Találatok a következő kifejezésre: A pasik szeretnek, ha egy (165 db)

A pasik szeretik ha egy nő vagy a kiszemelt lány titokzatos?

a titokzatos alatt azt értem h mindig tud újat mutatni és oylan rejtélyes...vagy jobban szeretik az oylan lányokat akiken könnyen ki lehet igazodni egyb?l?

Legjobb válasz: Én személy szerint szeretem a titokzatosságot egy lányban, talán mert szeretek rejtvényt fejteni :-) De ezt valószínûleg pasija válogatja. Attól, hogy mindig tud újat mutatni még nem titokzatos, "csak" sokoldalú. A rejtélyesség már inkább, de valahogy ezt nehéz megfogni. Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy hosszútávú kapcsolatnál jó, ha meg kell dolgozni ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megtudjunk a másikról. -G-

Én személy szerint szeretem a titokzatosságot egy lányban, talán mert szeretek rejtvényt fejteni :-) De ezt valószínûleg pasija válogatja. Attól, hogy mindig tud újat mutatni még nem titokzatos, "csak" sokoldalú. A rejtélyesség már inkább, de valahogy ezt nehéz megfogni. Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy hosszútávú kapcsolatnál jó, ha meg kell dolgozni ahhoz, hogy bizonyos dolgokat megtudjunk a másikról. -G-
Egy bizonyos mértékig jó, utána iszonyat idegesítõ, hogy az egeknek sem tudsz rájönni, h mit akar. Fõleg ha egy tényleg hosszú kapcsolat, együtt vagytok már évek óta, de még mindig kéreti magát, és szeszélyesen változtatgatja a gondolatait.
LEgyen egy kicsit titokzatos, de a végére azért ki lehessen rajta igazodni:)
Ha mindig tud újat mutatni, az jó, szerintem minden pasi szereti. Titokzatos, rejtélyes legyen egy nõ, errõl már megoszlanak a vélemények.

A pasik szeretik ha egy lány kezdeményez?

Legjobb válasz: Ha egy pasi és egy lány bejön egymásnak, mindegy, hogy melyikük kezdeményezett. Késõbb már egyáltalán nem fog számítani, ha kialakul egy jó kapcsolat.

Ha egy pasi és egy lány bejön egymásnak, mindegy, hogy melyikük kezdeményezett. Késõbb már egyáltalán nem fog számítani, ha kialakul egy jó kapcsolat.
Igen szeretik, minden további nélkül. A mi esetünkben, az elsõ randin egyértelmû jeleket adtam , hogy szeretnék közelebb kerülni hozzá, és be is jött, lassan 8 hónapja vagyunk együtt.
Pasi vagyok, és ha életkorban nem is, de hozzáállásban biztos õskövület: jobb szeretek én kezdeményezni. Viszont ettõl még nem utasítom el, ha a lány kezd. És való igaz, hogy körülbelül onnantól kezdve, hogy valaki kezdeményezett tökmindegy, ki volt az, úgyse fog érdekelni senkit. -G-
Többnyire mindíg én kezdeményzek, de ha egy lány lép oda hozzám...attól forr a vérem;)
Nekem nagyon bejönne, mert én nem merek.
én lány vagyok..és nem tudok kezdeményezni..de nem is akarok. nekem fontos, h a fiú jöjjön oda..és vegyen le a lábamról.. lehet, h régimódúnak tûnök, de ez a véleményem.
Igen! Amelyik ilyen típusú... éljen az egyenjogúság!
azért nem jó ha egy lány kezdeményez mert akkor a fiúk úgy érzik nekik csak várniuk kell. nem jó elrontani a fiúkat.:D 14/L

A pasik szeretik, ha egy lánynak nagy a "szexuális étvágya"?

Legjobb válasz: Nálunk a páromnak nagyobb. Én szeretem. (A "pasi" kifejezést nem szoktam magamra alkalmazni. Férfiból vagyok. 40 elmúltam. Nem tudom, így is segítség-e a válaszom?) ;)

