Találatok a következő kifejezésre: A pasik vágynak arra (42 db)

Pasiknak mennyire számít h a lány szűz e vagy nem? és ha a pasinak csak arra kell akkor megeshet h ott hagyja a csajt?

Legjobb válasz: Lássuk jól értelmezem-e: hogy ha egy pasinak csak szexre kell a csaj, akkor otthagyja-e utána? Dehogy, kiscsillag. Ugyan.

Lássuk jól értelmezem-e: hogy ha egy pasinak csak szexre kell a csaj, akkor otthagyja-e utána? Dehogy, kiscsillag. Ugyan.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy ha megtudja hogy szûz, akkor inkább nem is akar lefeküdni vele, mert az mégsem olyan mintha egy tapasztalt lánnyal lenne.
Ez téveszme. Ha szûz még az is vonzó.
nem hinném hogy túl nagy különbség lenne egy szûz és egy 1-2szexet átélt csaj szextapasztalata között.
ha szeretitek egymást, akkor nem fog otthagyni azért, mert kiderül, hogy szûz vagy, ha van egy kis esze a srácnak, akkor még örül is a megtiszteltetésnek, hogy megbízol benne annyira, hogy nekiadd a szüzességed! ha meg nem szeret, akkor is megd*g, ha szûz vagy, max utána hagy ott, elõtte tuti nem. ezért kell várni az elsõ szexszel addig, ameddig jobban meg nem ismered a srácot, hogy ne csak egy legyél neki a sok közül!
Aki még ott tart, hogy a pasinak csak arra kell, inkább ne szexeljen. A szex 2 ember együttes akarata, kölcsönös örömszerzés. Ha akarod, csináld, és ne foglalkozz azzal, hogy mit akar a pasi. Ha nem akarod, akkor meg ne csináld csak azért, mert a pasi akarja. Ez nem jutalom, és nem jár a pasinak. Neked kell akarni.

Miért arra a pasira vágyom, aki tudom, hogy semmibe venne és nem arra, aki becsülne szeretne és sose okozna nekem fájdalmat?

Van egy fiú, aki már fél éve szerelmes belém, azóta más lányra se nézett és várja, hogy összejöjjek vele. Tudom, hogy komolyan gondolja és ismerem annyira, hogy tudjam, hogy sose bántana meg és a tenyerén hordozna. Mégsem tudom magam rávenni, hogy összejöjjek vele, mert sehogy se vonzódom hozzá. Helyette ott van egy másik srác, aki tudom, hogy az eddigi barátnőit mind megcsalta, nem igazán tisztel egy lányt se, de olyan a kisugárzása, hogy amint meglátom, máris vonzódok hozzá. Ennek van valamilyen magyarázata? Én nem akarom, hogy így legyen, de sajnos így van.

Legjobb válasz: majd megkomolyodsz. Rá érsz.

