudom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Megfogadom a tanácsod, és el fogom mondani neki. És örülök neki, hogy Te találtál magadnak egy gyengéd és figyelmes pasit. Így nekem sem tûnik lehetetlennek. :)
A kérdező hozzászólása: És persze az elõzõ két véleményt is köszönöm. Mindenképp megfogadom a tanácsaitokat.
szia, nekem is angyon rossz volt az elsõ én sem akartam csak a kíváncsiság vezetett... Utána 3 évig még a gondolat is kirázott, aztán találkoztam valakivel. Neki elmondtam mindent és hogy undorodom az egésztõl. Õ nagyon óvatosan szépen belevezetett a szépségeibe. 7 évig voltam vele együtt :o) Mond el nyugodtan az a legtisztább. :o)
Szerintem attol függ h mien a csávo egyénisége mert ha elkezded neki osztani h ez nem passzolt meg az akkor felébreszted benne a nagy bizonyitási vágyat és az sosejo.
szia! szerintem mindenképp el kell mondanod neki gondolom már volt téma ilyesmi köztetek hiszen nem vagy kislány.ami volt megtörtént nem tehetsz ellene semmit , nem kell felfogni úgy hogy minden férfi ilyen! mert ez nem igaz.hogy félsz vagy inkább tartasz tõle az érthetõ lehet hogy kissé kellemetlen lesz a következõ is ezt nem lehet tudni ezért kell elmesélned hogy minden gátlásodat minden félelmedet tudja majd csillapítani.atõl hogy nem leszel neki jó azt meg ne gondold, ha van közetetek érzelem akkor élvezitek minden percét.sok sikert és csak õszintén mondel neki hogy hogy hogy jártál az elsõvel és kicsit félsz a fájdalomtol legyen nagyon óvatos veled!ha szeret megértõ lesz .

Nem értem a pasikat! Mért van az h a pasi akivel ismerkedek, (sajnos távkapcsolatban vunk) egyszer rámír msn-en h hiányzok neki, bla bla, máskor meg le se szar. Ez normális?

Legjobb válasz: komolytalan a pasi. távkapcsolatban, hacsak elõzõleg nem voltatok már nagyon szorosan, akkor ez elõfordul :/ elfelejteni is könnyebb valaki iránt a szerelmet, ha sose látod, mintha naponta elõtted forgolódik. nem kéne komolyan venned :/

komolytalan a pasi. távkapcsolatban, hacsak elõzõleg nem voltatok már nagyon szorosan, akkor ez elõfordul :/ elfelejteni is könnyebb valaki iránt a szerelmet, ha sose látod, mintha naponta elõtted forgolódik. nem kéne komolyan venned :/
Mert elvárná, hogy te is ráírj, hogy hiányzik neked és nem akar szánalmasnak tûnni és rád erõltetni magát. Például.
ne általánosíts te rühes k*rva
szerintem biztos a lány is ráír...
A kérdező hozzászólása: Igen rászoktam, és aztán volt kb 2 hét h nem beszéltünk és utána mondta elõszõr azt h hiányzom neki...a pasikat nem lehet érteni :S
és legalább teis írtad h hiányzik neked is?
A kérdező hozzászólása: Persze h írtam :)
Akkor viszont attól tartok, nem gondolja komolyan a dolgokat...

Mi a véleményetek erről? Jogos, hogy a lány nem akar találkozni? Érthető, hogy a pasi megutálta? Ezt egy lány írta a pasijának, aki elhagyta, de később találkozni akart vele. Mivel a csaj nem ment, ezért a pasi szóba sem akar vele állni.

A szöveg amit írt a lány a pasinak: te elhagytál

Legjobb válasz: Ja, és a szakításuk óta állandóan beszélgettek interneten keresztül, de mióta a csaj nem találkozott a pasival, tiltotta õt mindenhonnan és azt mondta neki, hogy nem akarja h többé zaklassa...

