Találatok a következő kifejezésre: A pasik milyen a (867 db)

A pasikat milyen nö tutja elcsábitani mik az izlésuk a pasiknak milyen nö?

a pasikat milyen nö tutja elcsábitani mik az izlésuk a pasiknak milyen nö???

Legjobb válasz: a pasikat semmilyen nõ nem tudja elcsábítani, a pasik csábítják a nõket

a pasikat semmilyen nõ nem tudja elcsábítani, a pasik csábítják a nõket
Mindenkinek más...
baj lenne mindnekinek ugyanaz tetszene. Van olyan pasi akit egy nõ sem tudna. Kinek mi az izlése egyén függõ. neked sem feltétlenül az tetszik mint egy másik lánynak. ugye nem gondoltad komoylan hogy erre valaki majd tud válaszolni hogy iylen és ilyen nõ. Olyan nincs aki mindnekinek megfelel.
Te komolyan ennyire buta vagy vagy csak megjátszod?
a nagy lanyok :D
Tanulj meg helyesen írni !!!
A pucér, konyhában pörgõ.
Az intelligencia, ami Sajnos neked kevés van!

Lányok! Szerintetek mitől pasi egy pasi? Milyen a jó pasi? Mi tesz pasivá egy pasit?

Legjobb válasz: Udvarias-kinyitja a lányok elõtt az ajtót,nem káromkodik-csak ritkán esetleg-nem tiszteletlen,egyedi és különleges,nem akar menõzni elõttem,szeret és vigyáz rám,nem csal meg,tiszteletben tartja a kapcsolatunkat,nem bánt(lelkileg sem) és bármikor itt van velem ha szükségem van rá.Nem cipel egybõl az ágyába.Barátom ilyen.Úgy nevelték hogy tisztelje a lányokat és a nõket.2és fél év elteltével is kinyitja elõttem az ajtót,becsül,szeret,udvarias és kedves.Másra rá sem néz.Nekem õ a nagy betûs PASI,FÉRFI,ahogy tetszik.17/l

Udvarias-kinyitja a lányok elõtt az ajtót, nem káromkodik-csak ritkán esetleg-nem tiszteletlen, egyedi és különleges, nem akar menõzni elõttem, szeret és vigyáz rám, nem csal meg, tiszteletben tartja a kapcsolatunkat, nem bánt(lelkileg sem) és bármikor itt van velem ha szükségem van rá.Nem cipel egybõl az ágyába.Barátom ilyen.Úgy nevelték hogy tisztelje a lányokat és a nõket.2és fél év elteltével is kinyitja elõttem az ajtót, becsül, szeret, udvarias és kedves.Másra rá sem néz.Nekem õ a nagy betûs PASI, FÉRFI, ahogy tetszik.17/l
szerintem az, hogy önmagát adja, nem akar feltûnõsködni direkt, ápolt, igényes, és van stílusa (nem kell se gazdagság, se menõség ehhez):) ja és FÉRFIAS! a keskenys*ggû divatos fiúktól kiráz a hideg...
17/l Ez most a tökéletes papucs leírása!
Érdekes! Minden lány hasonlókat mond, de nekem nem ez a tapasztalatom! Hogy szerezz agadnak csajt a suliban: Mutass be óránn a tanárnak, és menyj ki, szard le mit akarnak a lányok, és ezt mond is el nekik, legyél bunkó (de nem idióta) a "szürke egereken" kívül ez mindenkinél bejön! És ez persze a késõbbiekben is így van! Tudod szaknyelven hogy hívják azt a srácot, aki mindig kinyitja a nõk elõtt az ajtót? PORTÁS!!! :D
Udvarias. Ez a legfõbb. aztán mellé legyen humoros, minden esetben fel tudjon vidítani a vicceivel. De ne poénkodjon állandóan, az illúzióromboló. Tisztelettudó legyen, ne menõsködjön, feltûnõsködjön. Legyen önálló és ne legyen papucs.
az igazi belevaló pasi, nem papucs ..
..az, hogy olyan ..pasi!
Sajnos semelyik lány nem vallja be, de a pénz az segít férfiasnak lenni ...:S
A kérdező hozzászólása: normálisan már...légyszíves!
igazad van, a többség tényleg a parasztokra hajt. de nekem nem kellene egyik sem, menjenek a büdös p*csába. 17:03 voltam.

