Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak a nagy (1229 db)

Miért szeretik jobban a pasik a nagy melleket?

Legjobb válasz: Az elõbb leirtak igazak, de nem minden férfi van oda a nagy mellekért. Nekem voltak kis és nagy mellû barátnõim. Nem a mell nagysága vagy kicsinysége volt számomra fontos.(SZ)

Az elõbb leirtak igazak, de nem minden férfi van oda a nagy mellekért. Nekem voltak kis és nagy mellû barátnõim. Nem a mell nagysága vagy kicsinysége volt számomra fontos.(SZ)
Van, aki ezt szereti, van aki azt, nem vagyunk egyformák, éppen ebbõl kifolyólag az ízlésünk sem az. A nõk sem egyféle típusú férfit szeretnek: van, aki a mackósat, van, aki a vékonyat, van, aki a kifejezetten kövéret, van, aki az izmosat, és még sorolhatnám. Minden csak ízlés kérdése, tehát a kis mellû lányok ne keseredjenek el: vannak, akiknek õk az igaziak!
biológia! Nagy mell, széles csípõ=termékenység!
Mert az szép és jó és wáhh!

Mit gondolnak a pasik a nagy szemről?

A kicsi szem titokzatos,szexi és a nagy?

Legjobb válasz: Én is nagy szemeket szeretnék *.* Szerintem sokkal szebb mint a pici

Én is nagy szemeket szeretnék *.* Szerintem sokkal szebb mint a pici
szerintem rohadtul örülj a szemeidnek...nekem k*rva kicsi szemeim vannak, és minden nap mindig rohadtul festenem kell magam, hogy ne nézzenek kínainak.
megbeszéltük:D
Szerintem is a nagy szem sokkal szebb, kifejezõbb beszédesebb. A kicsi olyan szúrós, sündisznószem, az nem szép. Bár azt is lehet optikailag nagyítani.
Hát, szerintem a nagy sokkal szebb, mint a kicsi. Nem láttam olyat, akinek a kicsi tetszett volna a naggyal szemben.
A kérdező hozzászólása: énmeg kis szemeket szeretnék merteza kerek bánatoskutya szemek :@ nme kell ez nekem.
A kérdező hozzászólása: XD énmeg minden nap órákat állok a tükör elõtt hogy ne ilyen nagy bánatoskutya béna szemeim legyenek hanem titokzatos kis szemeim.
cserélünk bazki:D?:D
A kérdező hozzászólása: cseréljünk :D

Miért izgatják jobban a pasikat a nagy mellek mint a kicsik?

Legjobb válasz: miért izgatják jobban a nõket a nagy farkak mint a kicsik?

