Találatok a következő kifejezésre: A pasik nézik a nőket a (17 db)

X-art filmeket tudom ajánlani
Ifeelmyself.com
Rocco Siffredinek voltak régebben érzelmesebb filmjei.
Ne pornót keress hanem erotikus vagy szexfilmet. Az eddigi csajaim inkább arra indultak be nem a pornóra.

Miért nézi a pasim a nőket, és ráadásul le is tagadja. Van, aki elhagyta ezért a barátját már, mert minden nőt megnézett?

Legjobb válasz: Te is megnézel egy kirakatot akkor is ha nem is akarsz vásárolni..

Te is megnézel egy kirakatot akkor is ha nem is akarsz vásárolni..
Önts forró ólmot a szemébe, nehogy az utcán ránézzen a nõnemû járókelõkre.
Hát...ez elég gáz. Nem tudom, miért nézi, szerintem vagy gonosz ember, vagy szimplán hülye.
Az orvostudományban jól ismert ez a probléma, femina-bámulitisznak nevezik. Neked viszont féltékenységitiszed van. Menjetek együtt pszichológushoz!
Én barátom is szokta, persze nem olyan feltûnõen, de megnézi a nõket. ez ellen nem tudsz mit tenni, minden pasi megnézi az esztétikus, csinos nõket! vagy elfogadod vagy elmész apácának:D szakíthatsz, de olyan férfit úgysem találsz, aki nem fogja megnézni õket:) én elfogadtam, nem hisztizem miatta, ez van:)
Én igen. Én ezt nem toleráltam. És ez az intelligencia egyik szintmérõje is. Nem egy alkalomról beszélek, és ha valakivel nem érzed magad jól... akkor lépni kell!Szerintem hülye.
Szerintem ez egyáltalán nem baj, hogy megnézi a nõket. Ez természetes, hogyha egy férfi meglát egy jó nõt, utánanéz. Te pedig ne legyél rá féltékeny, ezért tagadja le.
Én általában együtt nézem a pasimmal a csajokat, sõt, szólok is neki, ha látok egy szép lányt, akit õ nem vett észre. Nem vakságot fogadott, hanem hûséget.
Az én barátnõm nagyon pipa lenne ezért. Szerintem nem is kellene sok és elhagyna, de elõtte cirkuszolna velem és megkeserítené az életem.
4-es: : DDDDDD Egyébként szerintem ez bunkóság, én tuti elhagynám ezért a barátomat, ne szórakozzunk már. Mondjuk nekem egyik se csinált ilyesmit, vagy ha mégis, akkor úgy, hogy ne vegyem észre, és ez nekem így abszolút meg is felel. Szeretem magam Az Egyetlennek érezni, még akkor is, ha ez csak egy illúzió.
Hát én olyan fiú vagyok, aki szeret ölelgetni, csókolgatni lányokat, szóval, aki szeretethiányos lány, az velem jól jár. :D

Ha a pasiknak általában a seggét nézik meg a nők akkor miért hordanak a mai fiatalok olyan idétlen bő gatyát?

A gusztustalan alsója félig kinn van. A formás hátsójából nem látszik semmi. Titeket nem zavar ez lányok? MI ennek a divatnak az értelme? ( Szerintem undoritó)

Legjobb válasz: Szerintem is undorító :S De most már rászoknak a csõgatyára is....

Szerintem is undorító :S De most már rászoknak a csõgatyára is....
A 20 évesnek igaza van igaz 14 vagyok de régebben amikor nem volt menõ akkor felhúztam rendesen és azért megmondom, qra kényelmetlen tud lenni letolva meg nagyon jó most ugye menõ is és kényelmes, én már szerintem életem végéig így fogom hordani :D
Amikor le van tolva a gatya - illetve ilyen idióta a szabása, hogy fent kilóg az alsógatya, de a lába között lóg - az olyan, mintha a teli pisis pelenkát nem cserélte volna ki az anyukája.
én nem szoktam a pasik fenekét nézegetni, nekem a felsõtestük sokkal jobban bejön, az izmos karjuk, széles mellkasuk. az viszont tetszik, ha kilátszik az alsógatya felül.
Én is így szoktam menni. Általában csõgatya vagy vmi szûkülõs. Az alsógatyát egy kicsit feljebb húzom, hogyha lejjebb csúszik a gatyesz, akkor az látszon ki. Nemtom mennyire látszik benne a fenekem, mert azért nem szokott kilógni a hátsó felem teljesen. Amúgy meg hogy látszódhatna rendesen a fenekem egy gatyában, ha az a lényeg, hogy ne szorítsa a lompost? Mert a többi gatya, ha rendesen úgy van letolva, ahogy kell, akkor kényelmes, de azok a farmerok, "normális" gatyák sztem meg nem mindig jók, fõleg ha sokat kell ülni bennük. 20f
Mmint melyik gatya volt felhúzva a melegeknél? Az alsó vagy a külsõ?
errõl a felhúzott gatyáról az jut eszembe hogy régen a melegek jele volt ez egymásnak úgyhogy mindig nevetek ezen. nekem azért lóg ki egy kicsit max mert elfelejtetem övet venni.
Én meg katonai (egyszínû) nadrágokat hordok, és teszek a b.zi divatra, és ha valaki emiatt le mer b.zizni, azt egyszerûen képen verem. És igen, ez a lógós-stílus idétlen, visszataszító és undorító. Én nem nézem egyik férfi hátsóját sem, csak egyszerûen egy tartatlan, link, lelenckölyök benyomását kelti. Felfoghatatlan, hogy ez miért lett divat. Hozzáteszem, hogy a lábra simúlós emós csõgatya is ugyanilyen ratyi. Az arany középút a kettõ között van. De úgy látszik, ti is csak ebben a két szélsõségben tudtok gondolkozni (?)!
Én már csak azért is szeretem, mert nem olyan egyszínû és unalmas. Társadalmilag vhogy ezek a sötét meg szolid színek váltak elfogadottá. Nem igazán érdekel mások véleménye, én így szeretem hordani. És akkor mi van? Van aki így szereti más meg nem. Nem értem mért kell egymást leb.uzizni meg b.sztatni az öltözködésért. Fõleg az ilyen "katonai gatyás" stílusúak azok akik egybõl leírják és bu.ziznak az emberre, ha valami színeset vesz fel vagy olyat ami divatosnak számít.
nekem személy szerint nagyon tetszenek az ülepes nadrágot de azok közül is olyan ami a fenék résznél kicsit testhezállóbb és nem a térdéig ér az ülepe..abban még pont látszik a formája :) (amúgy elsõre én is a pasik seggét nézem meg)
01:21 az alsó kilógott. csak ennyi. tõlük jött ez a szokás, minthogy nagyon sok minden csak az emberek nem tudják .
Azért lóg a seggükön a gatyájuk, hogy csak rántani kelljen rajtuk egyet lefele, aztán már lehet is egymást seggbe [email protected] Mert õk aztán nem szarakszanak ilyenekkel! Erre való :)

Miért nézik a nők csak a pasik testét, mikor - állítólag - a belső fontosabb?

Nem értem ezt,mivel az ember alapvet?en szellemi lény, és a test,amiben vagyunk,csupán porhüvely, anyagi megnyilvánulás. megjegyzem,én a saját testem semmibe nem nézem.

Legjobb válasz: Nõi gondolkodásmód: Neten, hivatalosan: Nekem csakis a belsõ fontos, a külsõségek mellékesek. Diszkóban, valós helyszíneken: ÁÁÁÁ, de jó teste van ennek a csávónak! Megdöngethetne, de rendesen! Állj már el elõlem, gizda kis nyikhaj, mert nem látom!

