Találatok a következő kifejezésre: A pasik szeretnek, ha milyen (11 db)

A pasik mit szeretnek, ha milyen ott lent?

Legjobb válasz: Minden pasi mást szeret. Most nem tudom h pontosan mire gondolsz, a szõrzetre? Mert vannak olyan elvetemültek akik a dzsumbújt bírják, de a legtöbb srác a kopasz puncit szereti. Aki a kopaszat szereti annak általába az is bejön ha van hagyva egy kis csík.

Minden pasi mást szeret. Most nem tudom h pontosan mire gondolsz, a szõrzetre? Mert vannak olyan elvetemültek akik a dzsumbújt bírják, de a legtöbb srác a kopasz puncit szereti. Aki a kopaszat szereti annak általába az is bejön ha van hagyva egy kis csík.
Mindenkinél változó. Van aki természetesen szereti, vagy aki csupaszan és van aki különbözõ mintákkal (szivecske, csík, villám stb).
Azon is múlik, hogy a barátnõ milyen alkat, van olyan is, hogy más nõknél más jön be ugyanannál a pasinál. Függ például a szõrzet szinétõl is, erõsségétõl is. Nem mindig a kopasz a nyerõ.
az enyém szereti természetesen is, sosem zavarta, de most hogy kissé megnyírbáltam egy kicsit aktívab lett úgy érzem...
Csupasz, húsos..:)

A pasik összességébe általába milyen csajokat szeretnek? Hogyan viselkedjen a lány, mivel lehet, , megfogni" egy pasit, ha még nem beszéltetek?

Legjobb válasz: Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...

Külsõt nyilván nem lehet meghatározni, mivel mindenkinek más az ízlése. Belsõ megbízható, hûséges, legyen önbizalma, értelmesen lehessen vele beszélgetni egy adott témáról, stb...
Mosolyogj sokat; tudd, mit akarsz az élettõl; legyél odaadó és fordíts rá sok energiát, de mégse legyél könnyen kapható; ismerd magadat, a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt; legyél talpraesett és a legfontosabb, hogy legyen önbizalmad.
külsõ : barna szem + hosszú göndör / hullámos barna haj , szép mosoly , mell + popó :D = átlagos , ha annál jobb az csak jó. súly : átlagos , se kövér , se vékony. belsõ : 65% angyal, 35% ördög . egy ilyen lányt keresek :D tssék remélem most örülsz :P
Nem életem az életem, ha nem veled élhetem a nemi életem.
Ha 30 évesen nem tudod magadtól mond le inkább a randit
pff...gáz..bocsi, de gáz..a helyzet is, meg Te is...egyrészt..egy 30 éves az már nem lány, hanem Nõ..másrészt 30 évesen ilyen kérdéseket kiírogatni... ez olyan...olyan tinis..13 évesekre vall... amúgy nem értem...mondta neked egy pasi, hogy figyu, randizzunk, de csábíts el, jó?-ha így történt...SZÁNALMAS... 30 évesen tudnod kéne hogy miben vagy jó, mi a fegyvered úgymond...egy nagy mosoly, egy csábos pillantás...például...
30 éves vagy? Lélekben olyan 14-15 lehetsz. A "mindig" is rövid i... Az is elég fura, hogy miért kellene õt elcsábítanod? Na mindegy. Elsõre azt mondom, hogy ugorj be pár halványrózsaszín internetes oldalra, ahol részletesen le vannak írva csábítási technikák, nõknek. Csak arra vigyázz, hogy ezeket érzéssel alkalmazd, ne csinálj bohócot magadból. Egyébként férfit nem olyan nehéz csábítani: mosolyogni kell, nevetni sokat. Csak észrevegye...

A pasik milyen formájú fanszörzetet szeretnek a nőknél? Ha teljesen leborotválom vagy hagyok egy kis csíkot, esetleg nem is borotválom?

Legjobb válasz: Pasija válogatja. Ha nem borotválod, az fog a legkevesebbnek tetszeni. Ha hagysz egy kis csíkot, vagy egy sávot, az a legtöbbnek még tetszik. Viszont van aki csak a tök csupaszat imádja.

