Találatok a következő kifejezésre: A pasik tudnak csak (48 db)

A pasik miért csak (mindig) igérgetni tudnak, de betartani nem?

Nem akarok általánositani! Nem értem, hogy egy pasi párkapcsolatban MAGÁTÓL miért igér olyat amit nem tart be és ami nem kerül pénzbe?! Pl-ul elmenni valahová, vagy mondja, hogy meglep mondjuk msn-en egy olyan személyes üzenettel ami nekem szól, vagy hasonló dolgok. Amit magától kitalál, megigéri, és utána nem tesz érte semmit. Engem ez nagyon d?hit.

Legjobb válasz: Ne általánosíts!

Ne általánosíts!
Ja Nem ígérem h többet írok a ja-nál, szóval: Ja
rossz emberekkel találkoztál. ígérgetni bárki tud. ha már valaki ígérget az régen rossz, szerintem. amúgy ez részben a nõk hibája, mert elvárják. egy nõ mindig azt fogja választani aki többet ígér, olyan ez mint a választás. kétféle ember van: aki többet akar mutatni mint aki, és aki nem. talán válassz olyat aki a második kategóriába tartozik. f
Az én pasim is állandóan ígérget és soha nem tartja be õket.Pl. ilyeneket, hogy majd elmegyünk Balcsira együtt vagy több idõt lesz velem ezentúl, nem fog késni a találkozóinkról stb.Egyszer már majdnem a kapcsolatunk rovására ment ez az egész.Engem is nagyon dühít.:(
Hát, én 31 éves vagyok, volt jópár pasim, de ígérgetõssel még nem találkoztam. vagy nem ígértek semmit, általában ez volt, vagy ha mégis, akkor azért betartották... szóval van ellenpélda is.
A kérdező hozzászólása: de ez undoritó. :( minden egyes alkalommal csalodok.
ilyenek az emberek! nincs mit tenni. van aki rendesebb, van aki szemetebb. de a legtöbb ember felelõtlenül igérget. nemis gondol arra hogy mennyire megbánt ezzel másokat.
Azért mert a nõknek hazudnunk kell, ha el akarunk érni valamit és szép szóval nem megy. Ez van.
Ugyan ezt kérdezem én is, kérdezõ! :D Az én barátom is sokszor ígérget fût fát, de aztán sehol semmi. Mégcsak fel sem hív. :S Miatta csináltam pedig többtízezres telefonszámlát, mert én felhívtam. Ennyit a háláról...-.-
A kérdező hozzászólása: Igen rosszul fogalmaztam. Sértegetni senkit nem akartam. Én is hasonló esetben vagyok és egyszerûen torkig vagyok ezzel. De nem értem, h ha elõre tudja, h nem fogja betartani akkor mi a fenének mondja?! :@ annyira bosszant :(
nem mindenki ilyen. De az ezelötti komoly kapcsolatomban az expárom egyfolytában ezt csinálta! De mindennel! Megígérte, hogy eljön, én órákon keresztül figyeltem az erkélyröl, mikor jön, hát nem jött, és ezt vagy 50x megcsinálta velem. Egy hívást nem tudott elengedni, írni sem tudott volna neten keresztül, hogy ne várjam stb. Beígért utazásokat, közös programokat... És ez ment az utolsó 1, 5 évben! Aztán pont ezért szakítottam vele, mert nem tudta ezt abbahagyni. Az "i"-re a pontot az tette fel, mikor a 3 év alatt egy alkalommal sem volt képes a szilvesztert együtt tölteni velem, nekem okos pincsikutyaként otthon kellett lennem amíg ö szórakozik. Ekkor mondtam, hogy ezt már nem nyelem le... Rá 2 hétre dobtam is. Vannak ilyen típusok inkább úgy fogalmaznék.
És a csajok?? Te válaszolj erre... Nem tudsz? Nalátod... akkor meg miért kérdezel ilyen hülyeségeket mástól? -.-" És semmiképp se általánosíts, mert herótom van az ilyenektõl, már... És azt ne mondjad nekem, h - "meglep mondjuk msn-en egy olyan személyes üzenettel ami nekem szól" - egy ilyet nem tud vki megtenni...-.-"
inkább szopd csak a f*szt, arra vagy csak jó.
segfej vagy. a lányok is ugyan ezek csak téged az nem érint.
nekem a csajokról ez a véleményem. felelõtlenül igérgetnek. hazudoznak. nemtalálok nemilyet..
Sztem aki ígérget, az nem szeret igazán, és repülhet!

