Találatok a következő kifejezésre: A pasik idő után (71 db)

16 éves lány, 20 éves pasi esetén mennyi idő után "esedékes" a szex?

nagy a szerelem, és én nagyon bírom mindkett?jüket.

Legjobb válasz: a sok 13-14 éves lefeküdjünk e tinikérdés után a tiéd igazi kis sziget, amin meg lehet pihenni...16 évesen már elég érett egy lány, ezt mutatja az is, hogy a pasi 20 éves...egy 20 éves pasi már elkezd megkomolyodni általában és nem szereti a gyerekes tiniket, tehát az, hogy a barátnõdet választotta, arra utal, hogy a barátnõd is egy érett lány... szerintem addig várjanak, míg mindketten úgy nem érzik,hogy itt és most meg kell tenni...semmiképp se erõszakolja egyikõjük sem a másikra a szexet, de teljesen tõlük függ, hogy mennyi idõt várnak vele...lehet egy hónap, kettõ, vagy akár egy hét is, csak legyenek biztosak benne, és a legfontosabb,hogy legyen meg a kölcsönös bizalom, ennyi az egész!

a sok 13-14 éves lefeküdjünk e tinikérdés után a tiéd igazi kis sziget, amin meg lehet pihenni...16 évesen már elég érett egy lány, ezt mutatja az is, hogy a pasi 20 éves...egy 20 éves pasi már elkezd megkomolyodni általában és nem szereti a gyerekes tiniket, tehát az, hogy a barátnõdet választotta, arra utal, hogy a barátnõd is egy érett lány... szerintem addig várjanak, míg mindketten úgy nem érzik, hogy itt és most meg kell tenni...semmiképp se erõszakolja egyikõjük sem a másikra a szexet, de teljesen tõlük függ, hogy mennyi idõt várnak vele...lehet egy hónap, kettõ, vagy akár egy hét is, csak legyenek biztosak benne, és a legfontosabb, hogy legyen meg a kölcsönös bizalom, ennyi az egész!
Várj pár hónapot, hogy tényleg biztos legyél benne, hogy szeret, és szerelembõl, nem csupán vonzalom hajtja.
nem ismerve a körülményeket ez elég nehéz kérdés mondjuk 1 hónap
Mi is pont így voltunk (16-20) és mi 7 hónap után. El se tudtam volna képzelni, hogy 1 hónap után:O 4 hónap után már akartam én is, csak utána még "bénáztunk" kicsit, mert soha nem úgy jött ki a helyzet (tudni kell, hogy csak hétvégén találkoztunk meg szünetekben), de nem is tûnt fel, hogy így elment az idõ. És persze 7 hónap alatt tökéletesítettünk minden mást tudásunkat (petting, orál, mi a jó a másiknak stb). Egy barátnõm annyi idõs volt, mint én (16), õk 3 hét után feküdtek le. De õk már évek óta ismerték egymást és nagyon jóban voltak, aztán egyszer csak összejöttek. Szóval õk már megbíztak egymásban meg ismerték egymást eléggé, szóval ez sem mindegy szerintem.
Ha pont így voltunk, akkor az nem azt jelenti, hogy 16-20? :) Amúgy miért más döntse el, hogy lefeküdj-e vele és hogy mikor?
Én is kb 1 hónapra voksolok. 21/F
Mi is heti egyszer találkozunk, én is 20F vagyok, a bnõm is 16L, szóval minden megegyezik. :D Mi megvártuk mig a bnõm betölti a 16-ot. 5 hónapot vártunk.
Szerintem egy hónap elég kevés, fõleg, ha heti egyszer tudnak csak találkozni, szinte nem is ismerik még egymást, hacsak elõtte nem találkoztak már. Függ a fiútól, mondjuk nálunk úgy volt, hogy én 15 voltam, a barátom 19, és öt hónap után történt a dolog, de õ még várt volna vele. Mi addig minden nap találkoztunk, tehát elég sok idõnk volt egymás megismerésére. Most, egy évvel késõbbrõl visszatekintve is így volt ideális nekünk, pedig egyikünk sem visszahúzódó, és egyikünk sem bigottan vallásos nevelésben részesült.
A kérdező hozzászólása: korotok? :)
Én pont így voltam a mostani barátnõmmel, 2 éve. Egy hónap után feküdtünk le.
A kérdező hozzászólása: egy hónapja vannak együtt. de mondjuk heti egyszer tudnak csak talizni. :S
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az értelmeseket tolmácsolom. :) sajnos õk is csak heti egyszer tudnak talizni, de nagyon szeretik egymást szerintem. a lány már betöltötte a 16-ot, a fiú meg a 20at. :)

