Találatok a következő kifejezésre: A pasik orális szex (47 db)

Szûz lâny vagyok. A pasimmal orális szex volt. Volt orgazmusunk is. Még szûz, érintetlem vagyok?

fiuk,szex

Legjobb válasz: Miért b*sznak olyankor akik azt sem tudják hogy mi az a szex? -.-"

Miért b*sznak olyankor akik azt sem tudják hogy mi az a szex? -.-"
Te tudod h mi az a szex...meg szüzesség.... Menj vissza tanulni...ne szexelj, mert ebbõl lesznek az olyan porontyok akiket mi tartunk el.
Ha csak orál volt akkor igen :D
Csabika te fiú vagy, nem tudtad?
bevágta a lopmpit vagy nem?
A kérdező hozzászólása: a lompos a szâmban volt
azért az érintetlen kifejezést nem használnám a helyedben... :D
A szüzesség csak egy állapot. Nagy valószínûséggel már nem vagy szûz (nincs meg a szûzhártyád), mert a lányok többségének sport, vagy más aktivitás révén már jóval azelõtt kiszakad, hogy szexelnének. Viszont szexelni már szexeltél, tehát "lelki" értelemben abszolút nem vagy szûz.
nem szexelt, csak cummantott.

Mi jön be a legjobban a pasiknak orális szex közben?

A barátom azt mondja jól csinálom és élvezi, de én szeretnék vmi újjat csinálni vele, hogy mégjobban élvezze! Szoktam kézzel, szájjal, egyszerre mindkettöt! Kérlek segitsetek és irjátok le ti, hogy szoktátok! Vagy pasik ti, hogy szeretitek legjobban...

Legjobb válasz: Én pasi vagyok és ez 1 nagyon jó dolog :P Ha igazán nagy örömet akarsz neki okozni akkor sokáig húzd az idõt és csak kínozd. Fél óra után pedig kezdj bele az irgalmatlan vágtába és hagyd hogy a szádba menjen. Sztem ennél többet lehetetlen adni mert ez isteni. Próbáld bekapni ameddig csak tudod és szívd közbe. Imádom ha barátnõm így csinálja.

Én pasi vagyok és ez 1 nagyon jó dolog :P Ha igazán nagy örömet akarsz neki okozni akkor sokáig húzd az idõt és csak kínozd. Fél óra után pedig kezdj bele az irgalmatlan vágtába és hagyd hogy a szádba menjen. Sztem ennél többet lehetetlen adni mert ez isteni. Próbáld bekapni ameddig csak tudod és szívd közbe. Imádom ha barátnõm így csinálja.
én pár taktikával megpróbálok segiteni neked(nekem bejött) én 1kicsit szoktam húzni a pasi agyát nem csak ugy 1bõl rátapadok a vesszõjére és slussz...1-2 "fogás": elõször végig nyalom teljes egészében elõször jobb majd bal oldalt a vesszõt, mint 1 fini fagyit ugy 2X, de azt jó rendesen a tövétõl a makkig. majd a már nedves pénisz tövére fejezem a kezem, kicsit rányomom és úgy "csúsztatgatom rajta(a barátom élvezi), majd lehet 1kis pillangózás" a nyelved fegyével csapdosd végig a péniszt, mint 1 kis pillangó, de közbe használd a kezeid is, ne csak a himtagot kényesztesd közbe simizd a combját v vhol ahol élvezi..majd kezdheted a kezes, szájas" munkár , de csak kreativan azt is, hol gyengébben és lassabban hol erõsebben és gyorsan és közbe még pluszba amikor a szádba van akk is játszhatsz a nyelveddel vele, szivogasd kicsit a makkot stb...az én pasim amikor már látom h közeleg az orgi, azt szereti(én tapasztaltam ki) ha 1 kicsit a szabad kezemmel enyhén nyomom a picija alját, igy szte erõteljesebb(de lehet vkinél ez nem olyan jo, szal ezt csak megjegyeztem) sok szerencsét, jo játszadozást ui:lényeg h érezze h élvezed te is h juthatsz neki vmit kicsit finom hangokkal(nyögéssel)de tényleg csak halkan a tudtára adhatod, h. milyen jo õt kényeztetned9
Hát akkor most szégyenlnem kéne magam ugyanis az én páromat valóban felpürgeti, ha egy újjamat picit a popsijába dugom, az egész úgy indult, hogy tetszett neki, ha a herék alatt felfelé nyomtuk, aztán közeledett a popsi. Amúgy ennek a tudományos oka is van, ugyanis úgy felelé olyankor a prosztatát érjük, aminek az ingerlése számára izgatólag hat. De lehet ez csak épp neki jön be, én is csak a kedvéért teszem meg. Amúgy ha húzod kicsit az idõt, és úgy ott simogatod szerintem is tetszik nekik, ha lassan közeledsz, minhta nem is azt akarnád. Szokott neki tetszeni, ha közben foghatja a fejem, úgy kicsit irányít, de nekem is jó, mert segít, hogy tetszik neki, vagy úgy is szoktuk, hogy õ csinálja magának a kezével én pedig számmal neki... Ki kell tapasztalni, hajrá!
Fektesd a hátára, és oldalról közelítsd meg. Így õ is elér téged... a többit már rábízhatod. És persze nézz rá közben néha!
Az én pasim attól indul be, hogy miközben csinálom neki, magamat is izgatom, de úgy, hogy mindent lásson közben. Ettõl teljesen beindul és már nem is a számra vágyik... :)
ja meg ha megpróbálod tövig bekapni:-) azért meg ne fulladj közben:-)
A heréit is simogasd közben.Vagy a belsõ combját azt csípik.Elsõ válaszadó egy paraszt vagy.
én a nyelvemmel masszírozom folyamatosan, és a makkot a szájpadlásomhoz érintve csinálom. Ettõl teljesen beindul. Közben masszirozom a golyóit. Mikor már gyorsabban zilál, akkor a nyelvemmel csak a herére koncentrálok és vigyázok, h közben ne érjek a farkához, aztán kezdem elölrõl. Miután ezt megcsinálod néhányszor, sokkal nagyobb lesz az orgazmus.
nézz a szemébe, nekem az jön be közben:)
Ja igen és nézz a szemébe végig :) Az minimum a háromszorosára növeli az élvezetet :D
Ha lenyeled, nézed közben + mélytorok.
Deeptroat – mély torok
Az a pár percnyi csend... :) )

