Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak a nagy mell vagy (12 db)

Büszkék szoktak lenni rá.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj, remélem, sikerül vele megbeszélned, talán neked is jobb lenne kicsit, bár örülök, hogy más gond úgy nincs :)
Nem tiltja meg a strandolást, csak nem hajlandó velem jönni. :D De köszi egyébként a reakciókat, átgondolom ezeket a dolgokat, és megpróbálom megbeszélni vele :) A kérdezõnek meg bocs az offért:)
Az, hogy megtiltja a strandolást, szerintem is túlmegy a határon (egyik elõzõ válaszoló voltam). Az még elmegy, hogy nem akarja, hogy a lány kihívó ruhákat vegyen fel, de ez már sok.
Én annyira nem bírom felfogni. Na mindegy :D Nyáron tök jó lehet megsülnöd... meg strandolni se lehet... na mindegy, csak nekem ez furcsa.
Noydra: Úgy bírom, hogy ezen kívül semmi, de tényleg semmi gond nincs vele. Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, a szexualitás, a kommunikáció, a bizalom is teljesen rendben van, és már megszoktam ezt a dolgot. Persze ha ezen kívül másban is "korlátozni" akarna, az nem lenne olyan könnyedén elviselhetõ, de ezt megbeszéltük párszor, és el tudtam fogadni. Tény, hogy néha zavar, de valamilyen szinten megértem.
4es, nem tudom, hogy bírod a barátod. Kicsit beteges a viselkedése...
Én bevallom, büszke vagyok.:) De nemtom ebben a helyzetben hogyan lehet féltékenynek lenni...
Az én párom elég ellentétesen áll ehhez a dologhoz... Nagyon oda van a nagy mellekért, imádja az enyémeket, de borzasztó nagy balhékat csinál abból, amikor megbámulnak - amirõl nyilván nem én tehetek. Egyáltalán nem rakom ki a mellem, sõt, mióta együtt vagyunk, egyszer sem volt rajtam olyan felsõ, amiben egyáltalán egy kicsit is lenne dekoltázsom (õ jelezte, hogy zavarja, ha mások látják, én elfogadtam), de egy D-s kosár feltûnõ garbós pulcsiban is... Arról meg ne is beszéljünk, hogy nyáron sosem mehetünk emberek közé strandolni, mert nyilván egy fürdõruhában nem tudom úgy eltakarni, ahogyan õ szeretné... 20N
A nagymellû nõket mindenki meg akarja d*gni, ha a csaj még bulizós is, az nem egy életbiztosítás sajnos. Nekem volt ilyen barátnõm, rövid ideig voltunk egymással, aközben is voltak többen akik bepróbálkoztak nála. Én másnak sosem vágtam fel azzal, hogy nagy a melle, de magamban örültem.
Kb ott lenne vége egy kapcsolatomnak, ha a pasi megpróbálná megmondani, hogy mit vegyek fel és mit ne. Vele vagyok, nyilván nem véletlen, legyen neki elég ennyi. Mondjuk ezzel kapcsolatban nem is csak a korlátozás zavar, sokkal inkább a féltékenykedés.

A pasiknak bejön a nagy mell vagy inkább a kisebbet részesítik előnybe?

Legjobb válasz: ez olyan kérdés mint pl "a pasik a szõke vagy a barna hajú csajokat szeretik jobban?" ezt nem lehet megválaszolni, mivel vannak olyan pasik, akik a kicsi mellet részesítik elõnyben, és vannak, akik a nagyobbakat. Ez ízlés kérdése;)

ez olyan kérdés mint pl "a pasik a szõke vagy a barna hajú csajokat szeretik jobban?" ezt nem lehet megválaszolni, mivel vannak olyan pasik, akik a kicsi mellet részesítik elõnyben, és vannak, akik a nagyobbakat. Ez ízlés kérdése;)
Ez tényleg változó. Ízlés válogatja. :)
Mindenesetre nekem a kis mell jön be. ;)
Nem kellene a nõknek ebbõl problémát csinálni. Mi nõk úgy vagyunk ezzel a "mell-dologgal", mint a férfiak a pénisz méretével. Nem ezen múlnak a dolgok! Szerintem. Egyébként a férfiak nagy része ha valamit nem szeret, az a mû cici. Persze biztos van, akinek az jön be.
"Mellbõl egy maroknyi is elég!" illetve két maroknyi! :-D
arányos legyen, illjen a személyiségéhez, a testéhez. ha ez megvan akkor mindegy hogy kicsi vagy nagy, hisz odaillik és kész.
a közepes 75-80 as méretû bõven elég, a lényeg úgyis az hogy milyen formás és milyen szép mellbimbó ékesíti meg!
Hogy mennyire jön be, azt talán azzal mérheted le a legjobban, ha felnézel egy társkeresõre. Mennyi ott a nagy mellû nõ? Amennyi az utcán? Akkor kb. egyformán 'jönnek be'. Vagy sokkal kevesebb? Akkor biza valaki elkapkodja õket... nem?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:)

16L vagyok és túl nagyok a melleim. Mit csináljak h a pasik ne csak azt bámulják csorgó nyállal?

