Találatok a következő kifejezésre: A pasik vágynak (2916 db)

Én is beszállok. F
Ha nem vagy tul fiatal en belemennek. Regota szeretnem mar kiprobalni, hetero ferfikent nagyon izgat ez a felallas valamiert. Irj privit ;)
A kérdező hozzászólása: blex! Miért nem lennél benne?
én még látni sem szeretnék meztelen férfit, nem hogy közel menni hozzá... f
Nem nagy szám! Szerintem nem ér meg egy ajtócsapkodást az egész hidd el!
Elsõ meg kicsit durva, bevállalja kép nélkül.. Ez ilyen "mindegy csak lyuk legyen" stílus?:D
Ferikeee, bazzmeg :D
Ennyire viszket?:D
A kérdező hozzászólása: okééé.. :D írj privben.. :D
én voltam már ilyen szituációban és mondhatom -finom volt a látvány. :)

Mi a fontosabb a pasink vagy a barátság? Lennt!

Egyszer majdnem összevesztünk barátn?mmel hogy kinek a pasija helyesebb.

Legjobb válasz: Szerinted? Mindekttö egyébként, de ilyenen hogy kinek a pasija helyesebb elég ovodások lehettek még. Soha nem mondtam volna a barátnömnek hogy csúnya a barátja vagy hogy az enyém szebb. Ahogy az én barátaimat sem szolták le ha valamelyik nem adonisz volt. DE fontos mindkét fél. Barátnöd ha tényleg igazán barátok vagytok akkor ott lesz mindig. Mi 4-en vagyunk lányok ovis korunk óta barátnök, és volt hogy ketten egy faszi miatt össze vezstek, csúnya dolgo volt megcsalás és stb... de 2 év után egyszer csak megint össze hozta öket a sors és azóta már gyerekenink vannak de még mindig legjobb barátnök. ott állunk egymás mellett az esküvökön, a válásokon, a gyerekszületésekkor és mindig. Persze férjeink barátaink is nagyon fontosak , de meg soha egyikönk sem kellett hogy választás elé álljon hogy pasi vagy barátnö. Ha valamelyikönknek a barátja nem akart minket akkor az a lány kijelentette hogy attól neki mi vagyunk a legjobb barátai és ennyi, de ezt a kapcsolat elején. és így fogadott el minket mindenyiunk férje.

Szerinted? Mindekttö egyébként, de ilyenen hogy kinek a pasija helyesebb elég ovodások lehettek még. Soha nem mondtam volna a barátnömnek hogy csúnya a barátja vagy hogy az enyém szebb. Ahogy az én barátaimat sem szolták le ha valamelyik nem adonisz volt. DE fontos mindkét fél. Barátnöd ha tényleg igazán barátok vagytok akkor ott lesz mindig. Mi 4-en vagyunk lányok ovis korunk óta barátnök, és volt hogy ketten egy faszi miatt össze vezstek, csúnya dolgo volt megcsalás és stb... de 2 év után egyszer csak megint össze hozta öket a sors és azóta már gyerekenink vannak de még mindig legjobb barátnök. ott állunk egymás mellett az esküvökön, a válásokon, a gyerekszületésekkor és mindig. Persze férjeink barátaink is nagyon fontosak , de meg soha egyikönk sem kellett hogy választás elé álljon hogy pasi vagy barátnö. Ha valamelyikönknek a barátja nem akart minket akkor az a lány kijelentette hogy attól neki mi vagyunk a legjobb barátai és ennyi, de ezt a kapcsolat elején. és így fogadott el minket mindenyiunk férje.
Nem mindegy melyik helyesebb? Úgy a legjobb ha nem másznátok rá egymás pasijára, konfliktus kizárva.
B.asszus, ilyen hü.lyeségen nehogy összevesszetek. Ez nem olyan súlyú konfliktus, ami miatt akár a barátságot akár a szerelmet fel kéne adni. Nem mindegy ki helyesebb? Úgyis mindenkinek más tetszik. Aki nekem helyes, lehet, hogy neked ronda, és ez fordítva is így van. Ha nem így lenne, és mindenkinek ugyanaz tetszene, az emberek max. 10%-ának lenne csak párja.
10 évesen még ne ilyenekkel foglalkozzatok!
Ovisok vagytok?
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak nagyon köszönöm!!!!
A kérdező hozzászólása: :)
Nekem a párkapcsolat a fontosabb, de kinek mi... Amúgy pedig amit csináltatok az igen gyerekes. Hány évesek vagytok?
És ha rendes névvel regisztrálsz, kedves 11 éves leányzó, ne írasd ki.... 1 perc volt megtalálni, hogy tényleg ilyen fiatalka vagy még.

Ezért megérte szakítanom a pasimmal vagy hülyeséget csináltam? 15/L és 18/F

Megisemrkedtem egy pasival aki t?lem 100 km-re lakik képeken láttam tetszett nagyon. Összejöttünk, találkoztunk egyszer és mikor eljött hozzám bemutattam a baráti körömnek is vagyis annyi volt, h látak vele. Utána elkezdték szidni, hogy honnan szedtem fel ezt a metroszexuális majmot ilyesmiket mondtak. Én azt se tudtam mit jelent ez a szó, de miután utána jártam valóban volt pár dolog ami hasonlított benne, ki volt vasalva a haja és izmos volt a teste eléggé látszott, h fogalalkozik magával egyszóval üt?sen nézett ki rikitó kék szemmekkel. Most viszont úgy érzem nem kell nekem mert a baráti társaságom nem tudja befogadni és ha látnak vele szarul érzem magam. Nagyon felkavart ez.:( Szakítottam vele, de nem mondtam el neki, h ezért. Nem volt kifestve vagy ilyesmi fekete cuccokba járt nagyon magas volt majdnem 2 méter... Most én vagyok a gyenge és nagyot hibáztam? Szerettem egyébként... :( de ez most kiábrándított mert az hallottam az ilyen pasik cikik. Mit csináljak? Össze vagyok zavarodva. Õ még szeret engem amúgy.

Legjobb válasz: Szerintem attól ,hogy egy pasi törõdik a külsejével, még nem jelenti azt, hogy metroszexuális. Náluk jellemzõ azért a smink is,talán körömlakk is, esetleg púder stb. A vasalt haj most amúgy is divat az ilyen korosztályban, ha megfigyelted a retrósok is mindig kivasalják a hajukat, de nem csak õk. Valakinek nagyon göndör a haja és másképp nem tud vele mit kezdeni vagy csak simán ez jön be neki.Ha neked az jobban számít,hogy a baráti társaságod mit mond és ezért te is másképp nézel rá, akkor azt mondom jól tetted, szegény fiút nem kell tovább hülyítened.Egy párkapcsolat nem errõl szól , ha tényleg szereted akkor kiállsz mellette és megvéded még a barátaid elõtt is,ha meg igazi barátaid vannak és látják ,hogy boldog vagy vele akkor nem fognak érte kritizálni.Akkor boldogok ha te is az vagy.Csak akkor kezdj bele egy kapcsolatba ha fel is mered vállalni, minden esetleges hibájával együtt.( ezzel nem azt mondom ,hogy a pasiban ennyi miatt lenne vmi hiba) Ha valóban szeretted, akkor ennyi miatt butaság volt vele szakítani.