A pasiknak milyen testalkatú lányok jönnek be?

15 éves,163cm,57kg lány vagyok. Örülnék ha néhány fiú leírná a véleményét, de lányokat is szívesen hallgatok!!!!!!

Legjobb válasz: Minden pasi mást szeret, de szerintem egyiknek sem tetszik az anorexiás kinézet. Az én pasim pl azt szereti, ha egy nõn van mit fogni. Van, aki meg a vékony lányokat szereti, de azok sem a csontsoványakat. És persze vannak azok az extrén esetek is, akik egy túlzottan elhízott nõvel tudják csak elképzelni a kapcsolatot. Amúgy sem a kg és cm számít, hanem, hogy milyen az összhatás. Hiába írja valaki, hogy hány kg és cm, attól még lehet tök lapos melle meg feneke és hozzá mág egy zömökebb alkat. A lényeg, hogy inkább legyen formás.

Minden pasi mást szeret, de szerintem egyiknek sem tetszik az anorexiás kinézet. Az én pasim pl azt szereti, ha egy nõn van mit fogni. Van, aki meg a vékony lányokat szereti, de azok sem a csontsoványakat. És persze vannak azok az extrén esetek is, akik egy túlzottan elhízott nõvel tudják csak elképzelni a kapcsolatot. Amúgy sem a kg és cm számít, hanem, hogy milyen az összhatás. Hiába írja valaki, hogy hány kg és cm, attól még lehet tök lapos melle meg feneke és hozzá mág egy zömökebb alkat. A lényeg, hogy inkább legyen formás.
Szerintem a lényeg, hogy a hölgy aranyos legyen. A férfiak nagyobb százalék szerintem azt szereti, ha a hölgynek szép kerek melle és feneke van. Ezzel minden férfit meg lehet fogni. Szerintetek én miért végzek el minden nap fél óra nagyon kemény popsi ersõsítést?;) Ha megnézzük a tv-ben az ugynevezett nõi ideálokat, akkor azok inkább a playmate-ek és nem a modellek. Hiszen a modellek nagyon vékonyak, de a playmatek nagyon formás nõk (Hargitai Bea, Bódi Szylvi) Petranova
Szia! Ez tényleg változó, hogy kinek mi tetszik. Van akinek csak a vékony testalkat jön be és van olyan, akinek a dundibb. Azért szerintem érdemes odafigyelni, hogy egészséges határok között legyen a testsúlyunk. Ha odafigyelsz magadra, akkor jobban érzed magad a bõrödben és ezt mások is látják rajtad.
Mert ott az a lényeg, hogy a tervezõk által alkotott ruhák rámenjenek a lányokra és ezek a ruhák a legkisebb méretben készülnek. De én úgy hallottam, hogy nagyon sok bemutatón már megvan egy alap súly, ami alatt nem alkalmazzák a modellt és egyre több az olyan divattervezõ, aki teljesen átlagos vagy akár már duci lányokkal dolgozik. Csak sajna még mindig az van köztudatban, hogy minél soványabb valaki, annál szebb. Pedig ez nem így van.
