Találatok a következő kifejezésre: A pasik mindkét (14 db)

Mi a különbség a past continuous és a past simple között? PL:1. We were sitting in a café while you were waiting in the bank. Itt mindkét mondatrészben past continuous van 2. I made the breakfast while you were having a shower. Itt van Past simple

Legjobb válasz: ugyan az mint a jelen idõnél... a continous az folyamatos, hosszú ideig tartó cselekmény... (második mondat: a reggeli elkészítése rövidebb ideig tartott mint a zuhanyzás)

ugyan az mint a jelen idõnél... a continous az folyamatos, hosszú ideig tartó cselekmény... (második mondat: a reggeli elkészítése rövidebb ideig tartott mint a zuhanyzás)
Sztem a 2. mondatban is past continuous van, 'while'lal mindig azt használjuk. A continuous folyamatos cselekvés a simple pedig csak simán, hogy mit csinált valaki.
"Itt mindkét mondatrészben past continuous van" Elõször is nem mondatrészben, hanem tagmondatban. A második példamondatban MEGcsinálta a reggelit, mialatt a másik zuhanyzott. Persze Past Continuous is lehet, akkor meg azt jelenti, hogy mialatt te zuhanyoztál, én a reggelit készítettem - de nem biztos, hogy be is fejeztem.
A kérdező hozzászólása: De én inkább ilyen esetekben azt nem tudom eldönteni mikor folyamatos pl he was reading itt sem értem
Nekünk is anno úgy magyarázták, hogy húzz egy vonalat a papírra, ez az esemény, ami a múltban történt, hosszabb ideig. Pl. I was reading, vagy i was sleeping. Ha ezalatt az idõ alatt te elkezdtél és BE IS FEJEZTÉL valamit, akkor az én intervallumomon belül vagy, tehát te past simple vagy. http://kepfeltoltes.hu/view/120730/past_cont_www.kepfeltolte.. Itt egy kép, 3 példamondattal. A hosszabb vagyok én, amit a múltban hosszabb ideig csináltam. Míg te a rövidebb csík vagy. A harmadik példában mindketten past cont.-ban vagyunk, mindketten sokáig csináltuk, egymással párhuzamosan. Remélem érthetõ. :)
A kérdező hozzászólása: köszi de azt hogy tudod eldönteni hogy a made és a bought ige rövidebb?

Mit gondoltok arról ha egy magyar embernek japán vagy kínai a pasija? Mert ugye mindkét félnek más más a szokásaik oda haza.

Legjobb válasz: Nesze neked japán pasi: http://ng.hu/Civilizacio/2009/12/Ketsegtelen_hogy_jobb_nem_n.. Ha elolvastad, majd gondold át...

