Találatok a következő kifejezésre: A pasik igénylik (11 db)

Naponta 3x is szexelnek de a pasim nem igenyli?

o 40 eves en 20 eves vagyok

Legjobb válasz: Talán keríts egy korodbeli bikát aki, bírja és igényli is a kiképzést nyuszifül :) Nem egy apádkorút... 23/F

Talán keríts egy korodbeli bikát aki, bírja és igényli is a kiképzést nyuszifül :) Nem egy apádkorút... 23/F
Persze, hogy kíván, csak már nem annyiszor, mint ezelõtt 20 évvel kívánt volna... Én 33 évesen sem annyira kívánom a szexet, mint pl. 20 évesen kívántam! Lehet, hogy a minõségre megy rá mint inkább a mennyiségre!
Én meg nõként 30-on túl jobban kívánom a szexet mint 20 évesen. Nekem is "öreg" a férjem (52), Cseréld le, mert a falat fogod kaparni, vagy tarts mellette szeretõt és "kíméld" mást nem tudok tanácsolni. Tudom mit beszélek, ill. Te mit érzel.
Hát én is egy ilyen lányt keresek de nem találom sehol! ha tényleg komolyan gondoljátok írjatok! Velem is lehet egész nap is szeretkezni! Én igénylem is!
Hát nincs mese, sajnos muszáj lesz megcsalnod, ez elkerülhetetlen. Mi lesz most?
Nem lehet, hogy most van peteérésed? akkor szokták kívánni nagyon:)
A kérdező hozzászólása: igen és mostanában 3x is akarnám nagyon naponta :( nem tudom miért, máskor nem volt ez!:)
Ennyi idõsen az embernek a f***a ki van már mindennel. És neked pont az kell :) . Nem bírálni akarlak, de nem néznél szét jobban a korosztályodban? Ha csak a cash miatt vagy vele, akkor pedig ezt vállald. Az élet nem fenékig tejföl sajnos.
Basszus lányok, ti vagytok a f érfiak álma (ha tényleg igazat mondtok), nem tudom miért nem találkoztunk eddig!
amikor kanos vagyok bírnám 3x vagy akár egész nap!
A kérdező hozzászólása: menne a napi 3is
A kérdező hozzászólása: en se minden nap de mostanaban par napja nagyon is
Gyere le nálam, én segítek a problémádon
Nõvel még nem találkoztam, aki naponta háromszor akarna szexelni.... szökõévbe egyszer elõfordul, na de hogy ezt folyamatosan akarja az kizárt, ha heti hármat akar, már az is csodás.. szóval szerintem kamu
Un téged, ennyi.
A kérdező hozzászólása: pedig kivan .nem ertem
Gondolom lóvés az öreg.Vetess vele Viagrát!Vagy keverd a kajájába.:)

Menyire szeretik/igénylik a pasik, hogy a mellbimbójukat izgassák?

újjal, szájjal...?

Legjobb válasz: Az én barátom egyáltalán nem igényli. Azt mondja csikizi:D úgyhogy ne csináljam... 21/L

