Találatok a következő kifejezésre: A pasik ha a nők sóhajtanak, (1 db)

igen
szeretik mert akor tudják h jo az amit csinálnak
Imádják!!!!!! Nagyon!!!!!!
ha az anyám a szomszéd szobában alszik akkor spec nemszeretem :D
Ha azt mondja, hogy aranyos, akkor nem cikizésrõl van szó, hanem bókról!
Épp azért mondja, mert tetszik neki! Örül hogy ennyire fel tud izgatni, és hogy ennyire felszabadultan élvezed az õ kényeztetését.
Mindenképpen jobb, ha érzi rajtad, amit te is érzel. SOKKAL jobb! Ez teremti meg az összhangot! Persze visszafelé is kellene mûködnie... Akit meg zavar, ott is lehet segíteni: kicsit halkabban...
Nem az a lényeg, hogy a másik szereti-e vagy sem. Ez genetikailag ösztön szerûen kódolt dolog és mindenkinél kivétel nélkül ami azt jelenti, hogy nem vagy elég felszabadult esetleg szorongsz közben. Javaslom gondolkozz azon mit is jelent a szeretkezés két ember, két lélek között. +100x élvezetesebb lesz(neked) ha nyögsz és sóhajtozol.
Ez mindenkinél más! Van aki nagyon izgatónak tartja, de van olyan is, aki számára idegesítõ, zavarbaejtõ! Én mondjuk szeretem hallani! :)
A kérdező hozzászólása: Fõleg azért kérdeztem, mert engem a barátom mindig cikiz hogy milyen aranyosan nyögök, sóhajtozok miközben kényesztet. És nekem ez úgy jön le mintha nem tetszene neki. Nem tudom, de köszönöm szépen a válaszokat :)
Ha spontán jön, akkor igen. Viszont szánalmas volt, amikor a szomszéd szobában a sógornõmék kufircoltak, hallatszott, hogy mesterkélten, direkt nyögött a csaj.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pasik, Ti szeretitek a csajotokat kikötözni szex közben? L

9

Itt már mindenki 3-asban akarja a szexet? Csak én gondolom úgy, hogy picit elfajult a világ? Vagy eddig is ilyen volt? Főleg lányok irták ezt, és szerintem ez elég r*banc*s.18/f

14

Ráharapott a [email protected]! Szakítsak vele? 20F

13

Miért csókolja a nyakat a férfi a kedvesének?

9

Barátnöm arra izgul ha könyörgök neki a szexért. Ez normális?

Mindig könyörögnöm kell térden állva a szexért meg olyanokat kell mondanom hogy istennőm kérlek szeretkezünk. Én meg megteszem. Ez beteges?

20

Valóban azokat a lányokat, akik nagyon rázzák magukat a bulikon diszkókban, partykon, azokat könnyű megfektetni?

Ezt haverom mondta Õ a nagy partiarc.
Akik nagyon feltűnően rázzák magukat a bulikon, hozzádörgölőznek a barátnőjükhöz, meg ölelgetik, puszilgatják egymást, azok a lányok ribizlik.

14

Vannak olyan oldalak, ahol azt hirdetik hogy faszt szopnának?

linkeket pls

8

Szivesen összejönnék csúnya nőkel de szégyelném mások előtt. Mit tegyek?

Még sose volt csajom de szeretnék már dugni nagyon, összejönék csúnya lányal is akár de szégyelném mások előtt. Mit tegyek? 21f

5

Sz*pás megalázó, a nyalás nem! Hogy is van ez?

Fiúként, ha bele gondolom magam a lányok helyzetébe, szerintem megalázó lehet nekik, hogy leszopják párjuk farkát, viszont a kinyalást meg szeretjük, azt minden pasi élvezi. Vajon a lányok hogy gondolkodtak a szopásról, nekik nem megalázó dolog?

9

+20 Fiúk! Válaszolnátok? 21/L

Számotokra nagyon közönséges dolog lenne, ha a barátnőtök imádna titeket lesz0pni?

Én nagyon szeretem csinálni, ezzel fejezem ki, hogy mennyire szeretem, és mennyire kívánom a páromat. Viszont hallottam már egypár fiú szájából (akik szerették a barátnőjüket), hogy: "az ágyban olyan mint egy k**va". Én nem szeretném, ha a leendő barátom aki szeret, ribinek tartson, csak mert imádom őt orálisan kényeztetni.

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!