Találatok a következő kifejezésre: A pasik idő alatt (13 db)

Gondolom, te vagy a második.
Én magas vagyok de mégis az alacson lányok tetszenek akiken van mit fogni.. legyen szép kerek melle és feszes popsija .. de persze ne legyen csunya hurkás hasa és az sem árt ha soportol
Aki vékony, annak nem lehet hátsója és hosszú combja? Dehogynem, sõt, akár nagy melle is! Én a vékonyra szavazok.
Tia és Miranda között én nem sok különbséget látok alkatilag, az elsõ max 5 kilóval lehet több. Kérdezõ te el vagy tájolva.
Amiket linkeltél, nekem mindkettõ tetszik... :D
Tia carrere?? Hát szerintem nem vagy tisztában a dolgokkal.
Nekem már tetszett ilyen is-olyan is. Az összkép a lényeg. Mondjuk az biztos, hogy mivel én magas vagyok, hosszú végtagokkal, nekem is inkább a magasabb, hosszú lábú, hosszú combú lányok jönnek be.
Az utóbbi :) De igazából nekem mindegy :D Nem testalkat alapján választok partnert.
Egyértelmûen a telt csajok az eseteim!
Képet linkelhetnél a két típusról, hogy mire gondolsz, úgy könnyebb.
Csak a telt.
Nekem a kicsi de formás mell jön be hozzá illõ csinos popókkal, de ízlések és pofonok különbözõek :)
teltkarcsú, nõies idomok(ami még véletlenül sem kövéret jelent), nem szeretem a soványokat

A pasik mennyi idő alatt élveznek el, ha orális szexben részesülnek?

Legjobb válasz: Hát az sokmindentõl függ. Pl ha nincsenek hozzászokva, akkor tovább, mintha már csinálták volna neki. De szerintem egy negyed óra kell, ha nem töb. Idõvel pedig ez az idõtartalm lerövidül.

Hát az sokmindentõl függ. Pl ha nincsenek hozzászokva, akkor tovább, mintha már csinálták volna neki. De szerintem egy negyed óra kell, ha nem töb. Idõvel pedig ez az idõtartalm lerövidül.
Na ezek kielègitö välaszok voltak 5-40 perc Mondjuk nekem mèg nem nagyon volt 20 percnèl töb az orälis de lehet csak èn tèvedek ès volt az 40 perc is Ja na ojankor az idöèrzèkem az nem tulJoDe emlèkszem èn is vagy 4-5 percesre is de elötte izgalomba hozott a nöJa ès nagyon jol csinålta
Hát nekem 30-40 perc:D
Hát attól is nagyban függ hogy a lány hogyan csinája, valamint hogy a srác mennyire van izgalmi állapotba, mennyire régen csinálta utoljára stb. Volt már eset mikor fél óra után történt meg, és volt hogy 5-10perc kellett csak hozzá.
jézusom mi:P ez komoly:O én baráttommal már 1 éve élünk szexuális életet , de 5perc sem kell nagyon:S, bár ha elõtte húzom akkor az az idõvel 1ett kb 10 perc...41perc jézus:S nem szkad kia szád?:D bár nem toom akk ezek szerint jó lehetek:D v is eddig minden barátom azt mondta h nagyon jo vook, mert vannak különféle kreativ tecnikáim az mondjuk igaz:DD
Szia a 19:38 kor üzenö länyVeled megismerkednék irhatsz privit mert èn nemtudtam neked
az én barátom nem tud úgy elmenni..neki a szexbõl is sok kell h el tudjon menni..de lehet hha én is csinálnám neki fél óráig, akkor elmenne...

Pasik! Ki milyen gyorsan tud regenerálódni, azaz mennyi idõ alatt áll készen a következõ menetre, masztira?

Vagy lányok, a Ti pasitoknak mennyi idõ kell? Korotokat és nemeteket is! :)

Legjobb válasz: 2 perc után könnyû 2 perc alatt regenerálódni... Nálam 1 óra kábé.