Az én barátom egyáltalán nem igényli. Azt mondja csikizi:D úgyhogy ne csináljam... 21/L
Én is szeretem, mert tök jó :D
engem irritál... 21/f
Én imádom. Általában szex közben csinálja a barátnõm és iszonyatosan élvezem :) 24/f
Én nagyon élvezem. Jobban szeretem, mint a "szopást". Kedvencem: a barátnõm a nyelvével izgatja a mellbimbómat, és közben veri a farkamat. Bár az is hozzá tartozik, hogy az én tapasztalataim szerint nagyon kevés nõ tud jól szopni. Eddig csak egy tudott így eljuttatni a csúcsra.
A kérdező hozzászólása: OKE ha igy mondod, elfogom:)
Kerüld csak el bátran nagy ívben :) 22F
A kérdező hozzászólása: Én nem a multkor a kezemmel csináltam de nem tudom h tetszette neki, semmi jelét nem mutatta
Nekem szõrös a mellbimbóm környéke így valószínû te nem szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Látom ez is nagyon személyfüggõ.
hagyd el, mert ez több mint beteges
engem is érdekelne :)
Engem is.
Azért érdekelne, hogy mire jutottatok.
Télakolj.
Vannak ilyenek, emberfüggõ, van akiknél mûködik másoknál nem.
A kérdező hozzászólása: Hát rengeteget olvastam errõl, és a legtöbb fórumon azt írják, hogy a nõ általában nem fûvel-fával hanem fix szeretõt tart a pasija mellett akit emberileg is kedvel de nem tartja alkalmasnak párkapcsolatra viszont a szexben igazi macsó.Tény hogy a pasim nem az a kimondott férfias alkat, csapott vállú, széles a csípõje, inkább hízni tud de izmosodni nehezen és kicsit alacsony a libidója, de imádnivaló értelmes gondoskodó típus és a szex se annyira rossz vele, õszíntén 10 es skálán 6 os kb.Ok volt már pasim aki 10 es skálán 50 es volt az ágyban de fûvel fával megcsalt és egy tuskó volt.A mostani pasimat szeretem megbízok benne, és nem tudom hogyan kezeljem ezt a furcsaságát , de õ könyörög hogy próbáljuk meg.Van olyan tapasztalat akinél ez mûködik ??
Valaki elmagyarázza mi az a cuckold kapcsolat?
Mûködhet bár erõs kétségeim voltak mindig az ilyen jellegû kapcsolatokról. Hiszen idõvel miért akarna a nõ amellett a férfi mellett maradni akit folyamatosan csal és megaláz. Ráadásul szerintem lelkiismeretes vagy erkölcsös nõ nem megy bele ilyenbe. De ahogy érzitek, beszéljétek meg és próbáljátok ki.
Ha szerinted ez nem normális, ne aggódj, nem vagy egyedül vele. Ha összejöttök, azért majd írj, és a szexet megbeszéljük!
a pasid elméleteket gyárt, de aztán majd úgyis belerázódik a kapcsolatba és annyi, rájön, hogy nem kell kategorizálni semmit... vannak önbizalom hiányos férfiak.. sõt, nagyon sokan vannak! de ha belepottyan egy normális kapcsolatba, akkor ha nem hülye, nem fogja tönkrevágni azzal, hogy kijelenti, hogy õ márpedig nem ér annyit, hogy megdughasson, úgyhogy hiába kívánjátok mindketten, akkor sem... marhaság, az ilyennek csak túl sok ideje és depreszziója van.. majd felébred:) beszél a vakvilágba, értesd meg vele, hogy marhaságot mond
Na, kipróbáltátok? Mesélj, milyen volt!? ;)


A pasim nem kíván eléggé vagy nem igényli annyira a szexet nem értem?

A barátom 18 én 16 vagyok:) 2 hete kb itt volt nálunk és anyáék nem voltak itthon.. levetkõztem neki meztelenre elég szexmániás vagyok.. és mondtam h csináljuk erre õ mondja hogy nee mert hazaérhetnek megminden.. szerintem elég csinos vagyok nem értem ezt..nem azt kéne hogy azonnal jön és rám mászik?? meg szinte mindig áll neki de mondja h ne most ne csináljuk mert sok a napi 2 meg fáj neki.. jó elhiszem hogy fáj neki de nemértem hogy néha így tökre kibirja hogy ne csináljuk mikor meztelenül rá mászok akkorse.. miez?? én alig birom de õ igen.. amúgy volt amikor naponta 2x csináltuk de amikor már 2-3 napja nem csináljuk akkor hogy bírja ki???

Legjobb válasz: Talán vérszegény lehet, vagy vitaminhiányos, esetleg túl sok húst eszik. Ezek okozhatják hogy nem kívánja annyira. Ha egyik sem, akkor vagy hormonális gond, vagy pedig egyáltalán nem vonzódik hozzád.