A kérdező hozzászólása: Ja, és a szakításuk óta állandóan beszélgettek interneten keresztül, de mióta a csaj nem találkozott a pasival, tiltotta õt mindenhonnan és azt mondta neki, hogy nem akarja h többé zaklassa...
Merre tart ez a világ? Ismeritek azt a jellemzõt, hogy büszke? Ha már nõ, éljen is vele. Legyen már büszkesége... Azt az embert meg felejtse el.. Ez egy gerinctelen állatot, mert embernek az ilyet nem lehet nevezni. Miért pont az a férfi kell neki? Mikor egy nõ, ha jól bánik az adottságaival bármit/Bárkit megkaphat. És szerintem helyes dolog, hogy a nõ így a sarkára állt!!! Csak így tovább... Hadd lássa az ember, hogy a nõ nélküle is boldog... Hiszen mindenki csak akkor jön rá mit veszített, ha meglátja mással :)
A kérdező hozzászólása: Mármint a pasi tiltotta a csajt. A csaj tiszta szívébõl szerette ezt a srácot... És az, hogy nm találkozott vele, csak egy dolog. Számtalanszor megalázta magát a pasi elõtt.
Tudom milyen az ha szívbõl szeretsz valakit, én is ilyen voltam 3 évig... Hidd el manapság csak nézem õt és mosolygok, hogy milyen hülye voltam és elpazaroltam rá annyi idõt és energiát. A csávó meg csak hadd arcoskodjon azt várja hogy a lány ismét alázkodjon, hogy könyörögjön neki. A lánynak tovább kell állnia. Fog a pasi még a lány után rohanni...

Úgy érzem, hogy kevés vagyok a pasihoz. Akkor inkább hagyjam a fenébe? Nem akarok csalódni.

Legjobb válasz: mihelyst ezt érzi a pasi is, ahelyst fog lekoppintani. egy jó pasinak jó nõre van szüksége és megérzi ha csak álca van mellette

mihelyst ezt érzi a pasi is, ahelyst fog lekoppintani. egy jó pasinak jó nõre van szüksége és megérzi ha csak álca van mellette
Miben vagy kevés?
A kérdező hozzászólása: Hogy érted azt, hogy megérzi, hogy álca van mellette? Mit csináljak akkor, ha így érzem?
Csalòdások népkül nincs élet...
Ha nem kellenél neki, az nem azért lenne, mert "kevés" vagy, hanem mert azt az embert, akinek semmi önbizalma, és görcsösen meg akar felelni másoknak, nagy ívben kerülik. Ebbõl lesz a mártír "úgysem vagyok senkinek jó" emberek, akik nem a legjobb társaságok. Hagyd, hogy õ döntse el, tetszel-e neki, és "elég" vagy-e. És verd ki ezeket a butaságokat a fejedbõl. Mindig lesz olyan, aki elfogad, és mindig lesz olyan, akinek ha megfeszülsz se fogsz kelleni. Ettõl kerek a világ. Fogadd el és ne agyalj rajta.És legfõképp fogadd el önmagad!
" "Mit csináljak akkor, ha így érzem?" úgy kell viselkedni, mintha fordítva lenne a szitu tehát van egy srác, akit TE érzel magadhoz kevésnek. mit teszel? nem ömlengesz a telefonban, nem nyavajogsz, hogy hiányzik, nem tapadsz, nem ragadsz és igazi nõnek érzed magad egy jó nõnek. és kisugárzod! ha bizonytalan vagy mindig csak ezt kell elképzelni. pl amikor nem találkoztunk, mert nem hívott fel, majdnem felhívtam, de elõtte sikerült gondolkodnom, hogy nekem hogy esne, ha el kezdene hívogatni egy srác, amikor épp tökre nem érdekel, hogy csak még szánalmasabb meg idegesítõbb lenne a szememben.. tehát minden szitut fordíts így meg és aszerint cselekedj.
Neki is van biztos egy csomó hibája, csak még nem tudsz róluk legfeljebb :) Tökéletes ember nincs! Tehát ha õ nem tart kevésnek és valószínûleg nem tart, akkor te se gondolj ilyeneket :) Úgyhogy hajrá!

Miért van az, hogy a pasik nem merik leszólítani a lányokat? Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós. Tényleg úgy van, hogy ha a csaj nem keresi a pasit, akkor a pasi fog keresni?

Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok, nem is az a szándékom, hogy jól megk*rassam magam, mert még nem gondolom, hogy ennek itt lenne az ideje, csak szeretném, ha szeretne egy pasi és boldogok lennénk. De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L