2 perc után könnyû 2 perc alatt regenerálódni... Nálam 1 óra kábé.
1-2 óra nálam.
A kérdező hozzászólása: csak érdekelt, hogy az én kb 30 percem hol van másokéhoz képest
Megint hülyeség az egész kérdés - már bocs - hol van a 30 perc a többi x percéhez képest... Ugyanis ez EGYÉNENKÉNT IS nagyon VÁLTOZÓ EGY EMBEREN BELÜL IS! Mikor volt kielégülve utoljára, mennyire fáradt, mennyit evett, alkoholszint, stb... Ezeket nem lehet egy egzakt számmal mérni!!!
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem, hogy általában kinek milyen!
Barátomnak 10-20 perc kell.:) õ 21, en 18L
Változó. A páromnak az elsõ menet után kb. 10-15 perc kell, a második után már valamennyivel több, kb. egy óra. 27N
Nõként írom: teljesen változó, még egy pasi esetében sincs általános szabály. Volt olyan pasim, aki ki se húzta, és már folytattuk is. Máskor neki is kellett fél-egy óra. Nagyon-nagyon sok tényezõn múlik, és ne abból indulj ki, hogy miután kivered, mennyi idõ után tudod újra kiverni, mert azért nõvel lenni teljesen már! :)
Azonnal. Vagyis nem kell megállnom, esetleg 10-20 másodpercre. Szerencsére. Ahogy olvasgatom, ez jó kiváltság. Fõleg mert amúgy az elsõ alkalommal gyorstüzelek. Óvszer mellett ez mondjuk gáz lenne, de nélküle nem probléma szerintem. 22/F
Elõzõ válaszoló: miért lenne gond óvszer mellett?
Hát mert akkor meg kell állni cserélni, nem? :D
Megint egy olyantól kérdés, akinek életében (feltételezhetõen) nem sok köze volt a szexhez...
Nekem elég hamar helyre jön :D Miután végeztem, le sem konyul csak 1 picit meglankad, 30-40mp, és megint áll ha kell :D 20/f
Elsõ, hamarosan jönnek a 2 perces válaszok :D:D Akkor én elkezdem! 2 perc
Egyén függõ! Barátomnak 2 óra kell! 20/L
2 perc kb 20F
10-15 perc! De ez nyilván kor függõ. Fiatalabb koromban naponta ötször-hatszor is ki tudtam verni... :)
3-4 perc
Olyan 10 perc és mehet az új!
Nekem nem is kell regenerálódnom...
5 perc kb. 28/F
Változó, egy kis ösztönzésre(jó alapos szopás) megint áll, mint a cövek. Még harmadjára is megy egybõl, de akkor már nem olyan kemény.
Elözö: én is arra gondoltam, de az nem nagy gond.

Pasik! Ha a barátnőtökkel szexeltek mennyi idő alatt mentek el?

Legjobb válasz: 5perc-3óra .... okos kérdés.. :)

5perc-3óra .... okos kérdés.. :)
Váétozó épp mennyire jó a szex. 10-20 perc közt. De sörrel lehet nyújtani az idejét :)
egy jó szex kb. 50-60 perc. de volt rá példa , hogy 4 óra alatt.
Eddigi rekord 1, 5 ora legrövidebb 15 perc :D
Úgy 30-40 perc min... De volt már 1.5-2 óra... :D
Ájj, mennyi hazudós... :D A leggyorsabb, ha jó a nõ, jól csinálja, és "ki akar végezni", pár percre is lemehet. Persze a szexkultúra része, hogy az ember elnyújtja az élvezeteket, akár több órára is, folyton váltogatva a dolgokat, kicsit néha pihen az egyik, és csak élvezi a kényeztetést, stb. A sör szerintem nem jó elnyújtásra, mert túl hamar pisilni kell attól a mennyiségtõl, ami hat. :) Borból nekem volt olyan, hogy kb. fél litert megittam, kõkemény voltam, de nem tudtam elmenni (!). :) A kedvesem imádta, neki többször jó volt. :D Sajnos nehéz belõni a pontos mennyiséget, mert túl sok alkohol meg már lohasztó hatású, és a mindenkori állapottól függ ugye a hatása.

