Találatok a következő kifejezésre: A pasiknak érzés (122 db)

Milyen érzés a pasinak ha ki nyal valakit (csajt), és forditva milyen érzés a csajnak ha kinyalja a pasi?

Legjobb válasz: Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.

Csaj vagyok és: vannak pasik, akik jobban tennék, ha nem nyalnának, mert unalmasan és szarul csinálják. A jobbik eset, ha lehet õket "irányítani" egy kicsit, hogy élvezhetõbb legyen... az én életemben eddig 2(!!)pasi nyalt úgy, hogy azt mondtam, hogy EZ IGEN! (azért hozzátartozik, hogy túl sok pasi nem volt az életemben, 10 alatti számról beszélek) Szóval a többség nem a legjobb.. de ha szerelmes a lány, akkor nem a technika számít (az elején) akkor minden jó, még a béna nyalás is. Csak valami kontakt legyen. Szóval: ha valaki jól csinálja (bár ez azért elég ritka, fontos az is, hogy a pasin is azt érezze a lány, hogy élvezettel csinálja) akkor ha nyalnak az egy fantasztikus érzés.
Röviden: A pasinak nagyon izgató. Anõnek szintén nagyon izgató és jóóó.
Ha jól látom, elsõ pasi hozzászóló vagyok. Szóval egy szó mint száz, én nagyon imádom a barátnõmet így kényeztetni. Fõleg mikor látom hogy egyre jobban élvezi, és szinte minden porcikája megfeszül néha, és alig bírja visszafogni magát, hogy fel ne sikítson... Hát az valami nagyon jó érzés tud lenni nekem is. Érdekes viszont, hogy õ nagyon büdinek tartja az "illatát", de én szinte meg tudok õrülni tõle..:D:D Szóval férfiszemmel elmondhatom, hogy nagy élvezetet hagynak ki, akik nem szeretik ezt csinálni a párjuknak.:)
Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.
Én nõ vagyok, tehát csak a párom elmondásából tudom, hogy neki milyen érzés, ha nyal. Jó. Felizgatja a látvány, az íz, stb... Nekem......Hm. Azt hiszem ezt nem is tudom igazán leírni, csak egy szóval: Isteni!!!!!
Szia! Csaj vagyok. Nekem isteni amikor a párom kinyal, imádom. És mivel sokszor csinálja, sokáig ezért gondolom neki is jó, hogy látja, boldog vagyok:)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Sajnos férfi szemszögbõl nem tudok beszélni de szerintem õk is élvezik, ha valaki jól csinálja. Nekem a volt pasim volt ilyen téren felülmúlhatatlan. Olyan profin csinálta, hogy volt amikor fel is sikítottam. Azt a gyönyört leírni nem lehet szóval szerintem mindenki élvezi.
csaj kinyalja a pasit? hát elég perverz gondolat de páran biztos csinálják. A pasinak jó érzés ha a csajszit nyalja. De egyénfüggõ ez is. Valaki majd megvesz a nyalásért valaki megcsinálja a párja kedvéért és van aki nem szereti. én párom pl imádja ;)
A kérdező hozzászólása: a hapsinak milyen érzés ha kinyalja a csajt?
A kérdező hozzászólása: csajnak milyen érzés ha nyalja a hapsi?
Nagyon jó érzés mindkét fél számára!! Minél gyakrabban kell csinálni!!

Igaz hogy megcsalt nõnek lenni tulajdonképpen ambivalens érzés? Szóval egyrészt fáj az egódnak, hogy a párod félrelépett, másrészt vonzó, hogy más nõ is kiválasztotta a pasid?

Legjobb válasz: nem :D mert nem a nõ választotta ki, hanem a pasim egy másik nõt.. szerintem rohadt szar érzés lehet. szerencsére még nem volt benne részem.

nem :D mert nem a nõ választotta ki, hanem a pasim egy másik nõt.. szerintem rohadt szar érzés lehet. szerencsére még nem volt benne részem.
Ugyanugy mint férfiaknál. Ugye milyen jo csajom van? Olyan sokan ba-ták meg!
nekem annyiban ambivalens, hogy rossz, mert sérti az egom, rombolja az önbecsülésem, de jó, hogy nem nekem kellett kidobnom mert nem tudtam megtenni kapcsolatfüggõ létemre
Nekem kicsit sem volt ambivalens érzés, amikor átéltem.Dühön és megalázottságon kívül nem is éreztem mást, és sokáig erõm sem volt ilyesmiken gondolkodni.Egyébként a mai napig azt tartom, hogy egy félrelépés nem arra bizonyíték, mennyire jó pasi/csaj valaki, hanem arra, mennyi féreg rohangál a világban.
Én ezt anélkül is tudom, hogy más nõnek is tetszik a pasim hogy megcsalna, szóval ez nem elfogadható indok.. :) ) Nem hiszem ugyanis hogy csak azért lenne velem, mert más nincs, ezzel önmagamat kicsinyítem le, márpedig ilyen hibába nem esek. :D

Leírnátok pasik hogy milyen érzés amikor a barátnőtök mélytorkozik? Én az este csináltam a pasimnak és vagy 5 percig a torkomban volt, közben picikét ki-be húzogattam. Úgy tűnt nagyon élvezte.

