Találatok a következő kifejezésre: A pasikat ha egy (1906 db)

Zavarja a pasikat, ha egy csajon ilyen "terhességi csíkok" vannak?

Nem szültem még, csak hirtelen fogytam sokat.

Legjobb válasz: Ha ez zavarja, akkor keressen magának egy másik pasit, mivel a nõk igen nagy részén sajnos van ilyen, amúgy striáknak nevezik. Én sem szültem még, nekem is van.

Ha ez zavarja, akkor keressen magának egy másik pasit, mivel a nõk igen nagy részén sajnos van ilyen, amúgy striáknak nevezik. Én sem szültem még, nekem is van.
Engem nem zavar a párom terhességi csíkja nem kell kirakatbabának lenni ahhoz, hogy szeressenek.
Errõl te egyáltalán nem tehetsz. Azok a csíkok meg amúgy is idõvel halványulni fognak. De nem hiszem, hogy zavaró lenne.. Téged szeressen, ne a csíktalanságot :) De tudod.. kinek mi :S Engem pl. nem zavarna. 18/L
a fiúkon is vannak ugyan úgy :)
Nem a hirtelen fogyástól vannak a striák, hanem mert a bõröd nem bírt egyidejûleg nyúlni a gyarapodó súlyoddal, ezért megrepedezett.De az ember emiatt nem kevesebb véleményem szerint.Sõt, ha a csíkok halványok, legyen bármennyi is, akkor tiszteletreméltó, mert képes volt lefogyni, bármennyi is volt a fölöslege.
pici egyáltalán nem zavaró. még nekem is van a seggemen, pedig én fiú vagyok.
Engem mindenesetre picit zavar mert én is fiú vagyok és egyszer nagyon meghíztam úgy 5 éve, azután leadtam, azóta bármit csinálok nem múlik el. Már begyógyult, de sajna picit fehérebb mint a körülötte lévõ bõr. Hát de ez van. Szerintem akinek van mindenkit kicsit zavar, de ha másokon megnézi akkor látja hogy nem is olyan szörnyû. Persze ha már begyógyult.
Sztem nem zavarja a pasikat! Nekem is van, és eddig egy fiú se szólta meg (pedig nem vagyok vmi vékonyka, bár dagi sem)! Sztem a legfontosabb, hogy ápolt legyél, mert ezzel eltereled a figyelmét mindenrõl a pasinak. A leborotvált testtájak, parfüm, deo, kis smink, és egy csábos nézés a titka a pasik elcsábításának!
Nekem is vannak, a hasamon, a csipomon de meg a karomon is, fel ev alatt nagyon nagyon meghiztam es ugyanannyi ido alatt le is fogytam a normal testsulyomra, bar igy sem vagyok vekonyka, de eddig nem zavart senkit ^^

Mennyire zavarja a pasikat, ha egy nő testén valahol található egy kicsi heg?

az ember gondolkodjék azon, hogy valamilyen úton eltüntesse, vagy ha kicsi, akkor nem olyan nagy probléma?

Legjobb válasz: Ha egy pasinak ezért nem tetszel ,akkor heg nélkül sem értékelne igazán. Nekem a két szemöldököm között van egy heg (gyerekkoromban lefejeltem a taligát,össze kellett varrni.) A párommal 8 éve vagyunk együtt,de egyszer nem mondta,hogy csináljak vele valamit.