Hölgyek! Mennyi ideig bírják a pasik az aktus alatt?

Nem csak tologatva, hanem tempósan amikor úgy igazán elintéz titeket. Mennyi az átlagos időtartam, és ez mennyire számít a szex többi részéhez képest?

Legjobb válasz: Ameddig én akarom:D

Ameddig én akarom:D
Addig amíg el nem mész a konyhába rántotthúst meg sültkrumplit csinálni ;) Az ellenálhatatlan , fõleg akkor ha foci megy a TV-ben! 2hónap1nap/F
1-2 perc
A kérdező hozzászólása: 2. nem igazán értem a poént:D Továbbra is várnék SZÁMSZERÛ értékeket :)

Két pasival szexelek. Az egyikkel otthon hétvégén a másikkal itt suli idő alatt ahova járok. Hogyan tartsam titokban elöttük? 18/L

Hétvégente járok haza,de ott van a barátom akivel 1 éve vagyok együtt,de itt a másik városba a suliba megismerkedtem egy sráccal,eléggé nagy a szexuális étvágyam így nem sokáig és hát ez a srác is megtetszett.3 hónapja volt egy buli ott kicsit egymásba gabajudtunka buli után és megtörtént a dolog.Nem minden nap,de hetente többször is leszoktunk feküdni.Nekem ez így jó most és élvezem az életet,de nem szeretném hogy kiderüljön mert nem tudnak egymásról.Mit tegyek hogy ne derüljön ki?

Legjobb válasz: Sajnálom mint két srácot. De leginkább téged, hogy ilyen neveltetést kaptál.