Legjobb válasz: Lehet érezni, ahogy finoman simogatja a torkod/mandulád a makkot és az teljesen más érzés, mintha a nyelveddel csinálod. De igazából inkább a vizuális része miatt nagyobb az izgatottság, nem az érzéki része miatt.

Lehet érezni, ahogy finoman simogatja a torkod/mandulád a makkot és az teljesen más érzés, mintha a nyelveddel csinálod. De igazából inkább a vizuális része miatt nagyobb az izgatottság, nem az érzéki része miatt.
Lányoknak talán így lehetne lefordítani: ki vagy éhezve és elkezdesz szeretkezni Ching-Yang Minnel. Mivel ki vagy éhezve, iszonyatosan jó érzés, szinte elélvezel mindjárt, de akkor kön Ogbeche Akudubu és befejezi a mutatványt.
Leírhatatlan.... amugy mért nem a "pasidat" kérdezed??
Én örültem, ha a barátnõm az elejét a szájába vette... fogalmam sincs, soha nem tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: #1 Kérdeztem és ugyanazt mondta mint te. Gondoltam másoknak nagyobb a szókincse. :)
Szerintem meg mindhárom része egyformán izgató. Maga a tudat, hogy ennyire tetszik neki, és ennyire akar téged, ezért egészen tövig bekapja. Emellett a látvány, ahogy a farkad eltûnik teljesen a torkában. És természetesen az érzés is egészen más, sokkal szûkebb, finomabb, mint amikor csak a szájával és a nyelvével izgat. Ezek így együtt teszik felejthetetlenné. ;) 27/F

Milyen érzés a pasinak amikor leszopom? Mihez hasonlítható?

Legjobb válasz: szívó érzés, mikor vákum keletkezne a végén, amugy nagyon jó érzés, csak arra vigyázz ne harapj rá mert makk bácsi nagyon értzékeny

szívó érzés, mikor vákum keletkezne a végén, amugy nagyon jó érzés, csak arra vigyázz ne harapj rá mert makk bácsi nagyon értzékeny
Nem szartam még be ettõl soha. Az érzés kb hasonló lehet, mint amikor a csiklódat nyalják és szívogatják.
'Makk bácsi"Ez g'cinaagy.LOL
én a a legkváros bukta készítéséhez hesonlítanám. nagyon jó elkészíteni, de megenni mégjobb
Szerintem ugyanolyan lehet, mint mikor kinyallak, és elélvezel a nyelvemtöl...
Igen! Nekem van pár ilyen élményem... Érdekel?
ez a kérdés komoly?
irto jo erzes foleg ha bo nyallal csinalod es forro szad van.nem kell nagyon erossen mert lehet kellemetlen is.sajnos meg nem jutottam el odaig h addig szopjon egy csaj meg elelvezek de szerintem a legjobb az mikor elelvezek es kozbe meg mindig szopja
A kérdező hozzászólása: XD
haverommal múltkor 5 percig próbálkoztunk azzal, hogy leszopjuk magunkat dee egyikünknek sem jött össze, ezért mielõtt egymásét szoptuk volna le, ELTETTÜK VISSZA A NADRÁGBA
A kérdező hozzászólása: fsjálzkhleswnsdzktlydf??
Ezt hogyan lehetne elmondani? Neked milyen érzés, amikor ujjaznak? Le tudod ezt írni egy pasinak? Remélem, nem szó szerint értetted azt a kérdést, hogy beszart-e már valaki attól, hogy leszopják... Nem szoptam még le magamat. Egyrészt bõven nem érem el, nem vagyok elég hajlékony hozzá. Másrészt meg én is úgy vagyok vele, hogy ezt a feladatot meghagyom a lányoknak.
Nem. Meghagynám másnak az élvezetet.
Az nem egyszerû... Nem vagyok merilin menzon... :)
A kérdező hozzászólása: szoptátok már le magatokat?
A kérdező hozzászólása: megtörtént már veletek hogy valaki olyan jól szopot, hogy beszrtatok??
Az egy földönkivüli különleges érzés, fóleg a végén, mikor a szádba spriccel az anyag, és Te közben is szivod a farkát, és lenyeled az anyagot. F.

Nagyon rossz érzés, miután elment bennem a pasim. Ez normális?