Elhagytam a páromat 3hónapja! Nagyon szeret még mindig azt mondja és hogy hiába próbál lányokhoz közelebb kerülni nem tud mert eszében vagyok! Ez igaz lehet? Én nem hiszem, hogy pasik nem tudnak csak úgy szexelni érzelmek nélkül! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is mondott ilyet volt pasim,azt kiderült,hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt

Nekem is mondott ilyet volt pasim, azt kiderült, hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt
Szia! Én fiú vagyok, és én is nem régen szakítottam, és nekem is mindig az eszemben van. Én pl. soha nem tudnék érzelem nélkül, egy lánnyal szexelni.
mert van pasid
Elkeltél, és sztem te sem tudnál annyi idõt szentelni rájuk, mint régebben, a párod fontosabb, ez természetes.
Nekünk ha belsõre szimpatikus egy lány, az már általában elég ahhoz, h bnõnek is el tudjuk képzelni. Nektek viszont ha belsõre szimpatikus egy fiú, de csúnya, akkor már csak barátkozni akartok vele.
Ilyenkor valójában nem tõled félnek, hanem a barátodtól, hogy ha nagyon féltékeny, akkor majd lecsapja õket, ezért úgy tartják jobbnak, ha inkább elkerülnek. Vagy: kibújt a szög a zsákból és kiderült, hogy barátnõnek akart mind. Szerintem e kettõ közül lehet valamelyik. 24/F

A pasik vádaskodnak, hogy a nők csak a pénzes, jóképű, magas pasikra mennek, de ha jön egy független nő, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni?

23 évesen van olyan szerencsém, hogy anyagilag teljesen független vagyok és eléggé luxusos életet élhetek. Ehhez képest már 2,5 éve szingli vagyok és eddig akikkel ismerkedtem (nem sok időm van sajnos), mind először azon morfondíroztak, hogy a nők pénzéhesek, ilyenek, olyanok, de amikor szembesültek a helyzetemmel, valami hülye kis kifogással eltávolodtak. Hol itt a logika? Ha zavarja őket a pénzéhes nő, akkor mi a gond azzal, amelyik nem az? A félreértések elkerülése érdekében, mindegyik esetben működött a beszélgetés is, értelmi szint hasonló volt, de amint kiderült, hogy gazdag vagyok, kész.

Legjobb válasz: Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.