Sajnálom mint két srácot. De leginkább téged, hogy ilyen neveltetést kaptál.
Ne írd ide ki...Qrva...
vágd fel az ereid. nem sokat vesztenénk veled.
Ne haragudj, de így nem lehet ezt csinálni. Nagyon csúnyán viselkedsz mindkettõvel. Pillanatnyilag egyedül vagyok, de ha örökre így maradnék, akkor sem kellenél! Ilyet egyszerûen nem lehet csinálni egy tisztességes lánynak! Te nem vagy az, ez igaz...
Lõdd fejbe magad, és meg van oldva a probléma.
Én tudok egy nagyon jó módszert. Lõdd le magad. Sosem fogja senki megtudni a kis titkodat. ;)
Bocsi de eltévesztettem a számolást. Hányadszor is teszed fel ezt a kérdést?
hehe, egyik sem tud a másikról? A másik városban az új sráccal ha csak szex van miért nem tudhat az otthoniról?
Ne mond el senkinek az a legfontosabb!Másik meg nehogy összeszedj valamit az egyik vagy másiktól mert akkor teljes a lebukás!
latom sokan irigykednek rád :D
De kedves kérdezõ, tényleg nem tudod felfogni azt, hogy olyanokkal játszol, akik lehet szeretnek. Olyanokkal játsz, akiknek csak tárgy vagy, és nincs gond. Vagy mond el nekik hogy osztozzanak. Ha szexre kellesz nekik nem fognak nemet mondani, ha megsértõdnek és megutálnak, akkor meg az lesz, hogy õket csunyán átvágtad. Érdekes dolog ezt élvezni, majd ha a jövõben a pasid félrelép a 3. gyerek után és elhagy akkor meg majd te leszel az áldozat mi? És majd mész sajnáltatni magad? Az a szülõs példa meg nagyon jó volt. Itt nem arról van szó, hogy játszol valakivel, hanem azokat baszod át, azoknak a szenvedése jó neked, akik szeretnek. És itt a gond... Játszd ezt ameddig akarod, de tudd meg, hogy ez így embertelen. Fizikai fájdalomnál sokkal rosszabb a lelki. Lehet most te lelkileg teszed majd tönkre õket, és majd késõbb valaki fizikailag bántalmaz téged. Aztán majd még neked áll feljebb hogy egy férfi üt téged... Ha ez jó neked csináld, csak a jövõben ne sírj ha valaki ugyanezt teszi veled fizikai vagy lelki bántalmazás mellett.
Volt egy lány, aki ezt csinálta velem és egy másik fiúval. kitudódott. a másik fiúval jó viszonyban voltunk, összebeszéltünk és kicsit megleckéztettük a lányt. nem volt olyan durva, de valószínû nem élvezte nagyon a lány a "büntit".
gratulálok ha neked ez az élet élvezése hogy játszol más emberekkel mint bábukkal.. asszem ha kitudódik nem lesznek annyira oda érted.. a férfiak nem annyira bírják ha kipackáznak. velük;) te fogsz nagyon rosszul járni a végén, de én nem aggódom, megérdemelnéd azt is hogy ólmot kapj.
ha most ezt csinálod, semmi garancia nincs rá, hogy házasság mellett nem fogod ugyanezt csinálni. most a fiatal korod az ürügy, akkor is kitalálsz majd valamit.
Azért elég erõsek ezek a kritikák szegény kérdezõhöz. Még fiatal nagyon, ez belefér ebben a korban. Amúgy is, amirõl nem tud az ember, az nem fáj. Mi a tanulság ebbõl is? Nekünk pasiknak is legalább 2 barátnõt kell tartanunk egyszerre :)
Gusztustalan...
khmkhmribanckhmkhm
"Hogyan tartsam titokban elöttük?" egyszerû! ne mondd el!
Az ilyen luvnyák miatt törnek meg a pasik és csalják meg a barátnõjüket. Gratulálok nyomoré.k!!! ;)
Én tõled hányok, mint a lányok a spermától! De nagy ribi vagy, Istenem!
Kicsi szívem, ez akkor sem okés, ha egy pasi csinálja, ne akarj ezzel takarózni! Egyébként pedig vannak olyan fickók, akiknek ez simán mûködik. Akik jól elvannak veled heti többször, de nem akarnak többet. Velük bátran lehet ilyet ûzni, senki nem bánt meg senkit, mindenki megkapja a heti szexadagját. Ha nem lenne párkapcsolatom, lehet, hogy egy ideig én is belemennék ilyesmibe. De te nem ezt csinálod! Te egy évet jártál valakivel, félrek*rtál és nem szégyellted, hanem inkább rendszeresítetted. Én értem, hogy te ezt élvezed, de másoknak ártasz vele. Én is ki vagyok éhezve szexuálisan, de nem fekszem le a páromon kívül senki mással, akkor sem, ha õ hosszú ideig nem kíván. Mert tudom, hogy bántanám vele. Engem ez érdekel. Ha téged nem érdekel, hogy megbántasz másokat, akik szeretnek és akiket állítólag te is szeretsz, akkor egy elég üres ember lehetsz. Gondold már át kicsit a dolgokat!