Nesze neked japán pasi: http://ng.hu/Civilizacio/2009/12/Ketsegtelen_hogy_jobb_nem_n.. Ha elolvastad, majd gondold át...
Mit gondolnék? Õ is olyan ember, mint a többi. A szokásaitokat pedig mindkettõtöknek tolerálnia kell, másként ez a kapcsolat hosszabb távon nem mûködhet.
Azért ne hasonlítsuk már össze a thaiföldi embereket a Japánokkal.:) Thaiföldön nagy szegénység van, nem csoda, ha próbálnak kitörni.
A legtöbb családnak mások a szokásai, és meg kell tanulni alkalmazkodni mindkét félnek. Az ázsiai pasik közt vannak naaaagyooonnnn jjóóóóók! Maximum annyit gondolnék, hogy biztos szép, egzotikus gyerekeik lesznek.
A kérdező hozzászólása: Sztem is az ázsiai pasik isteniek :) Mit meg nem adnék azért hogy egyszer megismerjem õket szemtõl szembe ;) Mert az utcán pl. Pécsen lehet látni õket de hát én nem csak látni szeretném és csodálni õket hanem beszélni velük, összebarátkozni stb :) És egyetértek veled, a gyerekeik egzotikusak lennének :)
Az oké, hogy mindkét fél mas kulturalis hattérrel rendelkezik, de épp ezért kulonleges :) ( egyébként csak az elején furcsa a ket kultura kozti ellentét, aztan "egymashoz szoktok).. Az meg, hogy mit gondolnak , ha valakinek japan, kinai parja van.. Nézd, az enyém japan, és hidd el, ugyanugy esnek ok is szerelembe mint egy europai, ugyanugy éreznek, ugyanugy faj a szivuk, ugyanugy csokolnak... :) Szoval- ha kivulalloként is probalnam meg nézni a dolgot, semmit nem gondolnék arrol , ha valaki azsiai part valaszt..:) 32/N
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom van bennük némi különlegesség :)
Azt hogy de jó neki :D Én is szívesen megismerkednék japánokkal de inkább lányokkal. Vagy inkább ázsiaival. Mindegy, hogy kínai vagy japán stb :) F
A kérdező hozzászólása: Nincs se kínai se japán pasim. Bár jó lenne, örülnék neki. Csak érdekelt a vélemény. És azért tettem fel a kérdést mert sajnos ide haza, felénk Baranya megyében rengetegen már csak a hallatán elítélik õket csak mert egy kicsit is másképpen néznek ki mint mi magyar emberek. Én úgy gondolok ez bennük a különleges. :)
A kérdező hozzászólása: Ezzel mondjuk egyetértek. És szerintem nem egy helyen van szegénység a földön :S
A kérdező hozzászólása: Errõl nem is tudtam, kicsit meglepett :O
Még ha jól is néznek ki az ázsiai pasik, annyit tudni kell, hogy kultúrájukhoz híven a nõk nekik kb. egyenlõen a rabszolgákkal. Nem hiába van az, hogy az ázsiai nõk hozzámennek az elsõ amerikai, vagy európai férfihoz, akik csak rájuk mosolyognak. Legalábbis a thai nõknél ez így van, de nem lepõdnék meg, ha a japánoknál is. A kínai már lehet más tészta, ha a családja már több generáció óta él távol a hazájától és már "elnyugatiasodott". Engem különösebben nem zavarna a más kultúra, még a kettõs esküvõben is benne lennék, ha tudom, hogy ez neki fontos. Alkalmazkódókészség a kulcsa mindennek, csak hogy nem mindenki olyan. Sok esetben én magam sem. 21L
Férfiként szólok hozzá. Közel két évig éltem és tanultam japánban, ahol japánokon kívül nagyon sok külföldi barátom is lett. A legjobban a délkelet-ázsiai országokból érkezõket szerettem, a leközelebbi barátaim a tajvaniak, hongkongiak és szingapúriak voltak. Azt az egymásra odafigyelést, közvetlenséget, törõdést - és nem csak velünk, "nem ázsiaiakkal, hanem egymás között is! -, azt az emberi melegséget, s most a szó legnemesebb értelmére gondolok, egy amerikaival, vagy másik európaival messze nem tapasztaltam. Talán ennek is köszönhetõ, hogy közben thai feleségem lett, és egy ideje már Thaiföldön élek. Így az interkulturális kapcsolatok terén van némi tapasztalatom :) S valóban lehet abban valami, hogy nõként lehet, hogy nem a legkönnyebb akár Japánban, akár más délkelet-ázsiai országban boldogulni, azért nem is lehetetlen. Szerintem elsõ közelítésbõl próbálj meg minél több onnan származó barátot szerezni, s ismerd meg õket minél jobban. Aztán ha lesz lehetõséged, próbálj szerencsét valamelyik országban is. Amit szerintem sosem szabad feledni, az egymás iránti tisztelet, alázat, és emberség.

Csajok/pasik. Mindkét oldal velemenyere kiváncsi lennék. Érdemes foglalkoznom vele, vagy inkább hagyjam a fenébe?

