Találatok a következő kifejezésre: A pasik milyen a legjobb (10 db)

A pasik szerint milyen a legjobb punci? Nekem husos de mégis szük, jo ez?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom hogy a "szûk". Az a pasiknak nagyobb élvezetett nyújt.

legjobb nem létezik, minden pasinak más tetszik, de általában nem ez határozza meg, hogy kellesz-e valakinek vagy sem. Olyan mint pasiknál a pénisz mérete és 'formája'. Ami fontos: legyen ápolt a többi már jön magától ;)
Én úgy gondolom hogy a "szûk". Az a pasiknak nagyobb élvezetett nyújt.
szerintem sem az a lényeg, hogy milyen hanem az hogy hozzájussanak, de ne legyen túl tág mert azt meg sem érzik. És szép tiszta ápolt legyen az az ami igazán számit a legtöbbjénél.
Nekem teccik!
Nagyon jó! A lehetõ legjobb.
nincs szétnyílva(szétb...) mint a rózsa, legyen szép rózsaszín, szép hosszú vágással
szerintem mindegy nekik, csak hozzájussanak egyhez.
Én azt szeretem ha tág, és közben cuppog!!! Nincs annál jobb érzés...
hát nem vagyok ugyan nõgyógyász, de ha akarod, megnézem...:)
legjobb ;)

Milyen baratno az aki eddig a legjobb baratnomnek vallotta magat es most elvette a pasimat es raadasul a pasim is azert van vele hogy engem mergesitsen (mert megcsaltam, de nagyon megbantam)?

de ezt o nem veszi eszre...es nagyon ugy tunik hogy mar ugy banik vele mintha szeretne,1evet jartunk es ez most nagyon faj nekem hogy a volt legjobb baratnom igy csinal velem,es raadasul most a volt pasimat is annyira ellenem uszitotta hogy hallani sem akar rollam meg bocsanatot sem tudok kerni ......mindent ami ram emlekeztet kitorult(kepekete smseket szamomat es mindent amivel eddig ram emlekezett)vajon meg szeret es ha igen hogy tudjam viszakapni nagyon megvaltozott es oriasit csalodtam benne nem gondoltam hogy ennyire meg tud utalni es azzal jar akit eddig a legjobban utalt.....roviden ennyi kerlek segitsetek irjatokkkkkk elore is kossszi

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy a szerelme és a gyõlület között nagyon kicsi a határ. És könnyen egyik átcsaphat a másikba. Ha valaminek hatására (itt konkrétan arra gondolok, hogy megcsaltad) téged megutál, azt aki eddig utált, most megszerethet. Nagyo hibáztál akkor, amikor megcsaltad és azzal is, hogy nem beszéltétek meg rendesen. Mostmár felesleges bármit is csinálnod, soha nem lesz olyan, mint régen volt. Felejtsd el, õ is ezt teszi. Te is keress valaki mást.

Azt szokták mondani, hogy a szerelme és a gyõlület között nagyon kicsi a határ. És könnyen egyik átcsaphat a másikba. Ha valaminek hatására (itt konkrétan arra gondolok, hogy megcsaltad) téged megutál, azt aki eddig utált, most megszerethet. Nagyo hibáztál akkor, amikor megcsaltad és azzal is, hogy nem beszéltétek meg rendesen. Mostmár felesleges bármit is csinálnod, soha nem lesz olyan, mint régen volt. Felejtsd el, õ is ezt teszi. Te is keress valaki mást.
Akkor õ nem is a barátnõd.Én is voltam hasonló helyzetbe.Csak akkor még a legjobb barátnõm eggyütt volt a pasijával amikor a pasija próbálkozott nálam.Jól nézett ki meg tetszett is de nem foglalkoztam vele mert nem akartam hogy egy pasi miatt tönkremenjen a barátságunk.A barátnõm tudta hogy engem környékez de késõbb a pasit dobta mert nem volt hûséges megcsalta egy másik csajjal és a barátságunk is megmaradt. Szerintem hagyd a picsába a volt pasidat és az "állítólagos" barátnõdet.Ha tényleg igazi barátnõd lenne akkor nem csapta volna le a kezedrõl a pasidat.Ne foglalkozz velük.Keress magadnak egy másik pasit.
Az a csaj egy szemét lozyo lehet! Annyira utálom az ilyen csajokat! A kétszinüség, a pofatlanság tetõfoka!!! Hogy lehet valaki ennyire szemét! Amugy a pasiról hát az az igazság, hogy nem akarlak elkeseriteni de sztem már soha nem lesz olyan mint régen és elhiszem hogy megbántad de sajnos már késõ és sokan jártak sztem még igy, de sajnos késõre gondolkodtál már! A srác sztem nem fog megbocsájtani neked már csak azért is mert mindenkinek van büszkesége! Sajnos a becsületedet eljátszodtad ezzel nála és azt bizony nehéz vissza szerezni, fõleg ha ellenségeddel barátkozik jobban mondva ha jol értettem akkor járnak! Õ ha elcsavarta a fejét akkor sztem nem arra fog törekedni hogy kibéküljetek, (mert sztem azzal elveszitené õt)hanem inkább ellened forditja! Ez a logikus! Szerintem jobb ha elfelesjted õt, tudom nehéz lesz, de igy lesz jobb, mert hanem csak szenvedni fogsz és az nem éri meg, tudod szerintem nem érdemli meg egy pasi sem hogy sirjunk és szenvedjünk miattuk! Nem érdemli meg senki hogy sirjunk miatta, de aki megérdemli az nem sirat meg!!! Remélem sikerül elfeledni!!! Sok szerencsét az életben!!!
Hát vágjál vissza..jelentkezek a pozícióra :D
A kérdező hozzászólása: az elso kommentelonek......h irjon az emailcimemre vagy vegyen fel yahonnnnnn [email protected]
A pasid a barátnõd miatt hagyott ott téged??mert ha igen az jelenti azt hogy elvette tõled...vagy mér akarsz bocsánatot kérni?szerinmtem majd az idõ megold mindent és esetleg még jóba lesztek de nem biztos hogy ebben az esetben is van második esély...
sztem + a csávó még mindig szeret, de egy ien csalódást nem ért túl, h megcsaltad. a bosszú édes, féltékennyé akar tenni, és a reakciót, h utána áhitozol<--- pont ezt várta!!! sztem hagyd, ez már egy vesztett csata.