Nõi gondolkodásmód: Neten, hivatalosan: Nekem csakis a belsõ fontos, a külsõségek mellékesek. Diszkóban, valós helyszíneken: ÁÁÁÁ, de jó teste van ennek a csávónak! Megdöngethetne, de rendesen! Állj már el elõlem, gizda kis nyikhaj, mert nem látom!
nem mindenki hisz a reinkarnációban... Másrészt meg mégiscsak, ha porhüvely is a test, úgymond a lélek otthona. Te szivesen bemész egy olyan házba, ami romos, poros, tele van denevérekkel meg pókhálókkal? Vagy inkább a szép tiszta, igényes házba? Nem mindegy milyen otthont adsz a lelkednek. Értékeld a testet. Óvd, vigyázz rá, fejleszd. Ne a másik nem érdeklõdése miatt, hanem saját magadért. A lelki békédért. Aki meg van békélve a testével, az ezt kifele is sugározza... és ez teszi vonzóvá az embert, nem a szép test. Egyébként - én mint nõ - sosem a pasik testét néztem. Mindig a szemüket. És ha abban értelmet láttam, akkor megnéztem a többi részét is. A lényeg mindig az volt, hogy találjak olyan pontokat a testén, amik vonzanak, nem kell tökéletesnek lennie. De ha semmi sem vonz a testében, akkor az csak barátság, nem?!
Én fiú vagyok. Igazad van ebben, hogy a tested csak egy anyagi megnyilvánulás, de mégis a lelked tükre... arról, hogy hogy nézel ki, sok mindent le lehet olvasni a belsõdrõl is.
hat mivel a kulso eleg fontos.kerdem en miert nezik a pasik a szep lanyokat?? miert nincsenek olyan lanyokkal akik csunyak es 120 kilosak?es amugy a test amiben vagyunk kifejezi a szemelyisegunket.
Hogy idézzem: "I can't fock with ur personality" Ez oda vissza igaz.
A személyiségedtõl sikítva menekülnék akkor is, ha egy Adonisz testébe születtél volna. De fogd csak rá a külsõdre, hogy nem értékelik a végtelenül szép lelkedet.
amúgy én meg utálom a kigyúrt fiúkat, meg azt sem szeretem ha valaki egyáltalán gyúr. szóval ennyi.
Hallod kérdezõ, vannak ilyen született vesztesek :/ Én is ilyen vok bár én nem a külsõm miatt hanem más dolgok miatt... am mások itt rohadt könnyen papolnak mindenfélérõl de kíváncsi lennék mit csinálnának õk ilyen helyzetben. Amikor kb. az egész életed arról szól h mások beléd törlik a lábukat és hogy legyen kin átgázolva feljebb jutniuk... [email protected] dolog :/ És lehet am próbálkozni ellenszegülni a Sorsnak de én már megtanultam h úgyse fog menni hosszútávon max. még jobban kicsinál ha ellenkezel. És azt látod h másoknak körülötted milyen könnyen megy minden neked meg ha beledöglesz se jön össze sehogy semmi. Na mindegy nem rinyálni akarok csak mondom... 17/F
Utolsó: arról te tehetsz, hogy hagyod, hogy beléd töröljék a lábukat az emberek. Miért tûröd el? Valaki kényszerít arra, hogy eltûrd, fegyvert tartanak a fejedhez? Mindenkinek megvannak a saját kríziseik, csak van, aki bátran szembenéz és kiáll magáért, valaki meg a kifogásokat keresi, mint például te is. Ezért nem hibáztathatsz senkit, saját magadon kívül.
Nincsenek rendes lányok, mind ordas ribi?!Akkor most mondjam, hogy nincsenek rendes pasik, csak hülye f*szkalapok, beleértve téged is?!Mi sem általánosítunk, mert vannak rendes pasik, akik nem csak kihasználni akarnak, van lelkük és tudnak szeretni, annyira, hogy a lány kész hercegnõnek érzi magát.Vannak ilyenek!Nem is kevés!De ugyanúgy vannak rendes lányok, akik bármit megtennének a párjukért, vagy ha meghízik és felszed 20kilót, attól még ugyanúgy vele marad, mert tiszta szívbõl szereti.És az a baj, hogy amit te írtál az már nem is általánosítás volt, hanem kész tény, ami baromság!! 19L
Ja és amúgy most olvastam miket írtál.Semmi gond nincs azzal, ha nem jársz kondizni..én speciel nem szeretem a kigyúrt pasikat, a kockahas meg nagy bicepsz kerüljön el messzirõl.Ha nem akarsz kondizni, akkor legalább ne sajnálkozz, hanem fogadd el magad úgy ahogy vagy, teljesen már lesz a kisugárzásod és ha eddig nem volt szerencséd a csajoknál akkor majd így hátha lesz.Nem így kell hozzáállni az élethez, ahogy azt te teszed.Egyébként attól, hogy te ebbe a testbe kerültél(hogy a te szavaiddal éljek)attól még te uralod, ha jobban akarsz kinézni, akkor bizony azért tenni kell, semmi nem fog az öledbe pottyanni.De mint írtam, fogadd el magad és mindjárt máshogy lesz minden. 20:00 voltam
Itt a válasz:álittolag:D ezt meg ki álittja???:P
A kérdező hozzászólása: A 20:00-s kommentjére: Nekem is van lelkem, szeretni én is tudok, de nagyon, csak nincs kit.
Ha nem vagy igényes magaddal szemben, nem fognak olyan lányok belecsöppenni az életedbe, akik igényesek. Megtalálja a zsák a foltját. Olvasd el szépen dr. Csernus A férfi címû könyvét! Biztos tanulságos lesz... :) Ha kell, dobok egy linket, ahonnan letöltheted a hangoskönyvet.
Végig olvasva a kommentjeidet, de baromi nagy önértékelési zavarral rendelkezel. :) A nõk többségének nincs önbizalma és van valami ami nem tetszik a testükön, de te túlteszel az összes nõn együttvéve. :) Olyan dolog háborít fel, ami legalább olyan természetes, mint amilyen természetesnek hiszed a reinkarnációt. Vannak nõk akiknek nem a szép test számít... de az biztos, hogy még õk sem akarnak egy lelki idegronccsal össze kerülni, aki annyit sem képes megtenni önmagáért hogy kicsit igényes legyen. A nõk FÉRFIT keresnek, nem egy idegroncsot. Szóval neked elsõsorban nem a testeden kell változtatnod, hanem a hozzáállásodon. Ha ribancnak tartod a nõket, azaz nem tiszteled õket és elõitélettel közeledsz hozzájuk, õk sem fognak se tisztelni se szeretni. És ez nem a tested miatt lesz, hanem mert bunkó vagy. De kíváncsi lennék mit tennél, ha egy bûn ronda csaj szeretne beléd és kezdené csapni neked a szelet... egy pattanásos, mosatlan hajú, smink nélküli, cigitõl sárga fogú, szõrös, elõnytelenül hájas, de kismellû, igénytelenül öltözködõ csaj. Örülnél egy ilyen nõnek? Mert ha te szép nõt akarsz, de te nem adsz magadra, az nem önzõség egy csöppet?
Mit nézzünk? Ez nem a Nagyon nagy Õ.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:18 Elsõre minden állat, és így az ember is a külsõ alapján ítél. Ösztönös, hogy a genetikailag legjobb utódot szeretnénk létrehozni, csak az ember ennél már többet is akar. Társat. Egy életen át. És itt már igenis fontos a belsõ, sõt.
A kérdező hozzászólása: Oda el is kell ám jutni.
Kedves kérdezõ! Ne a csajok miatt akarj változni! Magadat fogadd el, vagy változtasd meg, magad miatt. Hogy te érezd jobban magad a saját bõrödben. A többire csak ezután kerülhet sor. Ha elégedett vagy magaddal, az meglátszik, és jobban vonzod majd a többieket.
A kérdező hozzászólása: Majd igyekszem. Ha lesz elég akaraterõm, meg lehetõségem.
1. Külsõ megfog, belsõ megtart 2. Evolúció: mindenki a legfelelõbb partnert keresi 3. Az, hogy mennyire vagy igényes a megjelenésedre, nagyon sokat elárul a személyiségedrõl is. Én pl. nem akarnék egy olyan fiúval járni, akivel bár amúgy minden oké de "úgyis újjászületünk" címszó alatt [email protected] rá, hogy hogy néz ki. Ennyi erõvel ne fürödj le soha, mert úgyis megint koszos leszel. 4. Ha meg úgyis újjászületsz és te vagy a világod lényege, minek kell bele nõ? 21/L
21/L vagyok, még valami: Bár nem tetszel magadnak, de nem vagy hajlandó edzeni, hogy ez megváltozzon --> igénytelenség, lustaság Minden nõ kur.va --> bizonytalanság, hülyeség Fogadjon el így vagy rohadjon meg --> Ne változtass akkor, és rohadj meg te Tehát amit eddig mindenki írt, teljesen igaz. Te fejben sem vagy rendben, nem csak testben. Kinek kell lusta férfi, aki csak rinyálni tud, de cselekedni nem? Az igazi, normális nõknek biztosan nem. 21/L
A kérdező hozzászólása: Én annyit tudok tenni, hogy megbarátkozom önmagammal. Kondizni azonban - ha nem muszáj - nem fogok. A nem muszáj alatt azt értem, hogy ha el tudom magam fogadni olyannak, amilyen. Lássuk csak: - nem hordok több ezer ft-os ruhát - nem vagyok nagydumás De én így is értékes ember vagyok. Nincs kõbe vésve, hogy nekem igenis súlyzóznom kell.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, mégis csak soprotolok. Napi 5-6 km-t gyaloglok. Nem nagy dolog, de jól esik. Jobb a semminél. Hát eltunyulni nem fogok.:)
Ha még külsõleg meg is tetszenél valakinek a hülyeségeid miatt fog ott hagyni téged emiatt a nemérdekelsemmi, mindekibekaphatja, lázadóutáltaostinédzservagyok. Lehet változtatni a külsõdön és a belsõdön is. Hogy egy kicsit magadba néz és elgondolkozz itt egy szám : http://www.youtube.com/watch?v=UPwgTBNOAtc
A kérdező hozzászólása: Meghallgatnám azt a hangoskönyvet. Bár nem hiszem, hogy használ-e. Majd elválik.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem és beleolvastam. Az egész könyv értelmetlen hadoválás az egész.
20:00 vagyok Egyszerûen csak értsd már meg, hogy vannak rendes lányok!!Ne legyél már ilyen csak-magam-elé-nézek ember.Vagy ha az vagy, akkor meg ne tegyél fel kérdést, mert teljesen felesleges.
Nem tudom, hogy ezt már belinkelte-e valaki, de nem árthat: http://modoros.blog.hu/2010/09/03/olvasoi_divany_rovat_a_fru..
"A frusztrált omegahím nem volt mindig frusztrált, sem pedig omega. Szerencsétlensége legfõbb oka, hogy Magyarországra született. " - A 2. mondat nagyon talált (Y) Valaki nagyon jól látja a helyzetet.
Sajnos a külföldi lányoknak is ugyanúgy a külsõ a legfontosabb, ez nem nemzetiségtõl függ. Amúgy férfiaknak nem, legalábbis nem mindenkinek. Sajnos a közhiedelem fordítva tartja, lehet h régebben úgy volt, v nem tom miért.
17.15 Már megint belinkeltétek ezt az elmebeteget?
17:36 Te is férfi vagy?
Igen (17:36)
ha ez így lenne, a barátnõm nem lenne velem.
17:36 Látszik..bátran kijelented, hogy a nõknek nemzetiságtõl függetlenül számít a külsõ, míg a férfiak nagytöbbségének nem. Nem vagy nõ, tehát foggalmad sincs errõl az oldalról és szerintem még a férfi társaid nevében sem kéne beszélned, mert csak magadat ismered és a közvetlen környezetedben levõket..ez utóbbi még közel sem mindenki.. Egyébként meg nem lehet figyelmen kívül hagyni a külsõt.Képtelenség.Kivéve ha vak vagy.De persze ezt úgy értem, hogy például én a páromhoz kezdettõl fogva vonzódom, belsõ értékei csak még szebbé és jobbá tették a szememben, de a barátnõimnek nem tetszik és úgy gondolják, hogy egy nála sokkal helyesebb pasit is megkaphatnék.DE nekem õ a leghelyesebb. Ha valakihez nem vonzódom kezdettõl fogva, akkor bármilyen jó ember is, nem tudom megszeretni úgy ahogy megérdemelné mert nincs meg a szexuális vonzalom..kémia.. Így vagyunk beprogramozva!Még akkor sem tudnánk figyelmen kívül hagyni, ha akarnánk.
Nincs olyan férfi, akinek a belsõ fontosabb, mindegyiküket csak a külsõségek érdekli. Legfeljebb van aki bevallja, van aki nem." Kérdezõ:Ha neked is a külsõ számít leginkább, akkor mit rinyálsz itt??! Szerintem inkább túlságosan magadba süppedtél a depresszióddal .Keress fel egy pszichológust! Segítene felépülni az biztos. Jócsajt akarsz mi? Figyelj.Álmodozni lehet, csak ha éppen semmit nem teszel érte, akkor várhatod a sült galambot a szádba... MIért van az, hogy itt "mindenki" a nõket hibáztatja, hogy nekik csak a külsõ a fontos - mikor a férfiaknak is ugyanolyan fontos a külsõ ... GOndolom elõbb választanál egy plá[email protected]'t, mint egy átlagos külsejû lányt ugye?
Nincs olyan nõ, akinek a belsõ fontosabb, mindegyiküket csak a külsõségek érdekli. Legfeljebb van aki bevallja, van aki nem.
A kérdező hozzászólása: Igazad van.
Jó, nem baj, ha nem tetszik a hangoskönyv. De ha nem is akarod belátni az életmódhibáidat, akkor bizony ne is számíts semmi jóra az egész életben. De nem különösebben érdekel. VAgyis örülök neki inkább, hogy nem nyúlod le elõlem a jó csajokat. :D
A kérdező hozzászólása: Nem is lenne esélyem a jó csajoknál, max a bûnrondáknál.
Neked bezzeg számít a külsõ.
Én csak azért tartom magam szépnek, mert tudom, hogy valakinek úgyis kelleni fogok. És eddig ez be is jött. Igen, nagy általánosságban elmondható, hogy jó pasik mellé jó csajok, meg ilyenek, Remélem, hogy találsz magadnak egy bûnronda lányt, aki mellett leélheted az unalmas kis életed.
Kérdezõ, neked fontos a lányok külseje? Ha igen, akkor a lányoknak pontosan azért fontos a pasik külseje, amiért neked a csajoké. Bírom amúgy, ahogy a bevezetõben össze-vissza rizsázol a szellemrõl meg a lélekrõl, és hogy a test mennyire nem fontos, DE azért te is valami jó kis csöcsös, segges csajt akarsz, és lebûnrondázol csajokat. :) Nem semmi álszent kis pöts vagy. Meg is érdemled, hogy csak valami vén kövér kétgyerekes 40 éves nyanyát dugj csak életedben, azt is csak beba*szva, mert különben elhánynád magad :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is számít, hogy hogy néz ki valaki. Én igyekszem nem túlzásba vinni.
A kérdező hozzászólása: 17:37-esnek Ha a fene fenét eszik, akkor sem leszek jó pasi lenni. Egyszerûen nem úgy születtem. Ez persze nem azt jelenti, hogy kevesebb lennék bárkinél is.
Szerintem ez attol fugg, hogy hogy ismerkedsz meg vlkivel. Pl ha latsz egy jo pasit egy szorakozohelyen termeszetes, hogy azt szeretned meghoditani, nem pedig egy olyan szemelyt aki nem tunik ki annyira a tomegbol. De tegyuuk fel, hogy megismerkedsz interneten egy ferfival/novel , es nagyon szimpatikusak vtok 1masnak.. viszont talalkozaskor kiderul, hogy nem epp egy Brad Pitt. Engem nem akadalyozna semmiben, ha tudnam , hogy vannak ertekes tulajdonsagai.. ! Ezzel nem azt mondom, hogy neten kell ismerkedni, mert vannak felszines emberek is akiknel 99%ban a kulso donto fontossagu :P. Meg hat abba bele kell gondolj Te is, hogy egy csinos noi testet sokkal jobban kivansz , mint pl egy nem epp aranyosat - hogy finom legyek s ne bantsak meg senkit. de azert ezek a dolgok tenyek sztem :P (19L)
Azt írtam, h nem minden férfinek a külsõ a legfontosabb, és ha nekem nem az, akkor már nem mindegyiknek :) Viszont nõbõl igen, és ezt pont azért tom, mert nem vok nõ. A nõk a legtöbben letagadják, talán még maguknak sem ismerik be, de mindig kiderül h így van, pl most nálad is.