Talán vérszegény lehet, vagy vitaminhiányos, esetleg túl sok húst eszik. Ezek okozhatják hogy nem kívánja annyira. Ha egyik sem, akkor vagy hormonális gond, vagy pedig egyáltalán nem vonzódik hozzád.
Mi faj neki?
A kérdező hozzászólása: Meg amikor ott vagyok nála és kijövök a fürdõbõl meztelenül és mondom hogy csináljuk erre õ meg pill várj ezt még megnézem a neten..
Talán ha rá bíztad volna a vetkõztetést, akkor megdugott volna alaposan :D
Éretlen vagy, neki ez már nem nagy cucc.
Talán nem jönnek be neki a ribik. 16 évesen még ezzel a mentalitással sokra viheted. Rendes férfi nem fog veled szóba állni.
Semmi baja a srácnak, csak ez itt egy túlfûtött 16 éves gyerek.
Szerintem inkább a gyereknek van gondja... Dobd ki a f..szba.

A pasik is igénylik a hosszabb előjátékot?

Vagy ez amolyan "ny?g" nekik? Jobban szeretik azt, ha egyb?l a lényegre térhetnek?

Legjobb válasz: Hát...konkrétan mi nem igényeljük az elõjátékot...hamar felizgulunk!de az elõjáték sem unalmas,fõleg ha nem csak az egyik félt kényeztetjük hanem kölcsönösen mindkettõt.

Hát...konkrétan mi nem igényeljük az elõjátékot...hamar felizgulunk!de az elõjáték sem unalmas, fõleg ha nem csak az egyik félt kényeztetjük hanem kölcsönösen mindkettõt.
Van, amikor igénylik, de van, amikor "durr bele" szeretik csinálni. De szerintem ez lányoknál is így van, hangulatfüggõ.
Igen, ki mennyire van felajzva...az én barátom ha már meghal anniyra szexelhetnéke van, azeret hosszan játszani a vetkõztetéssel, ám ha arra kerül a sor, hát mint a nyuszika...
Szerintem kevesbe igenylik az elojatekot. Az en parom az siman a lenyegre tor, ha teheti aztan a kovetkezo forduloban elojatekozik. Nekunk viszont kell egy kicsi szeretgetes, mert igencsak fajdalmas "szarazan" belevagni a csata kozepebe.
Inkább csak akkor, ha a nõ úgy kezdeményez, hogy a férfi éppen nem gondolt rá :-) Namármost, ha ismered a férfi agy felépítését... :-) Azért elõfordulhat ilyen is. Egy kis elõjátékból soha nem lehet gond :-) Az a férfi pedig, akinek nyûg az elõjáték, az nem méltó az utójátékra sem. Meg arra sem, ami közben történne :-/
Igényeljük a minõségi szexet!
mi az hogy lepedöakrobata? én utoljára 8 évesen szaltózgattam az ágyon. ...ja meg tegnap elött amikor pókembernek öltöztem.
Nem elbagatellizálva a kérdést : fontos a jó szex ÉS a szerelem EGYÜTT! De körbenézve a világban : sanszosan a kedves, szeretõ, kis szolid srácokat a végén egy kigyúrt kefélõgéppel fogják felszarvazni, nem a "menõ csávókat" az érzelemdús irodalmárokkal.
Srácok/Férfiak ti igénylitek a minõségi szexet egy párkapcsolatban, vagy elég az ha a csaj szeret? Ugye ha így olvasod egyértelmû a válasz. Kell a jó szex.
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok :) Néhány itteni kérdés/válasz ihlette az én kérdésemet, pontosan amiatt, amit te is írtál, kedves utolsó ;)

A szubmissziv lányok milyenek? Õket a nap 24 órájában alázni és irányitani kell? Vagy azért néha õk is igénylik hogy a pasijuk megszeretgesse õket vagy ilyesmi?

hogyan él egy szubmissziv csaj?