Ha elhaggya magát a pasi orális szex közben akkor élvezi?

Legjobb válasz: Nem elhagyja magát, hanem el lazul és k*rvára élvezi:DD csak nézd meg az arckifejezését..:DD

Nem elhagyja magát, hanem el lazul és k*rvára élvezi:DD csak nézd meg az arckifejezését..:DD

Ha a pasi orális szex elött megmossa a himvesszőjét, meg egyébként is ügyel a higiéniára, akkor a lány elkaphat vmilyen fertőzést tőle?

Nem Aids-re gondolok, hanem "egyszer?" streptococcus, vagy staphilococcus bakteriumokra, ugyanis ezekre vagyok érzékeny. a baratomnak nincs ilyenje, legalabbis nem a megengedett mennyiségen túl (mivel mindenki tudja, h ezek mindenkinél jelen vannak, de nem mindenkinel szaporodnak el es okoznak tüneteket).a válaszokat köszi

Legjobb válasz: simán. Max ha kifõzné akkor talán nem :D pl herpesz

simán. Max ha kifõzné akkor talán nem :D pl herpesz
HPV-t sajnos bõrön keresztül is el lehet kapni. Sajnos még gyógyíthatatlan néhány fajtája :-(
Ne parázz ezen. Ha lenne is rajta egy-két nem veszélyes baci, a szájban van annyi védekezõ mechanizmus, hogy semlegesíti, elnyomja azt a kis mennyiséget, fõleg ha a barátodnak nincsenek a normál határ felett.
Csinálj neki egy szendvicset.
A kérdező hozzászólása: istenem. nelegyél ennyire vicces kedvedben légyszi :) ilyenre nagyon nem vagyok kiváncsi
Háát pedig a szex elõtti kényeztetés a sütõtehetségedtõl függ..;D
????? "....felizgatni az orális kielégítesen kivul...." A felizgatás nem kielégités!!!!!
Ha egymás után kétszer szopod le.
Nna, írok valami komolyat is. A legtöbb pasit már úgy is fel lehet izgatni, ha hozzá sem érsz. Öltözz szexisen, táncolj, simogasd magad elõtte, suttogj a fülébe malac dolgokat (mit akarsz vele csinálni, mit szeretnél, ha veled csinálna). Ahogy a nõknél sem csak a puncinyalás az izgató, a férfin is van még néhány érzékeny pont, nagyjából ugyanott: nyaka, tarkója, füle, mellbimbója, hasa, combja, feneke, stb. Ha akár magában, akár orális szex közben máshol is izgatod, sokkal nagyobb hatást érhetsz el. Csak aztán vigyázz, nehogy aztán idõ elõtt elmenjen!:D

Öhm. Ez kinos de. Ha szakállas pasi orális szex alatt kidörzsölte a nunusom mit tegyek?

Sosem csináltam még szakállas pasival és ez odavágott... másnap bedagadt, csip szúr mint amikor lehorzsolod a térded, csak ez "ott" van, és folyásom is van t?le már a nacimon átütött úgyhogy betétet kell használnom, ne történjen ien velem mégegyszer...Várjak pár napot mig elmúlik?? vagy menjek vele dokihoz valami nyugtatót kérni? Valaki járt már így??? Lécci HELP ME!!!! 18/L

Legjobb válasz: Kamilla tea?

