Találatok a következő kifejezésre: A pasik orális (145 db)

Én csinálom a pasinak orálisan, de ő nem akarja nekem. Miért nem csinálja?

Legjobb válasz: lehet hogy finnyás fajta. Zavarja a hüvelyváladék íze, vagy csak a szituáció. Mindenestre nagy tapintatlanság, hogy ha a te orális kényeztetésedet elfogadja, kéred hogy tegye meg õ is, és azt elutasítja. Három lehetõséged van. 1: elfogadod a helyzetet így. 2: te se kényezteted õt orálisan, mondván: nem érdemli meg. 3: szakítassz vele, és keresel oyan fiút, aki nem ilyen önzõ.

lehet hogy finnyás fajta. Zavarja a hüvelyváladék íze, vagy csak a szituáció. Mindenestre nagy tapintatlanság, hogy ha a te orális kényeztetésedet elfogadja, kéred hogy tegye meg õ is, és azt elutasítja. Három lehetõséged van. 1: elfogadod a helyzetet így. 2: te se kényezteted õt orálisan, mondván: nem érdemli meg. 3: szakítassz vele, és keresel oyan fiút, aki nem ilyen önzõ.
Én is hasonló helyzetben vagyok, de mégsem teljesen ugyanez.Nálunk az a helyzet, hogy nagyon ritkán szoktam kényeztetni orálisan, de õ egyáltalán nem szokott engem, még akkor sem, amikor én igen, sõt õ még simizni se nagyon szokta, bár nem értem miért.Én azt a taktikát választottam amit az elõttem szóló mondott, azaz írt, hogy ha õ nem akkor én sem.És képzeld nem is hozza szóba, hogy szeretné, de ugyanakkor a kapcsolatunk nagyon jó és a szex is kiváló és élvezetes.Úgyhogy nálam ez bevált.Szerintem te is döntsd el vagy megbeszéled vele, hogy miért van ez, vagy te sem teszed, ha õ sem vagy keresel mást.
Egy jó kapcsolat-ami nem a szexen alapszik-a kommunikáción múlik. ha kérdésed van, észrevételed van és fõleg ha igényed van valamire, azt meg kell beszélni. Amúgy van aki undorodik tõle és nem tud kapcsolatot teremteni a nemi szerv váladékával akár nõ, akár férfi. Ezt nem lehet elvárni, de jobod van tudni, hgoy miért van így. Ha még sosem csinálta, akkor lehet csak fél tõle, vagy ha egyszer csinálta, lehet nem volt jó élmény. Általában a pasiknak az elsõ puncinyalás igen rossz élmény, csak idõvel szeretik meg.
Én abba a szerencsés helyzetbe vagyok, hogy nekem a barátom olyan, hogy inkább õ szereti nekem csinálni.Mindig azt mondja hogy inkább nyal minthogy õt szopják, Persze szoktam neki én is, de inkább õ kényeztett mindenhol.
Beszéljétek meg hogy miért nem füllik hozzá a foga. Talán úgy tudod õt a legkönnyebben rávenni ha elmentek együtt fürödni. Ne erõltesd, hanem légy cseles. A nõk nõi praktikával élnek. Egy jó póz a 69.
Én is ebben a cipõben járok! Az én párom sem szokta csinálni ezért most már én sem csinálom! Nem mondja, hogy nem szereti, bár azt sem, hogy igen! :( Nekem nagyon hiányzik, de ezt nem lehet erõszakosan kicsikarni! Viszont engem is érdekelne, hogy azok a fiúk akik nem szeretik, miért nem szeretik! :/ Az én pasimtól úgysem kapok választ erre! :/

Ha nem elégítem ki a pasimat orálisan, akkor el fog hagyni?

ez ennyire fontos a pasiknak? ez már "alapnak" számít a szexben?

Legjobb válasz: Két dolog lehetséges. 1. Vagy az van, hogy 14-15 éves kislány vagy, 0 szexuális kultúrával és érettséggel; Ebben az esetben még qrvára nem a szexen meg a pasikon meg a szopáson kéne járnia az agyadnak, inkább menjél Barbie babázni. 2. Felnõtt, érett nõ vagy már; Ebben az esetben azt tudom mondani, hogy ez eléggé prûd hozzáállás. Nem mondom, hogy emiatt el fog hagyni a pasid, mert nem mindenkinek fontos ez, de.. hát ja, ez már "alapnak" számít, ahogy te fogalmaztad.