Pasija válogatja. Ha nem borotválod, az fog a legkevesebbnek tetszeni. Ha hagysz egy kis csíkot, vagy egy sávot, az a legtöbbnek még tetszik. Viszont van aki csak a tök csupaszat imádja.
Változó. A legtöbben vagy a csupaszt szeretik vagy azt, ha van valami formája. A forma bármi lehet, kozmetikusok csinálnak már mindenfélét. Kevesebben szeretik természetesen. Szerintem az a legjobb, ha hagysz egy kis csíkot, aztán ha eljött az ideje, kérdezd meg a pasid, hogy nem hogy tetszik jobban. Aztán vagy hagyod a csíkot, vagy azt is leszeded, vagy visszanöveszted teljesen.
Mindenkinek más áll jól, és minden pasi másra izgul... Kérd meg azt akinek tetszeni akarsz, hogy jövõ hétvégén jöjjön át és borotválja le neked, lévén férfi, vagyis biztos sokkal jobban ért a borotvához. :)
Nekem a csik, de kérdezd Õt!!!
és a csupasz híve vagyok..:P
Én szeretem az érintetlen szõrõset is, végülis az a természetes. És semmi kivetni valót nem találok benne. Jópár évvel ezelõtt ez nem is volt gond, és senkiben ilyesmi fel sem merült. Ha meg nem tetszik a pasidnak, akkor nem is igazi társ. Hiszen a lényeg az, hogy elfogadjuk a másikat olyannak amilyen. Ha belõle undort vált ki az amilyen vagy, mert a kor divatjának akar megfelelni akkor nincs mit mondanom.
Én pasi vagyok. Nekem a full csupasz tetszik de izgatónak tartom ha van egy pici csík vagy háromszög a puncid felett. Szerintem is kérdezd meg a barátod neki milyen tetszik vagy ha akarja fazonírozzon meg õ. Egy férfire borotválás terén nyugodtan rábízhatod magad. (kivéve ha szakálat hord és még nem látott borotvát, vagy borotválkozik de össze vissza vagdossa magát:) egyszóval az arca elárulja:D)
bikinivonalas

Milyen helyeken szeretik a pasik ha simogatják őket persze a farkukon kívül?

Fel szeretném izgatni a pasimat és neki mindig sikerül felhúznia most viszont én szeretnék kezdeményezni segítsetek

Legjobb válasz: Segglukam, körbe körbe.

Segglukam, körbe körbe.
Comb.Nyak.Ágyék
Párom a hátát szereti nagyon meg az oldalát :)
Comb belso oldala.
a helyes válasz: De, a farkukat. (a Korán-kel-fehér-ruhában-van-kenyeret-süt-és-nem-a-pék?-De-a-pék vicc alapján)
bárhol! nyak és hát elõnyben
has alsó szélei, ahol van a próbababaizom :D
sport kocsmában?
Ha érzékien körmölik a lányok a hátukat.....
a hátamat a gerincem mentén, meg a comb belsõ oldala ;)
Fenék, akár ujjazás is belefér. A legtöbb titkolja, de nagyon vágyik rá. Próbáld ki és kiderül :)

Az a bajom h a pasim megmondja nekem h milyen ruhában legyek. Nem szereti ha megnéznek. Ha visszaválaszolom h úgyis a tied vok, meg mondom h, hadd nézzenek, akkor azt válaszolja h legyél akkor meztelenül, kit érdekel? Mégis mit tegyek h megbékítsem?

Ezt nem szeretem mikor így "túlzásokba" esik, próbálok szépen beszélni vele, h pl.: cicanadrágban csak egyszer-kétszer lennék, és nem minden nap, akkor ki tud borulni, és azt hiszi h csak viccelek, pedig van mikor komolyan mondom. Erre már muszáj ráválaszolnom, h mikor farmerban vagyok akkor is megnéznek. el?re is köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Hagyd ott még nem lesz túl késõ!!! Elõbb utóbb össze fog verni még a boltba sem mehetsz el! Menekülj az ilyen vadbaromtól!

