Találatok a következő kifejezésre: A pasik pózban (56 db)

Melyik a legjobb póz, amelyikben a pasi élvezi ha orálisan kielégítik? És mit nyalogassak, hogy még élvezetesebb legyek?

Legjobb válasz: hát érdekesen fog lehet hangzani, de nekem és barátomnak van egy ojan póz h : hanyattvágod magad. hasonlit a lovagló pózhoz, csak ö van fent, és kicsit elörébb. ö tud a térdén támaszkodni, és pont jo hejen vannak a testrészei, pont eléred.igy kézzel is rátudsz segiteni mert hát ott van minden "szem elött" és ha ojan a pasid, ö is el tud érni téged, csak hátra kell nyúlnia. na meg van a 69. nekem az is teccös, még ha ö nem is csinál semmit. :)

hát érdekesen fog lehet hangzani, de nekem és barátomnak van egy ojan póz h : hanyattvágod magad. hasonlit a lovagló pózhoz, csak ö van fent, és kicsit elörébb. ö tud a térdén támaszkodni, és pont jo hejen vannak a testrészei, pont eléred.igy kézzel is rátudsz segiteni mert hát ott van minden "szem elött" és ha ojan a pasid, ö is el tud érni téged, csak hátra kell nyúlnia. na meg van a 69. nekem az is teccös, még ha ö nem is csinál semmit. :)

Miért van az h lovagló pózba nem merek mozogni mert gáznak érzem magam h ott vonaglok a pasin?

Legjobb válasz: ... én az elsõ válaszoló vagyok, és nem igazán értem, mért lettem lepontozva, de mindegy... engem az zavar, ha ilyen pózban nincs rajtam melltartó. Pedig nem vagyok elégedetlen a melleimmel, csak szimplán zavar meg hülyén érzem magam.. de amúgy tényleg így van, hogy a pasiknak mindenképp tetszik, és elvileg odavannak ezért a látványért... És tényleg így próbáld! Csukd be a szemed, és élvezd. Valami zene a háttérbe..

... én az elsõ válaszoló vagyok, és nem igazán értem, mért lettem lepontozva, de mindegy... engem az zavar, ha ilyen pózban nincs rajtam melltartó. Pedig nem vagyok elégedetlen a melleimmel, csak szimplán zavar meg hülyén érzem magam.. de amúgy tényleg így van, hogy a pasiknak mindenképp tetszik, és elvileg odavannak ezért a látványért... És tényleg így próbáld! Csukd be a szemed, és élvezd. Valami zene a háttérbe..
Pedig a pasik szeretik.Nem rájátszott vonaglásra gondolok, hanem a tényleges élvezkedõsre egy kis nyögdécseléssel...Szeretik nézni az arcát a lánynak, a mellét stb.Szóval ne is gondolj arra h néz, hanem csak élvezd a dolgot.Csukd be a szemed, v nézz a szemébe..ah tetszik.Párszor lehet fura lesz, de utána ráérzel a dologra és tetszeni fog.
Arra gondolj, hogy közben néz, és TUTI tetszik neki, amit lát. Fõleg, ha még mozogsz is! Ha a hátadon fekszel, akkor nem sokat lát belõled.
Megértelek, néha nekem is furcsa, pedig 7 éve vagyunk együtt és nem vagyok egy gátlásos típus. Ez biztos vlm glonbális agymenés a nõknél... :-D De komolyra fordítva a szót: szerintem sok nõt ösztönösen zavar, hogy õ irányít ebben a pozícióban, és ezért érzi az egészet furcsának. Én elmondtam neki szex közben, hogy ez nekem így mennyire jó (így tudok a leggyorsabban elmenni) és õt is nagyon izgatja, hogy látja az arcomat, ahogy elélvezek. Ha nagyon zavar, hogy néz, akkor bevetem a melleim, amit õ szintén élvez, hogy "szem-magasságban" elõtte vannak. Egyébként meg nyugi, tuti imádja ...
Én is éreztem már így :) Engem mondjuk más is zavar ilyen pózba.... de próbáljátok csukott szemmel.. és csak az érzésre figyeljetek.
ez a dolog engem is aggasztott... bár mi még nem próbáltuk ki a barátommal, de pontosan ugyanígy érzek evvel kapcsolatban. Engem az zavarna a dologban, hogy folyton az az érzésem lenne, hogy figyel engem, dehát végül is ez a lényeg a dologban:) és szerintem egy idõ után hozzá lehet szokni:) és ha szereted a barátod, akkor megérdemel egy kis kényeztetést;) biztos õ is sokmindent megtesz érted:) eleinte lehet furcsa lesz, de a végén te is élvezni fogod hidd el;) bár sajnos ezt még nem tapasztalatból mondom:D ajánlom a félhomályt vagy a sötétet:) és ha felszabadultabb vagy lovaglás közben, akkor hihetetlen gyönyörben lesz része a pasidnak meg neked is;)
Megerõsítem, h abból a szögbõl esztétikus látványt nyújtasz :) Nagyon. Próbáljátok meg sötétben vagy gyertafénynél.
jajj lepontoztak, anyu úgy félek a sötétben! LOL
szerintem hagyd a picsába ezt a szex dolgot, és legközelebb ne finj akkorákat a retyón!
A kérdező hozzászólása: mi zavar még téged??
Ha felvagy izgulva teljesen, ne hagyd, hogy ez zavarjon. Elrontja az egészet. Gondolhatod neki is hogy röcöghetnek a hájai amikor rajtad van... ez ugyanolyan. De a pasiknak ez jó látvány, hogy láthatják... Sõt közben kényesztetik is a melled (a többség..) és az tök jó tud lenni:) Próbáld meg feloldani a gátlásaid! Sok sikert hozzá:)