Mivel én testépítéssel/testformálással foglalkozok, azonkívül metroszexuális pasi vok, ezért én a feszes csinos és sportos lányokat szeretem, nagy mell kicsi csípõ, kicsi feszes derék, barna bõr ez a gyengém, jah és csak hosszú hajú lányok jöhetnek nálam szóba akinek a derekáig ér a haja
A kérdező hozzászólása: derékig érõ hajam van de széles csípõm!!!!!!
Én is 57 kilo vagyok, és sok pasinak tetszik a testem. Magasságunk is kb egyezik =)
Kilóra pontosan mindegy. Meglehessen fogni, de ne lötyögjön rajta a zsír. Legyen formája: dereka, csípõje, hasa, feneke, bokája etc.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!!!!!
Hát én mondhatni vékony vagyok... 174 cm és 58 kg vagyok. Egyszerûen nem tudok hízni, de ebbõl adódóan szerintem nincs semmi hátrányom :D A barátom így szeret, ahogy vagyok. Az tény, hogy nincsenek nagy melleim (94-es bõség), kis tenyérbe mászóak ;)De én úgy gondolom, hogy nekem így nagyon is jó, nem zavar és így kényelmes is :D A popsimmal meg semmi gondom. És tényleg nagyon változó a férfiak ízlése. Általában a kicsit dundibb testalkatú lányokat dundibb fiúk szeretik, de láttam már olyat is, hogy egy vékonyabb pasinak volt dundi barátnõje :)
nemjó az ha nagyon vékony egy csaj mindígis a naon pici pocis csajok jöttek be és egyszerûen legyen aranyos, kedves és legyen tele életkedvvel és mosolyogjoN!
Az jóval elõttem szóló ahogy monda : a playmatek, mind formás csajok és nem véletlen ;) Engem 99-66-94el áldott meg a sors , örülök neki és a párom is szereti :) Általában tényleg a formás szép mell, kerek fenék és egy pinduri kis pocak, de tényleg pinduri nagyon szépen mutat, és ha valaki testékszer párti akkoris a köldökpiercing sokall szebb és pinduri pocakba mint egy kemény izmos hason ;)
A jövendõbelidnek a Te testalkatod.
A modell az egy vállfa, egy vállfa az meg nem jó, ha nagy :)
A kérdező hozzászólása: Köszike, de ha szinte mindenkinek a normális testalkatú csajok jönnek be akkor miért csontsovány modelleket választanak???
nekem szinte ugyan ezek a paramétereim és sokaknak tetszem :) ( ja és lány voltam :P:P )
És mennyire széles?Azt lehet sportolással karcsúsítani.A hosszú haj az király, le ne vágasd :)

