Találatok a következő kifejezésre: A pasik tudnak csak úgy (4 db)

Elhagytam a páromat 3hónapja! Nagyon szeret még mindig azt mondja és hogy hiába próbál lányokhoz közelebb kerülni nem tud mert eszében vagyok! Ez igaz lehet? Én nem hiszem, hogy pasik nem tudnak csak úgy szexelni érzelmek nélkül! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is mondott ilyet volt pasim,azt kiderült,hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt

Nekem is mondott ilyet volt pasim, azt kiderült, hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt
Szia! Én fiú vagyok, és én is nem régen szakítottam, és nekem is mindig az eszemben van. Én pl. soha nem tudnék érzelem nélkül, egy lánnyal szexelni.

A pasik is tudnak csak úgy összeszedni vmi nemi betegságet, fertőzést?

Már úgy értem, hogy a n?knek elég csak elmenni egy fürd?be, és máris meglehet a baj... De ez a pasiknál is így van, vagy csak n?t?l kaphatnak el vmit?

Legjobb válasz: Hát nekik nehezebb, egyrészt biológiailag a fütykössel nehezebb összeszedni a szutykokat, másrészt, õk kevesebb felülethez érintik hozzá. Ugye állva pisilnek, max. ha koszos a kezük, és azzal fogdossák, de ugye azt se nagyon szokták jobb esetben.

Hát nekik nehezebb, egyrészt biológiailag a fütykössel nehezebb összeszedni a szutykokat, másrészt, õk kevesebb felülethez érintik hozzá. Ugye állva pisilnek, max. ha koszos a kezük, és azzal fogdossák, de ugye azt se nagyon szokták jobb esetben.
meg a férfi eszköze kivül van. jóval könyebb tisztán tartani. Szerintem az elsõ igazán fontos dolog, amit egy papa megtanít a gyerekének, hogy miként is kell tisztán tartani. Sõt, nekem anno általános iskola elsõ osztályában volt direkt fiuknak orvosi szûrés. ahol többek között ezt is elmondták. sõt meg is vizsgálták. A nõ esetében, ügyebár majdnem minden belül van. Nem lehet csak úgy benyúlni, és kimosni. Szerintem ez a fõ oka, hogy a nõk könyebben szednek össze ilyen dolgokat

Sok nő várja el, hogy a pasija csak ülve pisilhessen, mert ő is csak úgy tud?

Legjobb válasz: Én is beletudok találni, nem arról van szó... Hanem kb 1 méter magasról nem egy masszív sugárban megy, hanem kis "permet" is megy oldalra.... És sok hugyolás->sok permet->büdös, ami engem nem zavar, de másokat igen.

Én is beletudok találni, nem arról van szó... Hanem kb 1 méter magasról nem egy masszív sugárban megy, hanem kis "permet" is megy oldalra.... És sok hugyolás->sok permet->büdös, ami engem nem zavar, de másokat igen.
Azért várják el, mert ha tetszik ha nem, a férfiak körbehugyálják a WC-t, ami rohadt büdös tud lenni. Mondom ezt férfiként....
ilyen hülyeséget én még nem is hallottam...
Baromság.
Hát én rá szoktam szólni a páromra, pontosan azért, amit 12:00 írt és mivel én takarítom a wc-t, fürdõszobát, nem szeretem ha minden vizeletcseppes valamint akárhányszor szeretnék én menni pisilni a wc deszka lehajtásával kell foglalatoskodnom. Arról szó sincs, hogy azért várom el, mert én is csak úgy tudok, de szerintem ez nem nagy kérés.
Nem hülyeség, a hosszú kapcsolatokban (házasságban) sokszor elõfordul, de mert mindent összecsap a "víz", és nem szeretnek utána takarítani, de persze az "õ is csak úgy tud" dolog is érvényesül. És igen, már a WC ülõke odarögzítésén is gondolkodott a feleségem. :D Egynéhány ismerõsömnek is volt ilyen tapasztalata a párjával, szóval nem kamu. (12 éve házas) (31/F)
Néha ki kell takarítani a fürdõszobát, és nem lesz ilyen probléma :P
attól nem kell ülve pisilni. gondolom, a férjem is állva szokott, de bele tud találni :)
Úgy hallottam a mai kapcsolatokban ez már alap. Van aki oda is rögzíti az ülõkét. Én még soha nem hallottam ilyenrõl, nyugodtan pisilj állva, én h*lyének néznélek ha ülve pisilnél férfi létedre, az tuti. :D
"mert õ is csak úgy tud" LOL Nem lehet, hogy azért mert akkor kevésbé spriccel szét és nem kell annyit takarítani? Legalábbis nekem gyerekkoromban anyám erre hivatkozott.
ez egy orbitális baromság, el ne hidd :D:D:D:D akitõl hallottad, az szivat :P:DD
A kérdező hozzászólása: Úgy hallottam a mai kapcsolatokban ez már alap. Van aki oda is rögzíti az ülõkét.
Mi van???? Nekem még ilyen soha nem jutott eszembe, hogy a pasim ülve pisiljen. :DD Valahogy nekem természetes az, hogy õ állva csinálja! De biztos velem van a probléma. :D
Egy férfi nem attól lesz férfi, hogy körbeh.gyozza a területét. Én nem kényszerítettem sose arra páromat, hogy üljön le pisilés közben. De! Egy szombat reggel bevonva a takarításba közöltem vele, hogy semmi más dolga nincs, csak takarítsak ki a fürdõt. Azóta inkább leül....

Egy csomó fiúval úgy vagyok hogy csak a külsője miatt totálisan belezúgok és napokig más se jár a fejemben meg bőgök miatta hogy ilyen pasim soha nem lesz meg vágyakozom meg minden. Hogyan tudnék ezen segíteni?

leszokni erről..?:/ amúgy a csomó fiú mind színész, énekes, vagy felsőbb éves gimis... elérhetetlenek. pl Chad Michael Murray az aktuális.... 14/L

Legjobb válasz: Elnövöd majd! :)

Elnövöd majd! :)
Nyugi, majd felnõsz :) én 12 éves koromtól 14-ig ilyen voltam. Most már nem :D próbálj meg a saját korosztályodból választani, ami elérhetõ. Vagy hagyd, és majd téged talál meg a szerelem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!