Huh hàt megprobalom roviden leirni... multheten penteken buliba megismerkedtem egy fiuval.. màr joideje nèzegettuk egymàst tàncolàs kozbe de egyionkse lèpett.egy ismerosom altal ismerkedtunk meg. Aztàn egyutt tancoltunk...mikor elment vhova kis idore mondta h nemsokara joon meg minden szal aranyos volt. Mikor ugy volt h megyunk akkor kijott utànunk h ne menjunk mèg, hnem maradjunk, es igy visszamentunk kicsit... leultunk...es ugy jott ki h en nem mellette ultem..de megkerte haverjat h csereljunk helyet h mellè keruljek. Megkerdezte h ki jon be nekm a tarsasagukbol stb..es vegul mindketten elmondtuk h ö is nekem.meg enis neki. A vasuthoz is lekisertek meg minden, de semmj nem volt.. màsnap irt fbkon, meg minden.... joreggelt.. joejszakat..napkozbe is veszeltunk mindig.. meg gyozkodott hogy most heten is menjek el penteken..milyen jo lenne taliznii... meg stb... szàmomat is elkerte... de tehnap este fbkon el se koszont... meg reggel se irt... meg mèg mindig nem irt... akkor ez most mi? Amugy nagyonjo faszi *-* de azis lehet h csak en bonyolitom tul? Vagy ti ebbol mit làtttok?? Ebbol lehet valami? Vagy mit gondolhat?.. aztmondta h szimpi voltam nki meg aranyos szèp stb.. deakkor miert nem ir??:0 penteken elmenjek? O en nemtudom.. vagy azis lehet h csak behulyitett? 16/L .. a pasi 20eves

Legjobb válasz: várd még ki a végét. Ha nem ír péntekig, akkor hagyjad, nyilván nem vagy elég fontos neki. Valahogy meg tudná oldani, ha annyira akarná, fõleg,hogy a számod is megvan.

várd még ki a végét. Ha nem ír péntekig, akkor hagyjad, nyilván nem vagy elég fontos neki. Valahogy meg tudná oldani, ha annyira akarná, fõleg, hogy a számod is megvan.
Valószínüleg nem vagy elég fontos neki . Érdemes lenne ráírnod és egyszer neked kezdeményezned a beszélgetést. Ha gy látod hogy nem igazán beszélget akkor hagyd ott , találsz majd jobbat is :) Ha viszont beszél és kérdezõsködik is esetlg még fel is hív akkor feltétlenül menj el pénteken :)

A pasik általában mindkét kezükkel tudnak ujjazni, vagy ez kivételes adottság?

Legjobb válasz: Úgy gondoltad,hogy 2 újjával??Igen ez lehetséges,legtöbben ezt alkalmazzák :) Dehogy kezükkel???Sosem gondoltam még rá...max egyikkel a csiklót ingerlik és a másikkal ujjazzák...nem is tudom

Úgy gondoltad, hogy 2 újjával??Igen ez lehetséges, legtöbben ezt alkalmazzák :) Dehogy kezükkel???Sosem gondoltam még rá...max egyikkel a csiklót ingerlik és a másikkal ujjazzák...nem is tudom
mármint hogy egyszerre két kézzel? még sosem probobáltam, de külön aballal és külön ajobbal ugy igen megy.
Szerintem van aki jobb kezes és van aki bal. Szerintem ebben is úgy lehet. Van amelyik pasi a bal kezét használja az ujjazáshoz, van aki meg a jobbat. Bár én nõ vagyok, így csak találgatok :)
Húh, ilyet még nem tapasztaltam, de kösz a tippet. :) ezt mi is kipróbáljuk.
Általában tudnak jobb és bal kézzel is, de az egyik jobban kézre szokott esni, hisz vagy jobb vagy balkezesek.-)
IGENIS TUDNAK! AZ ENYÉM LEGALÁBBIS! Úgy csinálja, hogy az egyik keze a popsim felõl, a másik pedig a hasam felõl közelít meg!
Tudnak - ha megtanulták. A legtöbb dolgot külön kell megtanulni mindkét kézzel. Nem ugyanaz az agyterület. No persze "beszélgetnek" egymással... ezért a másodikat már könnyebb megtanulni. Emiatt persze elõfordulhat, hogy nem pont egyforma mindkét kezével. Próbáld ki :-)

Nincs semmi önbizalmam . Nem akarok a pasimmal sehova menni mert ugy érzem mindeki szebb nálam. Elegem van ebböl h mindig azt nézem ki h néz ki . mit csináljak?