A kérdező hozzászólása: Minek kell a sok testépítés, mikor egyszer úgyis levetjük ezt a porhüvelyt, és egy másikban születünk újjá. A lélek tartós, a test cserélõdik.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek rendes lányok.Ordas ribi mindegyik.
Te egy olyan bölcsész vagy, aki gyönyörûen meg akarja magyarázni, hogy miért a nõk a hibásak a belsõ bizonytalanságodért. Hozzáteszem, tévedsz, a saját bizonytalanságodért te vagy a felelõs. És te is tudsz rajta változtatni.
A kérdező hozzászólása: Dehogy tudok. ha tudnék, nem lennék ilyen állapotban. Elég ocsmány testem van.
A kérdező hozzászólása: Nem is. Az amorf sokkal találóbb.
Tehát: mert randa vagy, és nem törõdsz magaddal, ezért az összes lány ribi. Gratulálok, leülhetsz 1es.
A kérdező hozzászólása: Ez nem így van. A kettõnek semmi köze egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Azért nem törõdöm magammal, mert nem tetszem magamnak. Éppen, hogy nem hányomk össze magam. Gyúrni meg nem akarok.
Hóhó a válaszaidból azt szûrtem le hogy elég durva depresszióban szenvedsz. Keress fel egy orvost azonnal! Remélem tudod mi lehet ennek a következménye hogy utálod a tested...legrosszabb esetben öngyi. És ne próbálj mindent meg magyarázni filozófiával mert belefogsz betegedni. Keresd fel Istent úgyhogy a reinkarnációtól elvonatkoztatsz õ bizony tud neked segíteni :)
Ember...azért, mert mi férfiak sem csak a lány lelkére hagyatkozunk( azért ha nagyon nem jön be nekem egy lány, mert visszataszítónak találom pl nem tetszik az arca, mimikája, affektálása, kinézete vagy a haja vagy bármi)akkor nem érdekel a lelke..mert sajnos sehogyan se áll fel rá és a szex elképzelhetetlen vele mert a gondolatától is a hányinger kerülget...fontos a lelke is, de csak annak aki tetszik ( és nyilván nem a topmodell csajokra gondolok) hanem átlagos lányokra, de leírni nem igazán tudom, hogy miért tetszik nekem valaki( volt már fekete, barna, szõke, vörös hajú kék, fekete, barna, zöld, szürke szemû barátnõm, kis töltött galamb aki olyan asszonykás testalkatú és vékony testalkatú is kis mellû és nagy mellû is, de konkrétan mindegyik bejött...pl szõke haj kék szem az egyik szõke haj kék szem ronda a másik szép pedig mondjuk mindkettõ lány csinos és szõke kék szemû de valahogy másképpen látom õket az egyik tetszik a másikat pedig full rondának találom...ízlések és pofonok. Szóval attól, mert az egyik lánynak nem jön be mondjuk egy 50 kg-os pali attól még a másik lánynak igen nem lehet általánosítani, hiszen én sem tudom konkrétan miért tetszik egy lány( mint írtam volt mindenféle..nem pedig egy típus), de ha megvan a + akkor nyert ha nincs meg a plusz lehet a világ legjobb nõje is én még bottal sem nyúlnék hozzá. Különben meg nem kell általánosítani( kigyúrt test, kocka has, szélles vállak) mert minden embernek más tetszik..a ribancokat meg nem kell alapul venni vannak rendes lányok is azokra kell koncentrálni.
A kérdező hozzászólása: Amit 13:25 mond, az hülyeség. Ilyen egyszerûen nem létezik.
A kérdező hozzászólása: Valóban iagaz van. Sajnos, a többség csak az orráig lát úgyszolván.
Soha nem néztem igazán a pasik testét.Legalábbis nincsenek túl magas elvárásaim, mint pl kockahas, 0 felesleg..
Ha minden életedben gizda vagy, nincs nõd, akkor mi a tökömnek születsz újjá? Inkább élvezd az életet, meg a következõt is, ne sírjál.
egyetertek! a szem a lelek tukre. de ha valaki ad magara az csak jo. en mar lattam csunya pasikat, megis adtak a kulsejukre, foglalkoztak a testukkel. igy mar ahelyett hogy azt mondtak volna rajuk hogy csunyak azzal a jelzovel illettek milyen kulonleges ez az illeto.errol ennyit.es ezt a porhuvelyes dolgot felejtsd el. ha nem nezed semmibe a sajat tested, hat akkor meg mit foglalkozol masok velemenyevel? remelem ujjaszuletsz valami gyonyoru testbe ami csak ugy megadatik anelkul hogy barmit is tennel. sok szerencset!
A kérdező hozzászólása: Nem mi döntjük el, hogy újjászületünk avagy sem.
Ne általánosíts!:) Ez egyáltalán nem mondható minden csajra, csak a mindenhétvégéndiszkóbanriszálomaseggem csajokra.Engem is mindig elsõként a pasi szeme és mosolya fog meg, csak aztán megyek tovább..De utána igazából már teljesen mindegy milyen a teste.Ahogy az utolsó elõtti írta, a lényeg hogy legyenek olyan pontok, amik megfognak, de nem kell tökéletesnek lenni.
Ha megnézek egy lányt akkor látom milyen lehet kb belülrõl, persze ez se mindig igaz. Ha pl. nagyon-nagyon elvan hízva egy lány akkor vagy arra gondolok hogy hormon problémái vannak vagy depressziós és ez az "antidepresszánsa" vagy csak egyszerûen hanyag. És ezek valahol visszataszító számomra. Azonban ha látom hogy picit túlsúlyos akkor semmi bajom nincs vele csak annyi hogy szeret enni. Én is kövér fiú voltam de mégis letudtam nyomni a kilókat /hozzáteszem baromi kemény munkával/ és mára letudtam fogyni. "megjegyzem, én a saját testem semmibe nem nézem." ha így gondolkodsz az latszik is rajtad ezt 100%re tudom mondani. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nem a test a lényeg, hanem ami beül van. A sok ribi ezt nem veszi észre.
13:26 jól leírta.
Plasztikai sebész bõrhibák eltávolítására, súlyzózás, kevés szoláriumozás. 3 év múlva sokkal jobban nézne ki a tested. Ne itt nyavajogj, hanem cselekedj. Csak idõ és pénz kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: A plasztikai mûtét természetellenes. Másrészt meghalni azért nem akarok. Az élet ajándék, mégha olyan testbe születtem. Egy ezotériával foglalkozó ismerõsöm szerint én választottam ezt a testet leszületésem elõtt. Már akkor is pocsék volt az izlésem.
A kérdező hozzászólása: idõ az még csak-csak, de pénz. Mindegy! Én nem akarok kondizni. Túl sokáig kell várni az eredményre.
A kérdező hozzászólása: hát valószínûleg. Kit érdekel? Erre vok kárhoztatva, vagy mittomén. Én egy csaj miatt sem fogok konditerembe járni. Ha szeret, elfogad úgy. Ha nem, elmehet a francba.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok sportolni.
Ja, csak tudod vannak objektív dolgok, amik nem elfogadás kérdése. Lehet egy nõ imádna, de fizikálisan nem tud hozzád vonzódni, és ez nem TUDATOS dolog, amit elhatározol, hanem zsigeri undor. Amin nem tud tudatosan változtatni. Ez olyan, hogyha igazán szereted a nõdet, akkor ha fogatlan, büdös, 100 kilós, szõrös izzadt hónaljú a nõ, akkor is kívánod? NEM, mert van amitõl annyira undorodik az ember, hogy rajta kívül álló az érzés. De igazad van, neked nem is igazán való nõ (meg boldog kapcsolat), a felfogásod miatt sem.
A kérdező hozzászólása: Így van. Úgysem jut nekem semmi jó ebben a rohadt életben. Semmi! Nincsenek barátaim, a szüleim is olyanok, hogy. Sorolhatnám.
azért nézik a pasik külsejét, mert a belsõ nem fontos. ha megnézed a legjobb nõket, mind magas jóképû, szálkás pasival vannak (ha nem, akkor ott pénz van). szóval a lányokat és a férfiakat általában a belsõ nem igazán érdekli. ez a legenda, hogy az embereket a belsõ érdekli, ez egy nagy hazugság, amivel lehet manipulálni, kihasználni embereket.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:04 Figyelj, ne keverd már össze a dolgokat! A kérdezõ leírja, hogy nem akar sportolni, keresi a kifogásokat egy olyan helyzetben, amin tudna változtatni, ha akarna. Viszont meg van sértõdve azon, hogy így nem érdekli a csajokat, holott ha nem lenne ennyire elszállva önmaga utálatával, talán lenne esélye így is, mondjuk a humorával, vagy az intellektusával. A nagy orr és a kevés haj szerintem simán elfogadható. Mindenki arca asszimetrikus, az anyajegyek sokasága halványítható vagy eltávolítható, ha úgy akarod. A kérdés valójában az, hogy te elfogadod-e magad, vagy sem. Ha nem, mások sem fognak, hiába leszel Adonisz.
kedves kérdezõ, ha leszakadsz a szüleidrõl, és csinálsz olyat, amit szeretsz, akkor jó életed lesz és be fogsz vonazni barátokat, szerelmet stb.. ha elég bátor vagy hozzá. ha nem, akkor csúnya halálod lesz és amikor a halálos ágyadon kezdesz egyre nehezebben lélegezni, és közel a halál, nagyon fogod bánni, hogy mennyi mindent nem tettél meg, amivel lehettél volna boldog ember. rajtunk áll, mit hozunk ki a dolgokból. nekem fiatalon anyám-apám alkoholista volt, apám szexuálisan zaklatott, volt egy súlyos bõrbetegségem is ami miatt mindenhonnan kinéztek stb. mégis sikerült ebbõl kilépnem, elmentem orvoshoz, elkezdtem tanulni, azt csinálom amit szeretek, boldog kapcsolatban élek. tehát sikerülhet, ha elég bátor az ember. különben eredményre ne számítson.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:04 Figyelj, ne keverd már össze a dolgokat! A kérdezõ leírja, hogy nem akar sportolni, keresi a kifogásokat egy olyan helyzetben, amin tudna változtatni, ha akarna. Viszont meg van sértõdve azon, hogy így nem érdekli a csajokat, holott ha nem lenne ennyire elszállva önmaga utálatával, talán lenne esélye így is, mondjuk a humorával, vagy az intellektusával. A nagy orr és a kevés haj szerintem simán elfogadható. Mindenki arca asszimetrikus, az anyajegyek sokasága halványítható vagy eltávolítható, ha úgy akarod. A kérdés valójában az, hogy te elfogadod-e magad, vagy sem. Ha nem, mások sem fognak, hiába leszel Adonisz.
16:04! Ezekrõl valóban nem te tehetsz, viszont a kérdezõ az idomtalan testérõl beszél, ami az õ hibája, mert az idomtalanságon lehet segíteni. Én is idomtalan nõ voltam egykoron, viszont vettem a fáradságot, nekiálltam egészségesen étkezni és sportolni! És amellett, hogy mára karcsú vagyok, és megfordulnak utánam a pasik, még boldogabb is és egészségesebb is vagyok. Mi errõl beszélünk.
16:00 Egy boldog kapcsolatban nem azon görcsölsz, hogy mikor kúr félre a nõd, hanem boldog vagy, mert a másik szeret és boldoggá tesz, és ez az érzés semmihez nem hasonlítható. Ha törõdnél magaddal testileg is, nem kellene attól félned, hogy megcsal a nõd, mert lelkileg és testileg is te lennél neki a FÉRFI. Dehát ha te ehhez a változáshoz gyenge vagy, akkor valóban nem is lesz boldog párkapcsolatod, maximum valami elhízott, kétgyerekes, 43 éves nõvel, akinek egy csúnya férfi is megfelel.
15:59 - Nem ilyen testbe született, csak miatta lett ilyen? Hát, helyette nem beszélhetek, de akkor lássuk, hogy nálam mirõl "tehetek én": Aránytalanul sok anyajegy és egyéb bõrhiba, szabálytalan, aszimmetrikus arc, nagy orr, kevés haj... Sorolhatnám. Igazad van, tényleg én tehetek mindrõl!
azért, mert a szerelemnek a lelki szerelem mellett van egy testi aspektusa is, amihez fontos, hogy legalább minimálisan vonzó legyen az illetõ külseje. értem ezalatt: vagy az arca, vagy a teste hordozzon férfias nõies vonásokat, ízlés szerint! az, hogy a külsõ fontos NEM MI DÖNTJÜK EL, hanem ösztönösen beindulunk szexuálisan valakire, vagy nem. a szerelemnek a testi-lelki összeolvadás a része, és ha nézel egy szép embert vagy testet, lehet maga a teset felszínes, de LELKI HATÁSA IS VAN A SZÉPSÉGNEK. hát ezért fontos. ha ezt te nem fogadod el, akkor az szíved joga, de ne kérd számon, hogyha esetleg nem lesz barátnõd, mert undorodik tõled és nem akar hozzádérni, megsimogatni, mert ápolatlan, elhízott vagy igénytelen vagy. AZ ÖSZTÖN ÉS TEST IS A RÉSZÜNK, a testünknek köszönhetõen élünk most ebben az életben, ezért meg kell becsülni és ápolni kell õt, mert a legfõbb bajtársunk ebben az életben, és rengeteg örömöt, gyönyört köszönhetünk a testünknek. én ezért törõdöm vele, mert szeretem és a részem, ebben az életben legalábbis. megérdemli, hogy szeressük, azért a rengeteg szolgálatért, amit értünk tesz.
egyébként pont ugyanazért nézik a nõk a férfiak testét, amiért a férfiak is nézik a nõk testét. a nõknek ugyanolyan fontos, hogy a férfi, akivel vannak, az szexuálisan izgató legyen számukra, mert a testi szerelem is a szerelem gyönyörének a része. ha ezt felteszed és számon kéred a nõkön, akkor légyszíves a férfiaktól is kérdezd meg, hogy miért olyan fontos nekik a nõk melle, feneke, hiszen a lélek a fontos. talán a férfiak kifejtik neked részletesen.
én csak a seggüket nézem
A kérdező hozzászólása: Milyen szolgálat? Én speciel nem emlékszem, hogy a testem, ez az idomtalan hústömeg valaha is tett volna bármi jót is, amiért szeretnem kéne. Teleyomom magam szeroiddal, annyi. gond letudva
"Plasztikai sebész bõrhibák eltávolítására" - Oké, fizeted?
Nem tudom, engem pasiknál eddig az agyuk fogott meg. Szép, ha szép teste van, de ha meg sem tud szólalni, az gáz. Amúgy kedves kérdezõ, elárulom, te nem ilyen testbe születtél. Ilyenné tetted, lustaságból vagy igénytelenségbõl, az mindegy. Amiket a sportról írsz, hogy sokba kerül, meg túl sokat kell várni az eredményre... Már ne is haragudj, de mit vársz? A lélekvándorlásnak az a lényege, hogy minden életedben tanulj valamit. Ha nem tanulsz meg egy leckét, a következõ lecke ugyanaz lesz. Ha most elütöd a kihívást azzal, hogy "a test csak porhüvely" nem tanulsz meg semmit.
A kérdező hozzászólása: Nem érdekel. Talán jobbis, ha nincs bnõm. Nincs stressz, hogy mikor csal meg, megy ilyesmi. Ha lenne vkim, azon görcsölnék, hogy mikor csal meg.
Kérdezõ! Õ, a tested teszi lehetõvé, hogy élhessen a lelked ebben az életben! Õ hordozza a te lelkedet, és rengeteg örömöt tud nyújtani, a simogatástól, öleléstõl, puszitól, csóktól kezdve rengeteg mindenig. Szerintem ez elég ok arra, hogy szeressük. És igaz, hogy nem a tested tehet róla, hogyha most undorító a tested, az a TE HIBÁD. De mégegyszer elmondom: kereshetsz kifogásokat, de tudomásul kell venned, hogy a szexualitás vizuális a legtöbb embernél! A nõk és a férfiak nem tudnak olyan emberhez szexuális közeledni, akitõl undorodnak. Ezt vedd tudomásul, és ne kérd számon az emberektõl, mert ez olyan természetes, mint hogy enned kell, innod kell, aludnod kell. Az életünk fontos alapköve a szex és a testiség, ne csodálkozz, ha ezzel a felfogással nem fogsz megfelelni egy nõnek.
A kérdező hozzászólása: Van benne valami. Mondjuk én, pocakos vagyok, de nem kövér.azt hiszem, ezzel meg fogok tudnui barátkozni.