nem
Nálunk a páromnak nagyobb. Én szeretem. (A "pasi" kifejezést nem szoktam magamra alkalmazni. Férfiból vagyok. 40 elmúltam. Nem tudom, így is segítség-e a válaszom?) ;)
Sok fiút nagyon felizgat, ha a párjának nagy a vágya.
emberfüggõ :) Ha egy srácnak nagy a szexuális étvágya, akkor jobb neki egy nagyobb szexuális étvágyú csaj. Nálunk mindig nagy veszekedés volt belõle, mert én nem kivánom annyira... Aztán egyszer barátnõ lelépett volt legjobb baráttal... Hát igen...
...nem.. igazából azt szeretjük, ha mindig fáj a feje.. nah jó.. szal. mindenbõl van egészséges.. nem mindig jó, ha éjjel-nappal akaraja.. bááár.. :P
Jah, jó ha van étvágya, csak ne kóstoljon másokat is :D
ha nem nagyobb mint az enyém akk persze :)
Jó, ha nem kell mindig újra és újra meghódítani egy nõt... egy idõ után fárasztó, ha folyton kéreti magát.
Szerintem kb. lehetetlen az, hogy egy nõ túlságosan is szexéhes legyen. ;)
Én egy nagyobb étvágyú csaj vagyok. Az én párom csak akkor nem szereti ha fáradt. Egyébként imádja, hogy szinte bármikor készen állok, ezért néha úgy hív, hogy csiga. Hát ez van! 23/L
hogyne szeretnék!!!
Persze. Csak ne akarja a pertnerén kívül másutt is kiélni!


A pasik szeretik, ha egy lány udvarol nekik?

Pl. dicsérgeti ?ket, biztatja stb....?

Legjobb válasz: Szeretik.

Szeretik.
egy ideig amig meg nem kapnak.. Ha egy no udvarol nem hiszem, hogy a pasik komoly kacsolatra gondolnak hanem sexre:) A pasik szeretik meghoditani a csajokat ez a dolguk forditva nem igazan megy:)
Csak!Kizárólag!AZT!SZERETEM! Dícsérjen, köszönjön rám kedvesen mosolyogva, szólítson le, kezdjen valami klassz, érdekes témába, valami olyanba, amirõl sokat lehet beszélni, de hisz tudjátok ti lányok, hogy mi kell a férfinak, majd kitaláljátok, a lényeg, hogy jó legyen a dumátok, különben nem dobban meg a szívem! majd tudjátok ti azt! érdeklõdjön felõlem, hogy hogy vagyok, jól érzem e magam...ilyenek. Néha meghívhat moziba, vagy ha áll egy Wellness hétvégét zsebbõl, annak sem tudok ellent mondani!
Tényleg az van, hogy sok férfi a besz*risága miatt olyan kifogásokat talál ki magának, mint hogy ha egy nõ jól néz ki akkor már csak a pénz lehet neki a legfontosabb, meg ilyenek, pedig mindenki tudja hogy (nagyon kevés nõt leszámítva) nem így van, és a többség sokkal jobban szeretne egy normális kapcsolatot. Csak kifogásokat mindig könnyebb találni mint bepróbálkozni. Viszont ugyanakkor én azt sem egészen értem, amikor egy nõ egy órán keresztül néz valakit, és eszébe sem jut hogy oda menjen az adott férfihez, mert ha én egy lányt helyesnek találok viszont nem is akarok tõle semmit, akkor nem fogom egy órán keresztül nézni.... a másik meg, hogy egy nõ mért ne mehetne oda egy férfihez, hogy "szia miújság?" például, én egy 10 éves kisfiútól kezdve a 100 éves bácsiig akárkivel szívesen elbeszélgetek, tehát egy beszélgetés kezdeményezés önmagában semmi szexuális jelleget nem takar! Beszélgetni akárkivel lehet! És szerintem azért egy ilyen fajta kezdeményezést nem lehet össze hasonlítani azzal, mint ha egy nõ kezdeményezné például az elsõ csókot, mert az már tényleg furcsán nézne ki, de mindegy.
Most tartunk ott, hogy kezd totál a feje tetejére állni a világ, és megfordul minden. Mi az, hogy egy NÕ udvaroljon egy férfinak? Ez most komoly? A méltóságunk hol marad? Az más, ha finom célzásokat teszel, hogy szimpatikus számodra, és zöld utat adsz neki...Na de most komolyan, ha öt év múlva kislányt szülök, akkor mire kamasz lesz, már konkrétan arra kell tanítsam hogy hogyan udvaroljon? Mert ilyen irányba tart a világ......
nekem bejön, ha finoman jelzi, hogy kellek neki: mosoly, véletlen érintés, megdícséri a hajam stb
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek nem fog komolyan venni?
Nem! Abszolút nem jön be! Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem szükséges mosoly, megerõsítés, ami továbblépteti a "kapcsolatot".
A kérdező hozzászólása: Már igazából randizgatunk... Remélem nem érti félre, lehet én jobban "nyomulok" rá szóban, õ meg inkább fizikailag kezdeményezi a dolgokat, csók ilyesmik.... Én nem szexkapcsolatot akarok, sõt még azt se tudom mit akarok, jelenleg csak élvezem a helyzetet....
A kisfiúk esetleg szeretik, de egy komolyabb férfi nem. Nem kell ridegnek lenned, csak barátságosnak. Ha ez nem hat, akkor kár udvarolnod neki.
Ébreszd fel benne a vadász ösztönt..diszkréten, de vegye a lapot.Kacér kihívások, csábos pillantás, bájos rámosolygás...Ha félénk, ne rohand le, de ugy érezze, õ a "bátor" férfi, mert õ közeledik.. Adj neki jeleket, szívesen vennéd ha Õ közeledne.. Megértik ezek a srácok, csak már elkényeztette õket ez a sok rámenõs liba, akik udvarolnak nekik. Persze, hogy kényelmesebb így, nem kell törni magukat, mindíg akad ágybetét.
Kezdeményezhetsz, pozitív megerõsítés nem árt. És majd ha kell, úgyis lépni fog. :) De ne halmozd el vörös rózsákkal és bókokkal.
A kérdező hozzászólása: De ha a pasi félénkebb és nem udvarol nagyon??? Vagy így is hibázok? Akkor mit lehet tenni ilyenkor? Most már legyek rideg???
Ne udvaroljon, de legyen ebben annyi hajlandóság hogy megteszi a 2. lépést, ha már én vettem a bátorságot megtenni az elsõt! Bókolni bókolhat, a lényeg hogy ne essen túlzásokba.
én szeretem a parfümillatát. :)
Egy kis parfüm, de ne legyen túl sok.
Mindenképp parfüm, na de túlzásba se szabad vinni, nehogy szegény megfulladjon a parfümfelhõben :D az már inkább visszataszító, mint kellemes.