Pasik ti mennyi idő után kéritek meg a barátnőtök kezét? Kort is írjatok

Legjobb válasz: 5-10 év kb. Mármint én ennyi idõ után kérném meg. 5 év elõtt nem érdemes, mert akkor ha mindenki így tenné, 1 év alatt több házasság menne tönkre, mint amennyi megmaradna.

5-10 év kb. Mármint én ennyi idõ után kérném meg. 5 év elõtt nem érdemes, mert akkor ha mindenki így tenné, 1 év alatt több házasság menne tönkre, mint amennyi megmaradna.
1.sõ vagyok. Azt még kihagytam, hogy elõtte muszáj együtt élni, illetve a gyerek sem hátrány.
A kérdező hozzászólása: mennyi idõs vagy?
Ez hülyeség, nem értek vele egyet. Szüleim, nagyszüleim mind pár hónap alatt házasodtak össze és boldogan élnek/éltek együtt, amíg meg nem halnak/haltak. Ez a mai hülye felfogás, hogy éljenek a felek x évig együtt, aztán, ha 5. év után már toporzékol a nõ, hogy kérje meg a pasija, õ meg nem érti, hogy miért kellene elvennie, ha így is elvannak együtt. Aztán mondjuk valami nem tetszik egymásban, szétmennek, másikkal költöznek össze, azzal szétmennek, mert nem tudnak egymáshoz alkalmazkodni stb. Ezt a "lakva ismerszik meg az ember" mondást meg hagyjuk. A lényeg, hogy, ha a pasinak már benõtt a feje lágya, kérje meg a csaj kezét lehetõleg 1-2 éven belül. Ez az én véleményem. 22/L voltam.
A kérdező hozzászólása: hát lehet vki ítélkezni fog de én még fiatal vagyok de már örülnék ha megkérnék a kezem :)
Nem vagy egyedül. :)
Ha neki ez fontos, 3 év. (Ez egy alsó határ) 22/F
Ismét elsõ vagyok. Nem értem mibe lehet belekötni itt. Csupán nehezen veszem magam rá egy eljegyzésre, esküvõre, hiszen egy életre szól a dolog. Ha a csaj 5 évig nem tûr el, eljegyzés nélkül, akkor nincs is mirõl beszélni. Meg amúgy is, ezt akkor lehet a legjobban megmondani, ha tudom hogy milyen. Lehet hogy egy X-et 5 év alatt elveszek, de lehet hogy Y-ont jobban szeretem, csak õ kissé titokzatos, és emiatt kell 7 év is. Sose értettem ezeket, miért egy papír a meghatározó.
5-10 pc után, mert csak akkor szoktam megkérni a kezét, ha elfárad a szája...

Ha egy pasi idõt kér a csajtól, kinek kell jelentkezni, vagy mennyi idõ után?

Legjobb válasz: aki idõt kért egy párnapon belül, ne évek múlva

aki idõt kért egy párnapon belül, ne évek múlva
Ha valaki idõt kér, akkor a másiknak fel kell fognia a lényeget, vagyis azt, hogy ez egy finom célzás a végleges szakításra.
Vagy csak gondolkodási idõ, hogy érdemes-e folytatni a kapcsolatot. Minenképp annak, aki idõt kért

Miért van annyi nem független pasinak szeretöje? Meg miért van az hogy a pasik egy idö után változatoságot keresnek?

Legjobb válasz: Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....