tegnap már kiírtam csak letörölték -.-

Legjobb válasz: kérj meg vkit h szarjon a fejedre és akkor nem a melled nézik

kérj meg vkit h szarjon a fejedre és akkor nem a melled nézik
képet
Mit akarsz? Te kérdezted meg... IQ fighter
Igen, "sajnos" ezzel meg kell barátkozni. Ez ugyanolyan komplexus lehet, mint a kis mell. De el kell fogadnia az embernek magát, csak úgy lehet... Mondhatjuk, h örülj neki, az nem olyan egyszerû, de, valóban meg kell békélned önmagaddal, sõt büszkének kell rá lenni. :)
Én pl. senkivel sem tudok úgy beszélni, hogy ne a szemébe néznék. De ha nem beszéd közben van ez, akkor hagyjad csak légy rá büszke, ha meg beszéd közbe csapd pofon!
Szerintem semmit! Ha jön 1 olyan srác aki tetszik neked és fordítva is igaz... akkor tuti nem a melledet fogja nézni hanem a szép kis arcodat:) UI: nem vagyok perverz ^^ 16/F
szüld meg õket
Figyelj én megértelek!Bár nekem helyes kis mellem van de anyáról tudom a hátrányait!Tudod mivel segíthetsz rajta?Mellizomgyakorlatok pl nõi fekvõtámasz, sima fekvõtámasz meg még utána nézhetsz párnak!Ez azért is jó mert szilárdabb lesz és jobb lesz a tartása meg lemegy róla egy kis zsír és lehet kisebb lesz!jó tanács mindig hordj melltartót jó alvás közben leveheted meg otthonra sem mindig kell mert megnyúlhatnak a mellszalagok!Meg a garbós ruhák + néz utána h milyen ruhák amik kicsit elterelik róla a figyelmet!A mellizomgyakorlatokat rendszeresen csináld az a fontos és egy idõ után csak látszani fog az eredmény!Ami meg nagyon fontos fogadd el magad!
Ma láttam a 4es6oson egy 16 év körüli, gyönyörû arcú, fekete szemû, fekete hajú, barna bõrû lányt (nem volt roma, inkább valami egzotikus félvérnek lehetett nézni), nagyon szexi vékony volt, és hozzá gyönyörû, hatalmas mellei voltak, fekete trikóban volt. Maga volt a tömény szépség és erotika, mint valami modellszexbomba. A széllkálmánon szállt fel. F36
Borogasd ;)
Az emberek általában a legszembeötlõbb dolgot veszik észre mindenkin, fõleg ha az kb. szemmagasságban van. Ne félj, ha lesz egy nagy pattanás az orrod hegyén, vagy herpesz az ajkadon, az lesz az elsõ amit megnéznek, és vissza fogod sírni a mellbámulós idõket.
A kérdező hozzászólása: Nemvagyok kövér 64 kg vagyok és 176 cm magas...
Nem perverzió ha a szép nõi mellekre gerjednek a fiúk! A nõi test gyönyörû!!! Minden porcikája! A nõi mellek is varázslatosan szépek tudnak lenni! Ha neked szép melleid vannak akkor azokra lehetnél büszke is! Persze hogy megbámulják csorgó nyállal! A kiskutyákat meg mindenki meg akarja simogatni! Ez így mûködik! Az adataid alapján nagyon szexi lány lehetsz. Ez jó, és nincs benne semmi rossz sem! Szép vagy, fiatal és szexi, ne akard eldobni ezeket, mert sokan mások sokmindent megtennének ezekért az adottságokért! Idõvel megtanulod te is értékelni, hidd el!
( . Y . )
a láncfûrész csodákra képes
Vegyél fel bõ rucikat... öltözz fiusan...
Vegyél fel sálat. Osztálytársam is ezt teszi és úgynemlátják, mert egyik gyerek rajta lóg és azokat bámulja. De a sál bejött :)
van ismerõsöm aki az ellenkezõjére panaszkodik, adj neki egyet, a maradék meg felér kettõvel.
Inkább fogadd el, legyél rá büszke, hogy néznek. Olyan szomorú látni sok ilyen adottsággal megáldott lányt, ahogy direkt púposak lesznek, hogy takargassák magukat. Húzd ki magad! Hatalommal rendelkezel ilyen dudákkal:) . Használd ki!
Sajnalom h akkora togyed van mind egy tehennek bazeg de paula egy boci
Sajnálom, de Life- kórod van :(
mutass egy képet mer perverz vagyok XD
Vegyél fel egy kartondobozt.
Ja, igaza van a fentebb szólónak, rengeteg nagymellû lány jár görnyedten, meg a mellét karjaival, ruhával takargatva, és az a röhej, hogy közben meg a picicicis lányok mindent elkövetnek tuningban (spec. szivacs, merevítõ, spec. dekoltázs), hogy minél nagyobbnak hassanak optikailag a melleik. És õk bezzeg olyan peckesen, öntudattal járnak, mint a világ legjobb szexbombái. És tudod mit? Õk teszik jól, mert bejön nekem is a dolog, szexinek találom õket, megkívánom õket, hiszen tényleg jó csajok, hiába kicsi a mellük. Vagyis: minden a hozzáálláson, a kisugárzáson múlik. Akik viszont még csak kövér lányokon láttak nagy mellet, azoknak szánalom. :D F36