Csajok mi a legjobb póz h elmenjetek? Kipróbáltam már sok pózt. PlS azt a pózt írjátok le ahol legjobban eltudsz élvezni, pasik is írhatnak, hogy a csajuknak melyik jött be legjobban.

Legjobb válasz: Barátom ül, én meg úgy lovagolok rajta ez általában ilyen max tíz perc és OOOH IGEN :D. De sima misszionáriusban is el tudok menni vagy ha fekszik és én vagyok fölül. Szerintem azért mert itt hozzáér a csiklóm a testéhez, és izgatja. 20L

Barátom ül, én meg úgy lovagolok rajta ez általában ilyen max tíz perc és OOOH IGEN :D. De sima misszionáriusban is el tudok menni vagy ha fekszik és én vagyok fölül. Szerintem azért mert itt hozzáér a csiklóm a testéhez, és izgatja. 20L
minek a rövidítése a PIS? O.o
13:22 PLS kockanyelven Please, vagyis kérrlek/kérem ;) Egyébként pedig a válaszom kutyus, mégpedig kitolt fenékkel, összezárt lábakkal, úgy hogy közben lehasalsz (mármint a lány). Elõször is, az összezárt lábak miatt, olyan érzés, mintha szûkebb lennél/vastagabb lenne a barátod, másodszor pedig a barátod heréje így ingerli a csiklódat is. Egyébként erre az egyik szabad keze is tökéletesen megfelel, de sajnos nem mindenkinek jut eszébe "kombózni" szex közben. A legtöbb pózhoz a feleknek nincsen szüksége a nyelvére, és sokszor van szabad keze, ezen belül a szavak, nyögések is varázslatos erejûek lehetnek a csajszinak legmegfelelõbb légkör megteremtéséhez, nem is beszélve a lehelet hõjérõl a bõrén... Ha több erogén-zónát ingerlünk egyszerre, (Hogy csak néhány példát felhozzak: hüvely/csikló/mellek/poci/nyak/fül/száj/belsõcomb/esetenként végbélnyílás/és a bõr általában) a hatás általában intenzívebb. ;) A szex mûvészet, tudomány és szenvedély egyben. Senki nem mondhatja azt soha, hogy profin csinálja, mert mindig lesz mit tanulni, kitalálni, újítani, dobni rajta. Aki ezt nem képes észben tartani, az önzõ, buta és magától dob el nagyszerû lehetõségeket. :P
Asztalon jóóó :D Misszionárius póz az egyik kedvencünk bnõmmel úgy, h nem csak ki-be, hanem össze-vissza, h izgassam a csiklóját is, valamint az összes olyan póz, ahol hátulról hatolok be és kézzel tudom izgatni a csiklóját.
kutya póz az asztal az jó:)
A kérdező hozzászólása: Asztalon csinálta már valaki? Kutyapóz az tényleg jó, de van amikor nem tudok ott elmenni..
kutyapozban erzi a legjobban a farkamat, vagy ugy hogy o oldalt feksik en meg fogom a labat es elorrol nyomom. 21/f
ha hanyatt fekszek és õ mellettem kézzel izgatja a csiklómat. De mostanában még ettõl sem tudok elmenni.
Mi az a PLS?
pis a pisisex rövidítése
A kérdező hozzászólása: PLS* akart lenni bocs.
misszionárius, lovagló, kutya