Ez igaz: "Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva." ÉS még az is sûrû jelenség, hogy a pasi kevésnek érzi magát hozzád és nem külsõleg hanem anyagilag, hogy te milliomos vagy õ meg csóró. Sok pasinál ez gondot jelent.
Van olyan szerencséd is, hogy nyelvtan órára sem kellett járnod, mert az luxusélet és nem luxusos élet... Inkább csak érezhetik azt, hogy kényelmes vagy és el vagy magadtól ájulva.
látod ezért jó milliomos férfinak lenni :) így nálam pont fordított a helyzet hi-hi
Utolsó, azért fogsz kiesni, mert egy tapló vagy.(csapviz... omg..)
22. na, jól van akkor :-) és nem lenne kedved valamikor meginni velem egy pohár csapvizet?
Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. De amúgy meg sztem ne beszélj nekik errõl, csak szolidan, h te nem vagy olyan.. és akkor rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha tanulsz, akkor nem. :)
még nem dolgozom, nincs saját keresetem :-( akkor én most kiestem?
Hajrá! Ne add fel. Senkinek sem könnyû. Mindenkiben van hiba. Szálkát találni mindenkiben lehet.
A kérdező hozzászólása: Mivel inkább iszom csapvizet, mint ásványvizet, jöhet. :D
Azt érzem rajtad, hogy te túlságosan is erõs kontroll alatt tartod az életed, nagyon énközpotú vagy, mindent kézben akarsz tatani, és ez elriaszthat másokat, hiszen õk is önálló személyek, nem tárgyak.Ennek nem sok férfi tud megfelelni, ai igen, az meg neked nem kell. nem tudsz "alárendelõdni" másoknak, pedig néha rá kell hagyni dolgokat, elviselni, hogy mások akarata is érvényesülhessen.
" Jaj már, mit irigykedtek:D Vágjatok ti is bele valamibe, urambocsá, tanuljatok tovább, és tadammm... lehet h less egy jól fizetõ melótok. :) Amúgy sztem akik ilyeneket írnak, azoknak csak a képernyõ elõl nagy a szájuk, amúgy még arra sem képesek, h leszólítsanak egy csajt az utcán. " Én nem vagyok földönfutó kisfiam, lehet, hogy több mindenem van mint neked aki csak a "csajleszólítással" tud mellet döngetni!
A kérdező hozzászólása: Domináns vagyok, nem tagadom, de a páromért mindent megteszek, ha szeretem. Viszont annak a híve vagyok, hogy mindenki tartsa meg a saját életét is a közös mellett. Hagyok mindenkit érvényesülni, egészen addig ráhagyok dolgokat az emberekre, amíg azzal, amit tesz nem szalad késbe. Néha még akkor is hallgatok, csak azért, hogy megtapasztalja.
Kisebbrendûségi érzést keltettél bennük, mert úgy érzik, hogy kevesek lennének hozzád.
Keresd a magadfajta sznob lenézõ fajtát, akkor nem lesz gondod.. Amúgy ne higgyetek neki.. Én õszintén írtam levelet neki, annyira se vette a dolgot, hogy válaszoljon rá.. Persze a kedves figyelmes milliárdos apuci kislánya.. Jó vicc.
Bennem abszolút nem keltett kisebbségi érzést, valahogy sosem érdekelt, hogy másoknak mennyi pénze van, úgysem én költöm el. :D Majdnem én is írtam neki egy levelet õszintén, csak igazából négy évvel idõsebb nálam.
Ne ess pánikba, sok embert zavar, de lesz olyan aki elfogad úgy ahogy vagy, a luxusoddal együtt és szeretni fog :) Én mondjuk nagyon kíváncsi lennék egy ilyen különleges személyiségre, amilyen te lehetsz. A poén az, hogy volt már régebben egy exem, akire teljesen ráillik az általad vázolt leírás.
A kérdező hozzászólása: Honnan lennék már prosti? :D Ha akarnék, akkor se lehetnék az. :D
prosti vagy ugye? (az escort is az)
A kérdező hozzászólása: 2. :) A kákán is csomót találsz, ha fáj az igazság, ugye? :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy kényelmes sem és elájulva sem vagyok magamtól. :) Nem tudom, hogy ez honnan jött.
Tudod, az a baj, hogy engem az egész helyzet frusztrálna. Én a Te életviteledben nem tudnék partner lenni. Pl. nem tudnék veled étterembe járni, stb... Én ezért nem kezdenék veled.
Én például kevés lennék ide. :D Amúgy nem szoktam vádaskodni, láttam is már, hogy ez egyáltalán nem így van.
A kérdező hozzászólása: Azért keresem az átlagos fiúk társaságát, mert én is átlagosan viselkedem. Nem szeretem a feltûnést, nem vágok fel semmivel. Valahogy olyan köztesnek érzem magam. Elmegyek szívesen étterembe, színházba, fogadásokra, nem átlagos hobbijaim vannak, de amott meg nem érdekel, hogy kinek mije van, csak legyen értelmes és rendes.
majd ha leállsz a sznobsággal, meg az éttermi hülyeségeiddel, akkor bejöhetsz a konyhámba és eheted a fõztömet kérdezõ. Nem mindenkinek van módja étteremben zabálni minden nap. :)
Igen szívem de ezt akkor sem bírja mindenki elviselni. Tudod ez néhány férfinál nem mûködik, mert õ a domináns fél a kapcsolatban. Égõ számára ha a nõ fizet, vagy ha a nõ vezet, vagy ha a nõ fizeti a számlák nagyobb részét. Van akit marhára nem érdekel az hogy a csajnak jobban megy, és el van vele mint a befõtt. Van aki meg nem. légy türelmes és kitartó! Ahogy itt elmondod próbáld ezt nyugodtan megbeszélni a legközelebbi emberkéddel. Aztán vagy igen vagy nem.
A kérdező hozzászólása: 9-es, a te fõztödbõl ez a stílus után biztosan nem kérek. ;) Mellesleg magamra fõzök, a barátaimmal szoktunk néha étterembe járni. ;) 10-es, a párom vezetheti a saját kocsiját, de az enyémet nem. :) Ha neki van sajátja, nyugodtan vezethet õ, ha ketten vagyunk, de az én kocsimat senki sem vezetheti rajtam kívül.
Te lehet h nem veszed észre magadon, és mások sem mondják, de szerintem, megvan benned is az a kicsi felsõbbrendûség. És ezt akarva akaratlanul is kifejezed. sorry...
Beképzelt ember vagy kérdezõ. A pénz tett tönkre. De egy nap megtudod, ha elveszik a pénzedet :D
Szerintem sem veszed észre magad. Gondok vannak veled is.
van akit ez zavar, nincs önbizalma. azt gondolja mivel neked ilyen jól megy, majd probléma lesz késõbb hogy neki pl. még kocsija, jogsija sincs és mondjuk valami konzervgyárban 12 órázik éhbérért. Magyarán, nem tud hasonlót felmutatni mint te és azt hiszi, ezért majd elhagyod/lenézed, esetleg ingyenélõnek tartod. Van a mondás hogy suba subával, guba gubával és nem rosszból mondom. De lehet hogy érdemesebb lenne inkább a hasonló anyagi helyeztûek felé nyitnod. Én meg a másik oldalon vagyok, egy csóró, kopott ruhás lányt nem fognak a kiöltözött gazdag fiúk észrevenni, ilyen csak a szappanoperában van. Találtam magamhoz hasonló helyzetût és boldogok vagyunk. Lehet hogy neked is így kéne. Egy idõ múlva hidd el, téged frusztrálna hogy a pár esetleg még fagyira sem tud meghívni, nem érteném miért gondolkozik hogy 100Ft-tal olcsóbb dolgot vegyen, miért szõrözik ilyeneken... aki nem ebben nõtt fel az nemigazán érti...
Hát én sem kezdenék veled, de fõleg a stílusod, modor alapján nem, nem csak az anyagiak miatt!
A kérdező hozzászólása: Na, szóval. Nem nézek le senkit, nem gyári munkásokról volt szó az esetemben, hanem egyetemistákról, ami én is vagyok. Igen, a suba subával, guba gubával elv szerint vagyok én is. Tudom, hogy nehéz lépést tartani, de én megelégszem annyival, ha a férfi dolgozik és van saját keresete, nem kell egyáltalán, hogy bármire is meghívjon. Ha látom, hogy szorgalmas, az már elég. A saját anyagi kategóriámon belül akik vannak, túlnyomó többsége pökhendi és lenézõ másokkal. Én nem vagyok ilyen. Nem tudom, hogy az írásomból mi jön le, de soha senkit nem néztem le, mindenkivel normális vagyok és csak azért, mert pénzem van, még nem érzem magam többnek.
Hú, gazdag vagy?És jó nõ is vagy?Jársz velem?:)