Hát akkor te ne csináld édes szívem. Jogod van dönteni mit teszel, de ítélkezni csak Egy Valaki ítélkezhet fölöttünk. Úgyhogy ha megkérhetlek, ezt hagyd meg Neki....
Mert érzelmileg vagy szexuálisan nem kapnak meg valamit a párjuktól, és ezt máshol keresik. Ha valaki azért csalja meg a párját, mert beleszeret valaki másba, akkor arra azt mondom, hogy oké, de akkor vállalja is fel a szeretõjét és váljon el a házastársától.Ez így korrekt, sõt így helyes, éljen azzal az illetõ, akivel boldog és ne maradjon csak azért a férjével /feleségével, mert például gyerekük van.Ez a gyereknek sem tenne jót és a megcsalt félnek sem, aki állandóan be lenne csapva.Hát még annak, aki másba szerelmes, nem abba, akivel az életét éli. De ha valaki csak a szex miatt csalja meg a párját, arra nincs mentség szerintem.Ha két ember között egyszer jól mûködött a szex (és ha már összeházasodtak, akkor valószínüleg jól mûködött) , akkor egy kis erõfeszítéssel jól mûködhet ez örökre. Csak szeretet és tisztelet kell hozzá és persze mindkét fél közremûködése, hajlandósága.Én nõ létemre úgy érzem, mindent megtennék , hogy a párom sose szenvedjen hiányt semmiben szexuálisan, hogy ne adjak okot, vagy lehetõséget neki a megcsalásra, meg persze magam miatt is, hisz nekem akkor jó, ha a páromnak is jó. Aki meg a változatosság miatt lép félre...Hát undorítónak tartom, de sajnos azt hiszem a legtöbb férfi életében legalább egyszer megcsalja a párját, csak azért, mert kell a változatosság, még akkor is, ha otthon minden rendben van.
Hûû, a kultúra csak úgy sugárzik belõled. Nem vagyok egy életre bûnös! Igenis azok vagytok, féltek kilépni egy kapcsolatból, nem meritek kimondani, hogy vége, ez így nem jó, csak arra vagytok képesek, hogy félredugjatok. Tisztelet a kivételnek! Dühöngj csak, ez az igazság!! A többi nagyon értelmes kommentárod nem érdekel!
Nem szabad senkit elítélni azért, amiért õ is szeretõ. Sosem tudhatod te mikor kerülhetsz ilyen helyzetbe. Én sem tudtam volna elképzelni...Elõször nem is tudtam , hogy az vagyok, mert nekem is hazudott, és otthon is...de amikor kiderült, már annyira szerettem és õ is, hogy nem hagytuk abba...És bár vége lett, de otthon is vége lett, így tudom, hogy szeretett...Aztán belekeveredtem még egybe...és hozzáteszem...ha nem én lettem volna a szeretõ, a pasi úgyis talál egy másikat, ez sosem a nõn múlik...mindig a nõt, a szeretõt hibáztatják, pedig általában nem õk a csábítók....és ha már muszáj választani, akkor inkább szeretõ vagyok, mintsem a megcsalt fél! Sajnos azt veszem észre, hogy egyre több a hûtlenség, és az, hogy a ffiak nem merik kimondani, amit ki kellene!!! És még õk könyebb helyzetben is vannak, hisz 30 fölött is könnyen találnak fiatal nõket, mi meg 30 fölött már ritkán kellünk a pasinak, és mi szeretnénk megállapodni...nem tudom, hogy érdemes e, és remélem, hogy valahol létezik még olyan kultúra, ahol ezt tiszteletben tartják!! Mert elegem van belõle, hogy csak ilyen ffiakat látok!
Én is szeretõ vagyok. Az én pasim a feleségével nem élt kielégítõ szexuális életet és amúgy is rengeteget veszekedtek... velem nyugi van és még szexelhet is =)
az elsõ válaszadónak üzenem hogy büszke lehetsz magadra
A legtöbb pasi gyenge? :D Anyád a gyenge, teeee, szarkurva, szeretõ voltál, egy életre bûnös maradsz...