Legjobb válasz: szubmisszív 2011. 10. 18. Mit jelent: szubmisszív? A ’szubmisszív’ szó jelentése: behódoló viselkedés (pszichológia), alárendelt partner (szexológia). Mint felül is láthattad a szubmisszivitás az a szexhez tartozik. Nem feltétlen terjed ki a mindennapi életére

szubmisszív 2011. 10. 18. Mit jelent: szubmisszív? A ’szubmisszív’ szó jelentése: behódoló viselkedés (pszichológia), alárendelt partner (szexológia). Mint felül is láthattad a szubmisszivitás az a szexhez tartozik. Nem feltétlen terjed ki a mindennapi életére
En dom vagyok mi az hogy hogyan el egy szubmissziv no?ugy ahogy akar csak szexbe massabb ugyan olyan no mint ki nem szereti az anal szexet
Hogyan él egy szub lány? Reggel felkel, elmegy iskolába, vagy munkába, déután hazamegy... A szubmisszió többnyire csak a szexualitásban jellemzõ, de akadnak 7/24-es alárendeltek is, akik a hétköznapi életben is a BDSM szerint élnek mesterükkel.
Szubmissziv vagyok es kifejezetten utalom, ha a mindennapokban is korlatozva es feszekyezve vagyok. A szexben viszont annal jobban szeretem.:)

Ha egy lány igényli, hogy a barátja kinyalja, akkor ezt neki illendő viszonoznia sz*pással?

vagy ez pasitól függ, hogy ő szeret adni, de hogy kapni az neki mindegy?

Legjobb válasz: en kinyallak es cserebe nem kell lesz*pnod

en kinyallak es cserebe nem kell lesz*pnod
Ha szeretné csinálja, ha nem akkor nem. Ettõl függetlenül én eljátszanék vele a számmal is... :D
Ha feltétlenül igényli szerintem illik viszonozni, de nem minden fiú ragaszkodik ehhez. Nálam volt, hogy lemondtam volna a nyalásról, mondtam, hogy nem szeretem szájjal csinálni neki, de cserébe én se várom az orált. De õ azt mondta, hogy neki élvezet kinyalni engem, ne vegyem el tõle még azt is..
Igen, úgy volt ahogy Drek is írja! De azt is hozzáfûzöm, hogy az õ hozzáállása elõbb kiváltja egy nõbõl, hogy viszonozni akarja :D mint az, amikor a fiú erõszakoskodik, hogy márpedig a nõnek kötelessége... (Nekem is volt ilyen kapcsolatom, soha nem sz.ptam le végül, míg a másikat, aki szorgosan nyalakodott de nem várt viszonzást igen... és szívesen tettem, semmi rossz érzés nem volt bennem iránta..)
Olyan hülye vagy, már bocsánat! Beszéljétek meg a pároddal!!
Igen, illik viszonozni!! Mint a karma, azt kapsz amit adsz.

Szerintetek mennyire normális ha egy 43 éves pasi nem igényli a szexet? Több mint 20 éve vagyunk házasok, az utolsó 5 évben, kd 2 havonta vagyunk együtt. Számomra ez nagyon kevés, de neki nincs igénye még ennyire sem.

Felajánlottam a nyitott házasságot, de attól teljesen kiakadt. Azt mondja neki nem kell más, nagyon szeret, fogadjam el ?t igy. A baj csak az, hogy én nagyon igényelném a szexet, lassan meg?rülök a kielégitetlenségtöl. De ezzel nem nagyon foglalkozik, mert szerinte ez normális és igy érzi jól magát. Most komolyam 40 éves vagyok tényleg szex nélkül kéne élnem. Próbálok türelmes lenni, de nagyon nehéz.

Legjobb válasz: Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...