Hagyd ott még nem lesz túl késõ!!! Elõbb utóbb össze fog verni még a boltba sem mehetsz el! Menekülj az ilyen vadbaromtól!
A kérdező hozzászólása: kedves 10. válaszoló! sajnos próbáltam....még nagyobb vita lett belõle.
A kérdező hozzászólása: utolsónak: úgy látszik nem vagyok egyedül 16:06os! köszönöm a felvilágosítást! van egy szövetkabátom leér a térdemig és megpróbálok beszerezni a télre egy szürke cicanadrágot!
Utolsó voltam -cicanacit én is hordok csizmával és szûk fazonú bõrkabáttal :P
Az én férjem ugyanilyen és ma ujságolta hogy a horoszkopja is megírta hogy a párját birtokolni akarja. Hosszú távon rohadt idegesírõ nem tárgy vagyok!!! 9éve vagyunk eggyütt néha nagyon besokkalok. Miért ne mehetne az ember csinossan a játszótérre vagy a munkahelyére??? Nem plázacicás vagyok, de idegesíti ha mások megnéznek. Olyan szintig jutottunk hogy már a hozzászólásaim is lenyomozza tehát itt nem anonim vagyok :( Attól hogy szûltem 2 gyereket nem fogok zsákot magamra húzni :( Eljárok futni nem költök magamra sokat, sminkelni sem szokom magam ...
DE ez pont, harsány öltözködés :-) A fekete pirossal, az nagyon harsány és kihívó szín páros, fõleg ha nincs lágyabb szín, ami enyhítené a kontrasztot, pl szürke. Cica naci csizmával, és bõrdzsekivel kihívó. Mindegyik egyenként is tud az lenni fazontól függõen, de ez így együtt halmozottan az. Ugyan az mint a színeknél, nincs semmi ami enyítené az összahtást, legalábbis nem említetted. bõdzseki mindig is harsányabb volt mint egy szüvet kabát, mégha a fazonuk ugyan az is lenne. Persze nem feltélenóül értem ezt negatív értelemben kihívónak (tehát nem gondolom hogy ez k-s lenne), de mindnekinek más üti meg a mércét. barátod erre érzékenyebb. Ahhoz hogy nõies bájaidra vond az emberek figyelmét nem kell feltétlenül köldökig kivágott felsõben és popsi villantós szonyában flangálni. Elég a szín és a tapadós szabás. És ez a úgy tûnik a barátodnak nem tetszik. Talán elég lenne kevéssé erõs szín összeállítást választani.
Akkor engedd el a füled mellett a hisztijét, és viselj, amit te akarsz.
Hagyd ott, ez rosszabb lesz. A végén a házból se enged ki, dolgoznod se kell, mert fél, hogy beszólnak, elcsábítanak. Egyik ismerõsöm így járt...
A kérdező hozzászólása: Kedves 6os kommentelõ! Hogy értetted az "idiótákat"? Kedves 7es kommentelõ: Már 3 és féléve együtt vagyunk, tehát nem akarom elhagyni, csak mit mondjak neki, hogy jobban meggyõzném? és természetesen hosszú felsõre gondoltam, de így se szeretné. :) Kedves többi kommentelõ! Köszönöm a válaszaitokat! :)
Szerintem szabadúlj meg tõle amig nem késõ! Idõvel még több "parancsa" lesz és teljesen rádtelepszik. Nem lehet majd egyetlen önálló gondolatod sem. Teljesen a tulajdonának, rabszolgának fog tekinteni. Addig menekülj amig nem késõ!
A cicanadrágot hosszabb fölsõvel illik fölhúzni, nem egy sima pólóval. Egyébként lehet, hogy igaza van, hogy nem kéne mindenkinek kelletni magad. Attól még nem feltétlen kell otthagyni õt, hogy megmondja a véleményét az öltözködésedrõl. Ekkora idiótákat...
A kérdező hozzászólása: elsõ kommentáros: köszönöm a tippet, meg tudom magam védeni, mellesleg 3 és féléve együtt vagyunk soha nem bántott. :) második kommentáros: fekete csizmára, fekete cicanadrágra, hosszított piros, rövid ujjú felsõre, alatta fekete hosszú ujjú, és fekete bõrdzseki. nem hinném h túl harsány
kedves 2.kommnetelõ a cicanadrág és a harisnya közt elég nagy külömbség van azért..a harisnya ara való hogy ruhával hord a cicgatyát bámivel felveheted..:)
a saját tulajdonának tart, hagyd ott..nem érdemel meg: nõ vagy, szeretsz csinosan öltözni, és jo érzés mikor más szerint is az vagy:) hagyd ott van még több millió pasi:)
Cicanadrágot, hosszú combig érõ felsõvel illik hordani, mert olyan mint egy harisnya, azt sem nadrágként hordod. De lehet azért néznek meg mert harásányan öltözöl és nem feltéltenül kihívóan. erre nem gondoltál még?
Elõbb-utóbb mindenki megunja a dühöngést, ha látja, hogy nincs közönsége.
az autó alatt...
öhhmm... ágyban nem tudsz neki örömet szerezni?
HÉV alatt.
Föld alatt.
Koporsóban?
Tök jó ötlet, komolyan. :) Sõõt, akkor a legizgatóbb, ha játszótér mellett csináljátok. :) Bzdmg... -.-"
Ilyen idõben? Hát nem tudom, én egyszer csináltam ilyen idõben kocsiBAN és elég sokat elvett az élvezetbõl az, hogy majd megfagytam.
Szegény lány egy értelmes választ nem kapott! Hát figyelj.Akár az asztaloon, otthon(ha a konyhai akkor utána alaposan tisztísd le, mások azon esznek) Aztán, ha jó idõ van akkor kint a szabadban a fûben(pléd ajánlatos) Hmm most a hideg beálltával a házban ajánlom, nehogy megfázzatok:) Fürdõszoba, mosógép? vagy valami extrém póz? Bármivel fel lehet ám dobni, vagy egy szexi fehérnemûvel, vagy egy erotikus tánccal:) Ja és az egyik válaszoló, aki autóban fázott, mivan abban az autóban nemvolt fûtés? Nem trabiba kell csinálni;) Móni
10 emeletes tetjén, galambszar között.., Have fun!.,
Sínen, mikor jön a vonat. Az aztán extrém!
Az gáz, hogy ide kiírod hogy mikor/hol szexelsz.....Ki nem sz*rja le ?
xD
Most miért kell beszólogatni... Én is szeretem extrém helyeken. Javaslom én is a konyhapultot, persze csak ha nincs otthon senki, és nem rontanak rátok mert éhesek. Mosógép. Kocsi. Garázs. Nyáron tengerpart. Állva a fal mellett. Kádban vagy zuhanyzás közben.
óóó babám ha nem lenne barátod én megmutatnám neked a technikám
Technikák? Hát kezdje el, majd érzed, hogy hogy esik jól. :D
Mint a fagyit.:D
passz. tenyleg fogalmam sincs hogy mit csinalnak lent csak azt tudom hogy van akitol totalisan nedves leszek es van akinel orultem hogy inkabb abbahagyta...
1! tetszett, mi lett volna menjél? Nem tudom én nem akkor leszek nedves, hogy nyalnak már elõtte. A másik nem technika, hanem minden nõ más. Valakinek csak a csikló, valakinek feljebb, netán lejjebb érzékeny. Tehát amikor Téged nyal, akkor mondjad neki merre és segíts neki, mert ugye mi nem tudjuk. N
Legelõször is az ha õ is élvezi. Folyamatosan érjen hozzá, ne csak lefetyeljen. Úgy nyaljon mintha a világ legfinomabb fagyiját nyalná. :)
Nem szeretem, mert nem csinálják jól, mint egy kötelezõ program része.Nincs is igazi technikája.Ismerje az anatómiát, legyen ráindulva a partnere puncijára és figyeljen oda rá.

