Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak érzés a prosztata (1 db)

A pasiknak milyen érzés a prosztata masszázs?

Hülye válaszokkal kíméljetek. Akinek csinálták irják le a véleményüket. Vagy aki a párjának csinálta. Megkérdeztem a párom szeretné e de nem. Nem baj, nem er?ltetem. Csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)

Legjobb válasz: Fel tudsz nyúlni úgy is, hogy ne fájjon. Nagyon gyengéden kell csinálni, figyelni kell a párod rezdüléseit és észre kell tudni venni, ha neki nem jó. Például a hosszú köröm nem túl elõnyös ilyenkor, mert azzal elég komoly fájdalmat tudsz okozni akaratodon kívül. Sikosítóval még egyszerûbb a "behatolás". Az én párom belement, hogy kipróbáljuk és mindkettõnknek bejött a dolog. Õt rettentõen izgatja, én pedig ettõl még jobban beindulok!

Fel tudsz nyúlni úgy is, hogy ne fájjon. Nagyon gyengéden kell csinálni, figyelni kell a párod rezdüléseit és észre kell tudni venni, ha neki nem jó. Például a hosszú köröm nem túl elõnyös ilyenkor, mert azzal elég komoly fájdalmat tudsz okozni akaratodon kívül. Sikosítóval még egyszerûbb a "behatolás". Az én párom belement, hogy kipróbáljuk és mindkettõnknek bejött a dolog. Õt rettentõen izgatja, én pedig ettõl még jobban beindulok!
A legegyszerûbb, ha szopás közben hozzászoktatod, hogy ott "hátrafelé" is kalandozhat a kezed. Masszírozd a heréi alatt, az ánusza felé a gátját, az is nagyon jó érzés. Ha már ennyit enged, akkor megérzi, hogy mi a lényege a prosztata-masszázsnak. :) Ha tovább tudod vinni úgy, hogy krémmel, síkosítóval masszírozod, és még hátrább kalandozik a kezed, nem fog nagyon tiltakozni. Fõleg, ha a körmöd rövidre van vágva, és nem erõlteted. Elég, ha a mutatóujjadat az ánuszán tartod krémes kézzel, és úgy szopod. Nem bírja ki és beleül :) Ha már bent vagy, a hasa felé tapintva, óvatosan, megtalálod. Mozgasd körkörösen az ujjad körülötte, mintha egy diót simogatnál körbe-körbe, természetesen, szopás közben. Ha ezek után sem fog könyörögni minden alkalommal, hogy csináljátok, lehet, hogy nem nyitott az új dolgokra :)
nekem nem hagyja a párom, mert idézem: hülye érzés amikor a szõrös fenekénél turkálok...csikis neki ott a feneke belül, pedig én csinálnám neki ha hagyná
Állítólag fél perc alatt is orgazmust okozhatsz! Úgyhogy szerintem jóó.. :) Mondjuk én nem csinálnám :-#
14:51 ! Istennõ vagy...
idõközben megtaláltam az oldal címét itt van! http://prosztatamasszazs.hu/
Sziasztok! A prosztata masszázsal vigyázni kell mert nem rég olvastam gy orvosi oldalon hogy ritka esetben szívleállást is okozhat!!!!ha megtalálom az oldal címét ideírom majd ha esetleg valaki kételkedne!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ha valaki olvassa még ezt a kérdést: akkor csak annyit, hogy megcsináltam a páromnak, 69 közben, nem ellenkezett, sõtt, nyögött is, de mondta, hogy nemfályt, csak fura. Úgyhogy többet nem. Nem lett jobb, inkább arra figyelt, elöl mi történik. Csak azért írtam, hátha érdekel valakit egy tapasztalat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megmutatom neki a válszokat, hátha enyhül a szíve:)
A kérdező hozzászólása: Én is ilyet olvastam... De... ezvan... Én megcsinálnám neki, hogy jóóóóólegyen neki...:)
A kérdező hozzászólása: Én is csinálnám, mert állítólag jó... De ha nem, akkor nem erõltetem:S Amugy magamnak tom milyen nekem ott, csakhogy nekem REMÉLEM nincs prosztatám. ...
A kérdésre nem jött sok válasz, úgyhogy a témában gyakorlott hetero férfiként megpróbálom leírni:) Feltétlen fontos az üres húgyhólyag, hogy ne kerüljetek tévútra :) Ha így az ujjat bedugva, megfelelõ helyen masszírozva a férfi hasonló érzést él meg folyamatosan, mintha mindjárt "bepisilne", akkor jó helyen jártok. Tulajdonképpen ez egy folyamatos olyan érzés, mint amit normál orgazmuskor megélünk(belül, nem a hímvesszõn), kilövelléskor szakaszosan, de itt mint elõbb említettem, folyamatos az inger ha folyamatos a masszázs. Épp ez a lényege, hogy ezt a területet masszírozva rádob a rendes orgazmusra is ha közben csinálják, jobban kiürülhet az anyag, mintha mondjuk csak kézzel/szájjal csinálnátok, nagyobb lesz az orgazmus, és utána is sokkal "kiürültebb" érzést ad :) Ez az elmélet, az alap, lehetne errõl könyvet is írni, annyi mindent kell egy férfinak megtapasztalnia ahhoz hogy ezt igazán élvezze, és el tudja mondani a nõnek, hogy pontosan mit hogyan kellene csinálnia. Ezért azt gondolom, hogy ha ezt párok kezdik el csinálni és nem a férfi önmagának-és gyûjt rengeteg tapasztalatot, majd közvetíti idõvel a partnere felé- akkor a prosztatában rejlõ lehetõségek 10-20%át pipáljátok csak ki, ami több mint a semmi, de hogy Ti Nõk beéritek -e ezzel, majd elválik :-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire normális/nem normális, ha egy párkapcsolatban a felek egymást csak orálisan elégítik ki?