Mit tegyél, mit tegyél? Fogd be a szádat!
szakíts midkettõvel.mert a lelileg megtört férfit nagyon nehéz megtanítani újra bízni.nekem bõ 1 évembe került mire a párom kiheverte a gyûrûs menyasszonya által okozott traumát.amúgy a vibrator való neked, abba max. elemet kell cserélned!!!!egyebkent voltál már szerelmes?
Ha még egyszer valaki akárhol azzal jön, hogy a lányoknak csak érzelemmel megy a szex, akkor belinkelem neki ezt a kérdést.
hagyd ott a barátod, te RI.Banc
A kérdező hozzászólása: Sajnálom akkor legyek ri.banc, de úgy sem értitek ezt.Nincs semmi baj a szüleimmel.Az egy dolog hogy én most így érzem jól magam, és igen élvezem hogy két férfi van oda értem.Élvezem az életet és igen imádok szexelni.Hogy õszinte legyek élvezem ezt az izgalmat hogy két vasat tartok a tûzben, néha félek hogy kiderül, de nem azért mert ribinek fognak gondolni, hanem azért mert élvezem ezt a helyzetet...tudom büdös ri.banc vagyok számotokra de ez engem nem érdekel.Egyszer élek és inkább most élvezzem ezt mint már amikor házas leszek, így még kalandozhatok.A férfiak mivel különbek?Ha egy férfi teszi akkor mindenki mond egy ejnye bejnyét aztán el van intézve a dolog, de ha egy nõ teszi ezt akkor egybõlku.rva, ri.banc stb.Vagy amikor feleségek, férjek kefélnek félre az mivel jobb?Én még fiatal vagyok ilyenkor még részemrõl beleférõs kategória.
azért mert a kérdezõ egy önzõ gerinctelen ember, attól független lehet hogy a pasiai szeretik. Ilyenkor elgondolkozok azon is, hogy az ilyen a szüleivel is milyen viszonyban lehet. Nekem a volt párkapcsolatom (férfi vagyok) fontosabbnak tartottam mind anyám. Vagyis úgymond nem teljesen, csak sokmindenben a nõm felé húztam. Ellenben nem is vagyok nagyon jóba anyámmal, mégis ha a barátnõmet átvertem volna így, akkor anyámmal is bánhattam volna mint a kutyával. Elvégre azokat verjük át akiket szeretünk? Nem gerinctelenség ez egy kicsit? Ebben a kérdezõben a szülõi tisztelet sincs meg. Velük is megtenné ugyanezt az érzelmi gyilkosságot.
De mi van, ha a kérdezõ két pasijának is van egy másik csaja? Attól, hogy egy éve vannak együtt, az nem jelent semmit.
Büdös ribanc, ásd el magad!
Szia! Én megértem, hogy nagy a szexuális étvágyad. Erre tekintettel készséggel jelentkezem harmadiknak. Suliidõ alatt és hétvégén is ráérek.
Így van, én is szívesen megraknálak... Ólommal!
bárcsak kiderülne:D ahahahha:D:D:D szegény otthoni srácot átvered, megcsalod 1 év után..... kívánom h veled is csinálja majd ezt akit szeretsz;)
De ez akkor sem így megy. Vannak olyan fiúk, akik ebbe rövid távon bele mennének, hogy csak szexeltek. De ne adj isten lehet az otthoni barátod még szeret is..
én csak érdeklõdõm hogyan nem fog kiderülni? hogy védekezel? persze akkor nem gond, ha gumival, hát igen így talán nem, de akivel 1 éve vagy, sok mindenbõl rá fog jönni, élvezheted az életet, csak mond meg mind a kettõnek, hogy csak szexre kell, legyél egyenes, ne hülyítsél senkit, nagy a szexuális étvágyam, ugyan már ez nem az, már bocs ez max felvágás, primitívség a szememben, de nem vagyunk egyformák, ja szegény srác, meg pofára fog esni, N
Gratulálok...Ezekszerint csak a szex végett vagy mindkettõvel..kérlek szépen ez nem járás..csak 1 éve teszed szét a lábad az egyiknek..a másiknak 3 hónapja. Tehát miért ne lenne baj ha kiderülne? :) Csak játékszerek.. :) Akkor meg mit aggódsz? Sok ilyen kiscsaj él..elmondom neked..szégyelni fogja az életét..Jaaa..sose leszel hüséges.. :) Elmehetsz q.rvának is ha nagy a szexuális étvágyad..hidd el ott majd leszoksz róla.. ;)
kérdezõ, a krva kijelentést nem pénzért dolgozókra használjuk :D Õket "hivatásosnak" vagy "örömlánynak" hívjuk. A krva egy olyan fogalom, amibe te is bele tartozol, mert vagy könnyûvérû vagy, vagy bárkivel lefekszel, vagy egyszerre több mindenkivel kúrsz. Emellett még egy önzõ disznó is vagy :D Csak magadra gondolsz, nem a két fiúra, akit hülyítesz, és tönkre teszed az életüket. (megsúgom, hogyha hagynád õket, hogy rendes életük legyen, mással is letudnál feküdni kapcsolat nélkül. Bár a krvaság így is jellemzõ lenne rád, de legalább senkit nem aláznál meg.)
