Találatok a következő kifejezésre: A pasik mutassák ki (8 db)

Létezik, hogy egy 18 éves pasi még mindig a piszkálódással mutassa ki érzelmeit, vonzódását? Vagy csak egyszerűen ilyen a természete?

Legjobb válasz: 18 évesen eléggé gáz, hogy ennyire gyerekes. Tényleg hagyd a csudába és keress egy érettebb fiút. Ha meg ilyen a természete, egy ideig poénos a viccelõdés, de késõbb eleged lesz belõle :( Sajnos tapasztalat.

18 évesen eléggé gáz, hogy ennyire gyerekes. Tényleg hagyd a csudába és keress egy érettebb fiút. Ha meg ilyen a természete, egy ideig poénos a viccelõdés, de késõbb eleged lesz belõle :( Sajnos tapasztalat.
Osztom az elõttem hozzászólók véleményét ! Ha valaki 18 évesen így mutatja ki az érzelmeit az elég gáz ! Attól függ mit értesz piszkálódás alatt ?
Én eltudom képzelni. Volt egy ilyen ismerõsöm... ragadtak rá a csajok basszus, nekünk meg úgy kellett küzdeni. De aztán szoppendróra futott, mert amilyen gyerekes volt, kifogott egy hasonlóan gyerekes csajt. Szakítottak, összejöttek, közben volt kapcsolatuk mással is, de amikor szakítottak akkor egymással újraösszejöttek. Csinálták sokáig. A gyerek taccson volt már végül. Mondjuk meg is érdemelte.
Hát akkor mégiscsak van ilyen.De elég nagy szégyen.Az ilyennel nem érdemes foglalkozni!
Én ismerek egy 19 éves pasit aki piszkálódással mutatja ki érzelmeit, vonzódását :)
Nehezen tudom elképzelni.Haggyad a francba ha ilyen. Vagy kérdezd meg tõle hogy miért piszkál.Csak arra tudok gondolni, hogy nem bír téged.Vagy még egy kisgyerek.Vagy egy gyökér.
Ja és elõzõ vagyok 18 éves volt õ is pont kb+/- egy kevéske
persze hogy létezik! álltalában az olyanok vagy orvosilag zakkantak, vagy nincsenek barátaik vagy rossz baráti köre van vagy rossz gyerekkora volt vagy elváltak a szülei és ezek miatt válik gyerekesnek, vagy pedig félénk a lányokkal szemben való érzelmek kifejezésére és ezzel akarja mutatni hogy tetszel neki!!!
elõzõ válaszoló vagyok! aki piszkál egy csajt akkor az csakis azért lehet mert akar vmit tõle, mert ha utálja akkor egyszerüen leseszarja!
Ismerek osztálytársam pont iylen volt ... össze is jött neki kb 1 éve azóta is járnak.
Az én párom is ilyen. Nem gyerekes, csak ilyen és kész. Az elején nem nagyon értettem, de foggal körömmel ragaszkodtam hozzá, most meg már semmi gondot nem okoz, nem fáradok bele, nem idegesít. Szeretem úgy, ahogy van :)
Az ilyen fiúk késõn érnek... valószínûleg még nem volt komolyabb kapcsolata. Majd Õ is felnõ.^^(:
Igen, létezik.
A kérdező hozzászólása: Igazság szerint már most fárasztó kicsit, pedig még nem volt semmi :) Köszi szépen
Elõzõ válaszoló, amit kettõvel ezelõtt írtál az egy merõ baromság. Az én pasim ilyen, rengeteg, értelmes barátja van, nagyon szociális, a szülei együtt vannak és nagyon nagy szeretetben nevelték. Méghogy orvosi eset...

Hogy mutassam ki, hogy tetszik egy pasi a konditeremben?

Legjobb válasz: Menj oda kérj tõle tanácsot, mutassa meg hogy kell csinálni az adott gyakorlatot, beszélgessetek stb.

Menj oda kérj tõle tanácsot, mutassa meg hogy kell csinálni az adott gyakorlatot, beszélgessetek stb.
Férfi vagy nõ vagy?

A pasik hogy mutassák ki ha tetszik nekik egy csaj?

kérek pár felhasználhato kommentárt..koszonom elore is.... :-)

Legjobb válasz: Bókoljon sokat, legyen figyelmes mint pl. ki kell nyitni a lány elõtt az ajtót, elõreengedni stb...