Elsõ válaszadó vagyok. Én szeretem õt és szeretném ha elválna és teljesen az enyém lehetne =) De igaza volt itt valakinek, túl gyáva egy ien férfi, és inkább marad egy ien kényelmes helyzetben, minthogy oda álljon a felesége elé és megmondja mi a gondja vele. Nem tartom jó dolognak az ilyen kapcsolatokat, de ez ember néha beleesik... és nehéz kimászni ebbõl. van itt errõl egy cikk: http://baratno.com/view.php?arclid=2006112402
Mert a legtöbb pasi gyenge és túl kényelmes ahhoz, hogy odaálljon a felesége elé és azt mondja, hogy úgy érzi nem mûködik a kapcsolatuk, keressenek valami megoldást. Sokkal egyszerûbb és kényelmesebb nekik ha otthon minden marad a régiben, ehhez egy gyufaszálat sem kell keresztbe tenniük és közben együtt vannak valakivel, akitõl csupa jót kapnak (mert egy szeretõ könnyen ad csupa jót, nem neki kell a pasi gatyáját mosni meg a hazugságait, hülyeségeit elviselni) Félreértés ne essék, nem vagyok megcsalt feleség (szeretõ voltam sok éven át, de nem kellett volna). Sztem ezek a pasik túl gyávák õszintének lenni és túl gyengék ahhoz, hogy megpróbálják megoladni az otthoni gondokat. Ja és túl szemetek is, mert egy fiatal szeretõ nyilván jobban néz ki, csinosabb, feszesebb mint a feleség, aki esetleg azért nem olyan "feszes", mert szült a pasinak 1-2 gyereket.
Ha azon aggódnék, hogy mikor csal meg, nem tudnám vele élvezni az eltöltött idõt. Ha menni akar, úgyis menni fog. Addig is együtt élünk, együtt vagyunk. Hazugságon még nem kaptam. Adok esélyt neki, hisz a párom. A múltja az csak rá tartozik. Nap mint nap bizonyít nekem. Nem hiszem hogy ennél több kellenne. És nem hiszem, hogy eljátszaná a bizalmamat, mert akkor tudja, hogy mi vár rá. Mi az elején lefektettük a játékszabályokat. Nincs hazugság, titok. Ha valaki más kell neki, mondja meg, elengedem. Legyen boldog. De a hazugságot nem tûröm, még akkor sem, ha az az én érdekemben történik. Ha megcsal, egészségére. Mehet...a gyereket láthatja. Én az a nõ vagyok, aki mindent megtesz a párjáért. Szó szerint mindent, de nagyon okosan csinálom. Nem kell azt tudnia, hogy bármit megtennék érte. Mert elbízza magát. Tudja, hogy mit veszít. És remélem ez így is marad. Neki sok esélye nincs már az életben, szerintem boldog velem. És igyekszem ezt az állapotot fenntartani. Lehet, hogy vannak nagyon szemét pasik, de láttam én már karón varjút! A nõk rafkósabbak. Okosabban csinálják az ügyes-bajos dolgaikat. A pasik mindig lebuknak..... Én is sokat csalódtam a volt barátaimban, de túl vagyok rajtuk. Senki nem lehet biztos a jövõjében. Lehet õ lesz a megcsalt, vagy a szeretõ. Változnak a dolgok. De a mának kell élni. Alapjába véve én is a nõknek hiszek, hisz nõ vagyok. De ha megcsalna a párom, akkor az nem kizárólag az õ hibája lenne. Viszont ha én csalnám meg, akkor csak õt hibáztatnám, hogy miatta történt. (mert nem foglalkozott velem, stb.) Nézõpont...... Én úgy gondolom, hogy a pasit el kell engedni, ha õ már nem minket akar. De elnézni neki, hogy megcsalt???!!! Nem nézném el....sõt! Még a gyerek miatt sem. De bárki bármit gondol, ha megcsalna a párom, biztos nem nevezném õt kedvesnek. Biztos szemét, gerinctelen ember lenne a szememben. Hát ennyi!
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró.!De a pasiknak sem kell elhinni mindent!Amugymeg addig lesz csak veled amig megnem un!Megcsalta a flesége?Lehet igaz lehet nem, ha igaz akkor nem véletlen lehetet!Mert a férje férement talán azért , meg nem foglalkozott vele!Én még mindig a nöknek hiszek a pasik szemetek!Ha megunn téged is lefog cserélni tuti!Higy nekem!Tudod most mást mondasz, vagy érzel!