Kamilla tea?
Bár így jobban belegondolva a folyás inkább arra utal, hogy beszedtél valami fertõzést (mosott fogat elõtte?). Fõleg, ha olyan intenzív a folyás, ahogy írod. Biztos kívül viszket, nem inkább egy kicsit belülrõl jön?
Mekkora szakálla volt?Ha hosszú akkor véletlen nem 1 csövessel feküdtél le?Mert akkor tuti, h fertõzés xD(Már bocs.)
Kamillás lemosás körömvirág krém és a végén púder hogy ne dörzsölõdjön annyira. Ha pár napon belül nem javul, orvos.
gépzsír powa!!! by TheMentalist
A kérdező hozzászólása: ez állat kommentXD bár nem segitXD de kösz:D legalább nevetek is rajtaXD
Növessz szakállat, és dörzsöld vissza.
Gép Pö Zsír
neogranormonnal kezeld ha ki van dörzsölve, az jó hámosító, pikk pakk begyógyul!
Sztm is Neogranormon.csodakat muvel! a kisfiam terdet 1-2re helyrehozza, ha elesik es kipirosodik neki.
hát igen...a pinakefe megtette hatását FUCKYEAH RULEEZZZZ
A kérdező hozzászólása: a hormonok... a kis szemetekXD... köszike... egy fokkal nyugodtabb vok:D
A kérdező hozzászólása: és ha aza kérdés.. h ha most életemben elösször feküdtem le szakállassal, és mégis voltpasim.. az a helyzet h lenyirtuk a haját 0-ással egy kisebb üzemi baleset miatt és h ne legyen annyira csupasz a szakállát megnövesztette:D kemény:D ez a pasi jut róla eszembe egy járékból:D: http://cubemedia.ign.com/cube/image/djv_033103_gcn_in01.jpg
Óh, szerintem akkor a hormonális szint változás miatt lett erõsebb fehérfolyásod, (fogamzásgátló abbahagyása)az elmúlik, rendbej jön:) A testápolót próbáld, amint írtam, a hintõpor nagyon szárít, a baba testápoló viszont puhít:) Timi:) 23/L
A kérdező hozzászólása: a körömvörgosnak irtasm akkor h utolsó de mire megirtama választ jött mégegy ami szintén joh:) nem hiszem h fertõzés, régóta barátom, nem az elsõ alkalom h együtt voltunk és ismerem a higiéniai szokásait.. de ha mindenképp nem javul hétfõn irány a nõgyógyász:)
A kérdező hozzászólása: hát mondom csak orális volt és a hüvelyem környékére sem ért hanem a csiklómat izgatta úgy h rácuppant szinte.. és igy csak a csiklóm és a szeméremajkaim dagadtak be.. viszont most hagytam abba nemrég hétfõn a fogamzásgátló gyógyszert lehet hogy a folyás attól van.. az utolsó kommentelõnek köszönöm, ezek pont mind vannak itthon... hintõporral lekezeltem már az elején.. lehet h attól leheta folyás? hm... mert csak h azzal lekentem... nem csövessel fuj... mien gusztuzstalan ez.. (egy csövest a szagról is fellehet simerni) és az õ lakásán voltunk... kb 1 cm neki a szakálla, és igazitott volt, kisebb mintával... de pont van alakitva körszekáll a szája körül szal eléggé érintkezett.
1.Ha ezzel a pasival akarsz maradni esetleg, akkor mondd el neki zavar a szakállad:) A 2.dolog a folyásról:semmi köze a szakállnak a folyáshoz max. fertõzésed van, lehet nem a pasitól, hanem uszoda, idegen wc stb.Orvoshoz csak akkor menj, ha a pisilés csíp vagy pl.erõteljesen viszket a nunid" 3.Amit pedig a kiütések ellen tehetsz:ha nem hordasz addig pl.farmert, mert az jobban kifogja dörzsölni, olyan ruhába légy ami levegõzik, szoknyát írnék de itt most hideg van:) én szerintem baba testápolóval ha többször kened naponta, akkor puhul a bõröd és hamarabb gyógyul:)
A kérdező hozzászólása: Jelenlegi helyzet... a folyás elmúlt, úgyhogy a gyógyzser abbahagyása miatt lehetett.. a bõrpir még megvan de már csak mozgás közben meg ha valami odaér akkor csip:) asszem javulok:)

Egy pasinak bejön, ha a barátnője orális szex közben ezt csinálja?

pénisszel tele szájjal énekli: "itt a kenyér, itt a só, hurkát enni qrvajó!"

Legjobb válasz: összeszarnám magam a röhögéstöl :D

összeszarnám magam a röhögéstöl :D
A kérdező hozzászólása: a kérdés sajnos komoly
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`...
no comment
inkább mond azt közbe hogy KAMCSATTKA :D biztos díjazni fogja :D
XD hát bitos nevetnék, de rendszer ne legyen belõle
Aha, flash lehet. :-)
Jézusom... nem teljesen elrontana mindent :D Szerintem egyre mélyebben dugnám le neki a torkán aztán amikor végzett otthagynám.
Hát én ilyen idiotát ott hagynék!!!Az ilyen nem együttlét:(
Elég paraszt. Elõször elröhögném magam, de utána úgy megszopatnámám, hogy nem tudna énekelgetni.
Hát nekem nem nagyon jönne be :D Bár biztos nevetnék rajta, de amúgy bizarr...
szerintem sokkal jobb ha fogazol.azon jobbat fog röhögni
Elég kicsi lehet a farkad, ha orális szex közben, érthetõen tud énekelni.....