Kellemetlen érzés. Nem az amikor elmegy,hanem szex után egy fél órával. Nektek is volt már ilyen? Elözö barátommal gumival csináltuk,és azzal nem volt bajom.

Legjobb válasz: De mi az hogy rossz érzés? Lelkileg vagy testileg fáj valahol, de hol? Mert ha bent akkor lehet hogy a pasid pénisze nagy vagy túl mélyre hatolt és a méhszájat dörzsölte, ha a puncid éget vagy ilyesmi az pedig azért lehet, hogy nem voltál elég nedves, és szárazon ment a "súrlódás".

De mi az hogy rossz érzés? Lelkileg vagy testileg fáj valahol, de hol? Mert ha bent akkor lehet hogy a pasid pénisze nagy vagy túl mélyre hatolt és a méhszájat dörzsölte, ha a puncid éget vagy ilyesmi az pedig azért lehet, hogy nem voltál elég nedves, és szárazon ment a "súrlódás".
A kérdező hozzászólása: Nem, a sperma csip. Fizikailag.
van olyan, aki allergiás rá. ki kellene vizsgáltatni.
szerintem is jobb ha kivizsgaltatod...megnyugotsz tole!

Lányok! Milyen érzés, amikor anális közösüléskor a pasi elmegy bennetek?

Persze pasik is írhatnak, akiknek már volt ilyenben részük.

Legjobb válasz: ...hát olyan,majd föl robbanok érzés. 21/F

...hát olyan, majd föl robbanok érzés. 21/F
hmmm...Érdekes. Ezt szerintem nem lehet leírni szavakkal. Én nagyon szeretem az egész folyamatot. Az elejétõl a végéig. Amúgy jobban megfeszül hátul, ha a párom elmegy.
Nekem nagyon bejön, imádok a párom popsijába élvezni. Hogy miért, arra nem tudok magyarázatot adni. Talán azért, mert így jobban hozzá tudok simulni hátulról, mintha a puncijában lennék. Nem csináljuk túl gyakran, ez is fokozza az élményt. 30F
Hát finom meleg, konkrétan az ondót nem érzem. 19/L
1x volt ilyen az életemben és annak ellenére, hogy nem bántam meg semmi különbséget nem fedeztem fel ami más lenne mintha a hüvelyembe élvezett volna. Csak a lüktetését éreztem, semmi mást.
huhh sztem nagyon jó ilyen meleg lüktetõ érzés 17f
hirtelen mégjobban megfeszülsz, pedig már eddig is a kínok kínját élted át, de mégjobban kitágul a segged.
Szerencsére még soha nem éreztem, és nem is akarom! A faroknak meg van a helye: punciban... továbbá orálisan elégítem ki a barátomat! És ha már voltam olyan rendes, hogy a puncimnál intimebb helyre (mert a száj a legintimebb) is beengedtem a cerkáját, akkor ugyan, igazán megteheti, hogy a fenekemet békén hagyja... nem akarok aranyeret... Pfejj...
A kérdező hozzászólása: De bõvebben, mit érzel, amikor elmennek benned?
a pasik azért szeretik mert jobban szorit... meg aztán azt látják minden filmen....azza nenm törõdnek, hogy a lánynak esetleg nem is olyan jó.....

2 hónapja nem taliztam a pasimmal, távkapcsban vagyunk és nem is láttam futólag se, és szakítottunk is meg veszekedtünk, de most 2 hónap után újra talizunk. Mire számíthatok? Milyen érzés lesz?

szeretem még mindig és mondta h nem tud elfelejteni és látni akar mert én kellek neki.Milyen érzés lesz vajon mikor meglátjuk egymást?Hogy kell egy ilyen talit elképzelni?Mint a mesében?

Legjobb válasz: Hát nagyon jó érzés lesz mindkettõtöknek ujra látni és megcsókolni egymást. Ha igaz amit mondott neked akkor akár egy mélyesbb erõsebb szerelem is kialakulhat kettõtök között. Nálunk is volt hasonlo eset bnõmmel. Olyan mintha mindent onnan folytattunk volna ahol abbahagytuk, csak még jobban szeretjük egymást! Mesékbõl pedig kinõttél már szerintem:) de ugy képzeld el mint akármelyik másik talit vele, minden ott folytatódik ahol abbamaradt. Mesélnivalótok lesz bõven egymásnak:)

Hát nagyon jó érzés lesz mindkettõtöknek ujra látni és megcsókolni egymást. Ha igaz amit mondott neked akkor akár egy mélyesbb erõsebb szerelem is kialakulhat kettõtök között. Nálunk is volt hasonlo eset bnõmmel. Olyan mintha mindent onnan folytattunk volna ahol abbahagytuk, csak még jobban szeretjük egymást! Mesékbõl pedig kinõttél már szerintem:) de ugy képzeld el mint akármelyik másik talit vele, minden ott folytatódik ahol abbamaradt. Mesélnivalótok lesz bõven egymásnak:)
Miért vársz mindenre választ? Téged sosem érdekelt az ismeretlen? Sose akartál önállóan megtapasztalni bármit is?

