Találatok a következő kifejezésre: A pasik orális szex után, (2 db)

Orális szex után! Miért van az, hogy ha szájba élvez pasi utána nem csókolózik, sőt undorodva esetleg kiküldi csajt fogat mosni, de ha kinyalja pasi, akkor utána a csaj simán csókolózik?

Ugyanaz: pasi íze , csaj íze :)

Legjobb válasz: Azért mert a pasiknak addig nagy a szája, míg nem nekik kell nyelni a cuccost. A nõktõl némelyik elvárja, hogy engedje a szájába élvezni, nyelje is le... Persze, hogy ugyanezt õ tegye meg? Az már undorító...Ilyenkor kell megkérdezni tõle, hogy nos, még mindig akarod, hogy hagyjam és nyeljek, vagy megérted miért nem szeretném? Szerencsére azért vannak olyan pasik, akik nem erõszakoskodnak és megértik, hogy ettõl még ugyanannyira szereted a párod. Csak egyesek felfújják a dolgot, hogy nem fogadod el a párod blablabla...

Azért mert a pasiknak addig nagy a szája, míg nem nekik kell nyelni a cuccost. A nõktõl némelyik elvárja, hogy engedje a szájába élvezni, nyelje is le... Persze, hogy ugyanezt õ tegye meg? Az már undorító...Ilyenkor kell megkérdezni tõle, hogy nos, még mindig akarod, hogy hagyjam és nyeljek, vagy megérted miért nem szeretném? Szerencsére azért vannak olyan pasik, akik nem erõszakoskodnak és megértik, hogy ettõl még ugyanannyira szereted a párod. Csak egyesek felfújják a dolgot, hogy nem fogadod el a párod blablabla...
Mi csókolózunk utána ... szeretjük egymást és nem csinálunk belõle problémát...
Micsoda feminista hölgyek vannak itt tisztára fel vannak háborodva... :D Én személy szerint soha nem vártam el a barátnõmtõl sem azt, hogy a szájába élvezhessek (egyszer fordult elõ és baleset volt) sem azt, hogy lenyelje. Én nem akartam soha erõltetni utálom az általánosításokat...kérlek titeket vonatkoztassatok el attól, hogy minden pasi...trallallalla. Hozzatok egy konkrét példát. Amúgy meg én nem értem, akkor egyszer mikor véletlenül úgy alakult én nekem semmi bajom nem volt a csókkal. Én simán megcsókoltam a barátnõmet pedig nem köpte ki. sõt õ is érezhette az ízét a számban. Nekem valahogy bejött ahogy keveredett...de ez csak egy vélemény. Magát a dolgot nem tartom undorítónak. Amúgy millió praktika van arra, hogy a sperma ne legyen rossz ízû.
Üdítõ kivétel vagy! A legtöbb ember itt arról ír, hogy mi legyen elélvezés után, zsebkendõ vagy törölközõ. Komolyan mondom, nem értem néha miért undorodnak az emberek a saját és partnerük testétõl. Egy egészséges ápolt ember mindehogyan vonzó. Egy szeretkezés után pedig a "termékek" szerintem a szex és a szenvedély jelei. Én imádom a nõbõl kinyalni a nedvességet, hiszen õ ajándékozott meg ezzel. Én váltottam ki belõle, ezt én kaptam tõle. Ezzel jelzi, hogy mennyire szeret. Ugyanez a helyzet a pasi élvezésével is. Szerintem egy csodálatos dolog elélvezés után összebújni és dörgölõzködni. Orális szex után csókolózni meg fõleg. Örülök, hogy ilyen szempontból nyitott vagy.
