Találatok a következő kifejezésre: A pasik milyen (867 db)

A pasikat milyen nö tutja elcsábitani mik az izlésuk a pasiknak milyen nö?

a pasikat milyen nö tutja elcsábitani mik az izlésuk a pasiknak milyen nö???

Legjobb válasz: a pasikat semmilyen nõ nem tudja elcsábítani, a pasik csábítják a nõket

a pasikat semmilyen nõ nem tudja elcsábítani, a pasik csábítják a nõket
Mindenkinek más...
baj lenne mindnekinek ugyanaz tetszene. Van olyan pasi akit egy nõ sem tudna. Kinek mi az izlése egyén függõ. neked sem feltétlenül az tetszik mint egy másik lánynak. ugye nem gondoltad komoylan hogy erre valaki majd tud válaszolni hogy iylen és ilyen nõ. Olyan nincs aki mindnekinek megfelel.
Te komolyan ennyire buta vagy vagy csak megjátszod?
a nagy lanyok :D
Tanulj meg helyesen írni !!!
A pucér, konyhában pörgõ.
Az intelligencia, ami Sajnos neked kevés van!

A pasiknak milyen testalkatú lányok jönnek be?

15 éves,163cm,57kg lány vagyok. Örülnék ha néhány fiú leírná a véleményét, de lányokat is szívesen hallgatok!!!!!!

Legjobb válasz: Minden pasi mást szeret, de szerintem egyiknek sem tetszik az anorexiás kinézet. Az én pasim pl azt szereti, ha egy nõn van mit fogni. Van, aki meg a vékony lányokat szereti, de azok sem a csontsoványakat. És persze vannak azok az extrén esetek is, akik egy túlzottan elhízott nõvel tudják csak elképzelni a kapcsolatot. Amúgy sem a kg és cm számít, hanem, hogy milyen az összhatás. Hiába írja valaki, hogy hány kg és cm, attól még lehet tök lapos melle meg feneke és hozzá mág egy zömökebb alkat. A lényeg, hogy inkább legyen formás.

