Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak érzés a prosztata (1 db)

A pasiknak milyen érzés a prosztata masszázs?

Hülye válaszokkal kíméljetek. Akinek csinálták irják le a véleményüket. Vagy aki a párjának csinálta. Megkérdeztem a párom szeretné e de nem. Nem baj, nem er?ltetem. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)

Legjobb válasz: Fel tudsz nyúlni úgy is, hogy ne fájjon. Nagyon gyengéden kell csinálni, figyelni kell a párod rezdüléseit és észre kell tudni venni, ha neki nem jó. Például a hosszú köröm nem túl elõnyös ilyenkor, mert azzal elég komoly fájdalmat tudsz okozni akaratodon kívül. Sikosítóval még egyszerûbb a "behatolás". Az én párom belement, hogy kipróbáljuk és mindkettõnknek bejött a dolog. Õt rettentõen izgatja, én pedig ettõl még jobban beindulok!

Fel tudsz nyúlni úgy is, hogy ne fájjon. Nagyon gyengéden kell csinálni, figyelni kell a párod rezdüléseit és észre kell tudni venni, ha neki nem jó. Például a hosszú köröm nem túl elõnyös ilyenkor, mert azzal elég komoly fájdalmat tudsz okozni akaratodon kívül. Sikosítóval még egyszerûbb a "behatolás". Az én párom belement, hogy kipróbáljuk és mindkettõnknek bejött a dolog. Õt rettentõen izgatja, én pedig ettõl még jobban beindulok!
A legegyszerûbb, ha szopás közben hozzászoktatod, hogy ott "hátrafelé" is kalandozhat a kezed. Masszírozd a heréi alatt, az ánusza felé a gátját, az is nagyon jó érzés. Ha már ennyit enged, akkor megérzi, hogy mi a lényege a prosztata-masszázsnak. :) Ha tovább tudod vinni úgy, hogy krémmel, síkosítóval masszírozod, és még hátrább kalandozik a kezed, nem fog nagyon tiltakozni. Fõleg, ha a körmöd rövidre van vágva, és nem erõlteted. Elég, ha a mutatóujjadat az ánuszán tartod krémes kézzel, és úgy szopod. Nem bírja ki és beleül :) Ha már bent vagy, a hasa felé tapintva, óvatosan, megtalálod. Mozgasd körkörösen az ujjad körülötte, mintha egy diót simogatnál körbe-körbe, természetesen, szopás közben. Ha ezek után sem fog könyörögni minden alkalommal, hogy csináljátok, lehet, hogy nem nyitott az új dolgokra :)
nekem nem hagyja a párom, mert idézem: hülye érzés amikor a szõrös fenekénél turkálok...csikis neki ott a feneke belül, pedig én csinálnám neki ha hagyná
Állítólag fél perc alatt is orgazmust okozhatsz! Úgyhogy szerintem jóó.. :) Mondjuk én nem csinálnám :-#
14:51 ! Istennõ vagy...
idõközben megtaláltam az oldal címét itt van! http://prosztatamasszazs.hu/
Sziasztok! A prosztata masszázsal vigyázni kell mert nem rég olvastam gy orvosi oldalon hogy ritka esetben szívleállást is okozhat!!!!ha megtalálom az oldal címét ideírom majd ha esetleg valaki kételkedne!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ha valaki olvassa még ezt a kérdést: akkor csak annyit, hogy megcsináltam a páromnak, 69 közben, nem ellenkezett, sõtt, nyögött is, de mondta, hogy nemfályt, csak fura. Úgyhogy többet nem. Nem lett jobb, inkább arra figyelt, elöl mi történik. Csak azért írtam, hátha érdekel valakit egy tapasztalat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megmutatom neki a válszokat, hátha enyhül a szíve:)
A kérdező hozzászólása: Én is ilyet olvastam... De... ezvan... Én megcsinálnám neki, hogy jóóóóólegyen neki...:)
A kérdező hozzászólása: Én is csinálnám, mert állítólag jó... De ha nem, akkor nem erõltetem:S Amugy magamnak tom milyen nekem ott, csakhogy nekem REMÉLEM nincs prosztatám. ...
A kérdésre nem jött sok válasz, úgyhogy a témában gyakorlott hetero férfiként megpróbálom leírni:) Feltétlen fontos az üres húgyhólyag, hogy ne kerüljetek tévútra :) Ha így az ujjat bedugva, megfelelõ helyen masszírozva a férfi hasonló érzést él meg folyamatosan, mintha mindjárt "bepisilne", akkor jó helyen jártok. Tulajdonképpen ez egy folyamatos olyan érzés, mint amit normál orgazmuskor megélünk(belül, nem a hímvesszõn), kilövelléskor szakaszosan, de itt mint elõbb említettem, folyamatos az inger ha folyamatos a masszázs. Épp ez a lényege, hogy ezt a területet masszírozva rádob a rendes orgazmusra is ha közben csinálják, jobban kiürülhet az anyag, mintha mondjuk csak kézzel/szájjal csinálnátok, nagyobb lesz az orgazmus, és utána is sokkal "kiürültebb" érzést ad :) Ez az elmélet, az alap, lehetne errõl könyvet is írni, annyi mindent kell egy férfinak megtapasztalnia ahhoz hogy ezt igazán élvezze, és el tudja mondani a nõnek, hogy pontosan mit hogyan kellene csinálnia. Ezért azt gondolom, hogy ha ezt párok kezdik el csinálni és nem a férfi önmagának-és gyûjt rengeteg tapasztalatot, majd közvetíti idõvel a partnere felé- akkor a prosztatában rejlõ lehetõségek 10-20%át pipáljátok csak ki, ami több mint a semmi, de hogy Ti Nõk beéritek -e ezzel, majd elválik :-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vajon létezik mégegy ilyen férfi?