http://www.girlz.hu/index.php/category/90d/ Ilyesmi körüli a 90d, mint a felsõ képen?
Szia, szerintem szépek a nagy cicik, ne zavarjon ha megnézik! A szépet különben is meg kell mutatni! Nem lógnak különben?
Most még jó, de 1-2 gyerek után már sajnos lógni fognak elég rendesen.
te dagadt nyomorék. ha nem lennél 110kg akkor talán nem lógnának a csöcseid..szerintem az emberek is azért néznek meg, mert hihetetlenül ocsmány vagy. csõ
Vágd le õket
Ne hordj kivágott felsõket. A volt barátnõmnek is termetes mellei voltak, õ vékony sálat hordott néha, aminek a lelógó része eltakarta a melleit, igy nem bámulták. Persze ez inkább õsszel, télen megy. Nyáron nincs mit tenni. De hülyeség ezzel foglalkozni. Ha megnéznek, megnéznek, hadd csorgassák a nyálukat, te csak legyints. A normális pasi úgyse a melleid fogja nézni, hanem a szemeid. Imádtam az exem melleit, de a szemei tudtak csak igazán rabul ejteni. Ne foglalkozz a tahókkal, húzd ki magad és járj büszkén!
A kérdező hozzászólása: NEM VAGYOK DAGADT
fogyjál le! sztem ha valakinek ilyen fiatalon ekkora mellei vannak arra mentség van: hogy dagadt az illetõ!!!!
de a melltartót válaszd meg ha nem a melleddel szeretnéd megmosni a hátad!
megb_asználak te kis céda
Tudom mit érzel, de nem tudsz mit csinálni. Ha nem kivágott felsõt húzol akkor is meg fogják nézni. Egyszerûen ha valaki már pofátlanul bámulja szépen szólj rá. Egy idõ után észreveszik magukat. Ez van! Különben örülj neki! :) Nekem is 85/D mellem van kb 13 éves korom óta különben és nem biztos, hogy fog még nõni ne aggódj! 20/L
talán ne kivágott ruhákban járj
KÉÉPET! Légyszíves!!
Hagyd otthon.
Sajnálom. Ami nagy az nagy és láthó. Ez ellen nem tudsz mit tenni csak hogy old meg az ezzel járó próblémákat. Próbáld meg elfogadni magad, mert különben nem fogsz megbízni az emberekben.
HAGY DÖNTSÜK MÁR EL TÉNYLEG NAGYOK-E VAGY SEM:D:D
én nem vagyok perverz nem is akarom megnézni, de ha ennyire akarod megmutathatod
Mégis milyen választ vársz, te birka!?
képet
A kérdező hozzászólása: a francot :@ perverz állatok...
képet kerünk
képeket minden irányból
Ne tedd ki.
Kösd le õket:D
4dimenziós képet kérünk róla
ha képet nem is raksz fel, bár mondjuk ha csak ruhába fényképeznéd le õket arc nélkül abban nincs semmi, na de akkor legalább egy melltartóméretet mondj.
szedd ki a szilikont
fogyjál le..gondolom mellé rusnya kövér vagy, és a melleid lógósok , de azért felveszel push up ot hogy szép keménynek tünjenek...Nagyon is szereted te hogy azt bámulják... öltözz ugy, hogy ne látszódjanak, garbós felsõk stb...
Lééégyszi képet!! Könyörgöm!!!
Örülj nekik. Más csaj mindent megtenne, hogy nagyobb mellei legyenek. :D
jaj de irigyellek én 28 éves csaj vagyok, és tök kicsik a melleim. cserélünk?
Légyszi linkelj képet, légyszii!!
én meg tegnap is írtam, ha hozzájuk mersz nyúlni nagyon mérges és ideges leszek:@:@:@:@ egyébként privátba küldenél magadról 1 képet?
Örülj. Ha egyszer lesz egy barátod, aki szeret, és lefekszel vele, akkor biztosan nem lesz kisebbségi komplexusod. Amúgy bámulni lehet, ez azt jelenti, hogy tényleg szép vagy. Ha te nem állsz le velük egy menetre, addig nincs baj.
A kérdező hozzászólása: ez még fog nõni?? omfg o_o
áhh fogod te még szeretni hogy nagyok a melleid és azt bámulják amugy ne aggódj ez az élet rendje...és 16 évesen nem biztos hogy nem fog még nõni
barátnõmnek 90C-s van nincs azzal semmi probléma, örülj neki, hogy megnézik õket, ha nem lenne barátnõm én is megnézném õket sõt még a f..m is közélyük raknám.
Na vajon mit csinálhatnál..látom az agyad nem akkorák mint a melleid.
Csapd õket a hónod alá ...
A kérdező hozzászólása: 90d-s melltartót hordok
Vágd le?