majd megkomolyodsz. Rá érsz.
" Ennek van valamilyen magyarázata? " -van magyarázata, ez van minden lánynál, igazolja az alfahím elméletet. Mert ugye az nagyobb kan aki szarik a lányokra mert annyi közül választhat hogy nem becsüli meg és ebbõl arra következtetsz hogy sok csajnak vonzó, akkor automatikusan vonzó lesz neked is. Aki meg mindent megadna neked arról meg azt feltételezed hogy senkinek sem kell. Ezért kell letagadni a 15 éven felüli lányoknál hogy még szûz vagyok :DDD Pszichológia guru lettem mostanság, egyre jobban látom az emberi elme összetettségét, és az ösztönök hálózatát.
Szomorú dolog, de ez sajnos az ösztönök játéka. Ezért max. az evolúciót lehetne szidni, mert olyan, mint egy öreg általános iskolás tanár, aki még második osztályban is az ABC-t tanítja.
Lányok, ezzel aztán döbbenetes, csodálatos családokat fogtok alapítani, gyerekeitek végignézi, ahogy szeretitek azt, aki agyoncsal titeket, lesz honnan példát vennie, csak így tovább!
a legtöbb sosem ismerné be
fenéket kihívást, egyszerûen neki is csak a kinézet számít és semmi más legalább õ eljutott már odáig, hogy ez tudatosodott benne is
Kihívást látsz benne és ez vonz, hiába tudod, hogy nem õ lenne a megfelelõ partner, de akkor is õ kell.
Az életben sokszor nem adatik meg az a luxus, hogy visszaforduljunk és másik ösvényt válasszunk. Bárhogy is döntesz a következményeit neked kell viselned
Lehet, hogy csak tudat alatt jót akarsz akarsz neki és hagyod, hogy inkább találjon valakit akivel majd boldogok lesznek mert tudod, hogy veled nem lenne az. Majd akkor fogod hiányolni mikor õ már nem lesz neked, de arra már késõ lesz
Ugyanez a helyzet velem is. Egyik srác: normális, kis szerény, csendesebb típus, olyan jófiú. De hiába hogy aranyos, nem vonz. Csak rendesnek látom. A másik: megcsalta minden barátnõjét, engem is átvert egyszer (na nem durván, nem fektetett meg) de meglátom és legszívesebben rámásznék. Annyira vonz mindene. Egyszerûen annyira vonzó hogy nem igaz.
Hát lányok, már csak ennyi eszetek van. Meg sem érdemeltek minket! :)
Adam kifejtette azt, amire céloztam. :) .

Lányok! Ha ti szerelmesek vagytok egy elérhetetlen pasiba, akinek barátnője is van, attól még nyitottak vagytok egy kapcsolatra, vagy csak arra a pasira koncentráltok még ha nem is lehet a tietek?

Legjobb válasz: Én is nyitott voltam, de nem sok sikerrel. Jártunk pár hónapot, de ha találkoztam azzal a bizonyos pasival beszélgettünk akkor máris ugyanott voltam ahol elõtte és Õt akartam. Szóval szerintem próbálkozni lehet, de ha tényleg szeretnéd a másikat aki elérhetetlen(jelenleg) akkor nem fog mûködni. De lehet hogy nincs igazam.

Én is nyitott voltam, de nem sok sikerrel. Jártunk pár hónapot, de ha találkoztam azzal a bizonyos pasival beszélgettünk akkor máris ugyanott voltam ahol elõtte és Õt akartam. Szóval szerintem próbálkozni lehet, de ha tényleg szeretnéd a másikat aki elérhetetlen(jelenleg) akkor nem fog mûködni. De lehet hogy nincs igazam.
Eddig mindig nyitott voltam.Addig se koncentráltam arra a bizonyos elérhetetlen férfira.
Én nyitott vagyok, de ha nagyon szerelmes vagyok valakibe, de tudom, hogy elérhetetlen, akkor az még ott fog járni a gondolataimban. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni.
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok a lány, hanem a másik pasi
Én ebben a helyzetben vagyok. Nem egészen elérhetetlen a fiú, mivel tudom, hogy tavaly szeretett, randizgattunk is, megcsókolt...stb. Hosszú történet, hogy miért, de vége szakadt. Most van barátnõje, de hiszek abban, hogy nem sokáig, és akkor elmondom a fiúnak, hogy még mindig szeretem. Csak rá koncentrálok, nem vagyok nyitott. Pontosabban nem nézegetem a pasikat, nem keresgélek. Ha az ölembe hullana egy hatalmas szerelem, max akkor lennék nyitott. De mivel ez nem hiszem, hogy bekövetkezik, egyedül maradok, ameddig így érzek. Ennek így kell lennie.:)

Lányok! Ha ti szerelmesek vagytok egy elérhetetlen pasiba, akinek barátnője is van, attól még nyitottak vagytok egy kapcsolatra, vagy csak arra a pasira koncentráltok még ha nem is lehet a tietek?

