Találatok a következő kifejezésre: A pasikat ha egy lányom van (154 db)

Zavarja a pasikat, ha egy lánynak fogszabályzója van?

Már egy éve hordok fogszabályót,és azóta nincs is barátom..

Legjobb válasz: Kizárt dolog, hogy ez legyen az egyetlen ok. Én ismerek fogszabályzós lányt, akinek van barátja, és nekem is volt, amikor fogszabályzós voltam...

Kizárt dolog, hogy ez legyen az egyetlen ok. Én ismerek fogszabályzós lányt, akinek van barátja, és nekem is volt, amikor fogszabályzós voltam...
szerintem van akinek kimondottan aranyosan áll a fogszabi. Engem abszolút nem zavarna, ha a barátnõmnek lenne! /Egy pasi/
Lehet hogy ez is személyfüggõ, de én pl. még "aranyosnak" is tartanám. Sajnos van akinek tényleg elég csúnyán helyezkednek a fogai, annak még jobb is hogy fogszabályzója van, mert egyrészt visszaszabályozza másrészt addig is takarja.
Nekem is volt fogszabályzóm, ne nevess ki, de imádtam, és néha még most is sajnálom, hogy nem lesz többet (5 éve vették le). Volt közben barátom, több is, egyiket se zavarta. Arra azért figyelj, hogy használj fogselymet, és tisztítsd alaposan, mert különben büdi lesz.
van olyan pasi akit egyaltalan nem zavarja es sexinek tatja.valakinek jol all, valakinek nem.de vannak viszont olyan pasik akik nem szeretik hogy egy lanynak fogszabalyzoja van.de lehet egy ok.
A kérdező hozzászólása: köszi a megynyugtató válaszokat:) Eddig csak pár lány osztálytársamtól hallottam negatív kritikát:"hogy semmi pénzért nem tetetné fel...mert nagyon ronda.." hát ez eléggé felidegesített. Úgy vagyok vele: inább hordok 2 évig fogszabályzót, minthogy egész életemben csúnya fogsorral éljek..

Mennyire zavarja a pasikat, ha egy lánynak nagy melle van, de elég lógó?

Én amióta csak elkezdtem n?iesedni ezzel a problémával küszködök, és sohasem szerettem magam, folyton úgy érzem, hogy nagyon ronda vagyok...

Legjobb válasz: hát ezzel aztán megnyugtattad.. Nah figyelj, a barátnõmé is hasonló, mitn a tied, egy picit lóg neki, de én imádom õket:D sõt, az egész lányt, ahogy van 18/F

hát ezzel aztán megnyugtattad.. Nah figyelj, a barátnõmé is hasonló, mitn a tied, egy picit lóg neki, de én imádom õket:D sõt, az egész lányt, ahogy van 18/F
Egyetértek az elsõvel. most írhatnánk, hogy a pasik alapvetõen a lógós melleket is ugyanúgy szeretik, mint a feszest, de ez nem így van sajnos. igaza van a válaszolónak, ha szeret a pasi, akkor így fog szeretni a melleiddel együtt, de alapvetõen nem esztétikus az ilyen mell. ez az igazság.
SRÁC VAGYOK és egyetértek az elsõ válaszolóval. Lényegtelen mekkora, csak feszes és formás legyen. Sõt, engem már zavar a túl nagy.
1. vagyok: én csak az igazat írtam, de ha 1 pasi szeret, úgy fogad el, ahogy vagy
én csaj vagyok, de ahogy értesülök a véleményükrõl, nekik tök 8, hogy mekkora, csak ne lógjon meg feszes legyen
hát ha fáj az igazság le lehet pontozni, ettõl nem lesz jobb
Utolsóval egyet értek, a lógós tényleg elég randa, fõleg ha már fiatalon olyan... De a srácok nem mell alapján választanak barátnõt szerintem:)
kérdezõ lécci irj nekem imélt...mert vmit mondanék csak neked nemlehet küldeni privátot
Engem is zavar a túl nagy mell, és ha lóg, de mindenkin vannak ilyen szépség "hibák", szóval szerintem ne idegeskedj miatta, mert az miatt nem lesz barátod, és nem azért, mert olyanok a melleid:) Csak nyugi! 20/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választaitokat.
Nagyon nem teszik! Ideje lenne már valami emlõtartóizom fejlesztõt a piacra dobni! De biztosan van ilyen csak utána kell nézni. Na és szerintem van is erre valami gyógymód (pl. valami tréning) csak nyugaton nem nagyon használják mert a protézis beültetése jobb üzlet.