Minden pasi mást szeret, de szerintem egyiknek sem tetszik az anorexiás kinézet. Az én pasim pl azt szereti, ha egy nõn van mit fogni. Van, aki meg a vékony lányokat szereti, de azok sem a csontsoványakat. És persze vannak azok az extrén esetek is, akik egy túlzottan elhízott nõvel tudják csak elképzelni a kapcsolatot. Amúgy sem a kg és cm számít, hanem, hogy milyen az összhatás. Hiába írja valaki, hogy hány kg és cm, attól még lehet tök lapos melle meg feneke és hozzá mág egy zömökebb alkat. A lényeg, hogy inkább legyen formás.
Szerintem a lényeg, hogy a hölgy aranyos legyen. A férfiak nagyobb százalék szerintem azt szereti, ha a hölgynek szép kerek melle és feneke van. Ezzel minden férfit meg lehet fogni. Szerintetek én miért végzek el minden nap fél óra nagyon kemény popsi ersõsítést?;) Ha megnézzük a tv-ben az ugynevezett nõi ideálokat, akkor azok inkább a playmate-ek és nem a modellek. Hiszen a modellek nagyon vékonyak, de a playmatek nagyon formás nõk (Hargitai Bea, Bódi Szylvi) Petranova
Szia! Ez tényleg változó, hogy kinek mi tetszik. Van akinek csak a vékony testalkat jön be és van olyan, akinek a dundibb. Azért szerintem érdemes odafigyelni, hogy egészséges határok között legyen a testsúlyunk. Ha odafigyelsz magadra, akkor jobban érzed magad a bõrödben és ezt mások is látják rajtad.
Mert ott az a lényeg, hogy a tervezõk által alkotott ruhák rámenjenek a lányokra és ezek a ruhák a legkisebb méretben készülnek. De én úgy hallottam, hogy nagyon sok bemutatón már megvan egy alap súly, ami alatt nem alkalmazzák a modellt és egyre több az olyan divattervezõ, aki teljesen átlagos vagy akár már duci lányokkal dolgozik. Csak sajna még mindig az van köztudatban, hogy minél soványabb valaki, annál szebb. Pedig ez nem így van.
Mivel én testépítéssel/testformálással foglalkozok, azonkívül metroszexuális pasi vok, ezért én a feszes csinos és sportos lányokat szeretem, nagy mell kicsi csípõ, kicsi feszes derék, barna bõr ez a gyengém, jah és csak hosszú hajú lányok jöhetnek nálam szóba akinek a derekáig ér a haja
A kérdező hozzászólása: derékig érõ hajam van de széles csípõm!!!!!!
Én is 57 kilo vagyok, és sok pasinak tetszik a testem. Magasságunk is kb egyezik =)
Kilóra pontosan mindegy. Meglehessen fogni, de ne lötyögjön rajta a zsír. Legyen formája: dereka, csípõje, hasa, feneke, bokája etc.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!!!!!
Hát én mondhatni vékony vagyok... 174 cm és 58 kg vagyok. Egyszerûen nem tudok hízni, de ebbõl adódóan szerintem nincs semmi hátrányom :D A barátom így szeret, ahogy vagyok. Az tény, hogy nincsenek nagy melleim (94-es bõség), kis tenyérbe mászóak ;)De én úgy gondolom, hogy nekem így nagyon is jó, nem zavar és így kényelmes is :D A popsimmal meg semmi gondom. És tényleg nagyon változó a férfiak ízlése. Általában a kicsit dundibb testalkatú lányokat dundibb fiúk szeretik, de láttam már olyat is, hogy egy vékonyabb pasinak volt dundi barátnõje :)
nemjó az ha nagyon vékony egy csaj mindígis a naon pici pocis csajok jöttek be és egyszerûen legyen aranyos, kedves és legyen tele életkedvvel és mosolyogjoN!
Az jóval elõttem szóló ahogy monda : a playmatek, mind formás csajok és nem véletlen ;) Engem 99-66-94el áldott meg a sors , örülök neki és a párom is szereti :) Általában tényleg a formás szép mell, kerek fenék és egy pinduri kis pocak, de tényleg pinduri nagyon szépen mutat, és ha valaki testékszer párti akkoris a köldökpiercing sokall szebb és pinduri pocakba mint egy kemény izmos hason ;)
A jövendõbelidnek a Te testalkatod.
A modell az egy vállfa, egy vállfa az meg nem jó, ha nagy :)
A kérdező hozzászólása: Köszike, de ha szinte mindenkinek a normális testalkatú csajok jönnek be akkor miért csontsovány modelleket választanak???
nekem szinte ugyan ezek a paramétereim és sokaknak tetszem :) ( ja és lány voltam :P:P )
És mennyire széles?Azt lehet sportolással karcsúsítani.A hosszú haj az király, le ne vágasd :)

A pasiknak milyen csajok jönnek be? Körülöttem kb mindenkinek van barátja, csak nekem nincs (jó tetszek pasiknak, de ennyi). Kicsit zárkózott vagyok, lehet hogy ez a baj, mert a barátaim szépnek mondanak.

Legjobb válasz: A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.

A komment megírásának idõpontja: ma 13:47: Ha nem hiszed, akkor miért kérdezel olyat, hogy a pasiknak mi jön be? Melyik pasinak? Akikkel te eddig találkoztál nyilván nem te jöttél be. Másnak pedig majd te leszel az esete. Miért zavar téged, hogy a többi lány inkább beleugrik mindenféle szirszar kapcsolatba csak hogy ne legyen egyedül? Attól te még megvárhatod azt, akivel kölcsönösen jól érzitek magatokat együtt.
Te tényleg úgy hiszed, hogy minden pasinak ugyanolyan lányok jönnek be? Istenem de hülye vagy...
korod?
jó...akkor ne küldj képet. maszturbálj csak a szobácskádban 60 éves korodig... :D bánom én.
gondolom egy átlagot kérdezet...de szívem, soha az életben nem mondja meg neked senki h mi tetszik neki, lehet egy apró eltérés, és hiába tetszik a többi dolog ha az elrontja. Nah am küld már azt a szerencsétlen képet, nem felszedni akarlak. :) Se rád verni, csak segíteni szeretnék.
Merre lax? :P
Háát, nincs olyan, hogy csak egy típus jön be. Nincs az, hogy ilyen haj, vagy olyan szem, vagy a bammeget napi százszor használó csaj jön be. Kell lennie egy összhangnak, ami mindenkinél más, meg egy hasonló beállítottságnak, de nem feltétlen kell egyformának lenni.
A kérdező hozzászólása: 17 És nem hiszem , hogy minden pasinak ugyanolyan csaj jönne be...
küldj egy képet nekem, általában elég reálisan látom h ki milyen csaj, és mire kéne figyelnie h jobb legyen. :) Így kb semmit se lehet erre válaszolni.
ha küldenél képet , akkor többen eltudnánk mondani , hogy bejönnél e vagy nem , ha ide nem akarsz , akkor max küldj priv-be