Hûha!!!! Na szóval. Én is szeretõ voltam egy darabig! Aztán megtalált a feleség, hogy mit képzelek magamról.Hát hogy is mondjam. Rendes családban nõttem fel, nem voltam soha magamutogató picsa. Nem voltam soha hej de szép, és csinos sem. Ellenben a feleség 3 gyermekes, fiatalos, csinos szõke bombanõ. Kérdem én???? Ha olyan szuper volt a házasságuk, akkor hogy hogy a férj (azóta elváltak, nem miattam!!!!!) engem választott? Csak kérdezem!! Nem kell felháborodni. Én a pasit visszaküldtem a családjához, a gyerekeihez. De miért nekem kellett volna helyrehozni a házasságukat??? A férj, aki mára már az én párom lett, azt mondta, hogy azt hitte boldog a csinos feleségével, és a 3 gyermekével. De a velem eltöltött idõ alatt jött rá, hogy színjáték volt a házassága a feleségével. A felesége csalta, és nem adott neki elég szeretetet. Akkor most mi van????? Ki a hibás???? A feleségével órák hosszat beszéltünk telefonon. Normálisdan, hozzáteszem. Elmondta, hogy már nem szereti a férjét, de hogy valakinek el kéne tartani. Meg hogy hol fog magának találni pasit 3 gyerekkel?? Na, akkor most mire ment ki a játék. Nem kell ám mindent elhinni a megcsalt feleségnek sem. Kilátástalannak érzi az életét három gyerekkel, ami érthetõ. De mit gondolt??? Ott marad a férje vele élete végéig, ha nincs meg köztük az alapvetõ emberi tisztelet sem?????? Ha engem a párom megcsalna, elküldeném. Legyen boldog!!!! Most várjuk elsõ közös babánkat. És boldogok vagyunk 2 éve együtt. Tudom, hogy sokan nem értenek majd egyet velem, de 1000 féle sors van, és minden nézõpont kérdése. Ez az én nézõpontom. Üdv: egy volt szeretõ
A kérdező hozzászólása: Szia te utolsó választ iró!irtam neked emil , olvasd el hasonló a véleményem mint neked!Te nö vagy vagy pasi?
Hehe, ha nem érdekel a válaszom, akkor ne válaszoltál volna, teee szarkurva. Nem vagy így hiteles :D A pasik nem gyengék. Vannak pasik, akik gyengék, és mindenki azt kapja, amire vágyik. Ha az ember szenvedni akar, és sajnáltatni magát, akkor kap egy pasit, aki megadja ezt neki, akár úgy, hogy veri, akár úgy, hogy megalázza (akárhogy is vesszük, a szeretõi státusz megalázás a szeretõnek és a feleségnek is). Valószínûleg ezért nem találkoztál még soha erõs férfival. Szar vagy, nyugodj bele.
mivel pont annyi nem független pasi van, mint nem független nõ, ezért értelemszerûen minden szeretõt tartó férfira jut egy szeretõt tartó nõ is, vagy egy olyan nõ, aki tisztában van a helyzetével. Hidd el, mind2 nem pont ugyanolyan.
konkrétan neki nem felesége volt, és gyerekei se voltak...élettársa volt, és mivel a munkája olyan volt, hogy könnyen tudodd emögé bújni, így csak pár hónappal derült ki az igazság...profi hazudozó volt!
A kérdező hozzászólása: Hát én inkább magamban tartom , de nekem is megvan a véleményem az olyan nökröl akik nem független pasikal vannak együtt!Ja és ne hazudja senki azt , hogy nem tudta, mert ha valakinek felesége meg gyerekei vannak akkor nyilván való kevesebbet kell hogy talizon a K jával!Amugy csak az nem értem hogy LEHET EGY OLYAN PASIVAL LEFEKÜDNI AKIT OTTHOL VÁRJA A NEJE MEG A GYEREKE(I)!?Nagyon undoritó!
Kedves kérdezõ, te olyan hülye vagy, hogy az már fáj. ALapból elítéled a szeretõket, holott fogalmad sincs miért azok. Azért nem minden helyzet ugyanaz... megnéznléek téged egy szerelmi háromszögben... pff..