Legjobb válasz: Én ha valakibe bele vagyok zúgva nem nagyon tudok másra koncentrálni... :( De a ténylegesen elérhetetlen emberek iránti érzelem elmúlik általában 2-3 hónap alatt

Én ha valakibe bele vagyok zúgva nem nagyon tudok másra koncentrálni... :( De a ténylegesen elérhetetlen emberek iránti érzelem elmúlik általában 2-3 hónap alatt
én olyankor nem tudok nyitott lenni más felé. És elég kínos tud lenni, mikor évekig vagyok reménytelenül szerelmes valakibe. Volt, hogy másik pasit meg pont így szalasztottam el, olyat, akibe aztán bele is szerettem, de már túl késõn...
Én adok esélyt, de nem feltétlenül vagyok nyitott, mivel másfelé húz a szívem. Ergo lehet elmegyek randizni valakivel, de leszögezem, hogy ebbe egyelõre ne lásson bele többet, mert ez és ez a helyzet. Aztán hogy hogy alakul a dolog, az más téma. Elmesélnék egy saját tapasztalatot is, remélem nem gond. Anno megismerkedtem egy sráccal, aki kedveskedett, rendes volt, itta a szavaimat és egy ölelésétõl is majd elaléltam annyira jól esett. Teljesen belehabarodtam, majd pár hét után nyilvánvalóvá vált számomra, hogy csak játszik, ahogy velem párhuzamosan több nõvel is. Teljesen összetörtem, elkezdtem tartani a távolságot, de majd belezakkantam, amikor odajött, hogy õ engem akar, ne butáskodjak stb. Éreztem, hogy kicsit talán más vagyok, mint a többiek, de nekem nem kell egy olyan pasi, aki mellettem 3 másik lánnyal is kavar, így igyekeztem erõs maradni és nem tágítani az elhatározásom mellõl. A dolgok szépsége, hogy a koliban szomszédok vagyunk a mai napig, így azért nehéz. Aztán eljött egy este, amikor a másik szomszédomban lakó csajszit próbálta befûzni ugyanolyan dumákkal mint engem, a folyosó közepén, éjszaka és én minden egyes szót hallottam. Mintha kést forgattak volna a szívemben... Szóval oda voltam érte, de tudtam hogy fölösleges, reménytelen, iszonyatosan fájt. Ezután jött egy srác, aki ugyan szimpi volt, de nem igen tudtam vele foglalkozni. Sokat beszélgettünk, aztán kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, de elmondtam neki, hogy ez nem biztos hogy menni fog. Végül megembereltem magam, elhatároztam hogy minden erõmmel a felejtésre és erre a srácra koncentrálok. 3 héttel késõbb össze is jöttünk és már 7 hónapja boldogan éldegélünk. Életem legjobb döntése volt, hogy õt választottam és nem nyalogattam a sebeimet, sóvárogtam továbbra is hiába...
mivel a lány valószínûleg tudja, hogy a pasi elérhetetlen ezért muszaj másokkal is próbálkoznia! Nekem is volt ilyen, bele voltam esve egy pasiba, aki már 5 éve ugyanazzal a csajjal járt, vagyis semmi esélyem se volt. egy ideig csak õ járt a fejembe, amíg meg nem ismertem egy másik pasit, akivel legalább nyilvánosan el tudtam menni moziba, meg normálisan lehetett vele ismerkedni!

Ha szakítanak egy pasival, de az vissza akarná szerezni a nőt, akkor megkeresné? Vagy arra várna inkább hogy az keresse aki szakított?

És ha igen kb mennyi idő elteltével?