Nem vagyok a legjobb pasi, de egyszer az életben szeretném átélni, hogy milyen egy igazán szép nõvel lenni, szerintetek van rá esély?

Nem prostira gondolok nyilván.. Túl nagy kérés ez az élettõl?

Legjobb válasz: hát...így eléggé. de nincs kizárva

hát...így eléggé. de nincs kizárva
Ja
Legjobb tudomásom szerint ezért tenni kell, nem jár senkinek sem. Ez nem az élettõl kérés hanem a szép nõktõl. De csak, azért mert ez szerinted nem nagy kérés, szánalomból senki nem fog lefeküdni veled.
Nem mindig a kinezet számit. Ha vsgány, összinte, es magabisztos vagy azt szeretik a nok. Jaaa és legyen stilusod az a legfontosabb
Nem vagyok egy Casanova, Bár én is halak jegyében születtem mint õ. :D Nekem volt gyönyörû barátnõm, és sokan megfordultak utána az utcán mikor sétáltunk. Persze hogy van esélyed rá, ha nekem megadatott, neked is meg fog, csak tegyél érte. Kifogásokat, gyengeséget, félelmeket tedd félre, ezek mind meggátolnak a sikerben.
A fene se tudja.Láttam már csodát :)
Szerintem nagyobb élmény azzal együtt lenni, akibe szerelmes vagy, mint egy kinézetre szép, idegen valakivel.

Milyen tipptek van még? Mik a legjobb erogén zónák pasiknak első kavaráshoz?

Még nem kavartam senkivel de ugy hallottam hogy ha a fiu nyakán puszilgatod meg a fülénél akkor feláll neki és nagyobb lesz az élvezete.Miket csináljak?

Legjobb válasz: Így kavar egy érett nõ: http://kaposvarmost.hu/files/b/4/b4e80660f55bf51673528e4a7f5..

Nyalogasd a fülét ott tényleg jó :P
xD
#2 :D igaza van :D
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat szeretnék még sose kavartam és jo akarok lenni :D
talán a kép nem volt hasznos ? :D
A kérdező hozzászólása: nem annyira :D mikor áll fel egy pasinak? :DD
mindenkinek más, de egy egészséges pasinak akkor is feláll, ha jól nézel ki

Mit javasoltok, milyen jegyű pasik a legjobb férjek és családapák?

Legjobb válasz: Akik elkerülik azt, aki a horoszkópja alapján választ a gyerekeinek apát.