Pasik! Milyen a jó orális szex?

Pontosabban szólva, hogyan kell jól sz*pni? Milyen alapvet? hibákat követnek el a n?k? Mit?l mondjátok azt, hogy egy n? jól csinálja? Komoly, ismeretterjeszt? válaszokat várok.

Legjobb válasz: Ha az utolsó válaszoló hölgy, akkor letesztelném a tudását!

Ha az utolsó válaszoló hölgy, akkor letesztelném a tudását!
Nem te vagy az elsõ, akinek belinkelem, de remélem, te is hasznát veszed. ;) - legyen valami elõjáték, például haladj a szájától lefelé végig a testén, és úgy érj el a péniszéhez - elõször csak nyalogasd a makkot, aztán fokozatosan vezesd be a szádba az egészet - bõ nyállal csináld végig - használd a nyelvedet is szorgalmasan közben, akkor is, amikor már a szádon belül van - szívogathatod finoman - találd meg a számára ideális ritmust, amivel mozgatod a fejedet - ha igényli, foglalkozz a golyóival is, nyalogassad, szopogassad õket - az elõzõ vonatkozik a herék és a végbél közti területre, azt is nyalogathatod - ha nincs ellenére, közben az ujjaiddal izgathatod a fenekét, akár be is dughatod neki óvatosan (lásd prosztatamasszázs-technikák) - ha tudod, engedd le egészen mélyre, a torkodba is (lásd mélytorok-technikák) - ha nem zavar, engedd, hogy a fejedre tegye a kezét, és finoman irányítson - a vége legyen mindig úgy, ahogy õ szeretné, ha pedig nem szól külön, akkor tartsd a szádban az élvezés alatt végig - amennyiben a szádba élvezett, nyeld le szépen - takarítsd le a száddal a maradék spermát a farkáról, és szopogasd még egy kicsit levezetés gyanánt, amíg igényli - a végén adj egy puszit a fütyijére, és köszönd meg neki, hogy kielégíthetted, vagy mondjad, hogy nagyon élvezted / finom volt / stb. :)
gyakorlat teszi a mestert, írj privit és gyakorolhatsz a farkamon
Igazából már az is tökéletesen elég, ha a lány kielégít orálisan, és látom rajta, hogy õ is vágyott erre. Eszembe sem jutna még a technikát is nézni, hisz magát a "szopást" is alig akarja a legtöbb nõ. De a kérdés ez: "Pasik! Milyen a jó orális szex?" Miért gondolod, hogy ez csak a "szopást" jelenti? A jó orális szex az kölcsönös, engem "leszop" a lány, én meg "kinyalom", én ezt is igénylem.
ösztönbõl, érzékien kell csinálni. meg nem szabad, hogy elsõre elmenjen, kínozni kell picit:)
Az én párom azt szereti, ha tövig beveszem a számba a farkát... kidugom a nyelvem és megnyaldosom közbe a golyóit... :) Imádja... de ezt sokat kell ám gyakorolni, de megéri... :) 24/L
Önbizalom fontos, jó tempó, semmi finyáskodás! És akarja élvezze a csaj!
nos, véleményem szerint is érzésbõl kell csinálni:D meg ha valaki igazán "nõ" akkor az tudja hogy mi a jó a partnerének :) továbbá csak annyit szeretnék elmondani , hogy mit az eleén írt vagy egy hölgy vagy egy úr.. hát valóban az a tökéletes szopás titka :) de a kínzás is belefér :P

Pasik! Milyen számotokra a jó orális szex? Írjátok le miket szerettek, milyen technikákat vessünk be, ami felkorbácsolja a vágyaitokat.

Legjobb válasz: egy barátom mondta hogy õ cuppogva szereti :D FIÚK AKIK OLVASSÁTOK írjátok le hogy ez mit takar ;)