A pasik milyen gyakran gondolnak mas csajra ha van baratnojuk?

pl.hogy jaj de megdugnam vagy hasonlo..ha meglattok egy jo csajt mar akkor?/bocs angol billentyuzet/

Legjobb válasz: Miért, a csajok milyen gyakran gondolnak más pasira? (Kérek piros kezet, mert a 86% b u z i s.)

Miért, a csajok milyen gyakran gondolnak más pasira? (Kérek piros kezet, mert a 86% b u z i s.)
a fiuk egészen más beállitotságuak, mint mi!egy romantukus össze bujást is képtelenek ugy végig csinálni, hogy ne nyuljon a mellhez pl.õk már csak ilyenek.
A kérdező hozzászólása: én pasim össze se akar velem bújni..egybõl a lényegre tér. :(
Attól függ. Mennyire van az ember körülvéve más nõkkel, mennyire kedves neki a barátnõje. Én amikor szerelmes voltam, más nõre se nagyon tudtam gondolni, vagy ha igen, gyorsan elzavartam ezeket gondolatokat. De a legtöbb férfi nem szerelmes a barátnõjébe, mint ahogy a barátnõ sem a férfiba. Az ilyen egyszerû érdekkapcsolatoknál, ahol a férfi csupán szexuális, a nõ pedig érzelmi alapigényeit elégíti ki, nem várható el ilyesféle "gondolati hûség". Üdv, LV (25/f)
Ez már lerágott csont! Gondolom neked a jó fiú lenne a fontosabb aki mindig becsületes kedves és öszinte, aki számára te vagy az eggyetlen..Valóban vannak ilyen fiúk, de elöbb útobb az ember ráun a dologra, ugyanis szex terén meg nem nyújtanak elget, szóval ismét a rosszfiú kell majd..Ilyen fiú nem létezik akiröl te álmodol, és azt hiszed hogy létezik..A nõkben is sok ilyen van, aki visszábhúzodó, de aranyos megbizható és tényleg nem kell neki más pasi, ezt tapasztaltam, de egy idõ után, ha nincs benned a jó és a rossz keveréke, nincs szikra ami újra és újra pattanjon..Én igy gondolom!
86%, ment a piros pracli! :)
Kösz! :)
Szívesen, de ne felejtsd, csak azért mert kérted! A 77 az barátságosabb? :)
Ja, van még hova fejlõdnöd hogy te is 56%-os lehess! Sok-sok munka van benne! :) De kitartás! :)
Sokkal! :D Bizony van, de mindent megteszek az ügy érdekében. :DD
Na, nekünk sem kell a szomszédba menni egy kis hueségért! :)
Attól hogy percenként a szexre gondolnak bármilyen nõvel még lélekben akkor is egyet szeretnek, aki nekik a legfontosabb. A többi nem számít. Genetikailag ilyenek, megváltozni nem fognak.
A kérdező hozzászólása: én eddig csak zöldet adtam..haragszol?XD
"de fiuk teljesen masok nekik a nemi dolgok fontosabbak.." Ez így, ebben a formában marhaság. Neveltetésfüggõ, hogy ki, mennyire szexorientált. A lányok többsége kb ugyanannyit gondol a szexre, ha sok jó pasit lát az utcán, mint a fiúk. "Mi a bu.zis a 86%-ba?" Az, hogy nem 85%, mint eddig. A továbbiakban is szívesen fogadom a piros kezeket. :D
Nemi szempontból kötõdés? Az micsoda? A nemi vonzódás nem korlátozódhat le egyetlen személyre, ez még a nõknél is így van. A kötõdés a párkapcsolatban érzelmi alapú, nem a nemi vonzódáson alapul, habár utóbbinak is meg kell lennie.
hát én ilyenre nem szoktam gondolni..
Mi a bu.zis a 86%-ba?
A kérdező hozzászólása: elso: en nem szoktam mas pasikra, de fiuk teljesen masok nekik a nemi dolgok fontosabbak..
Úgy kb. naponta 1000 alkalommal a barátnõmre, ha nincs épp velem, és még 1000 alkalommal más csajokra. Csak a gondolat az ugyebár nem megcsalás.
minél jobban "el vagy varázsolva" a barátnõdtõl annál kevésbé... az hogy jaj de megdugnám... azt pl egymás között a férfiak mindig fogják mondani nem tudom miért de ez van. 18/F
én mindig :) hiszen van szemem és vágyaim is.
A kérdező hozzászólása: hat akkor jol sejtettem hogy annyira nem is lenyeges a baratnotok..lehet hogy ereztek mast is iranta, de nemi szempontbol mind1 csak jo csaj legyen.kosz a valaszokat
Úgy átlagban 40 másodpercenként.
A kérdező hozzászólása: marmint nemi szempontbol nem kotodtok a baratnohoz.
Ha egész nap szexelünk, mint a nyulak, az nem kötõdés? Amúgy meg még fontos ez és jegyezd meg, hogy mivel az érzelmi kötõdés viszont meg van, nem kell úgy kinéznie, mint egy szupermodellnek mégis úgy érezzük, mintha egy szupermodell lenne. Szóval külsõre is sokkal jobban odavagyunk érte, mint sokször õ maga is önmagáért.
Ez szerintem a fiúknál/pasiknál természetes. Hiába szeret téged, vagy imád mindennél jobban, akkor is megnézi legtöbb esetben a többi sajt is, ha jól néznek ki. Ez belénk van írva :)
Hehe, szerintem a jó és rossz keveréke így néz ki: elhesegeti az ilyen gondolatait, kedves és minden jó tulajdonság (nem sorolom), a rosszaság pedig az ágyban jön elõ ;)

