Találatok a következő kifejezésre: A pasik ideig (259 db)

Hogyan lehet teherbe esni, ha a pasi időbe kiveszi a péniszét, és nem élvez a csajba?

Legjobb válasz: úgy hogy az elõváladék is tartalmazhat spermát

úgy hogy az elõváladék is tartalmazhat spermát
Igen, az elõnedvek is tartalmaznak spermát, inkább védekezzetek mert így elõfordulhat, hogy terhes maradsz.
A megszakításos közösülés, semmi biztonságot nem nyújt. Mi van akkor, ha egyszer, csak egyszer nem úgy sikerül a kivétel, máris ott a nemkívánt terhesség. Ez nem védekezés.
Nagyon könnyen teherbe eshetsz. Az elõzõ válaszokkal egyetértek.Az elõváladékba van spermium. Valamint , ha "megujjaz" és elõtte magához is nyúlt , nagy a valószínûsége.Szóval menjetek a biztosra és védekezzetek, mert a gyerekvállalás nem gyerekjáték!
9 hónapos lesz a kisfiam, nem ment el SOHA bennem, mindig kivette idõben. Lehetsz így is terhes... védekezzetek.
Teljesen egyetértek az elõttem válaszolókkal. Az elõváladék is tartalmaz spermát és bármikor megtörténhet hogy kicsit túl hamar megy el a pasi.
Ne hagyj ki szavakat vagy a pont és a vesszõ között rakj különbséget mert így elég hülyén jön le a mondatod...:D
ez a lehetö legmegbizhatatlanabb fogamzásgátlás. sztem inkább vegyetek gumit nem tom sajnáljátok rá a pénzt?v miért nem védekeztek? igaza van a hozzászoloknak tartalmaz spermát az elöváladék
ja bocsi, az egyik vesszõ pontnak indult...

Van egy 19 éves lány akibe nagyon szerelmes vagyok. Sajnos foglalt, van pasija, és a lány idõsebb is nálam kb.2 évvel. Mit tegyek? (17f)

Az a legnagyobb problémám hogy nem merek neki szólni, meg hogy nem tudom hogyan kezdjem. Elõször csak barátkozzak vele, ismerjem meg? Vagy ez hülyeség és térjek rá egybõl a lényegre hogy szerelmes vagyok belé? Néhányszor már beszéltünk a neten de csak hétköznapi dolgokról. 17 éves fiú vagyok. Régebbrõl ismertem de csak látásból, nem beszélgettem vele akkor. Utána jó pár évig nem is hallottam róla. 8 évig. Ez nagyon sok, meg sem ismertem mikor elõször megláttam a gimiben, csak néztem, mondom ki ez a jó csaj, de aztán késõbb név alapján felismertem. Van valami esélyem szerintetek? Mint említettem van barátja, aki 22 év körüli.

Legjobb válasz: Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)

Hát... szerintem felejtsd el. Fõleg hogy pasija van. én 20 évesen kezdtem úgy érezni, hogy a nálam idõsebb csajok is komolyan érdeklõdnek irántam :D 16 éves koromba is kavartam két 19 éves csajjal, de egyik sem gondolta komolyan, csak úgy elvoltunk. Az ilyen tini csajoknak idõsebb pasi kell :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos ez a baj. De elõítéletekkel vannak egybõl a fiatalabbak iránt? Mert ha mondjuk megelõzöm a koromat, és mind mentálisan tudok annyit nyújtani mint az idõsebb fiú?
A kérdező hozzászólása: Pozitív tanácsokat várnék hogy hogyan/mit írjak neki illetve hogyan közöljem vele az érzéseimet. Ilyen hogy felejtsd el úgy sem fog menni és nem is segít. Majd ha végleg visszautasít akkor úgy is elfelejtem.
Mégis mit tudnál nyújtani neki, ha még szólni sem mersz neki?!
A kérdező hozzászólása: Bármit megadnék neki.
A kérdező hozzászólása: Ez nem függ össze azzal, hogy nem merek neki szólni. ha már összejönne, akkor vagány lennék.
Inkább tartsd tiszteletben h van párja, és felejtsd el. Ha mégis bepróbálkozol akkor számíts arra h lekoptat a korod miatt + amiért van barátja, ha nem koptat és netán összejöttök, gondolj már bele abba hogy mi lesz ha veled is ugyanezt fogja tenni?? Jön meg egy csávó aki elcsábítja és ezúttal tõled.
A kérdező hozzászólása: igazad van erre én is gondoltam, csak a környezetemben haverok, + faterom is biztat és mondogatja hogy mi a francra várok, mondjam már meg neki...

Mennyi ideig kell próbálkozni, hogy a pasi el tudjon lazulni szex közben?

Barátom 23 éves, én vagyok az els? barátn?je, akivel lefekszik. Minden téren rendben van, csak kicsit bizalmatlan. 3 hónapja van szexuális kapcsolatunk, de ? még mindig nem tud teljesen ellazulni közben. Nagyon ritkán kezdeményez, és semmire se nyitott. Odavagyok érte, de kezd elfogyni a lelkesedésem. Nem tudom, várjak e még vagy hagyjam ott.