egy barátom mondta hogy õ cuppogva szereti :D FIÚK AKIK OLVASSÁTOK írjátok le hogy ez mit takar ;)
nekem az tetszik a legjobban amikor a barátnõm erösen szivja a végét !:P az a legjobb :P szerintem ezt jó csinálnotok és a mélytorkozást!! és a végén mindig gyorsan csináljátok :P!!
"egy barátom mondta hogy õ cuppogva szereti :D FIÚK AKIK OLVASSÁTOK írjátok le hogy ez mit takar ;)" Na, akkor leirom... Lehet lepontozni! Szval a cuppogós azt jelenti, hogy bõ szájjal sok nyállal.Ienkor tud igazán cuppogni. Ugyanugy mint a punci, az is akkor cuppog mikor ki van tágulva, és levedzik rendesen. Magyarul a csaj fel van izgulva, kitágult, és eléggé benedvesedett.
Bocsi elírtam. Tehát bõ nyállal, szük szájjal.
(fiú vagyok) Gondolom akkor cuppog, amikor mindez megvan amit leirtatok, + még egy rendes adag vákumot is rábocsájt a szerszámra a hölgypartner, és idõnként kicsusszan az ajkai közül a munkadarab, vagy egy kis levegõ megy itt-ott be. Na én csak álmodozom, mert a feleségem nem csinál orált...(videókban láttam amit irtam)
mélytorok, bõnyál...gyorsan érzékien...szenvedélyesen...kombináld...tuti bejön majd a pasidnak...nekem így nagyon tetszik..és sztem mki másnak...
mert te nem szereted ha kinyalnak?
Kedves kérdezÖ!A popsidat se engeded?:-)
Mert finommmmmm!
Miért nem szeretik a nök ha kinyaják öket?Egyre többen irják ezt.
Szar lehet neked. Pedig annal nincs is jobb mint elojétáknak egy kis nyali-fali, 69 ilyesmi
mert valahogy le kell szedni a túrót a makkról
Mert megörjit minket azért.
A kérdező hozzászólása: figyelj ha nem lennék jó a szexbe akkor nem akarnának velem lefeküdni
Nézd meg az Amerikai szépséget, lehet magadra fogsz ismerni.
Kérünk egy képet , mostmár tényleg nagyon érdekel milyen is lehetsz.
Jó a szexben??? ne viccelj már. Én tuti nem élvezném veled a leírtak alapján. Nálam a reszelés édeskevés...
Nem volt nekem olyan sok barátnõm, kb. 7-8 , de egyik sem utasította el az orális szexet.
Cicuska. Azon az ajtón ami tárva nyitva áll bemegy mindenki, de a csukott ajtók mogott találnak nyugalmat Hogy te is értsd: Lehet h téged mindenki megba.szna de csak mert tudjak h rib.anc vagy. aki nem adja oda magát bárkinek, csak az fog igazán kelleni egy pasinak (érzelmi társ ként)
Lányok!Örülnétek egy ilyen barátnönek?
Beszéljünk végre a kérdésrõl. Miért is nem akarod csinálni? Valamilyen oka csak kell legyen annak.
Én lány vagyok és szeretem az orális kényeztetést nagyon(habár a pasim nem túl jó benne, de nem számít)!És képzeld el kérdezõ, hogy én akkor is örömet szerzek neki, ha fáradt vagyok a szexhez!Az orál hozzátartozik a szeretkezéshez, anélkül nem az igazi
Elöször meg kellene nézni a lányt , hogy tényleg olyan szuper csaj e mint ahogy ö állitja.De hát nem akar képet rakni.Biztos valami oka van rá.
Kutyanak nem kéne ilyen barátno. Minek h azt hallgassam mien tokéletes meg mit nyávog nekem ossze? Igen van ennek oka. H eddig ész nelkul baszott mindenkivel de most azt hiszi attól jobb lesz h nem csinálja
Nem azzal van baj , hogy tökéletles alakod van meg minden amit leirtál.De ezek külsöségek , nem minden a külsö ha belül egy elkeseredett kis senki vagy , aki mindenkinél többnek érzi magát.Nem veszed észre , hogy amiket itt válaszolsz mind olyan tulajdonság ami nem tesz itt népszerüvé?
Miért nem mutatsz egy képet magadról? Látatlanban én is mondhatnám, hogy én vagyok az Alkonyat sztárja, szerinted ki hinné el?
És milyen iskola legnépszerûbb lánya vagy? Szakmunkásképzõ? Kisegítõ?:D
A kérdező hozzászólása: a passimmal aki már 2 ével azelõtt jártam
ostoba kis semmire való nulla lotyó vagy kiscsillag semmi több. arra nem vagy méltó hogy a kutyaganét beletöröljem abba szopós szádba
Valami azért megkérdeznék....Ha mondjuk a barátod elkezdi puszilgatni a pocidat és szép lassan halad lefelé, s mikor már közeledik a málnás felé, leállítod vagy fakanállal a fejére csapsz? Esetleg 9 voltot vezettél a nunidba, hogy a nyelvét majd jól rázza meg?
hülye [email protected]!halj ki!