Ha egy pasi főz egy lánynak (amugy a pasira ez nem jellemző, hiszen nem is tud főzni), akkor az jelent vmit vagy csak szimplán kedves akar lenni hozzá?

Legjobb válasz: nekem egyszer fõzött egy srác, akivel amúgy csak szex kapcsolatunk volt. éhes voltam, meg jól is esett. szóval szerintem kedves akar lenni.

nekem egyszer fõzött egy srác, akivel amúgy csak szex kapcsolatunk volt. éhes voltam, meg jól is esett. szóval szerintem kedves akar lenni.
A kérdező hozzászólása: mi már egy hónapja együtt vagyunk..és bemutatott a barátainak..persze szexeltünk is már, de most elõször fõzött nekem...:)
Én már úgy utálom ezt a jelküldözgetést. A lányok keresztbe teszik a lábukat a fiúk pedig kedvesnek akarnak tûnni. Szerintem ez 1 nagy marhaság, miért nem lehet elmondani a másiknak hogy tetszik nemtõl függetlenül. Emberek az érzelmeket nem szabad szégyelni!!
ha nem tud fõzni, akkor lehet, hogy meg akar mérgezni :O:DD egyébként biztos csak kedveskedni akar :) szerintem nagyon aranyos dolog ^^

Hogy lehet az hogy egy jó pasi csak a ducikhoz tud vonzódni? Az ilyen pasi ízlésficamosak?

Van egy nagyon jó barátnőm, eszméletlen csinos, szexi nő, valóban minden pasi oda van érte 168 cm és 52 kg. Nagyon bejön neki egy nagyon jó pasi, izmos sportos stb. Mondtam a barátnőmnek adjon jeleket, hogy felfigyeljen rá a pasi. Fel is figyelt rá csak azt mondta neki, hogy nagyon aranyos vagy meg minden, de ő csak a duci kövér nőkhöz tud vonzódni?

Legjobb válasz: Nem baj Fruzsi, nem jöhetsz be mindenkinek. HÁHÁHÁHÁ

Nem baj Fruzsi, nem jöhetsz be mindenkinek. HÁHÁHÁHÁ
Te és a Fruzsika túl fiatalok, túl naivak, túl tapasztalatlanok vagytok és keveset gondolkodtok..
Mert a hájtengert úgy meg lehet pakolni, hogy nem kell attól félni, hogy eltörik, mint a ropi.Én se bírom túlzottan a vékony lányokat, mert nincs rajtuk mit fogni és törékenyek, az én kezem ügyébe meg nem valók a törékeny dolgok.
HÁJTENGER XDDDDDD Szerintem duci alatt ne a dagadtat értsd. Tudod a modellalkat meg a tank között azért van átmenet.
jó kérdés, én nem vonzódok a duci lányokhoz :D képet tudsz mutatni róla? :D
A kérdezõ egy kis pisis 16 éves lehet kb.... Az se biztos, hogy duci az a másik lány, csak nem olyan vékony. Én személy szerint jobban preferálom a nõiesebb alkatú nõket(akik nem kövérek!). De egy nap majd a kérdezõ és a Fruzsika is rájön, hogy nem csak a külsõ a lényeg!;)
Még mindig nem tudják egyesek elfogadni, hogy valakiket a duci/kövér lányok izgatnak fel. Nem tudom ez miért olyan elképzelhetetlen. Valaki a Pepsit szereti, valaki a Cocat... ennyi...
Látom, te sem tiszteled embertársaidat. Én úgy veszem észre, nektek csak savanyú a szõlõ, mert valaki visszautasította a szépségkirálynõt. És nem bírja elviselni, ha elbukik egy, a ti szemetekkel alacsonyabb rendû nõvel szemben.
A kérdező hozzászólása: Jó de értitek, egy izmos jó pasi miért ilyen hájtenger csajokhoz vonzódik
Ez a srác nem Gábor az Éjjel nappal Bp-bõl?
nézd, millió-egy vékony "szupermodell" csajt ismerek.. DE egyik sem kéne hosszú távra. max dugni velük. MERT ezeknek általában olyan a viselkedésük. Persze tisztelet a kivételnek.
Mert neki nem a külsõ a legfontosabb?
kérdezd meg az EZOTV-ben, hátha tudnak választ adni
De gyökér vagy.

Lányok! Asszonyok! Akik csak masztival tudnak el élvezni, minek oda a pasi?