Mik az indokok? Milyen lesz a pasi, ha már nem szereti a barátnőjét?

ha járás közben esetleg enyhül a szerelem, milyen indokokat találhat ki egy pasi, ha nem akar találkozni a barátn?jével? mit jelent, ha azt mondja, h pl lusta?

Legjobb válasz: Fél év nem nagy idõ, ennyi idõ alatt még biztos nem langyosodott el a kapcsolat. A vizsgaidõszak egyébként nálam is gyilkos az egyetemen (jog...), ilyenkor 6 hétig szólni is alig lehet hozzám olyan ideges vagyok és nincs idõm még aludni sem nem hogy másra.

Fél év nem nagy idõ, ennyi idõ alatt még biztos nem langyosodott el a kapcsolat. A vizsgaidõszak egyébként nálam is gyilkos az egyetemen (jog...), ilyenkor 6 hétig szólni is alig lehet hozzám olyan ideges vagyok és nincs idõm még aludni sem nem hogy másra.
Én 1, 5 éve vagyok együtt barátnõmmel. Még jobban szeretem mint akkor. Én akármilyen fáradt voltam, akármilyen rossz idõ volt és akármennyit kellett tanulnom nem hanyagoltam el és ha ráért nem mondtam azt, hogy nem. Szerintem csökkent neki. De kérdezd meg tõle.
A kérdező hozzászólása: szoktunk rendszeresen találkozni, de néha azt mondja, hogy lusta, de mindig is ilyen volt? mi errõl a véleményetek?
Szia! Szerintem minden embernél elõfordul, hogy fáradt. Ilyenkor még enni sincs kedve az embernek, sõt van olyan idõszak is mikor egyedül szeretne lenni néhány órára. Viszont a szerelem valóban enyhülhet, amikor nem vágyik annyira a közelségedre. Ez sajnos minden kapcsolattal így van. Az évek alatt már nem akkora a szerelem, mint a legelején. Én is már 5. éve vagyok a barátommal és hát meg kell mondani, hogy nem ölelgetjük 10 percenként egymást és néha jó nekem is kicsit nélküle lenni. Ilyen az élet... Ti mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: fél éve még csak... leget a vizsgaidõszak miatt van?
ja és indokok pl.: más program, vagy elaludt, vagy otthon kell segíteni, tovvább dolgozik vagy sok a tanulnivaló, nem érzi jól magát stb. elõzõ voltam
Akkor nagyvalószínûséggel az a baj, nagyon le tudja terhelni az embert egy vizsgaidõszak és pihenésre is van szükség! Légy türelmes egy kicsit!:)