Szerintem attól , hogy egy pasi törõdik a külsejével, még nem jelenti azt, hogy metroszexuális. Náluk jellemzõ azért a smink is, talán körömlakk is, esetleg púder stb. A vasalt haj most amúgy is divat az ilyen korosztályban, ha megfigyelted a retrósok is mindig kivasalják a hajukat, de nem csak õk. Valakinek nagyon göndör a haja és másképp nem tud vele mit kezdeni vagy csak simán ez jön be neki.Ha neked az jobban számít, hogy a baráti társaságod mit mond és ezért te is másképp nézel rá, akkor azt mondom jól tetted, szegény fiút nem kell tovább hülyítened.Egy párkapcsolat nem errõl szól , ha tényleg szereted akkor kiállsz mellette és megvéded még a barátaid elõtt is, ha meg igazi barátaid vannak és látják , hogy boldog vagy vele akkor nem fognak érte kritizálni.Akkor boldogok ha te is az vagy.Csak akkor kezdj bele egy kapcsolatba ha fel is mered vállalni, minden esetleges hibájával együtt.( ezzel nem azt mondom , hogy a pasiban ennyi miatt lenne vmi hiba) Ha valóban szeretted, akkor ennyi miatt butaság volt vele szakítani.
Azért 'szakítottál' vele, mert másoknak nem tetszett, mert 'ciki'. Elég gyerek felfogás. Neked csak azért kell barát, hogy lehessen vele 'menõzni' a barátok elõtt.
15 éves vagy, úgyhogy ezt most valószínûleg úgysem fogod megérteni, de: a haveri társaság, a "menõ" és a "ciki" dolgok rettentõen fontosak - még úgy egy-két évig. Utána az ember inkább kettesben szeretne lenni valakivel, és nem azért, mert a másik tetszik/nem tetszik a haveroknak. Hanem mert jó vele együtt lenni. Ha netán pár év múlva összefutsz ezzel a sráccal, már téged se fog érdekelni, hogy mit gondol róla a baráti társaságod. (Akik egyébként gondolom szintén 15 évesek, de nagyon önzõnek tûnnek)
az ilyen pasi tényleg ciki....nem emós volt véletlenül? csodálkozom, h a baráti körödnek nem tetszett, pedig a 15 éveseknél ez manapság nagyon menõ ... hidd el, hosszútávon nem bírtad volna, h többet foglalkozik magával, mint veled...
Mások meg odavannak a metroszexuális pasikért. Ne törõdj mások véleményével, ha nem tudják tiszteletben tartani az ízlésedet, úgy kell nekik.
Gyerek vagy még. 15 éves létedre minek akarsz "felnõttekkel" járni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ már megbántam azért:(
Szerintem ez hülyeség volt. A barátaid nem igaz barátok, ha ilyet mondtak! Válaszd a srácot. Különben nem értem a metroszexualitással mi baj, az nem utal nemi beállítottságra. Annyi, hogy egy pasi ápoltabb, mint az átlag. Szerintem ez nem árt, ráadásul ma már sok ilyen van, nem nagy szám. Kérj elnézést a sráctól, ha szerencséd van megbocsát. A haverjaid pedig majd megszokják, vagy leléphetnek. Nem igaz barátok, ne aggódj miattuk.
Szerintem nem kellett volna a baráti kör beszólásait ilyen komolyan venni, mert nem is biztos, hogy úgy gondolták, ahogy mondták. A fiúknak lehet, nem tetszett, hogy nem közülük választottál párt, a lányok meg talán irigykedhettek, hogy van egy helyes barátod. Erre nem gondoltál?! (De ne kérdezz rá tõlük, mert úgyse vallják be, se a fiúk, se a lányok! Csak magadban tudd, hoyg ez is lehet.) Ha látták volna, hogy kitartasz, úgyis abbahagyták volna a piszkálódást. (Ha nem, akkor meg nem igazi barátaid) Én is jártam már olyan pasival, aki nem tetszett a haveri körömnek. Sõt, egyik pasim se tetszett a fiú haverjaimnak. Na szerinted nem jöttem rá, hogy miért? Nem kell az ilyet komolyan venni! Ha tényleg utálnák, akkor NYÍLTAN b.sztatnák, és nem a találkozás után! Azzal törõdj, hogy NEKED ki tetszik, és ne azzal, hogy a többiek mit mondanak!

Mit tegyek, ha a pasim utálja a legjobb haveromat (aki mellesleg meleg), féltékeny rá, megtiltja h ott legyen velünk, amikor vele vagyok-a pasimmal vagyok?

Legjobb válasz: Talán azért, mert amikor a pasid veled van, akkor csak veled akar lenni, és nem a haveroddal.

Talán azért, mert amikor a pasid veled van, akkor csak veled akar lenni, és nem a haveroddal.
értesd meg a pasiddal, hogy csak barátok vagytok. És, hogy nem csalnád meg. Ha eléred, hogy bizzon benned akkor nem lesznek ilyen problémák.;) amúgy a kérdésed vége elég érthetetlen..:S
Add a pasid értésére, hogy vagy befejezi ezt a szánalmas, gyerekes viselkedést, vagy le is út fel is út! én megmondanám neki, hogy ne merészelje a barátaimat elmarni mellõlem! ekkora egy idiótát!
Mondjuk tiltania nem kellene, meg ez a túlzott féltékenykedés se túl jó, de azért az vhol érthetõ h nem hármasban szeretne romantikázni, hanem csak 2esben a barátnõjével...
Semmiképpen ne szakítsd meg a kapcsolatot a legjobb barátodda csak azért, mert a párodnak nem tetszik, DE! Ha õ ennyire nem szereti, akkor miért kell ott lennie, amikor ti ketten mentek valamerre? Próbáld kicsit megérteni a pasidat is, egyrészt idegesíti, hogy egy másik férfi a legjobb barátod, fél, hogy túl közel kerül hozzád - még akkor is, ha meleg. Másrészt lehet, hogy pont az feszélyezi, hogy meleg az illetõ. Én se lennék túl boldog, ha a közös progikra a pasim el akarná mindig hozni a leszbi haverináját...
Teljesen megértem a pasidat. Az én barátom is utálja a melegek társaságát. Nincs ebben semmi kivetni való.
Hát, nehéz mindenkinek jót tenni...viszont Neked is el kell gondolkoznod, hogy melyikük a fontosabb, mert ha a haverod, akkor bizony a barátod teljes joggal féltékeny. De szerintem semmilyen normális pasi nem viselné jól, ha a barátnõjét folyton egy haverja társaságában "kapná".
Alapjáraton neki kell elfogadnia a barátaidat. Add a tudomására, hogy a barátaid adottak, õ pedig vagy elfogadja, vagy nem kell veled lennie. Egyébként ez akkor is így van, ha ama bizonyos barátod hetero lenne. Vagy bízik annyira benned, hogy nem csalod meg olyasvalakivel, akit már régebb óta ismersz, mint õt. Persze az is egy dolog, ha a srác túl gyakran van veletek, és pasid úgy érzi, kezd édeshármasra hasonlítani. Ezt is meg lehet beszélni rendesen, de ennek sincs köze ahhoz, hogy a srác meleg-e vagy sem. (Meg gyanítom, itt nem is ez a probléma.) Ha pedig a pasid csak simán homofób, akkor magyarázd el neki, hogy te viszont nem vagy az, és ebbõl még kevésbé engedsz. Szabd ki te a feltételeket, beszélj a pasiddal egyenesen, állj ki magadért és a barátaidért. Mert ha a pasid a barátaiddal bunkó, akkor azzal veled is az.
attól, hogy elvileg a haverod meleg, még ugyanúgy félthet téged, mert mi van ha egyszer rájön hogy mégis tetszel neki? vagy nem is meleg csak azt mondta? ilyen gondolatok bújkálhatnak a pasid fejében...nem mellesleg féltheti õ a saját bõrét is, nehogy véletlenül rákattanjon a haverod. Beszéld meg a pároddal, hogy csak barátok vagytok és kérdezd meg õszintén, mi miatt nem kedveli a haverod...féltékeny? esetleg egyszerûen a hajlamai miatt? vagy undorodik? és utána kérdezd meg, neki mi a jobb, hogyha csak te találkozol a haveroddal néha, vagy ha õt is magaddal viszed és hárman vagytok? de arra nagyon figyelj oda, hogy a haverod másodlagos legyen! a pároddal legyél többet és ne vele, mert akkor az már nem kapcsolat!
A ffiak általában nagyon rosszul tolerálják a melegeket, bennük bújkál a félsz, mi van, ha azok rájuk mozdulnak. világosítsd fel a pasid, hogy ilyesmitõl nem kell tartania, és neked is legyen annyi eszed, hogy nem cipeled mindig magaddal a randitokra a haverjaidat.
A kérdező hozzászólása: félreérthette mindenki amit irtam, mert a haweromat soha nem viszem a randikra, de pl ha a parkban vagyunk és õ kijön ak nem mondhatom neki h menj el mert a pasimnak nem tetszik h itt vagy....azert kicsit furi lenne ....meg most mit csinaljak?annyiszor dumaltam mar vele errõl...és egyszerûen annyi a valasza h nem birja õt...elég ránéznie és rosszul van tõle :(((
Ez legalis is lenne? Fizetsz is? Nem tudsz "igazi" pasit talalni magadnak?
a háttérben én komoly dolgokat sejtek. normális ember ebbe nem fog belemenni, mert ha már egy oldalon ilyenre kérsz ismeretlen embereket, akkor elég nagy lehet a baj. keress ilyet az ismerõseid között!
Lesz szex is?
A pasidat akarod felcukkolni, az meg majd jól megveri a szerencsétlen jelentkezõt?!!
Hol van tarnok?