Pasik! Milyen melleket találtok ideálisnak? A nagyot vagy a kicsit szeretitek jobban?

képet is linkelhettek de megelégszek ha körülírjátok vagy leírjátok a méretét:) köszönöm el?re is:)

Legjobb válasz: http://www.interplasztika.hu/images/gallery/mell_2.jpg Nekem az elso az a tokely. A masodik se rossz,de inkabb olyan elmegy kategoria.(nem szeretem annyira a szilikonmellu csajokat)

http://www.interplasztika.hu/images/gallery/mell_2.jpg Nekem az elso az a tokely. A masodik se rossz, de inkabb olyan elmegy kategoria.(nem szeretem annyira a szilikonmellu csajokat)
A kérdező hozzászólása: hát igen a lényegre tapintottál:/ nem vagyok elégedett velük..:S hiába hallom minden felõl h a kiss mell jobb..tudom h csak azért mondják mert nekem kicsi és szánalomból:S de talán még megnõhet abban bízok mert megmûttetni nem akarom..:S és anyunak is nagy van bár sztem az enyém már nemfog nõni:S 16/L
A kérdező hozzászólása: 15/L félre ütöttem:)
Hogy most nagy van neki az nem számít. Szülés elõtt is nagy volt akkor még megnõhet, ha nem akkor nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: szülés elõtt is nagy volt neki
Akkor reménykedhetsz ;).
Enyém nagyon pici és formátlan és eddig egy fikarcnyit sem nõtt. A barátom azt mondja, szereti õket, de szerintem ez nem igaz...Mindegy, hát úgy kell elfogadnom ahogy vannak. 19/L
Hát van aki nézi de pl engem egyáltalán nem bár eddig mindig megpróbáltam az egyiket a számba venni XD de teljesen nem fért be egyik sem :'( 20F
a szõröset
Nem tudom. Nekem eddig méretre mindig az a közepessek teccettek. Ami nem is kicsi, és nem is egy lufballon. Amúgy ez teljesen mindegy. Pornó forgatáshoz jól néz ki a nagy, szilikon cici, de egy komoly kapcsolatban én inkább a cici alatti dobogó szervet veszem figyelembe.:)
Az egy dolog, hogy a férfiak a nagy cicit preferálják, de nem emiatt lesznek szerelmesek. Ez azért különbség. A barátnõmnek szerencsére nagyon szép nagy mellei vannak, de önmagáért vagyok iszonyatosan szerelmes belé!!!!
Ha csak egy génhibás selejt vagyok. :S
Ha mindig a nagy feszes cici gyõzött akkor ki van zárva, hogy valaha is elfogadjam magam. Ha nem tetszem senkinek akkor minek vagyok még életben? :O
Nekem mind1 h ilyen mell, a gazdájától függ, de a szilikont nem annyira kedvelem...
Inkább legyen kicsi, és feszes. De azért szép formája legyen, nem úgy, mint például al inkelt képen. Viszont azért a szilikonról meg annyit, hogy optikai tunning. És valóban, ha jól csinálják, nagyon szép tud lenni. Ezért például magazinokban nyilván jól mutat, meg utcán meg lehet nézni. De hogy azt markolássza valaki, az szerintem a legtöbbeknek elég kellemetlen gondolat. Mégha nem is próbálták soha. (Én igen, és tényleg szörnyû érzés.)
http://addictedtobeautyblog.com/wp-content/uploads/2009/07/b.. Nem tudom igazi-e, de szerintem szép cicik.
kicsi feszes :D
kicsi és feszes! olyan közepes bimbóval (L)
a tenyerembe illõt vagy egy picit nagyobbat!Szép feszes legyen és peckes kis bimbóval:PEgyésznap tudom kényeztetni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat::D:D
Eden Moor a kedvencem. Ne haragudj: az õ méretét elég nehéz körülírni :-) http://www.myvideo.de/Videos_A-Z?searchTag=eden+mor
Mérnökinformatikusnak tanulok, egy 240 fõs koleszban vagyunk csak fiúk, és mi imádjuk az olyan erotikus filmeket, ahol gyönyörû feszes nagy cicik vannak. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a férfiak a nagy ciciket kedvelik. De az legyen feszes és ne lógjon. Szerencsére sok ilyen hölgyet ismerek...:) Amúgy ezt a kérdést hetente felteszik, természetesen a kis mellû lányok, akik tele vannak komplexussal. Aki elégedett a mellével az nem tesz fel ilyen kérdést. Az eddigi statisztikák szerint mindig a nagy feszes cici gyõzött, szóval úgy kell elfogadnod magad amilyen vagy...
A kérdező hozzászólása: :Dutolsó ez nagyon szép volt:$:)

Elég nagy melleim vannak.85/B és 16 vagyok. A pasim szex közbe imádja fogdosni és néha túl erősen csinálja. Mostanába nagyon fájnak és bekeményednek. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.

a 85 azt jelzi, hogy nem vagy valami karcsú és a B nem a olyan hüdenagy méret. Szóval inkább kövér vagy csak.
16 évesen ne szexelj.. csak ennyi a baj..
Kövér és beképzelt vagy, és ezzel a kérdéssel csak felvágni szeretnél, semmi mögöttes tartalom nincs. Menny, vegyél be egy ciántablettát gyorsan.
harapdald meg te is a farkat, hatha rajon :DDD
Azért fáj mert erõsen fogdossa! Szólj rá! Ennyi!!!
nem kövér, csak széles a háta....ennyi, a melled meg azért fáj, mert kissé korán kezded a szexet.. és az sem tesz jót neki, hogy szét karmolásszák.. kérd meg a párod hogy ne tépjen szét ha lehetséges...
Nem vagy kövér!!!!!! Hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: 168 cm kb. itt az a kérdés h miért fáj? és miért keményedik be utána? aztán pár nap múlva megint rendes.
Nem vagy kövér! Hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: nem hiszem hogy az 50 kg soknak számít.
Le kellene fotózni a melleid, hogy kõkemény analízison essen keresztül. Egy leendõ nõgyógyász.
Ezzel vigyázz, mert ha egy nõnek sokat fájnak a mellei, az sosem jelent jót. Ne hagyd hogy fájdalmat okozzon neked, ráadásul annyira érzékeny a mell, hogy könnyen lehet benne roncsolni a szöveteket, és rostokat. Könnyen alakul ki ciszta/rák a nõk mellében, szóval tényleg vigyázz rá. Lehet érzékien és érzéssel markolászni a melleket. Nem kell feltétlenül mindent úgy csinálni, ahogy a pornóban van.

Ha a pasik meglátnak két szép, nagy mellet, szokták azt gondolni, hogy szívesen közéraknák? Vagy mit?

