Találatok a következő kifejezésre: A pasikat ha (4363 db)

Milyen érzés a pasinak ha ki nyal valakit (csajt), és forditva milyen érzés a csajnak ha kinyalja a pasi?

Legjobb válasz: Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.

Csaj vagyok és: vannak pasik, akik jobban tennék, ha nem nyalnának, mert unalmasan és szarul csinálják. A jobbik eset, ha lehet õket "irányítani" egy kicsit, hogy élvezhetõbb legyen... az én életemben eddig 2(!!)pasi nyalt úgy, hogy azt mondtam, hogy EZ IGEN! (azért hozzátartozik, hogy túl sok pasi nem volt az életemben, 10 alatti számról beszélek) Szóval a többség nem a legjobb.. de ha szerelmes a lány, akkor nem a technika számít (az elején) akkor minden jó, még a béna nyalás is. Csak valami kontakt legyen. Szóval: ha valaki jól csinálja (bár ez azért elég ritka, fontos az is, hogy a pasin is azt érezze a lány, hogy élvezettel csinálja) akkor ha nyalnak az egy fantasztikus érzés.
Röviden: A pasinak nagyon izgató. Anõnek szintén nagyon izgató és jóóó.
Ha jól látom, elsõ pasi hozzászóló vagyok. Szóval egy szó mint száz, én nagyon imádom a barátnõmet így kényeztetni. Fõleg mikor látom hogy egyre jobban élvezi, és szinte minden porcikája megfeszül néha, és alig bírja visszafogni magát, hogy fel ne sikítson... Hát az valami nagyon jó érzés tud lenni nekem is. Érdekes viszont, hogy õ nagyon büdinek tartja az "illatát", de én szinte meg tudok õrülni tõle..:D:D Szóval férfiszemmel elmondhatom, hogy nagy élvezetet hagynak ki, akik nem szeretik ezt csinálni a párjuknak.:)
Az én páromnak valamikor van kedve hozzá valamikor nincs. Ha olyanja van hihetetlenül jól nyal és iszonyúan élvezem, valamikor nincs kedvünk hozzá. Ez helyzet és egyénfüggõ. Pasik majd válaszolnak nekik milyen érzés. Nekünk nõknek szerintem fantasztikus.
Én nõ vagyok, tehát csak a párom elmondásából tudom, hogy neki milyen érzés, ha nyal. Jó. Felizgatja a látvány, az íz, stb... Nekem......Hm. Azt hiszem ezt nem is tudom igazán leírni, csak egy szóval: Isteni!!!!!
Szia! Csaj vagyok. Nekem isteni amikor a párom kinyal, imádom. És mivel sokszor csinálja, sokáig ezért gondolom neki is jó, hogy látja, boldog vagyok:)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Sajnos férfi szemszögbõl nem tudok beszélni de szerintem õk is élvezik, ha valaki jól csinálja. Nekem a volt pasim volt ilyen téren felülmúlhatatlan. Olyan profin csinálta, hogy volt amikor fel is sikítottam. Azt a gyönyört leírni nem lehet szóval szerintem mindenki élvezi.
csaj kinyalja a pasit? hát elég perverz gondolat de páran biztos csinálják. A pasinak jó érzés ha a csajszit nyalja. De egyénfüggõ ez is. Valaki majd megvesz a nyalásért valaki megcsinálja a párja kedvéért és van aki nem szereti. én párom pl imádja ;)
A kérdező hozzászólása: a hapsinak milyen érzés ha kinyalja a csajt?
A kérdező hozzászólása: csajnak milyen érzés ha nyalja a hapsi?
Nagyon jó érzés mindkét fél számára!! Minél gyakrabban kell csinálni!!

Miért szeretik a pasik, ha két csaj smárol?

Nekem nincs abban semmi extra, ha pasi pasival, de mikor két lány, akkor a közelb?l az összes pasi odamegy és ?ket bámulja...

Legjobb válasz: Nekem az jön be, ha két pasi smárol.