Ti nem szoktatok arra gondolni,hogy minek szexeljetek a párotokkal ha nektek abban szinte semmi élvezet nem jut, vagy csak nagyon ritkán. Akkor inkább a maszti és azt akkor csinálhatom amikor akarom és nekem jó. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem hüvelyi orgazmusom még nem volt a párom farka a csiklómat meg nem izgatja,hisz nem is érintkezik vele. Ha meg szex közben magamhoz kell,hogy nyúljak,hogy nekem is jó legyen, akkor meg már inkább egyedül csinálom, úgy még kényelmesebb is mert legalább nem zavar,akadályoz senki.

Legjobb válasz: Én nagyon sokáig csak csiklóizgatással tudtam elmenni. Kilenc év után sikerült egyáltalán szex közben csiklóizgatással, rá fél évre az elsõ hüvelyi orgazmus. A párom végig bátorított, hogy próbálkozzak más módon masztizni, utánanézett, meggyõzött hogy nekem is menni fog ez. Én már lemondtam arról, hogy valaha lehet hüvelyi orgazmusom, miatta kezdtem el foglalkozni a dologgal. Na ezért kell a pasi. Csak nem mindegy, milyen :)

Én nagyon sokáig csak csiklóizgatással tudtam elmenni. Kilenc év után sikerült egyáltalán szex közben csiklóizgatással, rá fél évre az elsõ hüvelyi orgazmus. A párom végig bátorított, hogy próbálkozzak más módon masztizni, utánanézett, meggyõzött hogy nekem is menni fog ez. Én már lemondtam arról, hogy valaha lehet hüvelyi orgazmusom, miatta kezdtem el foglalkozni a dologgal. Na ezért kell a pasi. Csak nem mindegy, milyen :)
en sose elveztem meg el szex kozben megis kivanom. hogy miert? mert imadom a faszt. azert. nyalogatni, szopni meg magamban tudni. masreszt meg az hogy kozben van akibe jol bele tudsz karolni hogy egy masik emberrel eled az at ezt az egeszet, hogy egy FERFI jo melyen beledhatol, magaeva tesz es te az o teste alatt vonaglasz. nekem ez is edes gyonyor. habar meg tanulni kell hogy hogy elvezzem teljes mertekben az aktust, de nem izgulok fiatal vagyok 22 jah am ha raulsz es eroteljesen lovagolsz akkor a csiklod is kap az oromokbol, kar hogy baba nem birta tovabb pedig mar kozel voltam. Asszem nagyon izgato nekik hogy egy 22 eves pici lany vonaglik rajtuk :P hat meg nekem milyen izgato hogy vegre igazi ferfiakkal szexelhetek... annyival masabb a test, a hozzaallas, annyival ferfiasabbak mint az en generaciom tobbsege...
Valahol olvastam, hogy egyszerre kell ujjazni magad és izgatni a csiklót is, és fokozatosan csökkenteni kell a csiklóizgatás mértékét. Nálam ez bevált, bár tény, hogy rengeteg idõt és energiát fordítottam a dologra, illetve eléggé megkínoztam magam (amikor éreztem, hogy közeledem, akkor abbahagytam és csak ujjaztam magam, kerestem, hol vált ki hasonló érzést). Körülbelül napi egy-másfél órát foglalkoztam vele, ami rengeteg :) Viszont így szex közben tudom, hogy mozogjak, hogy azt az érzést váltsa ki, és a páromnak is meg tudom mutatni :)
Az élvezés nem minden. Én pl az izgatást is nagyon élvezem, ahogy a teste hozzám simul, és kényeztet, vagy jár bennem. Lehet hogy nehezen/ritkán jutok el a csúcsra és élvezek el de attól még tudom élvezni a sexet. Veled van a probléma, mert nem tudod élvezni a párodat...
22 éves pici lány? Akkor az pedofil te, vszeg beképzeli hogy csak 12 vagy. Én 24 vagyok, de a 170cmmel nem lenne pici lánya. És az élettársam 26, de azért már férfias...nem 40 évtõl lesznek férfiasok a férfiak sem.
14. te tenyleg ennyire gyoker vagy? 22 eves pici, igen kicsi vagyok, alacsony meg minden alig 160. de mit kell it osszevissza kovetkeztetni semmi adatokbol hogy ki pedofil meg ki nem? nem lesznek attol pedofilok hogy tetszem nekik. nem ugy nezek ki mint egy 12 eves... az ilyeneket annyira utalom. jah hogy a lany kicsi akkor a partner tuti pedofil... anyam borogass. azt is irtam hogy vannak kivetelek, de ha korbenezel a legtobb 20-on eves fiu egy piszkafa... iszonyat. nah de hagyjuk is nem is tudom mit huzom fel magam...
Ha szerelmes belé akkor nem utolsó dolog ha ott van...
Szerintem abszolut igaza van a 22éves csajszinak. Nekem kimondottan a fiatalabb lányok jönnek be és megértem õket hogy nem a kisfiúkra buknak. A nõk sokkal hamarabb érnek mint a férfiak.
A kérdező hozzászólása: Térjünk vissza az eredeti kérdéshez !
Ez csak az én véleményem: a megfelelõ emberrel élveznéd a szexet, és eszedbe sem jutna megkérdezni, miért kell oda..
Annak ellenére, hogy élvezem magát a (hogy fogalmazzak?:D) d*gás részt is, nem szoktam elmenni. Voltam már közel hozzá, éreztem, de aztán vhogy mégsem jött össze. Erre magától is rájött a párom, így szex elõtt mindig kinyal.
háhá .ez ..jobb mint a viccoldal bármelyike.
10-es te ilyen hulye vagy? megis hogy kovetkeztetnel az irasombol arra hogy esetleg cigany lennek? szep feher lany vagyok. olyan feher hogy meg a napon se barnulok le erted? xD olyan feher hogy a feher osztalytarsaim uztek belolem csufot minden szeptemberben hogy mar megint a negy fal kozott ultem nyaron hiaba hogy gorogorszag, balaton minden megvolt. az meg mas kerdes hogy nem jonnek be a korombeli fiuk. ferfiatlanok! kellett volna nekik az a katonasag! olyan az izomzatuk mint egy 12 eves lanynak a tobbsegnek. az hogy eloreenged az ajtonal az egyetemen ha 3 srac csinalta rendszeresen a csoportbol... nah ennyit roluk. nagyon gyerekek. sajna en meg kicsit oregebb vagyok belul mintsem tutujgassak egy kisfiut, nekem az kell hogy vegre engem hordozzon valaki a tenyeren!
9-es: Te sem a napon barnultál, ugye?
de hogy sikerült? Mondd már el légyszíves
A pénzéért. Azt masztival nem lehet elõállítani.
Na, akkor szóval csak csiklóval tudsz elmenni. 1. én élvezem a szexet akkor is, ha csikló nélkül (eddig még) nem tudtam elmenni. Sõt szex nélkül olyan dolgokat nem tudok érezni a hüvelyem által, mint szexszel. 2. Én amondó vagyok, sokkal jobb csiklóval elmenni ha közben d*gnak. 3. Ha nem is lenne olyan jó, szerintem akkor is jó a változatosság - hogy néha így megyek el néha úgy. 4. Még az ujjazást is szeretem, szintén csiklóval, amit magamnak szintén nem tudom úgy csinálni, ahogy a párom teszi... Tehát nekem kell oda a pasi. :) És akkor még az érzelmekrõl nem is beszéltem..... Masztival az egész csak testi dolog...
Nem tudom, nekem már eleve maga a szeretkezés, az, hogy ilyen intim viszonyban vagyok a barátommal, is élvezetet nyújt, nem csak maga az orgazmus. Bár nem értem, akkor miért nem beszéled meg a pároddal, hogy izgassa a csiklód, hogy neked is jó legyen. De biztos én vagyok a hülye.:D
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi bajom az emberemmel, csak a faroktól nem tudok mindig azaz csak nagyon ritkán elélvezni, masztival meg mindig azaz aktus közben is kel a rásegítés az ujjammal.

