Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak a nagy mell (37 db)

Miért szeretik jobban a pasik a nagy melleket?

Legjobb válasz: Az elõbb leirtak igazak, de nem minden férfi van oda a nagy mellekért. Nekem voltak kis és nagy mellû barátnõim. Nem a mell nagysága vagy kicsinysége volt számomra fontos.(SZ)

Az elõbb leirtak igazak, de nem minden férfi van oda a nagy mellekért. Nekem voltak kis és nagy mellû barátnõim. Nem a mell nagysága vagy kicsinysége volt számomra fontos.(SZ)
Van, aki ezt szereti, van aki azt, nem vagyunk egyformák, éppen ebbõl kifolyólag az ízlésünk sem az. A nõk sem egyféle típusú férfit szeretnek: van, aki a mackósat, van, aki a vékonyat, van, aki a kifejezetten kövéret, van, aki az izmosat, és még sorolhatnám. Minden csak ízlés kérdése, tehát a kis mellû lányok ne keseredjenek el: vannak, akiknek õk az igaziak!
biológia! Nagy mell, széles csípõ=termékenység!
Mert az szép és jó és wáhh!

Miért izgatják jobban a pasikat a nagy mellek mint a kicsik?

Legjobb válasz: miért izgatják jobban a nõket a nagy farkak mint a kicsik?