Hogy tudnám kideríteni azt hogy most mit is szeretne tőlem? Gáz ha a lány ír a pasinak? Milyen utaló szavakat mondjak neki h én Õt akarom?

Szimpatizálok egy fiúval már kb 6 hónapja.Õ kezdte ezt az egészet én meg sodródtam az "árral".Szokott szépeket írni néha néha,de ugyanakkor majdnem össze is jöttem vele de kiderült h van bn?je:S de nem hinném h akarja vele folytatni ezt a dolgot és még utal is rá. A probléma az h mindig én irok neki mostanában pedig a tudttomra adta, hogy tetszem neki,és ha nem lenne a csaj akkor velem járna ..

Legjobb válasz: Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.
Én az arcát nézem meg elõször. De ez nem jelenti, hogy meg is tetszik azonnal... És bármi ami megkülönbözteti a többiektõl, tetszik. És itt nem arra gondolok, hogy míg az átlag csajoknak 2 karika van az orrába akkor annak aki nekem bejön legyen 12... Mindenkiben más fog meg. És minden pasit más és más tulajdonságok hoznak lázba...
Szerintem mindenkinek más a prioritás. Nekem a legfontosabb a külsõ esetében a szép arc és a szép mosoly, aztán a test: mell, fenék, nagy derék-csípõ arány. Nagyjából ezeket veszem észre elõször. Aztán jön a viselkedés, az a mérvadó, a külsõ csak figyelemfelkeltésre való a belsõ ami megfog.
lány vagyok, de szerintem az állapot megjelenés, és nõies csinosság mindenképpp vonzó, egyesek meg még egyfajta vonzerõvel is rendelkeznek, na és a mosolyról se feladkezzünk meg :DD
*ápolt megjelenés, bocsi :)
ha passzol hozzám a nõ :D a külsõ is fontos de ha elkezdek vele beszélgetni általában az elsõ pár percben már tudom hogy különleges lánnyal van dolgom :D
Valószínût!
Férjem szerint zöldet. :)

Az, hogy a pasi milyen gyorsan éli meg az orgazmust, számit h milyen nővel bújik ágyba?