"...elõször is minden fiú velem akar járni szuper a hangom eszméletlen az alakom a hajam hosszú és minden jó rajtam..." Egy baj van ezzel az egésszel. Mindegyik külsõ tulajdonság. De legalább elismered, hogy beképzelt vagy, ez is valami... kevesen merik beismerni.
huh. hát igen en nem vagyok beképzelt es képzeld normális kapcsolatom és normális pasim van. Nem úgy mint neked Jah és én nem dugtam 14 évesen fuvel fával Sztem ez a csaj arra masztizik otthon h mi szidjuk XD
Vagy lehet nem is csaj... :D
A kérdező hozzászólása: én nem félek sõt éntõlem félnek amugy meg miért baj ha tökéletes az alakom?
A kérdező hozzászólása: léány vagyok
Azt senki nem mondta, hogy baj a "tökéletes" alak... Viszont ha a belsõd lenne olyan tökéletes, akkor elég lenne fele olyan "jó" test is...
A kérdező hozzászólása: 19 voltam és egy pasim nagyon megbántott és szex közben és utána nem tudtam hogy mit csinálok folyton fájt a fejem és elkezdtem járni pchihiáterhez õ megnyugtatott azóta még azt se engedem hogy fogdossanak
Mivel bántott meg ennyire?
"...pasim nagyon megbántott..." "...nem tudtam hogy mit csinálok..." "...fájt a fejem..." Bocs, de nem értem hogy függnek össze ezek egymással... kicsit konkrétabban, ha lehet.
Ezen nem kavarodtam volna össze, nem vagyok én leves, hogy össze-vissza lehet kavargatni... Valahogy éreztem, hogy nemi erõszak is lesz a sztoriban. Egyébként meg durr egy füles az elsõ alkalommal, mikor lehordott mindennek szex közben, aztán menjen és csinálja az édesanyjával... Hát... nem is tudom, veled ha úgy nézzük semmit nem csinált, (ha nem "miatta ütötted be a fejed"), de nem hiszem, hogy ezek után elszaladt volna egy ilyen ember...
Nem mindegyik akarja :) )))))
Jaj hagyjuk már. Hany pasival voltál? Én kettovel és 22 vagyok. Az egyikkel tobb mint egy évig voltam a másikkal most leszunk 2 évesek. Na ezt hívják úgy h nem dugok fuvel fával És am nem csak abban kell válogatni h tiszta-e v nem hanem abba h paraszt bunkó v nem. Ha nem fekszel alá rogton akk ez ki is derul. Valahogy nem tudlak sajnálni. Magadnak basztad el és a mostani párod szívja meg. Bár én a helyében ha tudnám mien vagy akk le se álltam volna veled
Végül is mirõl folyik a vita? Mert már nagyon kinõtt az eredeti kérdésbõl....
Szerintem csak szopat minket, ilyen hülye nem lehet valaki.
Én is arra gyanakszom...
ez fake hamar ralehetett jonni
Ilyen elvont csajok nem létezhetnek...... Valaki ül a gép elõtt és röhög egy jót, felnõtt ember legalább tudna fogalmazni, de ez egy tizenéves hülyegyerek
Hát a kérdésre válaszolva, azért mert jó neki és utána nagyobb az orgazmusa a puncikádba ami neked is jó szerintem. Az elõbb olvasottakhoz pedig, : A kérdezõ még nem érett semmilyen szexuális életre, lehet 20 éves de ez is bizonyítja a kor nem az érettséggel jár... Valószínû a "párja" nem is akarja kielégíteni értelmiség szintje miatt, elég ha neki jó és azért akarja állandóan szopatni. Ha igaz amit irsz akk jó a tested az eszed meg nem érdekli bár ha pasi lennék engem se érdekelne ezek a mondatok hallatán. A válaszolok többsége pedig olyanokat ír ami nevetséges: -vagy morbidan válaszolnak, amivel saját magát akarja fényezni (és csak az ellenkezõjét éri el) - vagy mert 18 évesen vesztette el a szûzeségét másokat leribancoz, amit én nem értek mi jogon teszi( 16 évesen vesztettem el még is normális életem volt nem feküdtem le füvel-fával és most a võlegényemmel élek együtt 21 éves koromra) inkább élem ki magam fiatal koromba mint hogy a páromat össze vissza megcsaljam mert anyuci nem engedett el a szoknyája mellõl 18 éves koromig. Uí.: Én szeretem kielégíteni a páromat sokszor én akarom nem is õ... engem is felizgat ha látom hogy élvezi. És ez kölcsönös!
Nem ribancoztam le csak mondtam h én 18 évesen voltam eloszor pasival és azóta is csak 2 volt. Nem azért volt ez így mert anyuci nem engedett el. kozépiskolában kolis voltam szval akkor csináltam volna amikor akarom. Csak nállam a szex nem egy érzelmek nélkuli dolog amit bárkivel csinálnék. a szuzességem meg pláne nem olyan dolog volt amit egy utlsó jott ment alaknak. Jah és én valahogy nem érzem úgy h ki kéne élnem megem. Tokéletesen megvagyok a párommal és nincs szukségem arra hogy tobb fas.z is keresztuljárjon. És ha eddig nem éreztem h szukségem volna érzelmek nélkuli szexre sztem nem is fogom Ez a jaj nem éltem még ki magam, sok embernél csak duma. V arra h megcsalta a párját v arra h nem jó a szex a kapcsolatban és ezért mással is akarja