Ha egy pasinak ezért nem tetszel , akkor heg nélkül sem értékelne igazán. Nekem a két szemöldököm között van egy heg (gyerekkoromban lefejeltem a taligát, össze kellett varrni.) A párommal 8 éve vagyunk együtt, de egyszer nem mondta, hogy csináljak vele valamit.
Jaj ugyanmár, emiatt nem fog szólni :) Nekem koribaleset miatt van egy heg a lábamon. Aztán csalánkiütéses voltam és véresre vakartam a bokám, az is heges. Sõt én odalennt pigmenthiányos vagyok, a csiklómtól kezdve a fenéknyílásomig fehér foltos vagyok, és a belsõ combomon is vannak fehér foltok, olyan a színem odalent mint egy tehén mintája :) de azért se szólt soha. Meg hol érdekli õt? :) Örül hogy velem lehet és én is hogy vele lehetek :) szóval nyugi!!!
Semmi. Van akinek a fél lába hiányzik, de olyan kisugárzása van, hogy azt is feledteti.(az oszt. társam volt, körülzsongják. A másik, szép, de furcsa lány magányos maradt) A férfiak a kis heget észre se veszik. Egyben nézik a nõt, és fõleg a mellét, a szemét, a haját. Ha már levetkõztél, nem fog lecserélni egy hegért, ne félj!
Nekem egy tíz centis mûtéti hegem van, de a páromat nem zavarja. Egyébként ne foglalkozz vele, ha látják, hogy rendben vagy magaddal, el fogja fogadni.
én 4-5 évesen a forró vasalót rántottam magamra. Az arcom jobb oldalán egy csúnya piros heg keletkezett. Teljesen soha nem múlt el, viszont lényegesen elhalványodott... 2 éve boldog párkapcsolatban élek.
Elsõ vagyok. Pigmenthiányos foltjaim nekem is vannak odalent is, az arcomon(mellé még szeplõs is vagyok), a kezemen, a könyökömön . A páromat olyannyira nem zavarja, hogy amikor a mellkasán megjelent egy apró fehér folt úgy örült neki, mint egy kisgyerek, hogy "de jó, hasonlítunk egymásra"! :)
A kérdező hozzászólása: Nem ez a dolog idegesít legjobban az életemben, tény, hogy zavar kicsit. De nem problémázom rajta. A kommentek után meg pláne nem. :)
Nekem a csuklóm van tele hegekkel, mert mikor kicsi voltam (13-14 éves) a hülye fejemmel vagdostam magam. De most elfogad a párom, és nem zavarja a dolog, csak annyit mondott, hogy elég butus voltam. De a hegek abszolúte nem zavarják és nagyon szeret :)
szia!nekem a jobb kezemen a csuklomon van egy4cm es heg!de nem zavarja a barátomat!észre sem vette amég én nem mondtam neki!hogy mi történt!
hát én tele vagyok hegekkel! van a kézfejemen, a könyökömön, a sípcsontomon és a térdemen jópár, mert egyszer egy szeg felszántotta. Ezen kívül a felkarom belsõ oldalán van egy kb 10centis nyoma a forró vasalónak immár két éve. Tudom ahhoz nagy tehetség kellett...:-) Hidd el nem zavar senkit!
nekem van egy heg a 2 szemöldököm közt..kb 3 cmes..nem zavarta egyik pasimat sem, modellként dolgoztam 6 évet külföldön..mär nem mert van babaäm.szval ne aggodj mär ilyen hülyeSég miatt:)
A kérdező hozzászólása: Nekem az állam alsó részén található. Szembõl nem látni, csak ha valaki alulról sasol. :) Olyan 2cm, tudom nem nagy, de azért zavar mert nem ruha alatt van.
neked hol van?
nekem is 1 koribaleset miatt mind a 2 bikám fölött van 10 cm hosszú heg kb meg a sípcsontomon is van 1 kicsi heg (borotválkozás...:S) de senki nem szólt még érte...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! :)
Hát van rajtam is egy pár sebhely, heg és hasonlók. :) Legtöbb az anyajegyeim eltávolítása miatt. De van motor kipufogójától is égési sérülésem. Ha téged nem zavar, ne is foglalkozz más véleményével. :)

Mi jön be a pasiknál? Mit szeretnek a pasik, ha egy nő, hogy viselkedik? Itt gondolok pl. :szép beszédre stb. Mit szeretnek és mit nem szeretnek a pasik a nőkbe?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L

Én lány vagyok, de az egyik ami szerintem a normális srácoknak bejön, az ha a nõnek van véleménye és azt el is meri mondani, tud érvelni mellette, van álláspontja. Sok mindenhez hozzá tud szólni, csak azért, hogy összejöjjenek, nem hallgatja el a véleményét akkor se, ha nem egyezik a srácéval. Nem káromkodik, nem hisztizik. Hirtelen ennyi jutott eszembe, am. én is kíváncsi vagyok rá, hogy mit válaszolgatnak majd ide. :) 18L
A kérdező hozzászólása: köszi:) akkor már ketten várjuk a válaszokat;) 15/L
Egyetértek az elsõvel ;) 17/F
A kérdező hozzászólása: A pasik véleményeire vagyok kiváncsi!!!!!!Lécci írjatok már!!
Nekem elsõsorban a belsõ számít. Ne legyen ilyen kis 15 éves HP. :) Ne cigizzen és ne viselkedjen ilyen rajlósan az utcán...mint a mostani 14-15éves lányok!!(Tisztelet a kivételnek):DD Nyilván rendesen öltözzön, adjon magára. Valamint ne legyen atom topa. Most ennyit tudok, csak leirni...
Ez szerintem teljesen egyénfüggõ. SZERINTEM: Az olyan lányokat szeretem, akik viccesek, van humoruk, életvidámak. A külsõ másodlagos, de egy bányarémmel azért nem járnék. De ha alapból nem is olyan szép, azt egy jó stílussal ki lehet "kupálni".