Legjobb válasz: Én nem erre gondolok.Inkább csak gyönyörködök benne. :D

Én nem erre gondolok.Inkább csak gyönyörködök benne. :D
Szokták bizony :)
Én arra, hogy húúúúú dejólenne közéjük temetni a fejem... vagy lenyalni egy kis mézet róluk :p
A kérdező hozzászólása: Mert én lány vagyok, és még így is ez jut eszembe, amikor magamat nézem, vagy más nagymellû nõket, hogyha fiú lennék, akkor tuti ezt gondolnám.. :D De mi a jó abban? :) Mert még sosem volt f...am, így nem tudom. :D
Optimális esetben ebben nem is lesz farkad, legalábbis ebben az életedben, szóval nem nagyon fogod tudni kipróbálni. Próbálj meg alapelvként tekinteni rá és elfogadni, hogy nekünk ez [email protected] izgató. :D
Hát inkább csak meg szokott nagyobbodni a kocsikulcs a zsebben :)
Alapvetõ gondolat : Rávetném magam és ottlennék 1 darabig vagy egyszerûen közédugnám
mikor mit gondolok deh általában a segekjoban vonzanak!
1.húúú haaa 2.de megfognám 3. és valami finomat pl csokit nyalnék róla 20f

Nagy a mellem jo a seggem szep vagyok de megse akarnak a pasik csak baratnak. Miert?

Legjobb válasz: küldenél egy termékmintát légyszíves?

küldenél egy termékmintát légyszíves?
küldj képet, mert így nem lehet eldönteni, hogy tényleg annyira jó vagy-e, vagy csak rosszul látod magad
A kérdésed is nagyképû, mit vársz, majd megtalál egy normális srác és azt akarja, hogy a barátnõje legyél? :) El vagy tévedve, kicsi lány. "Szép vagyok" A szépség relatív fogalom (tudod mit jelent?), az, hogy te szépnek tartod magad, nem azt jelenti, hogy az is vagy. A nagy mell se mindig jó, engem például tökre hidegen hagy. A kisebb mell, illetve az átlagos vonzz.
én is kiváncsi lettem rád, küldesz képet? 20/L
Na, ez számomra akkor derült ki, amikor elolvastam a kérdésedet..
attól függ kinek mi a jó mell, jó segg és így stb. lehet hogy olyan jól nézel ki hogy félnek közeledni, erre nem gondoltál? vagy féltik a barátságotokat küldesz egy képet privátban?!
13-as 1000 like :)
Küldj egy képet privátba, mert kíváncsi lettem rád!
Az egód az a nagy
Miért vagy meglepõdve azon h többet akarnak?
Ha igaz, amit leírtál, akkor írj, majd én elhasznállak.;)
Az ki van zárva. Ilyen adottságokkal biztos kúrogatnak rendesen.
a szép alma is belûrõl kezd rohadni...
pl. a bensõd nem jó
kacsacsõrû vagy
bizonyíts! képet :)
Akkor már csak az maradt, hogy egy felszínes, idióta p1csa vagy, aki annyit ér mint egy guriga takony.
Mert eddig nem felszínes férfiakkal volt dolgot. Elõbb vagy utóbb jön egy olyan is aki csak trófeának akar, ne aggódj! :D
Na erre kíváncsi lennék.
100%, hogy az a nagy mell eléggé lóg, ha nem akarnak mást tõled a pasik barátságot. Ha nem igaz cáfold meg privátban.
Mert felszines pícha vagy.
Itt vannak, akik tuti akarnak. hány éves vagy? :D
Egyszer kaptam egy Hello Kittys nasit, ilyen figurát. Cukorral van bevonva, csili-vili, díszes, de undormány íze van, mert belül valami posadt krém van. Így került a polcra ;)
Valószínûleg azért mert egy flegma, nagyképû, önzõ barom vagy, emberileg annyit érhetsz, mint csöcs a bikán.

Pasik! A kis vagy a nagy melleket szeretitek? Mi a határ nálatok?

nemet kort légyszives :)

Legjobb válasz: 75C a tökéletes cici!!!!!!