miért izgatják jobban a nõket a nagy farkak mint a kicsik?
én sokkal jobban szeretem a kisebb mellû lányokat!
nemtudom....én a kis melleket szeretem:)
Nem fogod elhinni úgysem de én is a kisebb cicikre bukom. 33f
baromság! nekem mindig is a kismellû vékony, törékeny csajok tetszettek. és iylen bnõim is voltak :D pici tenyérbeillõ cicik..nemiskell nagyobb! :P sõt ha kisebb azsemgáz :P
A kérdező hozzászólása: utolsó: ez aranyos volt :D szóval a 90b még elmegy?
Miért ne :-) ? Eggyes állítások szerint tudat alatti okai vannak pl: nagy mellbõl több tejet tudnak a gyerekeik "inni", így a multban nagyobb esély volt a túlélésre, vagy csak azt hitték. De lehet hogy nem így van :-). Tény és való a nagy mell látványos tud lenni, mint például egy arányosan izmos és egyben szálkás felsõtestû férfi.
Nekem is a kisebb mellû nõk jönnek be, a nagyon nagy mell visszataszító.
engem abszolút nem izgat jobban
Mert a nagy mell szexuálisan vonzó a legtöbb férfi számára. Ez biológia, ìgy lettünk megalkotva mi ffiak. Úgy mint a nõknek az izmos férfi test tetszik. Semmi köze ahhoz, hogy mennyi teje lesz a leendõ anyának.
Pontosan azért, amiért a nõket meg jobban izgatja a nagyobb farok.
Tisztázzuk már, hogy mi a nagy és mi a kicsi. Egy 70A mell visszataszítóan kicsi, olyan mint egy fiú. Egy 100D pedig undorítóan nagy. Ami a jó az 80B, C-tõl egészen a 95B, C-ig és pont. Én mindig az ekkora mellû csajokat szerettem. Nem jó a tejcsárda sem, meg az sem, ha nekem nagyobb a mellem, ugyanis edzek. 28F
szeretem a nagy melleket, de a kedvencem egy b-s mell, a barátnõmé :)
Lehet, hogy jobban izgatják õket viszont elég idegesítõ tud lenni mikor pl. olyan történik velem, hogy kinyílik a bevásáró központ ajtaja, elöttem áll egy pasi és ez a reakció:[email protected]ád!! Nekem nagy mellem van mégis megfogom müttetni, hogy kicsi legyen, vagyis kisebb! 18/L
nah most akkor olvasd el még egyszer amit a 11-es kommentbe írtam.
12-es vagyok. Nem arra céloztam, hogy a nagy mellet csak a tinifiúk szerethetik, hanem arra, hogyha azt gondolod, a kis mell csak nevetséges lehet, nyilván nem láttál még sok mellet. Ha meg igen, nem a legjobbakat foghattad ki.
Mert az a termékenység elsõdleges szinbóluma.
Engem lényegében mindenféle nõi mell izgat, ez baj? A nagy mellek viszont feltûnõek, ergo meg lehet bámulni szinte bármikor a dudorodó felsõt... Ezért úgy tûnhet, hogy a pasikat jobban érdekli pedig szerintem nem, csak többször lehet megnézni...
ma csupa negatív általánosító kérdés van fent a pasikra vonatkozóan. Ma mindenki csalódott vagy mi a fene? vagy ezaz õsz?
A kérdező hozzászólása: Én nem csalódtam, tök szupi kedvem van :) Örülök neki, hogy akkor még sem úgy van ahogy azt én gondoltam :)
Nekem a tenyérnyi nagyságúak jönnek be.
a nagy mell sokkal szebben mutat mint a kicsi. persze vannak határok a túl nagy nem jó, a túl kicsi nevetséges. nem is értem, hogy lehet jobb a kis mell,
A kérdező hozzászólása: De ha szereted a párod akkor végül is mindegy, hogy milyen a melle nem? /nem arra gondolok, hogy szõrös meg hasonlók/
12: ja mert a nagy melleket csak szüzek szerethetik :D istenem mennyi nyomi tinédzser van itt
igazából a b-s tökéletes, a se zavar ha szeretem, de jobban szeretem azokat amiket jól meg lehet fogni, nyilván egy c-s a legjobb, a d-s már probléma tud lenni megint, de akkor is mindig az elsõ és legfontosabb hogy szeressem a barátnõm, a mell csak ez után, mondom ezt úgy hogy mell számomra a legvonzóbb egy nõn, persze személyiség és arc után
Büszkék szoktak lenni rá.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj, remélem, sikerül vele megbeszélned, talán neked is jobb lenne kicsit, bár örülök, hogy más gond úgy nincs :)
Nem tiltja meg a strandolást, csak nem hajlandó velem jönni. :D De köszi egyébként a reakciókat, átgondolom ezeket a dolgokat, és megpróbálom megbeszélni vele :) A kérdezõnek meg bocs az offért:)
Az, hogy megtiltja a strandolást, szerintem is túlmegy a határon (egyik elõzõ válaszoló voltam). Az még elmegy, hogy nem akarja, hogy a lány kihívó ruhákat vegyen fel, de ez már sok.
Én annyira nem bírom felfogni. Na mindegy :D Nyáron tök jó lehet megsülnöd... meg strandolni se lehet... na mindegy, csak nekem ez furcsa.
Noydra: Úgy bírom, hogy ezen kívül semmi, de tényleg semmi gond nincs vele. Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, a szexualitás, a kommunikáció, a bizalom is teljesen rendben van, és már megszoktam ezt a dolgot. Persze ha ezen kívül másban is "korlátozni" akarna, az nem lenne olyan könnyedén elviselhetõ, de ezt megbeszéltük párszor, és el tudtam fogadni. Tény, hogy néha zavar, de valamilyen szinten megértem.
4es, nem tudom, hogy bírod a barátod. Kicsit beteges a viselkedése...
Én bevallom, büszke vagyok.:) De nemtom ebben a helyzetben hogyan lehet féltékenynek lenni...
Az én párom elég ellentétesen áll ehhez a dologhoz... Nagyon oda van a nagy mellekért, imádja az enyémeket, de borzasztó nagy balhékat csinál abból, amikor megbámulnak - amirõl nyilván nem én tehetek. Egyáltalán nem rakom ki a mellem, sõt, mióta együtt vagyunk, egyszer sem volt rajtam olyan felsõ, amiben egyáltalán egy kicsit is lenne dekoltázsom (õ jelezte, hogy zavarja, ha mások látják, én elfogadtam), de egy D-s kosár feltûnõ garbós pulcsiban is... Arról meg ne is beszéljünk, hogy nyáron sosem mehetünk emberek közé strandolni, mert nyilván egy fürdõruhában nem tudom úgy eltakarni, ahogyan õ szeretné... 20N
A nagymellû nõket mindenki meg akarja d*gni, ha a csaj még bulizós is, az nem egy életbiztosítás sajnos. Nekem volt ilyen barátnõm, rövid ideig voltunk egymással, aközben is voltak többen akik bepróbálkoztak nála. Én másnak sosem vágtam fel azzal, hogy nagy a melle, de magamban örültem.
Kb ott lenne vége egy kapcsolatomnak, ha a pasi megpróbálná megmondani, hogy mit vegyek fel és mit ne. Vele vagyok, nyilván nem véletlen, legyen neki elég ennyi. Mondjuk ezzel kapcsolatban nem is csak a korlátozás zavar, sokkal inkább a féltékenykedés.