Miért ijednek meg a pasik, ha egy csaj kezdeményez?

múltkor voltam egy buliban, és észrevettem, hogy egy helyes pasi engem bámul( szó szerint), és vettem a bátorságot, hogy megszólítsam, így hát odamentem és megkérdeztem hogy táncolna-e velem, erre ő beijedt, és azt mondta, hogy most nem. Utána meg odament a haverjához és nekiálltak rólam beszélni, de továbbra is néztek.

Legjobb válasz: azok ilyen beszari hang emberek. Ha igazi férfi és tényleg tetszel neki nem ijed meg :)

azok ilyen beszari hang emberek. Ha igazi férfi és tényleg tetszel neki nem ijed meg :)
j
Sosem ilyedek meg
Ronda vagy
A kérdező hozzászólása: hát én nem csak úgy beszélek a levegõbe, én nem olyan csaj vagyok aki kihasználja a pasikat és mindenféle szir szart megvetet vele, mert éppen ahhoz van kedve!Meg ha nem veszi meg neki, akkor már nem is szereti.
Sokszor hallottam már ezt a szöveget.
A kérdező hozzászólása: én nem a pasik pénzére hajtok.
Én nem attól ijedek meg, hogy odajössz hozzám, hanem azért, hogy mennyit kell majd miattad fizetnem.
A kérdező hozzászólása: hát szerencse, mert akkor mind egyedül maradna! :)
Ne csüggedj, találsz jobbat! nem minden pasi ilyen félénk (még jó :-)
A gyakorlat számomra nem ezt mutatja.
A kérdező hozzászólása: aha, és akkor már nekiállsz általánosítani!
Teljesen jogosan.
A kérdező hozzászólása: hát te tudod.
Ti lányok már csak a helyesekre buktok? Gondolom akkor is odamentél volna hozzá, ha mondjuk kevésbé nézett volna ki jól...Egyébként azért, mert veled ez történt, nem hinném, hogy általánosságban megijednénk attól, ha a csaj kezdeményez. Én pl. kifejezetten örülnék már neki, mert épp elég kezdeményezésem volt már eredménytelen.... Peace! 19/F
Lehet meleg
A kérdező hozzászólása: nem csak a helyesek jönnek be, amúgy nem õ volt ott a leghelyesebb, mert volt nála 100x jobb képû is, csak neki olyan szép barna szemei voltak, meg úgy jó volt az összhatás XD. Amúgy nem meleg. :)
én pl félek, hogy ha arra kerül a sor és kiderül, akkor ciki, mert két kukim van.
én csak nagyon meglepõdnék, de benne lennék mindenbe xd
A kérdező hozzászólása: semmi baj, lehet kicsit túlságosan kiakadtam :)
Én egy szóval sem mondtam ilyet, csak megerõsítést nyert az állításom, de most már megtanultad a leckét. Elnézést ha bármi gyanúsításnak tûnt!
Én sem ijedek meg, ugyanis ilyen sosem történt meg velem, hogy egy nõ jött volna oda hozzám. A gyerek tudhatott valamit külsõre, csak el.cseszte...
A kérdező hozzászólása: utolsó, köszi szépen, nem vagyok ronda! Többen mondták már hogy tök szép vagyok.
Nem találkoztam még olyan emberrel aki megijesztett volna azzal, hogy odajön hozzám, legyen az nõ vagy pasi... Bár nem is sokan mernek közeledni felém. :D
Hát nálam egyszer volt olyan hogy tényleg megijesztett egy csaj. Annyira nyomult, hogy már ijesztõ volt, mint imponáló. Egyébként én azt szeretem, ha küzdeni kell egy lányért, azokat mindig nagyobbra lehet becsülni. Neked szerintem azt kellett volna csinálni, hogy flörtölsz vele (szemezés) aztán ha netán tényleg akar valamit odamegy és kész..
A kérdező hozzászólása: de amúgy láttam rajta, hogy tetszem neki, csak gondolom nem számított rá , hogy odamegyek, és merek kezdeményezni, biztos, azért mert túl fiatalnak nézett XD
A kérdező hozzászólása: flörtöltem vele, rám is mosolygott :)
türelmesebbnek kellett volna lenned :D
A kérdező hozzászólása: de már vagy 10 perce bámult! :) , gondoltam, ha nem lép, akkor majd lépek én XD
látod rosszul döntöttél :D most már megvan a lecke :D ne a nyúl vigye a puskát :D
Valószínûleg korábban csak kvrvák szólították le. Ezért az ijedség.
Mert utáljuk a k***ákat. Attól mert nézünk titeket, az még nem jelent sok mindent. Akit akarunk, azt megszerezzük. És sokkal jobban is értékeljük!
A kérdező hozzászólása: hát lehet, hogy még kellett volna várnom egy kicsit :)
én megmondtam :DD
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok k***a, nem szoktam olyan szoknyákba járni, ami szinte nem takar semmit , sõt olyat fel sem veszek, és nem szoktam 6 kiló sminket magamra rakni! És nehogy azt hidd, hogy én mindig leszólítok minden olyan pasit aki tetszik, mert nem, inkább megszoktam várni, míg kezdeményeznek, csak gondoltam, most az egyszer kipróbálom.
utolsó WTF?