Legjobb válasz: Félünk a (bunkó) elutasítástól

Én például szarok a 15 évesekre, azért nem szólítom le õket. Korombeliekkel jól elvagyok.
Félünk a (bunkó) elutasítástól
egyetértek. sajnos ezért sincs bnõm.
Azért nem mernek kezdeményezni, mert ti lányok azt hiszitek, hogy csak a jó pasik mennek oda hozzátok, mint a filmekben. Aztán, ha egy olyan fiú közeledik, aki esetlen nem szimpatikus, akkor úgy leoltjátok a sárga földig, hogy szerencsétlen többet nem is mer próbálkozni senkivel.
"Ha meg a csaj kezdi, akkor meg az van, hogy nyomulós." -- ezt csak a csajok mondjuk akkor, ha egy fiú bepróbálkozik náluk, de a csajnak nem jön be. A fiúk viszont egyáltalán nem bánják, ha egy csaj nyomul. Én nagyon is szeretem, ha nem én kell, hogy küzdjek érte, hanem õ értem.
Azért, mert úgyis visszautasít mind, aki nekem bejön, vagy nem ittam eleget :D
Kedves kérdezõ, még te csodálkozol? Nézz csak szét nyugodtan a világban, akár a legjobb barátnõid, osztálytársaid között! 10-bõl 7, de inkább 8 egy teljesen átlagos, vagy az alatti fiút egybõl elhajt a búsba aki megpróbálna közeledni felé! És ezt csak magatoknak köszönhetitek...Persze mély tiszteletem a nagyon kevés kivételnek.
Az a baj szétnézek a mostani 10en évesek közt mûb*zikkal emosokkal elcseszett "maffiózókkal" veszik körbe magukat ezeknek az embereknek fele max annyit tud hogy olyan hangnembe beszél mint egy csapat paraszt szal nemkell csodálkozni én se szeretek sokszor kezdeményezni fõleg ha látom kik veszik körül a csajokat....tisztelet a kiivételenek! amúgyis állítólag egyenlõség van én sose veszem nyomulsnak ha egy csaj kifejezi hogy egy pasi bejön neki!
"Mire hármat számolok szívódj fel. Három"
Akinek nincs vér a p*cájában, nem érdemel egy lányt sem. Sem a p*ciját, sem a szeretetét.
Személyszerint azért se kezdeményezem mostanság, mert akik bejönnek nekem lányok, azok nem küldenek jeleket. Vaktában azért nem kezdeményezem mert, én az ismerõs körömbõl nézek ki mindig aki bejön és sajnos volt már rá példa, hogy emiatt a barátságunknak is vége lett...
13:44 És most ez téged földhöz vág? Miért nem szarsz bele, hogy az idióta bunkó [email protected] elküldött? Miért szomorít el? Ezért bunkók veled, mert egybõl meghunyászkodsz és behódolsz nekik. Nincs kiállásod, nincs önbizalmad, nem tiszteled magad, nem hiszel magadban. Akkor hogyan várod el, hogy más higgyen? Ha ekkora paraszt volt a csaj, akkor legyen, majd jönni fog egy normálisabb, aztán az nem lesz az. Úgy fogd fel a helyzetet, hogy nem benned van a hiba, hanem a csajban.
mert a nõk bunkón elutasítanak ha nem tetszünk nekik és mi meg beijedtünk NEM MINDENKI TISZTELET A KIVÉTELNEK
Mert a nõknek sem tetszik, és nem jó semmi! Tapasztalat.. Helyet, kis álomban élnek, jön a szõke szõke herceg, aki reggeltõl estig udvarol neki. A kis királylány, a jobbnál jobb hódolókat taszítja el, mert egy nõ attól lesz nõ. Egy nõ azt hiszi, hogy ha elutasít egy pasit, akkor a kezében van és õ a fõnök, a domináns. Régen ez nem így volt. És nem szeretnék olyan világot, ahol nõk lennének az úr. Remélem itt is ilyen világ lesz mint az Arab világban, vagy Kínában, ahol tisztelik a becsületes, normális férfit. 16F vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ha talán nem beképzelt bunkó pics*khoz mennétek, akkor nem utasítanának el... A ribik azok mindig elutasítanak mindenkit, ha meg nem, akkor max 1 hétig van a pasival.. Ennyit róluk. :D
Lassan már beavathatnál ebbe a titkos normális lányok szektába mennék tudóskodni :P
A kérdező hozzászólása: Szekta??! XD
Hát ilyen titkos feelingje van:DDD
A kérdező hozzászólása: Én a pasikat már teljesen nem értem... egyszerûen nem lehet kiigazodni rajtuk...Már erõsen gondolkozok azon, h leszbi leszek. XD Na jó nem...:D
Én is lezbikus vagyok :P :DDD Ha kell oktatás segítek! XDDD