Pasik! Miért jó a nagy mell? Miért nem tudnak a pasik a lány szemébe nézni?

Legjobb válasz: Mert irdatlan nagy bunkók vagyunk. Én kérek elnézést.

Mert irdatlan nagy bunkók vagyunk. Én kérek elnézést.
Amúgy nekem nem kell nagy mell. Viszont szerintem neked fontos. Szóval nõk, miért fontos nektek a nagy mell ?:D
és a nõknek miért jó az izmos vádli, váll, test? Miért nemjók a vézna fiúk?
rakj már fel egy képet róla :D
A kérdező hozzászólása: Örököltem :D
Sokat dugtam mellbe:P
akkor fõleg kúrnálak. én is mindjárt 20. Hogy van ekkora csöcsöd? :O
A kérdező hozzászólása: Nyóóóócccvannnkettõõõõ múltam... :D Am meg mindjárt 20 :D
Hány éves vagy?
A lelki szemeid a csecsbimbók.
Kérdezõ, maradj csendben :) Nekem 85/E
A kérdező hozzászólása: Persze rakok fel, ha Burny bácsi megengedi :D
Adótok 1%-áért már megy is a kép. Adjam a számlaszámot?:)
ne aggódj, nem csak a nagy mellet bámulják meg..85B-vel az én mellem is megbámulják, én ilyenkor spontán megkérdezem, hogy miért a mellemet nézi, mikor velem beszél...a formás mell esztétikus, szép, figyelemfelkeltõ..nyilván nem azokra a parasztokra gondolok, akik füttyögnek, mint egy kutyának, mert az nem méltó említésre...de ha tényleg szép a melled, akkor ösztönösen nézik..ne haragudj rájuk, nem tehetnek róla, ha rajtakapják magukat, próbálnak tenni ellene, amelyik meg nem, annak a értelmi szintje alacsony, neki már úgy is mindegy...inkább húzd ki magad és légy büszke a testedre...
engem nem érdekel a mell mérete, a formája, a feszessége fontosabb, bár õszintén szólva ez sem olyan érdekes. egy lánynak akkor nem merek a szemébe nézni, ha nagyon bejön, hehe.
Szerintem nem is egészséges az a férfi aki nem nézi meg néha napján a nõk fenekét vagy mellét.Fordítsuk meg a kérdést: ha egy ilyen pasi jönne veled szembe az utcán biztos hogy végig a szemébe néznél ? http://www.graphicshunt.com/images/sexy_guy_model-12802.htm A férfiaknak az elvárásai jóval alacsonyabbak általában, nem kell egy nõnek nagy mellûnek lennie elég ha van neki. Szóval attól hogy valaki megnéz nem kell magad szépnek tartani, sem nagy mellûnek, én például a bányarémeken kívül mindenkit megbámulok. Miért ne? Ingyen van. És még a hiúságotok is erõsíti, tiszta haszon.
100/E..te se lehetsz kisdarab : DDDD 85/C-mmel a szembejövõk ha kivágott póló ha nem, nem a szemembe fognak nézni..:D apáca ruhában lennék is azt néznék..megszoktam :D
kedves kérdezõ...örülj neki hogy utánad néznek, és megcsodálnak, nem ujjal mutogatnak, hogy de ronda az az izé...a másik, nõnek nõies formát tartani, hogy bejöjjön egy pasinak nem nehéz...csak nem kell zabálni...viszont egy pasinak eddzés, meg étrend, meg kutyafüle, hogy kidolgozott teste legyen, ami tettszik a nõknek (tisztelet a kivételnek), ha meg esetleg annyira zavar hogy megnéznek, és még utánad is szólnak, szólj be nekik valamit amivel beégeted õket, vagy öltözz úgy mit az arab nõk mer akkor biztos nem a melleid miatt néznek meg
A kérdező hozzászólása: Jajjj én is úgy kívánlak édes *.* A halál [email protected]ára :D 100/E nagynak számít? :D
Az most véres lenne és amúgy sem adnám kölcsön. Mindig összebarmolva kapom vissza a kölcsön adott cuccokat...
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fontos a nagy mell, csak eléggé idegesítõ, hogyha elmegyek az utcán és minden pasi a mellemet stíröli... Nyár van és nem merek kicsit lengébb felsõt felvenni, mert nem tudok végig menni az utcán, valami hozzászólás nélkül...
mert az a szép. elvonja a figyelmet :P
ha nem dobod ki akkor nem nézik...
A kérdező hozzászólása: Nem a [email protected] nem :D
vegyél fel melltartót, vagy vedd bóknak. azért szeretjük nézni mert nöies, genetekia dolog, szép, puhák, és kanosak lesszünk tölük
Ha a srác normális akkor ígyis-úgyis a szemedbe fog nézni...
Csatlakozom:D
De ha félrefoldulsz úgyis mindenki a melled bámulja. Így legalább nem áltatnak azzal, hogy elõtte a szemedbe néznek. :D
A kérdező hozzászólása: Burny bácsi kuss, te már unhatnád :D Hiába nem veszek fel csöcskirakós felsõt, akkor is ugyanúgy megbámulják... Most szerintetek milyen nõnek lenni? Akárhol mész pesten, látsz egy plakátot, fehérnemûs, csajos plakátok... Nah igen.. És mi nekünk miért nem raknak ki félmeztelen pasikról képet?
Ohh te szegény. Jól kivagy azért.
Akkor bámulj meg te is minden férfit, hátha segít! Bár szerintem csak jobban visszabámulnak majd!:D
Nem tudom, hogy bírod. Kitartás!!!
Hát ez nagyon mellbe vágott. Ház ilyet.
Megkefélnélek.
En ha egy csajjal beszelek termeszetesen megnezem a mellet. De nem azt nezem vegig. Neha eleg nehez nem oda nezni. Neha azert ra ra pillantok. :D