A pasik szeretik, ha egy lány szűz?

Úgy értem ez ny?g nekik, vagy értékelik inkább?

Legjobb válasz: igen szeretek de még mennyire

igen szeretek de még mennyire
Mindenképp szeretik. Hízelgõ nekik a gondolat, hogy õk "avatták be" a lányt. Ha pedig szerelem is van, még jobban esik nekik, hogy nekik adja oda magát elõször a lány.
Szerintem minden srác nagyon szereti ha még szûz a barátnõje... hisz abbol már kiderül hogy nem valami olyan csaj aki minden 2. sráccal meg...ja magát szoval szerintem az a jó hogyha annak adja oda az illetõ a szüzességét akit szeret is
de nem ciki egy csajnak, h teljesen tapsztalatlan, s úgy érzi, h nem tuja neki azt megadni, mivel életében elõször van ilyen szituba, amit egy tapasztalt csajtól megkaphat???
Magamból kiindulva igen, szeretjük... Hizeleg nekünk hogy velünk teszi meg azt amát mással még soha... Akinek ez nyüg az szerintem hülye... Persze elõször nem lesz profi de hát ez van... ilyeneken nem kell idegeskedni... egyik legjobb dolgot mûveled akkor ne rontsd el azzal hogy ilyeneken aggódsz...belejösz majd :)
Figyelj, akinek nyûg, az hamar le fog lépni. És az nem is akar mást csak dugni. De a legtöbbnek megtiszteltetés, amellett, hogyha még komolyan is gondolja akkor tudja hogy tiszta vagy , és csak az övé, más nem volt benned. Õ az elsõ, ezt inkább szeretik és élvezik, mert itt még a teljesitésen sem kell annyira stresszelniük. Ha nem szeret akkor is megtiszteltetés neki. Ha tudja hogy szûz vagy akkor elfogadja azt is hogy nincs tapasztalatod, de ezzel együtt megtiszteled azzal hogy õ lehet az elsõ.
Komolyan mondom, olyan jó érzés, h vannak még ilyen szemléletû pasik, mint ti! A barátnõiteket csak irigyelni tudom!:)
Én is meglepõdtem a válaszokon, de kellemes csalódás volt, én is szûz vagyok még (20 évesen). Jó tudni, hogy vannak pasik, akik ezt értékelik...
meg jó tudni, h vannak mások is 20körül, akik még nem dobták oda magukat...már kezdtem azt hinni, h csak én vok egyedül...! de nem:) ) olyan jó ez az oldal:)
Hát igen, ahogy vannak normális, rendes lányok, úgy rendes pasik is léteznek...hál' Istennek... :)
1- becsülöm a nõket... 2- sztem az lány és nem leány(paraszt) 3- téged ki kérdezett..
kedves uccsó hozzászóló! ha léány lennél, biztos nem rohognél rajta, fordított esetben te sem tehetnél róla!!! hogy becsülöd a nõket?
hát persze...imádnak konzervnyitosdit jáccani :p
Nrm konzervnyitó... meg sem érdemelné az ilyen, hogy az legyen...
Szioasztok! Tényle szuper, hogy itt egy helyen ennyi normális válasz született!!RITKA!Csak megerösíteni tudom az elõzõ válaszokat!Két lánytol kaptam meg a szüzességét, bár az elsõnek kalandvágybol a másodikbnak szerelemböl!--akivel fél éve eggyütt vaGYUNK, és nagyon jol kijövünk(L) Én megtiszteltetésnek veszem!De van olyan ismerösöm, aki aztmondta, hogy az õ farka nem konzervnyitó!Azóta alábecsülöm!
A mostani csajom szûz volt mikor megismertem.Én kivártam ez 4 hétben teljesedett be.5 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.Én 26 õ 18 éves.
Minden férfiben van egy kis féltékenység. Egy féltékény pasinak pedig nagyon hízelgõ, hogy párja nem csinálta még mással. Úgyhogy ilyen szempontból igen a válaszom. A másik oldalról viszont úgy tûnik, hogy a szûz lányok tapasztalatlanok, esetlegesen ez a szex minõségének rovására mehet... de azért bele lehet jönni, ha nem is az elsõ alkalommal. Szóval vannak árnyoldalai is, meg pozitívumai is.
Akinek nyûg, azt rövid úton, páros lábbal kirúgni. Õ valószínûleg gyors és könnyû kalandot keres. Akinek érték, azt megbecsülni - õ is meg fog becsülni érte. Akinek meg nem számít, azt nem ez alapján kell megítélni. Meg kell nézni hogy egyébként összeilletek-e?
mi elsõk voltunk egymásnak a párommal....szerelem, együtt vesztettük el a szüzességünket...nem láttál még ilyen kötõdést, ami köztünk van...nagyon jól esik mindketõnknek, hogy együtt csináltuk elõször...
én pl szeretem ha egy lány szûz!!! és nem egy olyan bnõm van aki már minden 2-ik sráccal megfeküdt! ugy õszintén szolva az ilyen lányokat nem hiszem h igazán tudnám õket szeretni....! de aki szûz és nekem adja oda a szüzességét az egyrészt megtisztelõ is
Felmérés szerint a férfiak több mint60%-a szereti. Aki nem, az egy idióta.

A pasik szeretitek ha egy csaj tudatja velük hogy bejöttök neki?

Hát hogy sokat mosolyog rátok, buliban odamegy hozzátok beszélni, vagy rátok ír cseten? Vagy nagyon taszító és nyomulós, és nem bírjátok?

Legjobb válasz: hát megkönnyebbíted a dolgát szóval ezért fog örülni :) de ha nem tetszel neki akkor nem nagyon fogja szeretni

hát megkönnyebbíted a dolgát szóval ezért fog örülni :) de ha nem tetszel neki akkor nem nagyon fogja szeretni
szeretik jah 19/F
Dóri, te vagy az?
nem nem szeretik. szeretik igen, szeretik. döntsd el melyik a helyes válasz
A kérdező hozzászólása: vagyis veletek?
A kérdező hozzászólása: igen nem látszik a nevembõl? ám milyen dóri?
Szeretem.
A kérdező hozzászólása: megvolt már az is. ugyanis kenuzik és iszonyat jó teste van. azt megdícsértem :)
É nagyon szeretem, fõleg ha dicsér:) 20f
egen
A kérdező hozzászólása: asszem bejövök neki vagyis úgy vettem észre
A kérdező hozzászólása: hát kösz:D de én nem vagyok az a nyomulós fajta de ez a pasi nagyon bejön:S
Igen, jó dolog az ha a csaj is tudja mit akar, nameg tényleg megkönnyíted a dolgot:) )

A pasik szeretik ha egy lány az ágyban szeret mozogni? Pl: lovaglás, néha ő irányít...