Furcsa érzés ha a pasimmal vagyok. Miért van ez?

Volt egy pasim és eleinte bele voltam zúv, meg minden, de aztán egyre irritálóbb volt vele lennem s késöbb már egyszer?en utáltam ha csak beszéltek is róla (persze szakítottam vele). Több barátn?m is beszámolt már ilyen irritáló érzésr?l amikor a pasijával volt (persze mindegyik sztorinak szakítás lett a vége) Mit?l van ez? Nektek is vannak ilyen élményeitek? (14,L)

Legjobb válasz: 14 évesen nem hiszem , hogy pasid lenne inkább kisfiúd..Nem vagytok még érettek az ilyenre addig fölösleges is keresnetek ilyet..

14 évesen nem hiszem , hogy pasid lenne inkább kisfiúd..Nem vagytok még érettek az ilyenre addig fölösleges is keresnetek ilyet..
Na velem volt ilyen meg sok evvel ezelott. Volt egy pasi, aki eleinte bejott, es aztan osszejottunk, majd meguntam es dobtam. Kicsim, ez HODITASI VAGY, nem pedig szerelem. Akkor a szakitasnal felfogtam, hogy tok eretlen vagyok egy parkapcsolathoz, es nem jarok olyannal, aki szimplan csak 'bejon'. Varj meg par evet, es akkor majd kiteljesul egy kep, h mit varsz el egy pasitol ugy igazan. Na akkor majd tudni fogod h megfelel-e ennek vagy sem, es nem csak szorakoztatni fogod-e be.
Büdös a szája.
Meguntad. Minek neked egyáltalán pasi, ha nem tudsz vele mit kezdeni?
A kérdező hozzászólása: idõsebb barátnõim is számoltak be ilyen érzésrõl és nem hinném h ez is azért van mert fiatal a lány (16 éves)
Nem voltál dugva rendesen, de hát kisfiútól mit vársz!
fiatal vagy és kész erre nincs más magyarázat én még sose voltam így ha valakivel össze jövök késõbb sem tudok tõle undorodni tipikus kislányos felfogás ENNYI
Talán ennyi idõsen nem vagy még érett egy párkapcsolatra. (És a barátnõid sem)

Nem fog érte szólni a pasid vagy valami?

szóval tudod hogy sokat szoktunk beszélgeni mostanában meg tök jól elvagyunk és ez biztos nem tetszik a pasidnak, féltékenykedik vagy nemtom :S és nehogy utána meg engem verjen el vagy valami:D

Legjobb válasz: Az én pasim nem verekszik 78/babinéni

Az én pasim nem verekszik 78/babinéni
Az asszony verve jó !...Hejhóó !
Rám vagy rád?? :DD
pusssz $: Nem lessz semi baj xD
Hát, ha rájön akkor tuti elmegy Kardoskútra gyújtogatni, hogy levezesse a feszültséget :S:D
A kérdező hozzászólása: ...:)
Én tudom, nem adsz rá okot... És jó volt a tegnap este :)
A kérdező hozzászólása: mármint? én nem akarom hogy megverjen! nem adtam rá okot neki semmivel! tudod hogy nem hajtok rád de ki tudja mit féltékenykedik össze :S
Egy verést megér :$
ha nem tudja meg, akkor nem lesz baj ;)
Nem szól érte, jófej:D
de igen már szólt érte és el akar vinni téged moziba, mert te jobb fej vagy, mint én:(((szerinte
de! egy terhes medvedisznóember vagy... jobb ha tõlem tudod meg:S
én most olyan szinûre lakkoztam a körmöm mint amilyen a pólom. az nem baj?
Nekem meg nincs is pasim.Ki mondta, hogy van??? HE ?? Melyik volt már amelyik megint pletykált?
Ha ilyen beszari vagy akkor minek kezdtél ki velem? :-P

Van pasim, de közben megismerkedtem egy másik sráccal is és most nem tudom, mit tegyek? Szakítsak a pasimmal vagy sem?

Az a helyzet, hogy van már barátom kb fél éve, és amióta járunk, még nem feküdtünk le egymással, mert én még szűz vagyok (vagyis voltam), és a barátom nem akart sürgetni, azt mondta, hogy vár rám, amíg úgy érzem, hogy készen állok erre. És ez tök jó, meg minden, nagyon szeretem is, meg érzem, hogy ő is szeret, nagyon figyelmes velem, sokszor bókol, szokott kedveskedni ilyen kis apróságokkal, pl hétvégén ha náluk vagyok, előbb felkel mint én és csinál nekem reggelit, meg csak úgy vesz nekem virágot, pedig nincs is ünnep, mert azt mondja, hogy meglátta a virágosnál és rám gondolt, meg ilyenek. Szeret nekem örömet szerezni, szóval tényleg nagyon aranyos és rendes. Szóval még nem feküdtünk le, de petting már volt, meg tapizás, amikor együtt aludtunk, viszont még nem szexeltünk. Na, és hát itt jön a bonyodalom, hogy kb 2 hónapja megismertem egy srácot a buliban, aki marha jófej, vicces, nagyon laza, és tök jókat dumálunk, rengeteget nevetünk, mindig felvidít, nagyon jól érzem magam vele, meg minden. Csak hát ő kicsivel többet is akart, elkezdett nyomulni, és annyira jófej meg laza, és annyira élvezem a társaságát, meg minden, és tök jó, mert vele minden más. Minden olyan izgalmas, meg pörgős, minden buliban benne van, egy csomószor elvitt engem ide-oda, ahová szerettem volna (van saját kocsija is!), vagy hazahozott buliból, ha már elment az utolsó buszom, gyakorlatilag mindig fizet nekem mindent, és ez tök jól esik, hogy ennyire figyelmes meg minden. Van köztünk egy ilyen bizonyos szikra, valami pezsgés, nem tudom máshogy megmagyarázni, de egyszerűen minden olyan más vele, sokkal szenvedélyesebb a kapcsolatom ezzel a sráccal, mint amilyen a barátommal valaha is volt. A barátom is nagyon kedves és tudom, hogy szeret, de ő nem ilyen izgalmas. Vele nem annyira lehet elmenni bulikba, inkább ülne velem otthon, hogy nézzünk filmet, meg csinál nekem vacsit, de nekem ez néha unalmas. Meg múltkor is kaptam egy Svarowksi kristályos fülbevalót ettől a sráctól, és amikor láttam az árát, hát teljesen kihűltem, mert nagyon drága volt, és tudom, hogy ilyet a barátom sose engedhetne meg magának, hogy megvegye, mert ő nem olyan tehetős, mint ez a srác. A srác is, meg a szülei is eléggé jómódúak, és hát bevallom, jól esett, hogy rám szánta ezt a pénzt, mert a barátom ilyet sose engedhetne meg magának. Tőle eddig csak bizsut kaptam... és annak is örültem, de azért ez mégis más, ha egy Swarovksi kristály ékszert kap az ember. De attól még a barátom is nagyon aranyos persze, meg minden, csak hát, azért ez most nagyon jól esett ettől a sráctól, hogy ilyen figyelmes volt. :) Nem sokkal előtte meséltem ugyanis a srácnak, hogy mennyire tetszenek nekem ezek az ékszerek, csak kár, hogy ilyen drágák... és jól esett, hogy emlékezett erre és megvette nekem csak pusztán figyelmességből, még akkor is, ha drága (jó, neki mondjuk nem annyira, mert jól megy nekik). És hát itt jön a lényeg. Szóval a előző hétvégén nagyon nagy buli volt, ezzel a sráccal mentünk, és hát eléggé sokat ittam, és végül is amikor hazavitt, akkor lefeküdtem vele. Amit végül is nem bántam meg, de most azért bánt egy kicsit a lelkiismeret, hogy szerencsétlen barátommal mi legyen, mert ő már ugye fél éve várt rám, hogy majd vele fogom elveszíteni a szüzességem, és hát nem szeretném elmondani neki, hogy mi történt, viszont most azt se tudom, hogy mi legyen. Maradjak vele, és szakítsak ezzel a sráccal? Vagy inkább szakítsak a barátommal és próbáljuk meg ezzel a fiúval, hátha működne? Nagyon szenvedélyes vele minden, csak nem tudom, mi lesz később. De most minden jó. Csak a barátomat sajnálom kicsit... Mit csináljak? Melyiküket válasszam? Vagy most szerintetek mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben? 17/L (barátom 18/F, srác 22/F)