Pasik nektek bejönnek a nagy mellek?

Nem olyan full nagyra gondolok ugy kb 95c-s méret meg ilyenek bejönnek?

Legjobb válasz: Nekem bejön, fõleg ha kemény és kerek, ha lóg akkor már nem.

Nekem bejön, fõleg ha kemény és kerek, ha lóg akkor már nem.
A kérdező hozzászólása: Thx a válaszokat :)
Na ná, hogy bejönnek!!! :D
Aki, azt mondja, hogy nem, az búza!
ajjajj :P , de nem feltétel a méret.
Igen
legyen nagy és természetes, nem baj ha lóg, gravitáció...
#10 vagyok, még annyi hogy akkor jön be ha "gyárilag" kemény és kerek, nem azért mert majd szét durran a szilikontól :D 25/F
Hová jönnek be?
nem jönnek be, irtózunk tõle!
El kell keserítselek: a C közepes méret. A: alig, B: kicsi, C: közepes, D: ...
23:28 Nagyon bírom az ilyen álszent fickókat.... :S
Igen, bejönnek. Az extrém nagyok persze azért már nem.
persze, de csak ha nem szilikon, imádom a nagy melleket:) 21f
Ja, képet kérünk. :D Egyébként én is a kisebbet és az átlagosat szeretem jobban, de kinek mi áll jól, úgy vagyok vele.
küldj egy képet megmondom :D bár én a kismellû hölgyekre bukok de lehet a tieid pont az eseteim :D
képet

Miért bámulják meg a nagyobb mellű nőket a pasik? Engem nagyon zavar főleg mikor a melleimmel beszélgetnek nem is velem!