Legjobb válasz: Nem. Az számít hogy fejben mit él át olyankor.

Nem. Az számít hogy fejben mit él át olyankor.
Elöször is jobb csaljal jobb a szex, másodszor ez is kell, h élvezze amit csinálsz mert mégis csak jobban esik a dolog h ha a csaj közben azt kiabálja h ne hagyd abba, csináld még:D
Persze, hogy számít.Milyen alakja van, milyen illata, hogyan viselkedik, mennyi idõs, mennyire aktivizálja magát, milyen a bõre stb.
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik?
szerintem a vonzalom számít, ha valakihez jobban vonzódsz, azzal hamarabb elélvezel.
Jobb csajjal nem jobb a szex. Egy szilikonnal kitömött ribanccal kevésbé élvezem a szexet, hogyha nem látom rajta hogy élvezi õ is. A második fele már igazabb, az tényleg számít hogy mennyire látjuk a másikon is hogy élvezi.
Szerintem a vonzalom a legfontosabb és a szerelem. Mert ez a kettõ kell ahhoz h tökéletes legyen. Hisz akihez vonzódsz és szerelmesek vagytok egymásba az elõtt teléjesen át tudod adni az érzéseket és nem kell magad megjátszanod semmilyen értelemben.. De a Nõ visszajelzése is fontos szex közben22f
:)
Persze, hogy számít. Ha kívánom hamarabb eldurranok mintha nyûg a szex. Nem kell ezt túlragozni :)

A pasik milyen formájú fanszörzetet szeretnek a nőknél? Ha teljesen leborotválom vagy hagyok egy kis csíkot, esetleg nem is borotválom?

Legjobb válasz: Pasija válogatja. Ha nem borotválod, az fog a legkevesebbnek tetszeni. Ha hagysz egy kis csíkot, vagy egy sávot, az a legtöbbnek még tetszik. Viszont van aki csak a tök csupaszat imádja.

Pasija válogatja. Ha nem borotválod, az fog a legkevesebbnek tetszeni. Ha hagysz egy kis csíkot, vagy egy sávot, az a legtöbbnek még tetszik. Viszont van aki csak a tök csupaszat imádja.
Változó. A legtöbben vagy a csupaszt szeretik vagy azt, ha van valami formája. A forma bármi lehet, kozmetikusok csinálnak már mindenfélét. Kevesebben szeretik természetesen. Szerintem az a legjobb, ha hagysz egy kis csíkot, aztán ha eljött az ideje, kérdezd meg a pasid, hogy nem hogy tetszik jobban. Aztán vagy hagyod a csíkot, vagy azt is leszeded, vagy visszanöveszted teljesen.
Mindenkinek más áll jól, és minden pasi másra izgul... Kérd meg azt akinek tetszeni akarsz, hogy jövõ hétvégén jöjjön át és borotválja le neked, lévén férfi, vagyis biztos sokkal jobban ért a borotvához. :)
Nekem a csik, de kérdezd Õt!!!
és a csupasz híve vagyok..:P
Én szeretem az érintetlen szõrõset is, végülis az a természetes. És semmi kivetni valót nem találok benne. Jópár évvel ezelõtt ez nem is volt gond, és senkiben ilyesmi fel sem merült. Ha meg nem tetszik a pasidnak, akkor nem is igazi társ. Hiszen a lényeg az, hogy elfogadjuk a másikat olyannak amilyen. Ha belõle undort vált ki az amilyen vagy, mert a kor divatjának akar megfelelni akkor nincs mit mondanom.
Én pasi vagyok. Nekem a full csupasz tetszik de izgatónak tartom ha van egy pici csík vagy háromszög a puncid felett. Szerintem is kérdezd meg a barátod neki milyen tetszik vagy ha akarja fazonírozzon meg õ. Egy férfire borotválás terén nyugodtan rábízhatod magad. (kivéve ha szakálat hord és még nem látott borotvát, vagy borotválkozik de össze vissza vagdossa magát:) egyszóval az arca elárulja:D)
bikinivonalas

A pasik milyen fehérneműt tartanak totál szexinek? És milyen popsival?