Legjobb válasz: Pontozz le nyugodtan, ha akarsz, de ezt akkor is el kell mondanom. Ritka nagy r.banc vagy! Van egy kedves, aranyos barátod, aki szeret, megbecsül és mindent megad neked, amit tud, erre te félrek.rsz egy másik sráccal (illetve csak vele k.rsz) csak azért, mert hû de menõ, van kocsija és sok pénze? Lényegében eladtad magad egy tetves fülbevalóért. Ennyit is érsz! Baromi gyorsan szakíts a barátoddal, mert szegény srác ennél sokkal jobbat érdemel. A gazdag sráccal meg nyugodtan összejöhetsz, megérdemled. Pár hét múlva úgy is dob egy másik kis ribiért... 26N

Annyira felháborított ez a kérdés, hogy nem is olvastam végig. Nekem az jön le, hogy szeretnéd a másik srácba belemagyarázni mindenáron, hogy milyen laza meg jófej, ez lehet is, hogy így van, de arra nem gondolsz, hogy könnyebben laza meg pörgõs valaki ha nem kell agyalnia a pénzen, mert szülõk mindent aláraknak. Ez a van saját kocsija, meg swarowski cucc meg mindent fizet szöveg elárulja, hogy éretlen vagy, vagy csak olyan mint a legtöbb nõ. Komolyan nem hittem volna, hogy a pénz ennyire megváltoztat embereket. Nem akarok ezt elhinni.
pfff az olyanok miatt mint te, ócsárolják a férfiak a nõi nemet, pedig te még a 18-at sem töltötted be. én a helyedben minél hamarabb szakítanék a barátoddal és õszintén elmondanám neki, mi a helyzet, hogy megtudja milyen is vagy valójában. itt nem kell magadat védened, azzal csak még szánalmasabbá tennéd magad. bár ennél jobban már nem igen lehet. sok boldogságot neked meg az új pasidnak
Ha szeretted a barátod miért csaltad meg? Én ezt nem tudom felfogni se nõnél sem pasinál ha szereti valaki a barátját/barátnõjét mi a f*szomért csalja meg?!
Ne kínozd tovább szerencsétlen "barátodat", ne hazudj neki tovább. Szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
Ne haragudj, de elég bután kezelted a helyzetet. 1. Te eladtad a tested és a lelked. Ne haragudj meg, de tényleg. A srácnak aprópénz volt a rád költött lóvé, nem is biztos, hogy õ dolgozott meg érte és te ezt úgy értékelted, hogy Hú van autója és Hú vett Swarovskit. Pénze van bulira is, könnyû úgy lazának lenni! 2. a pasid rendes volt, elfogadta, hogy még nem akarod, majd Mégis akartad, de mással! Ez aljas hátbadöfés 3. A pasid szeret, ez a srác pedig csak a lyukra ment és addig tömjénezett, amíg meg is kapott. Szerintem ne maradj a sráccal, mert nem lesz mindig ilyen kedves veled, fõleg, hogy már megkapott. A pasidtól kérj bocsánatot, vagy szakíts vele, vagy õ fog kidobni, én biztosan kidobnálak. Nem vagyok egy haragvó típus, de te olyan aljasuk hátbadöfted, hogy arra bocsánat aligha van, párkapcsolat biztos nincsen. Szerintem kicsit nézz magadba és pasi nélkül legyél egy ideig. Nem direkt módon kaptál pénzt a szexért, de lényegében így is a k*rvája lettél valakinek és közben halálosan megbántottad azt az embert, aki igazán mélyen szeretett és tisztelt.
Pontozz le nyugodtan, ha akarsz, de ezt akkor is el kell mondanom. Ritka nagy r.banc vagy! Van egy kedves, aranyos barátod, aki szeret, megbecsül és mindent megad neked, amit tud, erre te félrek.rsz egy másik sráccal (illetve csak vele k.rsz) csak azért, mert hû de menõ, van kocsija és sok pénze? Lényegében eladtad magad egy tetves fülbevalóért. Ennyit is érsz! Baromi gyorsan szakíts a barátoddal, mert szegény srác ennél sokkal jobbat érdemel. A gazdag sráccal meg nyugodtan összejöhetsz, megérdemled. Pár hét múlva úgy is dob egy másik kis ribiért... 26N
Egy anyagias sz.uka vagy, akit el kellene ásni a kert végébe. Már ne haragudj meg.
Komolyan az ilyen emberek miatt tennék úgy, mint Chris McCandless, aki világgá ment Alaszkába a vadonba. Sajnos meghalt, pedig klasszisokkal jobb ember lehetett, mint a kérdezõ. Hihetetlen vagy. És a leg gázabb, hogy az ilyen kis nyomi, kötsög saját verdás tuningkötsögök még élvezik is azt, hogy az ilyen lányok adják alájuk a lovat. [email protected]átok meg mind.
A részegség nem mentség:) és ha mondjuk részegen megölsz valakit? csak példa, de az se mentesít a tetteid alól. Mellesleg énis voltam már totálrészeg hogy azt se tudtam holvagyok, de hiába nyomult egy csaj, annyi akkor is volt bennem hogy közöljem vele hogy van barátnõm és soha nem csalnám meg. Emberileg egy hatalmas 0-a vagy, lásd be végre szépen.
Tudod mi a vicces az egeszben? Hogy a baratod mindezt mastol fogja megtudni :)
A kérdező hozzászólása: Ittas voltam. Nem gondolkoztam. Hidd el, hogy eredetileg nem így terveztem. Nem úgy mentem el a buliba, hogy na, én akkor ma este lefekszem ezzel a sráccal. Ez csak úgy jött, a buli hevében, teljesen spontán és felelõtlenül. Nem gondoltam bele abba, hogy milyen következményei lesznek. NEM TERVEZTEM EL ELÕRE! Hiba volt. Ennél fogva, nem tudtam elõre szakítani a barátommal, mert természetesen eredetileg vele szerettem volna elveszíteni, és egyáltalán nem sejtettem, hogy ez fog történni. Úgyhogy a hozzád hasonló "erkölcsös" emberek remélem felfogják, hogy szeretem a barátomat, és vele akartam lefeküdni, de hibáztam! Nem azért nem szakítottam vele, mert egy dög vagyok, hanem mert én sem így terveztem, és még egyszer mondom: részeg voltam, nem gondolkoztam!
Már csak az a kár hogy nem estél teherbe, akkor 1 életre megtanultad volna a leckét. És ne beszélj hülyeséget, ne magadat állítsd be áldozatnak hanem ásd el magad, jobban jár vele a világ. Én sosem csalnám meg a párom, hameg mással akarnék ágyba bújni, lenne bennem annyi gerinc hogy elõtte szakítok a párommal, de szeretem és nemtennék ilyet soha. Ez a különbség egy normális ember meg egy ilyen korcs között mint te.
A kérdező hozzászólása: Azt elõre nem tudhatod, hogy te SOHA nem kerülsz majd ilyen helyzetbe, kedves 26N. Én se hittem volna, hogy így alakul, és meg voltam róla gyõzõdve, hogy velem ilyen soha nem fordulhat elõ. Aztán mégis... az élet kiszámíthatatlan, néha történnek velünk olyan dolgok, amiket nem látunk elõre, vagy sose gondoltuk volna, hogy meg fognak történni, és bizony néhány ilyen dolog olyan, amit utólag az ember megbán... de azt nem mondhatod, hogy veled ez semmiképpen sem fog megtörténni. Ki tudja? Lehet, hogy holnap, a nagy szombat esti lázban rád jön valami és kész, máris ott a galiba! Kívánom, hogy egyszer, csak egyetlen egyszer kerülj az én helyzetembe és éld át azt, amit én, hogy megtudd, milyen az, amikor hibázol egyet, és ezért rögtön mindenki a torkodnak ugrik!! Nagyon örülök és gratulálok hozzá, hogy te ilyen szentéletû vagy, de sajnos nem lehet mindenki ilyen tökéletes, mint te! Ami meg a randizást illeti, nem, én nem randiztam ezzel a sráccal, elnézést, ha félreérthetõ voltam. 2 hónapja ismertem meg, elvileg csak barátok/haverok voltunk, és õ nyomult rám. De ennyi. Nem találkozgattam vele. Ha mentünk is együtt bulizni, ott is mindig többen voltunk. A srác a baráti társaságunkhoz tartozik, ott ismertem meg, az egyik barátnõm pasijának a tesója. Ennyi. Kettesben is csak akkor voltunk, ha mondjuk mentünk bulizni, és mondta, hogy akkor engem összeszed, mert útba esik neki és elvisz kocsival. Meg ugyanígy haza is hozott. A buliban fizette nekem az italt. Nem mentünk el együtt randizni soha!