Bókoljon sokat, legyen figyelmes mint pl. ki kell nyitni a lány elõtt az ajtót, elõreengedni stb...
Pl, beszélgetés közben végig a szemedbe néz, mosolyog rád, idõnként megérint(kezed, vállad stb).Sok dolog érdekli veled kapcsolatban, udvarias stb.
mi az, h a pasik hogy mutassák ki? hogy mutatják ki... ezt hasznosítsd kérlek, ha olyan helyre írsz, amit százak olvasnak :) Amúgy meg ugyanúgy, mint a nõk, csak kevesebb pirulással és több merevedéssel.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok....amugy koszike
A kérdező hozzászólása: sorry...csak tudod nem vagyok profi magyar..ugyanis Szlovákiában élek... :-))))


Hogy mutassam ki a pasimnak, hogy szeretem õt?

Azt akarom ,hogy érezze,hogy szeretem és,hogy rám mindig számíthat. Elmondani még nem akarom és nem is fogom ,amíg õ nem mondja ki. Hogyan érjem el ezt? Hogy mutassam ki neki? Komolyakat és értelmeseket köszönöm.

Legjobb válasz: Erre most tudnék egy vulgáris választ adni de inkább nem... Búj hozzá, néha öleld át és puszild meg, nézz rá mosolyogva, ilyesmi. De nem értem miért kell ezt bizonygatni neki.

Erre most tudnék egy vulgáris választ adni de inkább nem... Búj hozzá, néha öleld át és puszild meg, nézz rá mosolyogva, ilyesmi. De nem értem miért kell ezt bizonygatni neki.
Engedd meg neki hogy betegye a popódba!!!!!
Lehet utalgatni. Pl mondod, hogy szeretem a hajadat vagy szeretem ha mosolyogsz ilyesmi. Én pl úgy mondtam ki a szerelmemnek elõször szeretleket, hogy õ monda, hogy szeretem a szemed erre én mondtam, én pedig téged szeretlek.

Hogy mutassam ki a pasinak, hogy szerelmes vagyok belé?

Legjobb válasz: cumizd le fluornál bevált...kölcsönösen SP voltam sziasztok

cumizd le fluornál bevált...kölcsönösen SP voltam sziasztok
Fõzzél neki
Egyetértek. Ha meg akarod fogni, elõbb kajával kínáld. Utána meg egy film és végül a romantikus többi rész.
Miért kell oltani szegényt? Legszivesebben pofánverném az ilyen gyökereket mint ti!
Tedd ami jól esik. Mond meg neki, vagy szenvedj tovább a kérdéssel! Szavakkal, mosollyal, improvizálva, nem lehet elõre legyártani a forgatókönyvet! De ha az jó legyen 240 részes szappanopera...

Hogyan mutassam ki egy pasinak, ha ő is tetszik nekem? Hogyan viszonozzam a vonzalmát?

Legjobb válasz: hát hogyha egyszerûen elmondanád neki hogy te is úgy érzel akkor az túl egyszerû lenne nem ?De amúgy kissebb jelekkel mint (pl: enyhe kis mosoly miközbe a szemébe nézel,hajfürttel való játszadozás,érdeklõdés az iránt hogy neki milyen lányok jönnek be tehát ilyesmikrõl beszélgetsz vele)

hát hogyha egyszerûen elmondanád neki hogy te is úgy érzel akkor az túl egyszerû lenne nem ?De amúgy kissebb jelekkel mint (pl: enyhe kis mosoly miközbe a szemébe nézel, hajfürttel való játszadozás, érdeklõdés az iránt hogy neki milyen lányok jönnek be tehát ilyesmikrõl beszélgetsz vele)

Mit tegyek? Menjek bele a pasim "játékába" mutassam ki az érzésemet vagy csináljak úgy mintha nem érdekelne?

Volt egy pasim szerint,félreérthető dolog és most visszaakar nekem vágni emiatt,hogy én is érezem azt amit akkor ő.Dióhéjban annyi hogy 1x mikor jöttűnk hazafele és a testvére is jött és beszélgettem vele,erre jött a féltékenység hogy én milyen jól elbeszélgetem vele stb. A barátnőmnek írt üzit hogy talizhatnának úgy hogy én is ott legyek és a pasim nem fog velem foglalkozni meg hogy menjen le hozzá milyen jól elesznek majd egyűtt.A barátnőm ebbe nem ment bele,erre mej a pasim nem baj majd felkeresi az egyik exét.Csak azt nem tudom hogy ha ez megtörténne mit tegyek?Féltékenykedjek?Mutassam ki hogy rosszul esik,adjak neki ezzel örömöt?Vagy tegyek úgy mintha nem érdekelne?De lehet akkor én jönnék ki rosszul :/ 10 hónapja vagyunk együt 20/L

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg hogy miért zavarja hogy beszélgetsz az öccsével, és mondd meg neki hogy bízhat benned, és nincs azzal baj ha jól elbeszélgettek a testvérével, mert legalább ha családi vacsi van nem csak egymáson lógtok. Szerintem mondd azt neki, hogy találkozhat velük, de ne legyen semmi, csak beszélgessenek.