Lányok ha ti összejöttök egy pasival, mennyi idő után gondoltok a szexre?

Mármint valahol találkoztok, elkezdtek beszélgetni, megkedvelitek egymást és jártok.

Legjobb válasz: ha olyan az illetõ akkor akár pár másodperc után már gondolok rá... :)

ha olyan az illetõ akkor akár pár másodperc után már gondolok rá... :)
19 voltam, amikor megismertem a pasimat, pár hónapig haverkodtunk, utána az elsõ csók már a szex felé vezetett. De tudta, hogy ez komoly lesz - már 4 éve együtt vagyunk. Elõtte hónapok kellettek, hogy komolyan szexre gondoljak egy pasival. Egy volt közülük csak elég türelmes, hogy kivárja.
Nálam ez olyan mínusz két óra onnantól h összejöttünk. :D Már ha az a kérdés, h mikortól gondolok rá. Hogy mikor történik is meg a dolog, az sok mindentõl függ. De ez szerintem nem a leggyakoribb reakció :D 20L
azonnal

Pasik! Randi után mennyi idővel kezdeményeztek beszélgetést a csajnál ha bejön nektek és jó volt vele?

Vasárnap voltam egy pasival, de még tegnap este sem írt rám vagy hívott fel. Pedig úgy váltunk el, hogy ő jött oda hozzám és csókolt meg és mondta, hogy jól érezte velem magát, de még azóta sem keresett. Nem is fog már?! 23/L

Legjobb válasz: Randi után? Ha nem mellettem ébred reggel, akkor másnap hívom. Ha mellettem ébred, akkor aznap. Ha aggódsz, dobj rá egy üzenetet facebookon, vagy egyszerûen hívd fel. Ma már nem ciki egy nõnek kezdeményeznie, fõleg ha megcsókolt. Ha valami baja van, úgyis elmondja.

Randi után? Ha nem mellettem ébred reggel, akkor másnap hívom. Ha mellettem ébred, akkor aznap. Ha aggódsz, dobj rá egy üzenetet facebookon, vagy egyszerûen hívd fel. Ma már nem ciki egy nõnek kezdeményeznie, fõleg ha megcsókolt. Ha valami baja van, úgyis elmondja.
A kérdező hozzászólása: Együtt ébredtünk reggel :/ Aznap du. még beszéltünk Facen, de én kezdeményeztem. Már félek írni, mert azt sem szeretném, ha piócának nézne, d e viszont tudatni akarom vele, hogy ha ez kaland is marad, hogy õ volt az elsõ ilyen "kalandom"
Ennyi volt. Egy éjszakára voltál jó neki.
Ha akarna valamit már keresett volna! Szerintem felejtõs lesz a dolog.... 27/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is így gondoltam sajnos......

Miért van, hogy a pasik szenvednek szexhiánytól egy idő után, én fél évig is simán elvagyok. Ez normális?

Legjobb válasz: pasi vagyok, utoljára év elején szexeltem, és nem szenvedek a hiányától, na ezt add össze

pasi vagyok, utoljára év elején szexeltem, és nem szenvedek a hiányától, na ezt add össze
én 10 hónapja vagyok egyedül és srác vagyok 19/f, emberfüggõ
Én 2 éve szexeltem utoljára, és semmi bajom. Nem vagyok csúnya. 18/F
nem kell feltétlenül szenvednünk :D tudok én olyan csajt aki 3 óra szex nélkül és már szenved :) [legnagyobb megelégedésemre] 19F
Nem, öreg, ez abnormális !!! Ha már kérdezed....
Fél év nem olyan sok.Még várj fél évet.Ja igen és lásd a sok utcán sétáló párt, vagy szingli fit és dögös csajt.Én még sok sporttal is alig tudom elfelejtetni magammal ezt a dolgot.
18F: na az azé már ..XD sürgõsen vágj gerincre valakit 19F

Egy fiú sokáig tepert értem majd egy idő után én is kezdtem érdeklődni felé egy kis idő múlva bejelentette hogy legyünk barátok mert nem érzi azt amit kellene. Az elején érezte. Nekem viszont kell ez a pasi, mit tegyek? ötletek?