Nekem az jön be, ha két pasi smárol.
nekem is a két pasis változat jön be
Én a másik oldalról üzenem, hogy a nyálcsorgatást ha lehet máshol csináljátok, mert marhára nem hiányzik sem az én, sem a csajom estéjébe 4-5 ilyen balfácán. Egyszer elegem lesz, és tökönrúgom az eggyiket az tutifix.
mert sunáznám õket!
18:07 nálad már csak chuck norris keményebb!
Genetikai programozás. :D A férfiaknak a látvány jön be. :)
xDDDDDD Verekedõs cipõ van rajta
Engem is jobban érdekel két pasi! :) Valószinûleg azért, mert lány vagyok. xD

Lányok! Milyen haj áll legjobban a pasin? (hosszu, rovid. Stb) Mekkora legyen a pasi haja? Mit szerettek legjobban?

Legjobb válasz: magyarázat csak akkor kell ha nem tudtad elég részletesen kifejteni a kérdésedet fenn...:) egyébként nekem nem tetszik a hosszú haj pasinak. szerintem igénytelen. legjobb a normális rövid, bezselézve ha jól áll neki, ha nem akkor csak úgy:)

rövid. hosszú semmiképp se.
magyarázat csak akkor kell ha nem tudtad elég részletesen kifejteni a kérdésedet fenn...:) egyébként nekem nem tetszik a hosszú haj pasinak. szerintem igénytelen. legjobb a normális rövid, bezselézve ha jól áll neki, ha nem akkor csak úgy:)
végülis mindegy, kinek mi áll jól, csak ne legyen zselézve abban annyira undorító nyúlkálni (pedig beletúrni a hajba olyan élvezetes mind2félnek-kivéve ha zselézett, fúj:S)
Sztem ez attól függ milyen a srác arcformája meg ilyenek....szval hiába szeretem a félhoszú hajú pasikat ha egyszerûen hülyén áll neki....
rövid és olyan jól felzselézett és az arca sugározzon:)
Rövid, félhosszú
A héten voltak olyan kérdések, hogy kopasz férfi jön be + mi a véleményetek a hosszu hajról. Ezeket miért nem lehet elolvasni, ahelyett, hogy kb. a 10000. ilyen kérdést felteszed? Miért nem tudják az emberek elfogani, hogy szinte MINDENKINEK más jön be. Igen, jól látod, MINDENKINEK. Sõt, tetszett már: kopasz, rövidhajú, hosszu, kopaszodó félig. Borostás - nem borostás, szakállas-nem szakállas. Abból, hogy kb. 30 ember beírja, mi jön be neki, attól neked mitõl lesz jobb?
Öregem, ennyire be akarsz hódolni a lányoknak?
még tudjak benne kapaszkodni;)
A kérdező hozzászólása: NEM az volt a kerdes h ki hanyszor irja ki ijen hasonlo kerdest stb...:)
1)rövid és ilyen kócos vagy nem tudom, hogy össze-vissza áll:) 2)tüsi haj :)
minimum 5cm, max 20 *.* 18L
Hát nekem pl. nagyon nem mindegy, mert elsõ benyomásra a haját nézem...általában a felzselézett, vagy egy kicsit oldalra zselézett hajúak jönnek be. Ez minden fiút/férfit feldob (:
Utso vagyok még a kócos, össze vissza álló is *-* mondjuk mint robert pattinsonnak(: 19/L

Miért találják olyan izgatónak a pasik ha bugyikat szaglászhatnak?

Legjobb válasz: Ez jó! :) Én pasi vagyok,de bugyit még nem szagoltam! Ezt honnan veszed, hogy izgatónak találjuk mi pasik a bugyiszagolást?