Ez normális? Csak az idősebb (30 év feletti) pasik tudnak kielégíteni, csak velük élvezem a szexet, csak ők tudnak felizgatni.24N

Legjobb válasz: elsõ válaszoló egy debil -.- eldurranak a fiatalok 5 perc alatt ... ha csaj lennel gyere at hozzam ..megmutatom h kisul el 5perc alatt ...jo nyilvan vannak olyanokis de ne általánosits . .koszi .udv :20/f

elsõ válaszoló egy debil -.- eldurranak a fiatalok 5 perc alatt ... ha csaj lennel gyere at hozzam ..megmutatom h kisul el 5perc alatt ...jo nyilvan vannak olyanokis de ne általánosits . .koszi .udv :20/f
Ez azért van, mert ezt tapasztaltad eddigi életed során. Tény, hogy a testi változásaikat jobban tudják törõdéssel kompenzálni, ezért, ha Neked ez a fajta együttlét jön be, akkor megértelek Téged.
perszehogy hiszen sokkalta tapasztaltabbak mind a fiatal srácok.. jobban tudjak hogy mi kell egy nönek !! :) ezt enis tapasztalatbol irom :P
Normális, normális, ... :) Érettebb a mûszer is 30 felett!
A kérdező hozzászólása: Azért nem kéne szidni a másikat! Szépen is el lehet mondani a véleményt. Neked biztos jól esne ha ilyet írnának....
Igen, sajnos a fiatalabbak eldurrannak 5 perc alatt.
Normális:)
A kérdező hozzászólása: Ha jól csinálták volna, akkor el tudtál volna menni.... ;)
22 vagyok és elsõ szexelésemnél el sem tudtam menni 1 órányi együttlét után sem. Nem kéne általánosítani.
Persze, hogy normális. Alapból nem is idõsebb hozzád egy 30 feletti pasi. 24 éves vagy, nem 14. Másrészrõl azért átlagban szerintem bõven feltételezhetõ, hogy egy 30+ férfi sokkal jobban érti ezt a mûvészetet :D
naná, hogy normális! :) 36F
24 éves vagyok és bírom vagy 2 óráig is eldurranás nélkül. Profi vagyok!