75C a tökéletes cici!!!!!!
23:19-es: nekem a széles csípõjû lányok jönnek be. Ha a kicsi a mellük, akkor is :)
nekem mind1. nemkell tul nagynak lennie. belsõ sokat számít. a külsõ is . pl : ne legyen molett. a testalkata lényegesebb mint az óriás mell. F/15
nekem a kis kézbeillõ mell jön be.de ha szeretem a lányt nem ez fog dönteni és egy kisebb/nagyobb mellû csajért sem fogom otthagyni, megcsalni...De hagyjátok már ezt a mellmizériát, lassan többet foglalkoztok vele mint mi!:)
B-vel már szerintem meg lehet elégedni, de a C a tökéletes. 23:19 Vigasztal vagy nem, de nekem A-s sincs :"(. Selejtnek érzem magam, mint de, de lehet annál is rosszabbul.. Bevonulnék apácának, de sajnos nem vagyok vallásos. 18/L
0007-es, ne szomorkodj, nem minden srac a mellre megy. Es attol meg lehetsz szep csaj mert picik a melleid ;-)egy ienert nem kell zardaba vonulni. Tuti talalsz vkit aki igyis szeret:) 18, 58 F
mindegy lenne, csak lenne egy csajom, akinek van bármilyen :) nem a méret, inkább a forma a lényeg ha nagy, tartson magától azért valamennyire ja, és fontos a bimbi is :D inkább kicsi hegyes, mint nagy parizel 23/f
Egyetértek az elõttem szólóval, forma és tartás a fontos! Inkább a közepestõl kisebb, de ez nincs kõbe vésve... =) 27/F
a kis mell jobb mint a nagy a kicsi formás kézbe való és 10 év mulva is ugyan olyan szép formás lesz mint amien a 90 c méretüeknek nem adatik meg nekik 5 éven bellül már a hasukon fog lógni ha mázlisták akkor 10 ;)
Nekem nagyból csak a szilikon tetszik, mert a természetesen nagy mellek lógnak, meg nem is tudom:S nincs szép formájuk:S
Nekem nincs nagy mellem, de eddigi barátaim oda meg vissza voltak hogy milyen szép a formája, úgyhogy lányok, nem feltétlen a nagy a jó:) A kisebb, formás a pasik szerint ugyan olyan "fincsi":P
Az én mellem 75/B de igazából rettentõen büszke vagyok rájuk, mert olyan mint két kis alma:) Sokáig nem tudtam megbékélni a kis melleimmel, de eddig minden barátom odáig volt értük:)
Istenadta 85D utálom és a pasik nem feltétlenül a nagy melleket szeretik 17 vagyok és nem volt pasim, és jó, szép melltartót találni állati nehéz :(
70B... na ez meg akkor mi? hibrid lennék? csak nem... én már egy 75Bvel is meg lennék elégedve, de hát ez van. 20L
Nagy mell= nagy segg, kiss mell= kis popsi:P Az utóbbira szavaznék!
Tény ami tény, a nagy mellekre jobban hat a gravitáció.. Úgyhogy a kicsi, de formásra voksolok;)
bocs én lábfetisiszta vagyok...:D
85D méret =tökéletes mellméret.
Nekem a kicsi:$ F/18
Kicsi nem jön be, de volt egy barátnõm annyira szerettem hogy nem számított, azóta volt pár csajom, legutoljára gyönyörû szép keblekkel ellátott lánnyal voltam és azokkal közösülni, kegyetlen jó érzés!:) Fõleg sokáig bírni! huhh
A se túl nagy, se túl kicsi. Megfogom, és kézre álljon :D
Nem az a mérvadó. Egy nagymellû lány is lehet szebb mint egy kis mellû, és fordítva. Egyénenként változik. 20/F üdv
Már SOK pontosan ugyanilyen kérdés volt máshogy feltéve......de a számomra megfelelõ az ha pontosan beleilleszkedik a kezembe:) Talán egy picivel nagyobb is még jó. De ez csak a tökéletes ideálom.Lehet felõlem nagy is.Azt is szeretem meg lehet pici is:) 20F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat :)
Akkor én megyek és ledobom magam egy szikláról a 90 D-s melleimmel. Pedig mindig is abban reménykedtem, hogy van valami, amivel elégedett lehetek és a férfiak többsége is az ilyen "asszonynakvaló" (nem találok rá jobb szót) mellû nõket keresi, de egyre inkább úgy érzem tévedtem :)
Nem tévedtél, és ne ugorj. Küldj egy képet, hátha:P. üdv
Dehogy küldök! Én nem az az ember vagyok, aki mutogatja is :) Csak magamban örültem a dolognak, nem szándékoztam meghódítani a világot :D
A kérdező hozzászólása: hát akkor én se szólalok meg a 90/c-s méretemmel :D de ált. a 85/c-s is jó :D
Én 80Evel élek... Nem szilikon, Isten adta.Néha zavar, h nem tudok hason aludni kényelmesen, és csak drága helyeken kapok melltartót, de az legalább kényelmes. Nem vettem észre, h emiatt hátrányban vagy elõnyben lettem volna a pasiknál.Sokkal többet jelent, h arányos a testalkat.Szóval szerintem a nagy mell-széles csípõ, formás kerek pospsi, pont annyira szép lehet, mint a kisebb csípõ kicsi mell páros.
Nekem is Isten adta, és higgyétek el normális melltartót kapni így is szinte lehetetlen. Mindenhol ezek az öregasszony melltartók vannak, pedig azért annyira öreg még nem vagyok hogy ilyet hordjak :) Én elõnyt csak olyanoknál vettem észre, akiknek csak egy vagy két alkalomra kellettem volna, õk pedig nem érdekelnek. Persze jól estek a bókok, de a szándék nem, szóval semmivel nem vagyok elõrébb, mint a kismellûek, na de hátha majd ha egyszer férjhez megyek, akkor a férjem pont az ilyet fogja szeretni, nem pedig csak így elfogadni :)
Amikor valaki elvesz, pont leszarja, h milyen a melled.Nem azért teszi.Hacsak nem gyengéje a mellszex, mert akkor tuti befutók vagyunk:) 80E-s
Hát igen :) :) Na pont ez a "baj", hogy leszarja, pedig olyan jó lenne, ha nem az lenne, hogy "ááá nekem nem számít", hanem igen, nekem ez az ideálom :) :)
De ez vonatkozik a kis mellekre.MErt szerintem eléggé egy degenerált barom lehet, aki a melléért vesz e valakit:) Amúgy én ismerek olyat, aki azt mondta, h az enyémnél szebbet még nem látott.Szóval van remény, én már ismerek olyat, akinek ez a kedvence. 80E
hát nekem 75A és még a csípõm is széles.. kész selejt vagyok :/
Minél kisebb annál jobb/szebb. A felsõ határ a B kosár nálam. Annál nagyobb még sose tetszett. 25/F
22:55- ne ugorj, inkább dobjuk össze amink van, hátha úgy kijönne 2-2 megfelelõ cickó :D (75/B :S)
big tits at home
a kicsiket szeretem. lefelé kb annyi, hogy azért még látszon, hogy van valamije. fõlfelé kb:90c már elég nagy.

A mellem szilva alakú, de telt. Nagy. Pasik, bejön, vagy nem?

Legjobb válasz: LOL képet, ezt el sem tudom képzelni. Tényleg passz...

