Találatok a következő kifejezésre: A pasik ha egy lány szűz (16 db)

A pasik észreveszik ha egy lány szűz?

Szex előtt ránézésből vagy sz. közben érzésből lehet érezni?

Legjobb válasz: Szerintem észreveszi, mert egy NORMÁLIS lány megmondja, hogy még szûz.

Szerintem észreveszi, mert egy NORMÁLIS lány megmondja, hogy még szûz.
A kérdező hozzászólása: Rájönni*
ránézésbõl nem viselkedésbõl igen
nem mindig
Észre fogja venni, hiszen jóval szûkebb ott a lány a "megszokottnál" :D Szóval ha mást nem, szex közben tuti kiderül. Arra nem lehet alapozni, hogy "ránézésre" szûz-e valaki :D 18/L

A pasik szeretik, ha egy lány szűz?

Úgy értem ez ny?g nekik, vagy értékelik inkább?

Legjobb válasz: igen szeretek de még mennyire

igen szeretek de még mennyire
Mindenképp szeretik. Hízelgõ nekik a gondolat, hogy õk "avatták be" a lányt. Ha pedig szerelem is van, még jobban esik nekik, hogy nekik adja oda magát elõször a lány.
Szerintem minden srác nagyon szereti ha még szûz a barátnõje... hisz abbol már kiderül hogy nem valami olyan csaj aki minden 2. sráccal meg...ja magát szoval szerintem az a jó hogyha annak adja oda az illetõ a szüzességét akit szeret is
de nem ciki egy csajnak, h teljesen tapsztalatlan, s úgy érzi, h nem tuja neki azt megadni, mivel életében elõször van ilyen szituba, amit egy tapasztalt csajtól megkaphat???
Magamból kiindulva igen, szeretjük... Hizeleg nekünk hogy velünk teszi meg azt amát mással még soha... Akinek ez nyüg az szerintem hülye... Persze elõször nem lesz profi de hát ez van... ilyeneken nem kell idegeskedni... egyik legjobb dolgot mûveled akkor ne rontsd el azzal hogy ilyeneken aggódsz...belejösz majd :)
Figyelj, akinek nyûg, az hamar le fog lépni. És az nem is akar mást csak dugni. De a legtöbbnek megtiszteltetés, amellett, hogyha még komolyan is gondolja akkor tudja hogy tiszta vagy , és csak az övé, más nem volt benned. Õ az elsõ, ezt inkább szeretik és élvezik, mert itt még a teljesitésen sem kell annyira stresszelniük. Ha nem szeret akkor is megtiszteltetés neki. Ha tudja hogy szûz vagy akkor elfogadja azt is hogy nincs tapasztalatod, de ezzel együtt megtiszteled azzal hogy õ lehet az elsõ.
Komolyan mondom, olyan jó érzés, h vannak még ilyen szemléletû pasik, mint ti! A barátnõiteket csak irigyelni tudom!:)
Én is meglepõdtem a válaszokon, de kellemes csalódás volt, én is szûz vagyok még (20 évesen). Jó tudni, hogy vannak pasik, akik ezt értékelik...
meg jó tudni, h vannak mások is 20körül, akik még nem dobták oda magukat...már kezdtem azt hinni, h csak én vok egyedül...! de nem:) ) olyan jó ez az oldal:)
Hát igen, ahogy vannak normális, rendes lányok, úgy rendes pasik is léteznek...hál' Istennek... :)
1- becsülöm a nõket... 2- sztem az lány és nem leány(paraszt) 3- téged ki kérdezett..
kedves uccsó hozzászóló! ha léány lennél, biztos nem rohognél rajta, fordított esetben te sem tehetnél róla!!! hogy becsülöd a nõket?
hát persze...imádnak konzervnyitosdit jáccani :p
Nrm konzervnyitó... meg sem érdemelné az ilyen, hogy az legyen...
Szioasztok! Tényle szuper, hogy itt egy helyen ennyi normális válasz született!!RITKA!Csak megerösíteni tudom az elõzõ válaszokat!Két lánytol kaptam meg a szüzességét, bár az elsõnek kalandvágybol a másodikbnak szerelemböl!--akivel fél éve eggyütt vaGYUNK, és nagyon jol kijövünk(L) Én megtiszteltetésnek veszem!De van olyan ismerösöm, aki aztmondta, hogy az õ farka nem konzervnyitó!Azóta alábecsülöm!
A mostani csajom szûz volt mikor megismertem.Én kivártam ez 4 hétben teljesedett be.5 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.Én 26 õ 18 éves.
Minden férfiben van egy kis féltékenység. Egy féltékény pasinak pedig nagyon hízelgõ, hogy párja nem csinálta még mással. Úgyhogy ilyen szempontból igen a válaszom. A másik oldalról viszont úgy tûnik, hogy a szûz lányok tapasztalatlanok, esetlegesen ez a szex minõségének rovására mehet... de azért bele lehet jönni, ha nem is az elsõ alkalommal. Szóval vannak árnyoldalai is, meg pozitívumai is.
Akinek nyûg, azt rövid úton, páros lábbal kirúgni. Õ valószínûleg gyors és könnyû kalandot keres. Akinek érték, azt megbecsülni - õ is meg fog becsülni érte. Akinek meg nem számít, azt nem ez alapján kell megítélni. Meg kell nézni hogy egyébként összeilletek-e?
mi elsõk voltunk egymásnak a párommal....szerelem, együtt vesztettük el a szüzességünket...nem láttál még ilyen kötõdést, ami köztünk van...nagyon jól esik mindketõnknek, hogy együtt csináltuk elõször...
én pl szeretem ha egy lány szûz!!! és nem egy olyan bnõm van aki már minden 2-ik sráccal megfeküdt! ugy õszintén szolva az ilyen lányokat nem hiszem h igazán tudnám õket szeretni....! de aki szûz és nekem adja oda a szüzességét az egyrészt megtisztelõ is
Felmérés szerint a férfiak több mint60%-a szereti. Aki nem, az egy idióta.