Szerintetek az bejön a pasiknak, ha egy lány egy kicsit olyan "huncut" és felszabadultabb típus?

Itt most senki se gondoljon a könnyen kapható nőcskékre, hanem inkább bájjal, és kedvességgel párosulnak ezek a tulajdonságok. Mi a véleményetek erről fiúk?

Legjobb válasz: Be

Be
Egy kicsit részletesebben el kéne beszélgetnünk, hogy képbe kerüljek a természetedet illetõen!
Adná az isten, hogy ilyen nõt ismerjek meg. Mind kuka akiket ismerek.
Ja, nekem kifejezetten az ilyenek tetszenek.

Szeretik a pasik, ha egy csaj kezdeményez? És mit kéne mondania a csajnak?

Gondolok itt arra, hogy jó-e az, ha közvetlen a csaj és valami ilyesmit mond: "Helló, tetszel!" vagy inkább hagyni kell a pasit, hogy becserkésszen?

Legjobb válasz: Embere válogatja. Nekem (22/f) sok csajom volt már, de gyülüöltem ha egy csaj kezdeményezett. Igazából, relatív a dolog, ugy kellemes a nõi kezdeményezés ha csak odanézegetsz felé, szemmel fröltölsz, de azt szerintem nemsok fiu dijjazza ha odamész és leszólitod. Egy nõnek legyen tartása, mert csak ugy izgalmas egy fiunak "vadásznia" rá...könnyû préda nem pálya. Szerintem max csak tavolsagtartoan tudasd vele, hogy bejön, de ne rohand le. Sok sikert.