A pasikat zavarja ha egy lányom van egy két pattanás? Tényleg csak 1 két kisebb.

Legjobb válasz: szerintem nem zavarja a normálisakat, de talán válaszol egy pasi is, mert én csak mint csajszi tudok választ írni. Persze van azért olyan pasi is aki csak "tökéletes" pláza cicával hajlandó mutatkozni, na ezt a típust biztos zavarja:-)))

szerintem nem zavarja a normálisakat, de talán válaszol egy pasi is, mert én csak mint csajszi tudok választ írni. Persze van azért olyan pasi is aki csak "tökéletes" pláza cicával hajlandó mutatkozni, na ezt a típust biztos zavarja:-)))
1-2 apró még nem probléma, mondhatni természetes is.
Nem gáz dehogy....mi is egymásnak nyomkodjuk XDXD
mi a barátommal egymásnak szoktuk kinyomkodni...nem gáz egyáltalán...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek! :)
Én nõként szólnék hozzá.(sajnos rajtam is vannak), de szerencsére nem csak rajtunk van ez nem kíméli a pasikat sem. Szerintem olyat kell választani párnak akin szintén van. Akin nincs legyen fiú, lány nem tudják ezt megérteni mekkorra kín, szenvedés és persze csomó pénz.
Pasi vagyok, és engem személy szerint nem zavarnak a kisebb pattanások egy lányon, de a ruha annál inkább.
Csak azt zavarhatja, aki aznap éjszára akar. Ugyanis pár napon belül elmúlik. De, ha épp olyan korszakban vagy, amikor több van: ez a korszak is elmúlik. Ha meg már idõsebb vagy, akkor viszont ügess el nõgyógyászhoz: van olyan fogamzásgátló, ami a pattanásokat is csökkenti.
A legtöbbet nem. (Ez egy pasi válasza)
Attól függ. Ha melltartót is hordasz rajtuk, akkor már gond van.

Ha egy lánynak van valamilyen hüvelyi fertőzése és nem kezelteti, orális úton összeszedhet valamit a pasi?

Úgy értem, behatolás nélkül, kizárólag orális úton.

Legjobb válasz: Igen, volt már rá példa. Ugyanaz a baktériumtörzs ami a herpes genitalist okozza, orális úton a szervezetbe hatolva herpes simplexet idéz elõ és fordítva.

Igen, volt már rá példa. Ugyanaz a baktériumtörzs ami a herpes genitalist okozza, orális úton a szervezetbe hatolva herpes simplexet idéz elõ és fordítva.
szerintem is megvan rá az esély...inkább várjátok meg a gyógyulást
Ezek szerint ha a fiúnak fertõzés volt a száján, akkor a nõnél elõjöhet a gomba? áááá
Igen, elkaphatja, de ugyan miért nem kezelteted????Meddõ akarsz lenni????Mert akár azzá is válhatsz, ha olyan nyavalyád van és nem kezelteted...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! Igyekszünk... :)
A kérdező hozzászólása: Nem akarok meddõ lenni. Mellesleg pasi vagyok. És azért, mert a barátnõm jövõhéten megy nõgyógyászhoz, csak ezért. Nem kell leharapni a fejem.

Tini lányoknál miért van az, hogyha egy fiú csúnya vagy átlagos külsőre akkor bunkóznak vele és esélytelen a lányoknál, de, ha egy lány csúnya, az meg szinte bármikor kap pasit? Ki érti ezt?

