Találatok a következő kifejezésre: A pasik kényeztetik első (2 db)

A pasik hogy kényeztetik első alkalommal az ártatlan kedvesüket, mielőtt akcióba lendülnénk aznap este?

Legjobb válasz: Általában a petting az amivel kényeztetni szoktak szex elõtt, mert sok srác ugyvan velle hogy néha jobb a petting mielött akcióba lendül így megtudja h mennyire akarod-e a folytatást vagy mennyire nem!! hid el néha sokkal jobb egy jó kiadós petting mint egy rövid fárasztó szex!!

Általában a petting az amivel kényeztetni szoktak szex elõtt, mert sok srác ugyvan velle hogy néha jobb a petting mielött akcióba lendül így megtudja h mennyire akarod-e a folytatást vagy mennyire nem!! hid el néha sokkal jobb egy jó kiadós petting mint egy rövid fárasztó szex!!
Sok csókolózás, gyengéd simogatás, suttogás a lány fülébe, hogy mennyire kedveled. Esetlegesen enyhe (nem bunkó, nem "na ma megduglak" jellegû) megjegyzések. Ha leehtõség van rá, akkor csinálj neki vacsit, gyertyafény, halk zene. Sok petting, gondoskodás a védekezésrõl... :)
sok petting
kézzel, lábbal, szájjal, vagy bármivel ami a kezed ügyébe akad :) Esetleg olvass neki verseket, légy vele kedves, bármi. Aztán sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: hehe:) ) azért köcce:)
Bizony a védekezés a legfontosabb, mert a szexszet tulajdonképp csak a lányok tudják megszívni, de nagyon. Nem is csoda, hogy ettõl úgy paráznak, fõleg elsõ alkalommal!

Pasik! Terveznétek ti gyereket a párotokkal úgy, ha már nem éreznétek azt hogy szeret, és nem lenne olyan odaadó, kényeztető és önzetlen velem, mint az első évben? 41/ff

Félek hogy úgy járok mint az exnejemmel. Akkor jött össze a gyerek, amikor már "kih?lt" a kapcsolat. Az biztos hogy egy gyerek csak tovább növeli az elhidegülést. Vagyis még kevesebb figyelmet kapnék mint most

Legjobb válasz: .. egy kapcsolatban egyes számú kérdés nem az, hogy õ szeret-e, hanem hogy te szeretsz-e. ez az egyetlen dolog, amiben biztos lehetsz. a kérdésed nem ad erre egyértelmû választ :)) márpedig minden további kérdésre (pl. legyen-e gyerek) a válasz ettõl az egytõl függ.

.. egy kapcsolatban egyes számú kérdés nem az, hogy õ szeret-e, hanem hogy te szeretsz-e. ez az egyetlen dolog, amiben biztos lehetsz. a kérdésed nem ad erre egyértelmû választ :) ) márpedig minden további kérdésre (pl. legyen-e gyerek) a válasz ettõl az egytõl függ.
A kérdező hozzászólása: Tudom szörnyû ezt kimondani, de néha úgy érzem hogy nem is a szerelme vagyok, hanem csak egy spermadonor, akire szüksége van a ciklusa tizennegyedik napján. Ha vissza mennénk az idõben 2 évet, simán belemennénk a gyerekvállalásba. Akkor minden tökéletes volt.
Nem. Nem terveznék, és nem is akarnék tõle gyereket.
Beszélj a pároddal! Mondd el neki amit itt leírtál. Lehet hogy annyira rá van cuppanva a babatémára, hogy emiatt kicsit hanyagol. Beszélgessetek!
Én ugyan nõ vagyok, de nem tudom megállni, hogy ne írjak. Beszélgettél esetleg vele, hogy miért nem szentel neked már annyi figyelmet? Amúgy, ha elmondod neki, amit itt leírtál, nem lesz gond a gyerektervezéssel. Gondolom, elfut egy ilyen önzõ palitól. Ahogy leírod, nem akarsz te gyereket, mert nem bírnád, ha nem te vagy a középpontban. Csoda ha kihül egy kapcsolat, ha veled kell odaadónak lenni és téged kényeztetni?
Hát szerintem nem csak attól függ hogy õ szereti-e a párját... Igenis fontos dolog hogy nem érzi azt, hogy a párja szeretné õt. Kedves Kérdezõ! Mindenképp beszéld ezt meg a pároddal, mert ha te ezt érzed, necces lenne egy babát bevállalni. (Egy gyereknek a legjobb ha családban nõ fel, szüksége van mind a kettõtökre!) ... szerintem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!