A pasiknak milyen csajok jönnek be? Körülöttem kb mindenkinek van barátja, csak nekem nincs (jó tetszek pasiknak, de ennyi). Kicsit zárkózott vagyok, lehet hogy ez a baj, mert a barátaim szépnek mondanak.

Legjobb válasz: A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.

A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.
Te tényleg úgy hiszed, hogy minden pasinak ugyanolyan lányok jönnek be? Istenem de hülye vagy...
korod?
jó...akkor ne küldj képet. maszturbálj csak a szobácskádban 60 éves korodig... :D bánom én.
gondolom egy átlagot kérdezet...de szívem, soha az életben nem mondja meg neked senki h mi tetszik neki, lehet egy apró eltérés, és hiába tetszik a többi dolog ha az elrontja. Nah am küld már azt a szerencsétlen képet, nem felszedni akarlak. :) Se rád verni, csak segíteni szeretnék.
Merre lax? :P
Háát, nincs olyan, hogy csak egy típus jön be. Nincs az, hogy ilyen haj, vagy olyan szem, vagy a bammeget napi százszor használó csaj jön be. Kell lennie egy összhangnak, ami mindenkinél más, meg egy hasonló beállítottságnak, de nem feltétlen kell egyformának lenni.
A kérdező hozzászólása: 17 És nem hiszem , hogy minden pasinak ugyanolyan csaj jönne be...
küldj egy képet nekem, általában elég reálisan látom h ki milyen csaj, és mire kéne figyelnie h jobb legyen. :) Így kb semmit se lehet erre válaszolni.
ha küldenél képet , akkor többen eltudnánk mondani , hogy bejönnél e vagy nem , ha ide nem akarsz , akkor max küldj priv-be
Was machst du?
Magasak és fehérek.
Én 3 német férfival feküdtem le. Jók. Jobbak mint magyarok. Szerintem. de ezt nem lehet igy nemzetekre lemondtani. 21 L
egy ismimnek volt német pasija, azt mondta, h vadabb, szenvedélyesebb volt, mint akármelyik magyar pasija.De szerintem ez emberfüggõ.
A kérdező hozzászólása: :D köszi a választ
az segít rajtad, hogy én egyel voltam már, és jó volt :D
Borzasztóak. Irtózom tõlük.
A kérdező hozzászólása: ok :D csak mégis kíváncsi voltam rá.hogy ki volt már
Ilyen hülye kérdés már ez!? Mi köze a nemzetiségnek ahhoz, hogy milyen valaki az ágyban? A nõk szeretnek ilyen baromságokat aggatni a férfiakra - hogy magyar az ilyen, az olasz az olyan, a francia meg amolyan, stb. Ez teljesen egyéni, személyiség és tapasztalat függvénye, semmi köze ahhoz, hogy milyen a nemzetisége. Ott is van olyan aki szar az ágyban + olyan aki jó, mint mindenhol. 26F
A kérdező hozzászólása: ich habe nur gefragt.wer hat noch deutsch Mann gehabt.
az ágyban? ugyanolyan mint egy magyar. ez inkább emberfüggõ, nem nemzetiség. (legalábbis német-magyar viszonylatban)
Egyik ismerõsömnek volt. Elvileg a pirítóssütõbe öntötte a kávét, és úgy csinálta meg o.O De már nem tudom, régen hallottam ezt a story-t. :D Meg nem is biztos, hogy igaz
A kérdező hozzászólása: de mégis az ágyban milyenek?
Ha nem vagy 175 magas, kék szemû és szõke hajú, akkor olyat tesznek veled, h eláll a lélegzeted. XD
nekem volt. nagy szerelem volt akkor.. így utólag visszagondolva sokkal ridegebbek, nehezebben mutatják ki az érzéseiket. bár én csak a volt pasimról tudok nyilatkozni..
A kérdező hozzászólása: nem külsõleg.az ágyban milyenek? stb
Én meg voltam német csajjal, õ meg nekem mondta, hogy sokkal jobb vagyok mint a német faszik, akkor ez most hogy van!? Ezért mondom, hülyeség általánosítani, emberfüggõ a dolog és nem nemzetiségfüggõ.

A pasik milyen gyakran gondolnak mas csajra ha van baratnojuk?

pl.hogy jaj de megdugnam vagy hasonlo..ha meglattok egy jo csajt mar akkor?/bocs angol billentyuzet/

Legjobb válasz: Miért, a csajok milyen gyakran gondolnak más pasira? (Kérek piros kezet, mert a 86% b u z i s.)