miért izgatják jobban a nõket a nagy farkak mint a kicsik?
én sokkal jobban szeretem a kisebb mellû lányokat!
nemtudom....én a kis melleket szeretem:)
Nem fogod elhinni úgysem de én is a kisebb cicikre bukom. 33f
baromság! nekem mindig is a kismellû vékony, törékeny csajok tetszettek. és iylen bnõim is voltak :D pici tenyérbeillõ cicik..nemiskell nagyobb! :P sõt ha kisebb azsemgáz :P
A kérdező hozzászólása: utolsó: ez aranyos volt :D szóval a 90b még elmegy?
Miért ne :-) ? Eggyes állítások szerint tudat alatti okai vannak pl: nagy mellbõl több tejet tudnak a gyerekeik "inni", így a multban nagyobb esély volt a túlélésre, vagy csak azt hitték. De lehet hogy nem így van :-). Tény és való a nagy mell látványos tud lenni, mint például egy arányosan izmos és egyben szálkás felsõtestû férfi.
Nekem is a kisebb mellû nõk jönnek be, a nagyon nagy mell visszataszító.
engem abszolút nem izgat jobban
Mert a nagy mell szexuálisan vonzó a legtöbb férfi számára. Ez biológia, ìgy lettünk megalkotva mi ffiak. Úgy mint a nõknek az izmos férfi test tetszik. Semmi köze ahhoz, hogy mennyi teje lesz a leendõ anyának.
Pontosan azért, amiért a nõket meg jobban izgatja a nagyobb farok.
Tisztázzuk már, hogy mi a nagy és mi a kicsi. Egy 70A mell visszataszítóan kicsi, olyan mint egy fiú. Egy 100D pedig undorítóan nagy. Ami a jó az 80B, C-tõl egészen a 95B, C-ig és pont. Én mindig az ekkora mellû csajokat szerettem. Nem jó a tejcsárda sem, meg az sem, ha nekem nagyobb a mellem, ugyanis edzek. 28F
szeretem a nagy melleket, de a kedvencem egy b-s mell, a barátnõmé :)
Lehet, hogy jobban izgatják õket viszont elég idegesítõ tud lenni mikor pl. olyan történik velem, hogy kinyílik a bevásáró központ ajtaja, elöttem áll egy pasi és ez a reakció:[email protected]ád!! Nekem nagy mellem van mégis megfogom müttetni, hogy kicsi legyen, vagyis kisebb! 18/L
nah most akkor olvasd el még egyszer amit a 11-es kommentbe írtam.
12-es vagyok. Nem arra céloztam, hogy a nagy mellet csak a tinifiúk szerethetik, hanem arra, hogyha azt gondolod, a kis mell csak nevetséges lehet, nyilván nem láttál még sok mellet. Ha meg igen, nem a legjobbakat foghattad ki.
Mert az a termékenység elsõdleges szinbóluma.
Engem lényegében mindenféle nõi mell izgat, ez baj? A nagy mellek viszont feltûnõek, ergo meg lehet bámulni szinte bármikor a dudorodó felsõt... Ezért úgy tûnhet, hogy a pasikat jobban érdekli pedig szerintem nem, csak többször lehet megnézni...
ma csupa negatív általánosító kérdés van fent a pasikra vonatkozóan. Ma mindenki csalódott vagy mi a fene? vagy ezaz õsz?
A kérdező hozzászólása: Én nem csalódtam, tök szupi kedvem van :) Örülök neki, hogy akkor még sem úgy van ahogy azt én gondoltam :)
Nekem a tenyérnyi nagyságúak jönnek be.
a nagy mell sokkal szebben mutat mint a kicsi. persze vannak határok a túl nagy nem jó, a túl kicsi nevetséges. nem is értem, hogy lehet jobb a kis mell,
A kérdező hozzászólása: De ha szereted a párod akkor végül is mindegy, hogy milyen a melle nem? /nem arra gondolok, hogy szõrös meg hasonlók/
12: ja mert a nagy melleket csak szüzek szerethetik :D istenem mennyi nyomi tinédzser van itt
igazából a b-s tökéletes, a se zavar ha szeretem, de jobban szeretem azokat amiket jól meg lehet fogni, nyilván egy c-s a legjobb, a d-s már probléma tud lenni megint, de akkor is mindig az elsõ és legfontosabb hogy szeressem a barátnõm, a mell csak ez után, mondom ezt úgy hogy mell számomra a legvonzóbb egy nõn, persze személyiség és arc után

Más nőknek is beszólnak a pasik a nagy fenekük miatt?

23 éves vagyok, eddig is kaptam pár beszólást a nagy fenekem miatt, de mostanában még többet kapok, pedig nem híztam, sőt inkább fogytam. Pár cigány (bocsánat!) tápos disznónak nevezett, egy beszólt, hogy de undorító a hájas seggem, pár idősebb, talán még az általános iskolát sem kijáró bunkó meg megjegyezte, hogy "az igen, ha ez meglovagolna.. hahaha", meg azt is hallottam már párszor, hogy "huu, van koffer".. pedig azért annyira nem is nagy a fenekem! Sokkal ducibb nők is vannak tőlem. A combjaim is vastagabbak kicsit, de a hasam nem nagy, és a derekam is karcsú. Soha nem hallom, hogy más duci nőnek beszólnának, pedig sokkal futok össze napközben (boltban, buszmegállóban, parkokban). Lehet nekem van olyan kisugárzásom, hogy muszáj legyen ezeknek a taplóknak beszólniuk?

Legjobb válasz: A bunkók és cigányok külön kategória. Én csontsovány voltam, mégis beszóltak, hogy lefolyok a biciklirõl, mert félre kellett állniuk a bicikliúton.