Legjobb válasz: Hát szia! Fura dolog ez hogy egy pasi ennyi idõs korában veszítse el,de biztos azért van mert szégyenlõs,nem bízik magában.Szerintem ha tényleg úgy érzed hogy szereted akkor semmiféleképpen ne hagyd ott,mért tennéd a gondokat mindig meg kell beszélni!!Gyõzd meg arról hogy neked õ a legjobb minden téren beszélgessetek errõl a témáról minél többet,próbáld elmondani hogy mit kellene neki csinálnia.Segíts neki nagyon sokat és meglátod egy idõ után bízni fog benned,és meg fog nyílni.Legyél a barátja a társa és a szerelme egyben,hogy neked elmondhasson mindent,és ne siettesd és ne legyél türelmetlen.Sok sikert!!

Hát szia! Fura dolog ez hogy egy pasi ennyi idõs korában veszítse el, de biztos azért van mert szégyenlõs, nem bízik magában.Szerintem ha tényleg úgy érzed hogy szereted akkor semmiféleképpen ne hagyd ott, mért tennéd a gondokat mindig meg kell beszélni!!Gyõzd meg arról hogy neked õ a legjobb minden téren beszélgessetek errõl a témáról minél többet, próbáld elmondani hogy mit kellene neki csinálnia.Segíts neki nagyon sokat és meglátod egy idõ után bízni fog benned, és meg fog nyílni.Legyél a barátja a társa és a szerelme egyben, hogy neked elmondhasson mindent, és ne siettesd és ne legyél türelmetlen.Sok sikert!!
Igyatok vmi alkoholt!!! Aztán próbálkozzatok és garantálom h menni fog!

Ha egy pasi idõt kér a csajtól, kinek kell jelentkezni, vagy mennyi idõ után?

Legjobb válasz: aki idõt kért egy párnapon belül, ne évek múlva

aki idõt kért egy párnapon belül, ne évek múlva
Ha valaki idõt kér, akkor a másiknak fel kell fognia a lényeget, vagyis azt, hogy ez egy finom célzás a végleges szakításra.
Vagy csak gondolkodási idõ, hogy érdemes-e folytatni a kapcsolatot. Minenképp annak, aki idõt kért

A present perfect és a past simple időket mikor és milyen mondatokban kell használni?

7.-es anyag..holnap tz

Legjobb válasz: pasi simple a lezárt, idõhöz kötött múlt, a másikban nincs meghatározva, így nem tudni mikor történt.

pasi simple a lezárt, idõhöz kötött múlt, a másikban nincs meghatározva, így nem tudni mikor történt.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

A pasik mennyi idő alatt élveznek el, ha orális szexben részesülnek?

Legjobb válasz: Hát az sokmindentõl függ. Pl ha nincsenek hozzászokva, akkor tovább, mintha már csinálták volna neki. De szerintem egy negyed óra kell, ha nem töb. Idõvel pedig ez az idõtartalm lerövidül.

Hát az sokmindentõl függ. Pl ha nincsenek hozzászokva, akkor tovább, mintha már csinálták volna neki. De szerintem egy negyed óra kell, ha nem töb. Idõvel pedig ez az idõtartalm lerövidül.
Na ezek kielègitö välaszok voltak 5-40 perc Mondjuk nekem mèg nem nagyon volt 20 percnèl töb az orälis de lehet csak èn tèvedek ès volt az 40 perc is Ja na ojankor az idöèrzèkem az nem tulJoDe emlèkszem èn is vagy 4-5 percesre is de elötte izgalomba hozott a nöJa ès nagyon jol csinålta
Hát nekem 30-40 perc:D
Hát attól is nagyban függ hogy a lány hogyan csinája, valamint hogy a srác mennyire van izgalmi állapotba, mennyire régen csinálta utoljára stb. Volt már eset mikor fél óra után történt meg, és volt hogy 5-10perc kellett csak hozzá.
jézusom mi:P ez komoly:O én baráttommal már 1 éve élünk szexuális életet , de 5perc sem kell nagyon:S, bár ha elõtte húzom akkor az az idõvel 1ett kb 10 perc...41perc jézus:S nem szkad kia szád?:D bár nem toom akk ezek szerint jó lehetek:D v is eddig minden barátom azt mondta h nagyon jo vook, mert vannak különféle kreativ tecnikáim az mondjuk igaz:DD
Szia a 19:38 kor üzenö länyVeled megismerkednék irhatsz privit mert èn nemtudtam neked
az én barátom nem tud úgy elmenni..neki a szexbõl is sok kell h el tudjon menni..de lehet hha én is csinálnám neki fél óráig, akkor elmenne...

Miért van annyi nem független pasinak szeretöje? Meg miért van az hogy a pasik egy idö után változatoságot keresnek?

Legjobb válasz: Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....

Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....
Mert érzelmileg vagy szexuálisan nem kapnak meg valamit a párjuktól, és ezt máshol keresik. Ha valaki azért csalja meg a párját, mert beleszeret valaki másba, akkor arra azt mondom, hogy oké, de akkor vállalja is fel a szeretõjét és váljon el a házastársától.Ez így korrekt, sõt így helyes, éljen azzal az illetõ, akivel boldog és ne maradjon csak azért a férjével /feleségével, mert például gyerekük van.Ez a gyereknek sem tenne jót és a megcsalt félnek sem, aki állandóan be lenne csapva.Hát még annak, aki másba szerelmes, nem abba, akivel az életét éli. De ha valaki csak a szex miatt csalja meg a párját, arra nincs mentség szerintem.Ha két ember között egyszer jól mûködött a szex (és ha már összeházasodtak, akkor valószínüleg jól mûködött) , akkor egy kis erõfeszítéssel jól mûködhet ez örökre. Csak szeretet és tisztelet kell hozzá és persze mindkét fél közremûködése, hajlandósága.Én nõ létemre úgy érzem, mindent megtennék , hogy a párom sose szenvedjen hiányt semmiben szexuálisan, hogy ne adjak okot, vagy lehetõséget neki a megcsalásra, meg persze magam miatt is, hisz nekem akkor jó, ha a páromnak is jó. Aki meg a változatosság miatt lép félre...Hát undorítónak tartom, de sajnos azt hiszem a legtöbb férfi életében legalább egyszer megcsalja a párját, csak azért, mert kell a változatosság, még akkor is, ha otthon minden rendben van.
Hûû, a kultúra csak úgy sugárzik belõled. Nem vagyok egy életre bûnös! Igenis azok vagytok, féltek kilépni egy kapcsolatból, nem meritek kimondani, hogy vége, ez így nem jó, csak arra vagytok képesek, hogy félredugjatok. Tisztelet a kivételnek! Dühöngj csak, ez az igazság!! A többi nagyon értelmes kommentárod nem érdekel!
Nem szabad senkit elítélni azért, amiért õ is szeretõ. Sosem tudhatod te mikor kerülhetsz ilyen helyzetbe. Én sem tudtam volna elképzelni...Elõször nem is tudtam , hogy az vagyok, mert nekem is hazudott, és otthon is...de amikor kiderült, már annyira szerettem és õ is, hogy nem hagytuk abba...És bár vége lett, de otthon is vége lett, így tudom, hogy szeretett...Aztán belekeveredtem még egybe...és hozzáteszem...ha nem én lettem volna a szeretõ, a pasi úgyis talál egy másikat, ez sosem a nõn múlik...mindig a nõt, a szeretõt hibáztatják, pedig általában nem õk a csábítók....és ha már muszáj választani, akkor inkább szeretõ vagyok, mintsem a megcsalt fél! Sajnos azt veszem észre, hogy egyre több a hûtlenség, és az, hogy a ffiak nem merik kimondani, amit ki kellene!!! És még õk könyebb helyzetben is vannak, hisz 30 fölött is könnyen találnak fiatal nõket, mi meg 30 fölött már ritkán kellünk a pasinak, és mi szeretnénk megállapodni...nem tudom, hogy érdemes e, és remélem, hogy valahol létezik még olyan kultúra, ahol ezt tiszteletben tartják!! Mert elegem van belõle, hogy csak ilyen ffiakat látok!
Én is szeretõ vagyok. Az én pasim a feleségével nem élt kielégítõ szexuális életet és amúgy is rengeteget veszekedtek... velem nyugi van és még szexelhet is =)
az elsõ válaszadónak üzenem hogy büszke lehetsz magadra
A legtöbb pasi gyenge? :D Anyád a gyenge, teeee, szarkurva, szeretõ voltál, egy életre bûnös maradsz...
Elsõ válaszadó vagyok. Én szeretem õt és szeretném ha elválna és teljesen az enyém lehetne =) De igaza volt itt valakinek, túl gyáva egy ien férfi, és inkább marad egy ien kényelmes helyzetben, minthogy oda álljon a felesége elé és megmondja mi a gondja vele. Nem tartom jó dolognak az ilyen kapcsolatokat, de ez ember néha beleesik... és nehéz kimászni ebbõl. van itt errõl egy cikk: http://baratno.com/view.php?arclid=2006112402
Mert a legtöbb pasi gyenge és túl kényelmes ahhoz, hogy odaálljon a felesége elé és azt mondja, hogy úgy érzi nem mûködik a kapcsolatuk, keressenek valami megoldást. Sokkal egyszerûbb és kényelmesebb nekik ha otthon minden marad a régiben, ehhez egy gyufaszálat sem kell keresztbe tenniük és közben együtt vannak valakivel, akitõl csupa jót kapnak (mert egy szeretõ könnyen ad csupa jót, nem neki kell a pasi gatyáját mosni meg a hazugságait, hülyeségeit elviselni) Félreértés ne essék, nem vagyok megcsalt feleség (szeretõ voltam sok éven át, de nem kellett volna). Sztem ezek a pasik túl gyávák õszintének lenni és túl gyengék ahhoz, hogy megpróbálják megoladni az otthoni gondokat. Ja és túl szemetek is, mert egy fiatal szeretõ nyilván jobban néz ki, csinosabb, feszesebb mint a feleség, aki esetleg azért nem olyan "feszes", mert szült a pasinak 1-2 gyereket.