Elég gáz, hogy ennyire nincs tekintettel az igényeidre. Világos, hogy neked szeretõ kell. Kicsit irigy vagyok a leendõ szeretõdre...
A kérdező hozzászólása: Kedves apusi 69. Hidd el nagyon sok minden kipróbáltam már a szexis fehérnemûtõl, a szexmaszázsig, és valóban mûködik pillanatnyilag. De valahogy nem túl jó érzés ha ez a dolog csak egyoldalú, és nem kapok viszonzást. Nállunk már nem kicsik a gyerekek, midkettõ bõven nagykorú, tehát már erre sem lehet fogni. Azt hittem ha eljutunk idáig majd ki tudjuk élvezni az élet adta lehetõségeket, de tévedtem. Még nem tudom hogyan tovább, felvetettem hogy menjünk párterápiára, hát nem arattam osztatlan sikert. Ja még csak annyit hogy nem vagyok igénytelen , még itthon is figyelek hogy csinos ápolt legyek, 164 cm és 54 kg vagyok. Természetesen nem olyan az alakom mint 20 éve, de azért nem is katasztrófális:-)
Nálunk pont fordítva van! Talán cserélnünk kellene :o)) Mi is idén leszünk 20 évesek, 16 éve házasok, 3 gyerekkel. Rajta van jó pár kiló azóta, de ez engem egyáltalán nem érdekel. az öröm, amit nyújt, ugyanolyan tud lenni. Persze, hogy a tizenéves korosztály nem tud tanácsot adni, fogalma sincs mirõl szól a házasság és mit jelent egy válás. Õket nem kell, hogy ez érdekelje - még. Nem tudom mit lehet tenni. Mi többször megbeszéltük és néha sûrûbben csináljuk, aztán néha hónapokig szünet. Nekem is simán beleférne a napi 2-3, mint kezdetben. Õt is lefoglalják a gondolatai - gyerekek, iskola, óvoda, számlák. Mi is gondolkodtunk a nyitott házasságon (nem kopik alapon), de nem tudjuk megtenni. Nem függ a fáradtságtól. akkor is volt szex, amikor 12-14 órát dolgoztam naponta vendéglátásban és akkor is, amikor otthon melóztam még ennél is többet határidõre. A szex kikapcsolódás. Szüksége van rá mindenkinek. Neki is. Ehhez nem elég, ha azt írom, hogy próbálj meg valami újat, mert az is csak elõször új. De akár bevállhat. Valahogy csábítsd el. Pl csináld azt, amit a pasik szoktak a nõkkel, kicsit itasd le, akkor enged a feszültségbõl. Vagy beszélj hozzá (ha nem is folyamatosan) úgy, hogy megmozgasd a fantáziáját! Pl. olyat fõztem, hogy feláll a szerszámod! Találj ki valamit! Mutasd meg magad jobban, nagyobb kivágás, szabadabb testrész. Ha tudsz, vegyél szexibb ruhákat, fehérnemûket. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, kezdj vele valamit és mutogasd neki a feneked, a hasad, a melleid, hogy milyen jó hatással van rád a fogyás vagy a mozgás. Ringasd a fenekedet elõtte, de ne nagyon :o) Ezek csak ötletek, de ezek engem mindig jobban ösztökélnek ahhoz, hogy megfogjam, megcsókolgassam, átöleljem, megsimogassam a fenekét és alányúljak, satöbbi. Ha ezek sem gerjesztenek benne semmit, ha nem figyel fel a nõi bájaidra, akkor orvosi problémája lesz. Persze ezt nem fogja elismerni. Mert õ is pasi, ismerheted. 43/F