Legjobb válasz: Mert tudatlanok. Ha a szemébe néznének az illetõnek, kis idõn belül meg is foghatnák ;)

Mert tudatlanok. Ha a szemébe néznének az illetõnek, kis idõn belül meg is foghatnák ;)
Ami a kirakatban van, azt megnézzük.
Szerintem a pasik mindenféle nõi mellet megnéznek. :) De nekem is az átlagosnál nagyobbak a kebleim, egyenesen zavarba ejtõ, amikor a dekoltázsodba bámul a pasi. És rajtam soha nincs kivágott felsõ, sem átlátszó. Asszem genetikailag vannak erre kódolva. :D
Nekem pici cicim van, ha nyakig zártban vagyok nem nézik, ha kivágottban, átlátszóban akkor bámulják, ha melltartó nélkül, akkor meg nagyon rákattannak. Viszont tudom, hogy ez így van, teháût nem lepõdöm meg, ha egy kivágott áttetszó ruhában vagyok melltartó nélkül és néz valaki. Tudom, nagy cici nyakig zártban is látványos, de... valahogy mégsem sajnállak :DDD
Mer szép pontt:)
Engem is zavar ha nagyon bámulnak, fõleg ha még hozzáfûznivlójuk is van... A megoldás a nem túl kivágott felsõ.
Nem kell kirakni a kirakatba, és máris a szemedbe néz majd mindegyik. Avagy "aki kupiba megy ne csodálja ha..."
Nekem bemutatkozásnál nézik a mellem folyton, bosszant egy kicsit, de nemtudok mit csinálni.szorítsam le vagy mi?
Hát nekem szintén nagy mellem van. És ha kivágott felsõ van rajtam ha nem mindig megbámulnak. Néha télleg irtó kellemetlen tud lenni...Amúgy ja ez van a pasikba programozva. Ha zavar, hogy beszéd közben is a melledet nézi csak ennyit mondj: "Mi lenne ha nem a melleimhez beszélnél?"
szintén nagymellûek táborát erõsítem, és a barátom egyenesen nevetett, amikor mondtam neki hogy szeretném ha kisebb melleim lennének... "te vagy az elsõ barátnõm, aki nem akar nagyobb melleket".... nemszeretem hogy nézik. akkor is nézik, ha pulcsit veszek meg tényleg nem rakom ki õket... így vannak kódolva.
Szerintem azárt nézzték a melledet mert szerintem nagy volt a dekoltásod vagy tulságosan felnyomtad a cicid.

Honnan számít nagynak a női mell? és mi az ami még kicsi? Mit gondol egy pasi a nagy mell láttán? És mit a kis ciciktől? Milyen gondolatok vannak a fejében?

Jó, ha szeret a pasim a cicimet is szereti majd, de mégis? Eddig csak óriási mell? barátn?i voltak, azt bámulta meg, erre itt vagyok én és hiába szeret a nagy mellekkel biztosan jobban kívánna. Mit gondol pl szex közben , mit érez valójában a pasi akinek kis mell?(75B is alig:-( a barátn?je?

Legjobb válasz: megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.

megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.
Szerintem ezt neked kellene tõle megkérdezned, mert minden férfi máshogy van ezzel. Nekem is kis melleim vannak, de a barátom imádja õket és bár én az elején nagyon szégyelltem, õ nem szereti a nagy melleket. Ha veled van, akkor biztosan szeret és így fogad el, ahogy vagy. Ezen kár stresszelned, aki a nagy melleket szeretni, az olyan barátnõt keres, én soha nem nagyobbíttatnám meg mondjuk egy pasi kedvéért, aki szeret, fogadjin el így. Sztem ne aggódj.
én is abba a kategóriába tartozok sajnos, és én se tudom így elfogadni magam, de a barátom szeret...persze nem bánná, hogyha nagyobb lenne, mert ugye azok mégis látványosabbak, és jobb õket fogdosni is, de mondta, hogyha valamit megváltoztatnék magamon akkor már nem "szeretne", szal azt pl semmiképp nem akarná, hogy megmûtessem magam emiatt, mert õ így szeret ahogy vagyok:)
Nyugi csajszikám, lazaság, weled wagyok:) énis ebbe a kínba szenvedek, de nem ez a fontos... a nagymellu picsákat a pasik csak meg akarják b...ni, és néha a kismellueket is... énis utállom hogyha egy sokkal szebb ribancot látok mint én, kibaszottul utállom, az a gyenge pontom.. de így kell magunkat elfogadni, ez wan sajna :( de attol még nem wagy kevesebb, mert nincsenek nagy melleid, akkor biztos wan benned walami sokkal jobb mint a nagy csocsok... és ezt most oszintén mondom.. énis attol félek h a pasim az olyan csajokat nézi meg wagy olyanok teccenek neki, de NEM ERDEKEL!!! Fel a fejjel, kitartást, én melletted wagyok :)
Kis mell, nagy mell, kis farok vagy nagyfarok ennyi erõvel akkor mi nõk is csak a nagyfaszúakat bámuljuk meg??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, vagyon aranyosak vagytok! (a hetedik kommentre: az én cicimnek nem csak a felét lehet átfogni 1 tenyérrel, hanem (bõven) az egészet :s )
Ha szereted a párod akkor ezt hagyd abba!!!Hogyan kívánhatná a melleid mikor folyton azt hajtogatod, h kicsi, h nem szép.Hallottam már olyan h egy nõ annyisszor hajtogatta h nagy a feneke ameddig a párja, aki addig megveszett a csaj feneke miatt, megundorodott tõle..Ezért mondom, nekem sincsenek nagy melleim, de büszke vagyok rájuk és soha de télleg soha nem volt még emiatt problémám :D szóval ÖNBIZALOM
Minden pasi más. Ezzel te ne foglalkozz. Sok férfi van úgy, hogy a nagy melleket szereti, de szép formás mellekért oda vannak. Szal lehet a tied kicsi, de formás a volt barátnõié meg lehet, hogy nagyok voltak de egy lógós akármi... semmi szépség benne. Légy büszke a melleidre. :) (pasi voltam)
Ez a mell téma látom majdnem olyan mint nálunk a farok-téma. Állandóan fõ a fejünk miatta, de én megmondom a frankót: a nagy csöcsök elõbb-utóbb megereszkednek, és néha már 20 évesen sincs tartásuk, és általában nem a legszebb a bimbójuk sem, szóval a dekoratív összhang sokkal fontosabb mint a méret. Ha több mint a felét át lehet fogni 1 tenyérrel az a jó! Pl én sem parázok amiatt hogy a farkam a nagyátlag szórásának kereken a számtani közepe, mert amúgy szép formás. Pl te hogy vagy ezzel a dologgal, neked sem hiányozna egy 20-as a puncidba nemde?
Ez egy adottság, el kell fogadni. Bár tudom, hogy nehéz. És ez csak egy apróság, nem ezért fog valaki választani, és szeretni.
Noh.Szóval..szerintem egy kis mellet is lehet "nagyon szeretni"Én pl azokért vagyok oda...néha le is szólnak érte hogy aki tetszik nekem hogy neki milyen kicsi... na.. és?Én így szeretem õt!Inkább legyen kicsi szép formás, mint egy nagy lógós...Bár ezzel szerintem mindenki máshogy van...Én nem a melléért szeretek egy nõt...
En mindig a cicis fajtaba tartoztam, nekem meg emiatt voltak problemaim.85C. Evek alatt megtanultam, hogyha egy ferfi szeret, tokmindegy mekkorak a melleim. - a melleid. Ne gorcsolj ezen! A kedvesemnek pattanas mellu noje volt elottem akinek viszont sokkal jobb alakja volt mint nekem...sorolhatnam. De szeret ahogy vagyok es ez a lenyeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszolkat! már kérdeztem tõle, és azt mondja, õ így imád és kész, ne ezzel foglalkozzak de ez nem így meg, nem véletlenül voltak eddig nagymellû barátnõi, és a hevarjaival is azokat bámulja, és néha "poénból" fikázzák akinek kicsi van, és ha szólok érte, akkor persze énrám nem vonatkozik, de hát mégis, hisz nekem is oylan :(
Hát ez tényleg változó.Az én barátom a nagy melleket szereti, és hát nekm nagy van.Õ ezt imádja és állandóan puszilgatja meg simogatja mondja h milyen szépek.Na de nem akarlak elkedvetleniteni szerintem vannak olyan pasik akik kifejezetten A kis mellû lányokat szeretik.
Nekem sincs nagy mellem (kb. 75B), de a barátom azt mondja, hogy "imádja az édes pici melleim".. Az elõzõ barátom is szerette, neki a nagy mell nem is tetszik. És nem egy pasit ismerek, aki inkább a kisebb mellekre bukik, szóval ne aggódj :)

