Találatok a következő kifejezésre: A pasik ha a nők sóhajtanak, (1 db)

igen
szeretik mert akor tudják h jo az amit csinálnak
Imádják!!!!!! Nagyon!!!!!!
ha az anyám a szomszéd szobában alszik akkor spec nemszeretem :D
Ha azt mondja, hogy aranyos, akkor nem cikizésrõl van szó, hanem bókról!
Épp azért mondja, mert tetszik neki! Örül hogy ennyire fel tud izgatni, és hogy ennyire felszabadultan élvezed az õ kényeztetését.
Mindenképpen jobb, ha érzi rajtad, amit te is érzel. SOKKAL jobb! Ez teremti meg az összhangot! Persze visszafelé is kellene mûködnie... Akit meg zavar, ott is lehet segíteni: kicsit halkabban...
Nem az a lényeg, hogy a másik szereti-e vagy sem. Ez genetikailag ösztön szerûen kódolt dolog és mindenkinél kivétel nélkül ami azt jelenti, hogy nem vagy elég felszabadult esetleg szorongsz közben. Javaslom gondolkozz azon mit is jelent a szeretkezés két ember, két lélek között. +100x élvezetesebb lesz(neked) ha nyögsz és sóhajtozol.
Ez mindenkinél más! Van aki nagyon izgatónak tartja, de van olyan is, aki számára idegesítõ, zavarbaejtõ! Én mondjuk szeretem hallani! :)
A kérdező hozzászólása: Fõleg azért kérdeztem, mert engem a barátom mindig cikiz hogy milyen aranyosan nyögök, sóhajtozok miközben kényesztet. És nekem ez úgy jön le mintha nem tetszene neki. Nem tudom, de köszönöm szépen a válaszokat :)
Ha spontán jön, akkor igen. Viszont szánalmas volt, amikor a szomszéd szobában a sógornõmék kufircoltak, hallatszott, hogy mesterkélten, direkt nyögött a csaj.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A harmincas férfiakat mennyire izgatja, hogy egy 4-5 eves kapcsolatot úgy frissítsenek föl, hogy bevesznek egy lányt harmadiknak?

16

Ha hideg vízbe mártom a spermás kezem, a sprmiumok életképtelenné válnak?

9

Lányok! Ti ha néztek pornót akkor milyen fajta pornót néztek?

4

Fiúk nektek milyen a punciideálotok? L

22

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

17

Komolyan gondolja, vagy csak arra kellek neki?

Van egy 20 éves férfi, akit már régóta ismerek. Mindig jóban voltunk, sokat beszéltünk, elmondta a titkait és ez kölcsönös volt. Nemrég adódott, hogy egy bulin, mind a ketten ittunk (Nem voltunk részegek.), és ő lekapott engem. Amióta megtörtént ez az eset, azóta már nem úgy tekintünk egymásra, mint barátok. Folyamatosan találkozni akar velem, bókolgat és szeretné, ha lefeküdnék vele. Én kívánom őt, de mivel már régóta ismerem, tudom, hogy nagy nőcsábász, ezért nem vagyok abban biztos, hogy jó döntés lenne-e lefeküdni vele. Viszont velem máshogy viselkedik, mint a többi lánnyal, és ezt nem tudom hova tenni. Csak jól színészkedik?

18 éves vagyok.

6

Fiúk! Volt már olyan, hogy szinte beleszerettetek valakibe, de amikor először szexre került a sor, nem tetszett a puncija a csajnak? :/

És ilyenkor mit csináltatok? (23/F)

12

Miért mindig balra görbül a fiúk farka?

24

Fiúk! Ha egy lány ott lenne elöttetek és ki lenne kötve az ágyhoz mit csinálnátok vele?

23

Szerintetek az gáz ha valakinek szex partnere van?

Már több mint 5 és fél éve együtt élünk a párommal. Van gyerekünk is egy gyönyörű kislány. Nem jövünk ki jól egymással már, állandóan veszekedünk és már a szex sem a régi. Alig vagyunk együtt és ha együtt is vagyunk már nem élvezem annyira.
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat egy szex partner... Szétmenni nem akarok a páromtól mert szeretem meg hát ott a kislány. Nem akarom hogy elvált szülők gyereke legyen...de viszont a jó szexre meg szükségem van!! Tanácsot és hasonló történeteket szívesen meghallgatok!!!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!