Embere válogatja. Nekem (22/f) sok csajom volt már, de gyülüöltem ha egy csaj kezdeményezett. Igazából, relatív a dolog, ugy kellemes a nõi kezdeményezés ha csak odanézegetsz felé, szemmel fröltölsz, de azt szerintem nemsok fiu dijjazza ha odamész és leszólitod. Egy nõnek legyen tartása, mert csak ugy izgalmas egy fiunak "vadásznia" rá...könnyû préda nem pálya. Szerintem max csak tavolsagtartoan tudasd vele, hogy bejön, de ne rohand le. Sok sikert.
A hímnem alapvetõen imád vadászni- egyetértek az elõttem szólóval. De egy nõ attól Nõ, hogy fel tudja kelteni az érdeklõdésüket, változatosan cicás eszköztárunk van erre.:) Izgalmas játék ez! :) Sok szerencsét neked!
Én személy szerint nagyon tetszik, ha egy nõ kezdeményez, bár azzal eddig még nemnagyon találkoztam :D
Nekem az összes eddigi barátnõm maga kezdeményezett. Persze hosszabb ismeretség után - lánynak sem jó csak úgy lerohanni a kiválasztottját. És ne úgy menj oda hozzá, hogy "járunk, ugye" - kicsit finomabban.
Én utálom, ha egy nõ "kezd ki" velem. Én vagyok a férfi, szeretek vadászni, küzdeni egy nõért, teperni érte akár hónapokig. Sokkal nagyobb élmény utána vele lenni, mint azzal a nõvel, aki csak úgy az öledbe pottyan. És természetesen akiért küzdesz, azt sokkal jobban meg is becsülöd. :)
A nyílt, egyértelmû kezdeményezés nem bejövõs nálam. Az már annál inkább, ha finoman, apró jelekkel az értésemre adja, hogy lehet keresnivalóm nála. Kezdeményezni a férfinak kell.
Az utolsót tudom megerõsíteni. árskeresõzgetek, és abból még semmi jó nem sült ki, mikor egy lány klikkelt rám. Kacsintgatni sajnos ott nem lehet :)
"Én vagyok a férfi, szeretek vadászni, küzdeni egy nõért, TEPERNI ÉRTE, AKÁR HÓNAPOKIG." Milyen borzalmasan megalázó és szánalmas az ilyen. Szerintem semmi baj nincsen azzal, hogy egy lány kezdeményez. Tök mindegy, hogy mit mondasz.
Az utolsó hozzászólóval értek egyet!Hülyeség, h meghódítani...ha nem tetszel egy csajnak akkor minek tepersz? Persze olyan van akin látszik h benne lenne, de azért kéreti magát vagy vmiért bizonytalan lesz, ott igen ott lehet és kell is hódítani... Szóval nem baj ha egy csaj kezdeményez...sõt, én abból a szempontból jobbnak is tartom, hogy míg ha pl. egy csajnak nagyon nem jön be egy srác, akkor simán ki is röhögni, meg tök meg tudja alázni... Amivel nagyon durva esetben a srác kb. egész életét el tudja cseszni, mert nem mer utána soha többet odamenni senkihez... Míg egy fiú általában azért nem ilyen. Az lehet, hogy otthagyja, nem foglalkozik a csajjal, de nem fog a szemébe röhögni (meg a bnõivel viháncolni hetekig) és megalázni, ez szinte tuti! (persze kivétel mindenhol van, így itt is) Plusz szerintem jobb az egyenes beszéd, mert tapaszalat - sok tapasztalat - hogy a srácok nagyon nem veszik észre a jeleket, félreértik stb... szóval szerintem jobb az õszinteség, vagy tényleg nagyon félreérthetetlen jel legyen... Összességében azt mondanám, hogy az kezdeményezzen aki akar vmit...lehet az lány vagy fiú.
Nekem special az elsõ verzió tetszik. :)
nem lehetne egy nõies, de az elsõ lelki tulajdonságaival felvértezett inkább? :D
Nekem mindenképpen az elsõ verzió:D ha bunkó, sebaj, én is az leszek vele:P (az elsõ verzió, és legyen egy kicsit testesebb. jó, ne 100kg:) , de legyen rajta mit fogni, emg nézni:D)
Hm.. Én lány vagyok. Rám az elsõ verzió illik jobban ( persze nem teljes mértékben ), nálam a " kis bolond " -ba beletartozik, hogy néha hülyülésbõl bunkó vagyok.. és ha iszom nagy a szám.. szóval olyan középponti egyéniség vagyok vagy mi :) ) de így szeretnek a barátaim, akik nem, azokkal sincs semmi bajom, mindenkit szeretnek vagy nem szeretnek :) Nekem akik fontosak, azok szeretnek! :) Beképzelt viszont nem vagyok :S a viselkedésem sem olyan..
Nem baj az ha nincs sok mindent fogni . Azért persze legyen cickója.Szerintem épp a törékenység , karcsúság jelenti a nõ megtestesülését.Elsõ válaszoló vagyok.
Ez szerintem ízlés dolga.Mindenkinek más az ideálja.De ha már megkérdezted nekem a kis bolond vékony de nem csontos az esetem.
Hello egy lány vagyok de az elsõ verzió jobb amúgy én is vékonyka vagyok nem csontos de szerintem pont jó:) meg kicsit bolondos ahogy írtad de nem beképzelt és kedves és megértõ...Én ugy vettem észre , hogy mostanába mindeki fogyni akar és mindkei atz kérdezi tölem h h csinálom h ilyen alakom legyen és mikor azt mondom ilyen vagyok enm fogyokurázok semmi akor csodálkoznak. És ha valakinek tetszel akkor ugy tetszel ahogy avgy nehgoy már megválltoz miatta:) nem éri meg hidd el :)
Petranovának teljesen igaza van!Én férfi vagyok és alap, hogy a kedves, aranyos, ámde szexi, nõies nõked preferálom. Szerencsére azért akadnak ilyen szépségek!:)
Most két végletet soroltál fel, de mindig az optimálisra vagyis a lehetõ legjobbra kell törekedni. Én egy normális nõnek tartom magam, általában kedvelnek az emberek, és a jó géneknek köszönhetõen szerintem szép nõies alakom van. Szerintem a férfiak többsége nem kedveli se a vékony, se az elhízott lányokat, az arany középutat keresik. És ez szerintem teljesen normális. Petranova
Nekem az 1. verzió. De nekem a stílus is számít. Szerencsére a Skate csajok általába ilyenek:D
xD Öcsém... most megyek, veszek egy hideg-vizes fürdõt.
Mert lehet nem volt vonzó az egyénisége. Volt hogy összejöttem egy szép lánnyal és a végén a nem modell alkat barátnõjébe zúgtam bele. Mert a csinos lány unalmas volt. A barátnõjével meg órák hosszat tudtam dumálni. Szinte repült az idõ, amikor vele voltam. Nem minden a szépség. De vannak akik a külsõ alapján választanak. Nem mindenkinek egyforma az ízlése.
Mert mi nem nõk vagyunk....
Valószínûleg, mert a kevésbé szépnek van valami a személyiségében, ami miatt több, mint a szép lány.
Komoly kutatásnak tûnik. Gondolom az RTL pénzeli a maunika show-hoz,
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) , nem , semmi olyan nincs hogy másik lányt választottak helyettem, ez csak kutatás szempontjából volt kérdés :)
Csak nem egy másik lányt válaszotottak helyetted?:D
A kevésbé szebb lányok általában inteligensebbnek tünnek nekem.De amúgy alanyi kérdés kinek mi a szép vagy szebb.
szerintem te is vegyél hidegfürdõt, napszúrást kaphattál
Pl mert nem csak a külsõ számít, és a kevésbé szép összességében jobb? Gondolkozz már...
mert azt hiszik, hogy a szép biztos hûtlen lesz. Vagy nárcisztikus a pasi, õ nála ne legyen szebb a nõ. Mindenesetre hüye elgondolás.
Felizgatott mi? :)
Más az ízlése, neki a másik a szebb. Nem a külsejét nézi elsõsorban, valami más jobban megfogta. Egy konkrét helyzetrõl beszélsz?
Egyértelmû. Mert a szép lánynak már van barátja és 100%, hogy visszautasít. Ha nincs barátja akkor meg gyorsan keres egyet, hogy az elõzõ pont érvénybe lépessen. Ha egyik se, akkor pedig leszbikus. Általános bevett sablon visszautasító szövegek: 1. Már van barátom. 2. Nem vagy az esetem. 3. Keress magadfajtát. 4. "Seen 5:53PM" (facebook) 5. Nem válaszol.