Ez jó! :) Én pasi vagyok, de bugyit még nem szagoltam! Ezt honnan veszed, hogy izgatónak találjuk mi pasik a bugyiszagolást?
Japcsiknál van ebbõl nagy biznisz, iskoláslányok eladják bugyijukat erre specializálódott üzletekben, csinálnak róluk egy fényképet a bugyi mellé, aztán a hapek megveheti jó pénzért és szagolgathatja. Ott ez teljesen elfogadott mellékkereseti forma :D
Ez azért van mert azok a diáklányok beleizzadtak a bugyijukba, és a japcsik erre verik ki.
Szerintem ennek kémiai magyarázata van. Az illat, ami a bugyin van izgató reakciót válthat ki a férfiakból.
Az én párom mindig felizgul, ha a bugyimat szagolgatja, elég érdekes, de olyan aranyos ilyenkor... és mindig szex lesz a vége... :)
Ezt a perverz, beteg emberek szeretik csinálni, erre izgulnak v.elégítik ki magukat. Nem lehet általánosítani. A pasijaimat sem, a férjemet sem a bugyim érdekelte!:-)
jaj. elõzõ vagyok. bocsi, ezt nem ide akartam, ösztönbõl írtam, de még az elõzõ kérdésen járt az eszem. mégegyszer elnézést!
A kérdező hozzászólása: fúbazz XD
A kérdező hozzászólása: nem egy emberke állította:)
ha ennyire gyík itt mindenki, minek jársz ide, édes? ennyi.
mert szeretik a sz** szagát
Azért találják izgatónak, mert a nõk igen hatékony feromonokat választanak ki ott. És csak az perverz, aki CSAK erre tud felizgulni. Ugyanez visszafelé is mûködik - csak nem annyira elterjedt. Amúgy az ember máshol is termel feromonokat - olyan is van, amit nõk termelnek és nõkre hat (a havi vérzést szinkronizálja).

Tetszek a pasinak ha bunkó velem?

Idén kezdtem a középsulit. Van egy osztálytársam aki tök helyes. Kedves voltam vele, de ? nagyon bunkó velem. De csak velem :S Mindenkivel egész aranyos, de ha én szólok hozzá(normálisan) akkor meg jön a kiábrándító felelet. Meséltem róla pár embernek, azt mondták, hogy ezzel azt akarja kifejezni, hogy bejövök neki. Csak azt nem értem, hogy miért így fejezi ki. :S Amikor egy viszonylag érett srácnak gondoltam. A múlthéten az egyik osztálytársamat elkísérte az orvoshoz...akkora lélekjelenléte volt. Szóval nem értem, ha érett, akkor miért így csajozik? Vagy egyáltalán érett-e?

Legjobb válasz: Nem ertem miert kell lepontozni ha valaki megmondja az igazsagot. Jobb lenne ha amitanank, hogy igen tetszel neki? Hat szerintem nem tetszel neki, de ne aggodj akad pasi boven akinek tetszel.

Nem ertem miert kell lepontozni ha valaki megmondja az igazsagot. Jobb lenne ha amitanank, hogy igen tetszel neki? Hat szerintem nem tetszel neki, de ne aggodj akad pasi boven akinek tetszel.
Nem lehet, hogy túl kedves vagy hozzá? Esetleg úgy érzi, hogy nyomulsz, te meg nem tetszel neki, és azért viselkedik veled undokabbul, mint a többiekkel. A "nem tetszik, ezért meghúzom a haját" óvodáskorú gyermekekre jellemzõ, nem középiskolás fiúkra.
Nem akarlak elkeseríteni, de biztosan nem tetszel neki, ha így viselkedik.Csak gondold bele magad az õ helyzetébe:nem tudja, hogy õ tetszik-e neked(legalább is nem biztos benne) ezért nem akarja azt mondani hogy nem tetszel neki mert fél, hogy mégsem jól vette le a lapot és tényleg nem akarsz úgy közeledni hozzá akkor ezzel nagyon beégne.Ezért marad a bunkózás.Egy idõs vagyok veletek, szóval vágom mirõl van szó :) (15, fiú)
Vagy egyaltalan akare? En nem vennek ra merget hogy tetszel neki.
"A múlthéten az egyik osztálytársamat elkísérte az orvoshoz...akkora lélekjelenléte volt." Kibaszott nagy lélekjelenlét, mondhatom. Aki lógni akar egy kicsit a suliból, az ezt csinálja. Kislány, milyen naiv vagy...
Tuti tetszel neki, az én párom is ezt csinálta velem, mikor megismerkedtünk, azóta már van 1 pici babánk. ;)
Ja sztem bejössz neki, de ha egy csávó bunkó az független attól hogy érett vagy sem.

