Találatok a következő kifejezésre: A pasik pózban szeretik (6 db)

A pasik milyen pózban szeretik a legjobban?

meg ha mit csinál egy csaj

Legjobb válasz: Ez embertõl függõen, pl a misszionáris póz és a lovagló póz a nyerõ szerintem! Én lány vagyok, de ezek a tapasztalatok! És mondom emberfüggõ!

Ez embertõl függõen, pl a misszionáris póz és a lovagló póz a nyerõ szerintem! Én lány vagyok, de ezek a tapasztalatok! És mondom emberfüggõ!
Olvastam hogy állítólag a kutyapóz ...:p( csaj vagyok) Kinek mi...
Kutyapóz.És a Csaj háton fekszik, a pasi rajta, s a csaj lábai a pasi nyakában van-nem tudom hogy hívják ezt a pózt, de ezt is nagyon szeretik!:) Mindenki másképp szereti!Emberfüggõ...
Pasimnak is a kutya jön be legjobban, bár azt mondja mindegyiket szereti.
legjobban hátulról legalábbis az enyém...szereti ha ugy döfhet ahogy akar és közben marcangolja a popsimat....beleragad és õ a fönök...
Szerintem a legjobb mikor beleülnek és a lány felém néz, úgy lovagol rajtam, egyszerre látom a kéjt az arcán és õ is a saját tempóját tudja csinálni, de az is jó mikor a lány hanyattfekszik a lábait magamellé emeli vagy a vállamra teszi és szembõl megyek neki.
az EB pózt. A pasi fekszik, a casj rajta ül, mint egy normális lovagló pózban, de a csaj a hátát kidomborítja, és elõre hajol hogy a hóna alatt tudja nézni közben a férfi a meccset a tv-ben. :D

Fiúk, nektek mi lenne a vélemnyetek olyan csajról, aki bevállalós, de azt szereti ha a pasi mozog, szóval az ölben ülős, lovaglós pózt nem csinálja?

illetve arcraélvezést..nem

Legjobb válasz: Lusta? Amúgy meg van millió más póz... Ha csak ennyi baja lenne, simán beleférne :)

Lusta? Amúgy meg van millió más póz... Ha csak ennyi baja lenne, simán beleférne :)
Amíg nem a barátnõmrõl van szó, addig nem érdekel :) Ha meg igen, akkor gyakorolnánk, ennyi.
Ha nem megy, akkor gyakorólni kell! Régi igazság! Velem elboldogúlnál! Tanítanálak és gyakorólhatnál rajtam! F.
1.) nem értem ettõl mitõl lesz valaki jobb vagy sem. 2.) Ha szeretem a másikat nem igazán van olyan dolog amit kér tõlem és nem undorodnék tõle ne csinálnám meg. 3.) Még az arcra-élvezés azt mondom pornós kitaláció, de hogy nem lovagol. Bocs de ebben semmi logikát nem találok..
A kérdező hozzászólása: de én nem szeretem a lovaglót, mert leszóltak egyszer, azon kivûl nyitott vagyok szerintem még jobban mint kellene...de zavar hogy nem megy
kedves kérdezõ! a fiúk mióta szeretik , ha nem mozogsz, nem azt mondom egyszer összefutottam egy ilyennel, de ne legyél fadarab, az nem jön be, N
gyí, paci, gyí!
Miért tartod magad bevállalósnak. És egyáltalán nincs ölben ülõs/lovaglós pózolás ? Arcraélvezés hülye pornós szokás, engem nem izgat :)
ha mást jól csinál akkor bánja kánya
A kérdező hozzászólása: Azért nem lennék bevállalós mert nem szeretem a lovaglót?
Hát ez nem bevállalós, -inkább hagyós....
Sajnos, ha nem élvezhetek az arcára, akkor ki van zárva. Lehet bármilyen kedves, intelligens, szép, humoros, jófej, anélkül nem fog menni, nekem ez kell egy komoly kapcsolathoz. 22/F