Hogy tetszik a pasiknak ha egy csajnak 7 lyuk van összesen két fülében?

Írjatok kort is :)

Legjobb válasz: számomra ez már nem nõies... 2. voltam.

nem undorító, csak ez szerintem nem illik egy lányhoz... 3. voltam
számomra ez már nem nõies... 2. voltam.
nekem se jön be ha egy csajnak agyon van cifrázva a füle fülbevalókkal, ennél már csak a fültágítósok rosszabbak
u.i: 17/F
Undorító.
egyáltalán nem tetszik. 18/f
Nekem sem jon be. Van egy-ket elvetemult akinek pont ez jon be de altalanossagban meg noramlisak az emberek 18/F
nekem csak a jobb fülemben van 2 helix :D (porcban)
jaj ugyan már, a pasik pont leszarják hány luk van a füledbe, hacsak nem extrém feltûnõ (pl fültágító, vagy ha tényleg véggi lyuggatva) csak itt teszik az agyukat, mert a kérdéssel kiemelted ezt az apró részletet.
fültágítóm van.. de nem akkora te p*csfej. nem csak 25 mm kezdõdik isten [email protected] meg azt a jó k*rva tudatlan fejedet!!
A kérdező hozzászólása: Te mirõl beszélsz? , én a 7 fülbevalóról beszélek nem 7 fültágítóról és nem errõl amirõl te. !
Nektek tetszene ha egy fiú átdugná a farkát a fültágítótokon? Meglehetne oldani hogy átférjen ha a másik oldalról áthúznánk.
#35 a fültisztító pálcikára gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Utolsó ! A tragusra gondolsz ? :) am meg van benne valami XD
Attól függ nem-e túl csicsás...Bár a legtöbb fiút úgyis csak az a lyuk fogja érdekelni ami a lábad között van...:D Nekem is van összesen 3 lyuk a két fülemen, bár abból 2-ben max fülzsír vagy fülpucoló bizbasz aminek mindig elfelejtem a nevét szokott lenni :)
öö én vagyok az a helixes. :) ) nem, nem fáj. én lövettem, pedig állítólag szúratni sokkal jobb, meg biztonságosabb. érdekes, nekem semmi bajom nem volt, belõtte (a szúrás különben is tovább tart.. :D) és 1 óra múlva már nem is éreztem. azt hittem jobban fog fájni, de kellemesen csalódtam :) ja, azért is lövettem mert az 1000ft volt, a szúrás meg 4500... bíztam a kozmetikusban... :) és lám, nem nõtt vadhús a fülemen, nem tört el a porc! :) 16/L
amúgy az az izé a helix nem fáj?
Fülltágítód is van??
Nekem is 7 lyuk van a fülemben.Eddig nem mondták h csúnya lenne az egyikben 5 a másikban 2... http://kepkezelo.com/images/lfq7d8v534lt2adk0qzi.jpg Mondjuk ez a kép szörnyû, de ezen látszik. Szerintem a tied is jó lehet.
Nekem csak 5 van. 2 a porcban, 3 a cimpában, és van egy fültágeszom is. Valaki azt írta, hogy a normális embereknek ez nem tetszik... Tõle kérdezem, hogy nálad ki a normális? Mert ez elég relatív... Gondolom te is egy diszkós kis köcsög vagy, egy átlagos szürke fiú, aki egyszínû felsõkben meg undorítóan átlagos edzõcipõben jár. Nálam te vagy a "nem normális". Nekem nem is kell olyan pasi, akinek mondjuk nem jön be a sok füli, mert tudom, hogy akkor nagyon eltérõek vagyunk. Illetve nem is az, hogy bejön-e neki..., inkább csak hogy belefér-e nála. Nnnna, nekem az olyan pasik a normálisak, akiknek bejön az, amilyen én vagyok. Ennyi. 22/L
Szerintem elszámoltad, lesz az 9 lyuk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) ^^
Nem az számít, hogy 7 lyuk van a füledben, hanem az, hogy mennyire tudod viselni. Egyébként ha nem aggódsz amiatt, hogy mit szólnak hozzá, sokkal vonzóbb 22/F
most azt írják hogy nem tetszik, de egyébként baromira nem érdekli õket, vagy észre sem veszik =D nekem 8 db van és volt már elég konzervatív stílusú pasim, õt se zavarta. pedig nem is csak kis izék szoktak benne lenni, hanem karikák is. 25/L
Jöhet a fülszex!
A kérdező hozzászólása: Ha neked olyan kicsi hogy egy normál füllyukba befér akkor hajrá :)
Több helyre több pénisz
Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Nem fültágítóm nekem nincs A kép nem rossz szerintem szépek a fülbevalóid :)