Legjobb válasz: És elfelejtettem irni http://missprincexxmaryellen.tumblr.com mindig ezek a nöket nézem és igy szeretnék kinézni mint ök

A kérdező hozzászólása: És elfelejtettem irni http://missprincexxmaryellen.tumblr.com mindig ezek a nöket nézem és igy szeretnék kinézni mint ök
A kérdező hozzászólása: miért ribancok mert jól néznek ki?
Persze a nagyon barnított bõr szerintem is csúnya! Én a természetesnek tûnõ, szolid önbarnítást gondoltam. És azért az önbarnító, mert a szolizás bõrrákot okoz!!!
soha nem leszel ilyen, de ne is legyél ez már ribanc, ribanc ribanc extra nagy ribanc kategória.
Az önbarnító az ultragáz.
Én is így érzem magam...nem tudom túlsúlyos vagy-e, mert rajtam van pár kiló felesleg. A válasz egyértelmû: fogyás, utána kis izmosítás, önbarnító, ápolt haj. Ami ehhez szükséges: ösztönzés, óriási akarat!
A kérdező hozzászólása: mért ne lenne?
A kérdező hozzászólása: jézus:D
Az, hogy nincs pasid, sõt, nem is lesz. És nem ezért nem mész sehová, hanem azért, mert a szüleid nem engednek.
A kérdező hozzászólása: azmi?:D
Fake bizony.
fake
Az önbarnító gáz, mert foltosan hagy. Nem tudod arányosan eloszlatni. A szolárium meg nem okoz rákot, csak ha valaki rendszeresen szénné égeti magát.

A férfiakat mi izgatja fel legjobban ha sexről van szó? Harisnya? Szerepjáték? Mit kell tenni, hogy folyjon a pasi nyála? :D Mindkét nem válaszoljon! Részletesen.

Legjobb válasz: Ez egyénfüggõ.Engem az izgat fel legjobban ha a lány kacérkodik velem.Szexi fehérnemû, erotikus tánc.És a lány ne adja egybõl magát, várasson meg.Akkor téll csöpög a nyálam. :D 21/F

Ez egyénfüggõ.Engem az izgat fel legjobban ha a lány kacérkodik velem.Szexi fehérnemû, erotikus tánc.És a lány ne adja egybõl magát, várasson meg.Akkor téll csöpög a nyálam. :D 21/F
kis sexy mini rakott szoknya, 2 coff a hajban... olyan kis iskolás tinis beütés :D lehet h pedofil vagyok?? höhö nem baj!! de attól gatya szakad :D 18/f
Ha a seggeddel jáccol neki
Az én pasim fura ilyen téren! Én 1 hûséges, kedves, nyugodt csaj vok... Na õ SEX közben folyton azt kéri legyek ennek az ellentetje... Mondjam azt, hogy megcsaltam, amíg õ melózott, és most ment el az illetõ, hogy rossz kislány voltam és, hogy idõm sem volt zuhanyozni...stb. Elég brutál! És paskolja a fenekem és ettõl totál vége...
egy szexi striptease tánc :P
Az én barátom a harisnyatartótól tud tökéletesen padlót fogni :D Meg attól, hogyha szép szögve látja a fenekem, vagy erotikusan mozgatom. Eléggé fenék centrikus
Engem az, ha a barátnõm kisiskolás lány... és meg kell dolgozni a a jobb jegyért. Én vagyok a tanár :)
minden férfit más izgat. nem lehet általánosítani. :) nem robotok, hogy egyre vannak beprogramozva érted? :D
A kérdező hozzászólása: köszike:)
egy is tánc fehérnemû és oda van na meg izgatás

Mi a titka annak, hogy jól csináljuk állva a szexet? (ha mindkét fél áll és ha a pasi az ölébe veszi a lányt)

Legjobb válasz: nálunk úgy mûködik,hogy nekivág a falnak,felkapja a lábaim,gatya le,és a többit kitaláljátok :D

nálunk úgy mûködik, hogy nekivág a falnak, felkapja a lábaim, gatya le, és a többit kitaláljátok :D
az, hogy a psi bírja el fizikailag a csajt.
Fizikailag nem könnyû póz, de élvezetes! F.
Tehát rib*nc vagy.Nincs ezen mit szépíteni. :)
Szabad tudni, hogy mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok
Gratulalok a csaladi kapcsolatok erositesehez, mostmar nemcsak testverek de luksogorok is :) . Komolyra forditva a szot: konnyen meglehet, hogy a 2 vas helyett egysem marad egy ilyen utan a kezedben...
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak egymásról. Ha nem marad egy sem, hát így jártam.
Hát nézd... volt egy barátnõm régebben, aki mielõtt velem lett volna, lefeküdt a nõvére pasijával. Nem is egyszer.... Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem köveztem volna meg emiatt.
A kérdező hozzászólása: ó, persze. de mikor egy pasi szédít 2 nõt, akkor az már macsó, ugye? :) Mindegy...
Nem, az is ugyanolyan gusztustalan viselkedés, mint a rib*nckodás. :)
Nem azt kérdezte, hogy ribancnak találod-e, vagy sem. A kérdés, hogy voltunk-e már így. Én igen. És?