A pasik miért nézik le annyira a nőket? Miért érzik magukat felsőbbrendűnek? Mintha a nők állatok lennének akik csak arra jók, hogy gyereket szüljenek meg sz*pjanak. Akinek nem inge. Ja tudom ebből kevés van!

Legjobb válasz: Elég szomorú, h te csak az ilyen pasikat veszed észre... (Én is a szebbik nemet erõsítem), de néha ha körülnézek, ezt már- már szégyellem. Egyik oldalról sem kéne általánosítani, mert pasiból is van normális és idióta, meg nõbõl is....

Elég szomorú, h te csak az ilyen pasikat veszed észre... (Én is a szebbik nemet erõsítem), de néha ha körülnézek, ezt már- már szégyellem. Egyik oldalról sem kéne általánosítani, mert pasiból is van normális és idióta, meg nõbõl is....
én nem nézem le õket egyáltalán 21/f
én sokszor úgy érzem hogy a nõk néznek le engem:S
20:43 miért vagy ebben ennyire biztos? nem is ismersz
nem kell általánosítani elõzõ vagyok
Mert 1szerüen a férfiak az irányítók 1 párkapcsolatban! Ha meg fordítva van akkor a férfi PAPUCS!
Szopják az ágy szélét meg szüljenek máshová.. Heti egyszer takarítsanak úgy, hogy ne tegyenek kárt a gépben és jól megleszünk egymás mellett.
Talán te találod meg azokat a férfiakat akikrõl írsz és általánosítasz. PEdig nem vagyunk mind ilyenek. De találkoztam már jópár ilyen lánnyal, akiknek ugyanez volt a bajuk, utálták az összes férfit, mert az összes pasijuk eddig csak a dugásra használta õket. Fura módon az ilyen lányok, a nagymenõ macsókra buknak, akik le se szarják õket. Talán néha a kevésbé kigyúrt, kevésbé menõ, kevésbé nagypofájú ember a több. Persze nem mondom h te is ilyen vagy, de sok csaj ezért általánosít. Itt az ideje szerintem h keress egy csendesebb de értelmes férfit. Azért van még egy pár, csak sokkal nehezebb találni mint kigyúrt állatot.
érdekes... a pasik egy tál kaját nem tudnának megmelegíteni maguktól a mikróban mert lusták és inkább focit néznek.. és ez a videó meg mit bizonyít? több rondapofájú pasi van , mint nõ és több pasi aki himringyó..ennyi
Talán az ilyen nõk miatt, akik manapság egyre többen vannak: http://juj.hu/cikk/a-felmeztelen-festett-lany-meg-karomkodik 23/F
tudod kedves ha nincs a jó anyád aki felneveljen, nem irkálnál ide valszeg valahol kint drogoznál a réten..nem /lettlenne tiszta ruhád(nem tudom hány éves vagy) nem lett volna rend körülötted....vágod?
A nõk nagy többsége ugyanígy vélekedik a férfiakról, mert a nõket ki kell szolgálni meg hogy jobbak a férfiaknál, jobban vezetnek stb. Na most ezek tudnak igazán felidegesíteni, ha a férfi nem építi fel a házadat hogy laksz? Ha a mérnök nem tervezi meg a használati tárgyaid mit csinálsz? Nõi fizikai munkás? Nõi mérnök? Elenyészõ, és akkor még nagyon kevés dologra tértünk ki, ne érts félre nem nézem le a nõket, de akkor legyen már meg az az alapvetõ munkamegosztás hogy mindenki azt csinálja amiben tényleg jó. A hányinger fog el ettõl a sok karrierista szerencsétlen szingli nõtõl, azt hiszik ettõl lesznek jobbak, hogy játszák a magabiztos üzletasszonyt de a drága kocsit ami a seggük alatt van meghúzzák az elsõ parkolóban. [email protected] a nagy egyenjogúságotokba is, csak addig szajkózzátok amíg kényelmes, utána már jön hogy ez nem nõi munka és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: utolsóval értek egyet.
Ti valószínuleg csukott szemmel jártok a világban. A férfiak magasabbrendueknek számítanak, mint a nok. Ez a világ a férfiak világa, még mindig. A társadalom rengeteg dolgot elvár a noktol mikozben egyetlen jó szót sem kapnak cserébe. A noknek dolgozni kell, gyereket kell nevelni, házimunkát végezni, jól kinézni és még este hulla fáradtan a lepedoakrobatát is alakítani az ágyban. Ez rengeteg szerepkor, rengeteg energia. És mi van a mérleg másik oldalán? Egy sorhasú pasi, akinek még azt a pár kedves szót is nehezére esik kimondani... A munkában szintén sokkal keményebben kell dolgoznunk az elismerésért, mert két mérce van, még mindig. Kevés olyan férfi van aki egyenrangú partnerként tekint a kedvesére (minden tiszteletem az ovék), sokan kezelik úgy a párjukat mintha az egy haszonleso pénznyelo lyuk lenne, ami azért szul gyereket is hogy a férfit maga mellett tartsa, a fejében nincs semmi, a szája meg beszélgetésre nem, csak szopásra jó. Mennyien csak arra használják a noket, hogy szépeket ígérve megdugják oket, mintha tényleg csak állatok lennénk. Ez az én véleményem. Kicsit hosszúra sikeredett, bocsánat :)
nos: a nõk nagyrésze pénzéhes (akinek nem inge...)ha nem is akkor tudatlanok egy pasihoz képest nagyon nagy tévhit , hogy a férfiak hülyék.ha nem hiszed el kedves kérdezõ hozz fel egy témát amirõl van kedved beszélgetni(fejbõl)és majd meglátjuk.míg én 2-3 évet szenvedek mindennaposan az izmokért , hogy a NÕK NE NÉZZENEK LE addig õk arra büszkék amiért megse dolgoztak(muff birtoklása, szép kinézet)mert nem képesek takarékosak lenni és ha ruha vásárra kisérek egyet le se tudom lõni.mert jobbak vagyunk mindenbe a pénz költésen kívûl abból tietek a trón.és mert felébresztenek hajnali2 kor ha nyekereg az ajtó , hogy ez mi volt.nem hagytok sörözni és [email protected] nehéz kielégíteni titeket.mind ezek mellet ha nem mondom minden 5.percbe , hogy szép vagy azt hinnéd , hogy megcsallak.nagy a segged és a burgerkingbe zabálsz 3rongyért míg én otthon a kolbászt sörrel.nem vagy képes autót vezetni mert a sebváltó helyett mást fogsz meg mind emellet féloldalasan állsz be a mozgás sérültek helyére.folyamatosan diétázol mikor már a menetszél elsöpör folyamatosan a sörhasamat kritizálod.
és egyébként a feminizmust ne keverjük már a sovinizmussal, ha lehet....
A nõk miért nézik le annyira a pasikat? Miért érzik magukat felsõbbrendûnek? Mintha a pasik állatok lennének akik csak arra jók, hogy pénzt keressenek és eltartsák az asszonyt, és lehessen kit oltani ha valami baj van. Akinek nem inge. Ja tudom ebbõl kevés van! Egyszerûen nem volt pofám kiírni ezt a kérdést, mert nem általánosítok, pedig megérdemelné a kérdezõ hogy kiírjam! Nem kellene általánosítani még ebben is hát könyörgöm!!! Hány éves vagy? Mert ha 8éves, és ezt hallod a 90éves dédimamitól, akkor még oké, megértem... demondd hogy nem vagy több 8évesnél!
most is egy kedves aranyos csöndes pasim van...nem macsó meg ilyenek..mégis megcsalt...2x..és mégis vele vagyok, mert szeretem..és akkor õ??? dehogy szeret..
Ez a kérdés kicsit átcsapott a férfiak és nõk közti harcba amikrõl lehet beszélgetni de nem érdemes hsz mind2 félek vannak hibái, jó tulajdonságai, nem lehet azt mondani h az összes férfi lusta és azt se, hogy az összes nõ ribanc. Keddves Kérdezõ több lány is írta, hogy rossz körökben mozogsz, az agresszív harcmodorodtól, (eleve leírod férfiakat) sok férfi bepöccen mint láthatod elõzõ kommentekbõl, nem lehet megkérdezni miért ilyen az egyik nem miért olyan a másik mert MINDENKI MÁS... 16/F
Szerintem csak a kérdést tetted fel rosszul.. Úgy kellett volna kezdeni, hogy "A pasim miért néz le annyira engem?"... Általánosítani tényleg nem lehet, mert nem vagyunk egyformák. Gondolom a párod jól felidegesített ezért ez a kitörés. Nálunk is szokott ilyen lenni és én is kaptam már hideget-meleget. Voltam már pénzéhes k*va (holott számlára kértem pénzt), meg minden csak szép és jó nem. Pedig mindent megcsinálok, dolgozom, gyereket nevelek.. Csak ha éppen olyan passzban van, akkor teljesen mindegy, úgyis kitalál valami "kedves" jelzõt. Úgy látszik, hogy nekem ez jutott.. vagy ezt dobta a gép, de én szedtem, úgyhogy szagolom. :) De ettõl még nem mindegyik ilyen! Persze, tökéletes nem létezik, de ez ugyanúgy igaz a nõkre is. Én sem tagadom, vannak hibáim, talán nem is kevés, de alkalmazkodni kell mindkét félnek és ha nem mûködik, akkor továbblépni. Sok sikert!
"Biztos én vagyok a hibás mert a rosszakat találom meg." Ha nem is szó szerint így, de ebben azért lehet valami... Senki nem képes úgy elrontani a sorsunkat, mint saját magunk. Akár tudatalattinak hívod, akár léleknek, vagy szívnek, a lényeg az, hogy lakik benned egy olyan erõ, ami irányítja az életed, és lehet, hogy nem is vagy tisztában vele. Nem vitatom, hogy te sok ilyen "pasival" találkoztál, és ezért benned ez a kép alakult ki a világról. Ettõl még ez a te szubjektív nézõpontod, másnak lehet ez másmilyen, és egyik sem objektív. Egy tuti, amíg így akarod látni a világot, addig tényleg "veled van a baj". Mert a világ olyan amilyen, de azt, hogy milyennek látjuk, nagyon nagy részben mi magunk döntjük el. Azzal, hogy mire hogyan reagálunk? A minket érõ események csak egy kicsi része olyan, hogy nem nagyon lehet többféleképpen megközelíteni. Az esetek nagy részében mi magunk dönthetjük el, hogy a pohár félig tele van, vagy félig üres. Csak rajtunk múlik... Rajtad múlik. Van rá lehetõség, hogy megkeresd, miért jó neked az, ha ilyennek látod a világot? És valóban jó-e ez neked? Önismeret. Ez a kulcsa. Hogy tudatosan lásd, mit miért teszel? Honnan jön egy késztetésed, honnan ered egy félelmed valamitõl? Minél jobban ismered meg magad, annál jobban láthatod másoknál is a hasonlatosságokat. Lehet, hogy arra is rájössz, a nagyszájú pasi valójában egy sarokban összekuporodva rettegõ kisfiút álcáz a viselkedésével. És így tovább. Akár az is lehet, hogy idõvel felismered majd a "normális" férfiakat az utcán, és találsz majd magadnak egyet otthonra is. :) Az egész azon múlik, hogy mennyire jó neked ez a mostani állapotod? Ha jó, akkor nincs semmi késztetés, ami ebbe az irányba lökne téged. Akkor várni kell, amíg elég rossz lesz. Ez így mûködik sajnos. (Engem például egy nagyon csúnya válás lökött meg, addig teljesen elégedett voltam az életemmel, és a saját nézõpontommal, dehogy is érdekelt a másé! Nemhogy abban turkáljak, amit egész életemben a szõnyeg alá akartam söpörni. Aztán jött egy nap, amikor mindez megváltozott.) Tehát, ha unod már, hogy a világ ilyen, akkor nézz rá másképp! És akkor láthatod, hogy másmilyen IS. Sokat nem veszítesz, bármikor visszatérhetsz a korábbi nézõpontodhoz, ha azt jobbnak találod. (Ez persze csak félig igaz, ha egyszer megtapasztalod, hogy vannak más nézõpontok is, akkor már mindig ott fog motoszkálni benned, hogy milyen is lehet ez máshonnan nézve? Ha egyszer tudatosul benned, hogy miért teszel valamit pont úgy, ahogyan, akkor az már sosem lesz olyan, mint elõtte. De ez nem akkora baj.) ;)
te jó isten mi van itt:D
nekem úgy jön le, hogy te nézel le minket. Szinte fröcsög az aggresszió abból, amit írsz.
simán rossz pasikba ütköztél.Akiket én ismerek nem ilyenek
mindenki tud hazudgálni...ezt ne felejtsd el kedves utolsó hozzászóló;)
énszerintem ez is olyan genetika... uralkodói ösztön. a legtöbb lány ezért tetteti magát butának, mert egyszerûen a férfiak nehezen viselik el, ha alulmaradnak egy nõ mellett. nekem is néha bántja az önbecsülésemet, ha hasonlót érzek a barátomtól, de senkit nem okolok emiatt, mindenhol ezt látni, persze h ezt tartják elfogadottnak. szerintem pedig amig nem erõszakolnak meg és nem bántalmaznak, nem kell azért panaszkodni, mert butának neveznek. te is mondod azt h töketlen, nem? mondtott neked már olyat fiú, amitõl remegni kezdtél? mert sokaknak mondtak már;) és szerintem ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy minden ellenére még mindig tisztelnek minket!
Mindenki azt kapja az élettõl amit megérdemel! Ezt tartsátok észben! Gondolom kérdezõ te is mindig a vagány, jócsávó, faszagyerekekre buktál akik végül magasról szartak rád. A szürkébb, normálisabb fickókat pedig észre sem vetted. Ez az eredmény!:)
lehet, hogy mindenki más, de az biztos, hogy az összes pasi leginkább a szexre hajt..:D
Szerintem egyszerûen csak bûn-ronda vagy és idõ jössz "powerkedni", hogy: "jaj ezek a pasik, de g*cik....". Menj inkább vissza téglát pakolni....
Szerintem téged mostanság valaki jól átvert, megcsalt, kidobott vagy valami hasonló. Egyébként csak azt lehet lenézni, aki hagyja
A kérdező hozzászólása: minden héten járok moziba, imádom. bulizós korszakomnak már régen vége, vagyis nem is nagyon volt..életemben csak akkor ittam alkoholt ha új év volt meg különleges ünnepek, nem szerettem a diszkókat meg az ilyen helyeket, életemben 1szer cigiztem(lehet hihetetlen de igaz!!!) mégis akikkel összekerültem pasikkal mind lenézett és legszvíesebben csak jól les*zopatott volna... ennyi elég?
hát, én egy nõt sose szopatnék le, fõleg hogyha nem szereti. gyereket se szüljön nekem, tisztába vagyok vele h milyen nehéz lelkileg és fizikailag is, szóval én örökbe fogadom majd a gyerekem ha akarok. feltéve ha a leányzó nem sajátot akar. :) viszont igazad van, tényleg kevés van belõlünk. :( am is a vagány csávók kellenek nektek szóval... nah mind1. 19/f
Most csak azert fejezem ki magam kulturaltan mert nem akarok bant a laprol. De kapjal mar eszbe te... azert mert 1 ismetlem 1 pasi vagy 5 ismetlem 5 pasi felhuzott teged vagy ilyen rossz tapasztalataid voltak miert kell mindet lenezni? vagy a nagy reszet? nem gondolkoztal el rajta hogy lehetseges benned van a hiba? ilyen indulatosan azert egy kerdest feltenni kicsit idegesito +gondolom most nemreg lettel ideges es minden duhodet beleadtad.. Na de valaszolva a kerdesedre :) Nagy resze NEM nezi le a noket barmennyire is nehez ezt elhinni csak valoszinu TE keresed oket rossz helyen. Ezt most nem rosszbol mondom vedd tanacsnak. Ha eddig csak olyanokat talaltal lehetseges azert volt mert rossz korokben mozogtal. Probalj mas tarsasagokban nezelodni mondjuk.. templomba szoktal jarni? vagy moziba esetleg? vagy csak esti bulizos cica vagy aki azert sir mert a diszkokban csak ilyen pasikat tud felcsipni? magadrol is kellene par szot irjal ahhoz hogy ertekes valaszt lehessen ehez neked adni.
Amúgy ez még a régi Erdélyi felfogás miatt van így. Ott pl szóhasználatban sincs olyan h valakinek fia lenne, csak embere vagy lánya. Sztem ez elég sokat utal a régi szokásokról, de szerencsére kezdünk modernizálódni.
A kérdező hozzászólása: 29éves vagyok, szal már egy ideje ebben élek..
Sztem is sokszor így van. Valaki tényleg ennyire elmaradottan gondolkodik. Pl.: ha fiúval megyek haza, akkor állandóan az van, h én lógok egy fiúval! Arra még nem gondoltak, h lehet, h õ lóg velem? Ez is a hátrányos megkülönböztetés jele, pedig már nem a középkorban vagyunk.
Ez eléggé egyén függõ, és könnyebb a rosszakat észrevenni, mint pl Mónikashow és egyéb agybutítók, azért általánosítunk, mert állandóan ezt látjuk. Az üres fejû megcsalós nõket, és a magáról mindent hiszõ férfiakat. Sajnos páran ezeken nõnek fel, így téves a világszemléletük :/
A kérdező hozzászólása: én még nem néztem le senkit csak mert olyan a neme..max mert úgy viselkedik!
A kérdező hozzászólása: mégis többre tartod magad egy nõnél, ebben biztos vagyok!
Khm, hát én egyáltalán nem érzem úgy, hogy lenéznének minket. Te nagyon rossz körökben forogsz, ha csupa ilyen tapasztalatod van. Utolsó válaszoló, szerinted tényleg egyenlõ az orális szex a nõ megalázásával? Mert akkor csak sajnálni tudlak. Nem tudod mit hagysz/hagytok ki.
Ez elég durva általánosítás. Engem nem néznek le a pasik. Téged lenéznek? El lehet akkor gondolkozni...
Kedves kérdezõ, ez inkább fordítva igaz, legyen akármi a férfiakat a nõk lenézik a fekete földig, csak azért mert õk a világy csúcsa. Na nehogy már... persze kivétel van de ritka... És ebbe az esetbe miért ne nézném le épp a bizonyos nõt ha õ fellsõbrendünek tartja magát ?
én sem nézem le a nõket a te elméd viszont tuti bizarr lehet ha ilyeneken jár a fejed és ezért lenézlek
"Nem kitaláció, lehet azért furcsa neked mert nem sok nõvel van az, hogy egész életében nem talált egy norm. pasit csak aki megalázta?" lefogsz pontozni...de nem lehet h azért akar minden pasi megalázni mert alapból ilyen negatív ember vagy? akit senki se bír ki hosszabb ideig? ezen gondolkozz már el..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok feminista. Én csak leírom a tapasztalataimat, amik velem történtek. Nem kitaláció, lehet azért furcsa neked mert nem sok nõvel van az, hogy egész életében nem talált egy norm. pasit csak aki megalázta?
Te valami feminista vagy ? Nevetséges mit ki nem találsz.
A kérdező hozzászólása: Akiket ismerek osztja a véleményem nem a tiédre vagyok kíváncsi hanem aki tud normális válaszolni. Szóval szevasz. Annak aki meg azt a hosszút írta: nem nem én írtam ki azt a kérdést, figyelj én 29 vagyok, de 1 normális pasival sem kerültem még kapcs.ba, na jó eggyel aki szépen kiköltözött külföldre. Biztos én vagyok a hibás mert a rosszakat találom meg.
Szerintem meg meg keress egy feminista közösséget...ott találkozhatsz hasonló gondolkodású nõkkel, mert ahogy elnézem, itt senki sem osztja a véleményedet.
Ne magadból indulj ki, attól, hogy neked csak ez jutott még nem kell általánosítani. (Nem te vagy véletlenül az aki azt is kérdezte, hogy miért van az h ha egy nõ lefekszik mindenkivel az egy k*rva, de ha egy férfi lefekszik csomó nõvel akkor az meg mennyire vagány neki?)Nem értem miért kell szítani itt az ellentéteket, hidd el, van belõlük elég ezek nélkül is, jobb lesz attól az életed, hogy itt vitákat generálsz? A harag, a gyûlölet mindig visszaüt, ha talán kicsit máshogy fognád fel a dolgokat, lehet, hogy boldogabb lehetnél. Én, kérlek ne szólj le emiatt, férfi vagyok, 27éves. Nem volt még egyéjszakás kalandom, összesen 3 komoly kapcsolatom volt, 3 nõvel voltam eddig életem során, jelenleg jegyben járok a harmadikkal. Szeretjük és tiszteljük egymást, akár hiszed akár nem, kölcsönösen. Mindent megtennék a páromért és õ is értem. Voltak már csalódásaim, szakításaim, de soha nem miattam történt és nem ítéltem el soha senkit miattuk. Attól, hogy te most egy ilyen, rosszabb korszakodat éled, kérlek ne általánosíts, mert nekem személyesen nagyon rosszul esik, hogy nem hiszed el, hogy vannak normális férfiak. Tudom, hogy úgyis leszólsz ezután engem, az is csak téged fog jellemezni, én igyekszem intelligens lenni veled szemben. Kívánom neked, hogy legyél boldog, de ehhez az kell, hogy átess ezen a ponton, hogy megtanuld, a gyûlölködésbõl soha semmi jó nem lesz soha. Sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Olvasd el mit írtam fentebb..
A kérdező hozzászólása: Ez nem csak pár férfire igaz..ha nem is mutatják ki tudják magukról, hogy õk a teremtés koronái és nekik mindent lehet. aztán jönnek azzal, hogy õk nehéz fizikai munkát végeznek, mi meg csak lopjuk a napot...elmondanám, hogy én már pakoltam téglát, festettem ki szobákat, lapátoltam sódert és szitáltam is és még sorolhatnám...pedig 58kg vagyok és 167cm! Mégsem esett nehezemre..aztán ha én azt mondom, hogy szüljön meg neveljen gyerekeket akkor kiröhög és belemondja a szemembe, hogy abba semmi nehéz sincs.. ja persze mert sosem fogják átélni!! Ha megcsalom k*va vagyok, ha õ csal nagy isten..ez engem k*vára felháborít! Csak mert õk igy lettek programozva, jaj ugyan már..
Nem, nem félünk de én ugyan oda nem megyek, õk jönnek oda hozzám próbálkozni.
ma 08:51 Ez nem errõl szól. Én merek kezdeni vele, de csak nem én futok már utána nõ létemre. Nyaljon sót, ha nem jön oda. Lesz másik "olyanom". :D
A te önértékelési zavarodról senki nem tehet, magadnak kell megoldani, senki nem oldja meg helyetted. Azt biztos, hogy amíg nem oldod meg, nem lesz normális kapcsolatod, se top pasival, se nyomival, mert senki nem akar olyan nõvel vacakolni, akinek az a központi problémája, hogy elég szép-e meg elég jó-e, és halál féltékeny minden jobb nõre. Barátkozz meg a gondolattal, hogy a világon egy kivételével minden nõnél vagy jobb nõ (csak a világ legjobb nõjénél nincs jobb), és egy kivételével minden pasinál van jobb pasi.
pont azért nem irkálok a jó pasiknak mert akkor ha összejönnénk tuti féltékenykednék mert nyilván minden csaj rányomulna...én meg nem ellenõrizgetem..ehhez nincs türelmem
Engem nem érdekel, hogy jó pasi vagy nem, de ha nem õ kezdeményez, akkor mi az életben nem fogunk beszélni egymással.
Én ugyan oda nem megyek senkihez, jöjjön a pasi, ha akar valamit. Életemben egyszer mentem oda egy ilyen top pasihoz ismerkedni (nem voltam már szomjas, és ettõl veszettbátor lettem), még be is jöttem neki, ezen magam is meglepõdtem, de amikor megszólalt, kiesett a kapa a szájából, csak minden második mondatomat értette meg, annyira ostoba volt. Azóta nem megyek oda pasikhoz. 24/N
ma 09:15 Nem bizony. :)
A kérdező hozzászólása: Ja meg még annyi, hogy a jó nõk általába nem szoktak facebookon írogatni egy palinak hogy tetszel, nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Figyelj, ha jó hapsi vagy és ezek szerint tényleg az lehetsz, mert én nyomi vagyok, de kb. csak akkor vesznek észre a lányok fb-n, ha kiírok valamit és belájkol vagy egy-kettõ és bejelöl ismerõsnek, de õk sem akarnak tõlem semmit sem, csak gyûjtik az ismerõsöket, te meg tényleg jó hapsi lehetsz, ha még leveleket is kapsz. Merj lépni bátran, tuti sikered lesz, haver! ;) Te mázlista! Nem cserélnénk testet! :P xD
A kérdező hozzászólása: Na hát ez a problémám. Facebookon heti jelleggel kapom a leveleket ismeretlenektõl, élõben meg soha senki nem mer közeledni. Ezek szerint nekem kéne?
Én top nyomi vagyok, alacsony és vékony is, hozzám sem jönnek oda, csak szemeznek oszt csá. Neked kell lépni, tudod van nem is egy atom pasi ismerõsöm, õket is csak fb-n rohamozzák meg, mert élõben fososak a lányok.
Én nem megyek oda senkihez, a pasi jöjjön. Top pasik írogatnak néha nekem is, tudom hogy általánosítás, de olyannal még nem találkoztam, aki jól néz ki és még normális is. Élõben persze senki nem mer odajönni.A környezetem jó csajnak tart ( én kevésbé magam), nekem jobban tetszik inkább aki átlagos, akinek nem írogatnak csajok ezrei.Még sincs senkim. 23/L

Nők/csajok miért nézitek le azokat a pasikat akik kurv. áznak ha éppen nincs senkijük? Miközben ti ugyan úgy megdugatjátok magatokat ha viszket a punci.