Ismertem egyet, aki mindig nagyon odafigyelt a partnerére, addig próbálkozott, amíg ki nem tapasztalta mit szeret a másik, és a másik orgazmusa sokkal fontosabb volt neki, mint a sajátja.

16

Hódi Pameláról vélemény?

https://www.google.hu/search?q=h%C3%B3di+pamela&oq=h%C3%B3di..

Én is így szeretnék kinézni,olyan gyönyörű lány :)

6

Srácok titeket is felizgat, ha a lány nyalogatja a mellbimbótokat, vagy ez csak minket lányokat?

12

Szerintetek nagy baj ez a lányoknál sikertelen fiúknak, hogy manapság már a lányok is szabadon választhatnak párt, élvezik a szexet és szinte mindennel visszaélnek a fiúkkal szemben?

Régen nem volt ilyen, meg volt szabva, hogy te ehhez, te meg ahhoz mész hozzá és így a ronda fiúk is mindig házasodtak. Most viszont, mint a kisujjam, csúnyán egyedül halnak meg közülük nagyon sokan. Lehet vissza kellene hozni a régi rendszer, mindenki boldogabb lenne.

64

Single Lányok mennyire volt nedves a puncitok ébredéskor?

Tudom, hogy rám gondoltatok -.- :-D

3

Hogy tudnám ezt megcsinálni?

Tesztelni szeretném a drágaságomat, hogy rányomul-e más nőkre, de nincs barátnőm, akit megkérhetnék, hogy segítsen.

6

Hogy lehet megállapítani egy fiúról, hogy meleg-e?

Van a suliban egy végzős srác, aki nagyon tetszik, és valahogy ki kéne derítenem, hogy meleg-e. Ezt hogy lehetne?
(homofóbok kérem kíméljenek, csak értelmes válaszokat kérnék)

18/F

14

Szerintetek is kár minden további percért, amit vele töltök?

A pasim tesztelni próbált, hogy megcsalnám-e, ezért rám küldte egy barátját, akinek egyébként tetszettem, és azt hitte(hiszi), hogy nekem is ő, de nem. A pasi is nyomult, de amin abszolút ledöbbentem, mikor a pasim felhozta a hármas szexet.. engedett neki mindent, mert tudni akarta, hogy mi az, amit esetleg még hagyok. Persze hamar rájöttem mire megy ki a játék, és hagytam, hogy egy kicsit fájjon neki, ezért minimális dolgokat hagytam neki (csók, szex nem volt). Persze kiakadt, féltékenykedett, ezért reméltem felhagynak ezzel a hülyeséggel, de nem. Újra felhozták a hármast, de ő már olyan piti dolgon kiakadt, hogy a másik összevizezett, meg nem is tudom már min.. Mire fogtam magam, hogy otthagyom, de utánam jött, mire ordítoztam vele, hogy milyen szánalmas, gusztustalan alak, meg feljelentem, és amikor próbált visszatartani, arcon köptem. Ez mindent elmondott, ez volt a véleményem róla. El is engedett, visszafordult. Túl mentem a megállón, leültem a fűbe, azt sem tudom mit akartam. Vagy 10 perc után gondoltam visszamegyek a megállóhoz, felszállok egy buszra, és elhúzok onnan. Akkor láttam meg őt a másik oldalon, utánam akart jönni, gondolta még utolér a pályaudvaron, csakhogy nem mentem el. Békülni próbált, hagytam is neki, de ha nem is ilyen durván, de még játszott el hasonlót, szeretem, de elegem van abból, hogy folyton "próbára tesz".

11

A párom szeretné azt hogy 2 csaj 1 pasi. De én nem igazán akarom. Mit tegyek?

azt mondta hogy ha belemegyek ebbe akkor nem kell bizonyítanom,csak ígérnem és betartani..(1x megcsaltam,de már megbántam..de ő is megcsinálta ezt velem).

4

Fiúk! Zavarna ha biszex lenne a barátnőtök és néha eljárna csajozni melletetek?

Nem hiszem hogy örülnétek hogy akit szerettek mással van. Hármasba nem szívesen lennék benne mert nem szeretek osztozkodni ebből kiindulva a csajnak se örülnétek...de azért néha behoznám a csajt, szeretem a jó dolgokat:) Szóval örülnétek plussz egy csajnak egy rendes kapcsolatba vagy megcsalás?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!