Két dolog lehetséges. 1. Vagy az van, hogy 14-15 éves kislány vagy, 0 szexuális kultúrával és érettséggel; Ebben az esetben még qrvára nem a szexen meg a pasikon meg a szopáson kéne járnia az agyadnak, inkább menjél Barbie babázni. 2. Felnõtt, érett nõ vagy már; Ebben az esetben azt tudom mondani, hogy ez eléggé prûd hozzáállás. Nem mondom, hogy emiatt el fog hagyni a pasid, mert nem mindenkinek fontos ez, de.. hát ja, ez már "alapnak" számít, ahogy te fogalmaztad.
Jesszus mennyi idiota....ha nem akarja csinalni akkor ne csinalja! Az o dolga, es az is, hogy miert undorodik tole! Ha ezert elhagy a pasid, akkor jobbat erdemelsz, ennyi!
Ha szeret, akkor nem fog elhagyni. Ez nem "alap" a szexben, mindenki maga válogatja meg, hogy neki mi az alap. Beszéld meg a pároddal.
Ha neki ez alap a szexben, akkor igen. Nyilván. De mi ezt honnan tudjuk, hogy õ mit gondol???
A szexben eléggé alapnak számit, mert egyszerü, levetközni sem kell hozzá, nincs terhesség, a fertözések egy része(!) is kevésbé terjed igy, nem kell utána feltétlenül fürödni, mosakodni, csak kiköpöd, vagy lenyeled és kész. Az utmenti prostik is ezekért kedvelik. A F elsül, kielégül, megnyugszik. A szerelemben nem feltétlenül van igy!!!!!
Miért nem csinálod? Rzt vele kell megbeszélned. Bár ha õ kinyal, akkor jogos lenne, mert ez az elõjáték része..
Nem biztos, hogy emiatt elhagy. Ez azért embere válogatja. Nem mindenkinek olyan fontos. Azért ez elég elfogadott dolog manapság a párkapcsolaton belül. Idõvel próbálj meg megbarátkozni a gondolattal, hisz ezzel örömet okozol neki. Ha meg igénye is van rá akkor késõbb nehogy másnál keressen boldogulást. Fordítottjaként én el nem tudom képzelni, hogy a társnõm bármely porcikájától viszolyogjak. Imádom a nõket, a nõi testet és nekik örömet okozni minden lehetséges módon, ahogy kéri.
miért nem teszed? félsz, vagy inkább undorodsz tõle?
Ha a szex miatt van melletted akkor igen. Egyébként meg nem.
hát nem hiszem h azért elhagy, fõleg ha szeret.
Természetesen az õ dolga és ha nem akarja, ne csinálja! Viszont ha a férfinak ez alap és teljesen elfogadott, igényelt dolog akkor azt is meg lehet érteni, ha ott hagyja! Ilyen esetben ez a megoldás.... De ettõl még persze hogy lehet, hogy a férfit ez nem zavarja annyira! Majd kiderül....

Mi jön be a legjobban a pasiknak orális szex közben?

A barátom azt mondja jól csinálom és élvezi, de én szeretnék vmi újjat csinálni vele, hogy mégjobban élvezze! Szoktam kézzel, szájjal, egyszerre mindkettöt! Kérlek segitsetek és irjátok le ti, hogy szoktátok! Vagy pasik ti, hogy szeretitek legjobban...

Legjobb válasz: Én pasi vagyok és ez 1 nagyon jó dolog :P Ha igazán nagy örömet akarsz neki okozni akkor sokáig húzd az idõt és csak kínozd. Fél óra után pedig kezdj bele az irgalmatlan vágtába és hagyd hogy a szádba menjen. Sztem ennél többet lehetetlen adni mert ez isteni. Próbáld bekapni ameddig csak tudod és szívd közbe. Imádom ha barátnõm így csinálja.