Legjobb válasz: azért, mert olyan szerencsétlenek, hogy nem bírnak összeszedni valami nõt akármelyik szórakozóhelyen, hanem inkább fizetnek érte ! bár engem nem érdekel, nem nézem le csak nem szimpatikus

azért, mert olyan szerencsétlenek, hogy nem bírnak összeszedni valami nõt akármelyik szórakozóhelyen, hanem inkább fizetnek érte ! bár engem nem érdekel, nem nézem le csak nem szimpatikus
Mert még annyi sincs abban a pasiban (férfinak semmiképpen sem hívnám), hogy vegye a fáradtságot és a saját személyiségével/vonzerejével/hódítási trükkjeivel szedjen föl bárhol egy nõt. Inkább kikeresi egy netes oldalon az illetõt, majd otthagy neki néhány bankjegyet, és letudva. Ebben semmi, az ég adta világon, kihívás nincs. Számomra az ilyen hímnemû értéktelen a párkapcsolati-húspiacon. 23N
A kérdező hozzászólása: ma 19:51 Te nagyon nem érted innen látni.Pontosan errõl van szó, hogy egy nem annyira jó csaj is talál magának olyat aki megdugja mert pinája van.Tehát még õ is válogathat és õ is talál majd jelentkezõket.De még egy jól kinézõ pasinak is keményen meg kell dolgozni ahhoz hogy megdughasson egy csajt.De egy kevésbé jól kinézõ csajért is sorba fognak állni hogy jól alá verhessenek..ennyi.Ezt kellene felfogni.Buboréklány tökéletesen leírta.
Azért nézem le mert undorító a prostizás, én se teszem szét a lábam ha szexhiányom van, hanem csak kellõ ismeretség után.Bennem van tartás, de bizonyára egy hozzátok hasonló kaliberû magát bárkinek felkínáló nõcske megértõbb és illik is hozzátok.
Szerintem meg túl van dramatizálva a dolog, evidens, hogy mindenkinek nem leszel az esete, lehet, hogy csak a 8000. csaj fogja megadni, amit akarsz (szex/kapcsolat...), meg nyílván vannak bunkó nõk és igen elmehetsz prostihoz, ezek a lehetõségek, de attól még a sajnálattal semmit nem fogsz elérni, meg azzal se, hogy fizetsz a szexért, és ez az általánosítás és nagy bolondság, pasikba is vannak bunkók szóval errõl kár vitázni. De a könnyebb megoldás nem feltétlenül a jobb. Ha tegyük fel munkanélküli leszel és minden honnan elküldenek, majd kimész az utcára sírni, hogy adjanak munkát? Nem hinném, hanem nem adod fel, és nem keseregsz, hanem megy tovább az élet. -és nem mások sajnálatától leszel boldog. Legalábbis ez az én hozzáállásom, és számomra ez a szimpatikus hozzáállás... mégha a két példa közt nincs is erõs párhuzam.
Ez kéne ide! Megnézném, mekkora arca lenen akkor a nõknek, ha ilyen helyzet állna elõ! :D Srácok, jó szórakozást! :) ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
"szóval én nem sajnálom a pasikat, mindenért tenni kell, de manapság a könnyebb út a divat és a pénz diktál" Szódavíz! Ha tele lenne rendes, értelmes, normális lányokkal Magyarország, akkor nem lenne gond "tenni érte". Nincs annál nagyobb sikerélmény, amikor egy férfi meghódíthat egy nõt! De itt arról van szó, hogy szabályosan Canossát kell járnunk és néha évekig reménykednünk, hogy ugyan figyeljen már fel valaki ránk! Sok nõ meg akkora bunkó, hogy egész télen fûteni lehetne vele! megalázzák, emberi méltóságában kigúnyolják az embert. Erre mit lehet mondani?
19:24 és 19: 25 Köszönöm :)
szóval én nem sajnálom a pasikat, mindenért tenni kell, de manapság a könnyebb út a divat és a pénz diktál
Buboréklány, a 10 az semmi! Írtam, hogy van olyan gyerek, aki már 1000-nél tart. De az alap a több tucat elutasítás a jobb fickóknál, abból 10-15 nagyon durva! A kevésbé jók több 100-ig is eljuthatnak. És ezt most komoly párkapcsolati próbálkozásra értem, nem csak dugásira.
Egy nagyon jó nõnek is keményen meg kell dolgozni , hogy egy rendes, valamirevaló pasit találjon és a jelentkezõkbõl kikaparássza a "selejteket", mert manapság a legtöbb férfi borzalom.
Ne haragudj ez már igényesség kérdése, hogy valaki bárkivel lefekszik, mert fontosabbak az ösztönei, mint az értékei. De akkor az általánosításból le lehetne vonni, hogy milyen alacsony a szint, amit meg kell ütni a pasiknál.
És ezt a helyzetet nem a pasik idézik elõ azzal, hogy bármire képesek egy [email protected]'ért?
Te komolyan nem érted, 71 %?
"Összességében tehát az égadta egy világon semmilyen joga nincs egy nõnek sem ahhoz, hogy lenézze azon fajtársait, akik kénytelenek ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Itt nem a nõknek kell a pasiért megküzdeni, hanem a pasinak a hölgyéért. " Pontosabban egy bárkinek lábát széttevõ nõnek nincs joga lenézni , de egy valamire való, tisztességesnek igen! "A rendes, valamirevaló pasiakt észre sem akarjátok venni!! Majd ki nem szúrja a szemeteket!! De mindig csak a debil hülyegyerekek jönnek számításba pasiként, a többi sosem!" Mármint akikbe te belebotlottál és ezt ostoba módon mindenkire kivetíted. Nyugodtan menjetek csak prostizni, csak ne reménykedjetek rendes, tisztességes nõben, mert ehhez viszont nektek nincs jogotok.
jó, hát akkor ebben egyetérthetünk, és módosítom a korábbi hozzászólásomat... a helyzetet a férfiak 90%-a idézi elõ
"Egy nagyon jó nõnek is keményen meg kell dolgozni , hogy egy rendes, valamirevaló pasit találjon és a jelentkezõkbõl kikaparássza a "selejteket", mert manapság a legtöbb férfi borzalom." A rendes, valamirevaló pasiakt észre sem akarjátok venni!! Majd ki nem szúrja a szemeteket!! De mindig csak a debil hülyegyerekek jönnek számításba pasiként, a többi sosem!
"én csak annyit mondok, hogy ha nem lenne elég egy nõnek csak szét tenni a lábát, hogy szexhez jusson, akkor talán másként mennének a dolgok." Csak tudod, hiába van tartás mondjuk 10 % férfiban, ha a többi 90 % akkora idióta, hogy már a vasorrú bábára is ugrik. akkor egyértelmû, hogy a 10 %-ot észre sem veszik, mert ott teper a többi 90 %.
ja.. a gonosz evolúció rákényszeríti a férfiakat, hogy a legfõbb hatalommal ruházzák fel a puncit... Mindegy.. én csak annyit mondok, hogy ha nem lenne elég egy nõnek csak szét tenni a lábát, hogy szexhez jusson, akkor talán másként mennének a dolgok.
Bubinak teljesen igaza van. A hozzászólások bizonyos része, akik a legjobban bizonyítják az ellenkezõjét, pedig arról beszélnek hogy van bennük tartás, meg hogy válogatni kell, hogyha kapcsolatot akarnak. Eleve a kérdés nem a kapcsolatról szólt, hanem az alkalmi szexuális kapcsolat létesítésérõl-szerintem. Sajnálatos módon a külsõ nagyon fontos manapság. Az ember hiába szeretne ismerkedni, a legtöbb fiú aki oda mer menni egy lányhoz a szórakozóhelyeken azonnal visszautasításra kerül, mert lehet hogy éppen nem úgy néz ki mint egy bizonyos F-betûs gáz a periódusos rendszerbõl, pedig lehet, hogy a világ legrendesebb pasija, neadjisten férje lenne belõle. A lányok nem veszik a fáradtságot, hogy ismerkedjenek, mert eleve csak olyan kell nekik, amirõl már volt szó. Továbbá, teljesen igaz, hogyha egy nõ akar szexpartnert keresni, csak két szavába telik, és már annyi jelentkezõ van, hogy Nílust lehetne vele rekeszteni- ez egy nagy könnyebbség. Nem mondom, hogy egy fiú ne küzdjön meg a szíve hölgyéért, de annak legyen értelme, és tényleg kapjon esélyt, hogy küzdhessen. A franc fog feleslegesen egy csomó energiát és netán pénzt beleölni valakibe, ott lenni, amikor kell, vállat adni a lánynak amin sírhat, ha aztán a végén el van intézve azzal, hogy "maradjunk barátok" a legtöbb ilyen fiú már dugig van ilyen "barátokkal". Az meg, hogy a pasik bármit megtesznek a p*náért, megint nagyon okos érv. Mit csináljanak? Néhányszáz-ezer éves evolúciós fejlõdés áll emögött-igaz az állatvilágban kicsit másképp mûködik. Az ember átírja a feltételeket. Itt legtöbbször nem a legrátermettebb hím kerül megfelelõ pozícióba. Sok ilyet láttam már, lényegtelen. A feltételek átalakultak, és az nagyrészt a divatnak, és annak köszönhetõ, hogy esetenként milyen a nõk hozzáállása és elvárása. A mostani divatból sajnos az szûrõdik le, hogy a legtöbb nõnek egy rózsaszín plázafiú jön be. Sajnálatos. Nyilván mint tudjuk, az embernek vannak szükségletei. Lehet hogy Te megoldod maszturbálással, ha hiányod van, de nem tudhatod, hogy annak a férfinak, aki prostituálthoz megy, mi hiányzik. Mi van akkor, ha nem is az aktus hiányzik neki, csak egyáltalán az érzés, a nõi test selymes bõrének érintése, mondjuk. Összességében tehát az égadta egy világon semmilyen joga nincs egy nõnek sem ahhoz, hogy lenézze azon fajtársait, akik kénytelenek ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Itt nem a nõknek kell a pasiért megküzdeni, hanem a pasinak a hölgyéért. És sokkal, de sokkal könnyebb azon az oldalon lenni, amelyiknek csak választani kell. Gondolom ezt senki nem fogja elolvasni, de azért leírtam:D
Sziasztok Erre én is reagálnék.Én nem nézem le se a prostikat sem azokat a férfi társaimat akik prostikhoz járnak.Még hozzá azért mert ahogy buboréklány is írta egy nõnek tökmindegy hogy néz ki akkor is talál magának egy pasit aki lefekszik vele.Nekünk férfiaknak sokkal nehezebb nõhöz jutnunk.És az is elég durva ahogy néhány nõ elutasítja az embert.Elég durván bele tudnak gázolni az ember érzéseibe.Erre leírnék egy történetet ami velem történt meg.Még középsuliba jártam volt egy lány aki nagyon tetszett évfolyam társak voltunk.Egyik nap összeszedtem minden bátorságom és oda mentem hozzá.Vittem neki egy szép szál rózsát, bemutatkoztam, megmondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem és elszeretném hívni egy randevúra.(teljesen átlagos kinézetû srác vagyok) Erre a lány fogja vissza adta a rózsát és ezt mondta "Fúj hogy képzelem, hogy én õt randira hívom még is, hogy nézel ki meg hasonlók" És a csaj még nem is volt az az igazi jó csaj csak megfogott a kisugárzása meg nagyon szép szemei voltak.Szóval errõl ennyit szerintem nem voltam se bunkó, se nem nyomultam.Még is ezt kaptam és utána 2 hétig olyan szarul éreztem magam mint állat.Barátnõm még azóta sem volt de szexben már volt részem jó párszor és igen beismerem néha prostikhoz is megyek.És azt kell mondjam nagyon ápoltak és nagyon oda figyelnek kivel fekszenek le.Persze ez csak a háznál rendelõkre vonatkozik én is csak ilyen prostikkal feküdtem le.Egy útszéli lányhoz hozzá nem nyúlnék ott nagy valószínûséggel kapsz el valamit.És nem érdekel ki mit gondol sok nõnél próbálkoztam kb 90% leráz van aki normálisan van aki elküld a francba.A maradék 10%-nál jön össze valami.És ha olyan a nõ én elõre tisztázni szoktam, hogy csak szexet akarok.Mert azért mint mindenkinek nekem is vannak elvárásaim és nem fogok mindenkivel járni van akivel csak leakarok feküdni és kész.De még egyszer leírom soha egy nõt nem használtam még ki mindig elõre tisztázom mi a pálya.Köszönöm annak aki végig olvassa kicsit hosszú lett :) F/25
Szerintem azért van olyan lány, aki nem is mer ismerkedni, mert mondjuk 10 pasi épp csak megakarta dugni, mert õ arra jó, vagy lerázza, mert nem 45 kg stb... azok a lányok meg nem hinném, hogy a hímringyókhoz rohannának :/
Ebben a mai világban; ha nem vagy menõ fickó; nagyon nehezen találsz szexpartnert.
A nõk 95 5-a azt nem bírja felfogni, hogy férfiként nem annyiból áll az alkalmi szex, hogy "hagyom magamat megdugni"! Hanem nagyon ott kell lenni a szeren, brutál jó fickónak kell lenni, megnyerõ külsõ, duma és lehengerlõ stílus, plussz meg is kell találni azt a lányt/nõt, aki akkor ott éppen vevõ erre a dologra! Ismerek srácot, akit már ezer lány utasított el zsinórban. Õ próbálkozik, de emellett k...-khoz is jár. Próbálja már meg egy csaj utánacsinálni ezt!
Kérdezõ, ne várj tõlük megértést! Azt a fogalmat õk nem ismerik! :((
koktél, taxi szerintem van olyan 'férfi', sõt biztos van, akinek e nélkül is megy, csak ahhoz kell egy megnyerõ kisugárzás és személyiség, amivel komolyan tudja venni egy nõ, vagy vonzónak találja és akor hajrááá, szóval szerintem nem tartasz ott ugyanott árban, kivéve, ha csak a pénzed miatt tapadnak rád a nõk, és semmi mással nem bírsz rájuk hatást gyakorolni, a prostinak meg nyílvánc csak a pénz kell. de tényleg nem zavar, akinek ez a jó, felõlem (:
#6 Látom egyre kevesebben vannak ezen az oldalon, akik értik az átvitt értelmet. Nem baj, veled is csak többen vagyunk.
Ne általánosíts, én nem nézem le õket kicsit sem.
3as, ha te magad is "húspiacnak" titulálod azt a tért, ahol te magad is mozogsz, akkor miért háborít fel, ha valaki fizet a húsdarabért?
Elõttem szólóval egyet értek. Hogy nem veszitek a fáradtságot, hogy a másikat megismerjétek, és udvaroljatok... Hol van az már? Jah, de akit "felszedsz" lehet a barátnõd késõbb :D Azért vannak olyan szórakozni vágyó csajok is, akiknek nem a koktél a lényeg, hogy meghívd- és normálisak! Dehát a prostiknak is meg kell élni valamibõl xD Jobb híjján a lúzerekbõl :D
én csak azt nézem le, aki akkor qrvázik, amikor van valakije máskülönben meg csak szomorúnak tartom, hogy így megy mostanában az élet... ahogy néhány kérdéssel lentebb is felsorolják a pasik, hogy miért jobb egy qrva. Tök cikinek érzem nõként, hogy a nõk általános viselkedése meg elvárásai miatt fordulnak inkább prostikhoz. De nem nézem le. Csak... rosszul esik, hogy ilyen dolgok vannak.
"a nõk 95 %-a"
"Ebben semmi, az ég adta világon, kihívás nincs" És abban mi a kihívás, hogy a sok-sok jelentkezõ közül nagy kegyesen igent mondtok valakinek?
Még annyi: Lehet, hogy azért vannak megszólva a férfiak, mert nem próbálkoznak eleget, inkább a könnyebbik utat választják, fizetve érte. Megnézném azt a lány, aki 10 kinevetés, megalázás, visszautasítás után még bátran menne ismerkedni. Mert nõként be kell lássam, annyi ma az öntelt beképzelt flegma p*csa, hogy a férfiak nem azt kapják, hogy "bocsi, nem", hanem egy jó nagy taposást bele az önbizalmukba. Ezek után csajozni...hát, én is meggondolnám.
Lenézni nem nézem le, de egy kicsit szánalmas, hogy csak úgy talál valaki magának szexpartnert, ha fizet érte.
A kérdező hozzászólása: ma 19:22 Imádlak!:D
Buboréklány For President!!
Érdekes, más kérdéseknél fel vannak háborodva a nõk, hogy ugyan hogy gondolják a férfiak, hogy ha évekig nincs párkapcsolat, akkor õk ne is szexeljenek! Az az igazság, hogy a férfiak ma már messze toleránsabbak a nõkkel , mint õk velük!
Meglepõ olvasni nõtársaim válaszát, mert én is teljesen úgy látom, ahogy a férfiak. Ha egy nõnek szexre van szüksége, konkrétan bármikor megoldhatja. A férfinak nem ilyen egyszerû a dolga, megtehet mindent, arról, hogy lesz-e szex, a nõ dönt. Lehet tagadni, szépíteni, akkor is ez van. Mert mi lányok válogatunk/válogathatunk, a fentiek miatt 5 perc múlva jönne egy másik férfi. A pasik lábai elé nem szokták odavetni magukat a nõk, hogy "kérlek, kérlek dugj meg" Nem így mûködünk. Ezért teljesen meg lehet érteni, ha egy férfi elmegy k*rvázni. Ezek a lányok erre vannak, lehet ezt biztonságosan is csinálni, a szobán fogadók pedig elég igényesek. Nincs gond azzal, ha egy nõ elítéli. Csak nem fair, mert amíg nem volt férfi, nem értheti.
Nem, én nem d.ugatom meg magam, ha viszket a p.unci. Ha viszket, akkor elmegyek nõgyógyászhoz. Ha szexhiányom van egyedülállóként, akkor maszturbálok. Aki k.urvázni jár - szíve joga, de undorító, amikor a sok magatehetetlen, nyámnyila fiúka nyafog arról, hogy képtelen nõt szerezni, ezért inkább prostizik...
A kérdező hozzászólása: Így van utolsó jól mondja.Hiába vagy te ku.rva jó képû, ha nincs éppen csaj aki hajlana rá.De ha egy nõ akar szexpartnert találni, akkor kb 5 perc alatt 30 férfi állna ott toporogva hogy had dughassák meg, így a nõ kénye kedve szerint válogathat.Amíg egy férfinek ha jól néz ki, még akkor sem biztos hogy összejön egy röpke óra ha éppen egy nõ sem akad a horogra.De ha egy nó elhúzza a mézes madzagot, kb 10 perc alatt 30 ember közül válogathat kénye kedve szerint..
A kérdező hozzászólása: Elsõ.Miért ha valakit diszkóba szedsz fel, akkor annak nem kell fízetni?2-3 pohár jobb fajta ital vagy koktél, aztán ott vagyunk 5 ezer ft-nál, taxi stb..ugyanott vagyunk.