Egy nõt kinyalni? Apám nem vagy 100%os ha ez neked gusztustalan :D Én akkor is megtenném a nap bármelyik szakában ha tudnám, hogy utána a nõ bevágja a szunyát minden komment nélkül. Már ne is haragudj de abszolút nem gusztustalan, és szerintem eszméletlenül jó érzés mikor a nõ zihálva könyörög, hogy ne hagyd abba és remegve élvez el mikor a két lába között vagy...hát én ebben nem érzek semmi undorítót szóljatok rám ha én vagyok a hülye :D
Én eddig csak olyan pasival voltam, aki bizony utána is lesmárolt, nem is akármilyen hévvel. És valahogy nem tudom, hogy lehet nem szenvedélyesen csókolni azt, aki kielégít. Sõt, 80% orálisan elégített ki ha elõttem ment el - bennem.
Én férfi vagyok és mindig is akartam csinálni, de nem találkoztam olyan nõvel aki hajlandó lett volna rá. Ne általánosítsunk kérem. Egyébként angolul van neven is: snowballing. Az a tevékenység, amikor a férfi beleélvez a nõ szájába, nem nyeli le és aztán csókolóznak úgy, hogy oda-vissza passzolják egymásnak. Minden bizonnyal most van aki felhördül, hogy ez milyen undorító gusztustalan, stb... Hát igen. Viszont egy nõ szájába élvezni nem gusztustalan? Vagy egy nõt kinyalni nem az? Szóval ennyit errõl.
Azért, mert 1 fasz. Mondjuk olyan lányt még nem láttam, aki utána csókolózni akart volna (szal te is fura vagy) de õ meg 1 fasz. :P
Hát szerintem ez a képzeleted szüleménye, vagyis a pornó filmekbe ez van! Én mindig csókolózok a barátnõmmel, utána, és a haveri társaságomban is így van ez! Nem hallottam még olyat hogy valaki nem csókolózik utána, de pornó filmbe már láttam! Amúgy a barátnõm is ha lenyelte iszik 1 pohár innivalót és úgy folytatjuk de van mikor nem nekem semmi bajom vele... Ha neki sem..
A kérdező hozzászólása: csak mégegyszer jelzem: ez egy felvetés volt! én imádom, ha a számba élvez pasi (vagy mellemre, vagy puncimba, vagy hátamra, vagy popsimra/ba...mert szeretem) és ha szeretem, akkor vele bármit :)
A kérdező hozzászólása: hohoó! nem magamról írtam! mert én engedem, hogy számba élvezzen és utána nem erõltetem a csókot, de ha kinyal én nem küldöm el fogat mosni, hanem simán csókolózok vele! csak érdekes szerintem ez a felvetés :)
A legtöbb ember álszent, ezt azért ne felejtsük el!Sajnos ez az általános tendencia. Én is imádom ha belém, rám..stb. A számba nem mindíg..:) Az a pasi meg aki ilyet tesz, az tényleg egy f.sz!!!Örüljön, ha a barátnõje lenyeli neki!
Nem tudom az én barátomnál nem ilyen súlyos a dolog, de õ sem szereti érezni a saját ízét, ezért általában iszom egy pohár vizet és utána. De nem kényszerít fogmosásra, meg ilyenek, szimplán megteszem, hogy jobb legyen neki :P
Én is szeretem, ha a számba élvez el a pasim... de sajnos annyi jön ki mindig, hogy majd megfulladok... Ezen jót röhögünk mindig... de tényleg alig kapok levegöt!!!!. Jöhetnének tippek, hogyan kellene ezt úgy csinálni, hogy "gyors" legyen a megoldás?