Akik elkerülik azt, aki a horoszkópja alapján választ a gyerekeinek apát.
Pl. mérleg, nyilas, szóval akik szeretik a gyerekeket és a választottjukat is... Az ikreket már pl semmikép sem javaslom, nem egy apukának valók. Oroszlánt se, skorpiót se, halak is veszélyes, mert az meg csapodár.
Én általában mielõtt még elárulnám a születési dátumomat, megkérdezem a nõt, hogy õ szerinte milyen jegyû férfi illik hozzá. Erre mondja például, hogy vízöntõ. Akkor mondom, hogy milyen véletlen, én is vízöntõ vagyok és mondok egy annak megfelelõ születési dátumot. Ezzel egy idióta akadállyal kevesebb :)
apám oroszlán a te kommentedet meg ki lehetne moderálni, mert szerinted nem apának való :D bejelentem, hátha megteszik :(
A kérdező hozzászólása: Miért jók apáknak az oroszlánok? Egyik barátnõm is ezt mondta egyszer ...
rosszul tudja a barátnõd

Mi a velemenyetek? Milyen nemzetisegu pasik a legszebbek legjobbak -akar az agyban? Kinek volt tapasztalata akar romantika, akar szeretkezes teren mas kulturaju emberekkel es mik azok illetve elmenyeket varok, tapasztalatokat

Legjobb válasz: Nekem volt egy lengyel fíú barátom. Nagyon kedves,elõzékeny,humoros és jó volt vele az ágyban is, és jó képû srác volt. Azért váltak el utjaink, mert egyikõnk sem akarta elhagyni a hazáját.

Nekem volt egy lengyel fíú barátom. Nagyon kedves, elõzékeny, humoros és jó volt vele az ágyban is, és jó képû srác volt. Azért váltak el utjaink, mert egyikõnk sem akarta elhagyni a hazáját.
2 éve nyáron Spanyolországban voltunk fellépni, ott voltunk 1 hónapot, akkor megismerkedtem egy igazi dögös Spanyol férfival. 2 hétig tartott a kapcsolat, de fantasztikus volt vele. Hihetetlen udvarias volt, kedves, jó humorú. Valahogy elszoktam ettõl :D nálunk nem szokás, azok a dolgok, ahogyan õ viselkedett.
Elõzõ! Te egy mázlista vagy! Nagyon bejönnek a spanyol pasik, de sajnos nekem még nem volt.
Ohoh, a spanyolok nekem is a gyengéim.:) én is akarok egyszer...Amúgy nem volt még külföldivel kapcsolatom.
óóó babám ha nem lenne barátod én megmutatnám neked a technikám
Technikák? Hát kezdje el, majd érzed, hogy hogy esik jól. :D
Mint a fagyit.:D
passz. tenyleg fogalmam sincs hogy mit csinalnak lent csak azt tudom hogy van akitol totalisan nedves leszek es van akinel orultem hogy inkabb abbahagyta...
1! tetszett, mi lett volna menjél? Nem tudom én nem akkor leszek nedves, hogy nyalnak már elõtte. A másik nem technika, hanem minden nõ más. Valakinek csak a csikló, valakinek feljebb, netán lejjebb érzékeny. Tehát amikor Téged nyal, akkor mondjad neki merre és segíts neki, mert ugye mi nem tudjuk. N
Legelõször is az ha õ is élvezi. Folyamatosan érjen hozzá, ne csak lefetyeljen. Úgy nyaljon mintha a világ legfinomabb fagyiját nyalná. :)
Nem szeretem, mert nem csinálják jól, mint egy kötelezõ program része.Nincs is igazi technikája.Ismerje az anatómiát, legyen ráindulva a partnere puncijára és figyeljen oda rá.

Milyen az már ha a pasim aztmondj ahogy az élete legjobb napja ha nyer a Barca? .

És a talik?:Sminden férfi ilyen? kicsit szarulesett..

Legjobb válasz: Abszolút nem minden férfi ilyen, mert nekem például az a legnagyobb nap, amikor a Fradi nyer (Y)

Abszolút nem minden férfi ilyen, mert nekem például az a legnagyobb nap, amikor a Fradi nyer (Y)
Nem hiszem, hogy komolyan gondolta. Én is szoktam ilyesmiket mondani, hogy ez meg ez életem legjobb napja, de közben nyilván nem, csak akkor épp olyan boldog vagyok és jó kedvem és azért mondom, ennyi, nem kell túlgondolni. Ja én lány vagyok, de nem akadnék ki ezen.
akkor is ? :D fogadd el hogy nincs igazad
A kérdező hozzászólása: Hát lehetséges... de akkoris:S
egyébként a pasidnak van igaza, túlreagálsz jelentéktelen dolgokat
Annyi a lényege, hogy biztosan eltudod határolni az életedben a különbözõ dolgokat és mindegyikben megvannak a bizonyos érzésekhez köthetõ dolgok. Például a munka és a magánélet.
A kérdező hozzászólása: akkor most kinek van igaza? nekem v a pasimnak ? mert az a minyonos izét nemértem..O.o
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk a barátom eléggé focib*zi..1x aztis mondta h a foci ugyan olyan fontos neki mint én..szal:S
Mert ha te azt mondod, hogy imádod a minyont, akkor a bélszínnek meg kéne sértõdnie, mert állítólag azt is imádod?! Tök más. A barca nem egy nõ, ahogy a bélszín nem egy desszert.
A kérdező hozzászólása: hahaha.. szóval akkor a legtöbb pasi ilyen..xd nacsalódtam.:D de azért köszi xdd
hát ez szomorú.. a barátod elég üres lehet érzelmileg. az én barátom se nyálas folyton, de azért szokott olyanokat mondani, hogy miattam jók a napjai, és a velem töltött idõ miatt vannak legjobb napjai:) szóval én a helyedben szólnék a barátodnak hogy ez rosszul esett neked
Nincs, de nem ezért írtam :D Amúgy a spanyol ligából én is a Barcát csípem XD
A kérdező hozzászólása: nincs barátnõd mi?xd
A kérdező hozzászólása: jolvan , kijelentem IGAZATOK van .. énmeg mindent tulkapok..köszi nektek ♥ na jóccakát