Konkrét és kifejt? komoly válaszokat kérnék!!

Legjobb válasz: jól megmarkolható segg és a semmilyen fehérnemû :D mondjuk nekem francia+tanga is bejön nagyon :)

A popsi izmos legyen, és ne legyen narancsbõrös. Tanga, francia bugyi mindkettõ szexi. Viszont a vastag szélû bugyi az nem, ha meg szûk nadrág alá vesz valaki vastag szélû bugyit, az rettentõen szörnyû tud lenni.
jól megmarkolható segg és a semmilyen fehérnemû :D mondjuk nekem francia+tanga is bejön nagyon :)
Én speciell a nagy fenekeket és a francia bugyit kedvelem. (igen, nagy tálban lehet jól habot verni) A tanga szerintem a nõk 90%-ának baromi hülyén áll. jobban kedvelem az egyszerût, mint a csipkéset, masnisat.
Egyetértek elõttem szólóval. Amúgy meg tényleg egy kis erõsítés és hajrá, máris kemény.
Szerintem moderálnod kellene magadat, ugyan nem én irtam a kérdést, de ha ide felteszel egy kérdést és valaki válaszol, nem kéne jól lehordani, mert tök igaza van. Minden pasi más feneket szeret, erre nem lehet normális választ adni. Inkább a barátodat kérdezd meg, tetszik e neki a tied...
Azt még csak értem, hogy milyen fehérnemût... De bakker... Ha komolyan kifejtik hogy ilyen és ilyen segg az ideális, akkor leszaladsz a boltba venni egyet?? Az van ami van. Ha a tagnak a kifejlett, kerek tompor jön be, neked meg fokhagymagerezdnyi etiópiai éhezõ-stílusú van, akkor mi van? Sajt? Szóval felvehetsz bazinagy vitorlavászon bugyogót vagy madzagtangát, tökmindegy, ha nincs jó segged Rómeó úgyis dobbantani fog.
Hát a puhán változtathatsz, általában a feszeset kedvelik, a pici ok. Olyan fehérnemût vegyél fel ami jól áll rajta. Már bocsi , de ezt te látod. De sztem mindenképpen tanga legyen a csipõ fajtából, a többség ezt szereti.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszoló inkább kussoljo ha értelmeset nem tud, senki se kíváncsi rá!!! Bocsi a többiektõl, nekik köszönöm a válaszokat:) És pici puha popsi? az enm igazán jön be? Vagy azon milyen bugyi lenne izgató? Köszi :)
milen az a vastagszélû bugyi? kérlek világositsatok fel lányok.
A vastag szélû, a sima bugyi fazonú bugyi, mint nálatok a fecske alsó kb. A tangát gondolom felismered. A francia meg ami nagyon széles oldalt, mint egy forró naci , vagy egy nagyon rövid sort, amibõl azért kint van a popsi rendesen.
A kérdező hozzászólása: aki kioktat, inkább ne írjon semmit. tök normálisan kérdeztem, jé, volt aki normálisan tudott válaszolni, azoknak köszönöm, de aki okoskodó tanárosdit akar játszani, kíméljen, arra nem vagyok kíváncsi, ne írjon, már bocsi! A többieknek pedig köszönöm szépen! :)
egészen véletlenül a kettesnek pont igaza van mert nem a fehérnemûn múlik , hogy mennyire kíván a párod hanem azon, hogy hogy tartod karban farodat
Az Ostobenko Kurvák Magazin hasábjain találsz ötleteket imho!
mondjuk a "milyen popsival" rész tényleg kissé értelmetlen. ami van, az van. így is tetszenie kell neki. a bugyiról meg.. szerintem, ha már ott tartotok, akkor teljesen mindegy, de én a franciára bukom. a "vastagszélû" meg az, amelyiknek a széle vastagabb az egésznél. hasonlóan képezld el, mint egy fürdõruhát, azzal a jellegzetes "csíkkal" a bikini körül. (a legtöbbiken van). Az azért gáz, mert a szûk gatyán nagyon átüt. Egyébként szerintem ez is a te adottságaidon múlik, egy sima egyszerû bugyi is szexi tud lenni egy szép popsin. csak ne tundra legyen :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!