Mit gondoltok, ha egy lány szűz, jobb ha a pasi már nem, vagy ez nem számít?

Persze nem eszerint választ párt az ember, de ha így nézzük, jobb ha egy tapasztalt pasival csináljuk az els?t mi lányok, vagy az a jobb, ha a pasi se csinálta még? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy azzal csináld akit szeretsz és megbízol benne... totál mindegy, hogy szûz e vagy sem.

A lényeg, hogy azzal csináld akit szeretsz és megbízol benne... totál mindegy, hogy szûz e vagy sem.
a társadalmi elvárás az hogy egy lány legyen szûz egy srác meg gyakorlott. Mégis hogy a francba? a kettõ kizárja egymást. Hülye egy kérdés. Feküdj le vele ha tetszik és kész
Ez tényleg egyénfüggõ, de talán nem hátrány, ha nem elõször lát p*nát életében.
Sok pasi hiába nem szûz ugyan olyan nyomorék az ágyban mintha az lenne.
Szerintem mindegy :)
Annyira utálom az ilyen kérdéseket. És akkor mi van ha a pasi szûz? Tapasztalt csajnak nem kell, mert szûz és biztos valami baj van vele, szûz csajnak meg nem kell mert szûz, és tapasztaltat akar? Ne is haragudjatok lányok, de elég buta felfogása van a nagyobb részeteknek.
Tudod egy lány -meglepõ módon- csak egyszer veszíti eél a szüzességét. Kizárásos alapon vagy szûzzel, vagy nem szûzzel. Mégis honnan a büdös francból lenne összehasonlítási alapja?
Ehhez nem kell kifejezetten "érteni" - úgyhogy szerintem marhaság. Ha két ember kellõképp vonzódik egymáshoz, minden jön magától.
Szerintem az jobb ha a lány szüz egy tapasztaltabb pasi sokkal jobb és jobban oda is tud figyelni.
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem úgy értettem. Természetesen nem számít nálam sem, hogy szûz-e vagy nem, ha szeretem. De csak megkérdeztem, hogy vajon jobb-e, ha a fiú már ért valamennyire a dologhoz, vagy sem. Nem kell rögtön nekiugrani a kérdésemnek, puszta kíváncsiság :)
Ez csak akkor számít, ha soha életedben nem akarsz komoly kapcsolatot.
Szerintem jobb elveszíteni egy olyan pasival, aki már nem szûz. Jó érzés, hogy nem azzal kínlódtok, hogy hogy kell felhúzni az óvszert, ami elveszi az egész báját. Egy tapasztaltabbal biztonságban és jó kezekben érezheted magad.
Nem meghatározó, de szerintem jobb ha a pasi már nem szûz.
Szerintem, jobb ha egyik fél már nem szûz.
Mindenhol azt lehet olvasni és hallani, hogy jobb, ha az egyik fél tapasztaltabb, és õ irányít, de elmesélem a saját sztorim: Én is és a barátom is szüzek voltunk, amikor megtörtént. Mivel szeretem, vonzódok hozzá, és már elõtte is történtek dolgok, csak épp szex nem, és bízom benne, ráadásul viszonyítási alapom sem volt, így tökéletes volt úgy, ahogy megtörtént, és azóta is tökéletes minden egyes alkalommal, mert imádom a barátom. És lehet, hogy most le leszek pontozva, de azt is nehéz volt megértsem, hogy Õ SZERET ENGEM, és minden rendben van velem, mert semmi önbizalmam nem volt, most talán egy picit több, de nekem pont az lett volna az idegesítõbb, vagy nyomasztóbb, hogyha már lett volna lánnyal, mert akkor én vagyok a suta, aki azt sem tudja, hogy mit kell csinálni, és ez hiába aranyos a fiúk szerint, engem azért zavart volna, így viszont az elsõk voltunk egymásnak, és így is nagyon jó volt:) De ez tipikusan olyan, hogy a barna pasikat szeretem, de ha beleszeretek egy szõkébe, akkor tökmindegy, mert õt imádom, és ennyi. Elképzelhetsz sokmindent sokféleképpen, de ha máshogy történik, úgy is nagyon jó tud lenni:)
"Jó érzés, hogy nem azzal kínlódtok, hogy hogy kell felhúzni az óvszert, ami elveszi az egész báját. Egy tapasztaltabbal biztonságban és jó kezekben érezheted magad." Mindkét barátom szûz volt, egyik sem bénázott, fõleg nem az óvszerrel. Egy szûz legalább még hajlandó felhúzni a kotont és nem rinyál. Ha olyan "tapasztaltat" fogsz ki, akinek a bnõje tabit szedett, akkor lehet a büdös életben nem könyörgöd rá az óvszert...
Azt gondolom, hogy lúzer vagy. Ne filózz. Csak dugd meg.

Ha egy lány szüz és még nem jött meg a havija akkor lefeküdhet a pasijával? Vagy ez még túl korai?