Én pasi vagyok és ez 1 nagyon jó dolog :P Ha igazán nagy örömet akarsz neki okozni akkor sokáig húzd az idõt és csak kínozd. Fél óra után pedig kezdj bele az irgalmatlan vágtába és hagyd hogy a szádba menjen. Sztem ennél többet lehetetlen adni mert ez isteni. Próbáld bekapni ameddig csak tudod és szívd közbe. Imádom ha barátnõm így csinálja.
én pár taktikával megpróbálok segiteni neked(nekem bejött) én 1kicsit szoktam húzni a pasi agyát nem csak ugy 1bõl rátapadok a vesszõjére és slussz...1-2 "fogás": elõször végig nyalom teljes egészében elõször jobb majd bal oldalt a vesszõt, mint 1 fini fagyit ugy 2X, de azt jó rendesen a tövétõl a makkig. majd a már nedves pénisz tövére fejezem a kezem, kicsit rányomom és úgy "csúsztatgatom rajta(a barátom élvezi), majd lehet 1kis pillangózás" a nyelved fegyével csapdosd végig a péniszt, mint 1 kis pillangó, de közbe használd a kezeid is, ne csak a himtagot kényesztesd közbe simizd a combját v vhol ahol élvezi..majd kezdheted a kezes, szájas" munkár , de csak kreativan azt is, hol gyengébben és lassabban hol erõsebben és gyorsan és közbe még pluszba amikor a szádba van akk is játszhatsz a nyelveddel vele, szivogasd kicsit a makkot stb...az én pasim amikor már látom h közeleg az orgi, azt szereti(én tapasztaltam ki) ha 1 kicsit a szabad kezemmel enyhén nyomom a picija alját, igy szte erõteljesebb(de lehet vkinél ez nem olyan jo, szal ezt csak megjegyeztem) sok szerencsét, jo játszadozást ui:lényeg h érezze h élvezed te is h juthatsz neki vmit kicsit finom hangokkal(nyögéssel)de tényleg csak halkan a tudtára adhatod, h. milyen jo õt kényeztetned9
Hát akkor most szégyenlnem kéne magam ugyanis az én páromat valóban felpürgeti, ha egy újjamat picit a popsijába dugom, az egész úgy indult, hogy tetszett neki, ha a herék alatt felfelé nyomtuk, aztán közeledett a popsi. Amúgy ennek a tudományos oka is van, ugyanis úgy felelé olyankor a prosztatát érjük, aminek az ingerlése számára izgatólag hat. De lehet ez csak épp neki jön be, én is csak a kedvéért teszem meg. Amúgy ha húzod kicsit az idõt, és úgy ott simogatod szerintem is tetszik nekik, ha lassan közeledsz, minhta nem is azt akarnád. Szokott neki tetszeni, ha közben foghatja a fejem, úgy kicsit irányít, de nekem is jó, mert segít, hogy tetszik neki, vagy úgy is szoktuk, hogy õ csinálja magának a kezével én pedig számmal neki... Ki kell tapasztalni, hajrá!
Fektesd a hátára, és oldalról közelítsd meg. Így õ is elér téged... a többit már rábízhatod. És persze nézz rá közben néha!
Az én pasim attól indul be, hogy miközben csinálom neki, magamat is izgatom, de úgy, hogy mindent lásson közben. Ettõl teljesen beindul és már nem is a számra vágyik... :)
ja meg ha megpróbálod tövig bekapni:-) azért meg ne fulladj közben:-)
A heréit is simogasd közben.Vagy a belsõ combját azt csípik.Elsõ válaszadó egy paraszt vagy.
én a nyelvemmel masszírozom folyamatosan, és a makkot a szájpadlásomhoz érintve csinálom. Ettõl teljesen beindul. Közben masszirozom a golyóit. Mikor már gyorsabban zilál, akkor a nyelvemmel csak a herére koncentrálok és vigyázok, h közben ne érjek a farkához, aztán kezdem elölrõl. Miután ezt megcsinálod néhányszor, sokkal nagyobb lesz az orgazmus.
nézz a szemébe, nekem az jön be közben:)
Ja igen és nézz a szemébe végig :) Az minimum a háromszorosára növeli az élvezetet :D
Ha lenyeled, nézed közben + mélytorok.
Deeptroat – mély torok
Az a pár percnyi csend... :) )

Ha elhaggya magát a pasi orális szex közben akkor élvezi?