nem 6 na.:D félre gépeltem..:D..van fültágítóm és fülbevalóm is:D
6 fültágító?? :D amúgy ha visszafogott/egyszerû az összhatás szerintem szép. :) az mondjuk nem tetszik ha tele van valakinek mindkét füle csicsás fülbevalókkal. nekem összesen 4 van. :) /bal: 1 alul; jobb: 2 alul és egy helix/ 16/L
A kérdező hozzászólása: 6fültágító azt hogy ?:D
:DDD Egyébként te milyen stílusú vagy?
A kérdező hozzászólása: Végre valaki :D
úgy gondolom magamról hogy én egy kicsit vadabb stílusú vagyok, és nekem bejön. :D 16/F
Szerintem sem a fülei miatt van :D de erre szerintem utaltam is a következõ mondatomban :) Csak arra akartam célozni, hogy ez nem befolyásol semmit, nyilván persze ízléses fülbevalókkal. 22L
A kérdező hozzászólása: Am meg ha nem akarom nem látszik , de nekem tetszik mondjuk:D
"õ tipikusan az a lány, akibe minden fiú elsõ látásra beleszeret" Elmondom neked, ha igy is van akkor sem a fulei miatt:) Nem noveli a szepseget a 6-7 fullbevalo, csak csokkenteni tudja ha aranytalanul tulzas a dolog.
Ugyan, egy átlag fiú észre sem veszi, hogy hány lyuk van a füledben :) Nekem 6 van, 3-3 a cimpámban és még akarok a porcba is majd egyszer... talán... :) Eddig még egyetlen fiúnak se volt ellene semmi kifogása. Sõt legjobb barátnõmnek is 3-3 lyuk van, õ tipikusan az a lány, akibe minden fiú elsõ látásra beleszeret :D de kétlem, hogy ez a füleivel bármi kapcsolatban lenne... Szóval õszintén kétlem, hogy ez egy átlag fiút bármiben komolyan befolyásolna... 22L
nem a fülbevaló színével van a gond, hanem h túl sok a lyuk...
A kérdező hozzászólása: De általában pici fehér köves fülbevaló van benne , még úgysem ?
A kérdező hozzászólása: Nõcis és a góth keveredése :D de a góth csak a fekete cuccaim miatt ragadt rám :D
Általában én is fekete cuccokat hordok de nem góthos hanem rocker vagyok. xD
6 fültágító? :D nem bírtam volna megcsinálni õket szerintem...
nyáháháh:D Nekem 6 Fültágítóm van.:D és sokkal jobb mint a sok kicsi izé..:D
Nekem is 7 lyuk van a fülemben, az egyik egy kicsit másabb egy industrial, arra sokan mondják, hogy eléggé elvetemült lehettem amikor megcsináltattam, de nekem tetszik és ez a lényeg. A pasik meg nem nagyon foglalkoznak vele. Van van, nincs nincs alapon szerintem. Nekem nem tûnt fel, hogy emiatt ne érdekelném õket.
Nekem fültágítóm van és mellette 4 fülbevaló. A kutyát nem érdekli h. kinek tetszik meg kinek nem :D Neked tetszik? Magadnak csináltattad? Ha valakinek tetszel akkor a lyukas füled is fog! Nem az fogja eltántorítani h. az átlagnál több fülbevalód van. Nekem volt olyan barátom is aki kimondottan utálta a fültágítót...és lám...
Nekem összesen 8 volt..:Dés a barátom nem mondott rá semmit, h undorítónak találná..(: Mára már csak 6 maradt, mert a másik kettõ brutálisan begyulladt-bedagadt.(: Sztem semmi baj nincs a sok lyukkal!(: 16/L
Nekemis van 5öss-vissz, de ebbõl ugye 1-1 volt eredetileg is:) s csak picik vannak benne, nekem nagyon tetszik, s eddig csak jó visszajelzést kaptak:) ) 15/L
Megnéznélek . Nekem bejön
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig csak 1-2 szer gyûlt meg velük a bajom csak :D és köszönöm :d
Én is lövettem hármat, aztán visszanövesztettem õket eredeti állapotukba, mert nem bírtam idegekkel elviselni a folyamatos véres gennyszivárgást. Fogalmam sincs, mi lehet a titkod nyitja. Ahhoz meg, hogy "nem illik egy lányhoz" csak annyit fûznék, én nem 'egy lány' vagyok, hanem ÉN, saját stílussal, beállítottsággal és a látatlanban ítélkezés nemkedvelésének tulajdonságával. Egyesekhez nagyon is passzolhat.
A kérdező hozzászólása: Fültágítóm nincs és nem is szeretnék , 3-3 lyuk van fülcimpámban és 1 porcban :D De mért undorító ?