Én 15 a pasi meg 19 mehet ez a kapcsolat? Vagy túl nagy a korkülömbség? :S tudtommal ezek a pasik ilyen kis csajoktól csak szexet akarnak. De ő nem ilyen. Szal tud várni rám.

korkülömbség...

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen kapcsolatom, mármint mikor én voltam 15 éves akkor az akkori barátom 19 éves volt. Fél évig voltunk csak együtt de az nagyon jó volt, õ nem erõltetett semmit. Csak arra kell figyelni hogy ne legyél túl kislányos, ne féltékenykedj. Mi is még mindig szeretjük egymást, még 3 év múltán is, csak egyes okok miatt nem lehetünk együtt.

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, mármint mikor én voltam 15 éves akkor az akkori barátom 19 éves volt. Fél évig voltunk csak együtt de az nagyon jó volt, õ nem erõltetett semmit. Csak arra kell figyelni hogy ne legyél túl kislányos, ne féltékenykedj. Mi is még mindig szeretjük egymást, még 3 év múltán is, csak egyes okok miatt nem lehetünk együtt.
Gondolkozz tisztán, és ha tényleg azt érzed, hogy téged szeret, és nem csak megfektetni akar, akkor az a 4 év még belefér. Csak mindig okosak legyetek, és gondolkozzatok , hogy ne legyen gond, és ne siessetek el semmit. Szerintem ami még "ideális" korkülönbség 5-6 év. Sikeres mérlegelést, és sok sikert nektek. PEACE
Én 20 voltam/f/ a lány 15... Ennek 25 éve... Lassan 24 éve vagyunk házasok, 3 lányunk van... Tehát IGEN!!!
szerintem nem nagy a korkülönbség :)
herótom van ettõl a hányéves hányévessel témától. Nemigaz hogy nem lehet megérteni hogy nem a számok számítanak ha jólérzitek együtt magatokat. és fõleg nem mások véleménye. na és te gondolom már férjhez akarsz menni ennyi idõsen hogy annyira komolyat akarsz igaz.
Hát... Általában az szokott lenni... Mármint, jó, hogy tud várni, mert tudja, ha vár, megkefélhet jól. :D Az a gáz, hogy a lányok pl. 14-15 évesen a 18-19 éveseket "még beleférnek" mondják, a 21-22 éveseket meg már "túl sok, csak megdugványozna", pedig, hidd el nekem, a 21-22 kevésbé kefélgetne, mint a 18-19.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Miért csak akkor tudnak harcolni a pasik ha már eljött a vég! Én eldöntöttem elhagyom a párom, már a munkahelyen is felmondtam 300 km-re költözöm! Azota sms-eket küld, virágot vesz! De előtte meg mindennapos volt a vita! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az nagyon helyes, hogy a sarkadra álltál. Valószínûleg azért csinálja ezt, mert nem hitte el, hogy el tud veszteni téged, és, hogy valahogy visszahódítson. Ez mondjuk szerintem neked is világos volt. Az a tapasztalatom, hogy ami egyszer elromlott, az sajnos sokadjára is el fog, csak idõ kérdése. Ez baromi fájdalmas. Én hatszor játszottam el ezt, hogy bíztam abban, hogy jobb lesz. Most pedig én is szenvedek nélküle, de tudom, hogy jobb lesz, és van még olyan ember, aki boldoggá tud tenni, anélkül, hogy a kapcsolatunk éppen az õ kedvétõl függjön. Neked is rossz lesz, biztos, és lehet, hogy a "rossz" egy enyhe kifejezés. De ha elhatároztad, hogy új életet kezdesz, és már meg is tetted az elsõ lépéseket, nem szabad elgyengülni. Ha mégis annyira észhez térítette a lépésed, hogy teljesen gyökeresen megváltozott, akkor ezt látni fogod. De kínozd egy darabig, és legyen kitartó. Ha az sms-t küldök, virágot küldök két napig tart, az árulkodó... Most éppen ellent fogok magamnak mondani, de, ha érzed, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nem megy nélküle, akkor tudod, hogy mi a dolgod. A szívnek nem olyan könnyû azt mondani, hogy NEM. Sõt... Aztán, ha tényleg olyan olyan nagy szerelem a tiétek, akkor úgyis egymásra találtok. Én a helyedben nem fordulnék vissza, hiszen mindig jobb jön helyettük. Viszont tudom jól, hogy ez baromi nehéz. Mindenki ezt tanácsolta nekem is, hogy ha már vége lett, akkor ne engedjem vissza, mert volt oka/okom azt mondani, hogy ennyi volt... Addig sikerült nem hallgatnom másokra, míg belebetegedtem ebbe a kapcsolatba... Okos és ügyes légy!