én se merek. 1 probálkozás volt és elküldött . és lehet hogy oda küldte a haverjait a ház elé és elment 1-szer. lehet hogy ez nem ehhez köthetõ a 2 sor de inkább mind1. Mert bunkók!!! az emberiség: szarnak másra. tisztelet a kivételnek itt a topicban azért másként látom :)
Sokan mernek, de a legtöbben olyan unalmas és nyomi szöveggel, hogy tuti már sokszor elküldték õket a búsba. Nem eredetiek, meg olyan bénán nyomulnak inkább az a baj.
Én kezdeményeztem már, de nem értem vele semmit. Még levelet is írtam a csajnak, nah deh mindegy... Én félek a kínos helyzettõl, és már volt részem benne... Egyszer volt olyan, hogy (pénteken, nem rég) egy csajt látásból ismertem, és néha köszöntünk egymásnak. Felszálltam a buszra és mellé akartam ülni, persze nem akartam tõle semmit, csak mellé ülni mivelhogy látásból ismertük egymást. Erre azt mondja, bocs, de a barátomnak foglalom, aki persze nem is volt ott vele.. Meg tudhatta azt, hogy tudom, hogy van barátja mert láttam õket már.. És nem is hajtottam rá... Bunkó volt... Na emiatt sem kezdeményezünk nagyon, mert bunkók... 21 FFI
egyet értek a fiúk besz*rika de rohadtul nagyon!! de nem mindegyik.: D
Szerintem nem a lányokra kell haragudni. Az egész ismerkedés csak elhatározás kérdése. Sõt a lányok jobban meg vannak illetõdve egy leszólításnál , mint mi. Valaki annyira, hogy megnémul, de ezt is fel lehet oldani. Szóval nem a lányok a hibásak, õk csupán nekünk akarnak tetszeni.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25 kedves válaszoló eléggé naivan fogod fel -.- jól írták elöttem, a csajok a sok szutyok film miatt álom pasiról álmodoznak(tisztelet a kivételnek)és ha egy átlagos kicsit "luzerebb"srác megy oda leoltják porig! sokan félnek ez e fajta vissza utaítástól.ahelyett hogy szépen értelmesen mind2 fél elmondaná a maga mondnai valóját. ez a mai világ, díszbuz*k emosok, kislányos fiúk, pedofilok, köcs*gök stb.. világa, a média sugározza a hülyeséget -.- bátran és értelmesen kell beszélni ilyenkor
"De én úgy látom, hogy a fiúk túl besz*riak...vagy csak én gondolom ezt így? 15/L" Kicsi lányom, figyelj jól ide. http://www.agyiszint.hu! Ez a honlap bõven elmondja neked, mi a bánatos életért nem megy az, amint az kis álomvilágodban elképzelsz. Átlagos nektek nem elég. Errõl is az a szenzációhajhász média tehet, a ku.rva égbe már!
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, h nekem az olyan nagymenõk nem kellenek...lehet nem néznek ki rosszul, de hullára hidegen hagynak! Emosok, Justin Bieber-ös b*zik se kellenek...Nekem az átlagosak vagy rosszabbak jönnek be, a többiek szerint nem helyesek, szerintem meg igen....És még valami...a filmbeli romantikus dolgok, mint pl, h a macsó, helyes pasi összejön a csúnyább lánnyal, tudom, h nem létezik! És nem élek álomvilágban...nemtom, h miért kellett leoltani ennyire. -.- Én nem az a kis hisztis ribi vok. Ha az lennék föl se tettem volna a kérdést, mert a ribiknek mindig van pasijuk.
Akkor meg egy hatalmas 10pont a Tiéd és üzenem terjeszd az igét és tegyél róla, hogy sok olyan lány éljen a földön mint Te:D
A kérdező hozzászólása: Rajtam kívül még ismerek 2 olyan lányt, aki ilyen. :)
Helyes! csak így tovább :D
Deazémuszûj ráérdeklõdnöm merrõl is írsz?:D
A kérdező hozzászólása: Merrõl? Bács-Kiskun megyébõl, egy 2000 fõs faluból, és 12 km-re van egy város, oda járok suliba. :D
azigen részemrõl is Bács megye egész pontosan a Hírös város:D
Akkor te egy nagyon normális lány lehetsz ^^
A kérdező hozzászólása: Nem akartam leírni pontosan, mert még rájönnek, h ki vagyok. :D Köszi. :D
Ha kölcsönös a szimpátia, és nem ilyen mû kapcsolatot akar az ember akkor tökmindegy, ki kezd. Az aki meg ilyenekért furcsál egy lányt, az egyébként se jó party, mert egy gyökér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!