huu....tudod, itt nem csak arról az "egyetlen szerencsétlen kis hibáról" van szó. 2 hónapon át randiztál egy másik sráccal a barátod mellett. nem tudom te hogy vagy vele, de ezt nehezen tudnám szerencsétlen kis hibának nevezni. ribanc dolgokat mûvelsz. szakíts a barátoddal. ha annyira szeretnéd, nem lenne másik srác.
Nem, én nem voltam még ilyen helyzetben én SOHA nem is leszek, mert nekem van erkölcsi tartásom és még pénzért sem lehet megvenni. Szóval tényleg nem tudlak megérteni. Egyébként pedig mindenki adott neked tanácsot: Hagyd ott a barátodat! Hogy ez neked nem jó? Hát sajnálom, ezt Te rontottad el! Ne gyere azzal, hogy fiatal vagy, meg ittas voltál, meg hasonlók. Nagyon ronda dolgot mûveltél, ne várd hogy bárki is együtt érezzen veled, vagy megsajnáljon! Igen is szakíts a barátoddal, mert nálad sokkal jobban érdemel! Egyébként pedig felesleges eltitkolnod, a dolgok visszaszállnak ránk... Ha nem is most, de elõbb-utóbb ki fog derülni, ebben biztos vagyok (találkoztam már hasonló esettel). Ha már megtetted, vállald érte a felelõsséget, ennyi! 26N
á végülis nemaz...xD kérdezõ, a nõ szót ne használd magadra többet, életed végéig a ribanc jelzõ illet meg:)
ne bántsátok már.. írta hogy nem a pénzre ment oké a barátját megcsalta meg nem vele feküdt le de azért nem kéne le ribancozni
te nyomorék pénzéhes ribanc, az ilyenek mint te arra valók hogy megrakják õket azt ott haggyák, kivánok sok ilyet az életedre, a barátodat sajnálom
A kérdező hozzászólása: Majd csak lesz valahogy... és az meg nem igaz, hogy nem fogadom meg a tanácsokat (az ÉRTELMES tanácsokat!!), de aki csak annyit ír, hogy "Ritka nagy r.ibanc vagy!" meg lek*rváz, ócsárol, miközben nem is ismer, és nem volt még az én helyzetemben, annak a fröcsögését (tanácsnak nem is nevezném, hiszen nem tanácsol semmi hasznosat, csak hogy "ássam el magam" meg hasonlók), nem vagyok köteles se megfogadni, se eltûrni. Ha ettõl buta vagyok, meg pszichológus kellene szerintetek, hát akkor legyen, de nehogy már egy idegen, arc nélküli senki oktasson engem ki arról, hogy mit csináljak! Segítséget kértem! Tanácsot kértem! Nem kioktatást, gonosz megjegyzéseket és rágalmazást! Köszönöm, de azt tartsa meg mindenki magának! A NORMÁLIS, és ÉRTELMES tanácsokat persze szívesen meghallgatom, sõt, valószínûleg meg is fogadom, de akin azt látom, hogy direkt csak olyasmit ír nekem, amivel nem hogy nem segít nekem, de még tovább akarja általa rontani a helyzetemet, és egyáltalán nem az érdekli, hogy segítsen nekem, hanem hogy még nagyobb bajba kerüljek, mert azt szeretné, ha nekem rossz lenne (mert elítél valamiért, ami ugyanúgy megeshetett volna vele is!!), na, azt tényleg nem fogom megfogadni, már bocsánat!
sajnállak egy részrõl téged mert biztos szar helyzetben vagy most.. de más részrõl nem mert szegény barátodat így megcsalni hát.. majd most ahogy írták elõttem nem titkolhatod el örökké és majd a bûntudatod is lesz amit nem fogsz magadban tartani sokáig...
Legalább ne hazudj kiscsillag... "szeretem a barátomat" Nem, nem szereted. Ha szeretnéd akkor nem csaltad volna meg semmilyen körülmények között.
Ez csak egy kamu kérdés, de akkor játsszunk! És ha a barátod feküdne le egy lánnyal, majd hallgatná el, akkor az jó lenne? Persze te nem tudsz róla, nyílván nem tudhatod. Csak tegyük fel a kérdést. Vagy ha 2 év múlva bevallaná, hogy 1, 5 éve elment egy prostihoz. Hm?
És most mi van? a pénzes gyerek kúrogat a pasid meg hülyíted?
Tudod kislány, nem az a r.banc, aki sokmindenkivel lefekszik, ez nem ettõl függ. Hanem a viselkedéstõl. Egy gerinctelen, semmilyen ember vagy, kislány. Fõleg, hogy ilyen sokáig húztad a barátod agyát. Nem, nem az a legjobb neki, hogy eltitkolod az igazságot. Hanem ha elmondod neki a tényeket, és megadod neki a választási lehetõséget, az igazság ismeretében. Ez sokkal emberibb. És ásd el magad, megszégyeníted a saját nememet. Szánalmas egy ember vagy, nõnek sem neveznélek.
Kis rossz [email protected]
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem választottam közülük, viszont a barátom kezd gyanakodni, hogy van valaki más is... de mit tegyek, mindkettõjüket szeretem, egyikükrõl sem akarok lemondani!!! :S Próbálom titkolni a barátom elõl, hogy van a másik srác, de így is féltékeny... illetve tud róla, hogy van, csak õ úgy tudja, hogy csak egy nagyon jó haverom és eddig ezt el is fogadta, hogy mi jóban vagyunk, de mostanában kezd féltékeny lenni rá és szeretné, ha kevesebbet találkoznánk, de én vele is szeretek lenni meg a barátommal is, és nem tudom, hogy most mi legyen. :SS
Ha a barátoddal unalmas és neked ez a srác a nagy menõ a laza a jó dumájú, akkor mirõl beszélünk itt? Miért nem mondtad meg a pasidnak elsõ perctõl, hogy bocsi de neked más az érdeklõdési köröd és legyen vége! Biztos jobban megértette vna, mint ezt amit mûveltél! Egyébként meg miért fogadtad el a sráctól a fülbevalót? Ha vki szereti a párját, biztos h nem fogadja el... Nem tudom te mit szóltál vna hozzá ha egy csaj a pasidnak csak úgy megajándékozza vmi értékesebb dologgal?! Nem értem a gondolkodás menetedet de mindegy is! Mondj el mindent a pasidnak, aztán hagyd békén szegényt! Rossz lesz neki biztos, de majd idõvel talál egy olyan lányt aki szeretni fogja és megbecsüli!
Hát én úgy vagyok az ilyen helyzetekkel, h ha 2 pasi közül kell váalsztani, akk mindig a 2.at kell választani, mert ha igazán szeretted volna az elsõt, akk nem engedtél volna a csábításnak. Vagyis a te érdekedben is mondom, de ha jobban belegondolok inkább a 'barátod' érdekében tanácsolom, h szakíts vele. Elõször is, mert elõbb-utóbb biztos szakítanál vele, csak az a kérdés, h most, amíg csak 1szer csaltadd meg, vagy késõbb pár hónap múlva, amikor már rendszeres szeretõd van... Másodszorra azért, mert jobbat érdemel a 'barátod'. Harmadszorra, mert az a 22 éves sráccal pörgõs az élet, és azért 17 évesen jobba pörgés, bulizás mint az otthon ülés és tv-zés.. De azért mindenképp készülj fel lelkileg arra a lehetõségre, h hamarosan dob a 22 éves hapsi, és csak kihasznált. Nem mondom, h feltétlen így lesz, sõt kívánom, h ne így legyen, de azért az ilyen típusú pasiknál ez elõ szokott fordulni. (19/L)
Nõk.....
Nem olvastam végig a válaszokat, de ennek a kérdésnek, nagyon erõs kamu szaga van :D
kár volt megszületned is, pff
"nem kívánok egyebet csak egy tigris tank tapossa ki a beledet :) " amúgy komolyra fordítva sztem ez csak uszításként írta ki vki sztem ilyen nincs, de ha mégis akkor a fenti idézet remélem valóra válik :D
Turmix, tevagy az? :)
A kérdező hozzászólása: Nem a pénzre megyek, de ezt már írtam többször is. Nem fogom még egyszer leírni. Csak nem tudom, mit csináljak és kész. A barátommal néha úgy érzem, hogy unalmas. Ezzel a sráccal meg pörgõsebb, izgalmasabb minden. De attól még szeretem a barátomat, és a srácnak se a pénze kell, csak ez az élmény, hogy ennyi mindent megtehet, megengedhet magának, hogy ilyen laza és ennek én is része lehetek. Ennyi.
A véleményemet megtartom magamnak, de szerintem mond el a barátodnak és ha megbocsájt csókold még a lába nyomát is. Ha ezek után esetleg még egyszer elõfordulna ilyen veled (úgy is elõ fog fordulni) akkor csak magát hibáztathatja , hogy megbocsájtott és talán egy egész életre tanul belõle.