Legjobb válasz: korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.

korai. Ha még olyan kislány vagy, hogy nem menstruálsz, akkor még ne a pasizással törõdj.
Atyaég! Kb. egy 12-14 éves kislányról beszélsz! Szerinted korai??? Ez a lány még gyerek, babáznia kellene!
Ez esetben nem hogy lelkileg, de még testileg sem elég érett hozzá. Ráér még, lesz ideje bõven. :)
NEM! Megtiltom!
Vagy négyszer volt már nemrég a kérdés.
Nem.. Ebbõl, komoly gondja is lehet. Testileg és lelkileg is. Dsy
milyen világot élünk..
a testi érettség tökre nem függ össze a lelkivel... igen, lefeküdhetsz vele, de ugyanúgy védekezni kell. mert mielõtt megjönne, 2 héttel már teherbe eshetsz.és nem tudod hogy mikor fog megjönni
Nem, mert a nemi érettség jele az elsõ menstruáció. Innentõl már szabad a pálya, mert a lány nõvé válik, szülõképes lesz. Meg kell várni az elsõt, ha nem akar bajt magának. Ez csak magatartás és türelem kérdése a kapcsolatban.
Nem tudom milyen bajokat okozna egy ilyen (úgy szex, hogy még nincs meg), de vannak lányok/nõk akiknek 17-18 éves korukban jön meg, akkor azok is várjanak addig, komoly kapcsolat esetén is??? De ha 12-14 éves lányról van szó, akkor tényleg várjon még vele.
Jajjj. Igen, túl korai lenne. És a fehér folyás, ami a mensi közeledtét jelzi, azt is jelentheti, hogy peteérése van. Tehát simán teherbe eshet, mielõtt azt megtudná, hogy milyen menstruálni :S És még egy jó tanács: ne a fiú vigyázzon, nem õ lesz terhes, ha véletlenül "elsül". Egyébként az elõválaséktól is terhes lehet. Ha elmenne tinédzserambulanciára, gyógyszert sem írnának neki fel, hiszen ahhoz ciklus kell!! Szóval inkább várjon még 1-2 évet, és maradjon a petting, ha már ennyire muszáj hamar felnõnie.....
A kérdező hozzászólása: Értem.. És hogyha már van fehér folyása? És a fiú vigyáz rá? A fehér folyás a ensi közeledtét jelzi , vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , válaszokat , de nem rólam van szó , hanem az egyik barátnõmrõl.:)
18:07-tel értek egyet. Nekem pl 16 évesen jött meg. És 15-16 évesen már nem annyira korai ez az egész mint 12-14 évesen. Szóval vannak ilyen esetek, és most akkor komolyan csak emiatt várjanak egyesek évekig?
Hát arról h fáj a lánynak amikor beteszi neki.
szag alapján
pl amikor elszakad a szûzhártya, vérzik
A kérdező hozzászólása: Nem minde ezetbe, es ez nem ok arra , hogy valaki nem szuz!
A kérdező hozzászólása: Bocsanat! Elkepeszto miket firkalok:D Nem minden esetben van verzes amikor felszakad a szuzhartya ezt szemelyes tapasztalatbol mondom, es ez nem ok, arra , hogy valaki ne legyen szuz!
Van szád is ami egyszerûbb módszer: "Szûz vagy?"
Hát.igen.a.vérzés.+fájdalom... De.igazából.a.tepasztalat.segít.ebben.:)
nem feltétlenül, mert pl vannak olyan lányok, akiknek elég szûk kezdetben pedig már nem szüzek. pl csak izgulnak..

27 évesen szűz pasi vagyok, folyon elutasítottak. Pedig nem vagyok menthetetlenül ronda. Szerintetek (tudom, hogy vérlázító a kérdés) ha egy átlagosan csinos lánynak felajánlom az új Galaxy Note-omat, akkor lefeküdne velem?

Tehát eljönne-e vele szerintetek (vagy van-e olyan nem túl szép, de nem is csúnya, átlagosan csinos, bájos lány)egy lány randira 2-3 alkalomra, ha ott is mindent fizetek neki, illetve ha lefekszik velem, akkor a Samsung Note telefonomat (több mint 100 ezer ft)odaadnám neki végleg? Esetleg az ipademet is még egy alkalomért. Létezik ilyen még? Nem az itteni lányokra gondoltam, mert ők nem ilyenek és élből elutasítják az ilyet. Ne kövezzetek meg, nem akarom megtenni, de ha végleg ilyenhez kellene folyamodnom, lenne szerintetek olyan nem ronda, átlagos lány, aki ilyenben benne lenne?

Legjobb válasz: Qrvaknak altalaban keszpenzben szokas fizetni.