semennyire.. vonj meg tõle te is vmit.. pl ha eddig fõztél rá ne fõzz rá, fogadjon el így, vagy ne öleld meg, ne adj neki csókot, ne moss rá, ne vasald a cuccait, ne csinálj neki semmit:D hátha rájön..
Vajon megéri évek óta küzdeni? Ahelyett, hogy élnél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem vagyok az a könnyen feladós ember, a házasságomért is évek óta kûzdõk, csak elfáradtam. Még nem tudom hogyan tovább, de majd csak kialakítom. Ja és a napi 3 szex nállam is simán beleférne:-)
Mondjuk én csak 38 vagyok, de simán a napi három szexet is elviselném ... és nem tudom elképzelni, hogy 5 év múlva ennyire lecsökkenjenek az igényeim :-(, mondom ezt úgy, hogy nekem én is 17 éve ismerem a párom ... Valami lehet a háttérben. Te pedig egy negyvenes nõ vagy és a nõk ilyenkor vannak a csúcson szexualitás szempontjából. Ezt valahogy vagy megbeszélitek, vagy kialakítod a magad kis külön életét ezen a téren ...
Mondom nem látok bele a házasságodba, csak tapasztalatlan fejjel nem a szeretõ lenne az elsõ gondolatom, hanem hogyha valami nem megy, akkor azt nem kell erõltetni. Felesleges szenvedni a másik mellett, csak mert régen együtt vagyunk. Úgy gondolom, hogy a férjed gyakorlatilag "becsap" téged, azt mondja, hogy szeret. De ha én szeretek valakit, akkor nem kényszerítem ilyen helyzetbe és nem mondok olyat, hogy fogadja el a dolgot, mikor tudom, hogy ez rossz neki. A szeretõvel pedig te is becsapnád õt, vele vagy mintha rendben lenne minden és belenyugodnál a helyzetbe, közben pedig mással henteregsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os, hogy miért nem vállok el annak nagyon sok oka van. Ebbõl az egyik ez hogy még mindig reménykedem bár egyre kevésbé, a másik pedig a fellõsség amit érzek irána is. Mostanába olyan könnyen dobálozik mindenki a válással, pedig az nem olyan könnyû. Az meg hogy olyan lennék mint õ, mégis milyen?
Nem voltam még 20 éves házas, szóval nem ítélkezem, de akkor miért nem válsz el, miért a szeretõ a megoldás? Akkor te sem lennél sokkal jobb nála. Sõt.
Itt most 16-18 éves gyerekek fogják neked megmondani a tutit, és én sem tudok saját tapasztalatra támaszkodni, mert még csak a húszas éveim közepén járok. De nehezen tudom elképzelni, hogy 15 év múlva ne akarja legalább hetente 1-2 alkalommal szexelni (remélhetõleg még többször). Szóval szerintem nem normális.
A kérdező hozzászólása: Kedves Hunter, a melója nem stresszes, akkor megérteném talán.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem is megfordult már a fejembe csak gyáva vagyok. Igaz hogy lenne jelentkezõ de az önértélelésem nem túl pozitív.
Jóval nagyobb igényeinek kell lennie ennél...még, ha nagyon stresszes melót is végez. Ha nem tudjátok normálisan megbeszélni, két lehetõség van. Válás, vagy szeretõ tartás. Neked kell eldönteni, melyiket vagy hajlandó meglépni. ..sajnálom... Üdv. 44/F.
Hát akkor éjjen a sör!!!!