A bunkók és cigányok külön kategória. Én csontsovány voltam, mégis beszóltak, hogy lefolyok a biciklirõl, mert félre kellett állniuk a bicikliúton.
Én nagyon vékonyra fogytam pár éve, a cigók és a parasztok így is találnak rajtam olyat, amire be tudnak szólni, õk sajnos ilyenek. Szerintem lehet benned valami, amit észrevesznek és mást nem tudnak megszólni, mert engem még télen is megtalálnak a buszon idióták, sapka a fejemben, óriási sálból ki se látszok, de odajön a parasztja h nézzem meg a márkás verszacse pólóját, na mi van, blondi, nem elég márkás neked? Nyáron pedig azzal oltanak, hogy "nagyobb a csöcsöm, mint a kiscsajnak és mégis visszapofázik" - mert én visszapofázok.
szép , guszta a nagy koffer , tudod , azt szokták mondani, hogy nagy kofferba jó pakolni, ne törõdj a beszólásokkal,
1. cigók.. 2. ha nagy akkor nagy, van ami egészséges és van ami beszólástól függetlenül, egyszerûen fölösleges. Nem egészséges, hátráltat a mozgásban.. 3. én senkinek sem szólok be, a nõi feneket megcsapni kell nem oltogatni hogy ha nem tetszik.
* hozzátenném közismert tény, hogy a nõknek szükségük van a fogdosásra.. Egy-egy kis ütés a fenék tájékon élénkíti a vérkeringést, a méreganyagok elszállítását így a narancsbõr kialakulását csökkenti, segíti a sejtanyagcserét -> a fogyást is.
Én nekem is egyszer beszóltak. Szájba is rúgtam õket, na az óta nem szólnak be.
" Szerintem lehet benned valami, amit észrevesznek" Ott a pont. Kisugárzás, vagy eleve már félve mész az utcára, hú ki fog beszólni megint. Tudom, mert én is ilyen vagyok, engem gyerekkoromban a szemüvegem és a kreol bõröm miatt szívattak, késõbb a duciságom miatt, lefogytam, de gyakran már elõre félek egy-egy szembejövõ csoportnál, inkább átmegyek a másik oldalra. Amúgy meg legyen ennyi örömük, húú, többen vagyunk, beszólunk egy magányosan sétáló lánynak, ezért érdemes élni... Ami érdekes még, hogy 45-50-es férfiak sokkal többször találtak be, mint fiatalabbak.
Biztosan beszólnak másnak is, más miatt is, csak nem okvetlen beszélnek errõl, fölösleges felemlegetni a sértéseket. Aki beszól, az a saját önbizalomhiányát kompenzálja. Nem sok köze van a realitáshoz a beszólásoknak.
Kár, hogy nem ez lesz az, ami elõször az eszembe jut, amikor egy a csupasz hasát vakaró, büdös görény utánam szól mikor megyek dolgozni, hogy de megd*gnálak, cica.
Nem gondoltad, hogy a pasik meg tudnak bántódni?! OMFG. Get a brain.
meg fog persze. de nem egykönnyen, mint ti. holnap egy ágybareggelit nyomass neki és oké lesz.

Honnan számít nagynak a női mell? és mi az ami még kicsi? Mit gondol egy pasi a nagy mell láttán? És mit a kis ciciktől? Milyen gondolatok vannak a fejében?

Jó, ha szeret a pasim a cicimet is szereti majd, de mégis? Eddig csak óriási mell? barátn?i voltak, azt bámulta meg, erre itt vagyok én és hiába szeret a nagy mellekkel biztosan jobban kívánna. Mit gondol pl szex közben , mit érez valójában a pasi akinek kis mell?(75B is alig:-( a barátn?je?