Ha nem mondod el senkinek, valószínûleg nem fog kiderülni. De... Ismered a mondást, a hazug embert elõbb utolérik, mint a sánta kutyát. Én is szeretnék véleményt nyilvánítani... Szereted kicsit is valamelyik jelölted? Szereted azt, amelyikkel egy éve együtt vagy? Ha szereted, akkor szakíts vele. Ha nem szakítasz, hanem továbbra is megcsalod, akkor csak még jobban megbántod õt, és nem hagyod, hogy élje az életét. Õ valószínûleg nem csal meg, igaz? Te meg éppen ezt teszed. Mondd meg a háromhónapos kuncsaftnak is, hogy te élni akarod az életed, és hogy mellette mással is akarsz kfélni. De az egy éves, elméletben komoly kapcsolatod szakítsd meg. Tudod te milyen érzés az, amikor megcsalnak, amikor átvágnak? Amikor valaki más miatt romlik meg a kapcsolatod valakivel? Ha ezt teszed mással, nem tapasztaltál még meg ilyet. Hidd el nekem, kevés érzés van, ami ennél rosszabb! Ez nem holmi "kiélem magam" felfogás. Ez már nem az. Éld ki magad úgy, hogy mindig mással fekszel le egy ideig, garantáltan el fog menni tõle az étvágyad, talán már pár hónap múlva, hogyha szinte minden napot mással töltesz. Lehet elég, ha heteket mondok... Gondolj már mások érzéseire is, ne csak arra, neked milyen szükségleteid vannak. Gondolj arra, mennyire rosszul fog esni a régebbi srácnak, vagy csak a három hónaposnak is, lehet õ reménykedik többen, nem csak a szexben, lehet kezd érezni irántad valamit. Legyél egyenes, és õszinte. Hidd el, értékelni fogják a pasik, és úgy is kelleni fogsz nekik egy kis szexre. Bezzeg, ha veled tennék ugyan ezt, akkor az összes pasit elküldenéd melegebb éghajlatra. Nem, egyik nõ sem jobb a pasiknál. 18 éves vagy, valószínûleg törõdésre, szerelemre is vágysz, de vedd ketté a kettõt. Vagy szex mindenkivel, vagy szerelem. Ha szerelem, akkor csak azzal szexelj, különben soha az életben nem fogsz tudni csak egy emberrel lenni, vágyni fogsz másra. A krvák tényleg nem azok, akikért fizetnek, hanem az ilyenek, mint amilyen te vagy.
Nem értem, miért kvázzátok le. Ti pl szeretnétek két csajt kúrni egyszerre, de hát egy sincs nektek. Õ így szervezi a szexuális életét. 18 évesen ez természetes. DE! Ne mondd el nekik!
Azért kvázzuk le, mert 2 ember is van aki azt hiszi hogy jó pasia a kérdezõnek. Ellenben mind2-öt hülyére veszi. Az egy másik dolog, ha én két nõvel lefekszek úgy, hogy tudnak róla, hogy vannak egymásnak. Na de úgy, hogy titokban? Ne tegyük már tönkre mások életét és érzéseit. Az ilyenekre kéne shotgun-t fogni, vagy törvénybe hozni, hogy úgy lehessen eljárni mint a terroristákkal. (ellenben õk fizikailag ölnek, az ilyenek mint a kérdezõek meg lelkileg.) u.i.: másfél éve járok pchiologushoz, mert én is olyan helyzetbe kerültem mint a kérdezõ egyik "pasia".
velem is pont ez a helyzet. parázok kicsit, nehogy kitudódjon. 19/L
Kedves kérdezõ! A kérdésedre válaszolva csak annyit tudok mondani, hogy ne mondd el senkinek sem, az egy éves kapcsolatodat meg szakítsd meg, mivel elég gerinctelen amit mûvelsz. Voltam hasonló helyzetben én is, csak az egyik kedves leányzóval ismerkedtem, mialatt a másikkal alkalmi szexuális életet folytattam. Valahogy lelkiismeretfurdalásom volt és megmondtam annak a lánynak akivel ismerkedek, hogy én alkalmanként szexelek egy másik lánnyal. Tisztázd, hogy melyiket szeretnéd. Vagy komoly kapcsolat vagy random szex. Te döntesz. De tartsd észben azt, hogy MI szingli emberek k*rvák vagyunk és ez ilyen fiatal korban teljesen természetes.
Emberek!Mi bajotok van?Az már fáj ha egy nõ [email protected] félre?Mikor egy férfi 3nõt szédít az csak a kiváló farkát dícséri? Kérdezõ: Te se vagy normális ha mindkettõt áltatod.Ez úgyis ki fog derülni...Szakíts az egyikkel és vegyél helyette egy vibrátort... "..mert megérdemled" -.- :P
A kérdező hozzászólása: Szánalmasak vagytok...rendes választ kaphatnék?Nem azt mondtam hogy díjazzátok hogy ezt csinálom.De nem vagy qurva, a qurvák pénzért dugnak.Én csak élvezem az életet ennyi.Mikor ha nem most?