LOL képet, ezt el sem tudom képzelni. Tényleg passz...
Nincs az a no aki elegedett lenne magaval! Nyugi! Hidd el sexy!
Elõször is, köszi a képet! Másodszor, õszinte leszek, nekem nem jön be. Láttam már sokkal szebbet is. Nagyon lefelé néznek. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom...hagyjuk a szilvát, .... 26/L vagyok, és nem vagyok elégedett vele. :/ Kicsit lógós sajnos.. nagyon undi ?
Egyemmeg! Szepek! Nagyon szexy! De nem ertem? Tuti, hogy napona kapsz ajanlatokat! Akkor miert nincs onbizalmad? Legyen! Koszi az 1. Kepet! Na most johet a popó! :)
Igazából szerintem szép, meg kajak felállt rá, de nem értem mitõl "szilva" ez a mell.
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130121/721253582K_p_002_www...
nem lesz itt semmi kep!! megmondtam.. nagyon lebuktal ezzel a : ocsmany logos?? oke akkor nem kuldok... szoveggel! atlatszo vagy! 88-as te meg vicces! :D nagyon ra vagy izgulva, de koppanni fogsz, sajnalom! :( :D
Minden OK? Hol a kép? :) Szerintem már vagy 100 csináltál, de egyik sem tetszik annyira, hogy feltedd. Ilyenek a nõk... :)
No, hol a kép?? :)
Digitális fényképezõvel lefényképezed, rákötöd a gépre, ráhúzod a winchester-re, kepfeltoltes.hu, feltöltöd, belinkeled. Minek a bluetooth? :)
Jól van! Ügyes legyél!
A kérdező hozzászólása: Még vennem kell bluetooth.....du lesz meg.... :)
Hetfo van emberek!!! :)
Ha ilyen, illetve hasonló? Persze tetszetõs formájú.
Itt leszek! Várom! :) Ha már nincs itt senki akkor lekapcsolom a villanyt! Jóccakát! :)
A kérdező hozzászólása: délután holnap, kiderül. :)
Ne hallgass rájuk! Csak irigyek! Már csak 3 óra! :)
nagyon rendben vannak :)
Huh, hogy fog ez kinézni 10 év múlva...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, én is pont emiatt aggódok....de addigra már úgyis férjem lesz, elvileg......és muszáj lesz elfogadnia, ...vagy jön az implantátum. Ezt örököltem, nem tehetek róla. :/
75. Tudod, erre való a melltartó, bizony még a lógósabb melleket is jól összegyûjti, és nem tûnik annak, egészen addig, amíg le nem kerül. Persze, hogy nagy a különbség. Amúgy szerintem nem görnyedt testtartással készült a kép, hanem oldalra dõlve. Ha úgy fordítod a fejed vagy a monitort, hogy a kérdezõ vállai egy szintben legyenek, akkor látható valójában a mell alakja.
Na szóval ilyen a szilva alakú cici. Nem az ideálom ez ez alak, de nem rossz! A melltartó nélküli képet görnyedt testtartással csináltad? Csinálnál egy olyant is, amin ki vagy egyenesedve? Elég óriási a különbség a melltartós és nélküli képet között!
Melltartóban is csodásak és köszi az újabb képeket! :) 30/F
Akkor bocsánat! Az elsõ képen annak tûnt! :)
A kérdező hozzászólása: Én nem látom zöldnek, de mind1 , az egy régi heg. Operálták....annak a nyoma...olyan jóindulatú daganat, vagy zsircsomó, vagy mi a fene volt ott, azt kellet kiszedetni. Csupán injekciót kaptam, ébren voldtam, de nem fájt. Mély volt a gyökere, annak a bizonyos csomónak....de azóta nem jött vissza... de mindenesetre nem zöld! :)
Hm! :) Új fotók? Gyönyörû dekoltázs! Nem tudom nem észrevenni, hogy van egy kis zöld folt a (neked) bal mellednél... Valaki túl heves volt? És neked nincs önbizalmad? :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130123/K_p_001_www.kepfeltol.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/130123/K_p_002_www.kepfeltol..
Szóval ilyen a szilva alakú mell. Érdekes. Mindenesetre nekem tetszik csak azt sajnálom, h csupán egy képet közöltél róla. :(
A kérdező hozzászólása: Nem volt barbi babád ? :D
lehet hogy csak minden este masszirozni kellene oket. el tudnek jatszani veluk :D
A kérdező hozzászólása: voltak sokkal szebbek ezek, de már 26 éves vagyok...muszáj lesz edzenem mellizomra....
bocs ha mar volt es nem olvasom vegig az egeszet, te mennyi idos vagy? (szepek a melleid egyebkent)
Sexy hidd el! Persze nem tetszhet mindenkink! De a nagy többségnek bejön! :)
A kérdező hozzászólása: Igen a bal jóval nagyobb, sajna, nekem sem tetszik, de nincs mit tenni, ez van. A jobb mellem még elmegy, de a bal elég gáz. :( És idõvel csak csúnyább lesz... :/ De most még, szerintem szexi azért....
Hordj melltartót otthon is, és csak alvásnál vedd le! én is így szoktam.
A jobbal még nem is lenne gond (neked jobb, nekünk akik szembõl látjuk bal...) de a baloldali... Kicsit lejjebb van, gondolom mert nagyobb, meg azaz udvar... Hát bocsi, de nekem ezek már alapból nagyok. Én a kisebbet szeretem. De biztosan találsz olyat akinek tetszik, és a szíved választottja tuti el tud fogadni ilyennek.
"Ha igy beszéltek, nem küldök semmit !" Örömmel látom, hogy kezd megjönni a jobbik eszed :) Nem is értem, miért fordul meg egyáltalán valakinek a fejében, hogy idegen embereknek képeket küldjön az intim testtájairól..