Legjobb válasz: megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.

megbámulni nagy dolgokat lehet. Tetszik, nem tetszik ez van. Ami kicsi az maximum aranyos vagy helyes lehet, de lássuk be, fantasztikus nem. Akármennyire is szeret téged és akármennyire is meg van elégedve a ciciddel, a wow felkiáltás akkor is csak a nagy csöcsöknek fog kijárni. A te cicieidnek soha. A pasik vizuális lények. Látni, fogni érezni szeretnek. Ezt el kell tudni viselni. Végezz el egy kisérletet. Kérdezz meg pasikat, akiknek komoly, legalább egy éve tartó kapcsolatuk van arról, hogy milyen számukra egy bomba nõ. Aztán vesd össze a képet a barátnõjükkel, akit szeretnek és akivel együtt vannak. Ég és föld. Ez azért van, mert a párkapcsolat nem a férfi sajátja. A férfi nincs párkapcsolatra programozva. Ezért a párkapcsolati preferencia és a szexuális preferenci nincs összhangban. Vulgálisan fogalmazva nem azzal akar együtt élni, akit orrba-szájba kefélne. Azok a megnyilatkozások, amiket te sérelmezel, azok a szexuális preferenci megnyilvánulásai. Nincs semmi közük hozzád, a párkapcsolathoz. Még csak össze sem vet benneteket, mert egyszerûen te nem abba a csoportba tartozol. Nem azt mondom, hogy nyugodj bele a dologba. Bizonyos mértékig idomítható egy férfi. De az idomítás nem a gondolkozását fogja megváltoztatni. A legtöbb, amit elérhetsz, hogy a jelenlétedben nem fog ilyenek mondani. Csak gondolni. Vigyázz azonban mennyire sérelmezed a dolgot. Számára nem érthetõ a problémád. Téged szeret, veled van, azt meg meg szeretné ba**ni. Nem egy kategória. Nem is érti, hogy neked hogyan jut eszedbe erre így reagálni. Könnyen hisztinek értelmezheti.
Szerintem ezt neked kellene tõle megkérdezned, mert minden férfi máshogy van ezzel. Nekem is kis melleim vannak, de a barátom imádja õket és bár én az elején nagyon szégyelltem, õ nem szereti a nagy melleket. Ha veled van, akkor biztosan szeret és így fogad el, ahogy vagy. Ezen kár stresszelned, aki a nagy melleket szeretni, az olyan barátnõt keres, én soha nem nagyobbíttatnám meg mondjuk egy pasi kedvéért, aki szeret, fogadjin el így. Sztem ne aggódj.
én is abba a kategóriába tartozok sajnos, és én se tudom így elfogadni magam, de a barátom szeret...persze nem bánná, hogyha nagyobb lenne, mert ugye azok mégis látványosabbak, és jobb õket fogdosni is, de mondta, hogyha valamit megváltoztatnék magamon akkor már nem "szeretne", szal azt pl semmiképp nem akarná, hogy megmûtessem magam emiatt, mert õ így szeret ahogy vagyok:)
Nyugi csajszikám, lazaság, weled wagyok:) énis ebbe a kínba szenvedek, de nem ez a fontos... a nagymellu picsákat a pasik csak meg akarják b...ni, és néha a kismellueket is... énis utállom hogyha egy sokkal szebb ribancot látok mint én, kibaszottul utállom, az a gyenge pontom.. de így kell magunkat elfogadni, ez wan sajna :( de attol még nem wagy kevesebb, mert nincsenek nagy melleid, akkor biztos wan benned walami sokkal jobb mint a nagy csocsok... és ezt most oszintén mondom.. énis attol félek h a pasim az olyan csajokat nézi meg wagy olyanok teccenek neki, de NEM ERDEKEL!!! Fel a fejjel, kitartást, én melletted wagyok :)