Ha azon aggódnék, hogy mikor csal meg, nem tudnám vele élvezni az eltöltött idõt. Ha menni akar, úgyis menni fog. Addig is együtt élünk, együtt vagyunk. Hazugságon még nem kaptam. Adok esélyt neki, hisz a párom. A múltja az csak rá tartozik. Nap mint nap bizonyít nekem. Nem hiszem hogy ennél több kellenne. És nem hiszem, hogy eljátszaná a bizalmamat, mert akkor tudja, hogy mi vár rá. Mi az elején lefektettük a játékszabályokat. Nincs hazugság, titok. Ha valaki más kell neki, mondja meg, elengedem. Legyen boldog. De a hazugságot nem tûröm, még akkor sem, ha az az én érdekemben történik. Ha megcsal, egészségére. Mehet...a gyereket láthatja. Én az a nõ vagyok, aki mindent megtesz a párjáért. Szó szerint mindent, de nagyon okosan csinálom. Nem kell azt tudnia, hogy bármit megtennék érte. Mert elbízza magát. Tudja, hogy mit veszít. És remélem ez így is marad. Neki sok esélye nincs már az életben, szerintem boldog velem. És igyekszem ezt az állapotot fenntartani. Lehet, hogy vannak nagyon szemét pasik, de láttam én már karón varjút! A nõk rafkósabbak. Okosabban csinálják az ügyes-bajos dolgaikat. A pasik mindig lebuknak..... Én is sokat csalódtam a volt barátaimban, de túl vagyok rajtuk. Senki nem lehet biztos a jövõjében. Lehet õ lesz a megcsalt, vagy a szeretõ. Változnak a dolgok. De a mának kell élni. Alapjába véve én is a nõknek hiszek, hisz nõ vagyok. De ha megcsalna a párom, akkor az nem kizárólag az õ hibája lenne. Viszont ha én csalnám meg, akkor csak õt hibáztatnám, hogy miatta történt. (mert nem foglalkozott velem, stb.) Nézõpont...... Én úgy gondolom, hogy a pasit el kell engedni, ha õ már nem minket akar. De elnézni neki, hogy megcsalt???!!! Nem nézném el....sõt! Még a gyerek miatt sem. De bárki bármit gondol, ha megcsalna a párom, biztos nem nevezném õt kedvesnek. Biztos szemét, gerinctelen ember lenne a szememben. Hát ennyi!
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró.!De a pasiknak sem kell elhinni mindent!Amugymeg addig lesz csak veled amig megnem un!Megcsalta a flesége?Lehet igaz lehet nem, ha igaz akkor nem véletlen lehetet!Mert a férje férement talán azért , meg nem foglalkozott vele!Én még mindig a nöknek hiszek a pasik szemetek!Ha megunn téged is lefog cserélni tuti!Higy nekem!Tudod most mást mondasz, vagy érzel!
Hûha!!!! Na szóval. Én is szeretõ voltam egy darabig! Aztán megtalált a feleség, hogy mit képzelek magamról.Hát hogy is mondjam. Rendes családban nõttem fel, nem voltam soha magamutogató picsa. Nem voltam soha hej de szép, és csinos sem. Ellenben a feleség 3 gyermekes, fiatalos, csinos szõke bombanõ. Kérdem én???? Ha olyan szuper volt a házasságuk, akkor hogy hogy a férj (azóta elváltak, nem miattam!!!!!) engem választott? Csak kérdezem!! Nem kell felháborodni. Én a pasit visszaküldtem a családjához, a gyerekeihez. De miért nekem kellett volna helyrehozni a házasságukat??? A férj, aki mára már az én párom lett, azt mondta, hogy azt hitte boldog a csinos feleségével, és a 3 gyermekével. De a velem eltöltött idõ alatt jött rá, hogy színjáték volt a házassága a feleségével. A felesége csalta, és nem adott neki elég szeretetet. Akkor most mi van????? Ki a hibás???? A feleségével órák hosszat beszéltünk telefonon. Normálisdan, hozzáteszem. Elmondta, hogy már nem szereti a férjét, de hogy valakinek el kéne tartani. Meg hogy hol fog magának találni pasit 3 gyerekkel?? Na, akkor most mire ment ki a játék. Nem kell ám mindent elhinni a megcsalt feleségnek sem. Kilátástalannak érzi az életét három gyerekkel, ami érthetõ. De mit gondolt??? Ott marad a férje vele élete végéig, ha nincs meg köztük az alapvetõ emberi tisztelet sem?????? Ha engem a párom megcsalna, elküldeném. Legyen boldog!!!! Most várjuk elsõ közös babánkat. És boldogok vagyunk 2 éve együtt. Tudom, hogy sokan nem értenek majd egyet velem, de 1000 féle sors van, és minden nézõpont kérdése. Ez az én nézõpontom. Üdv: egy volt szeretõ
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró!irtam neked emil , olvasd el hasonló a véleményem mint neked!Te nö vagy vagy pasi?
Hehe, ha nem érdekel a válaszom, akkor ne válaszoltál volna, teee szarkurva. Nem vagy így hiteles :D A pasik nem gyengék. Vannak pasik, akik gyengék, és mindenki azt kapja, amire vágyik. Ha az ember szenvedni akar, és sajnáltatni magát, akkor kap egy pasit, aki megadja ezt neki, akár úgy, hogy veri, akár úgy, hogy megalázza (akárhogy is vesszük, a szeretõi státusz megalázás a szeretõnek és a feleségnek is). Valószínûleg ezért nem találkoztál még soha erõs férfival. Szar vagy, nyugodj bele.
mivel pont annyi nem független pasi van, mint nem független nõ, ezért értelemszerûen minden szeretõt tartó férfira jut egy szeretõt tartó nõ is, vagy egy olyan nõ, aki tisztában van a helyzetével. Hidd el, mind2 nem pont ugyanolyan.
konkrétan neki nem felesége volt, és gyerekei se voltak...élettársa volt, és mivel a munkája olyan volt, hogy könnyen tudodd emögé bújni, így csak pár hónappal derült ki az igazság...profi hazudozó volt!
A kérdező hozzászólása: Hát én inkább magamban tartom , de nekem is megvan a véleményem az olyan nökröl akik nem független pasikal vannak együtt!Ja és ne hazudja senki azt , hogy nem tudta, mert ha valakinek felesége meg gyerekei vannak akkor nyilván való kevesebbet kell hogy talizon a K jával!Amugy csak az nem értem hogy LEHET EGY OLYAN PASIVAL LEFEKÜDNI AKIT OTTHOL VÁRJA A NEJE MEG A GYEREKE(I)!?Nagyon undoritó!
Kedves kérdezõ, te olyan hülye vagy, hogy az már fáj. ALapból elítéled a szeretõket, holott fogalmad sincs miért azok. Azért nem minden helyzet ugyanaz... megnéznléek téged egy szerelmi háromszögben... pff..