Sok pasi miért nézi le a nőket? Miért vagytok ilyenek?

Itt gyakorin annyi olyan pasi van aki jön azzal, hogy hát a nők ilyeneket a nők olyanok stb. Ne higgy nekik, nekik nincs önbizalomhiányuk, ők a nagyszerűek, ők csak megcsalni tudják a párjukat stb. Gondlom minket tudja mire gondolok. Figyeljetek, attól, hogy egy lány kicseszett veletek az még nem a világvége. Meg nem csak titeket vernek át. Sok pasi minket, nőket, már nagyon sokszor átvert és kisemmizett. Nem csak ti jártok így. Nekünk is van önbizalomhiányunk rinyálunk azon, hogy vajon tetszünk e nektek stb. Higgyétek el, hogy nekünk is rossz nem csak nektek. Meg azt sem értem... miért várjátok el egy nőtől, hogy ő szerezzen meg titeket? Így nem lesztek férfiak a szemünkben és akkor csodálkoztok, hogy nem kellettek senkinek. Gondolkodjatok csak el ezeken a dolgokon. Egy hisztis férfi nem fog kelleni senkinek.

Legjobb válasz: Annyira unalmas az ilyen kérdéseket és válaszokat olvasni. De tényleg, ti nem unjátok már rohadtul, hogy egymás vérét szívjátok mindenhol? Hol a nyomi lúzer pasik siránkoznak (ez a gyakoribb), hol a lányok keseregnek... *ásít*

Annyira unalmas az ilyen kérdéseket és válaszokat olvasni. De tényleg, ti nem unjátok már rohadtul, hogy egymás vérét szívjátok mindenhol? Hol a nyomi lúzer pasik siránkoznak (ez a gyakoribb), hol a lányok keseregnek... *ásít*
Amiért a nõk is lenézik a csúnya pasikat.
Csak az a gond velem nem egy lány cseszett ki, hanem kb két tucat, és további több száz utasított el. Úgyhogy ezek után igen is lenézem a rohadt beképzelt felszínes fajtátokat és a bebeszélt baromságaitok, miszerint a szépség relatív, meg a belsõ fontosabb.
nem várom el. az én szemmeben sosem lesz komoly azzal a nõvel, aki rámnyomul. egyzserûen nem becsülöm meg. lenézni cska azokat nézem le, akik inkább vannak egy sz/r kapcsolatban, mintsem szakítsanak, mert félnek egyedü amradni. "de szeretem" hangzik a válasz sokszor mikor rákérdezek miért vagy vele, és mikor kiderül, hogy ja hát már 3 x megcsalta meg ilyenek, akkor az kb semmit sem jelent..:/ ezeket tartom szánalmsanak! szeressek bárkit bárhogy, azt hogy míg együttvagyunk és megcsal, nembocsájtanám emg senkinek.
a legtöbb nõ r*banc, és csak dugásra jó.másra nem igazán:DD(kinek nem inge...)
"egy lány kicseszett veletek" XD
Utolsó válaszoló, mit gondolsz, miért nem akarnak veled lenni? Ha nem lenne benned olyan mértékû "hiba", nyilván megmaradna melletted valaki, de ha mindenki elutasít, ott már szerintem nálad kell keresni a gondot.
"Egy hisztis férfi nem fog kelleni senkinek." Miért egy hisztis nõre kinek van szüksége?
Hiba a külsõmmel van, az nem tetszik a nõknek.
A kérdező hozzászólása: Rengeteg olyan lány ismerõsöm van akik sokat hisztiznek és van pasijuk.
Ha eleve nem jön be a külsõm a nõknek, akkor esélyem sincs megismertetni velük a személyiségem, mivel a külsõm miatt alapból esélyt sem adnak. Ennyit a párkapcsolatról, meg a mesékrõl.
A kérdező hozzászólása: Ha ott vagy a lány közelében idõvel úgyis megismer. Lehet pont ezért fog megszeretni. Igaz, tény, hogy külsõ alapján zajlik az elsõ megítélés. Azt meg nem hiszem el hogy olyan csúnya lennél, hogy nem állnak veled szóba.
Általában a szintemhez megfelelõ nõknél próbálkoztam, nem a bombázóknál, de általában azok is lerondáztak, vagy kerestek más kifogást, csak ne kelljen velem lenniük, errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: Te nem.. ilyen palival, aki ilyen egocentrikus azzal nem is kezdenék, de a páromnak bármit megadnék úgy ahogyan õ is nekem. Ennyi.
És nagyon sokra megyünk vele
A kérdező hozzászólása: Aki nem akar az nem keres. #39-s de igen.. nõ létemre kihasználtak, megaláztak, majd jól belém rúgtak. Igenis átéltem, hogy milyen megalázkodni, milyen amikor kihasználnak és nem érsz semmi sem. Átéltem. De mégsem mondom azt, hogy minden pasi egyforma, hisz köztetek is sok a rendes és intelligens férfi
Ezt nagyon jól összefoglaltad kedves utolsó válaszoló, minden tiszteletem!
Kedves rinyáló pasik: szerintem a gond ott kezdõdik, hogy nem a megfelelõ lányhoz mentek oda. pl ha ti 10/2 kinézetû pasik vagytok, akkor teljesen felesleges odamenni egy 10/8 de még egy 10/5 lányhoz is és ráadásul hányszor hallani, hogy kevésbé helyes pasik a velük kb egy szinten lévõ kinézetû csajokat, hogy lehordják bányarémnek, tanknak stb. Ha az utcán egy vadidegen leszólít akkor az elsõ benyomást a külsõ alapján teszed meg és ha nem tetszik vagy nem szimpatikus (egy jóképû fiú is lehet szörnyen unszimpatikus) akkor minek álljon le vele a lány 20 percet beszélgetni, ezt nem lehet elvárni senkitõl. Ha pedig mindenképp csinosabb barátnõt szeretnétek, akkor ellensúlyozni kell valahogy a kinézetet: határozott magabiztos fellépéssel, egzisztenciával, jó humorral stb. A másik dolog a figyelmesség és a papucsság(szokásos "mindent meg tennék érte" szöveg) között baromi nagy különbség van: nõknek egy normális pár kell nem pedig egy szolga
#39 Kicsit ironikus..:)
Én eddig, amíg próbálkoztam, soha ne hittem, hogy sikerem lesz a kiszemelt nõknél, sõt inkább arra számítottam, hogy ez is bukta lesz, de azért hátha össze jön alapon próbálkoztam. Teljesen mindegy, hogy személyesen, vagy az interneten, tõlem fiatalabbnál, vagy idõsebbel próbálkoztam, az eredmény az volt, engem koccoltattak, mással pedig szépen összejöttek. Már úgy vagyok vele, hogy keresgél a f..om, meg vagyok egyedül is.
Igen ám.Csak, hogy nõkre mindig akadnak pasik.Hisztis vagy nem.Dugni mindig kell valakit...
Akkor részvétem hozzájuk! Csodálatos egy ismeretségi köröd lehet, ha hisztisekkel vagy körülvéve, miközben te a kifinomult párkapcsolatodról beszélsz :S mindazonáltal sok fajta beállítottságú ember van, amiért senkit sem lehet elítélni.
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla, hogy az egyetemen vannak hiszits lányok is. Szerintem attól, hogy van 4-5 ilyen lány attól még az ismeretségi körömrõl nem tudsz semmit. A párom nem az egyetemrõl való, õ villamosmérnökit végzett és a helyi faluból ismerem. Igen, nekem kifinomult a kapcsolatom és attól, hogy neked ez nem járt ki, nem kell azonnal egy kibúvó okot keresni rajtam amiért nekem ez megadatott.
Szívesen. Bár arra számítottam, hogy le lesz pontozva a válaszom, mert a sok önsajnáló pasi a világért sem ismerné be, hogy õ is hibás lehet, és tehetne ellene a siránkozás helyett... Nekem bejött.
Pendulum92: Örülök, hogy van még értelmes férfi, és a normális nõk nevében is köszönöm a hozzászólásodat. Engem már annyiszor hazugoztak meg pontoztak le, amikor megírtam az igazságot, hogy számát se tudom. Lehet nem kéne fáradnom azzal, hogy az ilyen témákhoz hozzászólok. :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Mert könyebb mást hibáztatni a kialakult helyzetért, mint a a megoldáson dolgozni.
Higgyétek el, hogy nem csak a külsõ a siker titka... Az maximum segítség az ismerkedéshez, de ha ilyen siránkozó a hozzáállásod, akkor lehet hogy nem egybõl, hanem második körben küldenének el a pitsába. Mondhatod, hogy ez is kitaláció. Nem az, állítólag jól nézek ki, és évekig elutasítottak a nõk. Elõször ment, mint a karikacsapás, aztán mikor valaennyire megismertek, menekültek elõlem. Ha ronda vagy, de a személyiséged rendben van, akkor az elején nehezebb lehet, de ha megismertek, és bejössz nekik, mint ember, akkor veled fognak maradni. Egy ronda és önsajnáló pasinak tényleg semmi esélye sincs. Ezt a normális nõkre értettem, nem a plázaribizlikre. Azokat jobb messze elkerülni.
A nõkkel csak az a baj hogy a buta férfiak megbetegítik a lelküket, megbélyegzik õket és õk ezzel élnek tovább. Csak egy szûk utat hagynak nekik és a nõk ezen próbálnak átjutni. Nem csoda hogy néha sportszerûtlenek. A nõknek nem kéne ezt elfogadniuk. Leszólják õket, kit érdekel én meg az összes férfi sokkal nagyobb r1bancok vagyunk. De minket nem érdekel. Ha a nõk végre a sarkukra állnának és nem asszisztálnának ehhez a rémálomhoz akkor a férfiak meggebedhetnének akkor sem bírnák ki csaj nélkül. Én tisztelem a nõket és az önrendelkezésük jogát. Egy izgalmas nõ immunis tud lenni a buta felfogásokra de sajnos az emberek többsége még nem. Márpedig az a nõ aki a közfelfogás szerint él az szerintem nem olyan érdekes és izgalmas mint az amelyik vállalja a vágyait és olyan a szellemisége és az önbizalma is. 30F
Pontosan így ahogy a 64-es írja, jó látni, hogy rajtam kívül más is reálisan látja a dolgokat, nem pedig a mesékben hisz.
#60 Mert csak szerinted rondák, másnak más az ízlése, v kevésbé válogatós. A másik lehetõség, h gazdagok. Viszont aki minden nõ szerint ronda, és nem is gazdag, az eláshatja magát.
Milyen kibúvó ok? Nem azzal van a bajom, hogy nekem nincs senkim, mert megvagyok nélküle is, viszont sokkal inkább bosszant, hogy olyan dolgon kezdesz el vitatkozni ami neked már megadatott, vagyis nem kell vele foglalkoznod, mert neked megvan. Ha meg valaki többszörös elutasítást kapott, vagy rondának tartja magát stb., fölöslegesen beszéled be neki, hogy márpedig tele vagy esélyekkel, végtérre is a tapasztalatait nem tudod meghazudtolni. Csak papolsz a biztató mesebeli ultra optimista hozzáállásodról, ugyanakkor kint az életben más törvények uralkodnak, és mindenki másképpen csinálja.
Ismétlem.Nem azokból kell kiindulni. Nekik összejött.Mások küzdenek érte. Viszont sokaknak az agyával van baj.Nõknek férfiaknak egyaránt. Mind2 félben hatalmas hibák vannak.Valakinek ez valakinek az a nehezebb.De nem fogja fel egyik fél sem.SÕT inkább elõnyt akarnak belõle csinálni. Elég szánalmas.
Nagy szerencséjük van, vagy sok pénzük, más lehetõség nincs.
A kérdező hozzászólása: Az enyémen kívûl rengeteg másik "tökéletes" (kihangsúlyozom még egyszer az IDÉZÕJELET) kapcsolatról tudok/ismerek. Milyen érdekes.. azok a palik se éppen jóképûek és mégis találtak maguknak párt.. Ez meg vajon hogy lehet?
Mondjuk azt is le kéne szögezni, hogy nem a saját kapcsolatodból kéne kiindulni
Ez így van, ahogy az 57-es leírja, az ilyen szöveg, hogy fontos a belsõ, meg önbizalom kell stb. csak esti mese, ellehet mondani a gyerekeknek hátha elalszanak tõle, másra nem jó.
#42 10/2-es kinézetû pasiként még 10/1-es kinézetû csajnál is felesleges próbálkozni, azok is mindig elhajtanak. #53 Ez sem igaz, mert ha külsõre nem jön be egy fiú egy lánynak, akkor a lány már az elsõ pillanatban elkönyveli, h a fiú legfeljebb haver lehet, és ez késõbb se fog változni. Egyébként velem sem állnak szóba, csak a magukat csúnyának tartó lányok, de náluk is barátság a maximum, amit elérhetek.
Majd ha az itt a nõket feltételesen szeretõ meg tenyerén hordozó tagok élnek olyan kapcsolatban, ahol a párjuk veri õket, érzelmileg, anyagilag és fizikailag vagy akár szexuálisan bántalmazza, zsarolja, ellehetetleníti majd írja már meg, hogy mégis hogyan tudnak õk oylan rohadt könnyen kilépni egy iylen kapcsoaltból úgy, hogy mások "ne nézzék le õket". Tényleg, várom a tippeket. Amíg nem éltetek olyan párkapcsolatban, ahol minden téren kihasználnak és meggyaláznak, szerintem fogjátok be a szátokat, hogy milyen könnyû abból kilépni, mert így csak 1000000%os idiótáknak tûntök bármelyik normális ember szemében. Ok, kösz.
Igen a zsák sajnos megtalálja a foltját :/ Harcolok is mindenért az álmaimért az életben maradásért, hiszen köztudott, hogy az élet semmit sem ad ingyen, viszont egy nõért semmiképpen. Vannak fontosabb dolgok is!
Majd kapod itt szépen a nõgyûlölõ válaszokat. Amúgy azért, mert anyuka apuka nem magyarázta el nekik, hogy a nõk emberek, és az embereket tisztelni kell, illetve, ahogy azt jól leírtad, valószínûleg egy csaj kicseszett velük, és most az egész nõi nemre halálosan sértõdékenyek, és úgy fújnak a nõkre, mint veszett macska a teknõsbékára.
A kérdező hozzászólása: Mint látod, oda is írtam hogy itt a Gyakorin, nekem van egy rendes barátom, egy jó ideje, tehát nem magamról és jó pár férfiról van szó
A kérdező hozzászólása: #15-s csak nehogy egyszer megtörj :) de csak ügyesen, amíg nem bántod õket addig jó :)
Sok rendes pasi is van, nem az összes szemét.Csak te itt a gyakoris pasikról veszel példát...
Vagy csak úgy érzitek, hogy sok pasi lenézi a nõket. Ha már eleve ezt érzitek akkor már onnan kezdve nincs min gondolkozni. Aztán csodélkoztok, hogy hibáztatnak. Ha már ott hibáztok, hogy mindenen kiakadtok... Ki lehet próbálni.
A kérdező hozzászólása: #11-s egyetértek. :D #13-s én mindig is az egyént kerestem és meg is találtam. :)
Nekem nincs önbizalomhiányom, viszont nem keresem magnak a nõvel a bajt, mert ha megszólítod ott kezdõdnek a gondok. Nem bántom õket sem szavakkal sem pedig fizikailag, mindkettõ messze távol áll tõlem. Szívesen ismerkedem, barátkozok, sõt még ismerõsnek jelölöm õket azon a genyán is, és ezzel vége van, nincs tovább. Bölcs maradok.
A kérdező hozzászólása: #10-s Minden zsák megtalálja a foltját. Ha hiszed ha nem. Elõbb utóbb úgyis lesz valaki. De gondolj csak bele... ha így állsz a dolgokhoz, hogy az én fajtám ilyen meg olyan, akkor nem lehet, hogy a te hozzáállásod nem jó? Nem lehet, hogy egy kicsit másképp kéne gondolkozni? Nem mondom, mert nem, mert nagyon sok olyan lány van, aki egyszerûen borzalmas, csak játsza az agyát és csak arra jó, hogy meghúzzák. Viszont sok olyan van aki értékeli a belsõt is. Nem szabad elõre ítélkezni, én sem ítélkezek senki fölött addig amíg nem ismerem meg. :)
Fordítva is ilyen nyugi. Mindig a nagy átlagot nézik, és sosem az egyént..
Vannak szemét nõk és szemét pasik, olyan nõk, akik nem valók többre, minthogy megdugják õket és olyan pasik akik csak dugásra jók, blabla keresgéljen mindenki a maga szintjén és akkor nem lesz ennyi rinya
Most le leszek pontozva az az érzésem, de nem baj:D Az életben ugye a legtöbb ilyen férfi próbálkozik, elutasítják, nem kell senkinek és ahelyett, hogy magában keresné a hibát, ugye könnyebb a csúnya nõket hibáztatni. Ha ezt a való életben nem is teheti meg, itt név és arc nélkül legalább elsírhatja a sérelmeit, kiadhatja az igazi véleményét. Nem minden férfi ilyen, szerintem csak a sikertelen férfiak sírnak, hogy minden nõ szajha és érzéketlen, akiben van tartás, nem itt nyafog, hanem próbál tenni, hogy változtasson. Persze vannak olyan nõk, akiket le sem köpnék, de ugyanezt elmondhatjuk férfiakról is. Ugyanúgy nõket is kihasználnak és ugyanúgy sok lány is panaszkodik, hogy a férfiak miért ilyen bunkók :D Bár úgy vettem észre, azért kevesebb nõ teszi ezt, mint férfi. Itt nagy divat ez.Akármit írsz nekik, a "nõk védelmében", süket fülekre találsz, mert kicsit sem nyitottak más véleményére, inkább csak befogják a fülüket...jelen esetben szemüket...:D Persze itt nem általánosítok, vannak normális férfiak is.
A kérdező hozzászólása: #8-s helyes felfogás :)
A kérdező hozzászólása: én biz isten nem kesergek :D Nekem van egy normális 3 éves párkapcsolatom és ennyi, én jól elvagyok.
A kérdező hozzászólása: #3-s sajnos igazad van, ha nem is a legtöbb de jó néhány igen. Megértem a te álláspontodat is.
#19 ne aggódj nem fogok! megannyi szép dolog van az életben, minthogy a nõkkel idegesítsem magamat, a fontossági listámnak a legalján állnak (most nem sértésbõl mondom) :) Egyébként ha neked ilyen tökéletes párkapcsolatod van akkor minek írogatsz ki ilyen kérdéseket, és meglátásokat fölöslegesen foglalkozol mások problémájával o_O
A kérdező hozzászólása: Csak mert annyi ilyet olvasni itt is. És szeretném, meg tudni, hogy mire föl vannak ezek. Nem értem sokszor meg az embereket. Te is rendes vagy és normális. :) Ez a kérdés rám egyáltalán nem vonatkozik, csak egyszerûen kíváncsi vagyok. :)
Az ilyen siránkozók személyes tragédiaként élik meg a visszautasítást. Arra számítanak, hogy mindenképp sikerük lenne a kiszemelt nõnél, hiszen nincs semmi önkritikájuk és tökéletesnek hiszik magukat. Csak hogy elfelejtik azt, hogy a nõknek is van ízlésük és nem fognak bármilyen csavargóval elmenni. Aztán ha vissza lettek utasítva, utána egyre inkább begubóznak és átváltoznak a bolond macskásnénik férfi változatává, akik egész nap a nõket szídják és egész nap piálnak.
Ilyen hozzáállással nem is csodálom...
A kérdező hozzászólása: #34-s akkor jön egy másik lány, nem szabad föladni, sose add föl, én se és még sokan mások se adták föl, ez a lényege, az életben harcolni kell
Persze, minden zsák megtalálja a foltját...a mesében. Ha nem jövök be a csajoknak, akkor hiába próbálkozok, úgy is elhajtanak.
A kérdező hozzászólása: Lin: És valószínûleg nem azért nem tetszik, mert csúnya, csak éppen valami nem fogott meg benne :D
Ezt egyébként már megfigyeltem, hogyha visszautasítok az életben egy pasit, akkor én már gonosz vagyok és jól kicseszek vele. Hiába mondom az elején, hogy kapcsolatban vagyok, Õ csak nyomul és aztán még én vagyok a hülye, hogy micsoda pasit hagyok ki. Aztán meg írja, hogy ezek után hogy menjen oda a nõkhöz, ha elutasítom. Nem vagyunk szeretetszolgálat, hogy ha egyszer valaki nem fog meg, nem tetszik(vagy egyéb okok), akkor szánalomból mégis vele legyünk.
A kérdező hozzászólása: #26-s én se vitázok itt senkivel... elmondom a véleményem :D #27-s becsüllek téged is. :) Értem, hogy rossz de elõbb utóbb minden zsák megtalálja a foltját.
½Meg azt sem értem... miért várjátok el egy nõtõl, hogy õ szerezzen meg titeket?½ Mert ha egy nõnek tetszik egy férfi, akkor ugyis a nõ fog kezdeményezni. Viszont ha nem jópasi az illetõ, akkor hiába is kezdeményezne, harcolna a nõ szívéért hónapokon át, az ugy is csak kikosarazza.
# 25-nek 1.000.000%-ban igaza van!
A kérdező hozzászólása: #25-s köszönöm jól ismerem azt a számot ;) De az én párom is a tenyerén hordoz még a csillagokat is lehozná nekem :) És én mégis megbecsülöm.
Azt csak néhány unatkozó gyerek írja ki. Amúgy azért mert eléggé kicsesztek velük.Viszont a legtöbb nem próbálkozik és elkönyveli magát hulladéknak.A többi meg adja magát.A nõk a hibásak. Én is szidok néhányat, és sok dolog nem tetszik a nõkben.De nem hangoztatom, és nem mocskolódok itt. Ez a különbség.
17# Az ilyen pasik úgy kezdik, hogy minden nõ felszínes, csak a külsõ meg a pénz számít nekik, és amikor elmondom a magam példáján, hogy az én párom se nem egy Adonisz, se nem gazdag, akkor olyan válaszokat kapok, hogy hazudok, meg hogy olyanokkal csak az ostoba tramplik vannak és hasonló, akkor azt hiszem nem ok nélkül akadok ki. Meg még az a kedvencük, hogy úgysem valljuk be mi nõk az igazat, illetve még magunkat sem ismerjük jól. Igen, megtehetem, hogy fütyülök az ilyen "véleményekre", de amikor elkezdenek személyeskedni, és épp rossz passzban vagyok, akkor kibukok rájuk. Nem mintha ezzel elérnék bármit is. :) De legutóbb pl. egy itteni pasi azt gondolta nekem bebeszélni, hogy ha nem jött be elsõre a párom, akkor ugye csalódtam benne és az ilyenek összeadódna, úgyhogy majd szakításkor írjak neki egy privit... mindezt egy olyan "párkapcsolati guru" akarja megmondani egy vadidegen embernek, aki addigi életében még csak prostikkal volt...akkor is joggal akadok ki. Elõször. Mert utóbb már felfogom, hogy ilyen szánalom alakokkal nem érdemes "vitázni".
Mert buták vagytok nõk. Ha valaki ver, megaláz titeket, el nem hagynátok (fõleg ha az illetõ jópasi) Viszont ha valaki szeretne, tisztelne, és a tenyerén hordoz titeket, attól egybõl leléceltek mihelyt egy vagány machó udvarolni kerd nektek. Állmodoztok a romantikáról, pedig csak a tv-ben látva tetszik nektek. Nem lehet rajtatok kiigazodni. Amúgy ajánlom a Hooligans - királylány, címû zeneszámot. OLvasd el a zeneszöveget. Szal´ ne várd el hogy tiszteljünk titeket, kölyök korunkban kiöltétek ezt belõlünk.
Megvagy nélkülük, mert nem tudod milyen jó érzés, ha valaki mindig mindenben melletted áll, aki az életét adná érted, aki vacsorával és szeretettel vár haza munka után, vagy csak szimplán átölel, ha az élet épp szar lapokat osztott neked. Persze nem akarlak meggyõzni, de ezek jó dolgok és ha kipróbálnád, talán te is így látnád.Nem tudod mirõl maradsz le:D A kérdezõ meg gondolom azért kérdezi, mert idegesíti, hogy sokan általánosítanak és egy kalap alá vesznek minden nõt. Ennek semmi köze ahhoz, hogy kapcsolatban van-e.
A kérdező hozzászólása: #1-s Az exem se szép nem volt se csúnya és mégis õ vert át. Szóval ez is hülyeség, minden nõ szépnek talál valakit, ugyanúgy ahogyan a pasik is. Ti sem egy csúnya lányt fogtok megnézni azonnal, de van akinek pedig az a lány a legszebb. Remélem érted mire akarok kilyukadni.