A pasik az orális szex után, miért nem hajlandóak megcsókolni a lányt?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire komoly a kapcsolat,mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm,aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket,mindet megtehet velük,de nem csókolja meg,mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó,de csak ha igazi,erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.

Velem is történt már ilyen NAGYON KIAKASZTÓ eset. ÉN SEM TUDOM MEGÉRTENI, hogy ha már lenyelem a spermáját (ami azért nem olyan természetes sztem, sõt sokan undorodnak tõle), akkor õ uátna miért nem csókol meg egy jó ideig? Én sem értem komolyan, h miért undorodnak a saját spermájuktól. Ha meg igen, én miért is nyelem le? Én azt mondom, hogy ha megtörténik, csak azért is smárold le, vagy mond meg neki, h ilyen nem többet nem lesz. Mondjuk a kérdésben csak sima orális szex van, vagy konkrétan szájba élvezés is? Mondjuk az is érdekes, h miért vannak pasik, akik simán hagyják az orális szexet, õk meg nem csinálják???
Elottem levo hozzaszolonak: ja sajnos vannak ilyen pasik. nekem az egyik hapsim volt ilyen h o elvarta h en kielegitsem oralisan (mondjuk azt nem engedtem neki h a szamba elelvezzen, bar elakart) - de o sosem elegiett ki oralisan. Aztan egyszer rakerdeztem h akkor ez most h is van????? erre azt valaszolta h o arra keptelen h puncit vegyen a szajaba az olyan gusztustalan. Na erre en kiakadtam h az nem gusztustalan h nekem meg kukit kell a szamba vennem... erre valasza az tiszta. na aztan mondtam ide figyelj ha te sem en sem. a kapcsolat nem is tartott soka es a sexualis elmenyek is befolyasoltak. egybekent a srac idos szulok altal felnevelt igaz nem egyke de testvere es o kozte 15 ev korkulonbseg van, es tisztasagmanias, a kolotyora is ugy ult le h letorolte a wc deszkat pedig egyedul lakom a hazban ket klotyo is van es fertotlenitve van midnen nap tehat azt sem lehet mondani h 10 hasznaljuk es nem hygenic. meg szeretkezes utan rogton lefurdott amivel meg semmi gond de utana a kukijat betekerte WC papirba mert h meg utana is valadekozhat es az milyen undorito h az alsonemube megy. ilyet en meg akkor lattam eloszor... szoval vannak hulye pasik!!!!!
Elvárja hogy a lány nyelje le, aztán meg nem csókolná...ilyen is van.A barátom éppen azt élvezi ha utána csókolgathat.Az uccsó válaszadónak:kívülrõl megtörlöd a szád, és belülrõl???Végülis a lényeg belül van nem?Aját magától undorodik talán.Nem tudom igazság szerint, de nagy barom aki utána nem csókolózik :D
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat, mert ha csak szexre használja akkor nem fogja.Van egy ismerõsöm, aki sok nõt kihasznál tárgynak tekinti õket, mindet megtehet velük, de nem csókolja meg, mivel úgy viselkednek mint a k..vák úgy is bánik velük.De amikor szerelmes volt akkor még a spermát amit a lány nyalt le róla azt is átlehetett csókolni a szájába.A legtöbb férfi sokmindenre hajlandó, de csak ha igazi, erõs szerelmet éreznek.Én ezt tapasztaltam.Akivel csak szórakoznak azt lealázzák.
Az én páromnak semmi kifogása nincs ellene (teszem hozzá, azért nem csurog a számból!), sõt még magához is húz és hosszan csókolgat!
hát én ilyet még nem hallottam, az én barátomnak ez ellen semmi kifogása, Sõt! Amint befejezi, vagy akár én, mindig megcsókol:D egyébként kérdezd meg a barátodtól õ miért nem akarja
azért, mert nem akarja a saját ízét érezni a szájában...
Ijet én semhallottam. mit hisz a srác? hogy a csajnak jobb? ez abszurd, és hülye dolog. Mi csókolozunk sex körzen (orál) és egyépként is. Mi lenne nem jó abban? az íze, ÉS?? kit érdekel az olyankor...
Legyen ott egy törölközõ, vagy zsepi és törölje meg a száját és mindjárt más. Párommal mi is szerelemkendõt alkalmazunk, és igen, oralitás után megtöröljük a szánkat, mielõtt csókolóznánk.
Ez baromság én is mindig megcsókolom a barátnõmet, sõt fordítva is, ha én török fel a lábai közül mint a talajvíz akkor is az elsõ dolog h megcsókolom és szerintem szimplán hülye aki ezt nem teszi meg! Szerintem amúgy kimondottan izgató íze van a két dolognak ha keveredik :)
szia, nekem nem okoz gondot h megcsókoljam a barátnõmet, miután beleélveztem a szájába. szerintem ez természetes. õ is megcsókol miután a punciját nyalogattam.
Még annyit a fentiekhez, hogy most így 45 évesen már nem is kívánok ezen változtatni, szerencsére a párommal ebbõl a szempontból is összepasszolunk.
A válaszokat olvasva látom, hogy a többség nem undorodik az orális szextõl. Én a kisebbséghez tartozom, nem tudnám a számba venni senki péniszét, még ha szeretem is az illetõt, de tõle sem várok hasonlót. Nem tehetek róla, és undorodom ettõl, a spermától meg mégjobban. Nem csoda, ha a pasi is utálja a sajátját is. De akkor ne várja el lánytól, hogy ezt szívesen csinálja. Egyébként õ viszonozza a francia csókot?
az utolsó hozzászólás megmosolyogtató :) nem bántás csak érdekesnek tartottam
A kérdező hozzászólása: Nem velem történt a dolog, hanem egy barátnõmmel. Csak elgondolkodtatott. Kicsit megalázónak érzem a dolgot. Nem akarja érezni az ízét... A lánynak sem kellemesebb sztem.
Én mindig megcsókolom a barátnõmet utána, szerintem ezzel semmi gond! Különben is, ha valaki ilyenkor tud gondolkozni, hogy így undorító meg úgy undorító az nem is élvezte igazán!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!