Furcsa érzés ha a pasimmal vagyok. Miért van ez?

Volt egy pasim és eleinte bele voltam zúv, meg minden, de aztán egyre irritálóbb volt vele lennem s késöbb már egyszer?en utáltam ha csak beszéltek is róla (persze szakítottam vele). Több barátn?m is beszámolt már ilyen irritáló érzésr?l amikor a pasijával volt (persze mindegyik sztorinak szakítás lett a vége) Mit?l van ez? Nektek is vannak ilyen élményeitek? (14,L)

Legjobb válasz: 14 évesen nem hiszem , hogy pasid lenne inkább kisfiúd..Nem vagytok még érettek az ilyenre addig fölösleges is keresnetek ilyet..

14 évesen nem hiszem , hogy pasid lenne inkább kisfiúd..Nem vagytok még érettek az ilyenre addig fölösleges is keresnetek ilyet..
Na velem volt ilyen meg sok evvel ezelott. Volt egy pasi, aki eleinte bejott, es aztan osszejottunk, majd meguntam es dobtam. Kicsim, ez HODITASI VAGY, nem pedig szerelem. Akkor a szakitasnal felfogtam, hogy tok eretlen vagyok egy parkapcsolathoz, es nem jarok olyannal, aki szimplan csak 'bejon'. Varj meg par evet, es akkor majd kiteljesul egy kep, h mit varsz el egy pasitol ugy igazan. Na akkor majd tudni fogod h megfelel-e ennek vagy sem, es nem csak szorakoztatni fogod-e be.
Büdös a szája.
Meguntad. Minek neked egyáltalán pasi, ha nem tudsz vele mit kezdeni?
A kérdező hozzászólása: idõsebb barátnõim is számoltak be ilyen érzésrõl és nem hinném h ez is azért van mert fiatal a lány (16 éves)
Nem voltál dugva rendesen, de hát kisfiútól mit vársz!
fiatal vagy és kész erre nincs más magyarázat én még sose voltam így ha valakivel össze jövök késõbb sem tudok tõle undorodni tipikus kislányos felfogás ENNYI
Talán ennyi idõsen nem vagy még érett egy párkapcsolatra. (És a barátnõid sem)
Ha ügyes akkor nem :)
A kérdező hozzászólása: Igen? Mert a mostani baratomnak van vorostaja es felek h nem lesz kellemes :/ mert irritalni fogja a puncimat
Jajj de szívem:) Ha irritálja és nem jó érzés akkor szólsz neki... ennyire egyszerû... majd legközelebbre meg magától meg fog borotválkozni...
Szerintem ettõl ne félj :)
A kérdező hozzászólása: Jolvan koszi :) nem fog megborotvalkozni mert vilag eletebe borostas volt, amugy meg ku.rva szexin all neki csak most velegondoltam h nem e lesz rossz erzes amikor kin.yal
Én soha nem borotválkozom csak hajvágóval rövidre nyírom. Rendszeresen nyalok és nem volt panasz. Max annyi hogy egy picit csípi a punciját ha szex elõtt közvetlen fogat mosok. De nem szúrok. Inkább te ne legyél borostás. Sima puncit jobb nyalni ;-)
Lehet borostásan is nyalni szúrás nélkül, ha az illetõ odafigyel. Ha mégis nagyon bevadul, akkor szólni kell azonnal, ha szúr. Ha sehogy se megy neki szúrás nélkül akkor finomra borotválni!
Simogasd közben a csiklódat!
Gondolom az egy holt pont :) Nekem is férfiként van egy amikor majdnem elmegyek de aztán lenyugszom és jól érzem magam, ilyenkor simán abbahagyhatnám, de inkább kiélvezem amíg lehet :D
valamit nagyon rosszul csinál, vagy kicsi a farka, vagy nem tudja használni, nem figyel oda kelõképpen. Probálkozz egy tapasztaltabb pasival, esetleg.
annyi az oka, hogy míg az ujját tudja úgy görbíteni, hogy a g pontod izgassa, (+ az intenzitása se mindegy, a nyomás erõssége) a farkát nem, vagy változtassatok úgy pózt, hogy a farkával is elérje, illetve válaszd külön, lesz az orgazmus az ujjától, aztán a mikor a farka van benned, akkor simogasd a csiklód, és élvezd azt. amikor meg elmegy, akkor legyen még egy ujjazás! :-D
próbáljátok más pózban :) szerintem ez lehet a baj. nekem is van olyan póz, mikor nem hat olyan intenzíven, de van olyan amikor bizony nagyon élvezetes! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!