Anyáék elváltak és anyának van egy ún. pasija, aki nem is a pasija, de olyan mintha az lenne, szerintetek ha nekem nem tetszik a pasi mármint belsőre gondolok, akkor van beleszólásom a dologba? Mivel sokszor jár ide, sokszor kell a képét néznem.

Legjobb válasz: Jol lenne tudni a velemenyalkotashoz, hogy hany eves vagy, miert nem tetszik a ferfi es hogy ez a ferfi az elso vagy mar sokadik anyukadnak (tehat csak o nem tetszik vagy masok sem, mert tudat alatt apukaddal akarod latni?).

Jol lenne tudni a velemenyalkotashoz, hogy hany eves vagy, miert nem tetszik a ferfi es hogy ez a ferfi az elso vagy mar sokadik anyukadnak (tehat csak o nem tetszik vagy masok sem, mert tudat alatt apukaddal akarod latni?).
Így van, anyudnak joga van a boldogsághoz. Nehogy már még te szabd meg neki kivel lehet és kivel nem. Felnõtt ember!!
nincs beleszólásod, csak azért, mert neked nem tetszik...
Nagyon örülök, hogy nem azoknak vagyok a gyereke, akik itt okoskodnak, hogy nincs beleszólása. Igenis van, fõleg ha van rá oka. Én sosem hoznék olyan pasit a házhoz, akit a gyerekem nem fogad el. Nem véletlenül nem fogadja el.
Hogyne lenne beleszólásod, amíg ott laksz, addig a pasinak kell hozzád alkalmazkodni, nem fordítva.
Ha annyira nem tettszik, legközelebb mond anyudnak, hogy fogdosott, megpróbált rádmászni... Aztán el van intézve a dolog :D Többet nem is kell nézned a fickót.
Ez így van.Az ember olyan párt szeretne, akivel mindenki jól kijön, fõleg a gyerekek.Csak, amíg egy 5-6 éves gyerek esetében az ember elnézi, hogy ösztönbõl cselekszik és elsõsorban a saját igényei szerint rangsorolja az embereket, vagyis, ha féltékeny, akkor sír és ki akarja sajátítani az anyját, addig egy 17 éves esetében az ember azt gondolná, hogy képes legalább egy kis idõre háttérbe szorítani azt, hogy mi a jó neki és nézni azt, hogy mi a jó az anyjának.Ha látom, hogy az anyám boldog és mindent megkap attól a férfitól, akkor felõlem kicsi zöld emberke is lehet, aki hápog, elfogadom.A leülni és megbeszélni jó út lenne, ha ismernék a kompromisszum fogalmát.
A kérdező hozzászólása: Épp ez a baj, hogy nem kap meg anya tõle mindent.Elég csúnya, nincs kocsija, anya hurcolja és nem lehet vele beszélgetni mert olyan, mint aki megnémult, félénk nyuszi...
A probléma csak ott van, hogy oka van a miérteknek. Ha családos embert választunk magunk mellé, akkor a családjával együtt fogadom el. És fordítva is. Mivel ebben a korban már hosszú távra tervez az ember nem 1-2 hétre, ezért én személy szerint csak olyat választanék, aki a családommal is jól kijön.
Az anyában nincs empátia, hogy nem fogja fel, ha olyan pasit választ, aki a gyerekére rossz hatással van.
17 éves.Szerinted meddig fog még otthon lakni párkapcsolat nélkül?A párkapcsolat feláldozása pedig nem tisztelet, hanem mártírkodás.Õ megtette, hát az anyja is tegye meg.Ez nem így mûködik.Ha valakibe szerelmesek vagyunk, azt nem hagyjuk el olyan könnyedén, ha egy családtagunknak épp nem tetszik a képe. "De ha én nem bírok valakit akkor azt ki is mutatom..." NEKI nem tetszik, vagyis egyáltalán nincs tekintettel az anyjára, hogy annak fáj-e, õ nyíltan utálja és kész.Mert õ így gondolja vagyis a felnõttek alkalmazkodjanak hozzá, mert õ neki nem tetszik ez a felállás. Ehhez nem kell túl sok ész, csak empátia, hogy beleképzelem magám anyám helyébe, hogy vajon neki milyen lehet társ nélkül, csak gyerekkel élni és legalább az esélyét megadom annak, hogy boldog legyen.
Szerintem a Kérdezõ sehol nem írta, hogy azt akarja, hogy az anyja egyedül maradjon, szimplán nem bírja elviselni ennek a pasinak a stílusát. Aztán majd jön az, hogy bunkózás a gyerekkel, zsarnokoskodás, majd szexuális zaklatás. Ugyanis az esetek legnagyobb százaléka így végzõdik kamaszlány és nevelõapa közti feszültségbõl.
Szerintem errõl szó sincs, épp ezért mondtam, hogy ez már odaképzelés. A kérdezõ nem állította, hogy költözést tervezne a közeljövõben, valamint azt mesélte, hogy õ már szakított azért, mert az anyukájának nem tetszett a párja, tehát tiszteli az anyukája véleményét, ebbõl adódik, hogy az anyukáját is.
Elõtted járok ne aggódj :) 76%: A leülni és megbeszélni mellett vagyok én is és nem a duzzogjunk, amíg nem sikerül elüldözni, aztán pedig lelépünk mi a pasinkkal és otthagyjuk õt egyedül.
Én már szellemileg felnõttem, te viszont lemaradtál valahol ezek szerint.
55%-nek szólt.
Ha majd szellemileg te is felnõsz, akkor megérted amirõl most beszélek.
Anyukádat hallottad már panaszkodni, hogy ronda, nincs kocsija és nyuszi?Vagy a saját véleményed szerint ez így kevés.
A kérdező hozzászólása: A kocsival kapcsolatban igen.Meg azért a többi dologgal is néha-néha.CSak anya sajnálja...
Ez akkor is anyukád élete.Nem a te dolgod eldönteni, hogy milyen pasi való hozzá.Felnõtt ember, ahogy te sem fogod az õ ízlése szerint kiválasztani a párod, ha majd egyszer TÉNYLEG szerelmes leszel.Minden embernek van hibája, mindenkinek.De ha családként akartok együtt élni, akkor tolerálni kell a másikét.Ezt pedig meg kell beszélni.Nem kimutatni, hogy utálod és majd csak elõbb-utóbb kiutálod anyukád mellõl, hanem megbeszélni, hogy mi a gond és mit tudnátok változtatni, hogy élhetõ legyen az élet együtt.De férfit választani nem neked kell, hanem neki.