Legjobb válasz: azt hiszed ha egy lány csúnya attól függetlenül bármikor kap pasit? hahahahahhahahaahahahahahaha. hidd el, nem kapunk mi sem, velünk is bunkóznak a fiúk, elég csúnyán elküldenek, ha mondjuk lapos vagy...

azt hiszed ha egy lány csúnya attól függetlenül bármikor kap pasit? hahahahahhahahaahahahahahaha. hidd el, nem kapunk mi sem, velünk is bunkóznak a fiúk, elég csúnyán elküldenek, ha mondjuk lapos vagy...
azért, mert a csúnya lányokkal is lehet dugni
Nála van a punci. További kérdések?
Én fiú vagyok, de beismerem, nekem elég tetemesen számít a külsõ. Amúgy szerintem a fiúknak inkább számít a külsõ, mint a lányoknak.
20:58-as: ez hatalmas hülyeség, ilyen hormon nincsen :D a hormonok kicsit másra valók, és nem így mûködnek :P úgyhogy ne mondj olyat, amirõl nem nagyon tudsz.
Azért, mert van egy olyan dolog hogy hormon. Bennünk ez a hormon kéztet arra, hogy megmondjuk, amit annak gondolunk hogy igaz. Amúgy meg ízlések és pofonok. Van akinek nem a normál srácok jönnek be. van akinek a mackósok. 15/L
A kérdező hozzászólása: De most a lányokról van szó, nem a fiúkról. A lányok miért bunkóznak csúnya vagy átlagos jó fiúkkal?
Náluk van az összes punci :D
Nekem azt mondta egy pasi, hogy bejövök neki meg hogy szép vagyok. Aztán késõbb mégis bunkózott velem. Ki érti ezt?
ha lapos vagy? inkább csak ha kövér
vannak olyan pasi haverjaim, akik számomra csúnyák. mégsem vagyok velük bunkó, tök jóban vagyunk, velük is ugyanolyan kedves vagyok, mint a számomra helyes pasikkal. amúgy én elég sokáig rút kiskacsa lánynak számítottam, érdekes módon nem is kellettem senkinek, és minden kis hibám miatt belémkötöttek :) úgyhogy a második állításod, hogy egy csúnya lány bármikor kaphat pasit, hülyeség. amióta megszépültem, meg megformásodtam, érdekes módon sokkal több jelentkezõ lenne.
Ez marhaság, ugyanúgy viselkednek velük.
Mert a tinisunik a külsõre mennek, és nem szívesen mutatkoznak olyan pasikkal, akik átlagosak. Ezzel szeretnének kitûnni, hogy õk jobbak másoknál.....
"Bennünk ez a hormon kéztet arra, hogy megmondjuk, amit annak gondolunk hogy igaz. Amúgy meg ízlések és pofonok. Van akinek nem a normál srácok jönnek be. van akinek a mackósok." Igen, teljesen igazad van! Ez a hormon különleges és csakis a Homo Sapiens Hungaricus Femininus-ban található meg! Viccet félretéve az nem a hormonok kérdése, hogy a minimális tiszteletet megadjuk a másiknak!

Pasik! Ti hogy viszonyultok ahhoz hogy egy lány egy párkapcsolatban ami (kb 1, h hónapja van nálam) egy csaj fizet minden kaját, mert a pasi is egy hétig meghívott valahova? Ti elfogadnátok ezt? Nem zavarna benneteket az ha a lány fizet mindent?

Legjobb válasz: engem zavarna. egy-két alkalomra talán hagynám magam meghívni, de abból is csak apróságokra, rendes éttermi költségeket biztos nem hagynám hogy helyettem fizessen.