Fiúk válaszára lennék kíváncsi! Szexmániás pasi? Van ilyen köztetek? Többször igényli a szexet mint pl egy haverotok!

azért kérdezem mert én lány vagyok,és én egyszer??en kívánom a barátom minden percben..még,ha kielégültem is ut?na is kb 10 perc múlva, igényelném ...

Legjobb válasz: Korán kezdted a dugást Kicsikém...

Korán kezdted a dugást Kicsikém...
Én a kutyámmal vagyok így. Múltkor is megraktam õt háromszor, aztán 10 perc múlva jön oda hozzám és bámul rám azokkal a nagy szemekkel. Ugye az egyszeri emberfia mit tud ilyenkor csinálni, hát ki kell elégíteni a kis jószágot. Erre mondom én neki: gyere Bodri ugorj fel az ölembe de serényen. Az meg tüstént felpattan a kis huncut osztán jó kielégítjük egymás vágyit.
A kérdező hozzászólása: ugyanez itt is:D tök jó azért, h vannak mások is így:D
Nálunk a barátnõm nagyon kívánja és szinte állandóan.Kielégülést követõen pár perc és már újra kívánja.
A kérdező hozzászólása: nem gond :D köszi a választ:) nálunk is változó ez az egész szex dolog :) ! de nagyon kívánósak vagyunk ez a lényeg:) s érdekel más, hogy áll ezekkel a dolgokkal :)
kielégülnél* ( elírtam, bocsi, nem olvastam át, tele van hibával, sorry)
Nah várj, az megint más, hogy õ nem bírja sokáig... Lehet egyszer rendesen kielégülnék, mondjuk úgy hogy lábra sem bírsz állni ( mert van ilyen ), akkor lehet te sem kívánnád ennyit. Amúgy abban is van valami, hogy meg lehet szokni a dolgot, és egy idõ után unalmas lesz, ilyenkor fel kell dobni valamivel ... vagy ha tényleg kihûlt a dolog, akkor váltani kell. Hmm, jó történetem nincs, nekünk a legtöbb az egy nap 3 "menet" volt, de mindketten élveztük. Ennél több sosem volt, mert igazából nekem a 3 teljesen elég, de ettõl függetlenül õt izgatnám tovább... Nem mondom, hogy a pettinget jobban szeretem mint magát az aktust, de nálam tulajdonképpen egy szinten van a kettõ. Sõt, többnyire elég ha csak õt elégítem ki, az enyém annyira nem fontos... Imádom, ha a barátnõm élvezi, ezért is lenne jó, ha többet akarna... nem bánnám, ha kicsit önzõbb lenne. 24/f
Nos igen, alapból az természetes, hogy a hím nemû egyed nemi aktivitása a fokozottabb, a nõknek az érzelmek a fontosak, nekik nem kell annyi kielégülés úgymond, vagyis inkább nem ezen formáját kedvelik. Nekik egy jó beszélgetés, vagy összebújás a kikapcsolódás, ezzel meg engem inkább hergelnek :) Mindig is ilyen voltam, érdekelt a szex kiskoromban is, és ez most sem változott... Úgy gondolom, hogy azon a nõk, akik többet igénylik, õk az átlagtól eltérõk. Megint 24/f
A kérdező hozzászólása: tökre megértelek titeket:P nálunk én vagyok ennyire kívánós típus:P sajnos Õ nem bírja egyfolytában XD :D de megis értem!... s vmi jó sztori ?:)
Az utolsónak: Nálunk is ugyanez a helyzet, de kajakra:D Mintha magamat halottam volna.
Nálunk úgy van, hogy én igényelném többet, szinte minden percben :) de neki nem akkora az étvágya, jóval kevesebbel is beéri, szokott is belõle probléma lenne, de megpróbálunk mindketten alkalmazkodni kicsit a másikhoz és így viszonylag jól kibírható a dolog. :) 24/f
A kérdező hozzászólása: de amúgy tök jó, hogy felteszek egy kérdést, és én beszélek a szexuális életemrõl!..XD... egyébként ne egy hét legyen a mérce... hanem napi több... :) .. és nagyon szeretjük egymást, tüzes vagyok én is, meg õ is, ennyi de válaszokat várnék! ... csajoktól is jöhet:)
1 éve együtt vagytok és minden percben kivánod? Hányszor vagytok együtt egy héten?
A kérdező hozzászólása: ez azért hülye válasz (bár azért kösz) mivel együtt vagyunk már egy éve, és mondjuk ehhez senkinek semmi köze mikor kezdem :) .. és abszolut nem vagyok az éretlen típus!.. tehát a kérdésem még mindíg ugyanez .. esetleg finomabban : van olyan srác köztetek aki a bnõjét (akit persze szeret is.. vagy ha csak szexéhes, az sem számít) többet kívánja mint átlagban ??
Vannak szex-mániás férfiak, és vannak nimfomániás õk is, mint ti.Ez még nem baj, addig amíg két hasonló étvágyú találkozik, de közülük egyik sem alkalmas hosszútávú kapcsolatra.Ha valamelyik netán beteg lesz, és nem tud szexelni, akkor a másik tuti megcsalja. Legalábbis ez a tapasztalatom.A baj akkor van, ha eltérõ az igényük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!