Kis mell, nagy mell, kis farok vagy nagyfarok ennyi erõvel akkor mi nõk is csak a nagyfaszúakat bámuljuk meg??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, vagyon aranyosak vagytok! (a hetedik kommentre: az én cicimnek nem csak a felét lehet átfogni 1 tenyérrel, hanem (bõven) az egészet :s )
Ha szereted a párod akkor ezt hagyd abba!!!Hogyan kívánhatná a melleid mikor folyton azt hajtogatod, h kicsi, h nem szép.Hallottam már olyan h egy nõ annyisszor hajtogatta h nagy a feneke ameddig a párja, aki addig megveszett a csaj feneke miatt, megundorodott tõle..Ezért mondom, nekem sincsenek nagy melleim, de büszke vagyok rájuk és soha de télleg soha nem volt még emiatt problémám :D szóval ÖNBIZALOM
Minden pasi más. Ezzel te ne foglalkozz. Sok férfi van úgy, hogy a nagy melleket szereti, de szép formás mellekért oda vannak. Szal lehet a tied kicsi, de formás a volt barátnõié meg lehet, hogy nagyok voltak de egy lógós akármi... semmi szépség benne. Légy büszke a melleidre. :) (pasi voltam)
Ez a mell téma látom majdnem olyan mint nálunk a farok-téma. Állandóan fõ a fejünk miatta, de én megmondom a frankót: a nagy csöcsök elõbb-utóbb megereszkednek, és néha már 20 évesen sincs tartásuk, és általában nem a legszebb a bimbójuk sem, szóval a dekoratív összhang sokkal fontosabb mint a méret. Ha több mint a felét át lehet fogni 1 tenyérrel az a jó! Pl én sem parázok amiatt hogy a farkam a nagyátlag szórásának kereken a számtani közepe, mert amúgy szép formás. Pl te hogy vagy ezzel a dologgal, neked sem hiányozna egy 20-as a puncidba nemde?
Ez egy adottság, el kell fogadni. Bár tudom, hogy nehéz. És ez csak egy apróság, nem ezért fog valaki választani, és szeretni.
Noh.Szóval..szerintem egy kis mellet is lehet "nagyon szeretni"Én pl azokért vagyok oda...néha le is szólnak érte hogy aki tetszik nekem hogy neki milyen kicsi... na.. és?Én így szeretem õt!Inkább legyen kicsi szép formás, mint egy nagy lógós...Bár ezzel szerintem mindenki máshogy van...Én nem a melléért szeretek egy nõt...
En mindig a cicis fajtaba tartoztam, nekem meg emiatt voltak problemaim.85C. Evek alatt megtanultam, hogyha egy ferfi szeret, tokmindegy mekkorak a melleim. - a melleid. Ne gorcsolj ezen! A kedvesemnek pattanas mellu noje volt elottem akinek viszont sokkal jobb alakja volt mint nekem...sorolhatnam. De szeret ahogy vagyok es ez a lenyeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszolkat! már kérdeztem tõle, és azt mondja, õ így imád és kész, ne ezzel foglalkozzak de ez nem így meg, nem véletlenül voltak eddig nagymellû barátnõi, és a hevarjaival is azokat bámulja, és néha "poénból" fikázzák akinek kicsi van, és ha szólok érte, akkor persze énrám nem vonatkozik, de hát mégis, hisz nekem is oylan :(
Hát ez tényleg változó.Az én barátom a nagy melleket szereti, és hát nekm nagy van.Õ ezt imádja és állandóan puszilgatja meg simogatja mondja h milyen szépek.Na de nem akarlak elkedvetleniteni szerintem vannak olyan pasik akik kifejezetten A kis mellû lányokat szeretik.
Nekem sincs nagy mellem (kb. 75B), de a barátom azt mondja, hogy "imádja az édes pici melleim".. Az elõzõ barátom is szerette, neki a nagy mell nem is tetszik. És nem egy pasit ismerek, aki inkább a kisebb mellekre bukik, szóval ne aggódj :)