Qrvaknak altalaban keszpenzben szokas fizetni.
ha ezen agyalsz, akkor inkább menj el egy lakásoshoz, az 6 ezerért elintéz
A kérdező hozzászólása: 14-es azt mondta, hogy minden lány egyformán pénzéhes felszínes, kevés a kivétel. Tényleg ez lenne? Nem akarom elhinni, legalábbis ha így van, kellemetlenül rosszul esne ez nekem és egy világ dõlne össze bennem. Mondjuk 50 valahány vagy 60 elutasítás után nekem is kezd ilyen véleményem lenni, ami nem szép dolog, de nekem még nem volt sikerélményem.
Kedves kérdezõ, isten hozott a szép új világban!
A kérdező hozzászólása: Nincsenek irreális elvárásaim, túl szép lányokhoz elvbõl sem megyek oda, van önkritikám. De tárkeresõn is mindig az van valamiért (van egy kedves valaki aki ezt kérdezte tõlem privben), hogy képet kérnek mindig, ha hosszasan írok szépet, jót, vicceset stb, akkor is képet kérnek, ha meg baz nem stimmel (soha nem stimmel valamiért), akkor soha nem írnak már vissza, mintha meghaltak volna. Ezért már attól is ótzkodok.
A kérdező hozzászólása: Egy rakat ronda ember van a szomszédban, 45-50 évesek és mindnek lett felesége, gyerekei. De mostanság az ilyen ronda srácok legtöbbje valamiért egyedülálló. Érthetetlen. Pedig nem mások ezek a pasik, mint a 20-30-40 évvel ezelõtti ronda pasik.
Inkább add el, gyûjts még hozzá és vegyél egy Xperia Z-t! Én ezt tenném!
A kérdező hozzászólása: Az xperia Z csajozós telefon? Én ebben nem bízom. Nncs benne túl sok realitás.
Haver, olyan nincs, hogy csajozós telefon. Csajozós verda van, de telefon nincs.
Nemtom, de király kis teló, az biztos. Am mit problémázol? Eladod a Note-ot elmész egy bombaprostihoz, 30-50k közt már lehet kapni jókat, és még pénzed is marad.
Én megduglak ingyen
tuti szivatod itt a népet :D 27 évesen szûz meg telefon egy dugásért áá ilyen nincs ha meg igaz az a te hibád minden nõt meglehet fektetni mindegy hogy ha ronda az ember vagy átlagos vagy jóképû a magabiztosság igényesség és a humor
Nem nem lehet minden nõt megfektetni. Viszont néha a pasik azt hiszik, hogy a nõk amúgy szinglik és csak arra várnak, hogy meglássanak, vagy, hogy odamenj, vagy, hogy rá írj. Nekem az szokott az agyamra menni, hogy 1 hetet nem bírnak ki egyedül. Piff forró váltás.. A lassabban ismerkedõs srácoknak esélye nincs, mert mire másodszor beszélsz vele már mással jár. Egyébként én tizenéves koromban találkoztam ilyen leszondázós és egyéb véleményt nyilvánító nõvel. Nem is értem. Egy 25 körüli csaj mondjuk lenyomiz, meg debilez ?
A kérdező hozzászólása: Tényleg ilyenek legtöbben, hogy szakítanak és ha nem repülsz rá azonnal (már akinek van esélye a csajoknál) akkor 1-2 hét múlva, már szépfiúval mennek kézen fogva. Szinte mindig.
ez elég furcsa..27 évesen.. küldenél magadról képet? Mert nem tudom elhinni, hogy a 27 éved alatt nem találkoztál olyan lánnyal akinek bejöttél volna. 17/L
Hogy te mekkora egy idióta vagy! Látszik hogy a diplomával intelligenciát nem adnak! Csak lejáratod az értelmiségieket, te nyomorék! Inkább tanultál volna egy szakmát, és már lenne normális feleséged és családod, te életképtelen! És el lehet húzni errõl az oldalról, egyre több itt az ilyen lúzer szar!
Nagyon nagyon rossz úton jársz. Lehet az én felfogássommal van baj mert nálam a szex csak szerelemben, párkapcsolatban van, de végtelenül felháborítónak tartánám ha egy srác akivel randizok ilyennel állna elõ. Minek néz ez engem, k€rvának? Ha csak szex kell ne add elõ ezt az érzelmes körítést, ha meg kapcsolatot akarsz mi az hogy fizetsz érte? Kapnál egy pofont és az életbe nem látnál kb ennyit érnél el. Engem az átlagtól szebbnek tartanak ugyan (nem dicsekvés) de sokkal több tõlem klasszisokkal jobb nõ rohangál az utcán, szerintem nincs olyan egészséges önbizalommal rendelkezõ csaj aki ne tartana egy ilyen kérést megalázónak és felháborítónak. Magatad járatod le vele. Az egész felfogásod rossz, a csajokat nem piedesztálra kell emelni hanem egyenrangú partnerként kezelni. Persze találnál olyat aki belemenne nem is keveset csak azok nem pont olyanok mint amire szerintem te vágysz. A szexet meg lehet venni, a szerelmet nem.
Szia! Szerintem, NE ADD FEL! Ne hogy már erre pazarold el.... El jön még a te idõd, csak várd ki. Illetve, lehet, hogy nagyok az elvárásaid. ( Sok ismerõsöm is olyan szekér után fut, ami tuti, hogy nem veszi fel... Például egy depis, viszonylag átlagos nõvel nem fog összejönni egy focista jóképû srác. Egy magadhoz valóval kéne kezdeni, akivel egy szinten vagy. ... ) Fel a fejjel és irány "halászni" !