A pasik milyen pózban szeretik a legjobban?

meg ha mit csinál egy csaj

Legjobb válasz: Ez embertõl függõen, pl a misszionáris póz és a lovagló póz a nyerõ szerintem! Én lány vagyok, de ezek a tapasztalatok! És mondom emberfüggõ!

Ez embertõl függõen, pl a misszionáris póz és a lovagló póz a nyerõ szerintem! Én lány vagyok, de ezek a tapasztalatok! És mondom emberfüggõ!
Olvastam hogy állítólag a kutyapóz ...:p( csaj vagyok) Kinek mi...
Kutyapóz.És a Csaj háton fekszik, a pasi rajta, s a csaj lábai a pasi nyakában van-nem tudom hogy hívják ezt a pózt, de ezt is nagyon szeretik!:) Mindenki másképp szereti!Emberfüggõ...
Pasimnak is a kutya jön be legjobban, bár azt mondja mindegyiket szereti.
legjobban hátulról legalábbis az enyém...szereti ha ugy döfhet ahogy akar és közben marcangolja a popsimat....beleragad és õ a fönök...
Szerintem a legjobb mikor beleülnek és a lány felém néz, úgy lovagol rajtam, egyszerre látom a kéjt az arcán és õ is a saját tempóját tudja csinálni, de az is jó mikor a lány hanyattfekszik a lábait magamellé emeli vagy a vállamra teszi és szembõl megyek neki.
az EB pózt. A pasi fekszik, a casj rajta ül, mint egy normális lovagló pózban, de a csaj a hátát kidomborítja, és elõre hajol hogy a hóna alatt tudja nézni közben a férfi a meccset a tv-ben. :D

Hogy vegyem rá a pasimat, hogy ne csak unalmas pózokba csináljuk?

Mostanában elég unalmas a szex mert nem hajlandó 3-4 pózon kívül másba csinálni és általában az ágyban szoktuk ami megint unalmas ,már egyszer mondtam neki de semmi változás.

Legjobb válasz: Fogalmam sincs.....az én párommal sokfélét csináltunk és nem csak ágyban hanem körbe keféltük az egész lakást..lépcsön felfele menet, kádban, konyha asztalon egyebek. Ha valaki szeretné kívánja akkor az jönne magától ha nem akkor nem tudom mit lehet tenni. Kérdezted, hogy nem izgatná e más póz vagy esetleg egy knyha asztal!? :D 22L