Legjobb válasz: Nem elhagyja magát, hanem el lazul és k*rvára élvezi:DD csak nézd meg az arckifejezését..:DD

Nem elhagyja magát, hanem el lazul és k*rvára élvezi:DD csak nézd meg az arckifejezését..:DD

Szûz lâny vagyok. A pasimmal orális szex volt. Volt orgazmusunk is. Még szûz, érintetlem vagyok?

fiuk,szex

Legjobb válasz: Miért b*sznak olyankor akik azt sem tudják hogy mi az a szex? -.-"

Miért b*sznak olyankor akik azt sem tudják hogy mi az a szex? -.-"
Te tudod h mi az a szex...meg szüzesség.... Menj vissza tanulni...ne szexelj, mert ebbõl lesznek az olyan porontyok akiket mi tartunk el.
Ha csak orál volt akkor igen :D
Csabika te fiú vagy, nem tudtad?
bevágta a lopmpit vagy nem?
A kérdező hozzászólása: a lompos a szâmban volt
azért az érintetlen kifejezést nem használnám a helyedben... :D
A szüzesség csak egy állapot. Nagy valószínûséggel már nem vagy szûz (nincs meg a szûzhártyád), mert a lányok többségének sport, vagy más aktivitás révén már jóval azelõtt kiszakad, hogy szexelnének. Viszont szexelni már szexeltél, tehát "lelki" értelemben abszolút nem vagy szûz.
nem szexelt, csak cummantott.

Te szoktál ilyet érezni amikor a pasid orálisan kényesztet?

Alapjába véve szeretem ahogy a párom csinálja ezt nekem, de van egy bibi amiért már egyre kevesebbszer csinálja, mert én nem akarom. Persze nem mondom meg neki hogy miért nem. Szóval: miután ő engem kinyalt, utána amikor már szex van meg csók nagyon büdös lesz a szája nyilván az én nemi szervemtől és annak ízétől, de nem vagyok büdös, ápolt vagyok és betegségem sincs. Ilyenkor pedig nincs kedvem csókolózni vele, se puszilkodni mert olyan büdös. Sokszor még szex közbe sincs már kedvem tovább csinálni az egészet. Nálatok is van ilyen? Mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Akkor valami betegséged van, nem normális, hogy ilyen büdös a pinád.