Szerintem kérdezd meg hogy miért zavarja hogy beszélgetsz az öccsével, és mondd meg neki hogy bízhat benned, és nincs azzal baj ha jól elbeszélgettek a testvérével, mert legalább ha családi vacsi van nem csak egymáson lógtok. Szerintem mondd azt neki, hogy találkozhat velük, de ne legyen semmi, csak beszélgessenek.
Hali Szerintem a kapcsolat alapjai közt a kommunikáció és a bizalom is létfontosságú. Nem akarom azt tanácsolni , hogy hagyd ott , de gondolkodj el azon , hogy te szeretnéd e ezt csinálni mindig, vagy inkább keresel olyat aki bízik is benne /nah meg a saját testvérében.../
Szánalmasan viselkedik. Minden jogod meg van arra, hogy szépen kioszd õt. Ha velem ezt tenné a barátom, nem azt mondom hogy ott hagynám, de megmondanám neki a magamét. Milyen jogon akar direkt módon féltékennyé tenni? Mond meg neki szépen, hogy gyerekes módon viselkedik, és ha ennyire nem képes megbízni benned akkor mennyen isten áldásával, de egy kapcsolat nem errõl szól és nem is lehet ilyen alapokra építeni!
Szerintem a pasid elég furán viselkedik... Elõször is, azért féltékenykedni, mert jól elbeszélgetsz a testvérével, mikor õ is ott van, elég érdekes. De az, hogy most emiatt direkt keresi a szituációkat, hogy "visszavághasson" egyenesen gyerekes. Úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek. Én a helyedben nem foglalkoznék vele, csak mondanám neki, hogy szórakozzon, de ha túllép egy határt, akkor vége.
Te mit tegyél, nem mondhatom meg. Én szép csendesen otthagynám gyorsan.
A kérdező hozzászólása: én próbáltam elmagyarázni neki, de õ csak hajtotta a magáét és egy elég csúnya veszekedés lett belõle

Hogyan mutassam ki a pasimnak, hogy szeretem?

Ha valaki megint be mer olyat írni, hogy jól sz.pjam le, nem tudom mit csinálok ! :DD

Legjobb válasz: Tipp:feláldozod magad érte,és megtanulsz fõzni, vagy egy jó sütit elkészíteni neki.(a prototípus kajákat még nem muszáj elfogyasztani :) )Az elsajátításokban Õ is segíthet,így akár mulatságos perceitek kerekedhetnek.