Legjobb válasz: Hát, ha én ezt mondanám egy lánynak ilyen szituban, akkor veszett fejsze nyele. Túl sokáig húzódott. Persze remélem nincs igazam! Ha én lennék õ, így lenne.

Hát, ha én ezt mondanám egy lánynak ilyen szituban, akkor veszett fejsze nyele. Túl sokáig húzódott. Persze remélem nincs igazam! Ha én lennék õ, így lenne.
A kérdező hozzászólása: van olyan hogy sokáig? ez kb 3-4hét volt...
Igen az sok.. lépések nélkül nagyon sok! Hidd el annyi idõ alatt a fellángolás elis mult!:) Ennek vége! Elõbb kelett volna lépned! Üdv.
szerintem akkor barátkozz vele, mutasd mega csajszis oldalad, hátha... de nem tudom:/
A kérdező hozzászólása: Abban a 3-4hétben azért találkoztunk kb 2x. Mivel megyek többre ha kerese mint barátot és stb.. vagy ha inkább úgy csinálok mint akit nem érdekel?

Mennyi idő után lehet rányomulni egy pasira aki nemrég szakított a barátnőjével?

1 hónappal ezel?tt ismertem meg a srácot akivel nagyon jól kijöttünk. Akkor még volt barátn?je, de akkor is flörtölt velem és nagyon jól éreztük magunkat egymással. Ezután 3 napra szakított a barátn?jével. Már majdnem egy hónapja külön vannak. Ennyi id? után már rámozdulhatok?

Legjobb válasz: Ezen után mindenképpen. Ha már kiábrándult az ex barátnõbõl, akkor azért, ha pedig nem, akkor pont te fogod kihúzni belõle!

Ezen után mindenképpen. Ha már kiábrándult az ex barátnõbõl, akkor azért, ha pedig nem, akkor pont te fogod kihúzni belõle!
akár másnap is lehet már.
vagy aznap.
A kérdező hozzászólása: De nem akarok pótlék lenni. Hanem rendes barátnõ akit szeret és nem csak azért van vele hogy ne legyen egyedül.
Jó ezt szerintem nem befolyásolja hogy mikor nyomulsz rá. Mit gondoltál, van erre egy matematikai modell hogy mennyi idõnek kell eltelnie, hogy komolyan vegyen?
A kérdező hozzászólása: Nem! Csak hogy mennyit illik várni. Tudod etikett...
Változó. Volt, hogy 1, 5 év kellett, hogy megbarátkozzak a gondolattal, volt, hogy fél év. De 1 hónap után már tudtam szeretni mást. Szerintem itt az ideje, hogy rámmozdulj :D

Mennyi az esély arra, hogy egy pasi megváltozzon? Egyáltalán megváltoznak a pasik egy bizonyos idő után?

Az el?z? bn?jét is megcsalta (1,5 éves kapcs.) most pedig csak szexre megy.

Legjobb válasz: Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni. Te tudod,hogy mit akarsz,de én nem javaslom,hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.

Tapasztalatom szerint semmi.(Nem vagyok már fiatal).Az alaptermészetét senki nem tudja hosszútávon megváltoztatni. Te tudod, hogy mit akarsz, de én nem javaslom, hogy vele maradj.Csak a szex nem tart senkit össze.És ne higgy az ígérgetéseknek.
szerintem nem fog meváltozni, ha 15 körüli akkor van még rá halvány remény hogy kiéli magát stb de késõbb már nem. sajnos a legtöbb pasinak a vérében van. ösztönök. De van kivétel. Alanyunk sajnos nem az és szerintem nem is lesz (tapasztalat) "kutyábóll nem lesz szalonna"
A kérdező hozzászólása: 22 éves am.
Tini kor után megváltozhatnak, amint elkezdik a felnõttesebb életet. Utána soha, olyanok maradnak, amilyenek lettek. :S :(
20 éves kor után esetleg egy szívroham megváltoztathatja. Más már nem nagyon. Más lérdés, hogy egy ideig lehet alkalmazkodni.
A "hûség" kérdésében megváltozhat kb. 35 éves koráig, amikor áttér a kalandok keresésérõl a családalapításra. A férfi egyéb jellemvonásai keveset változnak 20-22 éves kora után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!