Találatok a következő kifejezésre: A pasikat zavarják az (2 db)

Mit lehet az ellen tenni, hogy ne zavarjon, hogy a pasimnak feláll más nőre is?

önbizalomromboló tud lenni,hogy a szerelmén kívül feláll neki egy ismeretlen rosszéletű nőre.. mikor mindig azt mondja,hogy az ilyenek nem jönnek be neki..

Legjobb válasz: Pornó vagy csak mentek az utcán és feláll neki? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Pornó vagy csak mentek az utcán és feláll neki? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Ha pornó akkor teljesen rendben van, legalábbis én sosem tekintettem vetélytársként azokra a nõkre. Ha ilyen kell neki, kimehet az autópálya mellé, én nem tartom vissza. Ha társaságban, akkor honnan tudod, hogy nem miattad? Úgy értél hozzá vagy valami? Ha megmondta, hogy a társaságban más nõ puszta látványától állt fel neki, akkor meg szimplán bunkó és kész. Nyúlcipõ.
Szerelmén kívül??? Te érted is amit beszélsz?! Szerinted az alap biológiai mûködést érdekli a szerelem? Szerinted egy férfinak bármikor is felállt a szerelemtõl??? NEMMMMM!!! Attól h valakinek lesz partnere, még nem fog az összes jó nõ csúnya lenni! 28F
Nem nagyon tudsz ez ellen tenni.. ez egyszerûen csak féltékenység... Az meg teljesen normális hogy fel áll neki, mert férfi.. ez ösztönösen jön, nem õ dönti el, hogy kire álljon fel és kire ne..
A kérdező hozzászólása: inkább pornó, de volt már társaságban is egyszer kétszer. hát a szégyen megölt..:( tudom nem vagyok egy fullos nõ de akkor is..akkor miért velem jár?
Én otthagytam volna, ha meglátom, hogy társaságba más nõre áll a f*sza!Hibás vagy, hogy eltûröd. A pornónézés viszont teljesen természetes, hisz minden férfi m*sztrubál.
Azért veled jár, mert téged szeret. A férfiakban a szexuális vonzalom (amit nem is õk irányítanak) nem érzelmeken alapulnak! :) Eltudom képzelni a helyzeted, hogy nem éppen jól érzed magad olyankor, de beszélgess róla vele sokat, és hidd el megfogsz nyugodni!:)
menj orvoshoz.nem ö, hanem te.

A pasikat mennyire zavarják az apróbb szépséghibák?

Gondolok itt ilyesmire, hogy: pl. pattanások helye a dekoltázson, gyerekkori esésekb?l vagy egy balesetb?l maradt kisebb hegek... stb.

Legjobb válasz: Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak ilyen apróbb hibái. Csak gondolj bele, hogy ha ez lenne a legfontosabb dolog a párválasztásnál, akkor szinte senki sem találna magának párt, mert gyermekkori sérülései rengetek embernek vannak.

Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak ilyen apróbb hibái. Csak gondolj bele, hogy ha ez lenne a legfontosabb dolog a párválasztásnál, akkor szinte senki sem találna magának párt, mert gyermekkori sérülései rengetek embernek vannak.
Barátnõm állandóan alapózót használ...mondtam neki, hogty felesleges, engem nem zavarnak ilyen dolgok, a másik meg az , hogy pl ha nekemis kijön egy pattanásom, nem kellem aztmondani hogy huha a barátnõmnek nincs ilyen!Szépséghiba a legkevesebb!A pasidnak nem egy modell vagy hanem a a barátnõje!
Sokáig én is aggódtam a melleim miatt, nem túl szép formájúak.Aztán túlléptem rajta, és akkor derült ki, hogy néhány pasi pont úgy parázik a saját bakijai miatt, mint mi nõk.De te sem azt nézed, hogy hol van patija stb...
csatlakozom az elõttem szólókhoz...szerintem nem lényeges dolgok az apróbb szépséghibák...
én azt mondom hogy az ilyenek mint pl hegek, sebhelyek ha nem súlyos nekem még szexepil is egy lányon, legalább mutatja hogy õ is szokott sportolni, mozogni
Van olyan lány, akinek 3 mellbimbója van. Általában a harmadik a melle alján... mégis talál párt. Úgyhogy nem hinném, hogy bármilyen kisebb hibával gond lenne. Fõleg, hogy a párodnak is 99% eséllyel szintén van valami...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!