Miért van az, hogy a pasik állandóan nézik a nőket, még ha van párjuk, és állítólag nagyon szeretik?

Ilyenkor rohadt féltékeny vagyok, a pornóra, mindenre, amiben szebb n?k vannak, mint én!

Legjobb válasz: Szerintem az (is) különbözteti meg az embert az állattól, hogy az ösztönös reakcióknak nem kell megadnia magát. Az ezt hangoztató pasik fordítva rém rosszul viselik a dolgot. Ha valami fáj a páromnak, akkor lemondok róla - szerintem. Kivéve, ha a nélkül a dolog nélkül nem tudok élni.

Az én barátom ezek szerint nem nagyon tartozik ide... Õ elõttem nem stíröli a lányokat, sõt, tudom, hogy a hátam mögött sem. Tudom, hogy régen nézett pornót, és bevallom én sem örülök neki, sõt nem is szeretek erre gondolni. De az biztos, hogy ha az utcán megyünk, akkor õ is lát, ahogyan én is, látja, ha egy nõnek formás a feneke, vagy szép az arca. Ezzel még nincs baj. De nem úgy néz, hogy én azt észrevegyem. És nem sértõ, sõt, ma már én kérdem õt, hogy egyáltalán milyen nõ tetszik neki, vagy mégis valami támpontot adjon! Nem kérem tõle, hogy vak legyen, nem tenném soha, de nekem szerencsére nem is kell. Soha nem bántana meg azzal, amivel a te barátod téged, hogy egy másik nõvel szemezzen, vagy kikezdjen, teljesen függtlenül attól, hogy ott vagyok-e, vagy nem.
Szerintem az (is) különbözteti meg az embert az állattól, hogy az ösztönös reakcióknak nem kell megadnia magát. Az ezt hangoztató pasik fordítva rém rosszul viselik a dolgot. Ha valami fáj a páromnak, akkor lemondok róla - szerintem. Kivéve, ha a nélkül a dolog nélkül nem tudok élni.
Keresd meg azt a férfit, aki nem ilyen! Én találtam egyet, õ a férjem. Fel a fejjel, nem mindenki a farka után megy!
Szia! Javaslom, hogy olvasd el Allan Pease es Barbara Pease: MIÉRT NEM KÉPESEK TÖBBFELÉ FIGYELNI A FÉRFIAK, ÉS MIÉRT NEM TUDNAK ELIGAZODNI A TÉRKÉPEN A NÕK? (bocs a nagybetuert, masoltam a cimet) c. konyvet! Hihetetlenul szemleletformalo, es mellette szorakoztato is! Leir _minden_ tipikus problemat a hazaseletben/parkapcsolatban, es tudomanyosan alatamasztja a miertjuket. Tobbek kozott a "stiroles" temakort is kivesezi. Mostanaban minden hazasulo ismerosomnek ezt ajandekozom, mert olyan szinten megerthetjuk belole a masik nemet (ferfiak a noket, nok a ferfiakat), hogy abbol konfliktus nem lehet.
Na, ha így állsz hozzá a dologhoz, akkor mi a csudának vagy egy érzelmileg silány emberrel? Akkor irány a szingli élet, nincs szükséged férfiakra. Engem nem zavar, ha mellettem megy a párom és megnéz egy nõt. Soha nem éreztem, hogy a nõ lekicsinylõen nézne rám. És nem is érzem magam kicsek, vagy megalázottnak, vagy szegénynek. Én ugyanúgy megnézem a fiúkat, sõt a párom szokta mondani, hogy nézd, ott egy fiú aki pont a zsánered, biztos tetszik neked. Szerintem vicces ilyennel húzni egymást, a nagy játék része. De eszembe nem jutna megcsalni a párom, és neki se engem. Lassan kirepülnek a gyerekek a házból, második kamaszkorunkat éljük és nagyon élvezzük egymással az életet. Egy olyan kapcsolatot, ahol megkeseredve, folyton megbántódva mit tudom én milyen lelki bajokkal tengõdnék, én egy percig nem tûrnék. De nem kell mindent komolyan se venni, csak azokat a dolgokat amik tényleg komolyak. Különben soha nem leszel boldog, mert te teszed tönkre saját magadnak a boldogságodat.
Érzelmileg miért lenne silány?Ha megnéz egy nõt, és az észreveszi, miért sajnálna Téged?Amúgy meg, ha féltékeny vagy azért, mert más nõt is megnéz, miért nem zavar, ha olyankor teszi, ha nem vagy ott.Akkor uis.esetleg nem áll meg a nézésnél, erre nem gondolsz?A féltékenység csak a saját bizonytalanságodat jelzi, vagy a kapcsolatotokét., és nem egy kapcsolat ment már ezért tönkre.
Ez csak túlzott féltékenység a részedrõl, semmi értelme, miért kéne csukott szemmel járnia? Egyáltalán nem megalázó hogy megnéz másokat. Én is megnézem a jó pasikat, a barátom is megnézi a jó csajokat, együtt kibeszéljük mi tetszik rajta neki, mi nem, jókat nevetünk. Ennyi.
Engem már nem zavar, ha esetleg megnéz egy másik nõt is. 17 éves házasságal a hátunk mögött azért mégis van valami, ami miatt még mindig együtt vagyunk ...és a 4 gyerek is bizonyít valamit. Ha bejelentem, hogy fogynom kéne, az a válasza, hogy fölösleges, hiszen neki így is tetszem.. Egyébként meg csupán hûséget fogadtunk egymásnak, de vakságot azért nem :D
Még sokat kell tanulnod. Miért lenne baj, ha megnézi a nõket? Én is megnézem a szép fiúkat. Mert jól esik nézni. A szerelem nem azt jelenti, hogy szemellenzõvel rohangál ezentúl a világban. Önzõ és értelmetlen amit kívánsz tõle. Ha ennyire bizonytalan vagy magadban, ha attól féltékeny leszel, hogy ránéz egy nõre, akkor nem sokat ér a kapcsolatotok. Én tudom, hogy a férjem engem szeret, tudom hogy nem fog elhagyni. Még mosolygok is, ha megfordul egy nõ után, szoktik egymást a kedvenc színésszel húzni ("Na, ma vele jön egy film, akkor egyedül hagylak, hogy gyönyörkodhess") Egy kapcsolatot hosszútávon nem lehet ilyen görcsösen csinálni, csak úgy, ha nevetni tudtok a legtöbb dolgon még a problémákon is. (több mint 20 éve szeretjük egymást és egyre jobb :)
Igazad van... én szarrá is vertem volna... Azonnal azt mondanám, hogy dugd meg akkor azt a tangás pinát, de engem hagyj békén! Még ilyen bunkót!! Tudjuk, hogy álla a [email protected], ha kell.... , de egy igazán normális pasinak igenis legyen önkontrollja! Föleg, ha a szeretett kedves ott van mellette! Ha meg tangás [email protected] akar bámulni, akkor menjen egy peep-show-ba... aztán verje ki ott!! Igazad van!!
Hát én személy szerint magam mutatnám meg a csajokat!Úgyis megnézi. Ne mond , hogy te nem veszed észre a helyes pasikat! Tuti meglepõdne. A féltékenység csak egy dologra jó... Elõbb utóbb megunja és tényleg félrelép. BÍZZ MAGADBAN!
Én meg tudok bámulni egy férfit anélkül, hogy a legkevésbé is kívánnám. Volt, aki kifejezetten taszított, de érdekesnek tartottam.
Egy mondás szerint hûséget fogadott, nem vakságot.
A kérdező hozzászólása: Az én jelenlétemben már nem nézi meg a nõket, csak nagyon diszkréten.... Ha nekem a párom megfordulna a szemem láttára egy nõ után, abban a percben ott hagynál faképnél, szó nélkül, és haza mennék. Ha fontos vagyok neki, utánam jön. Nálam csak egyszer fordult elõ, hogy strandon láttam meg véletlen, h a párom megbámul, és utána fordul egy tangás csajnak. Olyat kapott tõlem, hogy nem felejtette el egy életre.
Tiszteletlenség ha veled van, és mást bámul.Én sajnálom a csajt akinek a pasija engem bámul, illetve felháborítónak érzem a ffi a viselkedését, diszkréten a tudomására is szoktam hozni, hogy hé ott a nõd veled-nézd õt. Egyébként az értelmes férfiak nem viselkednek így és pont.
Ha az ember elõtt elbilleg egy nõ csini ruciban, magas sarkú topánban egyértelmû, hogy látja, hiszen épp az orra elõtt ment el. És teljesen más dolog, ha megnézi vagy még inkább megbámulja. Azt én mondjuk elég bunkó dolognak tartom, hogy a párod a te jelenlétedben egyértelmûen stíröl más nõket. Oda lehet észrevétlenül is pillantani egy pillanatra. Ha szeret téged, akkor igenis tisztelnie kell(ene) annyira, hogy nem bámul meg totál egyértelmûen más nõket a jelenlétedben, ha másért nem hát azért, mert ez neked marha szarul esik. Nem is értem, hogy akkor miért csinálja mégis?! Oké: aki ilyen, az ilyen. Úgy értem egy ilyen embertõl nem lehet elvárni, hogy egy másodpercre se nézzen más nõre, mert úgyse bírná ki. De szerintem ezt lehetne ésszerû keretek között, kultúrált módon tenni és mondjuk nem a te jelenlétedben. Van olyan nõ, akit ez nem zavar, de téged ez rettenetesen bánt. Ez õt miért nem érdekli?
ha jó az önbizalom, akkor nincs éfltékenység, meghát az is kell h a pasi törõdjön velünk, ha nem teszi, kakor kérdés: minek van velünk? és mi vele? ha te sem szereted igazán, kakor ne zavarjon, mert aki ilyen, abból elõbb utóbb kiábrándulunk, neked nem õ kell, hanem egy jó pasi meg több törõdés. Majd leshet ha szakitasz vele és kakor rájön mennyire értékes voltál. Vannak sokkal jobb pasik nála gondolom, kaik meg is érdemelnek téged, és látják benned a szépet, és ha már veled vannak, téged ávlasztottak lenne bennük annyi, hogy felvállalnak és nem bántanak meg, ha meg nem tetszik nekik valami, akkor meg legyenek õszinték. Ezt a barátomnak is memgondtam, pedig õ sosem akart megcsalni, szeret, de beijedt, és azótaj obban vigyáz, mert nem szabad hagyni, hogy úgy ugrálj ahogy õ fütyül. Veddk ézbe az irányítást. Ha veled rossz, az csak õt minõsíti, és másl ányok is boldogtalanok lesznek vele. Majd ugyanazt visszakapja az élettõl, mait neked okozott ennyi. De a nézegetés még nem megcsalás. A szex az meg nem szerelem. Nézegesd te is a pasikat, kár egy ilyen miatt elszalasztani a jó partikat.
A kérdező hozzászólása: Régebben nézte a nõket elég feltûnõen, mostanában már nem, csak sandán, a szemöldöke alól néz ki, és nem is tart olyan sokáig.... De, a párom 4 évig járt egy távoli városba fõsulira, és akkor alakult ki bennem a féltékenység, és azóta sem tudom leküzdeni! És az egyik válaszolónak nagyon igaza van, lehet, hogy azért vagyok ilyan, mert nem szeretget a párom, nem puszilgat, és nem érzem már azt, amit régen éreztem.... Õ szerinte igenis foglalkozik velem, de én nem érzem.... És rettentõen hiányzik!!!! Ha meg mondom neki, akkor azt mondja, "de hát simogatom a fejed".... Ez kinek elég??? Ja, és azt hiszi, hogyha rendel egy pizzát nekem, vagy elvisz valahova, vagy ad pénzt valamire, hogy vegyem meg(nem õ vezsi meg, mert nem akar vele veszõdni!!!), akkor el vagyok felejtve, és azt hiszi, ha ezeket megkapom, akkor nem is kell velem törõdni....nem értem miért van ez....