pár év múlva úgyis elköltözöl, anyád meg maradjon egyedül? bírd ki, ameddig nem szemétkedik veled a pasi, addig szerintem nincs beleszólásod. én 15 éves voltam, mikor anyumnak lett egy komoly kapcsolata. egy ideig persze ellenséges voltam, aztán anyám barátnõje elmagyarázta, hogy ez így normális, és ne bántsam emiatt anyumat. azóta is együtt van a párjával, és boldogok. 19 évesen elköltöztem otthonról, persze nem emiatt.
Nem nézek thrillereket, inkább mûvészfilm párti vagyok, de hülyeségeket írsz és senkit nem érdekel a véleményed, sajnálom.
Tudom, szerinted minden mostohaapa zaklatja a nevelet lányát.Erre nem tudok mit mondani, mint, hogy inkább nézz meséket, mert a thrillerek kicsit megviseltek téged.
Ja, egészen addig, amíg a pasi nem kezdi el cseszegetni a kislányt.
Aha, akármikor, addig, amíg a gyereke meg nem torpedozza azt is.Ez egy ördögi kör, egy olyan gyerekkel, aki magasról tojik mások igényeire és ha valamit eldönt, akkor a többieknek kell hozzá alkalmazkodni.17 évesen ennél érettebb gondolkodás is elvárható.Mindenkinek engedni kell, hogy olyan otthon teremtsenek, amiben mindenki jól érzi magát, de van mindenkinek privát szférája, amibe a másiknak nincs beleszólása.Az anyának is van, mégpedig a férfi kiválasztása.
Az anyának is néznie kell a gyermeke érdekeit, ugyanis a gyerek mindig a gyereke marad, pasit meg találhat akármikor.
Ha gyerekesen viselkedik, akkor nem is kell komolyan venni.A "nem beszéljük, meg, mert én utálom és úgyis én nyerek" nem felnõttes viselkedés, így a véleménye nem ér túl sokat.Ha kész arra, hogy saját magán kívül más érdekeit is nézze, függetlenül attól, hogy neki ebbõl származik-e elõnye és tud érvelni amellett, ami nem tetszik neki és javasolni járható utat, hogy mindenkinek jó legyen, akkor van mirõl beszélni és a véleménye befolyásolhatja a jövõt.De a puffogást be kell fejezni.
Az is primitív és gyerekes, ha az anya elengedi a füle mellett a gyereke véleményét.
Igen, ezt elmondhatod.Ha pedig elengedi a füle mellett, ahhoz is szíve joga, mert az õ döntése kell, hogy legyen, hogy kivel van.A körülmény az, amibe beleszólhatsz és meg is kell beszélni, vagyis, hogy ki miben tud engedni, hogy a másik is jól érezze magát otthon.Ennek a megbeszéléséhez kell egy minimális intelligencia, az elmarás pedig primitív és gyerekes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a hasznos tanácsokat!!! :)
Nyugodtan mondd el anyukádnak, hogy nem hozzá való. Találjon jobbat, nem muszáj leállni az elsõ jöttmenttel csak azért, hogy nehogy egyedül maradjon.
Egyáltalán nem azt mondtam, hogy ezt kell javasolni, de az is túlzás, amilyen reakciókat kapott az elején. Nem a tiédre gondolok, látom a százalékból, hogy nem te írtad. Azt is lehet tanácsolni, hogy beszéljék meg, üljenek le és könnyen lehet, hogy a probléma minden változás nélkül megoldódik.
Mint minden vele egykorúnak. Te viszont gratulálhatsz magadnak, hogy ennyire szûk látókörû vagy.
Az agya mindenképp gyerek, ebben igazad van.
Miért, szerinted az normális felfogás, hogy egy férfi, aki egy meglévõ családba akar belépni az nem tiszteli a családot??? Bele sem merek gondolni, hogy aki ilyen véleményen van, az hogyan áll a gyerekéhez.
Hm, szóval a normális felfogás az, hogy a 17 éves lány jövõre, vagy egy pár év múlva ugye úgyis kollégiumba/albérletbe/saját lakásba költözik, az anyja meg dögöljön meg otthon egyedül, mert a drága lányzónak 17 éves korában csípte a pici szemeckéjét, hogy az anyja új párt merészelt találni magának... Pffft....
Hiába pontoztok le, attól még nekem van igazam és a normális felfogásúak úgyis azt mondják, hogy igenis van beleszólása a gyereknek, hogy az anyja milyen jöttmentet visz haza a házhoz.
Látszik, hogy ti, akik szerint nincs beleszólása soha nem éltetek át hasonlót. Van beleszólásod, hisz a te életedet cseszik el, ha hülye a pasas. Nekem nem volt, költözni kellett, nekem kellett alkalmazkodni, apám megváltozott... õ rákérdezett, és én azt mondtam, jófej a választott... persze, míg nem költöztünk össze, meg alig láttuk egymást így is gondoltam, aztán most, h együtt élünk - már 4 éve - cseppett változott csak meg a vményem. Szerintem felejtsd el a fogdosós sztorit, hülye, szemét dolog (tudom, csak javasolta vki, h ezt tedd), inkább ülj le anyuddal beszélni. Amúgy megsúgom, hogy a pasi soha nem fog hozzád alkalmazkodni, mert õ a felnõtt. :(
Igenis, van beleszólásod a dologba, amíg anyáddal egy fedél alatt laksz, addig ha nem is irányíthatod õt, de megmondhatod, hogy hogy érzel. Hazudozni pedig nem érdemes, mert ha kiderül, hogy nem is csinált veled semmit, csak kitaláltad, akkor nem hogy marad a pasi, de még anyáddal is összeveszel.
jah... hát ahogy leírtad ezt a telefonbeszélgetést meg is változott a véleményem! Azt tanácsolom: élezd a karmaidat és üldözd el, de marha gyorsan!!!;)
"azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S" Es ezt elmondtad anyukadnak? Vedd fel telefonodra vagy masra az ilyen beszolasait es mutasd meg anyukadnak!
Nem, nincs beleszólásod. Elképzeltem fordított helyzetben, úgy hangzana a kérdésed: "Hogy képzeli az anyám, hogy beleszólhat abba, kivel járok?" Ugye?