Mért nem fogják fel a pasik, ha azt mondom, nem?

Ha nem jön be valaki,finoman elutasitom,de nem érti meg,tovább nyomul! Mért van ez?

Legjobb válasz: A pasikkal az a baj, hogy ha finomkodva utasítják el õket, mert esetleg nem akarják megbántani szerencsétleneket, akkor azt nem fogják fel. Ha viszont már huszadszorra sem érti meg és kerek perec kimondod hogy mert egyszerûen nem akarsz tõle semmit, nem vonzó számodra, akkor te vagy a szemét k*rva meg egoista r*banc.. ezt bírom a pasikban...-.-

A pasikkal az a baj, hogy ha finomkodva utasítják el õket, mert esetleg nem akarják megbántani szerencsétleneket, akkor azt nem fogják fel. Ha viszont már huszadszorra sem érti meg és kerek perec kimondod hogy mert egyszerûen nem akarsz tõle semmit, nem vonzó számodra, akkor te vagy a szemét k*rva meg egoista r*banc.. ezt bírom a pasikban...-.-
Azért, mert ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy pl: Miért olyan félénkek a fiúk? Miért nem próbálkozik újra, tudhatná, hogy illik eleinte nemet mondanom? stb, stb.
mert látják h lefekszel 20 forintért mindenkivel és gondolják õk sem akarnak kimaradni.
A nõi "nem" nem jelent mindig nem-et. Az ember meg próbálkozik, épp a kollégák által megválaszolt okokból: sokszor nem átgondolt, intuitív a válasz, lehet fél óra múlva vagy másnap már másképp gondolja a hölgy. Illetve a hölgyek a kitartást értékelni szokták, ezért még egy max két próbálkozást a legtöbb férfi el szokott ereszteni. A második vagy harmadik nemleges válasznál aztán lezárják, tudomásul veszik. A másik hogy a nõk sírnak-nyavalyognak hogy a férfiak nem szólítják le õket meg micsoda nyuszik stb stb. A nõknek is el kéne gondolkodni, hogy vajon miért nem. Mert gyávák? Egyáltalán nem. Hanem épp itt jön képbe ez az eset is: a válasz nem, ami lehet elhamarkodott, lehet csak teszt, hogy próbálkozik-e még a fiú. De b*sszátok meg, nem gondolatolvasók a férfiak, nem tudják kitalálni hogy most vajon épp milyen választ kaptak. Ezt egy nagyon hülye játéknak tartom a nõk részérõl, és nem lepõdök meg ha a fiúkban emiatt még csak hajlandóság sem merül fel odamenni és leszólítani a kiszemelt hölgyet ismerkedés céljából. Senki sem szereti ha szórakoznak vele kény és kedv szerint, és a fenti okokból fakadó bizonytalanság is erõs visszatartó erõ. Ezen a játékon a nõknek kellene változtatni és mindjárt több férfi menne oda leszólítani, és ha "nem" a válasz, akkor az elsõnél elköszönnek, ha nincs elutasítás, akkor pedig folytatják az ismerkedést. Hölgyeim, ebben a szituációban magukban keressék elõször a probléma forrását! Az másik dolog, hogy vannak olyan férfiak is, akik azért nem ismerik a "nem" fogalmát mert erõszakosak, buták és önzõk. Az a levakarhatatlan típus. De ezek egyértelmûen kiszûrhetõk, és ahogy láttam/hallottam a kedves hölgyek egyáltalán nincsenek elveszve mikor ilyen hímet kell melegebb éghajlatra küldeni. De ez az eset nem összetévesztendõ a fent említettel!
1. A nõknél sosem lehet tudni, hogy azt gondolja-e amit mond. 2. Vannak olyanok akik az elképesztõ egójuk miatt képtelenek elfogadni a nemet.
Egyrészt mert sosem lehet tudni, hogy a nem a nem, vagy talán. Ha valaki neten utasít el szinte azonnal, akkor úgy érzem, hogy elkapkodta, hiszen egy kicsit sem ismert meg. Ez kezdetben bosszantott, de most úgy gondolom, hogy ha ilyen a hozzállása, akkor én nem veszítettem vele semmit. Az azonnali elutasítás mindig a külsõnek szól. Ha a pasi úgy érzi, ha ezen kívül vannak még értékei, akkor tovább akar próbálkozni.