nos, ha a hátad mögött teszi, akkor nem tudsz róla, nem fáj, te sem örülnél neki, ha a pasik csak azért néznek meg, mert jól megdugnának, hisz a nõ is meberbõl van, tiszteletet vár el, szal ne irigyeld azokat a csajokat. Te lehetsz a barátnõje. ha meg leõtted teszi, lehet észre sem veszi magát mit csinál, vagy lehet csak féltékennyé akar tenni, és csak egy olyan pasi akarja ap árját éfltékennyé tenni, aki több szeretetre vágyik, kai maga is féltékeny, mert a féltékenységed zat bizonyítaná h szereted õt, és akor eisk ez jól neki, ha szereted, ha õ is szeret téged. ez csak egy teszt, egy csel. Vagy csak nevet rajta, hogy tem it szólsz hozzá, nem is biztos h tetszett neki az a csaj. Amúgy engem jobban idegesítene, ha egy ronda nõt nézne meg mintha egy szép nõt, mert a szép az még érthetõ, de mikor nálam gyérebbet, az már olyan mnitha én még õalatta lennék, az oylan igazságtalannak tûnne, felháborítónak :) de maugy nem vagyok már féltékeny tipus. az meg nem érdekel hány nõ rohan a paism után, az számit h õ mit érez. elég éfltékeny ahoz h tudjam h engem szeret, de persze õ nem betegesen csinálja. Bár ha negem megnéznek, az nem azt jelenti hogy én már le is állnék azzal a pasival. meghát egy kapcsihoz nem elég a formás test és a szex, a szexet tõlem is megkapja. Én több vagyok egy lyuknál :) aki kanos az még azt is megnézi, aki egyáltalán nem formás, csak nõbõl van és kész. Amúgy a paism a pornót unta, inkább engem nézett úgyj obban ment neki a szex :) ez mi ha nem visszaigazolás? ha meg másra vágyik akkor eleve miért jött volna össze velem, sokat veszítene az tuti :) ha több lenne az önbizalmad, meg nem más csajokkal hasonlítgatnád össze magad akkor ak isugárzásod is más lenne, jobban megfogja a pasikat a céltudatos, pozitiv, magabiztos nõ. a kapcoslat alapja nem a féltékenység, hanem a bizalom. Mások kedvéért meg ne tegyétek tönkre ezt a kapcsit. Mérlegeld h szerelmes vagy e, vagy csak a büszkeség bezsél belõled. az önbizalomhiány meg nem a pasid hibája, mégha tényleg nem kéne túlzásba vinni a feltûnõ nõci nézegetést. Az egy dolog h vaélaki szép, neked is jólesik mikor egy ismeretlen szép pasi rád néz és mosolyog nem? biztos a párod is tapasztalt iylet veled kapcsiban, és biztosan te is már flörtöltél, szemeztél valakivel mégha nem is ap árod elõtt. ez nem megcsalás, és nem is a szeretet hiánya, lehetk iváncsiságból nézni valakit. Szerintem jó ránézni egy szép nõre, egy nõ is megnéz egyesl ányokat, de nem azért mer irigykedik, csak mert jó ránézni, vagy tetszik a ruhája, de zat is megnézhetik a pasik, aki ronda, de nem azért nézik hogy tetszelegjenek benne, hanem másért :) sok nõ nagy melleket akar, meg zat hiszi a pasik arra buknak, a barátom mondta, ha egy tejcsárdát akarna feleségül venni, akkor tehenek mellett feküdne :)
Ha úgy érzed már nem is érdekled, minek vagy vele?? Egyetlen kapcsolat sem tart örökké, szerelem sem marad meg mindig, sokszor átvált szeretetté, kötõdéssé, megszokássá. De az már nem olyan mint az elején. Azt írod nem néz meg téged, másokat pedig igen, ez valóban nem jó érzés. De miért kéne ezt elviselned? Te döntesz, nem õ az egyetlen pasi a világon, biztos találsz jobbat is.
Az én pasim is szokott pornó képeket nézni itt nálam a neten. az azért kell neki, ha nem vagyok mellette, akkor a telefon egyik mappájából elõszedi õket, és mikor önkielégítést végez, ami természetes feszültségoldó folyamat fõleg pasiknál, akkor jobban fel tudnak izgulni, és elélvezni. Olyankor nincs szerelem, csak a szexre koncentrálnak. Tõlem már akkoris felizgul, ha csókot ad nekem :) Fõleg ha tudjuk, hogy nem nézünk ki rosszúl, akkor minek hasonlitgatjuk magunkat azokhoz a ribikhez, akik két dimencióban vannak tálalva a képeken. 12 egy tucat az összes :) õket csak használják az emberek, õk meg pénzért csinálják. Kár egy lukra féltékenynek lenni, a pasik nem is szeretik a hisztis féltékeny csajokat. Amúgy én is szoktam pornó videót nézni, mikor egyedül vagyok, és nõket nézek inkább, lány vagyok de felizgulok tõlük, pedig nem vagyok leszbi és sosem voltam nõvel, nem is akarok. arra csak büszke vagyok, ha a nõciknek bejön a kedvesem, meg irigykednek miatta :) az érdekel csak h ap áromnak én jövök be és kész... ezeket a lányokat más is megnézni, és egy normális pasinak kapcsolatra nem kell olyan nõ, akin mindenki végigment :) ki meg nem normális pasi, az meg nekem nem kell :) én legalábbis sosem pályáznék az ilyen nõk helyére, inkább elásnám magam, minthogy olyan legyek. Biztos más nincs rajtuk, maivel flekeltenék a pasik tekintetét ezért folyamodnak a magamutogatáshoz, pedig a paiskat jobban izgatja az, mai selytetõ, mint az ami mnident megmutat és könnyen kapható azoknak a nõknek nem érzi az illatát, az érintését.... Amugy az anorexiásokban, az agyonszolizott csajokban meg a mû mellekben nem tudom mi a szép. Õk csak feltünöbbek, mert rajta vannak a világhálón és le vannak vetkõzve, ennyi, tangába meg meztelenl akárki lehet szexi. a pasink meg nem véletlenül választott miket :) ha meg nem kellenénk nekik, akkor mi választottunk rosszúl, van rengeteg jó pasi, és akik nem figyelnek ránk, azok meg sem érdemlik, hogy velünk legyenek :) éljenek csak a kis virtuális világukban, aztán meg sóvárogjanak az igazi után!!! Nem azért csinálják ezt, hogy idegesitsenek mniket, vagy mert nem szeretnek!!!! Én is nézhetnék farkakat, de nem teszem, mert nem érdekel, és mert legalább kettõnk közül én legyek tapintatos. Nameg nem nézni kell, hanem érezni, akinek nem leég egy, annak rossz a szexuális élete :) amugy egy nõ ha ilyet csinál az becstelen, de ha a pasi teszi ezt, az természetes. :) sajna ebben a világban így mûködik.
Hát lehet h 1000bõl 1 a férjem, de õ elég toleráns ilyen téren. Szal ha meg is néz vkit, azt se feltûnõen és általában be is számol róla, csak azért , h elmondja. Szóval ez ilyen lelkiismereti v becsületbeli kérdés. És én is úgy vagyok vele, h inkább beszéljük ki a csajt/ill. pasit esetemben:D/. Akk nem is zavar. Az meg h ott mész mellette és feltûnõen más nõket nézeget, sztem igenis felháborító! Na ennyi. Beszéld meg vele, h ez neked nagyon megalázó és dühítõ. Ha van benne egy csepp jóérzés és tisztelet irántad, akk visszafogja magát.
Mert te se úgy rajongsz már érte mint az elsõ idõben. A kapcsolat olyan mint a tûz, néha nagyobb lánggal ég, néha kicsit kisebbel. Sokszor kell egy újyabb hasábot rárakni, hogy újra nagy lángja legyen. Ez pedig csak rajtad múlik. De az önbizalomhiány, a féltékenykedés, a rossz hangulat olyan mintha vizet öntenél rá.
Tudod én megéltem már azt is, hogy féltékeny voltam, meg azt is, hogy nem. A volt férjem ha csak ránézett egy nõre, már minden bajom volt. Azóta rájöttem, azért voltam ennyire féltékeny, mert nem törõdött velem, nem kényeztetett, nem éreztette velem, hogy számára én vagyok A NÕ. Emiatt önbizalmam sem volt. Más okok miatt, de elváltunk. Azóta megtaláltam életem szerelmét, összeházasodtunk, van egy 1 éves lányunk és nem vagyok féltékeny, pedig azért a férjem is rá-ránéz egy-egy csinos nõre. De persze nem bunkó módon teszi, hanem egyszerûen el kell ismerni, ha valami szép. És tudod, most azért nem vagyok rá féltékeny, mert tudom, bármennyi súlyfelesleg is legyen rajtam, számára én vagyok A NÕ, a feleség, az anya, a minden. És akármennyire is sok szebb nõ van nálam, akkor is velem bújik ágyba, engem kíván.... Szóval ezzel azt akartam hangoztatni, hogy lehetséges, nem ismer el eléggé vagy Neked nincs elég önbizalmad.
A kérdező hozzászólása: Akkor biztosan csak én vagyok ilyen "beteges", de nekem nagyon rosszul esik... Pláne, hogy nem néz meg engem a párom, ha bemegyek a szobába pl. meztelenül, csak nagy ritkán, de lehet, hogy csak én képzelem be, de miért nem tudnak a pasik úgy rajongani a nõért, mint amikor megismerték??? Soha nem fogom megérteni.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt mondom, hogy ha nem vagyok vele, akkor ne nézzen meg akit csak akar, de ha ott vagyok, akkor ne nézze már, mert megalázó, és idegesítõ, arról nem is beszélve, hogy nagy szemétség a nõvel szemben, ha a megstírölt nõci rám néz, és szánakozva szinte azt mondja, hogy de sajnállak, hogy a pasid megnéz a szemed láttára!! És ezt a pasik soha nem fogják megérteni!!! Mert érzelmileg silányak!
Az én barátom is, mostanában elég sokat nézi a pornót sunyiban, pedig nem igazán lenne rá szüksége.. De fõleg úgy, hogy a hátam mögött csinálja. Azt hiszi nem jövök rá :) engem is elég rosszul érint ez a dolog, mert ilyenkor bennem van az, hogy tuti már valami megromlott köztünk hogy ilyeneket kell csinálnia.. meg hogy mindig a hátam mögött.. Eddig a pornót is közösen néztük.. de ez már valahogy csak a múlté.. Elég féltékeny vagyok én is ezekre az esetekre, de akárhányszor mondtam neki, soha nem esik le hogy ne csinálja ezt, mert ez nekem rossz.. Azt mondja, a pornót azért nézi hogy felizguljon.. de 1 év után nehogy már ilyen kelljen hogy felizguljon rám..

A pasik mért nézik a nőket a párjuk jelenlétében is?

Ez számomra nagyon megalázó és bántó.Majd 10éve vagyunk együtt,nem tudom túl tenni magam ezen.Ha nem vagyunk együtt akk néze nem érdekel!Már szovátettem:képzelödöm,hülye,beteg,megteheti és a volt feleség nem szólt érte ezek voltak a válaszok.Nem lehet vele beszélni erröl.Nagyon bánt a dolog.Sokszor az ágyba bujástol is elmegy a kedvem annyira fáj.

Legjobb válasz: Keress magadnak egy vak pasit. Az biztos nem fog bámulni másokat. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. A legtöbbször még csak észre sem veszik, hogy megbámulnak valakit, annyira természetes és ösztönös számukra a dolog. A legjobb az lenne, ha némi bizalmat bírnál kialakítani magadban vele szemben. Meg némi önbecsülést magaddal szemben. Fogd fel úgy a dolgot, hogy a sok jobbnál jobb nõvel szemben téged választott, veled van.

Keress magadnak egy vak pasit. Az biztos nem fog bámulni másokat. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. A legtöbbször még csak észre sem veszik, hogy megbámulnak valakit, annyira természetes és ösztönös számukra a dolog. A legjobb az lenne, ha némi bizalmat bírnál kialakítani magadban vele szemben. Meg némi önbecsülést magaddal szemben. Fogd fel úgy a dolgot, hogy a sok jobbnál jobb nõvel szemben téged választott, veled van.
A barátnõmtõl én se szeretem hallani h ne nézzek mást, mert amíg nem vágyok másra, nem csinálok más nõvel semmit, addig bírja már ki h vannak még rajta kívül gyönyörû lányok.. Azokat nem akarom megkapni, elég a látvány amit nyújtanak. Megnézem, jól néz ki, ennyi. Ha felkínálná magát se feküdnék le senkivel akit megnézek és bejön, ragaszkodom a picikémhez. A párod is csak nézelõdik, és kész. Neked attól lehet megalázó, de nem azért csinálja mert elégedetlen veled, ezt vedd tudomásul.
Teljesen egyetertek veled!! Nalam is fent van ez a problema...es nem tudom leszoktatni rola...ha pedig kiborulok..en vagyok a hisztis baratno...engem is minden ferfi megnez az uton, es ettol nagyon feltekeny lesz...igy is probaltam felhozni a dolgot neki, de szerintem a ferfiak mar csak ilyenek..nekem igy nagyon nehez elfogadni, mert ugy erzem nem tisztel...Esetleg tedd te is ugyanazt, ha a sajat boren tapasztalja, lehet szamara is megalazo lenne, es nem tenne annyira feltunoen.Hatha eszreveszi magat...mast sajnos mar en sem tudok ajanlani. Sok sikert!
Mert nem vagyunk fából attól függetlenül sem hogy épp házasok vagyunk, vagy akármi. És addig örülj amíg csak ilyen szinten megy a dolog, ez egyébként is természetszerû reakció!
Nõk és megalázó tettek: Barátnõmmel épp csókolóztunk amikor megcsörrent a telóm. Abbahagyta, ezért gondoltam h felveszem a mobilt. Nagy hiba volt.. Mint kiderült, "úgy bájcsevegtem a szaktársammal, ahogy még vele se"(!) amivel õt vérig sértettük. Azóta utálja a csókot, rossz érzéseket kelt benne az az 1 rossz emlék.. Mostanra enyhült egy keveset, de az nekem vígan kevés :/ Mindezt csak mert beszéltem egy kedves (lány)ismerõsömmel a randinkon. Imádom a nõk lelkét!
A férfi erre van kódolva. Hûséget kérhetsz (kaphatsz is) tõle - de vakságot nem! Ne gyötörd magad ezért! Azért ne forogjon más nõk után - de ránézni azt lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!