Ha randi után annyit ír a pasi, hogy nagyon jól érezte magát velem, meg 1-2 semmitmondó dolgot, akkor szerintetek az mit jelent?

Semmi utalást nem tett arra, hogy akarna még látni, de mégis írt. Vagy ez csak szimpla kedvesség volt t?le, ami úgy érezte, kijár nekem?

Legjobb válasz: Nem tudjuk, hogy mire gondolt A PASI. Mert nincs A PASI, mint ahogy A NÕ sincs, hanem van sok pasi, és hogy mire gondol az, amelyiket te pont kifogtad, azt csak õ maga tudja. Türelem.

Nem tudjuk, hogy mire gondolt A PASI. Mert nincs A PASI, mint ahogy A NÕ sincs, hanem van sok pasi, és hogy mire gondol az, amelyiket te pont kifogtad, azt csak õ maga tudja. Türelem.
Dugni akar, és nyitva hagyta a kiskaput. Szerintem.
Szerintem örülj neki, hogy írt:) Ha nem volt megbeszélve, hogy írni fog, akkor szerintem oké. Nem kell úgy elkapkodni ezt az , , összejövést".
én 25F pasi vagyok, hasonlóan cselekedtem! Figyelj rám, adj neki esélyt! Énis õszintén akartam a lánnyal, de elsõ randin nem lehet nyomulni! Sajnos engem elkönyveltek gyáva fa.sznak, bár az egy másik történet, nekem emiatt nem adtak több esély, az illetõ ráfogta, hogy ez elég idõ és lehetõség lett volna lépni. Te ne kövess el ilyen hülyeséget.
Én akkor írok ilyet, ha nem igazán éreztem jól magam. De hozzá szoktam tenni, hogy nincs tovább. (Persze finomabban.) Ha szeretnék folytatást, akkor ezt is jelzem.
Én zavarba jöttem:) de nagyon
"Jajj, de kívánom!" Ez volt az elsõ gondolatom. 20/L
na utolsó: gáz... ...annyi izgalom miatt nekem nem jutna eszembe nevetni senkin!
énis zavarba voltam legelõször de szerencsére a hasán feküdtem szval nem látta az arckifejezésemet :D de boldog is voltam amikor megláttam :D
nem szoktam rá mondani semmit, csak elkezdek rajta dolgozni :D 20/L
Belémnyomhatná már! 47/F
Velem már volt olyan, hogy szóhoz sem jutottam a meglepetéstõl. Aztán olyan, is hogy röhögõgörcsöt kaptam.Egyszer meg elsírtam magam, mert annyira sajnáltam.
Ott, akkor sose mondják el. Te ha leveszi a melltartóját, akor megállípítod neki hangosan, hogy hú de nagy a melled?
"elkezdek rajta dolgozni" nagyon cuki vagy :) 30/F

A pasimnak eleg nagy a penisze de megsem elvezek el mindig. Nekem hormonzavarom van szerintetek lehet hogy emiatt? Sokszor megjatszom az orgazmust mert nem akarom hogy a pasim megsertodjon vagy ijesmi irjatok

Legjobb válasz: Ha normális pasi akkor nem sértõdik meg ilyesmin! Mondd el neki,és vezesd rá arra ami jó neked! A szex 2 emberen alapul, nem 1-en.

Ha normális pasi akkor nem sértõdik meg ilyesmin! Mondd el neki, és vezesd rá arra ami jó neked! A szex 2 emberen alapul, nem 1-en.
Vagy neked vannak valamilyen lelki problémáid, nem tudod kelloképp elengedni magad, nem élvezed eléggé vagy a pasid szar az ágyban és nem tudja hogyan kell kielégíteni egy not.
Nem kell a nõnek ahhoz elélvezni, hogy teherbe essen! Honnan vetted ezt a butaságot?
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a segitseget es kommenteket! 3 eve vagyok a parommal nem baratom hazasok vagyunk, ritka amikor elvezem vele a szexet pedig nagy a penisze es erre buszke is de nem er vele semmit beszeltem mar vele mindig keruli a temat nem szeret ijenrol beszelni ugy van vele o el elvezet es kesz szex utan meg neznem ki az az ember aki a szeretet ferjenek azt mondja bocsi de szar volt es az egeszben az a nevetseges gyereket akar hogyan mikor en elsem elvezek vicces engem akar orvoshoz kuldeni:( ha uj pozvan egybol rosszra gondol hogy talan mar mas asival probaltam stb nagyon szeretem es kenytelen vagyok inkabb megjatszani az orgazmust mint hogy elhagyam es elvaljak tole es szerintem az nem szanalmas aki szereti nagyon a ferjet es ezert jatsza meg de ersze tudom ez sem megy orokke (bocsi a helyesirasert kulfoldi gepeken nincsen ekezet sajna)
Pontosan, én is találkoztam már olyan pasival, aki elég nagy mérettel rendelkezett, de úgy gondolta, hogy ez elég is és teljesen odáig volt magától, közbe egy kalap sz. volt az ágyban. Akiknek kisebb van általában jobban hajaznak a technikára, ami szerintem nagyobb mértékben befolyásolja az orgazmust. Ne játszd meg, mert akkor biztos nem fog a pasid javítani a dolgon, mert azt hiszi, hogy neked is jó. Próbáljatok ki sok új pózt és töltsetek el sok idõt veled, hogy neked mi tetszik, mi izgat fel a legjobban. Ha beszéltél vele és továbbra sem hajlandó semmit tenni az úgy érdekében, akkor hagyd ott!
Szerintem meg az szánalmas, hogy sok nõ még mindig azt hiszi, hogy a nagy pénisz együtt jár a nagy élvezettel!
Szerintem szánalmas, ha egy nõ megjátsza az orgazmust.
A nõk többsége nem képes a hüvelyi orgazmusra. Nekem 8 év után sikerült elõször és azóta se mindig, ez van. Ne játszd meg az orgazmust, inkább beszéld meg vele, hogy ez van, de ennek nem õ az oka! De semmiképp se játszd meg, mert ha kiderül, az sokkal rosszabbul fog neki esni!
Le kéne ülnötök és átbeszélni a dolgot. Biztos, hogy õ is csak jót akar neked, ha szeret! Nem fog megsértõdni. Nekem sem megy az orgazmus, pedig én már több mint 2 éve együtt vagyok a barátommal :/ Szeretem õt nagyon, mondtam neki, mikor kérdezte, hogy el-e mentem már és azóta sokkal jobban odafigyel rám , sokkal jobban szeretne kényeztetni;) Beszéld meg vele, ebbõl baj nem lehet és legalább õszinte vagy :)
Az orgazmusnak nincs köze se a pénisz méretéhez se a hormonokhoz. Nem tudom hallotál-e már a "G pontról". Lehet hogy szimplán nem találta meg a G pontodat.