én sem adom fel soha, addig próbálkozom, míg be nem adja a derekát, vagy fel nem jelent zaklatásért. 31 F
JAJJJ A PASIK MIÉRT ILYEN FÉLÕSEK? ELSÕRE NEMET ILLIK MONDANI HADD PORBÁLKOZZON.. NEM?????? NÕK...... te atya ég
Jó ki érti az ilyen hülye logikát...... Van akinél a nem igen, vagy talán, a másiknak meg a nem az a húzzál a picsbe..... Ezért bonyolultak a nõk.
A kérdező hozzászólása: hát elég hülyék lehetnek azok a csajok, akik ha tetszik nekik egy pasi, nemet mondanak, hadd túráztassa magát! Agyam eldobom! És miattuk lesznek a pasik ilyen nyomulósak, mert nem tudják, melyik nõvel hányadán állnak? aminek többek közt én is iszom a levét. CSAJOK LEGYETEK EGYÉRTELMÛEK!!!!!!
szerintem beképzelt vagy
A nõknél a "nem" tényleg nem mindig jelent nemet, lehet h te kivétel vagy. Ami mindig nemet jelent, az a "nem tudom" meg a "talán" :)
Ne dicsérj egy vadidegent. Csak megmondod neki, hogy nem, mert blabla és kész. A legyünk barátok féle ökörséget meg el kell felejteni, ilyet idegennek sose mondunk.
Utolsó: Ez nem feltétlenül van így. Van aki megérti. Nekem a nemet sose kellett kétszer mondani!!!! Úgyis jött olyan aki igent mondott, csak ezt sok pasi nem fogja fel mert türelmetlenek.... Már aki.
A kérdező hozzászólása: hát olyanokat mondok, hogy semmi gond veled, jóképû, szimpatikus vagy, csak én (ezért vagy azért) nem szeretnék többet. szóval próbálom kicsit dicsérni is, hogy ne tiporjak nagyon a lelkükbe. Ez lenne a baj? Túl kedves lennék?
Talán túl finom vagy.
A kérdező hozzászólása: nálam a nem az nem. Nem tudom a többi lány hogy szórakozik a pasikkal, de elég gáz ha a pasik arra szocializálódnak, hogy ááá a csaj biztos igent akar mondani csak [email protected] napja van :S ez elég irritáló csak el tom dönteni hogy kell-e nekem az a pasi
tegnap 23:52 A fenéket bonyolultak a nõk. Teljesen illogikusan gondolkoznak, ezért tûnnek annak. Ha én megkapom a nemet, akkor szia. Aztán utána futhat utánam.
Nincs pasim. 17/f
És a pasid ehhez csendben, tétlenül asszisztált? Kerüld el messzirõl. Õt is, az apját is.
Akkor ez elég egyértelmû. Minél hamarabb. Ilyen állattal nem szórakozunk, hanem elintézzük rövid úton.
A kérdező hozzászólása: 7. Hát lehet azt kéne, mert utána azt mondta, hogy legközelebb az ügyeleten kötök ki
Kérdezõ. Úgy tûnik fater szeret nõket verni. El kéne gondolkodnod, hogy feljelented testi sértésért. Gondolhatod, hogy a jövõben kapni fpgsz még tõle, és gondolhatod, hogy a párod anyukája mit kapott éveken át... Tudom cikinek hangzik, de ezt meg kell lépned különben verve leszel.
Hát ha a barátom nem kelt volna azonnal a védelmemre, akkor biztosan. Még ha csak egy lightos nõi pofont nyomna le mondjuk a barátomnak az anyám, nekem égne a képemrõl a bõr. Ez milyen már...
2 ujra. Hat eleg gaz, ha 24 evesen nem engedik el, nem szakitanek vele, de hogy a szüleire nem lennek kivancsi többet, az biztos.
Nem, nem tehet arról hogy mit csinál az apja.
A kérdező hozzászólása: 2-es Dühös volt az apjára a pasim. A barátomat az apja nem akarta elengedni bulizni, erre annyit mondtam, hogy szerintem eltudja õ dönteni nagyfiú már (24 éves). Erre az apjától egy hatalmas pofont kaptam, hogy ne szóljak bele.
Miert ütöt meg? Pasid mit szolt hozza?
nem, mert végülis nem õ tehet róla de csak ha biztos hogy õ nem ilyen erõszakos fajta és nem hagyná hogy az apja még egyszer ezt tegye velem