A kérdező hozzászólása: 17/L
A kérdező hozzászólása: Ja és anyával 1x nagyon összevesztünk miatta és felhívtam a pasit és elmondtam ezt neki, és azt mondta h nem érdekli, hogy mi lesz anya és az én viszonyommal csak neki jó legyen... :S
A kérdező hozzászólása: Szerintem is a pasinak kell hozzám alkalmazkodni, nem pedig nekem hozzá.De ha nem járna ide elviselném vagy ha nem lenne hosszabb távú kapcsolat.De ha én nem bírok valakit akkor azt ki is mutatom...
Lenne hozzád 1 kérdésem: Te hogyan reagálnál, ha anyukád nem bírná elviselni a TE PASIDAT? (Ha jól láttam 17 éves lány vagy.) És közölné, hogy nem viheted fel hozzátok? Gondolom elmondanád mindennek, hogy milyen szemét, meg tönkreteszi az életedet... Amellett pedig ha nem lakik veletek inkább örülj neki, hogy anyukád boldog! Valószínûleg úgysem fogsz sokáig vele élni. Jobban örülnél, ha egyedül lenne? Próbálj meg felnõttként viselkedni, és elfogadni a helyzetet.
Ne hasonlítsatok már össze egy kamaszt és a pasiját egy felnõtt nõvel, akinek gyereke van, élettársi szinten gondolkozik és megmondta, hogy nem érdekli a lány és az anya kapcsolata.
76%-osnak: Tényként kezelem, csak mivel egy családról beszélünk, így nem csak egy igazság létezik, vagyis a "gyereké".Õ a saját igazára keresi a megerõsítést és elutasít mindent, ami azt sugallja elõbb talán gondolkodjon.Milyen szülõ az, aki ide jön tanácsot adni és felbújta a gyereket a saját anyja ellen és arra bátorírja, hogy szakítsa el attól, akivel õ a jövõjét képzeli. Ha ezt én javasolnám a te gyerekednek, mit szólnál?
Hagyd már abba a "gyerek"-ezést, 17 évesen még korántsem felnõtt, hanem GYEREK.
Persze, hogy nem.De az esélyt megadhatja, hogy õ is boldog legyen, hisz mindenkinek viszketne, ha arra lenne ítélve, hogy egyedül éljen ezentúl.A "gyerek" hisztije miatt nem szabad elutasítani az esélyt egy tartós kapcsolatra.Ahogy a "gyereknek" sem kell feláldoznia a kapcsolatát, ha az a másiknak nem tetszik.Létezik még tolerancia és empátia, csak a féltékenység és a birtoklási vágy ezt elnyomja.
Szerintem a legbosszantóbb dolog az, hogy elvileg családi kapcsolatok témakörben vagyunk és bármilyen kérdésnél kiutálják a gyereket és bevédik a szülõt. Az ajándékok, amiket a gyerek a szülõtõl kapott, az a szülõé, mert õ fizette, dolgozzon, ha szórakozni akar, õ tart el, azt csinálod, amit mond és egyebek. Itt javarészt felnõtt családos emberek vannak. Hogy a francba gondolkodhat így egy szülõ????? Ha pedig valaki nem hisz a kérdezõnek miért válaszol? Vagy miért támad kérdezés helyett? Az õ verzióját mondta el, ha nem ezt kezeljük tényként, akkor kb. felesleg válaszolni, mert a többit csak odaképzelitek.
Nem lehet mindent, de az anyjának sem lehet mindent, csak azért, mert viszket a nunija..
Ez a "gyerek" már nem olyan kicsi.Sokan féltékenységbõl marják el az anyuka új társát, hogy megint csak kettesben legyenek.Csakhogy a "gyerek" egyszer kirepül, mert a saját életét akarja élni.Akkor az anyuka egyedül marad és az eltelt jó pár év, csak megnehezíti, hogy újra párra leljen.Nehéz úgy megítélni a helyzetet, hogy csak a "gyereket" hallottuk, a másik két embert nem.Mindenesetre óvatos lennék azzal a kijelentéssel, hogy neki mindent szabad, mert õ is ott él.
Egy férfi ha gyerekes anyukát választ, akkor a gyermekével együtt kell elfogadnia, és a gyermeket is szeretnie kell. Az anyukád meg szem elõtt tarthatná, hogy te is a világon vagy és rád is kell gondolnia. Rá kell ébresztened anyukádat, hogy te vagy a családja és az a férfi most éket vert közétek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy mielõtt ez a pasi nem lépett be az életünkbe anyával nagyon nagyon jó viszonyba voltunk, mint 2 barátnõ, de miután jött ez a pasi...mikor itt van nem is tudok anyával beszélni.Ha fordított helyzetbe lennék , akkor elküldeném a pasit ha nem tetszene anyának, volt már rá példa...csak õ miatta.
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ pasi úgy gondoltam...
"õ nem az elsõ" Mármint nem az elsõ, akit utálsz?
Nem lehetsz valami érett, ha pffff-t használsz. Amúgy nem mindenki költözik el 18 évesen, te észlény.
A kérdező hozzászólása: Apával nem voltam jó viszonyba és õ nem az elsõ.
igen szeretjük.:)
Én igen
én szeretem, megnyugtató, hogy mindig kézben tartja az eseményeket
A kérdező hozzászólása: szerintetek a lányok többsége ezt a típust szereti?
Az, hogy vannak ötletei, nem mindig otthon akar punnyadni, jó dolog. Ha viszont anélkül dönt, hogy meghallgatná a másik véleményét, az kicsit sem vonzó. "Menjünk ide, menjünk oda" helyett sokkal szimpatikusabb a "Mit szólnál, ha holnap ezt és ezt csinálnánk...".
A kérdező hozzászólása: nyilván úgy nem diktatórikus móson értettem hanem úgy hogy ötleket vannka és véleméynkérdezés. pl menjünk moziba van kedved? holnap egy séta hangulatos leenn, mit szólsz? így gondoltam.
Sétát azért ne tervezz elõre! :) Van, ami jobb, ha spontán jön. Az se jó, ha mindig kész forgatókönyvvel készülsz! Tudod, arany középút! ;)
Mivel én elég visszahúzódó típus vagyok, nem túl beszédes, kezdetben nagyon szeretem, és jól is esik, ha õ kezdeményez.
Igen de csak addig amíg nem túl "irányitós"