16

Lehet összefüggés a két dolog között?

4 hónapja vagyunk együtt a szerelmemmmel, mindkettőnk kissé kicsapongó életet élt, de megváltoztunk egymással. A barátom sajnos hires a városomban arról hogy átment a lánypopuláció felén. Szerelem alakult ki köztünk, ez mindkettőnknek a leghosszabb kapcsolata. Fiatalok vagyunk, még gimnazisták. Nekem nem volt túl sok kapcsolatom de elég felelőtlen és meggondolatlan cselekedetekkel volt tele. A páromnak csupán szexen alapuló egy-két hetes járásai voltak. Nos az a helyzet hogy az ő részéről a szerelmeskedés nagyon sokáig eltarthat, nehezen élvez el. én nem tudok hüvelyből, tehát nekem hosszabb távon már nem élvezetes a szeretkezés. A párom hiába mondja hogy mennyire jó érzés, csak kb másfél óra kell neki. Arra lennék kíváncsi hogy ez összefüggésben állhat azzal hogy mennyi lánnyal szexelt? úgy értem nem egy Nagy újdonság, netalán unalmas. Ezzel nem tesz jót az önbizalmamnak sajnos :/ leküzdöttem vele a gátlásaimat, ezt úgy értem orális szex terén. Eddig nem mertem kipróbálni de tudom hogy ezzel örömet okozok a szerelmemnek. Csak ezzel sem gyorsítom meg a folyamatot. 14 éves kora óta él nemi életet, én 16 évesen vesztettem el. Nagyon szeretem őt, és jól esne ha mikor örömet okozok neki az ne tartson órákig. Sokszor már fáj ott lenn :/

7

Bejövős valakinek ez a test, vagy ez már sok? 25 feletti pasik írjanak, vagy legalábbis ne gyerekes tinik. Köszi.

http://kepfeltoltes.hu/view/131029/2642199_www.kepfeltoltes...

27

Milyen pornóban vannak szép, ízléses nők/lányok?

Akik nagyon jól néznek ki, de nem a sok tetoválástól, szolitól és szilikontól,hanem természetesen szépek.
Mi ezeknek a pornóknak a nevük(Mint pl az X-Art filmek), csak annál kicsit hard-core-abb

6

Ismertek valami jó magyar pornófilmet?

9

Fiúk! Mi a kedvenc pózotok?

4

Kikötözős szex?

Fiúk, titeket megijeszt az, ha kikötöznek vagy inkább élvezitek?

6

Miért lett a férjem hűtlen, remekül leplezte, de kiderült?

persze tagad, hogy csak csábitották,és elgyengült ,de semmit nem jelentett neki,akkor miért ment bele,?

8

Most is szexisnek látod Britney Spearset?

http://chatterbusy.blogspot.hu/2012/04/britney-spears-cellul.. Valójában sokkal alacsonyabb és cellulitiszes a feneke meg combjai.


Most milyen szexinek látod Õtet?

6

Vannak valami technikák arra, hogy hogyan elégíthetném jobban ki magamat?

Még szűz vagyok és már nagyon kívánom a szexet, ezért nem bírok magammal. Kéne valami tipp, mivel pasim nincsen.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!