Fogalmam sincs.....az én párommal sokfélét csináltunk és nem csak ágyban hanem körbe keféltük az egész lakást..lépcsön felfele menet, kádban, konyha asztalon egyebek. Ha valaki szeretné kívánja akkor az jönne magától ha nem akkor nem tudom mit lehet tenni. Kérdezted, hogy nem izgatná e más póz vagy esetleg egy knyha asztal!? :D 22L
Ha nem tudod rávezetni, akkor simán mond meg neki ugyanazt , amit itt leírtál. Egy jó kapcsolatban a szavaknak is van jelentõségük, súlyuk.
Elõször dobd b a nõi fortélyokat, és próbáld rávenni. Pl. kezdj el vele huncutkodni a konyhában, vagy ilyesmi. Legyél határozott, izgasd fel õt, használd a fantáziád! :) Ha így sem megy, akkor pedig próbálj vele beszélni errõl.
#14: Ha velem játszaná meg ezt valaki, tény, hogy kiszállnék az ágyból, de csak azért, hogy az illetõt kicseszhessem az ajtón! Fontos a jó és nem érdektelen szex, de attól még nem kell tahónak lenni!
Jó kérdés. Valahogy mindig visszafejlõdnek vagy megállnak a fejlõdésben. Elõször vezesd rá ahogy mondták a többiek. Támadd le valahun de máshol mint az ágy. Az ágy közeliben se legyetek! De ha ez nem használ akkor mond neki: az ágyban U-NAL-MAS! De ha ez sem használ akkor ezt mond neki: Végre felpezsdül a szexuális életünk drágám! Megb*sz az unalom!
En igy szoktam (de pasi vagyok) "Szivem, lattam interneten egy pozt ami (ezert meg azert) jo. Este ki akarom probalni, igy meg ugy kell csinalni." Egyszer sem mondott nemet. Meg meg is mutathatod neki interneten.
Kérdezõ! Te milyen pózban szeretnéd és (vagy) hol?
Szegénykém. Mond neki, hogy ez már nagyon unalmas, és ha nem csináltok mást is akkor inkább ne is szexeljetek. Én végig kefélném még a világot is, de ahány csajom van mindenki csak a hagyományost szereti.
Mond meg neki hogy szeretnéd pl a konyhaasztalon. Vagy a kocsiban, motorháztetõn... :-)
simán ved le a ruháid és mond neki valami uj pózt csináltok most. ezt bármejik hejiségbe megcsinálhatod.
mindig csak ezek a felhasználónevek... :D
lassú vagy pedig ilyen névvel...
Ó, most látom, hogy Báró megelõzött... :P
az a baj, hogy rég óta együtt vagyunk és már mindent kipróbáltunk helyszínek, sok fajta póz csak most nem akarja .
egyszer 'támadd' le mondjuk a konyhában. Ha neked így uncsi ülj le vele és beszéljétek meg.
pasik a nyilt dolgokat ertekelik, semmi köntörfalazas, mond meg, hogy "igy tegyel magadeva", egyik sem fog nemet mondani, ha a csaj szexelni akar, raadasul valami perverzebb mint megszokott modon.
akkor fáj ha rágörcsölsz, és nem lazulsz el. Hidd el szeret, és vigyázni fog rád.
1.: muszáj volt ?:D tudod mennyire szeretem lecsapni az ilyen labdákat. hidd el 2 hét múlva elköltözik / meghal / nem lesz rád ideje. :D na jó nem. szóval: nem feltétlenül vérzel és nem feltétlenül fáj anatómia függõ + lehet már korábban átszakadt vmitõl a szûzhártyád nem kell rágörcsölni nem tudom mi lesz utána de az tuti h nincs olyan gyökér pasi aki ne lenne óvatos 1 szûzlánnyal. ami a pózokat illeti a misszionárius magától értetõdik ott neked nem kell túl sokat melózni adja magát 1. alkalomra v lovaglás ott meg te szabod meg a mélységet. de majd rájöttök 1ütt nem lövöm le a poénokat.
Majd akkor feküdj le vele, miután megtanultad leírni a légy szíves szót.
Ne engedd hogy párod teljesen beléd hatoljon szex közben és miszionális pózt ajánlom dolgozzon meg rajtad a pasi.És hirtelen szakítsa át a szûzhártyát mert ha csak feszegeti akkor annál jobban fog fájni ha hirtelen akkor csak addig érzel fájdalmat olyan szúró érzést. Maga az nem fáj hogy beléd hatol csak a széle egy kicsit meg ha a méhszájadat bögdösi ha van vagy 22 cm neki.