Lányok, hogy öltözködtök ilyen jó időben, ha arra akarjátok bátorítani a pasikat, hogy felfigyeljenek rátok, és ismerkedjenek veletek?

Legjobb válasz: Én nem akarom bátorítani a pasikat, hogy felfigyeljenek. Nem másoknak öltözöm, hanem magamnak. Egy strandpapucs, halásznadrág, ujjatlan felsõ vagy ing és csókolom.

Én nem akarom bátorítani a pasikat, hogy felfigyeljenek. Nem másoknak öltözöm, hanem magamnak. Egy strandpapucs, halásznadrág, ujjatlan felsõ vagy ing és csókolom.
Menj ki az utcára kedves kérdezõ és nézz körül. Kitesznek mindent a placcra, ez nem elég bátorítás??
aki elegáns azt jobban meg nézik:D tapasztalatból mondom.csinos nem fenék villantós szoknya(térd fölé érõ 7-8 centivel) csinos felsõ hosszú göndör frizura:D persze ehhez nem társul 1 kiló smink hanem csak szolidan.
szoknya..maggasarkú....blúz....piros ajkak..szöke haj am az mindegy milyen szinü hajjadXD
Sehogy. Akinek tetszem annak melegítõben kinyûlt pólóban is tetszem. Ha csinosan felöltözöm azt magamért teszem :)
Mi fiúk sosem nézzük milyen a gönc rajtatok, hanem a cici popsi láb arc kb a sorrend is ez. Az öltözködésen a fiatal lányok görcsölnek, az érettebbek pedig saját maguknak öltözködnek hogy jól érezzék magukat a bõrükben. A strandon a bikinidet sem nézzük, hanem csak azt ami alatta van ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!