Van egy srác aki ugy kezel mint a legjobb haverját mmit tegyek hogy odalegyen értem? Hogyan öltözek milyen legyenn a hajam stb. amugy a pasik mér a fius lányokat szeretik? (13 vagyok)

Legjobb válasz: Csak tegyél óvatos célzásokat arra, hogy õ neked többet jelent egy havernál. Lehet, hogy õ ugyan úgy van vele, mint te csak nem tudja ezt kifejezni.A fiúk gyávábbak, mint a lányok, csak maguknak sem merik bevallani. Bátran! Szorítunk!

Csak tegyél óvatos célzásokat arra, hogy õ neked többet jelent egy havernál. Lehet, hogy õ ugyan úgy van vele, mint te csak nem tudja ezt kifejezni.A fiúk gyávábbak, mint a lányok, csak maguknak sem merik bevallani. Bátran! Szorítunk!
13 évesen még nem beszélnék pasikról, inkább srácokról.És idõvel rájössz, hogy nem ígyvan!13 év még éretlen kor akárhonnan nézzük!!!
A kérdező hozzászólása: hát de nem is pasit irtam :O

Milyen érzés az egy pasinak, ha a barátnőjének az expasija még mindig az egyik legjobb barátja? És még mindig eljár a barátnőjével bulizni. Ide-oda?

ez a dolog foglalkoztat egy ideje...

Legjobb válasz: Ez a féltékenységtõl függ, mert ha nagyon az valaki akkor rosszul esik naki ha a barátnõje a volt barátjával van. De ha megbizik a párjában akkor nem lehet semmi gond. De azért nehogy elhanyagold a barátodat mert annak nem lesz jó vége :)

Ez a féltékenységtõl függ, mert ha nagyon az valaki akkor rosszul esik naki ha a barátnõje a volt barátjával van. De ha megbizik a párjában akkor nem lehet semmi gond. De azért nehogy elhanyagold a barátodat mert annak nem lesz jó vége :)
htá sztem szar érzés bármennyire megbízok benne akkor is szarul esne ha az expasijával járna ide-oda a bnõm
Nincs ennél nagyobb kínzás.. Most nem akarok kárörvendõ lenni, mert elõször velem esett meg, aztán barátnõm pasijával, a személyek ugyanazok voltak. Nincs ennél pocsékabb érzés, higyjétek el.
az én barátnõm is szokott beszélgetni meg hülyülni a volt barátjával de én szerencsére nem vagyok az a féltékeny tipus. Néha azért zavar és szar érzés egy kicsit.
:) Az én párom elõször alig merte bevallani nekem, hogy a következõ héten elmegy.. mondom, hova? szabódott, de végül egyszuszra elhadarta... mondtam, menj. ezt játszottuk vagy 4 hónapig... lassan megnyílt, és csomó mindent elmesélt... Kivel miért volt együtt, kivel volt boldog, stb... Eljutott oda, h megbízik bennem, h nem csinálok jeleneteket, és tényleg oda megy és azzal, akivel akar - ha szól. Neki is jó, nekem is jó... És nem vagyok féltékeny, soha nem is voltam! Egyáltalán nem szar érzés! Hogy miért? Mert büszke vagyok rá, hogy más is szereti, másnak is fontos, mást is érdekel az, hogy mi van vele... Ez... egyfajta jelzés, hogy olyan ember, akire lehet számítani, aki azok után sem csak "egy a sok közül" vagy "rohadt szemétláda" hogyha szétmentek... szal szerintem ne zavarjon Téged sem... Inkább örülj neki, hogy ami miatt te szereted, ami miatt épp õt választottad, azok az értékek valóban értékek, nem csak a rajtad lévõ rózsaszín szemüveged eredménye!:) (bocs a kisregényért)
Mi együtt járunk 3an szórakozni :DD nem zavar senkit semmi, röviden.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!