Miért, a csajok milyen gyakran gondolnak más pasira? (Kérek piros kezet, mert a 86% b u z i s.)
a fiuk egészen más beállitotságuak, mint mi!egy romantukus össze bujást is képtelenek ugy végig csinálni, hogy ne nyuljon a mellhez pl.õk már csak ilyenek.
A kérdező hozzászólása: én pasim össze se akar velem bújni..egybõl a lényegre tér. :(
Attól függ. Mennyire van az ember körülvéve más nõkkel, mennyire kedves neki a barátnõje. Én amikor szerelmes voltam, más nõre se nagyon tudtam gondolni, vagy ha igen, gyorsan elzavartam ezeket gondolatokat. De a legtöbb férfi nem szerelmes a barátnõjébe, mint ahogy a barátnõ sem a férfiba. Az ilyen egyszerû érdekkapcsolatoknál, ahol a férfi csupán szexuális, a nõ pedig érzelmi alapigényeit elégíti ki, nem várható el ilyesféle "gondolati hûség". Üdv, LV (25/f)
Ez már lerágott csont! Gondolom neked a jó fiú lenne a fontosabb aki mindig becsületes kedves és öszinte, aki számára te vagy az eggyetlen..Valóban vannak ilyen fiúk, de elöbb útobb az ember ráun a dologra, ugyanis szex terén meg nem nyújtanak elget, szóval ismét a rosszfiú kell majd..Ilyen fiú nem létezik akiröl te álmodol, és azt hiszed hogy létezik..A nõkben is sok ilyen van, aki visszábhúzodó, de aranyos megbizható és tényleg nem kell neki más pasi, ezt tapasztaltam, de egy idõ után, ha nincs benned a jó és a rossz keveréke, nincs szikra ami újra és újra pattanjon..Én igy gondolom!
86%, ment a piros pracli! :)
Kösz! :)
Szívesen, de ne felejtsd, csak azért mert kérted! A 77 az barátságosabb? :)
Ja, van még hova fejlõdnöd hogy te is 56%-os lehess! Sok-sok munka van benne! :) De kitartás! :)
Sokkal! :D Bizony van, de mindent megteszek az ügy érdekében. :DD
Na, nekünk sem kell a szomszédba menni egy kis hueségért! :)
Attól hogy percenként a szexre gondolnak bármilyen nõvel még lélekben akkor is egyet szeretnek, aki nekik a legfontosabb. A többi nem számít. Genetikailag ilyenek, megváltozni nem fognak.
A kérdező hozzászólása: én eddig csak zöldet adtam..haragszol?XD
"de fiuk teljesen masok nekik a nemi dolgok fontosabbak.." Ez így, ebben a formában marhaság. Neveltetésfüggõ, hogy ki, mennyire szexorientált. A lányok többsége kb ugyanannyit gondol a szexre, ha sok jó pasit lát az utcán, mint a fiúk. "Mi a bu.zis a 86%-ba?" Az, hogy nem 85%, mint eddig. A továbbiakban is szívesen fogadom a piros kezeket. :D
Nemi szempontból kötõdés? Az micsoda? A nemi vonzódás nem korlátozódhat le egyetlen személyre, ez még a nõknél is így van. A kötõdés a párkapcsolatban érzelmi alapú, nem a nemi vonzódáson alapul, habár utóbbinak is meg kell lennie.
hát én ilyenre nem szoktam gondolni..
Mi a bu.zis a 86%-ba?
A kérdező hozzászólása: elso: en nem szoktam mas pasikra, de fiuk teljesen masok nekik a nemi dolgok fontosabbak..
Úgy kb. naponta 1000 alkalommal a barátnõmre, ha nincs épp velem, és még 1000 alkalommal más csajokra. Csak a gondolat az ugyebár nem megcsalás.
minél jobban "el vagy varázsolva" a barátnõdtõl annál kevésbé... az hogy jaj de megdugnám... azt pl egymás között a férfiak mindig fogják mondani nem tudom miért de ez van. 18/F
én mindig :) hiszen van szemem és vágyaim is.
A kérdező hozzászólása: hat akkor jol sejtettem hogy annyira nem is lenyeges a baratnotok..lehet hogy ereztek mast is iranta, de nemi szempontbol mind1 csak jo csaj legyen.kosz a valaszokat
Úgy átlagban 40 másodpercenként.
A kérdező hozzászólása: marmint nemi szempontbol nem kotodtok a baratnohoz.
Ha egész nap szexelünk, mint a nyulak, az nem kötõdés? Amúgy meg még fontos ez és jegyezd meg, hogy mivel az érzelmi kötõdés viszont meg van, nem kell úgy kinéznie, mint egy szupermodellnek mégis úgy érezzük, mintha egy szupermodell lenne. Szóval külsõre is sokkal jobban odavagyunk érte, mint sokször õ maga is önmagáért.
Ez szerintem a fiúknál/pasiknál természetes. Hiába szeret téged, vagy imád mindennél jobban, akkor is megnézi legtöbb esetben a többi sajt is, ha jól néznek ki. Ez belénk van írva :)
Hehe, szerintem a jó és rossz keveréke így néz ki: elhesegeti az ilyen gondolatait, kedves és minden jó tulajdonság (nem sorolom), a rosszaság pedig az ágyban jön elõ ;)

Milyen esetben nem merik a pasik felvállalni a kapcsolatukat?

Létezik olyan,h nem meri felvállalni még az elején a kapcsolatát? De állítása szerint komolyat akar...