Helosztok! 15 éves szengyörgyi fiu vagyok. Mindig is irigyelve néztem azokat a pasikat kinek nagy bicebsze kockás hasa van. énis ojan akarok lenni. Akinek vmi jo tanácsa van kérem irja le. Hogyan tudnék izmosabb lenni minél hamarabb ido alatt?

Legjobb válasz: Küldok Videokat neked én is ezt használtam bejõtt nekem nézd meg elküldöm http://www.youtube.com/results?search_query=Tim+Rolan+12+het.. 12 Hétig csináld aztán akkor fogsz észre venni változasokat es hogz irta Montez az étrendet én is ezt használom sok sikert ;)

Küldok Videokat neked én is ezt használtam bejõtt nekem nézd meg elküldöm http://www.youtube.com/results?search_query=Tim+Rolan+12+het.. 12 Hétig csináld aztán akkor fogsz észre venni változasokat es hogz irta Montez az étrendet én is ezt használom sok sikert ;)
fogj egy magyar helyesírás szótárat és súlyzózz vele:) olvass "szakirodalmat" pl sárgakapszula, olvasgass testépítéssel foglalkozó honlapokat és tanulgass.
Sperseus: a srác nem magyarországi magyar, ahogy írja is. Lehet, nem is tanult magyart soha iskolában, hiába az az anyanyelve. Van alibije, hogy miért ilyen a helyesírása :)
pontosan ezért férne rá egy kis helyesírás tanulás:) amúgy bagoly mondja mert én meg diszlexiás vagyok és mire leírok egy ilyen hosszúságú szöveget, minimum 4-5 piros aláhúzás van benne:) de nem is ez a lényeg, a válaszomban, hanem a sárgakapszula, meg, hogy olvasgasson sokat pl body.builder-en vagy tesztoszteron.hu-n
A "kedves" kérdezõ magánban mocskolódik... Ezennel visszavonom a hozzászólásom, egy tized másodperc is sok volt az életembõl, hogy egy ilyet a védelmembe vegyek.

3 hónapja "bohóckodunk", hogy összejövünk vagy sem. Ha ennyi idõ alatt nem adta fel a pasi, akkor van rá esély, hogy nem hülyít?

29 éves a pasi, én kevéssel vagyok fiatalabb, még nem feküdtem le vele. nagyon sokat dolgozik, de úgy érzem, hogy nem erõlteti meg magát hogy találkozgassunk, viszont mindig beszélünk neten vagy telón. általában minden nap van legalább egy szóváltás vagy 1-2 mondat, de olyan 3 naponta beszélünk telón 1 órát kb.