engem zavarna. egy-két alkalomra talán hagynám magam meghívni, de abból is csak apróságokra, rendes éttermi költségeket biztos nem hagynám hogy helyettem fizessen.
Elõttem szóló jól beszél
Miért? Fordítva bezzeg tök természetes. Én azt mondom egy kapcsolatban két egyenrangú fél van, egyik sem több a másiknál, hogy mindent az egyik fél fizessen. Fizessenek mindent felesben már a kezdetekbõl fogva és akkor nincs vita.
Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettõl függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért õ fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti.
Egyáltalán nem zavar ha a nõ fizet. És még jóhogy elfogadnám. Miért kellene, hogy zavarjon? A rezsibe is adjon bele szóljál neki, mert elkanászodik gyorsan.
nem, egy érett ember normálisan gondolkodik, pláne mivel párkapcsolatban vannak, akármilyen anyagi helyzetben van, szereti. Gondolom te meg csak olyanokat fogtál ki akiknek a pénz kellett, bár azt megkapod az utcasarkon is
Szó ne volt még a párkapcsolatról, csak annak kialakításáról. Benyomsz ilyen hülye közhelyet, hogy érette ember módjára gondolkozol egy kapcsolatban, aztán megismétled, hogy csak ilyeneket fogtam ki.
Engem kimondottan zavarna! Vagy Én fizetek mindent vagy közösen! Egy hónap után már anyagi kérdések! Ez problémás kapcsolat lesz!!
nekem bökné a csõröm...tipikus pasi vagyok, rühellem ha meghív a barátnõm bármire is...de hagyni kell a társad is kibontakozni! nem skatulyázhatod be!
Gondolom te vagy a kib.szott kivétel.
elég szerencsétlen lehetsz ha veled csak ilyenek állnak szóba
"pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak" De szép is lenne. Ilyenkor a csaj kiakad, hogy hogy lehet olyan egy férfi, hogy még egy kávéra sem hívja meg és keres valaki mást.
pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak
"Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettõl függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért õ fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti." Pont leszarjátok ti, hogy megengedheti-e vagy sem, perkáljon és kész. Egy 16 éves szerencsétlen, aki még tanul feltehetõleg nem engedheti meg magának, de titeket ez nem érdekel.
lehet hogy kínosan érezném magam egy kisit, de ha összességében egál a dolog akkor tegyük fel hogy nem zavarna.
Ha venne nekem kisebb ajándékokat akkor az rendben, amúgy a randikat én fizetném.
szia :) én lány vagyok. Nekünk lányoknak van egy elvárásunk a fiúkkal kapcsolatban ! Az elsõ randin, jól esik ha a fiú felajánlja hogy õ fizessen. Ha nem teszi, nem fogjuk szóvá tenni. Minden lány általában zavarba jön és tiltakozik, de fiúk ! ha a lány nem engedi, oldjátok meg, hogy ti fizessetek mindenképpen, fõleg ha fonto nektek az illetõ. nyilván, ha már vagy a 8. randira mentek el, vagy már együtt vagytok akkor fizessen a lány is, és ne csak a fiú. A mai világban, nagyon kevés az illedelmes fiú ! ( tisztelet a kivételnek ) Szóval ha egy randira pl virágot hoztok, ti fizettek, akkor az a lánynak nagyon jól esik ! Ez a 21. század, valóban, de szerintem az a lovagias, ha a fiú fizet . Utána meg lehet egyezni, hogy ki fizessen. ha meg nem fontos a lány egáltalán, akkor mindenki fizesse a sajátját, de ne váér el, hogy õ perkálja a tiedet !Szerintem elsõ randin igenis fizessen a fiú ! Végülis, õ akarja bemutatni, hogy milyen úri ember, milyen érett :)

Ha egy lány aki 15éves és együtt van a pasijával már egy éve és lefekszik a pasijával aki amúgy idősebb mint ő akkor a lány ribanc? Szerintetek?

Mert ő azt hiszi, hogy emiatt ribanc lesz és érdekelne, hogy szerintetek is az lenne.

Legjobb válasz: Tudom, kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, de hány éves a barátod?

Tudom, kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, de hány éves a barátod?
nem
Az a ribanc aki mindenkivel lefekszik, nem az aki a pasijával .
En is 15 voltam mikor lefekudtem a baratommal 6 honap utan es a baratom szintem 17 volt es meg mindig egyutt vagyunk mar tobb mint 2 eve es en nem erzem ugy mintha ribanc lennek...az a lenyeg h ne ralegyen eroltetve hanem szerelembol tortenjen meg es testileg lelkileg legyel megerve ra h majd utolag ne band meg meg ha szakitottok is. Ribancnak majd akkor erezheted magad ha majd minden heten mas fiuval fekszel le.
nem attól lesz ribanc, ha viszonylag fiatalon lefekszik a szerelmével, hanem ha fûvel-fával csinálja...az, hogy még korai-e, már más kérdés
Ahogy érzed. De szerintem nem kell semmit elsietni. Oké, hogy 1 éve együtt vagytok, de szerintem ebben a korban sokkal valószínûbb, hogy megbánod. Nem kell rohanni, fiatalok vagytok még.
A kérdező hozzászólása: Am a pasi 17.
de 15 évesen 1 év kevés, azt kell nézni, hogy még gyerek nem lesz ribanc de ha korán kezdi a szexuális életet késõbb az lehet, gyerekként nem kell szexelni!!!
Egy év az nem kevés idõ szerintem nem lesz ribanc tõle. De ne erõltesd rá, csak ha õ is akarja és nem lesznek kételyei ezt is annak tartom, hogy azt hiszi ribanc lesz... :)
15 évesen? szerintem igen, ahogy mondtad "ribanc"
ribancnak nem ribanc, de várjon még nem kell elsietni

Hogy is van ez a pasikkal? Ha ők sorra döntik meg a csajokat, Casanova-k. Viszont, ha egy lány sorra szedi fel a pasikat, "K". Van erre valami értelmes magyarázat, hogy a férfiaknál miért menő az, amiért a nőket megszólják?