Legjobb válasz: Az én pasim az elején azért nem vállalt fel engem, mert mint kiderült, házas ember volt. Közben komolyan gondolta õ velem, mert mikor 3 hónap után azt mondtam, hogy válasszon, engem választott, és még aznap elköltözött az anyjához és beadta a válópert. Azóta is együtt vagyunk, már 12 éve.

Az én pasim az elején azért nem vállalt fel engem, mert mint kiderült, házas ember volt. Közben komolyan gondolta õ velem, mert mikor 3 hónap után azt mondtam, hogy válasszon, engem választott, és még aznap elköltözött az anyjához és beadta a válópert. Azóta is együtt vagyunk, már 12 éve.
Kategória:PÁRKAPCSOLAT ...Komolyan elb.sszátok az ember kedvét. 5perc alatt ez a 3. kerdes ami nem ide való.
Vagy gyerek még az illetõ és fél h jujj mit szólnak a haverok, vagy ha nem akkor még nem tudja h téged vagy a másik nõt akar e.
általában a bizonytalanság az oka . vagy nem tud választani két eset közül, vagy csak még abban nem biztos, hogy veled szeretne kapcsolatot.
Én az arcát nézem meg elõször. De ez nem jelenti, hogy meg is tetszik azonnal... És bármi ami megkülönbözteti a többiektõl, tetszik. És itt nem arra gondolok, hogy míg az átlag csajoknak 2 karika van az orrába akkor annak aki nekem bejön legyen 12... Mindenkiben más fog meg. És minden pasit más és más tulajdonságok hoznak lázba...
Szerintem mindenkinek más a prioritás. Nekem a legfontosabb a külsõ esetében a szép arc és a szép mosoly, aztán a test: mell, fenék, nagy derék-csípõ arány. Nagyjából ezeket veszem észre elõször. Aztán jön a viselkedés, az a mérvadó, a külsõ csak figyelemfelkeltésre való a belsõ ami megfog.
lány vagyok, de szerintem az állapot megjelenés, és nõies csinosság mindenképpp vonzó, egyesek meg még egyfajta vonzerõvel is rendelkeznek, na és a mosolyról se feladkezzünk meg :DD
*ápolt megjelenés, bocsi :)
ha passzol hozzám a nõ :D a külsõ is fontos de ha elkezdek vele beszélgetni általában az elsõ pár percben már tudom hogy különleges lánnyal van dolgom :D
Valószínût!
Férjem szerint zöldet. :)

Az, hogy a pasi milyen gyorsan éli meg az orgazmust, számit h milyen nővel bújik ágyba?

Legjobb válasz: Nem. Az számít hogy fejben mit él át olyankor.

Nem. Az számít hogy fejben mit él át olyankor.
Elöször is jobb csaljal jobb a szex, másodszor ez is kell, h élvezze amit csinálsz mert mégis csak jobban esik a dolog h ha a csaj közben azt kiabálja h ne hagyd abba, csináld még:D
Persze, hogy számít.Milyen alakja van, milyen illata, hogyan viselkedik, mennyi idõs, mennyire aktivizálja magát, milyen a bõre stb.
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik?
szerintem a vonzalom számít, ha valakihez jobban vonzódsz, azzal hamarabb elélvezel.
Jobb csajjal nem jobb a szex. Egy szilikonnal kitömött ribanccal kevésbé élvezem a szexet, hogyha nem látom rajta hogy élvezi õ is. A második fele már igazabb, az tényleg számít hogy mennyire látjuk a másikon is hogy élvezi.
Szerintem a vonzalom a legfontosabb és a szerelem. Mert ez a kettõ kell ahhoz h tökéletes legyen. Hisz akihez vonzódsz és szerelmesek vagytok egymásba az elõtt teléjesen át tudod adni az érzéseket és nem kell magad megjátszanod semmilyen értelemben.. De a Nõ visszajelzése is fontos szex közben22f
:)
Persze, hogy számít. Ha kívánom hamarabb eldurranok mintha nyûg a szex. Nem kell ezt túlragozni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!