Legjobb válasz: persze hogy jó ha a csaj is mozog, legalább nem a mi derekunk megy szét a pumpálástól, azt majd elintézi a mindennapi melózás is!

persze hogy jó ha a csaj is mozog, legalább nem a mi derekunk megy szét a pumpálástól, azt majd elintézi a mindennapi melózás is!
De még mennyire! Sõt, elvárható is lenne, hogy a lány is aktív részese legyen az együttléteknek, ne csak feküdjön mint egy darab fa.
eleg perverz, der nagyon tetszik :D
Imádják :-)) Fõleg, ha közbe mélyen a szemébe nézel és "mocskos "szavakat használsz, vagy le is foghatod a kezét vagy bekötheted a szemét is.
Bizony, bizony.Néha megvadulsz, te irányitasz kicsit mocskos szavakat sugsz éls ég a szemedben a vágy, kevés dolog izgatja föl öket ennél jobban!:)
nem minden fiú szereti a mocskos szavakat... persz mint lányokra (balfülbe szépszavak suttogása) vannak ilyen megindító dolgok (ezt mint fiú mondom) de az tény és való hogyha két egymás utáni aktusnál nem mosog a csaj a fiú 90% kidobja a csajt, mert a szex nam arról szól hogy a fiú ad, ad, ad, ad, ad, ad, ad, ad, és had a lány meg szétrakja lábát és fexik mint egy fatönk... a szex 2 oldalú dolog adsz és kapsz.... jobb lessz a szex, igaz elfogsz fáradni és ömleni fog belõled a víz de megfogja érni....
De s szex hogyha mint egy fa vagy akkor nem is jo.Nem éri meg azért nekikezdeni hogy a másiknak jo legyen, mert csak magadban csalodsz neked lesz rossz érzésedés ebböl felbuzdulva te nem fogod annyit akarni a dolgokat.
Szeretem igen.
Jóból is megárt a sok xD
"...ha csak úgy folyik belõle..." - ez mókásan hangzik. :) Mit értesz az alatt, hogy "csak úgy"? Én azt szeretem, ha nagyon nedves. Legyen szó pettingrõl, orális szexrõl, vagy magáról az aktusról. Minél nedvesebb, annál jobb! :) Kedves kérdezõ, fiú vagy, vagy lány? S hány éves vagy?
Nekem a barátom többször mondta már, hogy imádja, hogy ennyire benedvesedek, mert ez nem csak azt jelenti, hogy felizgultam rá, hanem könnyebb és fájdalommentesebb is az együtt elhuncutkodott idõ;)
y i love this én is mindennél amit ellehet képzelni imádom tényleg nyalás közben is vááh grr :D:D:D
nekem is azt mondja a pasim , hogy imádja hogy milyen nedves vagyok és totál beindul tõle:D

Pasik! Szeretitek ha egy lányon, esetleg barátnőtökön szexi, elegáns top van, csinos csat a hajában, finom arcpír?

szeretitek ha gyakran mosolyog egy lány, ha csillog a szeme, ha nagyon finom az illata, ha kacskaringó kusza fürtjei vannak

Legjobb válasz: Persze! Ez a pasik álma :-D Ha neked ilyen van megadod a számod? :-D

Persze! Ez a pasik álma :-D Ha neked ilyen van megadod a számod? :-D
hiába rendelkezik ezzel valaki, emellett lehet ronda. illetve ha nem illik a személyiségéhez úgymond a stílusához, kisugárzásához akkor is bénán néz ki. azt hiszem egyéne válogatja (mint kb mindent)
A kérdező hozzászólása: vannak jó szerkóim, de nem domina cucc vagy ilyesmi :) inkább a visszafogottabb, csinos elegáns és sportos cuccokat szeretem. Na meg ami kicsit goth beütésû :) amúgy van párom, neten nem szeretek telefonszámot kiadni :)
A kérdező hozzászólása: és nem göndör a hajam, inkább tépett, válig érõ aranybarna, de kicsit hullámosodik, kunkorodik
A kérdező hozzászólása: igaz, bár az hogy ronda valaki, az buta kijelentés, lehet valaki egy átlagos vagy szép nõre is azt mondja, hogy ronda, vagy nem az esete, valaki meg egy kevésbé szépre is azt mondja, hogy gyönyörû, szexi, jó a kisugárzása relatív
attól még az ember aki számára ronda a nõ (mert ugye az õ ízlésének nem jön be) öltözhet így, nem lesz jobb a véleménye róla. ez hogy relatív vagy sem, most felesleges.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!