Fiúk, nektek mi lenne a vélemnyetek olyan csajról, aki bevállalós, de azt szereti ha a pasi mozog, szóval az ölben ülős, lovaglós pózt nem csinálja?

illetve arcraélvezést..nem

Legjobb válasz: Lusta? Amúgy meg van millió más póz... Ha csak ennyi baja lenne, simán beleférne :)

Lusta? Amúgy meg van millió más póz... Ha csak ennyi baja lenne, simán beleférne :)
Amíg nem a barátnõmrõl van szó, addig nem érdekel :) Ha meg igen, akkor gyakorolnánk, ennyi.
Ha nem megy, akkor gyakorólni kell! Régi igazság! Velem elboldogúlnál! Tanítanálak és gyakorólhatnál rajtam! F.
1.) nem értem ettõl mitõl lesz valaki jobb vagy sem. 2.) Ha szeretem a másikat nem igazán van olyan dolog amit kér tõlem és nem undorodnék tõle ne csinálnám meg. 3.) Még az arcra-élvezés azt mondom pornós kitaláció, de hogy nem lovagol. Bocs de ebben semmi logikát nem találok..
A kérdező hozzászólása: de én nem szeretem a lovaglót, mert leszóltak egyszer, azon kivûl nyitott vagyok szerintem még jobban mint kellene...de zavar hogy nem megy
kedves kérdezõ! a fiúk mióta szeretik , ha nem mozogsz, nem azt mondom egyszer összefutottam egy ilyennel, de ne legyél fadarab, az nem jön be, N
gyí, paci, gyí!
Miért tartod magad bevállalósnak. És egyáltalán nincs ölben ülõs/lovaglós pózolás ? Arcraélvezés hülye pornós szokás, engem nem izgat :)
ha mást jól csinál akkor bánja kánya
A kérdező hozzászólása: Azért nem lennék bevállalós mert nem szeretem a lovaglót?
Hát ez nem bevállalós, -inkább hagyós....
Sajnos, ha nem élvezhetek az arcára, akkor ki van zárva. Lehet bármilyen kedves, intelligens, szép, humoros, jófej, anélkül nem fog menni, nekem ez kell egy komoly kapcsolathoz. 22/F
:D Ez epic WIN! Amúgy szerintem ez a kettõ marad. esetleg még a francia.
kutyapóz?
Fordított lovagló?:D
Legyen egy jó napja a pasinak:DD 3-as voltam:D
öreges póz, vagymi, szóval oldalt fekve
PROSZTATAMASSZÁ!
kiflipóz
Voltam már ilyen helyzetben, igaz törésem nem volt, csak szakadás, de a fekvõgipsz stimmel. Csak orál volt, meg lovagló, ellenben k*rva jó volt :D
69

Annak a fajta "mozgásnak", póznak van vmi neve amikor a pasi fekszik a hátán a csaj rajta ül és csak a fenekét mozgatja fel le?

emélem érthető volt h mire gondolok, nagyon izgató :$

Legjobb válasz: A lovagló pózra gondolsz?:D 21/L

A lovagló pózra gondolsz?:D 21/L
Biztonságosan elhelyezkedik a nyeregben, hogy utána lovaglás közben nehogy leessen.
A kérdező hozzászólása: nem, nem úgy gondoltam, azt tudom. de úgy értem hogy a csaj elõredõl, és csak a fenekét mozgatva szerez örömet a pasinak, semmi mást csak a fenekét mozgatja. szóval nem is a póz a lényeg, hanem ez a fajta mozgás. van ennek valami neve?
A kérdező hozzászólása: ilyesmire gondoltam, nemtom linkelhetek-e ilyet de hát mindegy:) http://static.gifland.us/files/2012/05/21/1278765175769.gif
nyelvtan: lesz, le lehet úgy mozogj, ahogy neked is jó. legyen rajtad sarkantyús csizma, úgy az igazi a lovaglás.
Lehet lassabban is azt te érzed, h fogod bírni ha meg már nem bírod hátradõlve is csinálhatod még jobb mint a sima lovaglás és kényelmesebb is. Mivel elsõ lenne ha nagyon megerõltetõ már akkor szólj neki , h most vissza misszionáriusba és ennyi szerintem:)
A kérdező hozzászólása: koszike a tanácsokat
Természetesen lehet lassulni közben, de te fogod érezni neked hogyan jó és úgy csináld, hogy mindkettõtöknek jó legyen.:) 26/l
A kérdező hozzászólása: és honnan fogom tudni hogy neki mien sebeségg a jó ? de én amugy még soha nem mentem el :/ ezért nem tudom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!