A pasiknak bejön a nagy mell vagy inkább a kisebbet részesítik előnybe?

Legjobb válasz: ez olyan kérdés mint pl "a pasik a szõke vagy a barna hajú csajokat szeretik jobban?" ezt nem lehet megválaszolni, mivel vannak olyan pasik, akik a kicsi mellet részesítik elõnyben, és vannak, akik a nagyobbakat. Ez ízlés kérdése;)

ez olyan kérdés mint pl "a pasik a szõke vagy a barna hajú csajokat szeretik jobban?" ezt nem lehet megválaszolni, mivel vannak olyan pasik, akik a kicsi mellet részesítik elõnyben, és vannak, akik a nagyobbakat. Ez ízlés kérdése;)
Ez tényleg változó. Ízlés válogatja. :)
Mindenesetre nekem a kis mell jön be. ;)
Nem kellene a nõknek ebbõl problémát csinálni. Mi nõk úgy vagyunk ezzel a "mell-dologgal", mint a férfiak a pénisz méretével. Nem ezen múlnak a dolgok! Szerintem. Egyébként a férfiak nagy része ha valamit nem szeret, az a mû cici. Persze biztos van, akinek az jön be.
"Mellbõl egy maroknyi is elég!" illetve két maroknyi! :-D
arányos legyen, illjen a személyiségéhez, a testéhez. ha ez megvan akkor mindegy hogy kicsi vagy nagy, hisz odaillik és kész.
a közepes 75-80 as méretû bõven elég, a lényeg úgyis az hogy milyen formás és milyen szép mellbimbó ékesíti meg!
Hogy mennyire jön be, azt talán azzal mérheted le a legjobban, ha felnézel egy társkeresõre. Mennyi ott a nagy mellû nõ? Amennyi az utcán? Akkor kb. egyformán 'jönnek be'. Vagy sokkal kevesebb? Akkor biza valaki elkapkodja õket... nem?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:)

Pasikat mennyire zavarja a nagyon kicsi mell?

Tényleg igaz lenne hogy ha igazán szeret akkor nem ezt nézi? Engem nagyon zavar!

Legjobb válasz: az összhatás a lényeg, de van aki nagyon mell centrikus. nálam inkább az összhatás, az alak az arc, és akkor már inkább a formás feszes fenék mint a nagy mell. persze a kettõ együtt is járhat:)

az összhatás a lényeg, de van aki nagyon mell centrikus. nálam inkább az összhatás, az alak az arc, és akkor már inkább a formás feszes fenék mint a nagy mell. persze a kettõ együtt is járhat:)
Képet akajok!
egyáltalán nem... van aki elutasítja, van aki ha szeret elfogadja, és van akinek ez tetszik, ez személyfüggõ....
A mell csak bónusz ! :)
Nem zavar, nekünk is olyan van.
tényleg igaz, de van akit nagyon zvar, van akit meg egyáltalán nem.. embere válogassa
Ha az vagy, akire gondolok, akkor nem kicsi az :D
Egyet mondok neked, vagyis írok. Lehet, hogy lesznek, akik a melled miatt utasítanak vissza, de nem lesznek olyanok, akik csak a melledért lesznek veled.
Az arc, az alak úgy összességében, na és a személyiség a lényeg.