Na látod!!! Ezért nem kell elzülleni ilyen hamar! Aki még azt sem ismeri fel, hogy neki mi a jó és mikor basszák át a fejét, az ne járjon se bulizni, se szexelni!!! Én is elég korán vesztettem el a szüzességem (bár nem ennyire) de én mégsem keveredtem, soha ilyen pasi mellé... Amit csinálsz azt mindig ésszel tedd!!!
Ez itt nem a lelkisegély szolgálat:) Ha problémád van, keress fel egy orvost..de ne itt teregesd az életed..olyan gáz.
A kérdező hozzászólása: nem fekszem én le akárkivel nehogy azt gondold pláne a tisztaságmániám egy jó szokás
Cicuka. Addigse kelett volna hagyni Egy beképzelt agyilag nulla kis pi.csa vagy. Jah és aki egyszer rib.anc lett az az is marad. Még ha esetleg változnál is (amit nem tartok valoszinunek mivel h tokéletesnek hiszed magad) a pasik szemeben akkor is csak az maradsz. Joggal várja el, mivel h ki tudja hany pasinak már megtetted
A kérdező hozzászólása: 15:52 rendesen ha neked olyat mondanának akkor nagyon összekavarodál
Kedves kérdezö!Elmondod mivel bántott meg ilyen nagyon?
Én összekavarodnék??? Ezt mibõl gondolod?
Biztos megmondta neki h egy ri.banc Igen drága. Az igazság fáj
Ja, igen. leírhatnád, mi volt az a megbántás, hátha megértjük a helyzeted...
A kérdező hozzászólása: lefeküdt a testvéremmel és megerõszakolta 2 barátnõmet ezután elkezdett drogozni persze én eztnem tudtam de ez semmi szex közben lehordott mindennek és elakart vinni a drogozó társaihoz és belém akarta tömni a drogot és akkor beütöttem a fejem elájultam és õ meg elszaladt
A kérdező hozzászólása: és a korházba voltam3 hétig
Pont ezért nem kéne fuvel fával dugni. Persze ha itt mondják az emberek akkor minden kis 14-5 éves baromi okos meg jaj o tudja mit csinál aztán meg ez torténik. Te tehetsz róla. Meg kell válogatni a partnereket
Mindjárt megvan a 100. vááááálasz!!!
ez olyan mint az a fogyós csaj aki nem eszik semmittel akart fogyni az is kapott v 50 választ v nemtom
14 évesen már szexeltél hát gatula. Ezt mondom. Agyára ment az érzelmek nélkuli baszás. Mert az tényleg az és a szeretkezés fogalmát nem is ismeri. Csak szánni tudom. Amúgy jobb ha nem is írsz drága mert en már sírva nevetek rajtad. és sztem nem csak én
A kérdező hozzászólása: nem ám
Csukott szemmel bedughatja a srác a kisújját. XD Amúgymeg ne mondj vélemény olyanról amirol nem is tudsz semmit
És legalább a barátodnak meg adod amit szeretne?Legalább ö élvezze ha már te ennyire nem vagy nyitott a dolgokra , pedig rengeteg sok dologról maradsz le.
A kérdező hozzászólása: simogatál, puszilgatás, baszás, ujjazás Baszás?? Az mi az? Seggbebaszásra gondolsz? Mondd meg a barátodnak, hogy ha nem akarod csinálni, adjon azelõtt 1-2 maflást, és utána önként és dalolva fogod végezni a kötelességed:DD
A kérdező hozzászólása: na persze nekem olyan pasim nincs ja és sajnálom a barátnõdte hogy ilyen faragatlan tuskóval jár
Vicces h egy ilyen frigid, zárkozott no azt mondja h "baszás" szeretkezésnek hívjak drága Baszni a kúrvakkal szoktak, de azok szopnak is
Kedves Kérdezõ! Azon kívül, hogy retardált vagy nem tudok mást mondani... De mégis, a gond ott kezdõdik, hogy te b*szni szoktál, így valóban nem egyszerû megnyílni egy pasi elõtt, ezen kéne elgondolkozni kicsit!!! Amúgy meg leírhatatlan érzés adni is és kapni is a nyalifalit! 23/n
A kérdező hozzászólása: és ki a franc mondta neeked hogy nem szopom le?
15:19-es!Igy van és végre egy nö is irt ide .
Pf... Ahhoz prûd vagy, hogy kipróbáld az orális szexet, de ahhoz nem, hogy baszásként emlegesd a pároddal való szeretkezést. Valami olcsó kis falusi liba lehetsz a fogalmazásod alapján is. ... Õszintén sajnálom a pasidat. 19/L