3éve eggyütt vagyok a párommal. Még nem volt orgazmusom. Akármilyen pózt próbálunk ki. Gyakran álmodom idegen pasival, és mindi ugyana azzal. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Más nõk is élnek vele hogy akár szex közben is más pasi(k)ra gondolnak,így talán nem is válhat sablonossá az együtlét,hiszen egy kis fantázia mindíg jó és talán így jobban feloldódhatnak(persze ha nem a másik nevét mondogatod!:)de azétr fontos hogy szereted-e a párodat!Beszéld meg vele a gondot és azt hogy neked hogy jó,vezessétek rá egymást hogy hogy a legjobb,hol érintsen stb.,ez egyébként izgalmas kis játék.Akár nem is kell eljutni a közösülésig,egy kis símogatás,fedezzétek fel egymást!

Más nõk is élnek vele hogy akár szex közben is más pasi(k)ra gondolnak, így talán nem is válhat sablonossá az együtlét, hiszen egy kis fantázia mindíg jó és talán így jobban feloldódhatnak(persze ha nem a másik nevét mondogatod!:) de azétr fontos hogy szereted-e a párodat!Beszéld meg vele a gondot és azt hogy neked hogy jó, vezessétek rá egymást hogy hogy a legjobb, hol érintsen stb., ez egyébként izgalmas kis játék.Akár nem is kell eljutni a közösülésig, egy kis símogatás, fedezzétek fel egymást!
Próbáljon meg a barátod csiklón keresztül kielégíteni (kézzel, nyelvvel, vagy a kettõt egyszerre). (Szólj, ha tévedek, de ha 3 év alatt ez még nem jutott eszébe, hát megvan róla a véleményem... :S ) Ez alap, hogy egy pasi nem nyugodjon bele, hogy a nõje kielégítetlen maradt!!!... Továbbá, keressetek olyan pózt, melynek során aktus közben is simogathatja a csiklódat. Szerintem azért gondolsz más pasira, mert - érthetõ módon - "belefáradtál", hogy a barátoddal kielégítetlen maradsz. Azt Neked kell eldöntened, hogy érdemes lenne-e még a barátoddal javítani a kapcsolaton, - ez esetben mondd el neki, hogy nagyon zavar, hogy nincs orgazmusod, és szeretnéd, ha többet tenne érte- vagy inkább kipróbálod mással - ez esetben meg bennevan a pakliban, hogy az a "másik" nem így gondolja!

Pasik, ti szeretitek egyszerre mindkét bejáratnál ujjazni a csajotokat? L

Legjobb válasz: Én nem "szeretem" de az asszony komázza!

Én nem "szeretem" de az asszony komázza!
Eddig senki nem igényelte. Inkább csak simogattam az ujjammal a kijáratot, de ujjazni nem. Plusz nem is érdemes, mert ha utána esetleg a puncihoz nyúlok a nagy lendületben, átvihetek vmi fertõzést. És szex közben nem fogok kirohangálni kezet mosni...
hm :P
Van barátod kérdezõ? 24F
ha élvezi a a partnerem, akkor nagyon! :-)
Nem csak ahüvelyt a végbél sz*ros lesz az ujam olyan szagú
Én imádom ujjazni a lyukát is a csajnak, meg a hüvelyét is.. sõt azt szoktam csinálni, hogy a hüvelyébe bedugom a nyelvem addig, közben meg ujjazom a seggét.
A kérdező hozzászólása: olyan finom, én imádom:)
én a puncit szeretem csak ujjazni:) 17/F
"2 in the pink, 1 in the stink"
az mind2 kijárat is.
én nem szoktam
12- es hehehe ekkora luzert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!