Ha itt majdnem minden pasi azt mondja, a kis mellek jönnek be neki, miért mégis a nagy mell a menõ?

Általában itt a kérdéseknél rengeteg srác írja azt hogy nem kell nagy mell, nekik a kisebbek jönnek be. Oké. De mégis a net tele van olyan képekkel hogy a csajnak dinnye méretû mellei vannak és mindenki arra folyatja a nyálát. Miért? Rettenetesen érzem magam az alig B-s melleimmel, legszívesebben mindig nagykabátban járnék :S

Legjobb válasz: Társaságban elvárt, hogy a nagy mellek tetszenek.

Társaságban elvárt, hogy a nagy mellek tetszenek.
Én bevallom nagy mell párti vagyok fogalmam sincs miért egyszerûen csak. Viszont ezt nem azt jelenti, hogy a kis mellûeket lenézném vagy ilyesmi mert a kis mell is lehet szép és való igaz egy nõn nem elsõdleges szempont a mell. Az is fontos hazudnánk ha azt mondanánk, hogy nem, de nem elsõdleges.
nekem pl a kis mell IS bejön, ennyi. nem vagyok válogatós, viszem a csöcsösöket is
Micsoda méltatlankodás. :) A nagy mellek erõs szexualitást sugallnak. A kicsik (nálam) inkább intelligenciát. Mindkettõ elfogadható, nyilván éppen az tetszik jobban, amilyen állapotban vagyok. A nagymellûekrõl általában az az elképzelés, hogy biztosan sokan szólítják le õket, ehhez már hozzászoktak szereti a szexet (fõleg, ha kihangsúlyozza a melle méretét), ezért nyilván könnyebb is ágyba vinni. A kismellûekrõl inkább a visszafogottság, megfontoltság, de ez a sztereotípia jól látszik a lányok öltözködésében is! Egyébként meg ha az ágyban vagytok, tök mindegy egy férfinak, mekkora a melled, elég az, ha van.
Legyen melle de nem kellenek Z méretû cicik
Mert ez a divat, gondolj bele ha a kis mell lenne az, akkor nem lenne aki befizetne a drága mellnagyobbító mútétekre és felkopna a plasztikai sebészek álla.
Ezt úgy hívják, h álszentség. Szánalmas tulajdonság, de sajna ezen az oldalon Level 1000000!
Hidd el megvan az oka, de nem fogom világgá kürtölni. :)
Az a legtöbbször nem úgy szól, hogy "nekem a kis mell tetszik", hanem inkább "nekem a kis mell is tetszik". Bármilyen nehéz is megérteni, de a férfiak számára a nõ nem csak két mellbõl áll, így nem ez a fõ szempont abban, hogy tetszik-e valakinek az adott nõ.
Erre csak saját magammal tudok példálozni. Naszóval...pornóban sokkal jobban érdekel egy méretes farok valahogy jobb az a film. Viszont a valóságban nem kéne egyáltalán. 13-16 centi a legjobb. A 25-ös csak a képen néz ki jól....remélem tudtam segíteni
Szerintem az itt lévõknek mindegy, csak mell legyen.
85/D-E méretû a mellem. Ha akarnám se tudnám elrejteni, zárt pólóban is látszik. Nem voltam még fiúval(nem kérek jelentkezõt köszi) és nem is vagyok szûz*urva. De rosszul esik, hogy ha már egy egyszerû basic toppot fölveszek, akkor az már "ri*ancos" és könnyûvérûnek vagyok titulálva, pedig korántsem vagyok az. Korombeliek (18-22) meg hódolnak a divatnak, miszerint a kis mellû, nagyon vékony lányok a menõk, akik a nyakukba fölnyomják dekoltázsukat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!