Legjobb válasz: Hat igen, ez sajnos igy van. de ez régi felfogás. a férfiakra is rá lehet mondani h ribancok. egyaltalan nem tartom casanovanak azokat a pasikat akik belegyalogolnak masok lelkéébe. nagyon is lenézem õket, ha elkapnak vmi jo kis nemi betegséget, meg is érdemlik.

Hat igen, ez sajnos igy van. de ez régi felfogás. a férfiakra is rá lehet mondani h ribancok. egyaltalan nem tartom casanovanak azokat a pasikat akik belegyalogolnak masok lelkéébe. nagyon is lenézem õket, ha elkapnak vmi jo kis nemi betegséget, meg is érdemlik.
Én ugyanúgy lenézem az ilyen pasikat, mint a rib*ncokat. A köz felfogásáról nem tudok nyilatkozni, szerintem értelmes magyarázatot senki nem tud adni.
na mármost..egy férfi nem attól lesz casanova, hogy sorra dönti a csajokat.. ezt csak õk hiszik így. és igen, egy valódi nõ, ne tegye már le a szintet olyan alacsonyra, hogy össze-vissza kefélgetheti minden f.a.s.z.. szerintem egyik nemnél sem helyes, ez a "dugjuk akivel csak tudunk" mentalitás.
lassan az egész világ ribancokból áll...:D Legyenek azok nõk vagy férfiak XD...szerintem egyik sem helyes...én mondjuk azt nem bírom ha valaki úgy ribanc ha közben komoly kapcsolata van...
Kik szólják meg? Akik nem ilyenek? Én nem itélem el. Ha sokat válogat hát istenem. Mi van akkor, ha egy nõnek 30 faszival kell ahhoz lefeküdnie, hogy megtalálja az igazit? És azt mondja, elég volt, kiszórakoztam magam köszönöm, ez az ember kell nekem. Erre nem gondol senki? Természetesen nem. Már megint csak a buta társadalmi konvenciók. Az elõzõ válaszokhoz kapcsolódva: Nekem nem jelent semmit, ha megszerzek egy nõt, mert itt nem birtoklásról vagy egy tárgyról van szó. Szimpatikus vagyok neki, õ is nekem, együtt vagyunk. Ahhoz kell óriási tehetség, hogy a férfival is maradjon a kiválaszott nõ. Ez a nehezebb. Egyébként én sosem küzdöttem egy nõért sem. Ha nem akart önszántából megismerkedni vele, még annak ellenére sem talán, hogy szimpi voltam neki, akkor úgy járt. Ez a fajta értelmetlen "küzdelmet" teljességgel képmutatásnak tartom. Én az õszinteséget szeretem. 25/f
A férfiaknál sem menõ. Aki ezt hiszi, az idióta. 18F
Nõk és férfiak között is megtalálható ez a ribanc típus, de a normális is (de kinek mi a normális :P) Egy nõt tényleg nehezebb megszerezni, mint egy férfit, ezért a férfiak büszkén mesélik, ha sikerült nekik valakit megdugniuk. És talán emiatt van az is, hogy akinek nem sikerül senkit, elismerõen tekint rá, hogy igen, õ tud valamit... Nõknél pedig elvárás a nõiesség, amihez hozzátartozik, hogy nem csak játszadozik, hanem igenis tudja, mit csinál. És azzal fekszik le, akivel akar, nem azzal, aki az útjába kerül. Így kevésbé elfogadott, hogy mindig mással teszi, mert akkor a nõiessége már igencsak megcsorbul. Meg lehet érteni õket is, az ösztöneiknek élnek, de az én értékrendemnek ellent mond. (Azért egyszer akartam egy rövid kapcsolatot, csak testiségnek, de egy másfél éves kapcsolat lett belõle, és még folytatódik :P)
Azért mert 1 csávónak sokkal nehezebb felszedni egy nõt mint fordítva. Ti csak felvesztek egy miniszoknyát és máris körülöttetek liheg a sok csávó.