Hogy szeretik a pasik, ha hogy csinálja egy lány szex közben?

Úgy értem, ha vadul, karmolászva, irányítva, szexin, kicsit játszadozva, pl. bilincseket használni// hagyja hogy őt irányítsák, kicsit félénken, kicsit hogyis mondjam szűziesen.???

Legjobb válasz: pasi,alkalom,kor,hely függõ

pasi, alkalom, kor, hely függõ
én azt szeretem ha karmol és vad mint én és elveszi azt ami az övé
Ahogy az egyénisége diktálja.nekem a legjobban az tetszett, aki hagyta hogy irányítsam, de amiben nem irányítottam, azt õ nagyon szenvedélyesen csinálta. El élvezéskor ott volt a karmolászás is, és végig nyögdécselés, de csak õszintén.
az análvaádsz 3000-es a a seggedbe! :)

Hogy is van ez a pasikkal? Ha ők sorra döntik meg a csajokat, Casanova-k. Viszont, ha egy lány sorra szedi fel a pasikat, "K". Van erre valami értelmes magyarázat, hogy a férfiaknál miért menő az, amiért a nőket megszólják?

Legjobb válasz: Hat igen, ez sajnos igy van. de ez régi felfogás. a férfiakra is rá lehet mondani h ribancok. egyaltalan nem tartom casanovanak azokat a pasikat akik belegyalogolnak masok lelkéébe. nagyon is lenézem õket, ha elkapnak vmi jo kis nemi betegséget, meg is érdemlik.