A kérdező hozzászólása: Mindig azt mondják a kopaszságom miatt, hogy mit akarsz öreg. Undorító fejed van, inkább egy varangyot csókolnék meg. Van 8-10 kiló túlsúlyom, ez még inkább olaj a tûzre, azt látom. A divatos belsõ értékek (mindenki azt mondja, nyûgözd le humorral, kisurgárzással stb, mert a belsõ a lényeg)valahogy semmit sem, érnek, ha nem is hajlandóak meghallgatni.
A kérdező hozzászólása: De az nem ugyanaz, lehet egy ilyen lány nem szeretne belém, de talán ha megkérem egy kicsivel több érzelmet tudna a dologba vinni, mint egy lakásos.
Szerintem tuti lenne, de ez egy kicsit h ulye kerdes. a hivatasoskal olcsobban kijon az ember :)
A kérdező hozzászólása: Nem hivatásos qrv.kra gondoltam, hanem olyan lényra, aki meg van szorulva és élne az alkalommal, mégha annyira nem is jövök be neki (ilyen lánnyal nem találkoztam, aki kicsit is vonzódna hozzám, de hátha).
figyi a "szerelemre" és egyéb élvezetekre ne dobj ki ennyi pénzt...tarsd meg vagy add nekem :D lényeg a lényeg ha vissza utasitanak valamin változtass...ha nem megy beszélj egy pszihologussal akár hogy hipnotizáljon és egy olyan szuggesztív modszert alkalmazva kitudd ezt a bajt küszöbölni..probálkozhatsz önhipnozissal és ezzel valamien szinten tudsz valami elõnyt kovácsolni...vesziteni nem igen tudsz már semmi nem?szoval ha igy nem megy probálj mentálisan változtatni :D
Erzelmet varnal? tudod mit kapnal? Lenezes, sajnalat, korberohoges, kihasznalas, Ha ezt ajanlanad fel egy csajnak, az nem fog beled szeretni a telefonod miatt. Hogyan utasitanak el a lanyok amugy?
hát hallod ezek után már kíváncsi lennék, hogy hogy nézel ki :DDDD
galaxy note??? mit akarsz? Az gagyi. én iphone 5-öt vettem a barátnõm szülinapjára, de még egyszer se feküdtem le vele, mert szeretem, és még várok. 19F
én leszoplak érte ha úgy van
A kérdező hozzászólása: Iphone 5? Tizenévesen de jól megy valakinek, legtöbb ilyen fiatalnak nem telik arra. Én rendes munkahelyemrõl származó keresetbõl tudtam finanszírozni a gépet. Agrármérnök vagyok.
Hû... A következõ van. Ha ezt így felajánlod egy lánynak, akkor kb úgy fogja gondolni, hogy k-nak tartod. Ezzel nem leszel népszerû. Érzelmeket ne várj pénzért anyagi javakért. Mert a legjobb esetben is eljátsszák. Néz körül a netten olyan lányok között, és nézd meg miket írnak róla véleményt. Azért csatlakozom az elõttem szólókhoz. Neked valamilyen segítségre van szükséged.
én a csajomnak egy 3210 vettem de én meg is ... agrármérnök hmm feltûnõ kocsi divatos ruhák erre költs mert ez kell a mostani ribiknek és ki tudja lehet megtalálod az igazit egyébként hidd el egy hivatásos elhiteti veled hogy te vagy a világon a legjobb pasi mert neki ez a munkája
Ne tedd, egy r.banc sem ér ennyit! Hidd el nekem, te értékesebb vagy az összes mai lánynál, nõnél. Amúgy meg én is így élek, mint te, folyton csak elutasítanak ezek a felszínes, csak a magas-jóképû pasikra bukó kis riherongyok. Nem érnek õk semmit sem, szánalmasak és felszínesek. Rendes és szép lányt még életemben nem láttam. A csúnya, kövér lányok is csak addig rendesek veled, amíg nem kapnak meg téged utána meg le sem tudod majd vakarni õket és folyton csak ugráltatni akarnak téged. Ha már nagyon hiányzik a szex, csináld úgy, mint én prostizz. Csak 8 ezerért olyan bombanõt kaptam, akit lehet más pasi csak 50 ezerbõl tudott volna lefektetni. Tudod a randi és egyéb [email protected]ágok, azok is pénzbe vannak. Fõleg a mai csajok elég drágák, mert sajnos nagyon el lettek kényeztetve én ha nagyon akarnék járhatnék egy csúnya lánnyal, de jellemre a mai lányok akár csúnyák, akár szépek már annyira el vannak romolva, hogy nekem ugyan nem kellene egyik sem, inkább a prostizás, õk legalább nem vernek át, azt kapod, amire vágysz.
a helyes megfejtés megérkezett
A kérdező hozzászólása: Sajnos alacsony is vagyok 171 centi és a fejemet mindig ledebilezik. Se szeri se száma hány elutasítást kaptam, kb 60 at. Egyik sem volt hajlandó észrevenni a divatos (azt mondják az a fontos. belsõ értékeimet . Forever alone-nak tûnik.
Uraim! Nagy tapsot a 14-esnek! Kedves kérdezõ! Õ megmondta a megoldást!
Nekem chaten mondta valaki, hogy õ be szokott lépni csajokhoz, és azt kérdi: LEszopsz pénzért? És vannak akik igent mondanak. Ezek a csajok nem prostik alapból, csak meg vannak szorulva, és mivel nem olyan kiéltek, mint az igazi prostik, akik egy nap 10-20 pasival vannak, még élvezik is. De nem próbáltam, csak hallottam. Viszont nagy balek leszel, ha 100 ezret fizetsz egy numeráért. Max. 10 ezer a reális, és kp-ban.