Legjobb válasz: Ember függõ... Ha olyan büszke fajta akkor vár rád mivel megbántotad, eldobtad, tehát arra vár h te neked hiányozzon õ és h keresd. Ha nem ilyen fajta akkor keresni fog. Mikor? Ez is emberfüggõ

Ember függõ... Ha olyan büszke fajta akkor vár rád mivel megbántotad, eldobtad, tehát arra vár h te neked hiányozzon õ és h keresd. Ha nem ilyen fajta akkor keresni fog. Mikor? Ez is emberfüggõ
Büszkeségtõl is függ, tényleg.. van aki ha nagyon szerette a szakitó felet akkor feladja a büszkeségét és megkeresi, kérleli de szerintem ez sok esetben elég szánalmas. Mi értelme a könyörgésnek, a koldult szerelemnek? Önszántából legyen velem ne azért mert kisírtam. Aztán van a másik tipus aki nem tesz semmit ha kidobták, szép nyugodtan elfogadja a másik döntését. Igenis elvárja, hogy ha még akar valamit a másik akkor keresse elvégre õ dobta ki. Én is ilyen vagyok. Nehogymár én pitizzek mikor õ dobott! Majd ha akar valamit megkeres, egyébként én nem erõltetem rá magam. Persze más az, ha az én hibámból szakitott. Ebben az esetben kivételt tettem és megkerestem a bocsánatkérésemmel. Nem volt eredménye. Teltek múltak a hónapok. Mikor már lezártam és túlléptem, felbukkant és kérte kezdjük újra mert hülye volt, hogy elengedett. Elkésett. Én már nem akarok tõle semmit!
Én nem voltam soha a játszmázás hive. Felhivnam telefonon, vacsora es komolyan elmondanam, hogy mit szeretnek. Par nap gondolkodasi ido es ha nem, akkor utana felégetni a hidakat. Ha kell tel szam cserevel egyutt.
Arra? Mire? Akármire gondolhatsz :D
Az elõváladék, amirõl te beszélsz!!
Siess már a sörével, hát kifolyik az összes nyála! :-D
Ja, az más habár a kérdésedben benne lehetett volna félreértések elkerülése végett
A kérdező hozzászólása: Igen.
Az elõnedvre gondolsz?
Olyat férfi nem tud :)
A kérdező hozzászólása: Nem izzad, hanem úgy mint a nõknél lesz nedves.Kéjnedv.
Nedves alatt azt érted hogy izzad? Mert nagyon mi máshogy nem tudunk "nedves"-ek lenni
Nem izgató, totál semmittevõ, viszont hogyha úgymond , , kanszagod'' van, na az nagyon taszító és undorító tud lenni. A lányoknak is van, de hát a te kérdésedre most ez a válasz.
Igen, határozottan örülnek az ilyeneknek.
A legjobb dolog a vilagon igy felebredni. En ezt elviselnem akkor is, ha semmit nem tudnek aludni az ejjel. Sajnos a parom egyszer-ketszer csinalta, de tobbszor nem, hiaba tudja hogy szeretem.
Ha igen, akkor megnyugtatlak, ha ügyes vagy 3 perc alatt elintézel :)
Alszol nálam? :) )))
Teljes mértékben egyetértek a második hozzászólóval. Ha viszont nem kell hajnalban munkába rohanni, akkor nincs annál jobb, mint arra ébredni, hogy a csaj épp a szájával kényezteti a hímtagomat ott lent... :)
Engem a barátom szokott felkelteni mindig. Nem szándékosan, csak félálomban elkezd simogatni és aztán már szépen követik egymást az események... :P Bár szerinte mindig én kezdem :D
Hát ez azért attól függ. Az esetek többségében nyilván örülne neki, de azért vannak esetek, amikor én nem örülnék neki, pl. van, hogy este 11-re érek haza, és reggel 6-kor kell kelnem, akkor nem örülnék neki, ha éjjel 2-kor felkeltene valaki, és még egy órát elvenne az amúgy is kevés éjszakámból.
Jajj nem, hagyjon békén éjszaka, nem elég h elveszi a takaróm? :S
tõlem, egy hatalmas pofont kanál:) de komolyan utálatos vagyok amikor ébredek.
Hmmm... ezt a barátom nagyon imádja! :) Idõnként õ maga kér meg rá, hogy ha elalszik, és én még nem alszom, akkor nyugodtan ébreszthetem igy!