Még hogy én lennék a faragatlan??? Sajnálom szegény pasidat, ha melletted így kell szenvednie. Mondd meg neki, ha valóban ki akarja próbálni, van egy két csaj ismim, aki könnyen kapható az ilyesmire. Már ne haljon meg úgy szegény, hogy bár a barinõje nem szopta le.
A kérdező hozzászólása: simogatál, puszilgatás, baszás, ujjazás
Akkor mit csinálsz te egyáltalán szex közben?Vagy neked mit csinálnak , mi az amit engedsz?
A kérdező hozzászólása: nem fogom lipróbálni
A kérdező hozzászólása: nekem nem szar egy cseppet sem
A kérdező hozzászólása: mert meg kell érteni nem nyalhatnak ki
mert nem tudják h mit hagynak ki. "jaj fujj undorító" kozben meg még soha senki nem csinalta nekik. Jah és akk már úgy vannak h akkor ok sem csinálják a pasinak
A kérdező hozzászólása: nem ám
Figyelj ide Cicus! Azért vannak teli a k.. vák munkával, mert otthon nem kapják meg azt, amit szeretnének. Ezt jól jegyezd meg. és emlékezz rá, amikor kiderül a dolog.
Próbáltad már egyáltalán?
Kedves kérdezö!Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: " próbáltad már egyáltalán" mégis mit?
A kérdező hozzászólása: 20 éves
Azt próbáltad e , hogy kinyalják a puncidat vagy a popsidat nyalogatják?Szerintem probálld ki és majd meglátod milyen jó.
Nem szívesen lennék a párod... Jobban élvezem az elõjátékot, nyalást, ilyenek, mint magát az aktust. Viszont ha a párod lennék megpróbálnám azért... A reakcíód valószínûleg ez lenne: Neeee! Neee!... ...ne hagyd abba! :D
Kedves kérdezö!Ne veszicsd el a fejed, látom már nagyon ideges vagy , mert ebböl az otromba kifejezésekböl amit válaszolgatsz ez jön le.Te irtad a kérdést , hát viseld a válaszokat .
Elmagyaráznád, hogy mi fura van abban, ha a barátodat orálisa izgatod vagy õ téged?
Sjnállak , mert sok örületesen szuper élvezettöl fosztod meg magad.Nem is tudod mi a jó igazán.
A kérdező hozzászólása: elõször is minden fiú velem akar járni szuper a hangom eszméletlen az alakom a hajam hosszú és minden jó rajtam
Beképzelt, elkényeztett 0 vagy!
Szegények nem tudják , hogy nálad semmit nem lehet.
Azzal h itt agyondicséred magad csak még mélyebbre ásod magadat. Mostmár azt is tudjuk h totál beképzelt vagy
A kérdező hozzászólása: ó és ha tudni akarjátok 14 évesen szexeltem elõször
Aztt kutya úristenit! Kovi még nem kért fel egy forgatásra?? Alekosz dugott már meg? Mert ha nem, akkor nagyon gáz lehetsz:DD
Azért meg kell hagyni igen csak népszerü a kérdésed , ehez azért gratulákok!:-)
14 évesen? kivel? banán joeval vagy uborka ubullal?
A kérdező hozzászólása: ha tudni akarjátok igen beképzelt vagyok de ti meg nem és ezt szereti benem mindenki
Sztem nem tiszta agyilag. Pfff. 16 evesen kinyalhatták mostmár nem. Hát én 18 eves koromig nem is szexeltem. Lehet azt hiszi szegeny h ha most nem nyalhatják ki akkor eltorlodik a fiatalkori rib.anckodás. V csak siman agyára ment az érzelmek nélkuli szex :D 22/N
Kedves kérdezö.dugd fel magadnak a népszerüségedet.ha nem engedné a bnöm h kinyljam, elgondolkodnék rajta h mit is akarok töle. téged meg nyaljon ki a láncfürész!
Szerintem nagyon gáz lehet ez a csaj. 15L
A kérdező hozzászólása: 15:21 városban élek és a suli legnépszerübb lányai közt vagyok
Hát már nem, aki nem szopik, az nem lehet népszerû:DD
jaj drága. Az h leszopod de csak azért h hagyjon már békén nem ugyan olyan mintha jó szívvel csinálod. Volt olyan pasim aki (teljesen magától) kinyalt, de láttam h nem annyira akarodzik neki a dolog. Hát mit ne mondjak már nem is tudtam annyira élvezni
A kérdező hozzászólása: ó persze hogy elmondom mi a baj
Külsöre lehet , hogy jól nézel ki az egy dolog. Ezzel egy kicsit öngolt is löttél de mindegy.:-)
és még el is van szálva magától XD
Nálunk a suliban, azok a csajok, akikrõl kiderült, hogy még nem szoptak, sárga csillagot kell viseljenek, hogy mindenki felismerhesse:DDD
A kérdező hozzászólása: ti meg válaszolnátok esetleg a kérdésre? amugy mikor 16 voltam megengedtem de mostmár nem
Lányok!Ti mit szóltok ehez a csajhoz?
a suli legnépszerûbb lányai közt vagy? XDDD akkor tényleg egy hülye pic*a lehetsz
Úgye ezzel a 14 éves dologgal nem kérkedni akrtál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!