Találatok a következő kifejezésre: A pasik ideig képesek (3 db)

Miután elálvezett a pasi mennyi idöt képes életbe maradni még a spermium (hogyha maradt életképes a himvesszöbe)? örülnék ha hozzáértö emberkék válaszolnának

Legjobb válasz: Akár 24 órán keresztül is képes "élni". De tudnod kell, hogy a levegõre jutáskor a nagy része elpusztul! A megmaradt, termõképes spermiumok a péniszem, a meg nem mosott kézfejen, tenyéren, vagy ágyon újabb veszélyt rejtenek, így azt tudom ajánlani a dupla-meneteseknek, hogy elsõ kör után kéz- és nemi szerv mosás!

Akár 24 órán keresztül is képes "élni". De tudnod kell, hogy a levegõre jutáskor a nagy része elpusztul! A megmaradt, termõképes spermiumok a péniszem, a meg nem mosott kézfejen, tenyéren, vagy ágyon újabb veszélyt rejtenek, így azt tudom ajánlani a dupla-meneteseknek, hogy elsõ kör után kéz- és nemi szerv mosás!
A kérdező hozzászólása: koszonom :)

A pasik mennyi ideig képesek várni egy lányra h lefeküdjenek?

érdekel mert általában egy lánynak id? kell h oylan szintre érjen a kapcsolat h mostmár lefeküdnek...de h gondolják ezt a fiuk?

Legjobb válasz: Nálunk 4 hónap volt. De már én is akartam, a pasi ezt megérzi!

Nálunk 4 hónap volt. De már én is akartam, a pasi ezt megérzi!
Nálunk is 4 és fél hónap után történt meg, mindkettõnknek ez volt az elsõ és csodálatos volt. Mindketten akartuk és ennyi a léyneg. Csak akkor feküdj le valakivel, ha tényleg akarod és szereted, na meg ha ez viszonzásra is talál. Az idõ szinte lényegtelen. Persze ha hosszább távra keresel pasit semmiképp ne add magad oda oylan gyorsan.
nálunk is kb 4 hónap volt, mire odaadtam magam, de õ már régen nem volt szûz, de azt hiszem azért addig is volt petting, kis játszadozás, pontosabban õ próbálkozott, s mingid tiszteletben tartotta, mikor érzékelte, hogy nekem még mennyi fért akkor épp bele.
ez érdekes mert nekem is 4 hónap volt és ö volt nekem az elsõ és én is neki egy lány megérzi h mikor kell a pasival lefeküdnie és talán nem is bánom h ilyen sok idõ volt jobb sokat várni mert így sok idõ marad a pettingre h kiismerjétek egymás testét és így az elsõ együttlét is sokkal jobb lesz :)
Szerintem ha valóban érdekli egy pasit a barátnõje akkor képes várni amíg készen nem áll rá a csaj is. Nálam ez 1 év volt, elõtte is próbálkoztam de egyszerûen a csajnak még nem ment, így nem erõltettem.
Hát elsõ nekifutásra lhet hogy teljesen normális a 4 hónap de azért ez baromi hosszú idõ ha végig csináljátok, mondjuk az is igaz hogy ha nem mûködõképes a kapcsolat akkor a 4 hónap elég arra hgy szakítás legyen belõle akció nélkül ennyi idõ alatt kibuknak a hibák. De ha azt nézzük hogy egy már néhány kapcsolaton átesett pár szemszögébõl nézzük akkor én mondjuk 1 hónapot mondok, mert elvárható egy nem szûz lánytól hogy elhatározza magát ennyi idõ alatt mert akárki akármit mond a szexualitás a legtermészetesebb velejárója egy kapcsolatnak, kb olyan mint a tenger meg a tengerpart az egyik a másik miatt van. Szóval egy komoly kapcsolat az ágyban teljesedhet csak ki igazán az pótolhatatlan mikor valódi közösülés közben érezzük magunkon a másik orgazmusát, netán egyszerre rengeti meg az orgazmus a 2 felet!
Ez kortól is függ, elsõ barátnõm fél év után adta meg magát, de az 13 évesen történt :) mostmár 22 vagyok, tapasztaltabb lány esetében 1-2. randi, fiatalabbnál, kevésbé tapasztalt, 1 hónap.
Nálunk egy hét volt csak. Nem azért mert qrva vagyok, hanem azért, mert nincs értelme tovább várni.
Nem tudom mennyire van értelme várni..(hapsi vagyok) Egy szûz lánynál okés dolog, hogy nem az elsõ hónapban, de több hónapot nem tudom, hogy érdemes e várni. Lehet hogy csak azért van velem, hogy kihasználjon vagy mert amúgy is havernak tekint vagy a franc se tudja, és mikor szexre kerülne a sor akkor kimondja..és én meg ott vagyok 4 hónapnyi tököléssel ami csak úgy elveszett. Azért ez érdekes..
Hát nekem 1 évembe telt míg úgy éreztem h nah most(16 voltam)...a pasim pedig irtó türelmes volt..Õ volt nekem az elsõ és már 3 éve együtt vagyunk :) Ha szeret megvárja míg neked is alkalmas lesz az idõ
Én tudok olyanról, hogy 2 évet várt a srác.
harmadik válaszoló vagyok, jah mondjuk én úgy értettem, hogy én a szüzességemet mennyi idõ után adtam oda, azóta is õ a párom, így nem is tudom megítélni, hogy ha valaki nem szûz már, úgy mennyi idõ, de 1 hónap biztos részemrõl.
Én az elsõ alkalomnál 1 hónapot vártam. A mostani kapcsolatomban meg 2 hét volt, és igazából én elérkezettnek láttam erre az idõt. De volt olyan is, hogy már 3 nap után ágyba bújtunk, és abszolút nem bántam meg. A szubjektív véleményem az, hogy talán a lányoknak azért halogatják, mert vélnek attól, hogy esetleg nem felelnek meg a dolgoknak, és ezért várnak inkább, hogy addigra a fiú kicsit jobban megszereti, és akkor elfogja nézni a lány hibáit, bár mondom ez szubjektív. T.(16, lány)

A pasik mennyi idő után képesek újra felizgulni?

Legjobb válasz: Pasinként változó. Van, aki pár perc után, van, akinek több óra kell. De attól is függ, milyen régen nem volt nõvel.

Pasinként változó. Van, aki pár perc után, van, akinek több óra kell. De attól is függ, milyen régen nem volt nõvel.
nekem személy szerint 10 perc alat ujra felizgulok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!