Legjobb válasz: 7 hónapig hülyítettem a csajt akire fájt a fogam, miután megkaptam, rá egy pár nappal meg is szakítottam vele minden kapcsolatomat. Szóval ne bízzátok el magatokat annyira, aki csak kipróbálni szeretne, az bír várni.. 21F

7 hónapig hülyítettem a csajt akire fájt a fogam, miután megkaptam, rá egy pár nappal meg is szakítottam vele minden kapcsolatomat. Szóval ne bízzátok el magatokat annyira, aki csak kipróbálni szeretne, az bír várni.. 21F
A kérdező hozzászólása: És ez idõ alatt jártatok is és csak arra vártál, hogy mikor fekszik már le veled? Vagy nem jártatok konkrétan, csak kerested, meg nem hagytad hogy elfelejtsen téged, de azért bíztattad, hogy mintha te vele akarnál járni és szépen kivártad, hogy egyszercsak lefeküdjetek? Vagy ez hogy volt pontosan nálatok?
A kérdező hozzászólása: Más nem ír nekem? :(
Majd ha megunja akkor tovább áll, szerintem a kötelezõ 2 hónap megvolt most már irány az ágy!

Hogyan tudok a leggyorsabban lefogyni (úgy hogy az egésséges legyen)? És hogy tudok a legrövidebb idō alatt kocka hasára szert tenni? (úgy hogy az egészséges legyen) És a nõk számára mik a legvónzobak egy pasiban?

14 éves vagyok. Barátnõt szeretnék de jelenleg minimum 10 kg felesleg van rajtam. És gondolhatjákok hogy hogyan nézek ki. Szeretnék minnél gyórsabban lefogyni egésségesen és minél nagyobb izmokra szert tenni minél rövidebb idõ alatt. És szeretném megtudni hogy mik a legvónzobak a pasikban egy nõ számára?

Legjobb válasz: Elméletileg nem nagyon ajánlott 14 évesen gyúrni.

Elméletileg nem nagyon ajánlott 14 évesen gyúrni.
A kérdező hozzászólása: Az most nem érdekes. Ne baj. Csak minél nagyobb izmok at szeretnék
Saját testsúlyával edzhet... próbáld ki a fegyencedzést.
Az a baj hogy hülye vagy . Eddig döglöttél most meg nyárra kéne a jó test mi? Annyi hiba van a kérdésedben hogy órákig tartana neked bármit is elmagyarázni..
Ne egyél pékárut, fõleg kenyeret. Se tésztát, édességet. Ezzel lecsökkented a szénhidrát mennyiséget, és már 1 hét után lesz változás. Hidd el, én is így fogytam. Mozgásként meg fussál, lépcsõzzél, vagy biciklizzél. Vagy ússzál, az is szép izmokat csinál egy fiúnak. A kondit hagyd! Oké, hogy izmos leszel, de egy helyben végzed az erõsítést és hiába leszel erõs, 3 méter megtétele után kiköpöd a tüdõd. Utolsó kérdésedre válaszolva nekem a férfiakban a hátizmuk tetszik a legjobban, meg ha látszik a kulcscsontjuk. De ez minden nõnél más, szóval erre ne alapozz.
Ez baromság 5-ös már bocs. Ha kondi mellett néha lemegy futni stb. akkor semmi baja nem lesz az állóképességének. Ismerek jópár embert akik 100 kilón felül vannak az izomtól és lihegés nélkül lefutnak egy focimeccset.
Elnézést, nem a kondisokat akartam szidni ezzel. Tudom, hogy olyan is van, akikrõl Te írtál. Akkor helyesebben fogalmazva: a kondizást hagyd kedves kérdezõ, max. akkor ha mellette sportolsz valamit, különben az állóképességed a béka feneke alatt lesz.
Az, ha tud helyesen írni valaki. Az a "legvónzob".
a szexelés az igen.. hímringyó
"Attól függ hogy egyébként jóképû-e" (apropó én fiú vagyok csak meg vagyok gyõzõdve róla hogy a lányok zöme így állna hozzá a dologhoz)
Nem zavarna:) , ...jóképü a srác?:)
Kb annyira, mint egy férfinél, ha a nõ ugyanazt csinálta férfiakkal/férfiaknak.
igen, nálam kizáró ok. felõlem lehet maga george clooney is, akkor is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!