Ja és egyértelmûen a pénzre mentél kérdezõ. Hisz mást se lehetett olvasni csak azt, hogy az a f*sza gyerek milyen pénzes.
Valaki nem tud eladó lucfenyõt?
te menthetetlenül hülye vagy és el várod másoktól, hogy ne beszéljenek így rólad. egyébként meg azt csinálsz amit akarsz. szerencsére nem a mi dolgunk veled megbirkózni. kiírsz ide egy kérdést, segítséget kérsz, de leszarod, amit mások írnak neked, mert úgy is azt fogod csinálni amit akarsz ráadásul meg is sértõdsz. kérdem én: MINEK VAGY TE FENT GYAKORIN??
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretném neki elmondani, mert nem akarom, hogy fájjon neki. Ha együtt maradunk, akkor nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mármint, akkor oda lenne a bizalom, és hát anélkül nem mûködik egy kapcsolat sem. Még ha meg is bocsátana, akkor is mindig ott lenne benne a szálka, és szeretném ettõl megóvni... Neki is úgy lesz jobb, ha eltitkolom. Mármint, akkor õ sem fog õrlõdni, hogy esetleg õ nem volt nekem elég jó, vagy hogy nem adott meg nekem mindent, mert ez nem így van, pontosan tudom, hogy õ nagyon jó ember, és nem szeretném, ha magát okolná az én félrelépésem miatt. Nekem az a legfontosabb, hogy meglegyen a lelkibékéje. Ha meg nem maradunk együtt, akkor igen, el fogom neki mondani, hogy egy másik srác miatt, de azt akkor se mondom el neki, hogy már le is feküdtem vele... nem tenném ki a barátomat ennek. :S Ami meg a ribizést illeti, attól, hogy egyetlen egyszer elõfordult ilyen, attól még nem kell azonnal ribancozni... nem feküdtem le minden jött-ment emberrel, nem állok le dugni boldog-boldogtalannal, basszus, egészen idáig szûz voltam!! Most akkor tényleg, miért kell itt ócsárolni? :S
És ezek után csodálkozol, ha azt mondják rád, számító k*rva vagy. Ahogy olvastam a történeted, akarva-akaratlanul is szembe tûnt, hogy folyamatosan azt hangsúlyozod, kitõl mit kapsz. Egyetlen egyszer sem írtad le, hogy szereted a barátod, vagy éppen a másikat. És, ha úgy tetszik, a "másik srác" kvázi megvette a szüzességed. Megfûzött, elhalmozott ajándékokkal -mert ugye megteheti- és te ágyba bújtál vele. Miközben a barátodnak, aki félévet várt rád (ami lássuk be, sokat jelent) errõl halvány lila gõze sincs, ezért téged "egy kicsit bánt a lelkiismeret". A barátod jobbat érdemel, a gazdagabb meg úgyis lecserélni, amint lehetõsége adódik.
Persze, nem a pénz miatt... "egy csomószor elvitt engem ide-oda, ahová szerettem volna (van saját kocsija is!), " "gyakorlatilag mindig fizet nekem mindent, " " kaptam egy Svarowksi kristályos fülbevalót" "A srác is, meg a szülei is eléggé jómódúak, és hát bevallom, jól esett, hogy rám szánta ezt a pénzt, mert a barátom ilyet sose engedhetne meg magának. Tõle eddig csak bizsut kaptam... és annak is örültem, de azért ez mégis más, ha egy Swarovksi kristály ékszert kap az ember. " Ha valóban nem a pénze miatt, akkor szükségszerû volt a leírásban ezekre külön hangsúlyt fektetni? "meg csinál nekem vacsit, de nekem ez néha unalmas. " És mondd csak, a seggét is pénzzel törlõ herceged csinálna vajon neked? Tudna fõzni egy nyamvadt teát? És akkor ilyen sztorik ismeretében próbáljon egy átlagos, középszerû srác barátnõt szerezni...
Te nem ribanc vagy hanem K*RVA! És hagyd szegény srácot, elég gerinctelen vagy.
Hagyd a barátodat szerintem!Ne okoz neki fájdalmat!Már bocs de elég nagy r*banc vagy! A barátod mindent megtenne érted te meg átbasztad és elmentél ezzel a pénzes köcsögel!Ásd el magad!Mi rosszat tett neked a barátod h átk*rtad?Irtad h mindent megad neked!Nem a pénz miatt szeretünk valakit!De te igen!!!Én elsülyednék szégyenemben ha ilyent tennék!!TE RIBI VAGY!
és kérem szépen bebizonyítottad, hogy van ennél lejjebb. a barátoddal együtt maradnál de annyi gerinc nincs benned, hogy bevalld, mit tettél. sajnálom szegényt, de nagyon. õ várt is rád, te meg még az igazsággal sem tiszteled meg. amúgy pedig lehet hogy nem a pasi pénzéért feküdtél le vele, de nagyon is imponál neked, hogy a pénzét rád költi. ezzel is összehasonlítod a barátoddal. ráadásul erõsen hangsúlyozod, hogy mennyire tehetõs a srác, vagyis mégis érdekel a pénz.
9-es vagyok megint: Nézd, sose felejtem el, egy haverom apja féltette egy bulitól a haveromat, és amikor elvitt minket, azt mondta halkan a fiának: Fiam, ne idd hülyére magad. Ne igyál! Persze ivott, de nem készült el úgy, mint korábban, mert az apja kérte rá. Nézd, gyenge kifogás az alkoholra fogni bármit is. Érdekes, amikor én vedelek, mindig tudom hol a határ, és mindig emlékszem arra, hogy mit csináltam. Egyszerûen nem tudom elképzelni magam úgy kiütve, hogy erre fogjam, hogy nem emlékszem mi volt meg a pia miatt volt. Sajnálom szegény barátodat. Azért mert nem becsülöd meg, tanulnod kéne az élettõl még. Nem kívánom, de majd te is megkapod a magad pofonjait és észhez térsz. Nem a szenvedélyt sajnálom tõled, hanem a módját kifogásolom, ahogy megéled.
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam, hogy hát ugye mindenképpen választanom kell a két fiú között, mert ez nem mehet így örökre, hogy mindkettõvel legyek, de ha a barátommal maradok, akkor mindenképpen el szeretném titkolni elõle. Nem akarom, hogy kiderüljön, hogy másnak adtam a szüzességemet... Viszont azt nem tudom, hogy ezt meg lehet állapítani az együttlét során? Mármint ha a barátommal is lefekszem, akkor esetleg észreveheti, hogy már nem vagyok szûz?
A pénzes csávóval össze fogsz jönni? Mikor akarod elmondani a barátodnak? vagy ahoz már nincs elég merszed?
Bujj el.
A kérdező hozzászólása: Nem adtam el magam, nem a pénze miatt feküdtem le vele, és nem is a fülbevaló miatt, vagy a kocsija miatt. Egyrészt ittas voltam, de tudom, hogy erre nem lehet ráfogni semmit, szóval nyilván akartam is valahol mélyen ezt az egészet, és ezért nem fogom ráfogni arra, hogy be voltam rúgva. De azért ne felejtsük el, hogy ilyenkor a gátlások is eléggé oldódnak, nem fogtam fel, hogy milyen következményei lesznek, nem gondolkodtam, csak úgy megtörtént. És hát igen, ez van. Sajnálom. Ettõl függetlenül jó volt, szép élmény volt, szóval nem mondhatom azt se, hogy megbántam. De tény, hogy lelkiismeret furdalásom van a barátom miatt. Tényleg vele kellett volna megtörténnie, vele kellett volna lefeküdnöm elõször, ha már várt rám, nem ezzel a sráccal. És nem, ezt a srácot nem a pénze miatt szeretem, hanem mert vele annyira szenvedélyes, pörgõs minden, ott van köztünk a szikra, és egyszerûen izzik a levegõ, ha vele vagyok. A barátomat is szeretem, de ez más. És nem hiszem, hogy ennek a srácnak csak arra kellettem volna, mert azóta is keresett többször, hívott is, meg írt egy csomó smst, hogy hiányzom neki, állandóan csak rám gondol, meg hogy szeretne velem lenni, stb.
Szerintem mond meg a barátodnak hogy megcsaltad. miután lefeküdtél ezzel a sráccal utána keresett? hogy viselkedett? nem vetted észre rajta hogy csak arra kellettél neki?
A kérdező hozzászólása: Nem, azóta is ugyanúgy keresett, mint elõtte, a héten többször is beszéltünk. Meg egy csomó sms-t írt, hogy jó volt velem, és hogy hiányzom neki, meg köszöni a hétvégét, és hogy minden nap gondol rám, meg ilyenek.
Ez tipikus példája annak, amikor a hülyeség és az akaraterõ párosul.