Akkor valami betegséged van, nem normális, hogy ilyen büdös a pinád.
"kevesebbszer csinálja, mert én nem akarom. Persze nem mondom meg neki hogy miért nem." Õszintén áruld már el, hogy lehettek ti nõk ennyire idióták? Bajod van, de nem mondasz semmit. Ezzel tudod mit érsz el? Azt, hogy szép lassan elhidegül tõled, mivel látja, hogy problémád van, de nem mondod el neki, látja hogy már nem ugyanúgy szexeltek, mint régen, szóval azt fogja érezni, hogy vele van a baj vagy már nem szereted és nem kívánod. Mégegyszer mondom: idióta! Tudod milyen egyszerû a megoldás? Ennyit kellene mondj: Figyelj, miután kinyalsz szeretném, ha kiööblítenéd a szád, bevennél egy rágót vagy fogat mosnál, mert számomra kellemetlen utána a csókolózás. És probléma megoldva. Hangsúlyozom, hogy: idióta vagy!
Magadtól nem undorodsz? A te puncidtol büdös a szája...
Talán fürdened kéne néha.
valami nincs rendben a hüvelyflóráddal.
Nõgyógyásznak hívják.
Milyen szakembert? Egy punciológust?
Szájspray (leggyorsabb), mentolos rágó, vagy ez a mentolos lapka.
talán megkérdezhetnél errõl egy szakembert is, és nem a gyakorikérdéses tiniket.
Mit mekegsz? Minek ide nõgyógyász vagy bármilyen szakember te tudálékos kecske! Nincs semmilyen orvosi problémája, csak undorodik a puncija szagától!
Az elsõ kötekedésnek is nevezhetõ megjegyzésem, hogy ha kinyal az is szex. Te meg csak a dugást veszed annak. Sajnos egyre jobban elterjed ez a nézet. Na mindegy. Ne hallgass a sok idiótára, akik elsõsorban puncit soha nem látott, farokverõ hülye gyerekek. Sok hetero nõ nem szereti még a saját puncijának szagát sem. Nem azért mert beteg, vagy egy férfi számára büdös lenne, hanem mert a mi számunkra visszataszító. Én sem szeretem, ha nyalás után érzem a saját szagom a partnerem arcán, holott tudom semmi baj vele. Amelyik pasi meg ezt nem tudja megérteni, annak javaslom, miután kielégítette a partnere vegye a saját szájába a spermáját. Aki ezt megteszi az reklamálhat, hogy nekünk nem tetszik a saját puncink illata, íze, a többi meg fogja be!
# 12/22 Azért nem lehet, és igaza van, mert ezt VELE kellene megbeszélned, nem random emberekkel akiknek a fele úgyis azt mondja hogy szilvásbuktát csinálj mert azt szereti...
hát én nem tudom, de nálam sose volt ilyen gond, ha kinyal barátom, és jön puszilni, akkor is csak olyan picit van punciszaga, szinte érezni se lehet, ami szerintem mindenkinél van szóval ha neked büdös, akkor 1.ne nyalasd magad vele 2.fürödj rendesen, gondolok itt intim mosakodóra 3.viseld el, h ilyen a punid, és kész 4.takarodj nõgyógyászhoz, mert azért mert te nem tudsz róla, attól még lehet vmi betegséged, aminek nincsenek külsõ jelei
Szegény kérdezõ meg már be sem mer lépni megnézni, hogy milyen baromságokat írtatok! Az utolsó is szép komment egy (elvileg) lánytól! Azt nem vetted észre, hogy a legnemesebb szervedrõl írsz, na mindegy...? Szóval mindenkinek más szagú a nemi szerve. Persze punciszagú, de mégsem lehet egy kalap alá venni az egészet! Van amelyiknek alig van szaga, van amelyik meg már akkor is érzõdik, ha csak lehúzza valaki a bugyiját. Ezzel nem lehet mit csinálni, mert a természet így alkotta meg õket. És ugyanígy mindenkinek más az ízlése és a szagok iránt a reakciója. Van aki el tudja viselni, van aki nem. és most nem csak a punciszagról beszélek. A kérdezõ abba a kategóriába tartozik, aki nem tudja elviselni, ennyi... mit kell ezen ennyit szórakozni, hogy orvos, meg fürdés. Gondolom tudja õ, hogy hogy van ez és rendszeresen jár orvoshoz is. Szóval kedves kérdezõ: A válasz az, hogy nem tudod elviselni a puncid szagát. Mindössze ennyi. Megoldás: "Az" után menjen el a batárod kiöblíteni a száját, vagy fogat mosni és ennyi. 24/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Mond meg neki, hogy neked kellemetlen úgy csókolózni, hogy még "te" vagy rajta a száján. Nálunk anno elsõ orális szexnél ez simán szóbajött, hogy a másikat zavarja-e az utána való csókolózás.
Én se csókolóznék a barátnõmmel úgy, hogy az elõbb még a szájába volt a [email protected]! Nem mintha büdös lenne vagy bármi, csak elvbõl nem. De ezt én meg is mondtam neki, õ meg azóta nem szop le. Ennyi a történet! Ne nyalatasd vele ki magad, õ meg lesz nélküle is!
A kérdező hozzászólása: Fürdök te nem normális.
én szinte semmit nem érzek a szagombol......szoval...vmi nincs rendben....vagy csak tul finnyás vagy:) már bocsi:) 23L
A büdös száj pontosan milyen szagot jelent? Gondolom maszturbáltál már, ha most megteszed és megszagolod a nedved, nem érzel rendellenességet? Javaslom kérdezd meg Öt is mert elõfordulhat hogy tapintatból nem szól. De tudod: "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát."
Elsõ vagyok. Van ez az Orbit lapka valami. Lehet olyat játszani, hogy a fogaid közé veszel egyet, nem veszel levegõt egy darabig, míg a párod kiveszi a szájával a tiedbõl. Próbáljátok ki. Ismerek olyat, aki orális után megmosakszik a párjával együtt, mert nem bírják a saját nedvüknek a szagát, ami a másikra kerül. XD
Téényleg, a szájöblítõ eszembe se jutott! Az is lehet jó. :D
A kérdező hozzászólása: Most mit kell hangsúlyozni ennyire hogy , , idióta vagy"? Normálisan nem lehet válaszolni, tanácsot adni? Nem tudom, hogy mitõl van, nem vagyok beteg és adok a tisztaságra. És nem az õ szájszagát érzem, hanem a saját nedvemét-puncimét, ami alapból nem büdös, mert akkor nem nyalna ki, csak az orális szex után érzem a száján meg a nyelvén és nekem az kellemetlen!
Én férfiként mondom, kissé lehangolna ez ha a partneremet ez zavarná. Lelki eredetû? Új keletû a dolog, vagy régebben is így voltál ezzel?
Ne legyél enyire finnyás és kész!!! ez a megoldás!
Itt valami nem gömbölyû! Szerintem senki nem nyalakodna ott ahol szaglik. Magadban kéne keresni a hibát.
A kérdező hozzászólása: Te legalább normálisan írtál és nem hordtál le mindennek. Kíváncsi vagyok hogy a többieknek vajon virág illatú?