Az nagyon helyes, hogy a sarkadra álltál. Valószínûleg azért csinálja ezt, mert nem hitte el, hogy el tud veszteni téged, és, hogy valahogy visszahódítson. Ez mondjuk szerintem neked is világos volt. Az a tapasztalatom, hogy ami egyszer elromlott, az sajnos sokadjára is el fog, csak idõ kérdése. Ez baromi fájdalmas. Én hatszor játszottam el ezt, hogy bíztam abban, hogy jobb lesz. Most pedig én is szenvedek nélküle, de tudom, hogy jobb lesz, és van még olyan ember, aki boldoggá tud tenni, anélkül, hogy a kapcsolatunk éppen az õ kedvétõl függjön. Neked is rossz lesz, biztos, és lehet, hogy a "rossz" egy enyhe kifejezés. De ha elhatároztad, hogy új életet kezdesz, és már meg is tetted az elsõ lépéseket, nem szabad elgyengülni. Ha mégis annyira észhez térítette a lépésed, hogy teljesen gyökeresen megváltozott, akkor ezt látni fogod. De kínozd egy darabig, és legyen kitartó. Ha az sms-t küldök, virágot küldök két napig tart, az árulkodó... Most éppen ellent fogok magamnak mondani, de, ha érzed, hogy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nem megy nélküle, akkor tudod, hogy mi a dolgod. A szívnek nem olyan könnyû azt mondani, hogy NEM. Sõt... Aztán, ha tényleg olyan olyan nagy szerelem a tiétek, akkor úgyis egymásra találtok. Én a helyedben nem fordulnék vissza, hiszen mindig jobb jön helyettük. Viszont tudom jól, hogy ez baromi nehéz. Mindenki ezt tanácsolta nekem is, hogy ha már vége lett, akkor ne engedjem vissza, mert volt oka/okom azt mondani, hogy ennyi volt... Addig sikerült nem hallgatnom másokra, míg belebetegedtem ebbe a kapcsolatba... Okos és ügyes légy!
Mindig akkor jössz rá, h vmi jó volt, ha már nem lehet a tiéd. A boldogságot is csak utólag értékeli az ember igazán. Ez a párkapcsolatokra meg ugyanígy igaz. Tudod, ha rádöbbensz, h "hoppá, tényleg nincs tovább", megpróbálsz megtenni mindent azért, h visszakapd. Idõvel az emlékek megszépülnek, és csak a szépre emlékszel. Én az összes volt barátommal így vagyok: vmennyivel vége lett vmiért, többségében én szakítottam, vagyis... 1X volt olyan, h a srác mondta ki, de azt is én alakítottam úgy... És mégis, sokszor szoktam visszagondolni rá, h milyen jó is volt a kapcsolatunkban az, h... - amit hiányolok a mostaniból, az megvolt az elõzõben, és így tovább. De visszatáncolni mégsem tudnék, hiszen vmiért vége lett. Az ok megvolt rá. Bocs, h kicsit eltértem a tárgytól, csak így könnyebb megérteni, amit mondani akarok. H mit tégy? Valósítsd meg a tervedet, ha eltervezted, annak nyilván oka volt, hajtsd is végre. Ha pedig a párod tényleg komolyan gondolja, úgyis tenni fog érte(d). Akkor nem csak smst fog küldözgetni, és nem csak 1-2 hétig fog tartani a küzdés. Ha te is úgy érzed, h lenne jövõje a kapcsolatotoknak, akkor mondhatod neki is, h: "nem ám ilyen egyszerû. Ha tényleg akarsz engem, akkor bizonyítsd be. A lehetõség adott, én nem kezdek új kapcsolatba, de neked kell bebizonyítanod, h képes vagy változni, változtatni." Vagy vmi hasonlóval, a lényeg, h tudtára hozhatod, h mit vársz tõle. De ne feledd! Légy erõs, és amit elterveztél, valósítsd is meg. Ha nem küzd érted, ott lesz az új életed, ha pedig küzd, és sikerül újra összejönnötök, mindent vissza lehet csinálni. (23/L)
Ugyanezt csinálja/csinálta velem a barátom. Másfél évet voltunk együtt, minden nap veszekedtünk valamiért, paraszt volt vele, flegma, nem érdekelte mit szeretnék, mit kérek... Kb. fél évig ment ez, mindig megbocsátottam neki, tûrtem, de most megelégeltem. Rögtön kedves lett, odaadó, ajándékok, smsek, szerelmes levelek... No comment. Nálam már esélye sincs, hiába most rendes, ha visszakapna valószínû ugyanolyan lenne egy idõ után, mint régen, az emberek nem változnak meg hipp-hopp. Én meg még fiatal vagyok, nem hiszem, hogy azzal kellene töltenem az idõmet, hogy szomorkodok, amiért az ember aki állítólag szeret, tiszta köcsög velem.
Mert általában akkor jövünk rá, hogy milyen fontos is nekünk valaki, ha már elveszítettük. Nem tudom min vitáztatok folyamatosan, de lehet inkább megbeszélni kellene vele, semmint "menekülni".
Amit elhatároztál, tarcsd be, mert gondolom jó okod volt rá, hogy eljutottál eddig a döntésig.Ha a viták, veszekedések mindennaposak voltak, sz.tem nem változna semmi.Ezek szerint kédõn "kappot észbe"....!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!