Találatok a következő kifejezésre: A pasik vágynak arra hogy egyszere (1 db)

A pasik mért vágynak arra hogy egyszere két növel legyenek együtt?

Mi jó abban nekik?Egy márt nem is jó nekik?

Legjobb válasz: Te nem vágysz néha egyszerre 2 gombóc csokifagyira? Ha 1 nõvel jó, 2 nõvel még jobb, legalábbis a logika szerint :)

Te nem vágysz néha egyszerre 2 gombóc csokifagyira? Ha 1 nõvel jó, 2 nõvel még jobb, legalábbis a logika szerint :)
Dehogynem ! Egy is jó, de biztos neked is vannak vágyaid, amik nem hétköznapiak, és nem mindennap történhetnek meg.
Ösztönös dolog- szerintem nem ugyanaz a kettõ egyrészt egy férfi sem akar osztozkodni(2fiú egy lány ), de mindenki szeretné h minnél több nõnemû tartozzon hozzá(1fiú 2lány).(Darwin is ilyesmi véleményen lenne.XD)
Szerintem izgalmas. Egy lány rajtam lovagol, a másikat közben szájjal kielégítem...:D
Nõ vagyok csak ismerem a férfiak gondolkodását. Persze hogy ugyanaz, de az õ szemükben nem.
A kérdező hozzászólása: Mért lenne más ha egy nö akar két férfivel lenni, mint ha egy pasi akarna kétz növel...ugyan az....
A kérdező hozzászólása: Kedves elözö válaszadó!Te nö vagy vagy férfi?
Arra meg hogy azt mondod hogy a te vágyad 2 férfival lenni , az õ szemében nem biztos hogy izgató lenne. Két férfi akkor dug 1 nõt ha kurva és partiba vágják. De vannak különbözõ élvezetek a perverzióknak. Ki hogy szereti.
Eleve felizgatja õket két nõ látványa, ha szeretkeznek stb, plussz hogy még õt is kényeztetik ... maga a paradicsom nekik.
Én nem akarok 2 nõvel lenni, abból egy is elég, néha sok is :)
A kérdező hozzászólása: Ja én meg azt mondom a páromnak hogy én meg két pasival akarok együtt lenni egyszere.
Én felvetettem egyszer a barátomnak, hogy mi lenne, ha egy másik nõt is bevennénk a dologba, és nem tetszett neki. Azt mondta, hogy nem tudnál elviselni, ha egy másik személy hozzám érne, vagy kielégítene. Ez csak is az õ feladata lehet.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lehet az, hogy fehér magyar emberként jobban vonz egy néger csaj, mint egy fehér?

volt idö, mikor egy jó ázsiai buxát is jobban meghúztam volna

7

Ti is szoktatok más lányok fotóira maszturbálni?

Facebookon a jó csaj ismerőseitekre :)
És lányok, ti szoktatok fiúk fotóira masztizni?

8

Hogy hívják ezt? Milyen híd?

Amikor orális szex közben a pénisz és a száj között a nyál kinyúlik mint egy híd...van rá angol és magyar kifejezés is, de egyik sem jut eszembe.

4

Vannak itt Győri vagy környéki 30-40 éves férfiak?

3

A lányok szerintetek melyik pasit választják, amelyiken lehet változtatni vagy amelyiken nem?

Nagyon sok lánnyal beszéltem már és a legtöbb úgy vélekedett, hogy az a fontos, amin nem lehet változtatni. Tehát a magasság és az arc. Egyiken sem lehet változtatni. releváns mértékben. Inkább velük, ezen pasikkal jönnek össze, ha belül teljesen eltér tőlük akkor is. Mert bíznak benne, hogy majd csak megváltozik az impulzív viselkedése a lány miatt és ő idomul majd a lányhoz. Ez legtöbbször nem jön be és megcsalj a a helyes srác a csajt. A másik oldal meg az, hogy nem vonzza a srác, túl fura az arcszerkezete, furák a szemei , nem lehet megfelelő frizurával sem segíteni rajta, mert pl nagyon erősen kopaszodik is stb. Nagyon alacsony is, nem éri el teszem fel a 168 centit sem. A testalkat nem fontos, mert azon lehet változtatni, tehát a helyes arcú, de mackós srác nyerőbb lehet a ronda arcú, de nagyon sportos srácnál, mert a csaj sarkallja arra, hogy fogyjon le. A ronda fiúnak teszem fel a belső értékei teljesen rendben vannak, egy húron pendül a lánnyal. Mégis 10 ből 9 szer előbbit fogja választani, mert bízik benne, hogy az majd miatta megváltozik. Melyik a helyes út szerintetek?

7

Lányok szerintetek gáz, ha egy pasi imád hosszan puncit nyalni?

De olyan szinten, hogy néha órákig is simán csinálná.

11

Az arcra élvezés megcsalásnak számít?

Van egy barátnőm akit szeretek, de szeretném kipróbálni az arcra élvezést. Ezt a barátnőmmel nem tenném meg soha (szerintem ő sem szeretné, de én sem, mivel megalázónak érezném rá nézve).
Szóval arra gondoltam, h egy fizetős k.vánál tenném meg ezt. Nem dugnám meg, részben azért, h ne csaljam meg a párom, részben mivel én is vele képzelem el a szexet. Tehát esetleg egy kis petting után a konzumhölgy arcára verném a cuccost (akár nem is kellene teljesen meztelennek lennie, maradhatna rajta fehérnemű).

Ezzel megcsalnám a párom?

17

Fiúk, hogyan izgatnátok fel egy lányt? Részletesen.

Az a helyzet, hogy nagyon unatkozom, és jó lenne olyan kis sztorikat hallgatni, hogy hogyan izgatnátok fel egy szép, karcsú lányt, akinek mellig érő, hullámos szőke haja van, kék szemei, nem túl nagy, de formás mellei, formás feneke, lábai. Írjátok le, hogy hogyan izgatnátok fel egy ilyen külsejű lányt... Normális válaszokat, ha lehet, mert erre még ti is tudtok élvezni, nem csak én, és mindenkinek jó lesz így! ;)

8

Lányok szerintetek égő az ha a pasim szex közbe kérdezget a régi dolgaimról és ő erre még jobban felizgul?

9

Miért kért meg erre?

Sziasztok!
Már 2 éve együtt vagyok a párommal. Az elején nem igazán rajongott egyikünk sem az orális szex-ért, így azt nem is helyeztük nagyon előtérbe. Ám az utóbbi időben egyre többször csináljuk. Mindig adunk visszajelzéseket affelől, hogy élvezzük, ahogyan a másik csinálja, ám nem régiben a párom arra kért, hogy "tanítsam meg őt nyalni" (mondjam neki hogyan csinálja). Nos ez nagyon meglepett, hiszen sosem panaszkodtam és tényleg élvezem, ahogy csinálja, de akkor miért kért meg erre? Azt gondolhatja, hogy nem élvezem? Mi a véleményetek erről?

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

19/L

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!