Miért kell pisilnem sex közben? Talán ez az orgazmus jele? :-) Nekem még nem volt soha! De csak akkor érzem hogy pisilnem kell ha a pasim a g-pontomat izgatja! Nagyon-nagyon kell akkor pisilnem! Nem fogok be pisilni? !

Legjobb válasz: Hát én sose éreztem, hogy pisilnem kell az orgazmus közben. De ha biztosra akarsz menni, menj elõtte el pisilni, így tuti, hogy nem fogsz bepisilni. Mellesleg az sem biztos, hogy a pasid kiakadna, ha bepisilnél:)

Hát én sose éreztem, hogy pisilnem kell az orgazmus közben. De ha biztosra akarsz menni, menj elõtte el pisilni, így tuti, hogy nem fogsz bepisilni. Mellesleg az sem biztos, hogy a pasid kiakadna, ha bepisilnél:)
Hát az orgazmus közeli állapot néha olyan érzés, mint amikor tele van a hólyagod és nyomkodod a hasad. :) Vagyis ehhez tudnám hasonlítani.Elképzelhetõ, hogy közel jársz hozzá, de ha megtörténik azt úgy is észreveszed.Az orgazmust semmi mással nem lehet összetéveszteni. Ha élvezed akkor nincs baj!:)
A kérdező hozzászólása: Hát sokan azt írják hogy az az orgazmus jelei ahogy olvastam a többi kérdést!! Szerintem is az lehet mert élvezem és melegség borítja be a testemet!!!!:-))))) Köszike a válaszokat!!
Az nem pisi, hanem puncinedv a húgycsövedbõl.
Jól figyelj! Vegyél elõ egy felmosót, hogy tudj majd az ágy mellett magad után takarítani. Tegyél az ágyra pár törülközõt a feneked alá, ha nem akarsz majd mindent összeáztatni. Közvetlenül elõtte menj el pisilni, hogy egész biztos legyél abban, hogy amit 1-2 perccel késõbb érzel majd az nem pisilási inger lesz (csak valami nagyon hasonló) ! Jó hangulatban kérd meg, hogy csinálja újra! Ugyanúgy fogod érezni a pisilési ingert. Kicsit tartsd, lazulj el, mikor már nagyon kell, akkor engedd el! Ne szégyenkezz, ha elspricceled magad! Ha a barátod tudja, hogy mit csinál, akkor életed legintenzívebb orgazmusát fogod átélni! Értem már el ilyet több lánynál, ne aggódj nem lesz semmi bajod. A barátodnak is tetszeni fog, feltehetõleg pont ezt szeretné elérni nálad. Sok sikert!
-á +i (pisilési inger)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!