Hat igen, ez sajnos igy van. de ez régi felfogás. a férfiakra is rá lehet mondani h ribancok. egyaltalan nem tartom casanovanak azokat a pasikat akik belegyalogolnak masok lelkéébe. nagyon is lenézem õket, ha elkapnak vmi jo kis nemi betegséget, meg is érdemlik.
Én ugyanúgy lenézem az ilyen pasikat, mint a rib*ncokat. A köz felfogásáról nem tudok nyilatkozni, szerintem értelmes magyarázatot senki nem tud adni.
na mármost..egy férfi nem attól lesz casanova, hogy sorra dönti a csajokat.. ezt csak õk hiszik így. és igen, egy valódi nõ, ne tegye már le a szintet olyan alacsonyra, hogy össze-vissza kefélgetheti minden f.a.s.z.. szerintem egyik nemnél sem helyes, ez a "dugjuk akivel csak tudunk" mentalitás.
lassan az egész világ ribancokból áll...:D Legyenek azok nõk vagy férfiak XD...szerintem egyik sem helyes...én mondjuk azt nem bírom ha valaki úgy ribanc ha közben komoly kapcsolata van...
Kik szólják meg? Akik nem ilyenek? Én nem itélem el. Ha sokat válogat hát istenem. Mi van akkor, ha egy nõnek 30 faszival kell ahhoz lefeküdnie, hogy megtalálja az igazit? És azt mondja, elég volt, kiszórakoztam magam köszönöm, ez az ember kell nekem. Erre nem gondol senki? Természetesen nem. Már megint csak a buta társadalmi konvenciók. Az elõzõ válaszokhoz kapcsolódva: Nekem nem jelent semmit, ha megszerzek egy nõt, mert itt nem birtoklásról vagy egy tárgyról van szó. Szimpatikus vagyok neki, õ is nekem, együtt vagyunk. Ahhoz kell óriási tehetség, hogy a férfival is maradjon a kiválaszott nõ. Ez a nehezebb. Egyébként én sosem küzdöttem egy nõért sem. Ha nem akart önszántából megismerkedni vele, még annak ellenére sem talán, hogy szimpi voltam neki, akkor úgy járt. Ez a fajta értelmetlen "küzdelmet" teljességgel képmutatásnak tartom. Én az õszinteséget szeretem. 25/f
A férfiaknál sem menõ. Aki ezt hiszi, az idióta. 18F
Nõk és férfiak között is megtalálható ez a ribanc típus, de a normális is (de kinek mi a normális :P) Egy nõt tényleg nehezebb megszerezni, mint egy férfit, ezért a férfiak büszkén mesélik, ha sikerült nekik valakit megdugniuk. És talán emiatt van az is, hogy akinek nem sikerül senkit, elismerõen tekint rá, hogy igen, õ tud valamit... Nõknél pedig elvárás a nõiesség, amihez hozzátartozik, hogy nem csak játszadozik, hanem igenis tudja, mit csinál. És azzal fekszik le, akivel akar, nem azzal, aki az útjába kerül. Így kevésbé elfogadott, hogy mindig mással teszi, mert akkor a nõiessége már igencsak megcsorbul. Meg lehet érteni õket is, az ösztöneiknek élnek, de az én értékrendemnek ellent mond. (Azért egyszer akartam egy rövid kapcsolatot, csak testiségnek, de egy másfél éves kapcsolat lett belõle, és még folytatódik :P)
Azért mert 1 csávónak sokkal nehezebb felszedni egy nõt mint fordítva. Ti csak felvesztek egy miniszoknyát és máris körülöttetek liheg a sok csávó.

Miért szereti a pasim ha kinozhat szex közben?

A pasim egyszerűen imádja ha kinozhat szex közben.. egyszer volt olyan hogy már nagyban aludtam és arra keltem fel hogy a pasim már javában basz engem.. Meg volt olyan is hogy vett a szex shop ba ilyen bilincset és azt mondta hogy próbáljuk ki én meg belementem, ami utána történt az szörnyű volt.. ugye odabilincselt, először csak normálisan szeretkeztünk kb. fél órán keresztűl, utána mondtam neki hogy engedjen el, de ő nem engedett.. 4 órán keresztűl baszott, harapdálta a p*nám, ilyen kisdarab csövekkel ütögette, közben állandóan izgatta a csiklómat és én már ugy orditottam mint senki más, önkivületi állapotban voltam.. aztán megigérte hogy nem fog ilyet csinálni többet csak játszunk olyan bilincseset, csakhát megint eljátszotta és ez még rosszabb volt.. Nem tudom mit mondjak neki, mert amugy meg nagyon szeretem.. lehet hogy csak én reagálom túl.. Miért szereti ha kinozhat engem szex közben ? Fiúk ti szoktatok ilyet a barátnőitekkel csinálni? ha igen miért?

Legjobb válasz: Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...

Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...
Azonnal hagyd el! Menj el tõle olyan messzire, amennyire csak lehet! Ez azért már tényleg beteges.
ez az ember nem normális, hagyd ott a francba, késõbb még tovább fajulhat a dolog, esetleg megver stb...
a ostoba vagy maradj vele
Magyarán kétszer megerõszakolt és számodra nem egyértelmû még a válasz? Hát akkor magadra vess amikor majd az lesz a hírekben, hogy az elmebeteg pasi kinyírta a barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: de nem erõszakolt meg, mert eleinte én is benne voltam a dologban már mint ebben a bilincses témában
De pontosan azt tette. Aki nem áll meg amikor te már nem akarod az erõszakot követ el. De ha ilyen buta vagy, akkor magadra vess.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!