Mi ez az orrbefogás, amikor a pasimat orálisan elégítem ki?

Legjobb válasz: Azért csinálja,hogyha a szádba élvez,akkor ne ott folyjon vissza.

Azért csinálja, hogyha a szádba élvez, akkor ne ott folyjon vissza.
ne szuszogj, ne fröcskold ki az orrodbol a taknyot.
fingik közben azt akarja h ne érezd......
még te "pf."-özöl? Tegyél már fel egy kérdést normálisan, érthetõen. Milyen orrbefogás? A te orrod fogja be, vagy a sajátját?
he? RTFM
Ezt nevezik kvákkoltatásnak.
azt akarja látni h fuldoklasz
A kérdező hozzászólása: õ az enyémet:)
A kérdező hozzászólása: pf. nem erre gondoltam, hanem a mélytorkozás közben ettõl jobb? pasim azt mondja , de én nem értem, még nem prob.:)
Ez egyfajta perverzió. Látja rajtad, hogy "szenvedsz" és ettõl õ sokkal jobban élvezi a dolgot. Én ugyan nem vagyok híve az efféle agresszív elõjátéknak, de manapság ez igen gyakori és közkedvelt dolog lett.

Amikor a pasimat orálisan elégítem ki csak a számat használjam, vagy kézzel és szájjal egyszerre csináljam?

Én úgy szoktam hogy lentebb van a kezem és húzogatom a b?rt és a számmal követem. Jól csinálom?

Legjobb válasz: Én azt preferálom ha egyszerre csinálják kézzel, és szájjal, de lehet neki más az igénye. Úgyis érezni fogod, hogy mikor nagyon jó neki:)

Én azt preferálom ha egyszerre csinálják kézzel, és szájjal, de lehet neki más az igénye. Úgyis érezni fogod, hogy mikor nagyon jó neki:)
igen, jól..úgy vettem észre, hogy ezt szeretik a legjobban.ettõl függetlenül csinálhatod csak szájjal is, kéz nélkül, meg annyi minden van még..
Jól csavard meg közben:D És a jelszó: Szûk szájjal, Bõ nyállal!
Egy fajtának nem rossz. Kísérletezz még mással is. :)
A kérdező hozzászólása: Milyen technikák vannak még? Ti hogy szoktátok?
nagyrészt a szádat kellene használnod, mert a nyállal nedvesíted, és úgy ki lehet küszöbölni a száraz bõr húzogatása miatti fájdalmat. ráadásul a nyalogatás az én pasimnak jobban bejön, mint a simogatás. kezdd a kezeddel, óvatosan, simogatva, aztán jöhet a szád, és ha elfárad (vagy kiakad az állkapcsod), újra a kezed... :) aztán majd rájössz, hogy melyiket mikor. figyelni kell a reakciókat!