Mennyire ciki ha egy 18 éves csaj még szűz? Pasik ti a szűz lányokat, vagy a nem szüzeket szeretitek inkább?

Azt figyeltem meg, hogy sajnos a mai csajok többsége már 16 évesen nem sz?z, ezért elég hülyén érzem magam.

Legjobb válasz: én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)

én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)
Utolsó, télleg nem attol lesz jó az ember ha elveszti a szüzességét.Van aki elsõre is jobb mint egy tapasztalt mások meg többedszerre is bénáznak.
Nem ciki! És ne érezd magad hülyén mert a szüzességnek nincs köze az intelligenciaszint(általában). Azért mert a fiatalok nagy része nem szûz attól neked még nem kell beállnod a sorba! Akkor veszítsd el és azzal akivel érzed, hogy jó lesz megéri megvárni(sztem) Ha az csak 20-on akárhány évesen jön el akkor-akkor. Sok sikert! 20/f
Én 20 évesen vesztettem el, mert akkor voltam elõször igazán szerelmes.Azóta is együtt vagyunk a párommal.Sosem érdekeltek a többiek, ez nem egy verseny.Különben meg attól senki sem lesz jó az ágyban, mert elveszíti a szüzességét, csak már nem lesz szûz, így szerintem megéri olyannal elveszíteni, akit szeretsz. 22L
Ne érezd hülyén magad, várj addig amíg nem jön el az akivel úgy érzed, hogy megéri elveszíteni.
Semennyire nem ciki! én férfi vagyok és tök rossz, hogy már pl. 23 évesen is alig vannak szûz lányok. én szívesebben járnék szûz lánnyal. õszintén szólva, ha nem muszáj, nem is járnék olyannal, akiben férfi megfordult már.
a szûzesség kincs :) 21f
9. voltam. az még az elõnye a lányok szüzességének férfi szemmel h a szûz lányokon érezni h jobban érdeklõdik a férfiak iránt. akinek meg már megtörtént, annak meg olyan mindegy, lát-e férfit vagy nem. ez a férfiak önbizalmát is aláássa, hogy a sok szétélvezett csaj már úgy tekint a férfira, mintha egy oszlop lenne csak.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ezt hallani (látni) :) nem arról van szó, hogy olyan csunya lennék vagy valami, több alkalmam is lett volna elveszteni, de egyszerûen hülyeségnek tartottam olyannal, akit nem szeretek. Most persze megtaláltam az úgymond tökéletes pasit, csak sajnos elég messze van tõlem, szóval 1 évet még kb várnom kell. Õ persze nagyon büszke rá hogy nem adtam oda magam akárkinek, de engem picit zavar, hogy amikor barátnõim beszélnek ilyenrõl, én nem tudok hozzászólni, mert nincs benne tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi kommenteket/ leveleket, jól esik elolvasni õket
Voltam már szûzzel is meg nem szûzzel is. Hát elmondom neked hogy akármennyire szûz volt a csaj, sokkal jobban csinálta a dolgokat mint a "tapasztalt" csaj. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom. Ráadásul én is jobban élveztem, mert sokkal élvezetesebb egy szûz szûk pu*nci, mint egy agyonra ..szott
Mondjuk én már voltam többel és nem vagyok rá büszke! listát is csináltam azokról akikel voltam!de mosmár nem vagyok büszke arra amit tettem!és ne is érzed magad rosszúl inkább legyél büszke magadra! Ojanak ajándékozd a szûzeséged akit ténleg szeretsz és megérdemli!azafontos h élvezétek nem az h szûz vagy e vagysem!
én kipróbálnám egy szûz csajjal Biztos aranyosak lehetnek ahogy tanulgatnak :P
Szia ! Aki 16 évesen szexel... hát az egy VICC ! Szerintem azoknak a többsége akiknek megvan még a szüzességük, jóval értelmesebbek azoknál akikmár elvesztették 18 év alatt
Szerintem nem kellene ennyire lejárnotok azokat a lányokat sem, akik 18 év alatt már elvesztették. Természetesen én is nagyon gáznak tartom, ha egy csaj 12-13 évesen egyáltalán a szexre gondol. Akkor tegye meg mindenki, amikor jónak érzi.Szíve joga, hogy kinek mikor jön el az a pillanat. Én személyszerint 15 évesen vesztettem el.És igen, most jöhet a "szétba**ott pi*sa" stb jelzõk.. ! Én nem bántam meg, hisz akkor éreztem jónak.És attól, hogy ennek már 3 éve (mert már 18vagyok) NEM ÉRZEM MAGAM SZÉTBA**OTT-NAK, már elnézést! Mellékesen, ha már megsértik a 'nemszûz' csajokat.. azt a kommentezõt, aki azt írta, jobb a szûk "pun*i", bizonyára fél, hogy elvesztõdne egy "tágabb pun*iba " hahaha. : ) Sorry.

Ha egy csajszi még szűz és lefekszik a pasijával, a srác tudni fogja h a lány még szűz volt?

Legjobb válasz: Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.