Tipp:feláldozod magad érte, és megtanulsz fõzni, vagy egy jó sütit elkészíteni neki.(a prototípus kajákat még nem muszáj elfogyasztani :) )Az elsajátításokban Õ is segíthet, így akár mulatságos perceitek kerekedhetnek.
nem bántás... Te egy pasi vagy. Nem fizikailag, hanem lelkileg. A "nagyon érzelmes fiúk" meg lányok. Legalábbis lelkileg. nézd meg a hogyan fejezzem ki a barátnõmnek, hogy szeretem témájú kérdéseket és cselekedj úgy, ahogy ott a pasiknak tanácsolják. (na jó, a virág nem muszály) tényleg nem piszkálni akarlak, de abból amit leírtál, ez jön számomra le.
Én pasi vagyok, és tündéri romantikus párom van, aki már a menyasszonyom is. Nem akarlak megbántani, de az biztos, hogy én nagyon megsértõdnék azon, ha elmondanám neki, hogy szeretem, erre õ meg csak a vállát vonogatná, meg csak hümmögne, mondván, hogy "báhhh, az olyan nyálas duma, én nem mondom, hogy szeretlek". Igenis fontos elmondani a másiknak, hogy szeretjük, persze kell éreztetni is, apró figyelmességekkel. Megkérdezed például, hogy mit szeretne, hogy mit fõzzél másnapra, vagy kérdés nélkül megcsinálod neki a kedvencét. Esetleg leülsz vele közösen focit, boxot, akármit nézni, akkor is, ha egyébként utálod. Elmondod neki, hogy milyen jól érzed magad, ha együtt vagytok, és mennyire örülsz neki, hogy egymásra találtatok. Veszel egy csini új bugyingót/melltartót/fûzõt/akármit, és miközben megmutatod magad neki benne, elmondod, hogy ezt azért vetted, hogy tetsszél neki. Ilyesmik. Vagy ha neked ezek is nyálas ömlengések, a legegyszerûbb, ha keresel valami félnótás behemótot, akinek nincs igénye a romantikára, és akkor neked sincs gondod.
HA néha megérinted-csak úgy... vagy ránézel-csak úgy... szerintem ez nem nyálas
en lany vagyok, csinalhatsz barmit, azzal semmi nem er fel, mint mikor elmondod neki, hogy szereted. Ugy latom, kicsit el is vagy szallva magadtol, nem bantaskent mondom, szoval mond csak el neki, hogy szereted. ezen kivul kul. modjai vannak, ahogy kimutathatod, ha tudod, mit szeret, pl. en tudom a parom minden csinjat binjat, tehat amikor ki akarom mutatni a szerelmemet, egy ket ilyen dolgot bevetek, a fehernemus dolog tenyleg jo, meg kozos programok.
Nekem az a véleményem, hogy amíg nem tudod kimondani azt, hogy SZERETLEK, addig nem is szereted a párod. Ennek szívbõl kell jönnie, nem úgy hogy 20x meggondolod, hogy kimondd-e vagy csak rámondod, hogy én is! Egy normális pasinak elõbb utóbb feltûnik, hogy mindig csak rámondod, én is, ahelyett hogy elõször te mondanád ki, hogy szeretlek. Persze nem elég a szó, tettekkel is bizonyítani kell. Akkor sem jó dolog, hogy nem mondod, mert nyálasnak tartod. Szerintem meg túl gyerek vagy még egy komoly kapcsolathoz, ha ezt "cikinek" érzed, mert nem illik a stílusodhoz...
A kérdező hozzászólása: De õszintén nem is az érdekel, hogy szavakban fejezzem ki magam, hanem, hogy tettekben mit tehetnék még. Illetve, hogy másoknál ez hogy megy. És nem akarok nagyképûnek vagy arrogánsnak tûnni egyáltalán, nem célom ez :)
A kérdező hozzászólása: Lehet... de én több év után sem tudtam ezt rendesen kimondani, pedig sokszor tényleg szeretem a másikat. Lehet azért is mert nekem egy idõben annyian mondták, hogy kb olyan lett mint a köszönés. Most is mindenki azt "vágja hozzám", pedig csak barátok vagyunk. Én nem érzem ennek szükségét. Mármint, hogy minden találkozáskor majdhogynem naponta mondogassák. Szerintem a semmiért. Nem is vált ki belõlem semmit, ha hallom... utálom már hallani ezt a szót. Párom különben szintén nem nagyon mond semmi ilyesmit, úgyhogy nem is értem miért hozta fel, amikor õ sem érezteti velem, én is "hisztizhetnék".
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: Okos vagy, és teljesen igazad is van ;) Mellesleg nézem én azokat is, sõt nézek én már mindent :D És nem haragszom vagy sértõdöm meg, ellenkezõleg. Másodiknak: ha õ mondja nekem akkor mondom, hogy "én is téged". (nem mintha bármikor is mondaná...) Nem azt vágom rá, hogy jó kösz vagy semmit :) Csak ha pl. ülünk valahol és nagy csend van én sosem tudnám hangosan kimondani, hogy amúgy én szeretlek... meg egyáltalán. Próbáltam, de nem sikerült. Ez a fõzõs dolog jó lehet, persze ha tudnék fõzni. Egyszer látnod kéne amikor csinálok egy sima szendvicset... Könyörögnek, hogy menjünk inkább étterembe, vagy majd õk megcsinálják. Szégyen, de a fõzésbõl max annyi megy, hogy a végén szépen kidíszítem az ételt és szép design-os lesz :D enni nem lehet belõle, de elmenne egy fõzõs magazinba a kép. Én szeretem a focit, lehet azt utálni? :D meccsre is lemegyek szívesen. Vagyis mennék, ha lenne kivel... Köszi a tanácsokat egyébként, jó hogy leírtad :) megpróbálok majd valamit ezek közül is, beújítani. Á, ez nem így megy. Nekem is van igényem a romantikára és romantikus is vagyok valahol mélyen belül. Csak valahogy másképp. Szóval nem valami behemótot akarok :D Közben jött harmadik válasz is :) "Ugy latom, kicsit el is vagy szallva magadtol..." Lehetséges. Nem direkt, én már észre sem veszem, hogy ilyen vagyok. Én is bevetek ilyen dolgokat, és tényleg mindig figyelek rá, erre egy év után megkapom azt, hogy nem érzi, hogy szeretem és megkérdezi szerelmes vagyok-e most valakibe... nem tudom kibe lennék, amikor minden percemet vele töltöm és gyakorlatilag minden róla szól. Majdnem kiestem az ablakon amikor meghallottam, hogy õ nem érzi ezt. Idáig abban a hitben éltem, hogy már túl sok vagyok... Közös programok is vannak, állandóan viszem ide-oda, már túl van pörögve :D sõt idõnként még vissza is veszek magamból, mert mégiscsak õ a férfi. Na nem mintha nagyon átvenné az irányítást, szóval nem kell aggódnom.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!