Találatok a következő kifejezésre: A pasik mutassák ki ha tetszik (2 db)

A pasik hogy mutassák ki ha tetszik nekik egy csaj?

kérek pár felhasználhato kommentárt..koszonom elore is.... :-)

Legjobb válasz: Bókoljon sokat, legyen figyelmes mint pl. ki kell nyitni a lány elõtt az ajtót, elõreengedni stb...

Bókoljon sokat, legyen figyelmes mint pl. ki kell nyitni a lány elõtt az ajtót, elõreengedni stb...
Pl, beszélgetés közben végig a szemedbe néz, mosolyog rád, idõnként megérint(kezed, vállad stb).Sok dolog érdekli veled kapcsolatban, udvarias stb.
mi az, h a pasik hogy mutassák ki? hogy mutatják ki... ezt hasznosítsd kérlek, ha olyan helyre írsz, amit százak olvasnak :) Amúgy meg ugyanúgy, mint a nõk, csak kevesebb pirulással és több merevedéssel.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok....amugy koszike
A kérdező hozzászólása: sorry...csak tudod nem vagyok profi magyar..ugyanis Szlovákiában élek... :-))))

Hogyan mutassam ki egy pasinak, ha ő is tetszik nekem? Hogyan viszonozzam a vonzalmát?

Legjobb válasz: hát hogyha egyszerûen elmondanád neki hogy te is úgy érzel akkor az túl egyszerû lenne nem ?De amúgy kissebb jelekkel mint (pl: enyhe kis mosoly miközbe a szemébe nézel,hajfürttel való játszadozás,érdeklõdés az iránt hogy neki milyen lányok jönnek be tehát ilyesmikrõl beszélgetsz vele)

hát hogyha egyszerûen elmondanád neki hogy te is úgy érzel akkor az túl egyszerû lenne nem ?De amúgy kissebb jelekkel mint (pl: enyhe kis mosoly miközbe a szemébe nézel, hajfürttel való játszadozás, érdeklõdés az iránt hogy neki milyen lányok jönnek be tehát ilyesmikrõl beszélgetsz vele)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!