Valószínû hogy észreveszi, legalább is ha volt már dolga nõvel akkor biztosan, de jobb ha elõtte elmondod neki és akkor neked sem lesz annyira rossz.
Igen jo eséjed van rä hogy észre vesziUgyhogy mond el nekiHogy ovatosabb legyen esetlegÉs tudd hogy a fèrfiak szeretik a szüz länyokat beavatniÉs örülnek annak hogy te neked ök az elsök puszi sok sikert
Észre fogja venni, ugyanis nem fog egybõl gyorsan menni a dolog, ugyanis még nem volt bejáratva :D Ne félj tõle , lehet hogy az elõs nem lesz vmi jó, de késõbb már igen.És nem mindenki szokott vérezni, ne aggódj!!!
Igen, szerintem észre fogja venni. Ez leginkább a lány aktus elötti, közbeni reakcióiból derül ki. Szerintem.
Nagy valószínûséggel észreveszi. Láthatja, hogy a lány tapasztalatlan, meg azt is, hogy esetleg a lánynak fáj a behatolás, egy-két vércsepp is árulkodhat az aktus után a lepedõn. Érdemesebb elmondani, hogy a lány még szûz, mert úgy a pasi mindenre jobban odafigyel, gyengédebben fog bánni vele.
Nembiztos, hogy észreveszi. Maximum abból, hogy máshogy viselkedsz. Én pl semmit sem véreztem az elsõ alkalomkor. Mondjuk valószínû azért mivel óvatos volt a srác. A vérzés nem velejárója az elsõ alkalomnak. Több ismerösöm is mondta, h nem vérzett, a srác nem szakította hanem tágította a szûzhártyát, azaz finoman tágult és nem szakadt..
Én anno elmondtam a barátomnak, tudott róla és nagyon óvatos volt velem, gyengéd volt. És én sem véreztem és egyáltalán nem is fájt! Mondjuk nekem az is közre játszhatott, hogy 10 évet sportoltam és ezáltal már szakadozott volt. Szóval szerintem mond el neki, nincs abban semmi szégyellni való :) Hajrá!
Csak akkor nem veszi észre, ha egyátalán nem vérzel (anno én se) és nem is görcsölsz.
ha bevállalos vagy és nem csak fekszel mint egy darab fa és nem görcsölsz meg aggodsz és már átvan szakadva aszüzhártyád akkor nem veszi észre. ha nem akkor érzi hogy nem tud olyna könnyen behatolni ami persze attol is leeht ha nem vagy tul nedves. de amugy észre veszi jobb ha tényleg elmondod neki. ha mondjuk ujjazd magad vagy ilyesmi akkr valoszinû már átszakadt a szüzhártyád és ha nagyjábol tudod mit kell csinálni mégha nem is ügyesen akkor nem jön rá, csak arra hogy nem vagy tul ügyes, de valaki több alkalom után sem ügyes tehát ebböl nem fog arra következtetni h szüz vagy.
en nem reg veszitettel el es nem vereztem egyalltalan, de elmondtam a pasinak mert kerdezte..elmondtam megertette es megtanitott mindenre..

Egy pasinak, ha azt mondja egy lány, h szűz, de igazából nem, akkor szex közben a pasinak fel fog tűnni, h a csajnak nem ő az első?

a sztori rémesen hosszú, és bonyolult. annyi a lényeg, amennyit fent leírtam. légyszi válaszoljatok, és hanyagoljatok az "egy kapcsolat alapja az őszinteség...stb) szöveggel, mert nem tudjátok az egész sztorit. köszönöm! 16/L

Legjobb válasz: igen,feltûnik.

igen, feltûnik.
ha szûz lennél eleve nenhezebben csusszana be..de mivel nem vagy az ezért nagyon könnyen be fog csussazni ...szvl ha tapasztalt a srác tuti h észreveszi
ha tapasztalat akkor igen nem tudom hogy mi értelme van, de az egyik barátnõm 2x játszotta meg a szüzet, az egyik "kezdõ" volt, úgy tudom hogy õ volt neki az elsõ "szûz" lány, nem tûnt fel neki, a másik meg kivágta a p icsába
Valószínûleg.
Ha egy kutya hatol beléd elõször az õ látára, mikor dugnátok, akkor biztos nem.
Szerintem simán. egy szûz lánynak azért fáj az elsõ, én nem is élveztem, ezt nem tudom hogy tudod megjátszani...
Attól függ, mennyire tapasztalt. Ha csak 1-2x szeretkezett, akkor még nagyon szûk és fáj neki és szerintem nem tûnik fel. Ha túl rutinosan mozog és semmitõl nem riad vissza, vezet, az nagyon feltûnõ, kb. 10 alkalom felett már biztos nem lehet eljátszani, bár hallottam én is "prosti legendákat", hogy hülyék a férfiak, mert 2x visszamûttették meg ilyesmi.
Rájött vagy elmondtad neki?
És mi lenne az egész sztori? Miért nem árulod el egy anonim oldalon? Vagy ha nagyon cikinek érzed, akkor legalább privátban.
5 re , akkor téged nem csináltak meg rendesen elsõ alkalomra.
Amikor szûz voltam akkor nagyon is feltûnt nekem, hogy a lány szûz volt. Nemcsak egy dologból. Szóval, hogy tapasztalatlan valaki attól még õ is rájöhett.
Ha fel is tûnik neki hülye lesz majd szóbahozni. Vicces hogy nekem még azt kellett hazudnom, hogy nem voltam az. 28F
nem feltétlenül csúszik be könnyen, nekem jó egy év után is olyan az elsõ pár perc mint amikor elveszítettem, pedig elég intenzív a szexuális életem és a párom is figyel az elõjátékra
Nem biztos, hogy feltûnik, de lehet. Pl: hogy esetleg nem vagy olyan szûk, mintha szûz lennél.
A kérdező hozzászólása: és mibõl? mert én pl, az igazi elsõ alkalommal sem véreztem..
Ha nem szûz a pasi, akkor biztosan.
egy kapcsolat alapja az õszinteség!