Lányok ti szeretitek a pasikon a gumit, ha igen milyet?

Legjobb válasz: Mióta gyógyszert szedek merünk gumi nélkül is szeretkezni és ezerszer jobb:) Amíg gumit használtunk sima lifestíles original vagy durex love volt a jó, a bordázott nem nagyon jött be. Remélem hasznos volt a válaszom:) 17L

Mióta gyógyszert szedek merünk gumi nélkül is szeretkezni és ezerszer jobb:) Amíg gumit használtunk sima lifestíles original vagy durex love volt a jó, a bordázott nem nagyon jött be. Remélem hasznos volt a válaszom:) 17L
akkor viseld bár lehet csak azért szereted mert anélkül mégkevesebb ideig birnád:)
Gumival szexelni olyan, mint zokniban fürdeni... :)
gumi nélkül tényleg ezerszer jobb, de van aki nem hajlandó gyógyszert szedni, mert fél tõle (a 21. században ilyen lányok még léteznek sajnos) meg én hallottam olyat, aki a barátját csak gumiban volt hajlandó szájjal leápolni, ami elég kiábrándító
jóhogy félnek a tablettától, olvassál már utána ember hogy miket okozhat... am a kérdéshez visszatérve, nekem biztonságosabb ha a pasn van óvszer, persze csakis a vékony
Igen, fõként amikor goodyear van rajta! de sajnos csak a nyakára passzol:S
neked biztonságosabb de azért ne legyél ennyire önzõ, kérdezd meg errõl a kedves srácot is ! de sztem neked is élvezetesebb gumi nélkül, na mindegy
Én utálom a gumit, pedig lány vagyok. Nem félek a gyógyszertõl. Ezerszer jobb gumi nélkül.
Szerintem nincs olyan lány, aki szeretné:D:D:D vagy az még nem próbálta gumi nélkül:D azért ezerszer jobb úgy csinálni, hogy teljesen érzed a párod, úgy sem az igazi sztem h "ultra vékony" a gumi :D A tabletta pedig a legmegbízhatóbb és kényelmesebb módszer
jó a tabi.. amíg nem akarsz gyereket... aztán meg ha majd abbahagyja a barátnõd, hogy teherbe essen, nem fog összejönni.. maradjatok a guminál, ha nem zavar téged. gondolj a barátnõdre, aki lehet, hogy a gyógyszer miatt nem lehet majd terhes...
sztem meg borzalmas gumiban, de olyan elvetemültrõl is hallottam már, aki a barátját csak gumiban volt hajlandó lexopni :) ) na én dobtam volna ki a kis ribit a hajánál fogva asszem, egy ilyen húzás után ...
Akkor viseld egészséggel :D .. Bár egy kicsit furcsa :D
Engem nem zavar a gumi, legyen vékony ... :) A bordázott nálunk se vált be, egyet használtunk el, a többit kidobtuk :D
nem szeretem a gumit. Szerencsére nem is használunk mert férjnél vagyok. Elötte pedig spermaölö hüvelykúp+ megszakítással védekeztem. Irtó rossz gumiban. 22/L
A kérdező hozzászólása: Én imádok gumiba lenni.
Inkább gumi mint a megszakításos... :)
Én sem szeretem gumival, és komoly kapcsolatban szerintem sokkal jobb is, ha gyógyszert szedünk mi nõk. Élvezetesebb a szex szerintem mindkét félnek.
Imádsz? :D
Imádsz?:D az elég érdekes, ilyet se hallottam még:) Barátom is mondta h sokkal jobb gumi nélkül, 3 éve tablettát szedek.
A kérdező hozzászólása: Jó érzés ha rajta van.
Hát tény, hogy biztonságérzetet ad.
jaj de bírom h mki szajkózza a meddõséget:D mint kb 50% lenne:D jó ha van 2% aki meddõ lesz, abból is van olyan, aki csak ideig, gratulálok a felfogásodért

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!