Pasik, ti szeretitek ezt a pózt?

http://www.sexinfo101.com/sp_seesaw.shtml

Legjobb válasz: én szeretem,igaz a végén teszek egy párnát a derekam mögé mert elfárad :) amúgy nem rossz :)

én szeretem, igaz a végén teszek egy párnát a derekam mögé mert elfárad :) amúgy nem rossz :)
Én csaj vagyok, de nekem nagyon bejön!Imádom így csinálni.
Nem, mert így csak lassan tudom csinálni, márpedig az nekem kevés.
Nekem is bejön nagyon. :) 27/N

Pasik, amikor a csaj van felül, azon belül melyik pózt szeretitek?

Legjobb válasz: az mind1..szembõl.és hátulrol ülve ,guggolva is joo föleg ha joo a popsi ;)

az mind1..szembõl.és hátulrol ülve , guggolva is joo föleg ha joo a popsi ;)
õ, én szembõl szeretem :) 16/L
ha szembe van azt jobban szeretem, de ha nekem háttal az sem utolsó látvány :D
Ha a csaj nem ül vagy térdel le, hanem csak guggol fölötte végig, az nagyon izgató! :)
el nem birod kepzelni milyen jo erzes.
Fantasztikus érzés :$ én imádom , ezt a pózt :)
Ha szerencséd van, nem szembetûnõ. Nekem beszéd közben 2 fogam látszik, csukott szájjal mosolygok, nevetés közben látszik ugyan, de ott sem szembetûnõ.
3-as kicsit eltévedtél, nem a nyúl fogadról van téma.

Az a nagy helyzet, hogy szeretkezni szeretnék egy pasival (már nem vagyok szűz), mégis félek milyen lesz. Milyen póz a legcélszerűbb?

hogyan yo?

Legjobb válasz: Tudom,hogy elcsépelt de ne parázz.Ha totál ideg vagy abból nem sül ki jó.Ne gondolkozz csak érezz, figyelj minden érzékszerveddel a pasira,és önmagadra.A póz(ok) az adott pillanatban fog kialakulni.Szerintem a leérzelmesebb amikor a pasi van fennt,de az igazi amikor a nõ.De ez csak 1 vélemény . Hallgass meg mást is.

Tudom, hogy elcsépelt de ne parázz.Ha totál ideg vagy abból nem sül ki jó.Ne gondolkozz csak érezz, figyelj minden érzékszerveddel a pasira, és önmagadra.A póz(ok) az adott pillanatban fog kialakulni.Szerintem a leérzelmesebb amikor a pasi van fennt, de az igazi amikor a nõ.De ez csak 1 vélemény . Hallgass meg mást is.
Szia! Én fiú vok. Szerintem a misszionárius, vagy a lovagló nagyon jó. :)
általában a misszionárius a nyerõ ezekben a helyzetekben v ha te karsz vezetni lovagló.. jah én ne izgulj ha a barátod szeret akkor vigyázni fog rád... am nem értem h mitõl félsz ha már nem vagy szûz (ha az elsõ rossz élmény volt akkor semmi esetre se gondolj rá majd! nem tesz jót a hangulatnak)
A kérdező hozzászólása: Köszike
Ahogy összeszoktok, kialakul köztetek az összhang, teljesen spontán jönnek a testhelyzetek, meg ki is mondjátok a kívánságaitokat. Én legjobban szeretem ( szerencsénkre párom is ) a lovaglót, és azt is, ha a nõm hason, alattam, zárt combokkal, negyed óráig is el tudom húzni az orgazmus elõtti magasfeszültséget (közben õ 2-3-szor is sikolt). Õ szüléstõl KISSÉ kitágult, és ettõl az igazi, hogy NEM SZORÍT, mint elõtte. Soxor majd belehalok, de még mindig húznám az idõt, de aztán jön az "õsrobbanás" . . .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!