17 éves lány vagyok és még szűz. Szeretném elveszteni már, vannak is jelentkezők de mind 30 év körül mozognak. Nem érdeklődnek utánam fiatalabbak és engem sem kötnek le a fiatalabb pasik. Jó lesz nekem, ha egy ennyivel idősebbel fekszem le először?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az biztosan nem lesz neked jó, ha csak azért veszted el, mert nem akarsz már szûz lenni. Inkább várd meg, amíg szerelmes leszel, sokkal jobb olyannal elveszíteni, akit szeretsz!

egyetértek az elõttem szólóval."szeretném elveszíteni már, "miért fáj az neked h még szûz vagy vagy mi?!elég szánalmas az h egyeseknek ciki a szûzesség...bocsi vélemény...
Nem tudom, de az biztosan nem lesz neked jó, ha csak azért veszted el, mert nem akarsz már szûz lenni. Inkább várd meg, amíg szerelmes leszel, sokkal jobb olyannal elveszíteni, akit szeretsz!
Ne egyéjszakás kalandon veszítsd el, mert csak rossz élmény lesz. Minek sietni? Ha találtál egy NORMÁLIS férfit (akinek nem csak szexre kellesz), és készen állsz, akkor nyugodtan.
Ha ez a korosztály tetszik neked, akkor csináld. Csak ne sírj, ha esetleg ennyiben is marad a dolog (ez persze nem feltétlenül lesz így).
...szeretném elveszteni már vannak is jelentkezõk jó lesz nekem...?... Hülye vagy!
Egy rendes férfi szemében csak értékesebb leszel, ha még szûz vagy! Nem sokra értékelik azt a nõt, aki "tapasztalatokat" akar mindenáron szerezni. Várd meg amíg eljön a szerelem és egy rendes pasas. 27/F
Én általában érdeklõdõ vagyok, de sajnos több korombeli, mint a hozzád hasonlók a 25-30 korosztályt preferálják. Próbálkozék én, ha nem lenne egy 25 éves barátja... azért ezt a korkülönbséget, ilyenkor sokallom. 17/F
Én is elítélem a gondolkodásmódodat - "jelentkezõk" közül választasz, csak azért, hogy elveszítsd a szüzességed? Na, hidd el, így NEM lesz olyan élvezetes, mintha szerelembõl menne. Hidd el, teljesen más a szex, ha olyannal vagy együtt akit tényleg szeretsz, vagy olyannal, aki csak azért kell, hogy túllegyél rajta. 17 éves vagy, rengeteg idõd van még. 25 évesen azt mondom, érthetõ, ha valaki már nagyon szeretné és nagyon zavarná, hogy szûz, na de 17...? Keress egy olyan fiút, akit szeretni és tudsz, akivel kapcsolatod is lesz, és akkor vele... :)
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket:) azt hiszem egy kapcsolatra van szükségem..igazatok van, úgy jobb lesz:)
17 évesen hova sietsz már nem azért?:D meg 30 évesekkel? és ha egy év múlva vagy akár fél év mulva olyan szerelmes leszel mint az állat akkor majd fogod a fejed h de hülye voltam.. de te tudod:) ez nem verseny sztem..
Ha te szeretnéd velük akkor hajrá... Végül is ezt nem tõlünk kellene kérdezned, hanem saját magadtól.... -_-'
valószínüleg igen, mert már tapasztaltabbak, és tudják mit csinálnak, de ahhoz hogy testileg élvezd lelkileg is kell hogy benne légy, semmi baj az egyéjszakással, csak légy benne biztos, enyi :) 20/L
Én nem találok abban semmi kivetnivalót, hogy el akarod veszteni a szüzességedet. Ez teljesen rendben van. Azonban jó lenne ezt olyasvalaki mellett megtenni, akiben megbízol; jelen esetben jó lenne ha lenne egy barátod/párod. Ilyenben nem gondolkoztál??? Keress magad mellé egy pasit, aki szeretne veled "járni" és meglásd: a pasikkal nem kell sokat várni és benne lesznek a szexben. Mindemellett azonban az sem elhanyagolható, hogy egy 30 év körüli pasi általában már nagyobb rutinnal rendelkezik, mint a veled egykorosztályúak. Ilyen pasik között már találsz olyat, aki kellemessé és felejthetetlenné teszi az elsõ szeretkezést, míg a fiatalabb fiúcskák többsége még igencsak lehervasztõ teljesítményt nyújt. Szóval ha rámhallgatsz, akkor barátot keresel magad mellé, akiben megbízol és aki gyengéd veled minden téren. 30F
nem hinném, h az minden vágyad, h strigula legyél.. hiszen ez nem is kapcs., csak jelentkezõk vannak..
Szia! Szerintem ha jól nézel ki, ismerkedjünk, már 1 éve nincs barátnõm:( Igazából nem a sex miatt, mert énse helyeslem hogy egyéjszakás alatt veszítsd el. Ha gondolod írj privit. 17f
bocs 22:40 voltam
elõzõ vok és nem hiszem el h nincs korodbeli...vagy egy két évvel idõsebb srácakinek tetszenél..én 18 vagyok és még szûz de én rohadtul nem érzem cikinek h még az vagyok.csak még nem volt olyan srác.ennyi.18/L
am sztem keress inkább korban hozzád illõt. a másik h ne ugy h na ki akarja elvenni , hanem az majd ugy jön magátol. az nemtom mennyire lényeg h 1éjszakás v sem én pl 1 éjszakáson vesztettem el de az más mer fiu vagyok :D de te érzed h jó neked
legalább ne add ingyen!
Ismerj meg, s eldöntöd...... (18/F)
Nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!