Vajon mennyire kellemetlen a pasiknak ha egy nő túlságosan is benedvesedik?

Nekem mindig is sokkal több és sokkal hamarabb elindult a nemi izgalomra termel?d? lubrikációm! :D Néha már kínosnak érzem a btommal szemben, h miattam tiszta lucskos a leped?, a teste, meg minden...Nem lehet túl kellemes :S N/20

Legjobb válasz: uh úristen.. imádnám..:D

uh úristen.. imádnám..:D
aktus után még mindig jön belõle. de minden fiú álma egy ilyen csaj :D
Vannak csajok akik ilyenek, könnyen benedvesednek ez általában azzal is párosul, hogy érzékenyebbek ott, illetve könnyebben is élveznek, el többször is! Volt egy ilyen csajjal dolgom nagyon penge volt én élveztem a szitut! :) Vannak csajok akik például spriccelnek elélvezéskor, mintha pisilnének, és mindig
Álomnõ lehetsz....ÁÁÁÁÁÁ
elõttem lévõkkel egyet értek :) volt egy barátnõm pár éve aki hasonló volt, imádtam egyszerûen :D utána lévõ csajom nagyon nehezen nedvesedett... komolyan amortizálta az agyam hogy nem megy :D mostani csajom is ilyen nagyon nedvesedõs tipus és nagyon jó :) szerintem örülnöd kellene hogy ilyen típus vagy ;)
Hmmmm fincsi fincsi.. :) Mint az eddigi válaszokból is láthatód ez legyen életed legnagyobb problémája! ;) Én személy szerint imádom ha egy csaj nagyon benedvesedik akkor a legjobb behatolni
Jesszus... Alig tudok ennél izgatóbb dolgot elképzelni. Ez nem kínos ez egyszerûen brutál jó dolog!!!!
Jah, a bolond átlag férfiak szeretik, mint pl, én is! Volt barátnõm meg igen nehezen nedvesedett, sokszor nem is tudtunk csak úgy belevágni a dolgok közepébe, az sem volt túl jó!
"ez természetes, h pl szex után több pzsvel is megkell törölgetnem magam" természetes hát! a barátnõm is ilyen alkat, IMÁDOM!!! egy percig se aggódj emiatt, sõt, nem is tudod, milyen szerencséd van! :)
nem az imádjuk F
A kérdező hozzászólása: Hûû köszi srácok, igazán jobban érzem magam mostmár :) )
Ugyanez fiúba is van. Én is ilyen vagyok. Ha hosszabban csókolózok a kedvesemmel akkor alsógatyán és farmeren is átüt az elõváladék. Annyi jön. Akadt olyan csajom aki undorodott tõle. Lehet h te is belefuthatsz ilyenbe valamikor... De ez van. Nem tudsz változtatni rajta ahogy én sem. Nyugtasson az a tudat , hogy a férfiak 99%-a imádja ha így nedvesedsz! Nem elviseli... nem megszokja... nem nem törõdik vele, hanem megvadul tõle, eszét veszti, izgatja és imádja!!!
Annyira normális, hogy már szinte fantasztikus! :)
A kérdező hozzászólása: Hûha, hát oké...:D azt tudom h izgató a ffiak számára a nedves nõ, de nem tom, olyan fura...ez természetes, h pl szex után több pzsvel is megkell törölgetnem magam, meg a bugyim is tiszta "víz" :DD A barátnõim sosem mondtak ilyeneket, h ilyen tisztálkodási dolgaik lennének az együttlét után! Vagy ez a normális és szót sem érdemel? :D
Komolyan nehogy már emiatt aggódj, örülj neki. A mostani párom is ilyen és hát megveszek érte. Úgyhogy örülj neki és élvezd 30/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!