Azért vagy ribanc mert ennek a srácnak úgy odaadtad magad hogy volt pasid, még szûz voltál és még alig ismerted.
mert végtelenül éretlen és buta vagy a korodhoz képest is. ráadásul magadnak és másoknak is beakarod beszélni, hogy téged csak a barátod lelki békéje és boldogsága érdekel, holott te is tudod jól, hogy csak nem akarod lejáratni magad elõtte és azt se akarod hogy ott hagyjon. és ha igazán szeretnéd hagynád, hogy eldöntse az igazság alapján, hogy veled akar-e maradni vagy sem. ehelyett te eldöntöd helyette. ribanc nem vagy, csak kegyetlenül önzõ és továbbra is csak magad véded
Sokkal éretlenebb vagy, mint gondoltam. "...ha egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna?" Egy ekkora hibát nem tudsz eltüntetni. Lehet, hogy nem most, de az idõ elõre haladtával vissza fog ütni, és hidd el, az nagy pofon lesz. Mi van, ha a barátodnak majd az elsõ alkalomkor föltûnik, hogy "használt" vagy? Vagy esetleg a gazdag hapsid annyira mégsem megbízható, és esetleg kiadja valakinek? A bûntudat pedig, minél tovább fojtod el, annál inkább fog mardosni.
A kérdező hozzászólása: Hát, ezt igazság szerint nem tudom, de mindenesetre nagyon bízom benne. Fogalmam sincs, hogy egy pasi mit érez együttlétkor, szóval... fiúk, ti érzitek azt, hogy ott van-e a szûzhártyánk, vagy sem? Mert azt tudom, hogy nem mindenki vérzik, úgyhogy ezzel lebukni biztosan nem fogok. Esetleg azt mondom neki, hogy biztosan sportolás közben szakadt el, mert hallottam már ilyenrõl is, és ha mást nem, ezt még mindig fel tudom használni... De remélem, hogy nem fogja észrevenni.
Utolsó kommentem, mert reménytelen eset vagy. Pedig kevés emberre mondom, hogy reménytelen eset. "egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna?" Amit besöpörsz, a felszínrõl eltûnik, de ott marad lent. Már ha érted. Én itt végeztem. Küldjétek pszichológushoz a kérdezõt.
Szerinted nem fog neki feltûnni hogy már nem vagy szûz?:) :) :)
A kérdező hozzászólása: De nincs értelme elmondani!! Itt mindig mindenki azon kesereg, hogy a pasik a "magamfajták" miatt nem képesek megbízni a nõkben (azért írom, hogy "magamfajta", mert továbbra se érzem úgy, hogy ribanc lennék, egyetlen szerencsétlen kis hiba miatt), és hogy ezek a pasik akkorát csalódtak, hogy amiatt lett belõlük szemétláda. Ha elmondanám neki, hogy megcsaltam, akkor csak egy újabb szerencsétlen, megalázott férfival bõvülne a társadalom... Nem akarom ezt ilyen nyersen írni, de így van! Tegyük fel, hogy vele maradok: akkor miért mérgezném meg ezzel a kapcsolatunkat? Miért vernék éket közénk szándékosan, ha egyszerûen besöpörhetem akár a szõnyeg alá is, mintha meg se történt volna? Élünk tovább szépen, lefekszem vele is, és õ abban a tudatban fog élni, hogy õ volt nekem az elsõ. Nem emészti magát, nem lesz gyanakvó, nem fog rámenni a kapcsolatunk és mindenki örül. Ha pedig szétmegyünk, és a másik sráccal jövök össze, akkor sem kell tudnia, hogy mi történt. Igen, furdal a lelkiismeret, de most attól, hogy esetleg elmondom neki, még nem lesz kisebb a bûntudatom. Ha pedig valakinek szenvedni kell emiatt, hát inkább én éljek együtt ezzel az egész titokkal, inkább az én lelkemet nyomja, semmint az övét, hogy aztán majd élete végéig ezen rágja magát, hogy mit rontott el, miért nem volt elég az, amit adott, stb. és õ sem lesz más, csak egy újabb megkeseredett férfi, aki majd minden nõt tönkretesz, csak azért, mert nem tud túllépni azon, hogy a barátnõje nem vele feküdt le elõször. És ezt most nem rosszból írom.
A 9-es vagyok. Ebõl is látszik, hogy de jól döntöttem, amikor mindig csak nálam idõsebb lányokkal jártam. Azok már nem ilyen éretlenek, mint a kérdezõ kislány.
Az biztos, hogy ezek után el fogok gondolkodni azon, hogy akarom-e, hogy valaha is legyen barátnõm. Sajnálatos, hogy idáig kell jutni...
"A kérdésem nem arra irányult, hogy hülye vagy ribanc vagyok-e, hanem arra, hogy mit csináljak ebben a szituációban?" ezt írtad elõzõleg. Pedig már az elõtte lévõ kommentedben az volt hogy nem akarod neki elmondani, és ha valóban érdekelne mások véleménye már 3-4 ember azt mondta hogy mond el neki, de te ráírtad hogy nem fogod. Ha velem ezt csináltad volna meg így, még lehet hogy a szüleidnek is elmondanám meg a baráti körödnek, hogy téged pár forintért meglehet kapni. :D Vagy elég hozzá egy kocsi is hogy bárki ágyékára cuppanj. na peace :) 21/f
Nem állom meg szó nélkül. Téged nem érdekel a barátod lelki békéje, egyszerûen úgy akarsz kijönni ebbõl a történetbõl, hogy a lehetõ legkevesebb bajod legyen belõle. Nyilván te is tisztában vagy vele, hogy ha elmondod, valószínûleg olyan mértékben fog benned csalódni, hogy ha nem is hagy el azonnal, semmi se lesz ugyanolyan, mint elõtte. Büszke vagy magadra, hogy 17 éves korodig szûz voltál? Elárulom, 18 múltam, három kapcsolatom volt eddig, és ha azt mondtam, nem állok készen rá, nem szexelek, az úgy is volt. Volt, aki várt rám 8 hónapot, és bevallom, volt olyan, akivel minden porcikám akarta, de nem adtam meg magam, mert alig voltunk együtt egy hónapja. Nem adom könnyen magam, szûz vagyok és szerintem ez így van rendjén. Nem úgy, hogy megcsalom a barátom, aztán letudom egy egyszerû emberi hibának. Hol van benned a jó érzés?
A kérdező hozzászólása: De hát én nem hazudnék neki! Csak hallgatnék valamirõl, ami már a múlt és felesleges felhánytorgatni. Nem egészen ugyanaz valótlanságot álltani meg csendben maradni.
9-es vagyok még mindig: Idézlek: "Azért nem szeretném neki elmondani, mert nem akarom, hogy fájjon neki. Ha együtt maradunk, akkor nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Mármint, akkor oda lenne a bizalom, és hát anélkül nem mûködik egy kapcsolat sem." Komolyan megkérdõjelezem a lelki szinted milyenségét, ilyen buta megnyilvánulásokat érzelmileg nagyon sivár emberek szoktak mondani. A hazugság illúziója, hogy ideig-óráig a mennybe juttat, aztán meg a poklok alá húz. Ennek fejében járj el. A mamám mindig azt mondta, sose tegyek olyat mással, ha nem szeretném, hogy velem is megtegye valaki. Az emberek között nincs igazságszolgáltatás, de az élet van olyan kegyes, hogy olykor kiegyenlíti a számlát. Nem kívánok rosszat, de tapasztald meg te is ezt, hogy veled játsszák el. Az ember addig nagyszájú, amíg a szopott [email protected] tulajdonosi oldalán áll.
hagyd el a pasid nem erdemled meg ennyi!! és mond el neki mi történt õ meg keressen olyan lányt aki nem szurja hátba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok "kedves" válaszoló oltogatását, de nem tudom, honnan vettétek, hogy igényelem ezt. A kérdésem nem arra irányult, hogy hülye vagy ribanc vagyok-e, hanem arra, hogy mit csináljak ebben a szituációban? Nem vagyok büszke magamra, de ez van. Az okoskodásotok itt már nem segít, úgyse lehet visszacsinálni, ami történt. De ez egy egyszeri eset volt, biztos, hogy nem fog elõfordulni többet. Egyszer megtörtént, hiba volt, és pont. Fiatal vagyok, és emberbõl vagyok, én is követhetek el hibát, nem???
figyelj te nem szereted eléggé a pasidat.. ha eléggé szeretnéd akkor nemlenne a 2.pasi. a te pasi egy olyan lányt érdemel akinek pont erre az érzékenységre van szüksége. és ahogy olvasom neked a pénz fontos (kinek nem)és végülis vele lefeküdtél megcsaltad a pasid nincs mirõl beszélni:)