Ha egy pasi az adott lányt inden hibájával együtt képes elfogadni és szeretni (sértõdékeny, néha hisztis, követelõzõ stb), akkor a lányok miért a zero tolerancia hívei (pl kevés az önbizalma a pasinak, nincsenek barátai, , , de van munkája")?

Legjobb válasz: Azért mert érzõdik rajtad a balekság. Amúgy kevés önbizalom, vagy nincsenek barátai. Ez pont az a kettõ kritérium, amit csak súlyos dollármilliókkal tudnál kompenzálni. Ettõl a kettõtõl kapásból kivillan, hogy egy rohadt UFO vagy. Inkább lennél munkanélküli. Több nõ jutna.

Azért mert érzõdik rajtad a balekság. Amúgy kevés önbizalom, vagy nincsenek barátai. Ez pont az a kettõ kritérium, amit csak súlyos dollármilliókkal tudnál kompenzálni. Ettõl a kettõtõl kapásból kivillan, hogy egy rohadt UFO vagy. Inkább lennél munkanélküli. Több nõ jutna.
Erre az összefüggésre mi vezetett rá?
A kérdező hozzászólása: At azért nem hiszem, hogy jobb a munkanélküli vagy az olyan srác, akinek egyetlen barátja sincs 27 évesen. Szerintem még mindig jobb, annyira rosszul nem keresek ezzel, hogy azt mondjam, inkább ne legyen állásom.
Ezt egyszer magamon is megtapasztaltam. Mint kiderült, azért nem tudtam elfogadni a srácot, mert szerelmes sem voltam belé, csak õ erõltette a dolgot. Ez volt hónapokkal ezelõtt és azóta is zaklat amúgy. Szerintem valami nem okés a fejével, mert nagyon szánalmas amit csinál. Már öngyilkossággal is fenyegetett :D Na de szerintem, ha igazán szeret valaki valakit akkor el fogja fogadni olyannak, amilyen.
Ez engem is érdekelne ez a kérdés!
Mivel azt hiszik, ha a teszkó ajtó kinyílik elõttük, már õk a királylányok. Komolyra fordítva, sok nõ beleesik abba a hibába, mivel kereslet van rájuk, így azt csinálhatnak, amit akarnak. Szoktam mondani, hogy 10 emberbõl aki ismerkedni akar velük, 9 csak d.gni akar és nem gondol komoly kapcsolatra. Feltenném a kérdést, az ominózus kérdésben szereplõ hölgynek, ha a fiú ezen tulajdonsági nem jönnek be neki, ugyan mi a fenének jött egyáltalán össze vele??
Mert a lányoknak az egekben vannak az igényeik. Felsõbbrendûnek képzelik magukat, csak mert punci van a lábuk között. Persze azt hozzá kell tenni, h az általad írtak csak kifogások, és valójában mindig azért utasítanak el egy pasit, mert az nem néz ki elég jól számukra.
Sziasztok!Nos , az én véleményem az, hogy az ilyen típusú nõknek a kritikai érzékük kizárólag a többi emberre korlátozódik (más szemében a szálkál...).Viszont hogy a nõi nemet is megvédjem, szerintem egy férfinak kell hogy legyen normális önértékelése, önbizalma.És ezt a nõk szél ellen száz méterrõl kiszagolják, ha egy férfinak van fellépése, kisugárzása.Szerintem jöjj tisztába magaddal, legyen normális önértékelésed, önbizalmad.És tanuld meg önállóan élvezni az életed.Nem az egy ember értékmérõje hogy kapcsolatban van e vagy sem.És ha már nem érdekel van e csajod vagy nincs, akkor majd jönni fognak, kéretlenül is, meglásd :)

Mit jelent az, ha egy lánynak 2 hete van pasija és engem (nem én vagyok a pasija) egyszer csak megbök facen? Lehet belõle valamire következ

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D

Nem biztos, hogy azért bökött meg mert tetszel neki XD Nekem is van vagy 30 bökésem.:D
Úristen, megbökött facen. Szerintem minden vágya te vagy! Hajrá! Hova süllyed még ez a világ...
Semmit. Unatkozott, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!