Nagy gáz, hogyha még nem akarom kielégíteni a pasimat orálisan?

Nemrég kezdtünk pettingelni és még nem igazán akarom orálisan kielégíteni max kézzel. Õ ezt jó néven veszi? Azt mondta, hogy akkor csinálom amikor akarom, de látom rajta, h szeretné:S Segítsetek

Legjobb válasz: azt tedd, amire úgy érzed hogy képes vagy! :) semmit ne tégy akaratod ellenére. HA szeret a fiú, akkor megérti, és vár türelmesen.

azt tedd, amire úgy érzed hogy képes vagy! :) semmit ne tégy akaratod ellenére. HA szeret a fiú, akkor megérti, és vár türelmesen.
Pontosan! Lehet, hogy szeretné... de ha szeret téged, tud várni. Sokáig is. Ne ugorj bele semmibe (ebbe sem, másba sem) túl hamar, mert megutálhatod hosszú idõre!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Ha nem akarod, ne csináld! Majd ha kedvet kapsz hozzá, akkor hajrá! :-)
Az én barátom ezt még csak fel sem hozza!!! (és nem hiszem h azért mert nem esne jól neki) szerinte megalázó egy lánynak "azt" csinálni...(és kövezzetek meg, lehet lepontozni, megszólni) szerintem is van benne valami...szóval a lényeg az h NEM KELL megtenned ha nem akarod:) beszéld meg vele...meglehet
Hát ne mondjam inkább meg hogy te mi vagy kedves 6. hozzászóló! Ez két emberen múlik, és ha az egyik nem akarja akkor a másik nem erõlteti (FELTÉVE HA MEGBECSÜLI TISZTELI ÉS SZERETI a barátnõjét)... KÉPZELD EL, A MAI VILÁGBAN VANNAK MÉG NORMÁLIS EMBEREK...És gondolkozz el azon hogy ki a "szûklátású korlátolt fasz"...mert hogy az én barátom nem az, az biztos! Õ megbecsül engem, és mellette biztonságban vagyok, pont az ilyen seggfejek elõl mint te...én sajnálom ha neked az intelligenciaszinted eddig tart...de hogy a korlátozozz nem az én barátom az biztos, Õ fogja vinni valamire az életben, nem úgy mint te, akinek csak az a lényeg, hogy "minél többen minél többször"... (ja és nem akarom azokat bántani akik közös megeggyezés alapján csinálják az más lapra tartozik, én arról beszélek mikor a pasi olyan SEGG mint az elõzõ hozzászóló)
nagy az Isten állatkertje, kedves 6. hozzászóló! remélem semmi más örömöd nem lesz az életben...csak "AZ"

Tegnap este próbáltam a pasimat orálisan és kézzel is kielégíteni, de nem ment el. Mit csináltam rosszul?

Szex közben lélvezett, nem is egyszer, de orálisan nem. Azt mondta nagyon jó volt, s?t annál is jobb. Akkor miért nem élvezett el? 18/L

Legjobb válasz: HA többször is elélvezett szex közben akkor valószínûleg azért. De lehet csak egyszerûen görcsölt azon h a szádba megy el és ne mszeretnéd(velem ilyen volt). Nem voltunk ott így nem tudjuk mi volt a gond. Kérdezz rá nála inkább. 22/f

HA többször is elélvezett szex közben akkor valószínûleg azért. De lehet csak egyszerûen görcsölt azon h a szádba megy el és ne mszeretnéd(velem ilyen volt). Nem voltunk ott így nem tudjuk mi volt a gond. Kérdezz rá nála inkább. 22/f
elõször az én barátom sem élvezett el, amikor orállal próbálkoztam, pedig õ is mondta, hogy mennyire jó volt stb stb, de azért hazavágta rendesen az önbizalmam... aztán legközelebb végre sikerült :) és bevallotta, hogy zavarban volt elõször, mert én voltam az elsõ aki ilyen módon kényezteti (na még én is akkor csináltam ilyet elõször) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszi szépen a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: Én is most csináltam elõször!! És engem is eléggé lelombozott...:( Köszi a választ!!:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!