Fél merev állapotban el tud menni a pasi, vagy be tudja tenni egyáltalán a nőnek?

Ez gyakori vagy ritka dolog egyébként?

Legjobb válasz: Betehetõ. Nem tudom, mennyire gyakori vagy ritka, de sok pasi akkor indul be, amikor már bent van. Nem gond, de valamikor köll a merevedés...

Betehetõ. Nem tudom, mennyire gyakori vagy ritka, de sok pasi akkor indul be, amikor már bent van. Nem gond, de valamikor köll a merevedés...
én álatlában igy teszem be ! De nem a legjobb ! de ott ben t azért elkezd felálni !
be lehet gyûrni könnyen, mint a kesztyû ujját, aztán felvenni a kesztyût fel lehet bent is h legyen formája :D
Be lehet tenni, el lehet menni úgyis, de azért általában megkeményedik bent :)
lehet. Ugyanis 1 ismerosom lankadt [email protected] is tud dugni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam... :)

Tényleg nehezebben mennek el a pasik vagy nem is mennek el ha isznak?

Legjobb válasz: Az alkohol potenciacsökkentõ hatású. Kanos lesz tõle a pasi, de de csak a vágy szintjén mutatkozik meg - hogy midnenáron dugni akar -, teljesíteni már nem tud. :D

Az alkohol potenciacsökkentõ hatású. Kanos lesz tõle a pasi, de de csak a vágy szintjén mutatkozik meg - hogy midnenáron dugni akar -, teljesíteni már nem tud. :D
hát van benne valmi amit az elsõ írt. mármint hogy vágyfokozó és potenciacsökkentõ hatású az tuti. bár az én barátom is mindig elmegy ha van benne alkohol is, de olyankor néha kicsit nehezebben.
Nem mindegy mennyit iszik. Egy fröccstõl még nem fog látványosan lelankadni, de ha tisztességesen berúg, akkor igen.
Én ittam elõtte rendesen...kanosabb is voltam, csak elmenni volt kicsit nehezebb, de nem vészes. A barátnõmnek jó volt, és csak ez számított.
Hát az én párom teljesíteni is tudott, az volt az egyik legjobb esténk:)
Na hát.. Tényleg nem mindegy hogy mennyit iszik. Azért találkoztam már hapsival, aki elég sokat ivott hozzá, hogy föl se álljon neki, vagy pillanatokon belül lelankadjon.
nem tudom, szerintem egyénfüggõ. Volt egy barátom, aki bepiálva indult csak be igazán, és valahogy mindig úgy alakult az esténk, hogy reggel sikerült csak elaludnunk.. amint ez kiderült, elég gyakran leitattam:) :) :) :) és volt egy barátom, aki ilyenkor rögtön elment, én meg bámultam a plafont..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!