A kérdező hozzászólása: Ocsmány, lógós ? Igen az! Ocsmány és lógós. Ha igy beszéltek, nem küldök semmit ! Szemetek vagytok !
A kérdező hozzászólása: Majd küldök sajátot is, kell az önbizalmamhoz...... hétfõn, ha sikerül....
Ez szilva? Amúgy nem rossz! :)
ez nem logos a fiuknak? :D bar lany vagyok, de kivancsi vagyok mit ertesz te szilva alatt, kuldj kepet ! :D
nem tudom, hogy mi köze a szilvához, de nagyon szexi :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130119/dinnye_16_05_53_www.k.. ehhez hasonló, körülbelül.....
küld el légyszi majd xD
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok, meglesz, megigérem.... :) 26/L Nem tudom, hogy vonzó - e vagy taszitó..., nem vagyok férfi...ezt csak ti tudjátok megmodani....
punciformájú a melled? mert inkább a punci szokott szilvához hasonlítani.
Lol, ne legyél már hülye, hogy képeket raksz ki magadról a sok perverz állatnak :D Keress egy hasonlót gugliban, aztán linkeld :P
De akkor most már tényleg küldened kell! :D Addig nem is alszunk nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: oKKÉSSS, meglesz !
Schimán várjuk hát...
A kérdező hozzászólása: Várjátok ?
A kérdező hozzászólása: Még nincs képem, talán hétfõn lesz.... :)
Ilyen témában a körülírás tényleg kevés. Ha gondolod küldj privibe képet és válaszolok. A melledrõl még senki nem fog azonosítani :) 22/F
Ilyenrõl még én sem hallottam, elképzelni sem tudom.
Többféle szilva van ám! :) Ne bízd a fantáziánkra, küldj képet! :)
??? Hol a hiba? Ez tökéletes mell!
Hát ezek a mellek egyszerûen gyönyörûek :) Nincs miért szégyenkezni :)
ezek utan tuti, hogy kamu a kerdes!! majd mindenkinek kuld valami ocsmany, logos mellet hetfon.. !
Én szeretnék elhatárolódni az elõttem szólótól! Nekem kell a kép! :) Várom! :)
Lehet, hogy ember vagy, de nagyon buta. Tudod mit, nekem ne küldj semmit. Buta nõnek nem vagyok kíváncsi a mellére meg semmijére sem, nézhet ki akárhogy. Jó, hogy ki nem oktatsz már mindenkit. Te kezdted a szilvázást, és még neked áll feljebb. Elsüllyednék a helyedben.
Ide rakod fel vagy mindnekinek küldöd priviben? :)
Nekem nagyon tetszenek, és izgatónak tartom. F.
kedves kérdezõ, ki indította el a gyümölcshöz való hasonlítást? ;) én már szilvát sem értettem.... tehát ne legyél ennyire kiakadva :)
A kérdező hozzászólása: Ez hülyeség, dinnye narancs, körte, az Istenért emberek mellekrõl van szó, nem gyümölcsökrõl. Ember vagyok, nem nõvény!
Amit linkeltél kérdezõ, oda dinnye van írva, bár az is nagyon szép, mert természetes! :)
Körte, narancs alakú mellrõl már hallottam, illetve láttam, de szilvát még nem. Kíváncsian várom a képedet én is. :D
A kérdező hozzászólása: Holnap kiderül. Nem fog tetszeni, meglássátok.... délután holnap, kiderül. :) Legyetek majd itt.
Minden természetes mell csak szép lehet! :)
bejön nagyon is :-)
A kérdező hozzászólása: :)
Jaj, mikor lesz már hétfõ... olyan lassan telik az idõ! De fura a hétfõt várom? Ilyet is csak egy nõ tud tenni velem! :)
Küldheted majd a sajátodról is a képet, de akkor ne olyat, mint a belinkelt képen. Az értékelhetetlen, mivel alulról van fotózva, hátrafeszített karokkal. Szembõl fotózd le magad, leengedett karokkal.
NA azt megnézem:D De ugye tapintásra is lehet véleményt mondani?:3 megcsöcsöréznélek aztán mondanám a véleményt:D:D
A kérdező hozzászólása: Majd kiderül....csak hasonló, mondtam...
A kérdező hozzászólása: fantázia ? :DD
Gondolom, te vagy a második.
Én magas vagyok de mégis az alacson lányok tetszenek akiken van mit fogni.. legyen szép kerek melle és feszes popsija .. de persze ne legyen csunya hurkás hasa és az sem árt ha soportol
Aki vékony, annak nem lehet hátsója és hosszú combja? Dehogynem, sõt, akár nagy melle is! Én a vékonyra szavazok.
Tia és Miranda között én nem sok különbséget látok alkatilag, az elsõ max 5 kilóval lehet több. Kérdezõ te el vagy tájolva.
Amiket linkeltél, nekem mindkettõ tetszik... :D
Tia carrere?? Hát szerintem nem vagy tisztában a dolgokkal.
Nekem már tetszett ilyen is-olyan is. Az összkép a lényeg. Mondjuk az biztos, hogy mivel én magas vagyok, hosszú végtagokkal, nekem is inkább a magasabb, hosszú lábú, hosszú combú lányok jönnek be.
Az utóbbi :) De igazából nekem mindegy :D Nem testalkat alapján választok partnert.
Egyértelmûen a telt csajok az eseteim!
Képet linkelhetnél a két típusról, hogy mire gondolsz, úgy könnyebb.
Csak a telt.
Nekem a kicsi de formás mell jön be hozzá illõ csinos popókkal, de ízlések és pofonok különbözõek :)
teltkarcsú, nõies idomok(ami még véletlenül sem kövéret jelent), nem szeretem a soványokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!