Pasi vagyok. Egyre többet gondolok arra hogy copni akarok, és g. cit nyelni! De a nők tetszenek. Most akkor biszexuális vagyok?

Legjobb válasz: Egyébként igen, valószínûleg biszexuális vagy, de máskor könyörgöm ne így fogalmazz :S

Egyébként igen, valószínûleg biszexuális vagy, de máskor könyörgöm ne így fogalmazz :S
Inkább gyomorforgatónak gondolnálak ebbõl a szövegkörnyezetbõl :S
nem, csak hajt a kalandvágy.
Jó lenne tudni a korodat.
Neked egy travira van szükséged akkor.
Engem lehet bármikor:)

Miért vágyom arra hogy a pasik egy állattal egyenértékűvé tegyenek és úgy megalázzanak hogy soha ne felejtsem el?

Nem írhatom itt le konkrétan mire vágyom de privibe megírhatom. Izgat a gondolat h szextárgy vagyok.

Legjobb válasz: Erre már kíváncsi vagyok :)

Erre már kíváncsi vagyok :)
Megírta már valakinek?
Ird meg nekem is, kíváncsi vagyok.
Mert sub vagy. Van ilyen. Nekem is van egy "baráti" szex kapcsolatom egy szolga lánnyal.
Ugyan már! Nincs veled semmi baj. Ízlés kérdése. Én is szub vagyok. Nekem is vannak ilyen vágyaim. Valóra is váltottam már ezeket a vágyakat. Ennyi. Nézz körül smpixie.com-on, ott találsz hozzád hasonló vágyakkal rendelkezõ embereket.
Írd te [email protected], hogy verjem a szádhoz??
na erre kíváncsi vagyok :D
valami lelki cucc.
Nem ír semmit. Biztos elment aludni.
No, megírod? :)
Nekem is megírhatod.
Akkor megírod priviben? :)
Kíváncsivá tettél :)
írd már meg ez érdekelne :D
Majd bevonzod a darabolóst, ha ennyire ráhangolódsz erre az energiára.
miért vágysz erre? honnan tudjuk?! biztos valami gyermekkori trauma.
pasikánt én is gondoltam már erre de letettem róla... kicsit hülyén érezném magam kikötözve egy vérszomjas lány kezei közt. :D
Nem, eltûnt...

Miért vágyok arra hogy a pasi alázzon szex köze?

20 l

Legjobb válasz: Mert. Na, jó válasz?

Mert. Na, jó válasz?
Mit tudom én pacalarcú.
Mert erre izgulsz, ettõl indulsz be. Most komolyan erre milyen választ vársz?
A pszichológai okát nem tudhatjuk, bár én már abban sem vagyok biztos, hogy ezek a dolgok visszavezethetõek valami pszichológai dologra. Valaki úgy születik, azt kész. Egyébként egyesek szerint még ráció is van benne, h valaki dominánsnak, valaki meg alárendeltnek születik. És sokkal több az alárendelt. Ez gondolom a falkaszellem miatt van így. Ezért van a férfiak között viszonylag több szubmisszív hajlamú, nõk között viszony elenyészõen kevés domináns. Persze aki a való életben nem az elõre beállított szerepét kapja, annak elfojtott vágyként, elõjön a szexben. Ezért néha egész extrém dolgokról fantáziál, és próbál ki, pl. megalázás változatos módjai. Valaki meg a fájdalomra gerjed. Igazából az a lényeg, h ha találsz egy megfelelõ párt, akkor örülj, és gondolj arra, hogy semmi sem perverz amit mind2 fél akar
mert tudat alatt ez izgat fel- te vagy a gyenge nõ és téged jó keményen meg ba** egy erõs férfi
Én megb. lotyó.
mert néha jól esik ez is a szex közben.
Nincs abban semmi rossz, és szerintem partnert is könnyedén találsz hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!